site check zymoc

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Laravel Developer

Functie omschrijving Voor een gave organisatie in de buurt van Den Bosch zoek ik een PHP developer. Het is van belang dat je kennis/ervaring hebt met het framework Laravel. Jij gaat in deze functie software applicaties ontwikkelen. Deze software projecten zijn heel divers, en deze organisatie maakt software, van A tot Z. Klanten kunnen in elke sector werkzaam zijn, van profit tot non-profit. Andere taken zijn onder andere: documentatie schrijven over applicaties/uitleg geven over software en applicaties/ klantcontact over bestaande applicaties/applicaties optimaliseren. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van Den Bosch en is een klein bedrijf. Er werken circa

Bekijk vacature »

Als Lead PHP developer bijdragen aan het onderwijs

Functie Als Lead PHP developer zet je samen met het team en de andere lead developers de technische lijnen uit als het gaat om het ontwikkelen van de applicaties en bepaal je samen met de PO waar elke sprint aan gewerkt zal worden. Je kunt op basis van een user story een goede aanpak formuleren en een planning opstellen, en andere hierin meenemen. Wanneer je team code schrijft verwacht je degelijke oplossingen, bij voorkeur gebruik makend van Domain Driven Design. Je ziet toegevoegde waarde in het beoordelen van het werk van collega’s om zo samen te streven naar hoge kwaliteit

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Bennekom gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk dataplatform ontwikkelt voor de agrarische sector.

Bekijk vacature »

Medior PHP Developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Wil jij als developer werken bij een interne organisatie en de eigen software verder helpen ontwikkelen? Lees dan snel verder! In deze functie ga je werken als PHP Developer en de interne software en applicaties verder ontwikkelen. In het kort houdt dit in: Je gaat de interne applicaties en software verder optimaliseren. Verder bouw je verschillende API's en koppelingen tussen systemen. Je gaat het CRM-systeem door middel van PHP verder ontwikkelen. Ook ga je collega's ondersteunen bij vragen over de software en applicaties. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf is actief in het

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Full Stack Software Ontwikkelaar gezocht! Voor een bedrijf in de regio van Ermelo zijn wij op zoek naar een Software Ontwikkelaar die gaat bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van SaaS applicatie van dit bedrijf. Hierbij ga jij voor- en samenwerken met de klanten van de organisatie, het is hierbij dus van groot belang dat je communicatief vaardig bent en dat je beschikt over beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? Altijd al in een echt familiebedrijf willen werken? Dan is dit je kans! Het bedrijf waar je komt te

Bekijk vacature »

T-SQL Database developer

Functie omschrijving Ben jij een ETL database specialist? Houd jij ervan om te puzzelen met Databases, Query's & Stored procedures? Zoek jij uitdaging, vrijheid en verantwoordelijkheid? Zoek dan niet verder! Wij zijn per direct op zoek naar medior en senior database developers. Je gaat werken voor een relatief klein softwarebedrijf in omgeving Tilburg. Samen met 12 collega's (allemaal techneuten), ga jij je bezig houden met het bouwen en/of onderhouden van database software. Deze software wordt internationaal ingezet voor het automatiseren van logistieke processen. Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je bent in een klein team met developers, verantwoordelijk

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving .NET developer met ervaring gezocht! Voor een softwarebedrijf in de regio Veenendaal zijn wij op zoek naar een .NET developer met een aantal jaar ervaring. Jij bent zowel zelfstandig als in teamverband verantwoordelijk voor het ontwikkelen en verbeteren van bestaande producten. Verder ben je bezig met nieuwbouw van websites, webapplicaties en mobiele applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Je werkt hierbij nauw samen met andere developer, productmanagers en productspecialisten om zo mooie producten te creëren. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken is een snelgroeiende softwareleverancier en allround dienstverlener. Deze organisatie heeft zowel klanten die

Bekijk vacature »

Senior Airport Developer ( System engineer)

De functie Nice to know (you) De nieuwe A-pier wordt de duurzaamste van Schiphol. Als deze af is ligt er 4000 vierkante meter zonnepanelen op het dak. En de toiletten? Die spoelen door met regenwater. we gaan ervoor: het creëren van de meest duurzame en hoogwaardige luchthavens ter wereld. een toekomstbestendig en duurzaam Schiphol. Daar werken we elke dag hard aan in team Development & Sustainability. Jij bent regisseur, expert én aanjager van de ontwikkeling van Schiphol. Connecting your world Hoe maak je de ambities en doelstellingen van Schiphol concreet in een project? De waarde voor Schiphol naar eisen die

Bekijk vacature »

Back-end developer

Dit ga je doen Development d.m.v. XQuery, JSON/XML en REST API's; Ontwikkelen aan een tof en complex zorgplatform; Koppelingen maken met de NoSQL database; Testen en documenteren van de ontwikkelde functionaliteiten; Samenwerking met andere front- en back-end ontwikkelaars. Hier ga je werken Voor een vooruitstrevende organisatie binnen de zorg in Den Haag zijn wij opzoek naar een Back-end Developer die ervaring heeft met o.a.XQuery en Vue.JS of daarin graag zou willen ontwikkelen. Je zal ontwikkelen aan een tof en complex zorgplatform en koppelingen maken met de NoSQL database. Ook het testen en documenteren van de ontwikkelde functionaliteiten behoort tot jouw

Bekijk vacature »

Front-end developer E-Commere

Functie E-commerce is een ‘’snelle’’ wereld. Om hierin continu voorop te blijven omarmen ze in een vroeg stadium nieuwe technieken. Een webshop is nooit af en kan altijd beter, sneller en efficiënter. Tegelijkertijd hebben ze vanaf hun oprichting altijd vastgehouden aan kwaliteit boven snelheid, en dit loont. Als front-end developer heb je een adviserende rol en sta je aan het eindpunt van alles wat met designs te maken heeft. Je overlegt met klanten en collega’s, en zet je in om ideeen om te zetten tot unieke concepten. Je bent het aanspreekpunt voor de klant en bewaakt tevens de planning. Eisen

Bekijk vacature »

Product Developer (M/F), Fulltime 40 h/week

A global Plantbased revolution – that is our dream. Maximising the protein transition – that is our mission. Producing and developing sustainable and delicious products – that is what we do. Ojah is a fast growing company with a mission and has the ambition to be the world leader in its field. To support this growth we are hiring new colleagues. People that would like to make a difference and dare to dream big. With currently a 150 colleagues proudly working on our exceptional products. Working in a dynamic surrounding that runs full speed ahead. We need you! Product Developer

Bekijk vacature »

Fullstack Developer TOTO

Do you want to work with the latest technologies on the development of new systems and applications? Get moving and strengthen Nederlandse Loterij as a Fullstack Developer TOTO. Thanks to your efforts, complex business critical applications are always running smoothly. In this way, you directly contribute to a happy, healthy and sporty Netherlands. As a Fullstack Developer you score by: Taking ownership of the development cycle of an application in a large scale, high availability, geo redundant landscape Coaching your peer developers and safeguarding code quality Integrating the application with other components of the system using the available API’s Managing

Bekijk vacature »

Android developer

De functie Schiphol is een plek om te reizen, te verblijven en te werken. Door middel van data en technologie richten we op al deze gebieden het leef- en werkklimaat optimaal in en zorgen we voor een slimmere en efficiëntere operatie. Wij ontwikkelen nieuwe producten en diensten vanuit de wensen en behoeften van onze klanten, voorspellen passagier flows en testen digitale oplossingen om rijen en andere pijnpunten in het proces te verminderen. Met slimme feedback van sensortechnologie maken we zelfs data van toiletten en stoelen inzichtelijk en bruikbaar. Het Commercial Platform bestaat uit multidisciplinaire teams met een end-2-end verantwoordelijkheid voor

Bekijk vacature »

Lead C++ Developer

De rol van Lead C++ Developer Als Lead C++ developer bij KUBUS word je verantwoordelijk voor het implementatie design van requirements en de software architectuur van de desktop applicaties van BIMcollab, ons platform voor 3D model-validatie en issue-management bedoeld om de kwaliteit van 3D design-modellen voor gebouwen te verbeteren. Betere 3D modellen leiden tot betere gebouwen, dus zo draag je bij aan verduurzaming van de gebouwde omgeving met slimmer gebruik van materialen, minder verspilling en energie-efficiënte gebouwen. Een goede gebruikerservaring staat bij ons hoog in het vaandel; we gaan in onze ontwikkeling voor innovatie en kwaliteit. In je rol als

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als senior .NET ontwikkelaar en aankomend lead developer ben jij in één van de drie development teams verantwoordelijk voor het volgende: • Jij hebt een oogpunt op modernisering en bent verantwoordelijk voor de technische staat en architectuur van de applicatie; • Jij bent verantwoordelijk voor het reviewen van de technische haalbaarheid van verschillende onderwerpen; • Jij bent verantwoordelijk voor een goede aansluiting binnen het multidisciplinaire team en de bijbehorende taken; • Jij bent verantwoordelijk voor het aandragen van verbetervoorstellen en ontwikkelstandaarden in zowel de techniek als architectuur; • Jij bent meewerkend voorman en ondersteunt en coacht jouw team op

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

- Pepijn  -

- Pepijn -

03/12/2011 14:46:37
Quote Anchor link
Ik ben al en tijdje bezig met zymoc

graag dingen die erbij kunnen en die ik fout doe


onveilige url verwijderd.[/modedit]
veilige url:deze
Gewijzigd op 03/12/2011 15:12:24 door - Pepijn -
 
PHP hulp

PHP hulp

21/05/2024 01:03:45
 
Noppes Homeland

Noppes Homeland

03/12/2011 14:52:29
Quote Anchor link
Grootste fout: geen valide html

Voor de rest is het nogal knurfterig.
 
Bas IJzelendoorn

Bas IJzelendoorn

03/12/2011 14:52:37
Quote Anchor link
Beste Pepijn,

Ik heb de url verwijderd. Alle firewalls en anti-virus programma's begonnen te steigeren toen ik de website probeerde te bereiken. Wat voor website is het precies en wat staat erop?
 
- Pepijn  -

- Pepijn -

03/12/2011 15:09:44
Quote Anchor link
dat hadden meer mensen
probeer zymoc.t15.org

het is een site waar je een gratis website kan maken.
Met een klik en sleep editor en ja de w3c ding gaat er niet door

Toevoeging op 03/12/2011 15:13:52:

gedaan link doet het nu.[/modedit]
Gewijzigd op 03/12/2011 15:14:09 door - Pepijn -
 
Noppes Homeland

Noppes Homeland

03/12/2011 15:32:09
Quote Anchor link
Quote:
Met een klik en sleep editor en ja de w3c ding gaat er niet door


Conclusie:
Het is dus een website generator waarmee je waardelose sites mee kunt genereren. Waarom zal je er dan gebruik van willen maken, om achteraf toch alle html met het handje te corrigeren?
 
- Pepijn  -

- Pepijn -

03/12/2011 15:33:31
Quote Anchor link
hallo ken je zikle precies hetzelfde als mijn site die gaat ook iet door die filter en er zitten mil mensen op de site
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

03/12/2011 15:35:48
Quote Anchor link
Kun je aub een paar punten en hoofdletters in je zin zetten, zodat het ook te lezen is?

Heb je site geopend en zie staan:
Parse error: syntax error, unexpected '<' in /home/u657104357/public_html/pages/home.php on line 122
 
- SanThe -

- SanThe -

03/12/2011 15:43:04
Quote Anchor link
Pepijn --- op 03/12/2011 15:33:31:
hallo ken je zikle precies hetzelfde als mijn site die gaat ook iet door die filter en er zitten mil mensen op de site


Misschien beter om eerst Nederlands te leren en dan pas PHP?
 
Kevin van Leeuwen

Kevin van Leeuwen

03/12/2011 15:43:28
Quote Anchor link
Hallo,

Ik heb even gekeken maar mij valt het volgende op

- Programmatuur is volgensmij niet 100% want je site laad echt traag.
Dit kan natuurlijk ook deels aan je host liggen... maar ik denk eerder je
programmatuur.
- Template vind ik zelf niet mooi maar zit er een template parser achter ? Mis ideetje ?
- Ik zou zelf een betere indeling kiezen want toen ik een pagina wilde aanmaken
snapte ik er echt niks van.
- Ik raad ook aan om tabels in CSS op te maken! Niet in HTML !
- Waarom geen .nl domein ?
Gewijzigd op 03/12/2011 15:46:11 door Kevin van Leeuwen
 
- Pepijn  -

- Pepijn -

03/12/2011 15:44:48
Quote Anchor link
1. Host
2. We doen het met CSS en body unLoad
3. We zijn eraan bezig
4. We hebben niet genoeg one2xs punten
 
Kevin van Leeuwen

Kevin van Leeuwen

03/12/2011 15:47:41
Quote Anchor link
En misschien een ideetje om je tabels in CSS op te maken ? Niet in HTML !
Dit was HTML 4 of 3 waar dat gebeurde....
 
- Pepijn  -

- Pepijn -

03/12/2011 15:49:29
Quote Anchor link
ik heb bijna alles nu in CSS bv input CSS textarena CSS noem maar op
 
Kevin van Leeuwen

Kevin van Leeuwen

03/12/2011 15:52:05
Quote Anchor link
Goedzo goed bezig :). Je site is offline ??? Ik kan ff niks controleren voor je...
 
- Pepijn  -

- Pepijn -

03/12/2011 15:53:05
Quote Anchor link
raar hij is niet offline
 
- SanThe -

- SanThe -

03/12/2011 15:54:01
Quote Anchor link
Nee, maar ook niet meer bereikbaar.
 
- Pepijn  -

- Pepijn -

03/12/2011 15:54:39
Quote Anchor link
ik zie het raar

Toevoeging op 03/12/2011 15:55:34:

ligt aan de host de FTP doet ook zo langsaam
 
Fabian M

Fabian M

03/12/2011 16:37:52
Quote Anchor link
Kevin van Leeuwen op 03/12/2011 15:47:41:
En misschien een ideetje om je tabels in CSS op te maken ? Niet in HTML !
Dit was HTML 4 of 3 waar dat gebeurde....


Tabellen zijn niet bedoeld om een website mee te designen.

http://www.hotdesign.com/seybold/everything.html
 
Jaron T

Jaron T

03/12/2011 17:03:03
Quote Anchor link
Pepijn --- op 03/12/2011 15:54:39:
ik zie het raar

Toevoeging op 03/12/2011 15:55:34:

ligt aan de host de FTP doet ook zo langsaam


Inderdaad de host..

Quote:
Parse error: syntax error, unexpected '<' in /home/u657104357/public_html/db_connect.php on line 4
 
- Pepijn  -

- Pepijn -

03/12/2011 20:28:36
Quote Anchor link
opgelost kleine error ik had %users %users' gemaakt
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

03/12/2011 20:39:33
Quote Anchor link
Algemene voorwaarden heeft het over Whear ???

"Wij kunnen deze gegevens alleen inkijken als wij toestemming hebben van de gebruiker"
Volgens mij _kun_ je het ook zonder toestemming

"Je gegevens zullen nooit doorgegeven worden aan derden." Als justitie langskomt, zul je ze toch echt moeten doorgeven.

Waar zijn je contactgegevens, waar is je KvK nummer?

Je denkt toch niet dat ik een account ga aanmaken? Als je wilt dat we testen, maak je maar een demo-account voor ons.
 
- SanThe -

- SanThe -

03/12/2011 21:17:46
Quote Anchor link
@Obelix: Je neemt die site toch niet serieus hoop ik.

Uit de algemene voorwaarden:
Schelden op het forum mag, maar met mate.
...
Spammen word niet bestraft enkel als het perongeluk gebeurt.

Verder kwam ik niet eens meer.
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.