Site review

Overzicht

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Low Code Developer voor o.a. overheidsprojecten!

Bedrijfsomschrijving Wil jij ook behoren tot de specialist in Low Code? Dan zou ik zeker aanraden om verder te lezen. Deze organisatie is ooit opgericht door twee studenten en is inmiddels uitgegroeid tot een serieuze werkgever met een groot aanzien op Low Code projecten. De sfeer is echter niet veranderd, er heerst een informele sfeer met een open deuren beleid, en hierin mag de eigen bar natuurlijk niet ontbreken. Momenteel maakt deze organisatie een flinke groei door en hier kan jij natuurlijk niet bij ontbreken. Daarom ben ik op zoek naar Low Code Developers met een degelijke technische achtergrond. Kennis

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Dit ga je doen Doorontwikkelen van software; Ontwikkelen en testen van nieuwe functionaliteiten; Implementaties van nieuwe functionaliteiten en updates; Verzorgen van technische migraties naar nieuwe frameworks; Verwerken van incidenten. Hier ga je werken Onze klant, gevestigd in de regio Amsterdam, draagt bij aan het verbeteren van de veiligheid en efficiëntie van de Nederlandse infrastructuur door het ontwikkelen van afgemeten software oplossingen. Zo passen zij location intelligence toe om onderhoud en reparaties efficiënt te laten verlopen. Verder zorgen deze systemen dat incidenten zo snel mogelijk worden opgelost. Als Front-end Developer ben jij samen met je team betrokken met het (door)ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Teamlead PHP Developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in de buurt van Middelburg zijn wij op zoek naar een gemotiveerde teamlead PHP developer met affiniteit met Symfony/Laravel. Een enthousiast persoon die het ontwikkelteam komt versterken met het aanpakken van uitdagende projecten. Ben jij op zoek naar een uitdaging waar je de tijd en ruimte krijgt jezelf te ontwikkelen en je eigen IT-team aan te sturen? Lees dan snel verder! Die ga je doen: Bijdragen aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de PHP based applicaties; Ontwikkeling en beheer van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Je bent verantwoordelijk voor de warehouse applicatie die een integratie heeft met de PLC laag; Je ontwikkelt in C#/.Net; Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van interfaces en het visualiseren van componenten; Je denkt mee over het design voor business oplossingen; Je bent verantwoordelijk voor het testen van de gebouwde oplossing. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Software Developer. Ze zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van de warehouses. Op dit moment wordt er nog gebruik

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen (Door)Ontwikkelen van het applicatielandschap; (Door)Ontwikkelen van microservices; Bouwen van nieuwe functionaliteiten; Verbeteringen aandragen voor het applicatielandschap; Sparren met de business. Hier ga je werken De organisatie is werkzaam in de financiële dienstverlening met meer dan 200 medewerkers en meer dan 250.000 eindgebruikers is het een van de grotere binnen haar branche. Je komt te werken in een team waarmee je verantwoordelijk bent voor het ontwikkelen en onderhouden van de financiële applicaties binnen de organisatie, denk hierbij aan het bouwen en onderhouden van portalen. Als .net developer ga jij het development team ondersteunen met de transitie naar

Bekijk vacature »

Back end Node.js developer

Functie Het ontwikkelteam bestaat momenteel uit 5 (back-end) Developers, 2 systeembeheerders, 1 DevOps engineer, 1 Tech Lead en 2 Scrum Masters. Samen wordt er doorontwikkeld aan twee SaaS-platformen die in een hoog tempo doorontwikkeld moeten worden. Omdat innovatie een belangrijk speerpunt binnen de organisatie is, wordt er ook continu naar snellere en slimmere oplossingen te bedenken en realiseren. Als Back-end Developer hou jij je dagelijks bezig met vraagstukken zoals: API-development, high volume datastromen, het ontwikkelen van Bots aan de hand van A.I. Daarnaast denk en werk jij mee aan de onlineapplicaties voor klanten. Er wordt zelfstandig en in teamverband gewerkt

Bekijk vacature »

Senior Software Developer C++

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Vacature ID: 13342 Introductie Do you want to work for one of the most innovative companies located in the region of Eindhoven. Currently Due to growth we are looking for a Senior Software Developer. Our client is a high-tech company with international roots and can provide you with a challenging opportunity. Functieomschrijving Responsibilities: Design, develop, and maintain high-quality software applications in C++ Collaborate with other engineers, product managers, and stakeholders to understand requirements and develop solutions Write clean, maintainable, and efficient code Conduct thorough testing and debugging to ensure high-quality software Optimize applications for

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Gezellige team, passie en een groene toekomst! Lees hier de vacature van Front-end Developer bij All in Power! All in power heeft zich tot doel gesteld écht bij te dragen aan de energietransitie. Dit doen wij door de markt voor energie volledig op zijn kop te zetten. Producenten van schone (wind- of zonne-)energie verkopen via ons platform hun energie rechtstreeks aan gebruikers. Of dit nu huishoudens, bedrijven of bijvoorbeeld laadpalen zijn ons platform maakt het uitwisselen van energie mogelijk. Zo maken we de business case van onze klanten veel sterker en loont het om (meer) te investeren in vergroening voor

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

Medior/senior Front-end developer (Vue.js)

Functie Als Front-end developer ben je uiteindelijk overkoepelend aan de slag voor de 3 ontwikkelteams die ieder aan een specifiek product werken. In samenwerking met de UX-designer en de huidige Front-end developer zorg je voor gebruiksvriendelijke software. Lijkt het jou interessant om complexe problemen op te lossen en feautures naar een hoger niveau te tillen? En vind je het niet erg om oudere delen van de applicaties te refactoren i.c.m. het toevoegen van nieuwe functionaliteiten? Dan komen wij graag met je in contact. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar papieren, maar naar denkniveau, motivatie en zelfredzaamheid)

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

Als Front-end developer werken aan apps voor het o

Functie Als Front-end developer werk je intensief samen met 1 van de UX-designers en denk je mee over de gebruiksvriendelijkheid en design van onze web- en mobile apps. Je bent betrokken bij sessies met gebruikers om designs te valideren en usability van de app-in-wording te testen. Vervolgens gebruik je dit om samen met je team waarin ook back-end (.NET) developers zitten, te zorgen voor de realisatie van de best mogelijke apps voor studenten en docenten. Eisen • Je hebt een hands-on development en coding mind-set en werkt graag aan een high quality code base welke je consequent onderhouden kan worden

Bekijk vacature »

Back-end Programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je HBO ICT in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een ambitieuze werkgever in de regio van Breda zijn wij op zoek naar een Back-end programmeur met affiniteit met C#.NET, SQL en MS Access. Samen met team bestaand uit ware ICT professionals ben je verantwoordelijk voor het bouwen van maatwerk software voor hun klanten. Belangrijk is dat je kennis of ervaring hebt van C#.NET en SQL. Je toont een flexibele en sociale houding naar klanten toe. Je denkt in nieuwe mogelijkheden & gaat graag de uitdaging aan. Bedrijfsprofiel De

Bekijk vacature »

NodeJS developer

Functie Als Fullstack developer kom je te werken in het ontwikkelteam. Je bent samen met je collega’s continu bezig om de software uit te breiden, maar hiernaast doe je onderzoek naar de inzet van nieuwe technieken, tools of bijvoorbeeld Machine Learning. Ze willen met hun software echt voorlopen op andere en toegevoegde waarde leveren voor de eindgebruiker. Mede hierom zijn ze erg benieuwd naar iemand zijn persoonlijkheid, of hij graag nieuwe dingen uitzoekt (Google!), en initiatief neemt. Qua technische kennis zoeken ze iemand die goed op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen, daar zij nu ontwikkelen op NodeJs back-end,

Bekijk vacature »

OutSystems developer

Dit ga je doen Klanten adviseren over de mogelijkheden van OutSystems; OutSystems oplossingen ontwikkelen en implementeren; Stakeholdermanagement; Kennis en expertise up to date houden en delen met het team. Hier ga je werken Onze opdrachtgever, gevestigd in regio Amsterdam, is een innovatieve dienstverlener die zich richt op grote corporates in verschillende sectoren. Doordat je bij veel verschillende klanten aan de slag zal gaan is geen enkel project hetzelfde. De organisatie kenmerkt zich door hoge mate van professionaliteit en innovatieve oplossingen. In de rol van OutSystems developer zal jij verschillende grote klanten helpen om efficiënte OutSystems oplossingen te ontwikkelen en implementeren.

Bekijk vacature »
John Doe

John Doe

26/05/2010 12:02:15
Anchor link
Ik zou graag de meningen over een site willen horen waar ik mee bezig ben. Als je bugs, opmerkingen of leuke ideeën hebt post ze dan even.
Link

In IE is de site niet op zijn best omdat ik HTML5 en CSS3 heb gebruikt.

Bij voorbaat dank.
Gewijzigd op 26/05/2010 12:10:42 door John Doe
 
PHP hulp

PHP hulp

09/05/2024 15:42:38
 
Erik Rijk

Erik Rijk

26/05/2010 12:02:58
Anchor link
De link krijgen we nog?
 
- SanThe -

- SanThe -

26/05/2010 12:04:57
Anchor link
Time out: Niet te bereiken.
 
John Doe

John Doe

26/05/2010 12:09:24
Anchor link
<gênant>Sorry net voordat ik postte resette mijn router vandaar de timeout ik fix het nu even.</gênant>

Edit: gefixed.
Gewijzigd op 26/05/2010 12:09:55 door John Doe
 
- SanThe -

- SanThe -

26/05/2010 12:15:10
Anchor link
Ik vind het er erg goed uitzien.
Goede naam ook trouwens.
 
John Doe

John Doe

26/05/2010 12:16:23
Anchor link
Dankje alleen de naam is niet door mij :). Ik geef het wel even door(altijd leuk om te horen xD)

Verder geen fouten gevonden?
Gewijzigd op 26/05/2010 12:17:54 door John Doe
 
Erik Rijk

Erik Rijk

26/05/2010 12:19:10
Anchor link
Heb je Internet Explorer 8?
Zo ja, bekijk je website daar even in en zet comp[..] mode ook eens aan.
Je mist de onderkant ( de wisselende afbeelding ).
 
John Doe

John Doe

26/05/2010 12:20:51
Anchor link
Inderdaad daar was ik ook achter gekomen heb alleen geen idee waar dat door komt

Btw weet iemand wat het voor zin heeft om xampp als windows service te laten runnen? Heb gegoogled als mensen daar aan twijfelen.
 
- Mark -

- Mark -

26/05/2010 12:23:21
Anchor link
Niet echt mooi naar mijn mening. " Smaken veschillen "

(*) Je laadt 2 keer je main css.
(*) Je laadt een hele hoop js en css maar het wordt niet gebruikt. " Nog gepland ?"
(*) Ik krijg een horizontale scrolbalk "leeg" maar mijn beeld is niet geheel gevuld.

Ik heb geen IE dus ik kan hem daar niet in bekijken maar het enige dat ik zie dat nog niet gaat werken is de border-radius in je css " Word wel eens tijd dat IE dat ook gaat ondersteunen "
Gewijzigd op 26/05/2010 12:28:09 door - Mark -
 
John Doe

John Doe

26/05/2010 12:28:04
Anchor link
Oke dankje voor je reactie

Je laadt 2 keer je main css aan.
Hier ga ik even naar kijken kom ik zometeen op terug

Je laadt een hele hoop js en css aan maar het wordt niet gebruikt. " Nog gepland ?"
Ze worden gebruikt op bepaalde pagina's maar omdat het een soort van CMS is laad ik gewoon alle css'en en js'en die op de site nodig zijn.

Ik krijg een horizontale scrolbalk "leeg" maar mijn beeld is niet geheel gevuld.
Als ik dit niet doe verspringt de pagina als hij wel groter dan het scherm word en ik vind dat lelijker. Heeft iemand hier een oplossing voor zeg het dan even.


Oja op de pagina Werk staan subpagina's.
Gewijzigd op 26/05/2010 12:29:36 door John Doe
 
- Mark -

- Mark -

26/05/2010 12:30:42
Anchor link
:p ah dat verklaart de overige css en js.

Wat bedoel je met " verspringt de pagina als hij wel groter dan het scherm word "
 
John Doe

John Doe

26/05/2010 12:34:40
Anchor link
Als er een scrollbalk is, is het midden van de pagina op een andere plek dan als de scrollbalk er niet is. Dus als je dan naar van een pagina met scrollbalk naar een pagina zonder scrollbalk gaat verspringt de pagina naar rechts en andersom.
Gewijzigd op 26/05/2010 12:36:19 door John Doe
 
- Mark -

- Mark -

26/05/2010 12:41:54
Anchor link
lol dat heb ik alleen maar op de profiel pagina en dat is omdat er niet al te veel tekst op staat. Persoonlijk vind ik je oplossing meer storen dan de oorspronkelijke kwaal. Dit is natuurlijk ook afhankelijk van de scherm resolutie die iemand gebruikt.

Heb net nog even naar je sub pagina's gekeken op werk. Je navigatie is erg gebruikers onvriendelijk vind ik. Je hebt geen hele lange lijst dus ik zou de links erbij houden zodat je niet iedere keer terug moet gaan naar de werk pagina om een nieuwe sub pagina te kiezen.
 
John Doe

John Doe

26/05/2010 12:45:36
Anchor link
Je kan als het goed is klikken op "Terug naar ..."

Ik weet niet of je msn hebt maar ik pb je mijn msn even. snap namelijk niet helemaal wat de kwaal is.
 
Aron K

Aron K

26/05/2010 12:48:36
Anchor link
Ziet er leuk uit. Het logo is alleen een beetje teveel ingekrompen waardoor kwaliteit verloren gaat. Verder zeer leuk.
 
- Mark -

- Mark -

26/05/2010 12:49:36
Anchor link
Sorry ik gebruik geen msn. Met de kwaal bedoelde ik het verspringen van de pagina.

Het klopt dat er een terug naar link is maar dat is een handeling die niet nodig is. Des te minder handelingen des te beter de gebruikers vriendelijkheid is. " Over het algemeen dan, Je moet wel niet in functie gaan inboeten of het onoverzichtelijk maken. "
 
Joakim Broden

Joakim Broden

26/05/2010 12:53:48
Anchor link
Wat mij gelijk opvalt is, waarom gebruik je zo'n groot logo (de afbeelding zelf) en word die verkleind in de html? Dit vind ik beetje raar, verklein de afbeelding zelf dan word de kwaliteit ook beter. Dit geld ook voor de http://82.169.187.28/Web/Werk/Artikelen/ waarom maak je van die voorbeelden geen thumbs? Scheelt laat tijd, als iemand beetje sloom internet heeft ziet die afbeeldingen gewoon heel erg laden.

En het ontwerp pakt me ook niet echt, het is te kaal, te grijs na mijn mening.
 
Jelmer -

Jelmer -

26/05/2010 13:01:03
Anchor link
Als je zo'n diepe structuur hanteert, zijn breadcrumbs dan niet een beter idee? Ik zou ze dan ook niet linksboven in de hoek plaatsen, maar dichter bij die content. (daar hoort het immers bij, en daar ligt de aandacht van de bezoeker op dat moment)

Misschien is het beter om helemaal niet alles in submenuutjes op te delen. Gewoon één grote pagina met daarop alle werken. Scrollen kunnen alle gebruikers, en is makkelijker dan klikken op links en constant wachten. Ik denk dat het een betere indruk achter laat dan veel pagina's met 2 of 3 plaatjes.
 
John Doe

John Doe

26/05/2010 13:01:53
Anchor link
Dankje voor de reactie.
Het logo ga ik kleiner maken en het ik ga werken met thumbs.

Het was de bedoeling om de layout strak en zakelijk te houden. Maar er mag inderdaad wat meer kleur in vandaar ook dat ik die images onder de pagina gebruik. Als iemand een idee heeft om meer kleur toe te voegen zeg het dan even.
 
Tom Beuckelaere

Tom Beuckelaere

27/05/2010 21:51:19
Anchor link
Op dit moment krijg ik de volgende melding te zien wanneer ik de url bezoek:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
This site is running TeamViewer.


Wellicht een probleempje met uw website, software?
Zou het mogelijk zijn om dit alsnog op te lossen zodat alle bezoekers mee kunnen genieten van uw creatie?
Gewijzigd op 28/05/2010 15:34:00 door Tom Beuckelaere
 
Tom Beuckelaere

Tom Beuckelaere

28/05/2010 15:34:08
Anchor link
Deze topic wordt gesloten omdat de opgegeven link van de topicstarter niet meer werkt. Indien er een nieuwe link beschikbaar is, gelieve dan een pm te sturen met daarbij een werkende url en de url naar deze post.
 
 

Dit topic is gesloten.



Overzicht

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.