Site Review

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Traineeship ICT regio Amsterdam/Utrecht

Wat ga je doen? Het traineeship begint met een fulltime maand cursussen en praktijkdagen, waarin je de basis van het IT-vak leert op de Shared Servicedesk (SSD). Daarnaast ga je meteen aan de slag voor je eerste certificering! (ITILv4). Je start in een groep met 4 tot 10 deelnemers, waarmee jij gedurende die maand optrekt en je kennis kunt delen. Na het voltooien van de eerste maand ga je direct voor een langere periode aan de slag bij één van onze klanten of blijf je intern bij ons op de Shared Servicedesk. Je bent het eerste aanspreekpunt van de eindgebruikers

Bekijk vacature »

C# Developer

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf in de omgeving van Veghel zijn we op zoek naar een C# developer. Word jij blij van ontwikkelen in C# en .NET? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit gaan zien: Door middel van ASP.NET, MVC Framework en C# ga je webshops, websites en webapplicaties ontwikkelen. Je zorgt voor de optimalisatie van bestaande software en de automatisering van bedrijfsprocessen. Op basis van de wensen van de klant ga je samen met je collega's ga je op zoek naar de juiste oplossingen en je gaat dit uitwerken tot een mooi eindproduct. Bedrijfsprofiel

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Medior/senior Front-end developer (Vue.js)

Functie Als Front-end developer ben je uiteindelijk overkoepelend aan de slag voor de 3 ontwikkelteams die ieder aan een specifiek product werken. In samenwerking met de UX-designer en de huidige Front-end developer zorg je voor gebruiksvriendelijke software. Lijkt het jou interessant om complexe problemen op te lossen en feautures naar een hoger niveau te tillen? En vind je het niet erg om oudere delen van de applicaties te refactoren i.c.m. het toevoegen van nieuwe functionaliteiten? Dan komen wij graag met je in contact. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar papieren, maar naar denkniveau, motivatie en zelfredzaamheid)

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Qua type opdrachten is er echt een verscheidenheid aan afnemers, zo werken ze met grote multinationals, maar ook met startups. Zo kom je te werken in een gevarieerde omgeving en kan je ook schakelen tussen verschillende culturen. De projecten variëren van greenfield projecten tot langdurige ontwikkeltrajecten. Hier wordt alleen maar gewerkt met aan front end projecten. Daarom maakt het onze partner niet uit waar jij kennis van hebt, als je maar gedegen kennis hebt van Javascript frameworks, Unit testing en ook bekend bent met de scrum methodiek. Eisen Minimaal 4 jaar relevante werkervaring Kennen en ervaring van Javascript frameworks

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen aan de software dat beschikbaar is op de substations; Ontwikkelen in C++, C, Python en JavaScript. Daarnaast op een Embedded Linux omgeving, opgebouwd met containers en DevOps; Meewerken aan cyber security (OWASP); Uitvoeren/bouwen van geautomatiseerde testen in samenwerking met de Quality Specialist; Vertalen van wensen van de klanten/business naar werkbare/duurzame oplossingen. Hier ga je werken Als Software Ontwikkelaar kom je te werken bij een organisatie gericht op de (internationale) energiemarkt, waar wordt gewerkt voor het verwerven en verwerken van realtime, high quality data. Er wordt gewerkt vanuit het hart van de substations en direct voor

Bekijk vacature »

Front-end Developer vue.js node.js SaaS

Dit ga je doen Het ontwikkelen van nieuwe features die bijdragen aan de groei van de klanten van de organisatie; Je denkt mee over nieuwe innovaties, features en verbeteringen in de applicatiearchitectuur; Je draagt bij aan de continue ontwikkeling van jouw team doordat je elke dag streeft naar het verbeteren van jouw eigen prestaties; Je neemt actief deel aan Scrum meetings en de Frontend Guild. Hier ga je werken Voor een snel groeiend bedrijf de regio Nieuw Vennep zijn wij opzoek naar een ervaren Front-end Developer. De organisatie is actief in de e-commercebranche en ontzorgt haar klanten middels een SaaS-platform.

Bekijk vacature »

Back End Developer

As a Back End developer at KUBUS you will be developing the (web) application and services of BIMcollab. You have a focus on the back end of our software, for which we mainly work with C# and .NET. We use a full-stack approach, which means that in addition to the back-end, you will also help with other parts of the code. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen (Door)Ontwikkelen van het applicatielandschap; (Door)Ontwikkelen van microservices; Bouwen van nieuwe functionaliteiten; Verbeteringen aandragen voor het applicatielandschap; Sparren met de business. Hier ga je werken De organisatie is werkzaam in de financiële dienstverlening met meer dan 200 medewerkers en meer dan 250.000 eindgebruikers is het een van de grotere binnen haar branche. Je komt te werken in een team waarmee je verantwoordelijk bent voor het ontwikkelen en onderhouden van de financiële applicaties binnen de organisatie, denk hierbij aan het bouwen en onderhouden van portalen. Als .net developer ga jij het development team ondersteunen met de transitie naar

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Dit ga je doen Je komt in een DevOps-cultuur te werken waarbij je met je team werkt aan de front-end van diverse brand websites; Het ontwerpen van functionele en grafische ontwerpen die worden geïmplementeerd; Draagt zorg voor het maken van analyses; Je werkt nauw met je collega’s samen en geeft elkaar feedback en suggesties waar nodig; Het uitwerken van vraagstukken die afkomstig zijn van verschillende klanten; Hier ga je werken Deze marktleider op gebied van fietsen en fietservaring is gevestigd in twee provincies, verspreid over meerdere locaties. Jij zult voornamelijk in regio Joure aan de slag gaan. De organisatie doelt

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

C++ Ontwikkelaar

Functieomschrijving Ben jij als software ontwikkelaar toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zoeken wij jou! Voor het maken van de procesbesturingssoftware gebruiken onze projectteams een in C++ en C# geschreven tool. Dit is een gedistribueerd object framework wat alle kernfuncties biedt voor een procesautomatisering. Verder zullen jouw werkzaamheden o.a. bestaan uit: Ontwerpen, programmeren en testen van product aanpassingen; Analyseren van vragen en wensen van gebruikers en deze vertalen naar een functioneel ontwerp; Inzichtelijk maken van voortgang omtrent softwarewerkzaamheden, o.a. door middel van SCRUM; Continu toetsen van het effect van nieuwe releases op andere tools en processen; Implementeren van nieuwe product

Bekijk vacature »

Team Lead Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java developer? Als Team Lead Java Developer draag een grote verantwoordelijk je stuurt ontwikkelaars aan en staat dagelijks in contact met jou ICT Manager. De team Bestaat uit front-end en backend systemen. Je ben in staat op hoog niveau de technische vak te bepalen en ook te bewaren. Je dag zie er als volgt uit, ontwikkelen van nieuwe en bestaande applicaties, het uitvoeren van processen en analyses en het beschrijven van functioneel ontwerpen. Ook zal samen met jouw Tester applicaties gaan testen door middel van peer reviews en het leveren van support aan gebruikers

Bekijk vacature »

Integratie expert - Java Developer

Dit ga je doen Nieuw koppelingen ontwerpen, ontwikkelen en implementeren; Je schakelt met de klanten om hen zo goed mogelijk van dienst te zijn. Strategisch kijken naar nieuwe mogelijkheden op bestaande of nieuwe koppelingen zo effectief mogelijk te realiseren; Je bestaande toolset afwegen tegen nieuwe mogelijkheden om integratiedoelen steeds effectiever en/of effcienter te bewerkstelligen; Bestaande software koppelingen beheren, dit zijn koppelingen met zowel interne als externe systemen; Overleg met zowel directe collega's als met stakeholders om nieuwe integratieplannen concreet te maken; Je kunt de junioren meenemen op sleeptouw. Hier ga je werken Onze klant is op zoek naar een ervaren

Bekijk vacature »
Martin d

Martin d

28/11/2010 09:16:28
Quote Anchor link
Beste,

Wat vinden jullie van de website: Link
Het systeem waarop de website draait is Wordpress - met een aangepaste gekochte template.
We zouden graag een kritische blik op onze site willen hebben, welke onderdelen wellicht verbeterd kunnen worden.

We zijn benieuwd naar jullie reacties!

Bij voorbaat dank!
 
PHP hulp

PHP hulp

18/05/2024 19:43:27
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

28/11/2010 10:24:22
Quote Anchor link
wat moeten wij hier nou aan reviewen?
 
Victor Php

Victor Php

28/11/2010 10:35:10
Quote Anchor link
Ik zou het blok waar je op 1,2,3 en 4 kan klikken automatisch laten refreshen ;-)
Het lettertype eronder zou ik een anders doen.. dit is iets te standaard en vind ik niet passen bij de rest van de site.

Toevoeging op 28/11/2010 10:36:23:

facebook, twitter en feed figuurtjes zou ik eerst in kleur doen en als je eroverheen gaat zwart wit. Anders lijkt de site zo 'zwart-wit'.
 
Martin d

Martin d

28/11/2010 10:45:09
Quote Anchor link
Victor Php op 28/11/2010 10:35:10:
Ik zou het blok waar je op 1,2,3 en 4 kan klikken automatisch laten refreshen ;-)
Het lettertype eronder zou ik een anders doen.. dit is iets te standaard en vind ik niet passen bij de rest van de site.

Toevoeging op 28/11/2010 10:36:23:

facebook, twitter en feed figuurtjes zou ik eerst in kleur doen en als je eroverheen gaat zwart wit. Anders lijkt de site zo 'zwart-wit'.


Bedankt voor je reactie.
We gaan kijken naar de mogelijkheid om de banner te laten refreshen.
Het lettertype Times New Roman is over de gehele site gebruikt, dus niet alleen in de boxen onder de banner.

De mouse-over knoppen van de social networks ga ik ook naar kijken.




Toevoeging op 28/11/2010 10:46:16:

Vincent Huisman op 28/11/2010 10:24:22:
wat moeten wij hier nou aan reviewen?


-Eerste indruk.
-Verbeterpunten.
-Ideeën hoe jij het anders zou doen.
 
Jasper DS

Jasper DS

28/11/2010 11:05:24
Quote Anchor link
Ik vind hem zeer goed!
Gewijzigd op 28/11/2010 11:05:34 door Jasper DS
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

28/11/2010 11:13:32
Quote Anchor link
waarom is je site half engels en half nederlands
 
Milo S

Milo S

28/11/2010 11:15:00
Quote Anchor link
Times new Roman is niet overal gebruikt, niet in de header en niet in dat 1 2 3 4 blok. Daarbij leest Times New Roman ook redelijk kut, ik zou voor verdana of arial gaan, is ook standaard maar staat stukken beter!
Voor de rest wel netjes.
Wel jammer dat je een extern forum hebt en niet geïntegreerd.
 
Martin d

Martin d

28/11/2010 11:56:14
Quote Anchor link
Vincent Huisman op 28/11/2010 11:13:32:
waarom is je site half engels en half nederlands


Bepaalde delen van het Wordpress thema moeten nog vertaald worden.
 
Lauren Zonneveld

Lauren Zonneveld

28/11/2010 12:06:51
Quote Anchor link
Laadtijd is hier wel een issue, ik heb geen hele trage verbinding maar afbeeldingen van bijna 1MB (Waarom PNG?) zijn echt iets TE. Je Home pagina is over de 3MB. Daar liggen nog wel verbeter punten denk ik.

Qua design verder niks op aan te merken.
 
Martin d

Martin d

28/11/2010 12:14:26
Quote Anchor link
Milo S op 28/11/2010 11:15:00:
Times new Roman is niet overal gebruikt, niet in de header en niet in dat 1 2 3 4 blok. Daarbij leest Times New Roman ook redelijk kut, ik zou voor verdana of arial gaan, is ook standaard maar staat stukken beter!
Voor de rest wel netjes.
Wel jammer dat je een extern forum hebt en niet geïntegreerd.


We hebben het lettertype aangepast naar Droid Sans, Lucida Grande font family.
Hoe vind je het er nu uitzien?

Toevoeging op 28/11/2010 12:15:58:

Lauren Zonneveld op 28/11/2010 12:06:51:
Laadtijd is hier wel een issue, ik heb geen hele trage verbinding maar afbeeldingen van bijna 1MB (Waarom PNG?) zijn echt iets TE. Je Home pagina is over de 3MB. Daar liggen nog wel verbeter punten denk ik.

Qua design verder niks op aan te merken.


We hebben gekozen voor .png formaat, om transparantie in afbeeldingen mogelijk te maken >> in de toekomst wellicht afbeeldingen met transparantie.
De afbeeldingen in de banner zijn het probleem denk ik?
 
Lauren Zonneveld

Lauren Zonneveld

28/11/2010 12:29:00
Quote Anchor link
Gerard van Vliet op 28/11/2010 12:14:26:
We hebben gekozen voor .png formaat, om transparantie in afbeeldingen mogelijk te maken >> in de toekomst wellicht afbeeldingen met transparantie.
De afbeeldingen in de banner zijn het probleem denk ik?


Kun je niet beide formaten gebruiken?

Verder denk ik niet dat het alleen aan de afbeeldingen ligt, mogelijk zijn ook de PHP en javascript hiervoor verantwoordelijk.
 
- Raoul -

- Raoul -

28/11/2010 12:38:41
Quote Anchor link
In principe is de site heel goed, ik zou die sociale netwerk bar weghalen. Dit vind ik heel irritant. De site is ook heel druk.
 
Jasper hoi

jasper hoi

28/11/2010 14:15:07
Quote Anchor link
Wat ook wel redelijk mee helpt aan de laadtijd van de website is dat je 21 externe js bestanden en 16 exteren style sheets hebt. Zou toch wel proberen om daar iets aan te doen.
en krijt trouwens in firebug dit te zien: Geen toestemming voor <http://player.vimeo.com> om eigenschap Location.toString van <http://www.dj-lounge.nl> te lezen.

Wat betreft de opmaak, die vind ik er wel netjes uit zien.
 
Martin d

Martin d

28/11/2010 17:31:16
Quote Anchor link
Lauren Zonneveld op 28/11/2010 12:29:00:
Gerard van Vliet op 28/11/2010 12:14:26:
We hebben gekozen voor .png formaat, om transparantie in afbeeldingen mogelijk te maken >> in de toekomst wellicht afbeeldingen met transparantie.
De afbeeldingen in de banner zijn het probleem denk ik?


Kun je niet beide formaten gebruiken?

Verder denk ik niet dat het alleen aan de afbeeldingen ligt, mogelijk zijn ook de PHP en javascript hiervoor verantwoordelijk.


We kunnen beide formaten gebruiken (.png & .jpg), maar ik vraag me af of de bestanden in .jpg formaat kleiner zijn dan de .png files...



Toevoeging op 28/11/2010 17:33:06:

Internet Verslaafde op 28/11/2010 12:38:41:
In principe is de site heel goed, ik zou die sociale netwerk bar weghalen. Dit vind ik heel irritant. De site is ook heel druk.


Thanks voor je reactie. De social side bar aan de zijkant bedoel je?
We hebben deze expres geïntegreerd om de 'sidebars' niet te gebruiken om de social networks te promoten. We houden deze social side bar dus wel.

Toevoeging op 28/11/2010 17:34:00:

Jasper van Oeffel op 28/11/2010 14:15:07:
Wat ook wel redelijk mee helpt aan de laadtijd van de website is dat je 21 externe js bestanden en 16 exteren style sheets hebt. Zou toch wel proberen om daar iets aan te doen.
en krijt trouwens in firebug dit te zien: Geen toestemming voor <http://player.vimeo.com> om eigenschap Location.toString van <http://www.dj-lounge.nl> te lezen.

Wat betreft de opmaak, die vind ik er wel netjes uit zien.


We gaan kijken of het aantal stylesheets kunnen reduceren. Bij welke vimeo video krijg je deze melding precies?
 
Victor Php

Victor Php

28/11/2010 21:03:38
Quote Anchor link
Beter lettertype dan eerst!
Hij ziet er nu beter uit. Mooie overgang met die slideshow.
Toch zou ik de social networks even andersom doen.
Eerst kleur en als je erover gaat zwart-wit.
 
Jasper hoi

jasper hoi

28/11/2010 21:34:15
Quote Anchor link
Krijg die foutmelding direct op de eerste pagina.
 
Martin d

Martin d

29/11/2010 17:12:24
Quote Anchor link
Victor Php op 28/11/2010 21:03:38:
Beter lettertype dan eerst!
Hij ziet er nu beter uit. Mooie overgang met die slideshow.
Toch zou ik de social networks even andersom doen.
Eerst kleur en als je erover gaat zwart-wit.


Allright, naar de icoontjes van de social networks ga ik kijken!




Toevoeging op 29/11/2010 17:12:55:

Jasper van Oeffel op 28/11/2010 21:34:15:
Krijg die foutmelding direct op de eerste pagina.


Kun je misschien een screenshot bijvoegen, firebug geeft mij mij niets aan!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.