Site review

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Full stack .NET developer Microsoft 365

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Medior PHP developer

Functie Samen met je development team werk je Agile Scrum en met jullie gezamenlijke kennis en ervaring bepalen jullie samen de beste keuze voor techniek en architectuur. Naast het ontwikkelen van software ben je continue bezig om ook jezelf te ontwikkelen. Ze werken met o.a.: PHP, Laravel, Doctrine, PHP Unit, Behat, React, TypeScript, (My)SQL, Postgress, Redis, ElasticSearch, Docker, Nginx, GIT flow, JIRA, AWS. Eisen • HBO werk- en denkniveau • Je hebt goede kennis en ervaring met PHP • Je bent niet bang voor complexe projecten • Je werkt graag zelfstandig aan applicaties • Je bent altijd nieuwsgierig naar nieuwe

Bekijk vacature »

Ambitieuze Junior/Medior Low-code Developers gezoc

Bedrijfsomschrijving Transformeer bedrijven met jouw expertise in innovatieve technologie Ben je een bedreven softwareontwikkelaar met ervaring in Low-code platformen, of sta je te popelen om je in deze baanbrekende oplossing te verdiepen? Wij zijn op zoek naar jou! Ons klantenbestand groeit en we willen ons team uitbreiden met deskundige en leergierige Low-code specialisten. Is het jouw passie om organisaties te ondersteunen in hun digitale transformatie en maatwerkoplossingen te bieden met behulp van geavanceerde software? Wij zijn een vooruitstrevend bedrijf dat dagelijks werkt aan het oplossen van complexe vraagstukken om de digitale ambities van onze klanten te realiseren. Functieomschrijving Ontwikkel op

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Tot jouw takenpakket behoort onder andere: Webapplicaties ontwerpen, bouwen, testen en implementeren in .NET/C#.; Ontwikkelen, implementeren en beheren van maatwerkapplicaties; Onderhouden en beheren van standaardpakketten; Onderzoeken en beoordelen van nieuwe technieken. Hier ga je werken Als .NET ontwikkelaar kom je te werken bij een grote semioverheidsinstelling in Nijmegen. De organisatie staat garant voor het leveren van onderwijs en les- en onderzoeksmateriaal voor duizenden betrokkenen. De organisatie wil bijdragen aan een gezonde, vrije wereld met gelijke kansen voor iedereen. Binnen de teams hangt een open en collegiale cultuur met veel aandacht voor een prettige en sociale werksfeer.

Bekijk vacature »

Backend Developer Integraties API HBO REST

Samengevat: Deze werkgever is een IT-consultancy. Wil jij werken als Backend Developer Integraties? Heb jij kennis van gangbare berichtformaten? Vaste baan: Backend Developer Integraties API HBO €3.100 - €4.400 Zij bieden innovatieve oplossingen die bedrijven efficiënter en wendbaarder maken, waardoor onze klanten zich net zo snel kunnen ontwikkelen als de business van hen vraagt. Bij bij hun werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om de inzet van technologie. Deze werkgever staat open voor elke nieuwe trend. Onze systemen zijn groot en ingewikkeld. Hou jij van diepgang

Bekijk vacature »

Mendix Developer

Voor Troostwijk Groep zoeken wij een: Mendix Developer Wij zoeken Je bent een getalenteerde en ervaren Mendix Developer en het is tijd om je horizon te verbreden. Je wilt minder coderen en meer modelleren, minder bezig zijn met allerlei technische details en randvoorwaarden en meer met functionaliteit. Daarnaast ben je trots op de innovatieve en gebruiksvriendelijke applicaties die je in de loop van de jaren hebt gebouwd. Werk je graag in een enthousiast team, wil je veel vrijheid en kun je tegelijkertijd goed met deadlines omgaan, dan ben jij absoluut degene die wij zoeken! Wat je nodig hebt is ruime

Bekijk vacature »

C++ Developer

Functieomschrijving Ben jij als software engineer toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor het maken van de procesbesturingsoftware gebruiken onze projectteams een in C++ en C# geschreven tool. Dit is een gedistribueerd object framework wat alle kernfuncties biedt voor een procesautomatisering. Verder zullen jouw werkzaamheden o.a. bestaan uit: Analyseren van vragen en wensen van gebruikers en deze vertalen naar een functioneel ontwerp; Ontwerpen, programmeren en testen van productaanpassingen; Implementeren van nieuwe productreleases in de projectteams; Continu toetsen van het effect van nieuwe releases op andere tools en processen; Inzichtelijk maken van voortgang omtrent softwarewerkzaamheden,

Bekijk vacature »

Ervaren C#.NET developer

Functieomschrijving We zijn op zoek naar een ervaren C#.NET programmeur voor een moderne werkgever in de regio Prinsenbeek. Als programmeur zal je bezig zijn met het ontwikkelen van op maat gemaakte webapplicaties voor verschillende klanten, waarbij je ervoor zorgt dat complexe processen zo goed mogelijk worden ondersteund. Je takenpakket omvat onder andere: Werken met databases en dataopslagoplossingen, implementeren van beveiligingsoplossingen en het waarborgen van de beveiliging van applicaties en gegevens, evenals het schrijven van technische documentatie en gebruikershandleidingen. Het ontwikkelen en onderhouden van C#.NET-applicaties. Bijdragen aan het ontwerp en de architectuur van softwaretoepassingen. Het schrijven van hoogwaardige en herbruikbare codes.

Bekijk vacature »

Intern - Junior PHP ontwikkelaar in fris en jong t

Bedrijfsomschrijving Werk jij graag een in fris, flexibel en jong team? Bij ons ben jij vrij om te bepalen waar jij het liefst werkt en op de vrijdag komen wij gezellig bij elkaar op kantoor. Flexibiliteit en vrijheid zijn bij ons de norm en dat geeft jou de ruimte en energie om het beste uit jezelf te halen! Ons team bestaat uit vijf enthousiaste collega's die jou graag ondersteunen in zowel je persoonlijke als professionele ontwikkeling. Met twee ervaren Senior Developers als mentoren ben jij in goede handen. Wij zien onszelf als een vriendengroep die gezamenlijk werken aan iets moois

Bekijk vacature »

Traineeship Fullstack developer (WO, 0 tot 3 jaar

Functie Zoals beschreven ga je vanaf start aan de slag bij een passende opdrachtgever, hierbij kijken ze echt naar jouw wensen, kennis/ervaring maar ook de reisafstand. Momenteel hebben ze meerdere klanten waarbij ze groepen hebben opgezet wat maakt dat er diverse uitdagende kansen liggen. Naast het werken bij de opdrachtgever, en het volgen van de masterclasses, zul je regelmatig met de andere trainees in contact zijn. Niet alleen op professioneel vlak maar juist ook bij de borrels en kwartaaluitjes! Kortom; een jaar lang hard aan jezelf werken in combinatie met gezelligheid en plezier. Spreek dit jou aan? Dan komen we

Bekijk vacature »

Senior .NET Ontwikkelaar

In het kort Als Senior .NET ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag met complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek (denk aan ECT) en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de regio van Middelburg zijn wij op zoek naar een enthousiaste PHP / Symfony Developer. Een ambitieus persoon die het gemotiveerde development team komt versterken met het realiseren van nieuwe en complexe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor professionele groei? Dit ga je doen: Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van Magento; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

Java Full Stack Developer

Java Full Stack developer What makes Cognizant a unique place to work? The combination of rapid growth and an international and innovative environment! This is creating a lot of opportunities for people like YOU — people with an entrepreneurial spirit who want to make a difference in this world. At Cognizant, together with your colleagues from all around the world, you will collaborate on creating solutions for the world's leading companies and help them become more flexible, more innovative and successful. And this is your chance to be part of the success story: we are looking for a (Senior) Java

Bekijk vacature »

Belastingdienst - Freelance Senior Applicatie ontw

Startdatum: 01.06.2023 Richttarief: €65,00 - €75,00 Duur van de opdracht: 6 maanden Uren per week: 36 Taal: Nederlands vereist! Gelieve in het Nederlands te solliciteren. Functieomschrijving: We verwachten van je, dat je: Brede ervaring hebt als JAVA-ontwikkelaar; Ervaring hebt met Agile/Scrum-werken en je thuis voelt in een Agile omgeving; Een aandeel levert aan het scrumproces en in de SAFe-releasetrain; Zelfstandig werkt in een scrumteam en intensief de samenwerking op zoekt met je directe collega’s en je omgeving; Ervaring meebrengt met het schattten en inplannen van taken tot en met het testen en demonstreren van de opgeleverde functionaliteit; Collega’s in je

Bekijk vacature »

C# Developer

Dit ga je doen De requirements in kaart brengen van de klant; Implementeren van functionele en technische specificaties bij opdrachtgevers; Oplossen van bugs; Meewerken aan maatwerksoftware voor nieuwe opdrachtgevers; Het testen en uitleveren van nieuwe functionaliteiten naar de acceptatie en productieomgeving De database ontwikkelen en onderhouden; Hier ga je werken Onze klant is gevestigd in het westen van Nederland en is gespecialiseerd in het ontwikkelen van software voor de levensmiddelen industrie. De software die het team maakt optimaliseert voornamelijk de administratieve processen, maakt deze meetbaar en zorgt ervoor dat de data zo goed mogelijk gebruikt kan worden. Binnen een van

Bekijk vacature »
Dimitri Geers

Dimitri Geers

20/08/2014 19:08:12
Quote Anchor link
Beste allemaal,

Voor mij zelf heb ik een website design gemaakt en helemaal uitgewerkt.
Maar dit is een portfolio website. Aangezien ik nog nooit een portfolio heb ontworpen, wil ik graag jullie mening horen.

Wat vinden jullie van het design? Hebben jullie op of aanmerkingen?
Laat het me weten!

Alvast bedankt!

Dimitri Geers

Toevoeging op 20/08/2014 19:08:59:

Helemaal vergeten om de link erbij te zetten, je kunt hem bekijken op: www.dimitrigeers.nl!
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 17:30:45
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

20/08/2014 19:38:54
Quote Anchor link
Eerste inzicht: Ik mis een Doctype, en verder zou het wel leuk zijn om de site 'responsive' te maken, zodat hij ook goed schaalt op mobiele devices.
 
Bas IJzelendoorn

Bas IJzelendoorn

20/08/2014 20:38:17
Quote Anchor link
Sluit me aan bij Aar. ziet er goed uit!

Mogelijk enkele verbeter puntjes:

- Letterruimte in de navigatie is misschien iets te kort op elkaar. Je lay-out is ruimtelijk in gedeeld, ten opzichte van de navigatie lijkt het juist weer wat kort op elkaar.

- De letterruimte onder de header (webdesign, huisstijl, artwork) is tussen webdesign <-> huisstijl en huisstijl <-> artwork ongelijk.

- Op de pagina 'over mij' zou ik "Php is een codeertaal waarmee je contactpagina's, inlogsystemen, nieuwsbriefsystemen enz. kan maken." "Met PHP kan je website dynamischer maken in plaats van statisch en/of makkelijk aanpasbaar, denk hierbij bijvoorbeeld aan: x, y, z." Dat legt het naar je klant mogelijk wat duidelijker uit.

- Op de pagina 'diensten' gebruik je onregelmatige koppen (ene keer wel vet gedrukt, andere keer niet).. Misschien is het handig eerst een inleidend stukje te schrijven met je drie diensten en dan de rest van de tekst. Of om subpagina's te maken. Als ik geïntreseerd ben in Artwork moet ik door scrollen. Het oog kijkt snel en de kans is groot dat mensen het te snel wegklikken omdat ze niet gelijk zien.

- Op de pagina 'diensten' eindigd je pagina met artwork. Voor het oog is het soms handig dat er een footer komt of een stukje witruimte, zodat ik niet het gevoel krijg dat een stuk van de tekst is weggevallen of dat er nog een kop onder zit.

- Misschien leuk om in de zijbalk een verwijzing naar je portfolio te geven.

- de website verspringt tussen korte en lange pagina's (contact en diensten bijvoorbeeld)

- Ik adviseer mensen meestal om geen gebruik te maken van mailto. Dit is nogal spamgevoelig

- De hover van facebook en twitter op de contact pagina valt over elkaar (misschien mierenneukerij)

- Administratief vraagje, waar ik je wil wijzen: aangezien je diensten aanbied, dien je ingeschreven te zijn bij de kamer van koophandel. Ben je ingeschreven?

Nogmaals website ziet er goed uit. Mogelijk nog een paar kleine dingetjes.
Gewijzigd op 20/08/2014 20:38:41 door Bas IJzelendoorn
 
Dimitri Geers

Dimitri Geers

20/08/2014 21:08:08
Quote Anchor link
Bas IJzelendoorn op 20/08/2014 20:38:17:
Sluit me aan bij Aar. ziet er goed uit!

Mogelijk enkele verbeter puntjes:

- Letterruimte in de navigatie is misschien iets te kort op elkaar. Je lay-out is ruimtelijk in gedeeld, ten opzichte van de navigatie lijkt het juist weer wat kort op elkaar.

- De letterruimte onder de header (webdesign, huisstijl, artwork) is tussen webdesign <-> huisstijl en huisstijl <-> artwork ongelijk.

- Op de pagina 'over mij' zou ik "Php is een codeertaal waarmee je contactpagina's, inlogsystemen, nieuwsbriefsystemen enz. kan maken." "Met PHP kan je website dynamischer maken in plaats van statisch en/of makkelijk aanpasbaar, denk hierbij bijvoorbeeld aan: x, y, z." Dat legt het naar je klant mogelijk wat duidelijker uit.

- Op de pagina 'diensten' gebruik je onregelmatige koppen (ene keer wel vet gedrukt, andere keer niet).. Misschien is het handig eerst een inleidend stukje te schrijven met je drie diensten en dan de rest van de tekst. Of om subpagina's te maken. Als ik geïntreseerd ben in Artwork moet ik door scrollen. Het oog kijkt snel en de kans is groot dat mensen het te snel wegklikken omdat ze niet gelijk zien.

- Op de pagina 'diensten' eindigd je pagina met artwork. Voor het oog is het soms handig dat er een footer komt of een stukje witruimte, zodat ik niet het gevoel krijg dat een stuk van de tekst is weggevallen of dat er nog een kop onder zit.

- Misschien leuk om in de zijbalk een verwijzing naar je portfolio te geven.

- de website verspringt tussen korte en lange pagina's (contact en diensten bijvoorbeeld)

- Ik adviseer mensen meestal om geen gebruik te maken van mailto. Dit is nogal spamgevoelig

- De hover van facebook en twitter op de contact pagina valt over elkaar (misschien mierenneukerij)

- Administratief vraagje, waar ik je wil wijzen: aangezien je diensten aanbied, dien je ingeschreven te zijn bij de kamer van koophandel. Ben je ingeschreven?

Nogmaals website ziet er goed uit. Mogelijk nog een paar kleine dingetjes.


Wat bedoel je met de website verspringt tussen lange en korte teksten?

Ik sta nog niet ingeschreven, als minderjarige is het nogal ingewikkeld om een eigen bedrijf te beginnen. Dit ben ik nog aan het uitzoeken.
 
Ward van der Put
Moderator

Ward van der Put

20/08/2014 21:12:53
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

20/08/2014 21:19:24
Quote Anchor link
Opzich is het als minderjarige niet zo heen ingewikkeld. Bel anders eens met de KVK en Belastingsdienst.

Verder hoef je een voorgaande post van een nieuwe daaropvolgende reactie niet te quoten, hier op het forum ;-)
 
Dimitri Geers

Dimitri Geers

20/08/2014 21:22:08
Quote Anchor link
Heb al veel uitgezocht via internet, maar zal eens langsgaan bij de KVK hier.

Oke bedankt haha!
 
Bas IJzelendoorn

Bas IJzelendoorn

21/08/2014 12:53:00
Quote Anchor link
Met het verspringen bedoel ik dat bij de ene pagina ik aan de rechter zijde geen scrollbalk heb en bij de andere pagina wel (die wordt toegevoegd door de browser). Simpele toevoeging in je css dat je de body een scrollbalk meegeeft is voldoende.
 
Ramon van Dongen

Ramon van Dongen

21/08/2014 13:07:49
Quote Anchor link
De lichtblauwe balk kwam in eerste instantie op mij over alsof ik kon klikken op Webdesign, Huisstijl en Artwork. Lijkt zo een beetje op een navigatiemenu.
 
Peter K

Peter K

21/08/2014 13:51:22
Quote Anchor link
Ik had exact hetzelfde als Ramon. Heb er zelfs al eens op geklikt om te kijken of er niks achter zat.
Daarna kwam ik er achter dat er bovenaan de pagina nog een menu zit..
 
Dimitri Geers

Dimitri Geers

21/08/2014 14:26:23
Quote Anchor link
Bas IJzelendoorn op 21/08/2014 12:53:00:
Simpele toevoeging in je css dat je de body een scrollbalk meegeeft is voldoende.


Deze heb ik toegevoegd! Bedankt voor de tip!
Ik heb waarschijnlijk een kleiner scherm en heb hier ook niet bij stilgestaan.

Ramon van Dongen op 21/08/2014 13:07:49:
De lichtblauwe balk kwam in eerste instantie op mij over alsof ik kon klikken op Webdesign, Huisstijl en Artwork. Lijkt zo een beetje op een navigatiemenu.


Het is ook als navigatiemenu bedoeld, dit is nog niet helemaal klaar.
Ik weet het, het is slecht haha
 
E vH

E vH

21/08/2014 17:09:35
Quote Anchor link
Quote:
Mysql is een codeertaal die samenwerkt met php, met mysql kan je verbinding maken met een database en gegevens hieruit ophalen.

Quote:
Het is uiteindelijk toch de site van de klant.


Warning: mysql_fetch_assoc() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/markgku52/domains/dimitrigeers.nl/public_html/pagina/layout.php on line 4

Gegevens uit de adresbalk altijd valideren ( SQL injectie )!

ps: de website's uit je portfolio hebben exact hetzelfde probleem

Tip: http://validator.w3.org/check?uri=http%3A%2F%2Fwww.dimitrigeers.nl&charset=%28detect+automatically%29&doctype=Inline&group=0
( controleer ook je overige pagina's )

En zoals Ward al aangaf, kijk ook eens naar PageSpeed Insights, daar zitten nog wel wat verbeterpuntjes :-)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.