site.nl/?pagina

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Embedded Software Developer

Functie omschrijving Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Moordrecht zijn wij op zoek naar een Embedded Software developer. Ben jij enthousiast en een echte team player? Lees dan snel of dit iets voor jou is! Binnen deze rol houdt jij je bezig met alle werkzaamheden die nodig zijn om een functionaliteit te bouwen. Denk aan ontwerpen, architectuur, programmeren en algoritmes. Je voert test en validatie werkzaamheden uit bij de implementatie bij de klant. Ben jij een Embedded Software Developer die affiniteit heeft met de allernieuwste technieken? Laat dan snel wat van je horen! Bedrijfsprofiel Onze opdrachtgever bestaat uit een groot

Bekijk vacature »

Software Developer C++ en Perl

Ben je een slimme en enthousiaste universitair opgeleide bèta die graag bij een relatief klein softwarebedrijf wil werken waar de sfeer goed is en eigen inbreng gewaardeerd wordt? Wij, IntelliMagic in Leiden, ontwikkelen technisch hoogwaardige software op het gebied van IT infrastructuur performance analytics. Het type software zorgt voor intellectueel interessante uitdagingen. We ontwerpen de producten zelf en verkopen deze als off-the-shelf software aan grote bedrijven in Europa en de VS. Wij zoeken een ervaren C++ software engineer met kennis van Perl voor een van onze ontwikkelteams. Werkzaamheden Samen met de andere ontwikkelaars specificeren, ontwerpen en implementeren van nieuwe functionaliteit

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van de Back-end in .NET6 / C# en WebAPI (Focus);) Ontwikkelen van de Front-End in Nodje.js en Angular (secundair); Opstellen van een technisch ontwerp; Testen, documenteren en implementeren van de nieuwe applicatie; Verzorgen van de nazorg, na de implementatie; Het oplossen van bugs en incidenten. Hier ga je werken Als C#.NET Developer binnen deze organisatie kan jij het verschil maken. Zij werken momenteel nog met programmatuur die is ontwikkeld in C++. Hiervan gaan zij afscheid nemen zodra alle nieuwe software in C#.NET geschreven is. Een grootschalig en langdurig project. Voor hen is deze software van

Bekijk vacature »

PHP Back-end Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Starter Werklocatie: Nijmegen Vacature ID: 13633 Introductie OUr client develop websites, webshops, and digital environments that are used by many visitors daily. They are seeking an experienced PHP-Developer Back-end to join the team. If you're looking for a position where you can tackle challenging, innovative, and multidisciplinary ICT projects and make a difference, this vacancy might be for you! Functieomschrijving As a PHP developer, you'll develop websites and digital environments used by many visitors daily. You'll work as a back-end developer and want to continuously develop in this field. You can work independently and efficiently,

Bekijk vacature »

Medior Front end developer React

Functie Voor deze functie ben ik op zoek naar een enthousiaste front end developer die communicatief vaardig is. Jij wordt onderdeel van een enthousiast jong team dat werkt aan grote websites. Binnen jouw rol ben jij diegene die de vertaling maakt van design naar functionele code en zorg jij voor goede experience op meerdere platformen. Dit doe je natuurlijk door gebruik te maken van Javascript, HTML, CSS en React. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van Webcomponents en verschillende authenticatie tools. Doordat er hier gestreefd wordt naar de beste gebruikerservaringen, wordt het product constant doorontwikkeld. Hierdoor blijven ze voor op de

Bekijk vacature »

Full Stack .NET Developer C# ASP.NET

Samengevat: Deze werkgever is gespecialiseerd in het op afstand bewaken en besturen van machines en processen. Ben jij een ervaren Full Stack .NET Developer? Heb je ervaring met C# en ASP.NET? Vaste baan: .Net Developer C# ASP.NET HBO €3.300 - €4.500 Deze werkgever is een snel groeiende onderneming gespecialiseerd in het op afstand bewaken en besturen van machines en processen, IoT (Internet of Things). Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Wil jij bij de top specialisten horen? Ben jij op zoek naar een

Bekijk vacature »

Als Lead PHP developer bijdragen aan het onderwijs

Functie Als Lead PHP developer zet je samen met het team en de andere lead developers de technische lijnen uit als het gaat om het ontwikkelen van de applicaties en bepaal je samen met de PO waar elke sprint aan gewerkt zal worden. Je kunt op basis van een user story een goede aanpak formuleren en een planning opstellen, en andere hierin meenemen. Wanneer je team code schrijft verwacht je degelijke oplossingen, bij voorkeur gebruik makend van Domain Driven Design. Je ziet toegevoegde waarde in het beoordelen van het werk van collega’s om zo samen te streven naar hoge kwaliteit

Bekijk vacature »

Software Developer C# / ASP .Net

Functie omschrijving Ben jij een software ontwikkelaar die bekend is met termen ASP .NET, C# en SQL? Lees dan snel verder! Voor een bedrijf binnen de agrarische sector zijn wij namelijk op zoek naar een zelfstandige, enthousiaste en proactieve Software Developer die open staat voor een afwisselende functie met veel uitdaging. Binnen deze organisatie ben jij als Software Developer samen met één andere collega verantwoordelijk voor de ontwikkeling en modificatie van het support en controle programma dat binnen dit bedrijf gebruikt wordt. Hierbij draag jij bij aan de vertaling van klantwensen naar effectieve softwareoplossingen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor: Schatten

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Wil jij bij een platte en informele organisatie werken? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Boskoop dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten.Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen

Bekijk vacature »

Sportieve Junior C#.NET developer gezocht!

Bedrijfsomschrijving Wil jij werken aan webapplicaties bij de marktleider binnen de branche? Voor een klant in de buurt van Oosterhout ben ik op zoek naar een Fullstack .NET developer. Dit bedrijf bestaat bijna 10 jaar en is inmiddels uitgegroeid tot marktleider in Nederland en heeft tevens kantoren in meerdere landen in Europa. Dit bedrijf bouwt webapplicaties waarbij internationaal enkele honderdduizenden deelnemers, soms tegelijk, een beroep doen op de realtime data uit deze applicaties. Dit brengt erg veel technische uitdaging met zich mee. Ze ontwikkelen nieuwe applicaties maar ook bestaande applicaties worden uitgebreid en verbeterd. Hier kan jij een onderdeel van

Bekijk vacature »

Developer Full Stack

Functie omschrijving Developer gezocht! Ben jij een enthousiaste developer die graag wil bijdragen aan ontwikkelingen binnen een mooie organisatie? Solliciteer dan snel. Wij zijn op zoek naar een Full Stack Developer uit de regio Nijkerk die gaat bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van een SaaS applicatie. Je moet beschikken over beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal aangezien je samen met de klant gaat werken. Bedrijfsprofiel Je komt te werken binnen een echt familiebedrijf dat al sinds 1925 actief is binnen de FMCG branche. Het bedrijf heeft 40 medewerkers en er heerst een platte communicatiestructuur waarbij

Bekijk vacature »

Fullstack Developer TOTO

Do you want to work with the latest technologies on the development of new systems and applications? Get moving and strengthen Nederlandse Loterij as a Fullstack Developer TOTO. Thanks to your efforts, complex business critical applications are always running smoothly. In this way, you directly contribute to a happy, healthy and sporty Netherlands. As a Fullstack Developer you score by: Taking ownership of the development cycle of an application in a large scale, high availability, geo redundant landscape Coaching your peer developers and safeguarding code quality Integrating the application with other components of the system using the available API’s Managing

Bekijk vacature »

Low Code Developer voor o.a. overheidsprojecten!

Bedrijfsomschrijving Wil jij ook behoren tot de specialist in Low Code? Dan zou ik zeker aanraden om verder te lezen. Deze organisatie is ooit opgericht door twee studenten en is inmiddels uitgegroeid tot een serieuze werkgever met een groot aanzien op Low Code projecten. De sfeer is echter niet veranderd, er heerst een informele sfeer met een open deuren beleid, en hierin mag de eigen bar natuurlijk niet ontbreken. Momenteel maakt deze organisatie een flinke groei door en hier kan jij natuurlijk niet bij ontbreken. Daarom ben ik op zoek naar Low Code Developers met een degelijke technische achtergrond. Kennis

Bekijk vacature »

Senior pega developer

You work on software that makes colleagues and customers happy! Thanks to your IT skills, De Mandemakers Groep really makes a difference for its customers. Do coding, testing and deployments make your heart beat faster? Then apply today as Senior Pega Developer at De Mandemakers Groep! Wat ga je doen? The job title gives it away: You will be developing Pega software. This ranges from technical design, coding and testing to test automation, deployments and bug fixing. Your goal is to continuously improve our systems so that colleagues can work efficiently and customers receive optimal service. You don't have to

Bekijk vacature »

Full stack developer Node.js, React Remote

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Huppelpup php

huppelpup php

18/06/2011 20:32:55
Quote Anchor link
Hey,

ik zie soms wel is van die sites die dit zon vraagteken achter hun bestand hebben. Vraagjes:
-Waarom(niet)
-Hoe
-verschil

Alvast bedankt
 
PHP hulp

PHP hulp

05/05/2024 22:22:29
 
Noppes Homeland

Noppes Homeland

18/06/2011 20:47:51
Quote Anchor link
Wees duidelijk in je vraagstelling!!

Als je dit soort vragen gaat stellen, lijkt het mij beter dat je je eerst eens gaat verdiepen in "Hoe maak ik een website".
 
Huppelpup php

huppelpup php

18/06/2011 20:49:59
Quote Anchor link
is mijn vraag niet duidelijk dan?
 
Sander A

Sander A

18/06/2011 20:59:08
Quote Anchor link
Noppes homeland heeft gelijk,

Je stelt een vraag waarvoor j egeen research hebt gedaan.

Dit kan voorkomen als je pagina's include middels een switch
 

18/06/2011 21:01:42
Quote Anchor link
Sander A op 18/06/2011 20:59:08:
Noppes homeland heeft gelijk,

Je stelt een vraag waarvoor j egeen research hebt gedaan.

Dit kan voorkomen als je pagina's include middels een switch


Nou, nee dat is het dus niet.
Begin beide maar met http://nl.php.net/manual/en/ door te nemen.
 
Noppes Homeland

Noppes Homeland

18/06/2011 21:02:01
Quote Anchor link
Opmerking wordt niet voor de KzK gemaakt!!

Les 1: een titel is samenvating topic en niet de vraag zelf
Les 2: stel geen vragen met 1 woord
Les 3: verdiep je eerst in het onderwerp waarover je vragen gaat stellen
Les 4: beredeneer zelf naast je vraagstelling waarom je deze vraag stelt

Je schiet nu losse flodders:
Waarom kan beantwoord worden met: daarom
Hoe kan beantwoord worden met: zo
Verschil kan beantwoord worden met: waartussen

Dus waar heb je het over...
Gewijzigd op 18/06/2011 21:02:34 door Noppes Homeland
 
Johnny hertogs

johnny hertogs

18/06/2011 22:59:04
Quote Anchor link
het zijn variabele in een url die je in de pagina kunt gebruiken. dus ?var=value

en dan in de php doe je $value = $_GET['var'] om de value te krijgen.
 
Noppes Homeland

Noppes Homeland

19/06/2011 11:21:13
Quote Anchor link
Johnny hertogs op 18/06/2011 22:59:04:
het zijn variabele in een url die je in de pagina kunt gebruiken. dus ?var=value

en dan in de php doe je $value = $_GET['var'] om de value te krijgen.


En waarom zal je een $_GET toekennen aan een variabelen, dan heb je dus 2x de waarde in een variabele vastgelegd, dat is 1x te veel. Gebruik dus gewoon de juiste manier de $_GET.
 
Huppelpup php

huppelpup php

19/06/2011 12:27:34
Quote Anchor link
Is hier trouwens ook nog een tut over?
 

19/06/2011 12:52:45
 
Noppes Homeland

Noppes Homeland

19/06/2011 12:55:56
Quote Anchor link
Huppelpup php op 19/06/2011 12:27:34:
Is hier trouwens ook nog een tut over?


Je vergeet nu weer het onderwerp duidelijk te benoemen!!
Gaat het nu om het onderwerp: url in de breedste zin des woords of gaat het nu om het onderwerp "Maak geen overbodige variabelen aan"
Gewijzigd op 19/06/2011 12:56:09 door Noppes Homeland
 
Sander A

Sander A

19/06/2011 13:40:20
Quote Anchor link
Karl Karl op 18/06/2011 21:01:42:
Sander A op 18/06/2011 20:59:08:
Noppes homeland heeft gelijk,

Je stelt een vraag waarvoor j egeen research hebt gedaan.

Dit kan voorkomen als je pagina's include middels een switch


Nou, nee dat is het dus niet.
Begin beide maar met http://nl.php.net/manual/en/ door te nemen.


Hoewel dit irrelevant is hoef je mij niet te vertellen hoe dit werkt
 

19/06/2011 13:54:51
Quote Anchor link
Sander A op 19/06/2011 13:40:20:
Karl Karl op 18/06/2011 21:01:42:
Sander A op 18/06/2011 20:59:08:
Noppes homeland heeft gelijk,

Je stelt een vraag waarvoor j egeen research hebt gedaan.

Dit kan voorkomen als je pagina's include middels een switch


Nou, nee dat is het dus niet.
Begin beide maar met http://nl.php.net/manual/en/ door te nemen.


Hoewel dit irrelevant is hoef je mij niet te vertellen hoe dit werkt



Includes en switches hebben totaal niks te maken met get parameters. Als je zoiets wel beweerd weet je dus niet waar je het over hebt.
 
Huppelpup php

huppelpup php

19/06/2011 15:53:07
Quote Anchor link
Ik include som wel paginas maar dan komt er niet te zien bijv als ik niews include op index.php dan komt daar niet te staan index.php?niews.
 
Uiid -

Uiid -

19/06/2011 16:21:28
Quote Anchor link
he????
waar heb je het over

Toevoeging op 19/06/2011 16:22:54:

weet je uberhaupt wat een include doet?
 
Sander A

Sander A

19/06/2011 16:23:23
Quote Anchor link
Karl Karl op 19/06/2011 13:54:51:
Sander A op 19/06/2011 13:40:20:
Karl Karl op 18/06/2011 21:01:42:
Sander A op 18/06/2011 20:59:08:
Noppes homeland heeft gelijk,

Je stelt een vraag waarvoor j egeen research hebt gedaan.

Dit kan voorkomen als je pagina's include middels een switch


kan en zijn...

Nou, nee dat is het dus niet.
Begin beide maar met http://nl.php.net/manual/en/ door te nemen.


Hoewel dit irrelevant is hoef je mij niet te vertellen hoe dit werkt



Includes en switches hebben totaal niks te maken met get parameters. Als je zoiets wel beweerd weet je dus niet waar je het over hebt.
 
Huppelpup php

huppelpup php

19/06/2011 16:35:27
Quote Anchor link
ja een pagina in een pagina neer zetten toch?
 
Uiid -

Uiid -

19/06/2011 16:38:24
Quote Anchor link
ja, maar als je een pagina include, krijg je niet de link van die pagina te zien maar de inhoud..
 
Jasper DS

Jasper DS

19/06/2011 16:39:54
Quote Anchor link
Kijke eens naar include en get.

Bij een include include je letterlijk alles wat in het bestand staat dat je include.

Voorbeeld:

bestand1.php
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
    echo 'Hallo, ik ben Jasper<br/>';
?>


bestand2:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
include 'bestand1.php';

echo 'En ik inlcude een bestand';
?>


Bestand 2 weergeeft dan:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
Hallo, ik ben Jasper
En ik inlcude een bestand


Met behulp van $_GET['parameter'] kan je bepaalde zaken uit de url halen.

Voorbeeld:
url = www.site.nl/?pagina=mijnpagina

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
echo $_GET['pagina'];
?>


weergeeft dan mijnpagina

wat kan je nu bereiken met zo'n structuur?
Wel, soms kan er staan www.site.nl?pagina=home dan kan men via een query de content uit de database halen die hoort bij home. Dit doe je met een where clause.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
$sql
= "SELECT content
        FROM paginas
        WHERE naam = '"
.mysql_real_escape_string($_GET['pagina'])."'
    "

?>


Er is nog een 2de optie:
stel nu je hebt een url met www.site.nl/?pagina=index
dan kan je de pagina ook includen (indien deze bestaat)
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
include $_GET['pagina'].'.php';
?>


Let op: Bij deze laatste optie heb je een goede beveiliging nodig, anders kunnen mensen willekeurige bestanden openen.

In de meeste gevallen word er via de url een id mee gegeven, dit kan handig zijn bij bijvoorbeeld het lezen van een pm. Je haalt alle pm's op uit de database bij een bepaald lid. Je genereert een link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
# $row['id'] en $row['onderwerp'] komen uit db
echo '<a href="mededeling.php?id='.$row['id'].'">'.$row['onderwerp'].'</a>';
?>

De gebruiker klikt op het onderwerp dat hij wilt lezen, dan kan php het id ophalen via $_GET['id'] en zo kan men de juiste gegevens ophalen uit de database.
Gewijzigd op 19/06/2011 16:57:51 door Jasper DS
 
Johnny hertogs

johnny hertogs

19/06/2011 20:23:25
Quote Anchor link
Noppes Homeland op 19/06/2011 11:21:13:
Johnny hertogs op 18/06/2011 22:59:04:
het zijn variabele in een url die je in de pagina kunt gebruiken. dus ?var=value

en dan in de php doe je $value = $_GET['var'] om de value te krijgen.


En waarom zal je een $_GET toekennen aan een variabelen, dan heb je dus 2x de waarde in een variabele vastgelegd, dat is 1x te veel. Gebruik dus gewoon de juiste manier de $_GET.


Scheelt typwerk ;) Ja ik weet ik ben soms wat lui
 
Victor -

Victor -

19/06/2011 21:57:39
Quote Anchor link
@johny: scheelt geen typwerk, je maakt namelijk eerst een dubbele variabele aan;)
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.