sitereview

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Mendix Consultant / Developer

Dit ga je doen Het in kaart brengen en analyseren van de functionele wensen van de klant rondom Mendix applicaties; Het fungeren als sparringpartner voor de (interne) klanten; Het opstellen van requirements en het vertalen hiervan naar technische mogelijkheden; Het opstellen van user stories; Het bouwen van de Mendix applicaties in samenwerking met jouw team of zelfstandig; Het testen van op te leveren software en het zorg dragen voor de implementatie; Trainen van gebruikers in het gebruik van de applicatie; Werken in een Agile omgeving. Hier ga je werken De organisatie begeeft zich in de retail branche en focust zich

Bekijk vacature »

Oracle Apex Developer

Dit ga je doen Jouw taken bestaan uit: Het bouwen maatwerk Oracle applicaties voor Europese business units; Het implementeren van de nieuwste technieken om te blijven innoveren; Actief meedenken en aandragen van verbetervoorstellen. Hier ga je werken Deze organisatie in de regio Veenendaal is een van wereld grootste retailers met ruim 16.000 winkels in 27 markten en jaarlijks ruim 5,3 miljard klanten die winkelen bij een van hun welbekende retailmerken. Binnen de organisatie is er een IT Group actief die dient als IT Service Provider voor de hele organisatie en waar dagelijks IT'ers werken aan state-of-the-art IT oplossingen. Dit doen

Bekijk vacature »

Technisch Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! In deze functie werk jij voornamelijk aan: Het onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Het opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werk je aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkel en implementeren je MS PowerApps en Power BI. Bedrijfsprofiel Je komt terecht bij een familiair

Bekijk vacature »

.NET Developer gezocht!

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een .NET Developer! Wil jij werken voor een internationaal bedrijf waar je legio mogelijkheden krijgt als Software Ontwikkelaar? Grijp nu je kans en kijk snel of jouw vaardigheden aansluiten bij onderstaand profiel! Je kunt een uitdagende rol gaan vervullen als .NET Developer binnen een internationaal bedrijf dat gevestigd is in omgeving Bergen. Dit bedrijf is zeer vooruitstrevend en verricht betekenisvol werk. Binnen dit bedrijf wordt gewerkt aan de productie en ontwikkeling van medische middelen. Als .NET Developer ga jij je bezig houden met het volgende: Je wordt betrokken bij alle fasen van software

Bekijk vacature »

Applicatieontwikkelaar Java EE

Bedrijfsomschrijving De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt. Functieomschrijving De afdeling IV –

Bekijk vacature »

Laravel / PHP developer gezocht!

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Laravel PHP Developer voor een leuk bedrijf in de omgeving van Amsterdam! Je zult je bezig houden met de volgende werkzaamheden: Je gaat aan de hand van de wensen van klanten software ontwikkelen; Je bent bij het gehele proces betrokken; van A tot Z; Je hebt na de oplevering contact met de klant wanneer zij problemen ervaren; Je denkt mee over het verbeteren van de werkprocessen; Je denkt mee over softwareoplossingen; Je speelt in op de behoefte van de klant; Je houdt je bezig met het verbeteren, aanpassen en vernieuwen van de

Bekijk vacature »

Consultant Low Code Developer

Functie omschrijving Heb jij verstand van datamodellering, NO CODE Platformen en kun jij het aan om projecten te leiden? Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben jij HBO afgestudeerd in de richting van IT? Voor een mooie opdrachtgever in omgeving Delft zijn wij op zoek naar een No Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten. Onderdelen functie Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform, je kunt denken aan Mendix of Betty Blocks. Je bent verantwoordelijk voor

Bekijk vacature »

PHP Developer Symfony

Dit ga je doen Ontwikkelen van Product Informatie Management (PIM) systemen; Werken aan zowel grotere als kleine projecten voor toonaangevende klanten binnen o.a. de retail. Hier ga je werken Als PHP Developer kom je te werken binnen een vooruitstrevende organisatie die Product Informatie Management (PIM) systemen levert aan hun klanten. Hun klanten zijn toonaangevende bedrijven binnen o.a. de retail. De organisatie zit gevestigd in regio Zwolle en bestaat uit zo'n 35 medewerkers, waarvan 30 IT. Je komt te werken binnen één van de zelfsturende development teams welke ieder verantwoordelijk zijn voor hun 'eigen' klanten. Jouw team bestaat uit 6 backend

Bekijk vacature »

Fullstack JavaScript developer (ReactJS, NodeJS, T

Functie Het team bestaat momenteel uit ruim 15 collega’s, waarvan ruim de helft in het ontwikkelteam werkzaam is. Er zijn gave plannen om het platform ook te gaan toepassen op bijv. vliegvelden, maar ook internationale groei zit in het verschiet en daarom zijn ze op zoek naar versterking. Als Fullstack JavaScript developer werk je nauw samen met 9 fullstack (Python en .NET) developers. Binnen het team ga jij je toespitsen op het creeren van de optimale toegankelijkheid en user experience. Om dit voor elkaar te krijgen zul je ontwerpen, programmeren, testen en implementeren. Het hele proces dus! Maar ook bijvoorbeeld

Bekijk vacature »

Python Developer

Dit ga je doen Als Python Developer ben je verantwoordelijk voor: Het ontwikkelen van Stuurprogramma's in Python zodat er verbindingen kunnen worden gelegd tussen besturingssystemen en (AV) hardware; Het testen en debuggen van Stuurprorgamma's; Het communiceren met noodzakelijke partijen in gevallen waar extra technische details nodig zijn om een Stuurprogramma te ontwikkelen of problemen op te lossen; Het maken van de nodige technische documentatie (in het Engels); Het participeren in een Scrum/Agile omgeving. Hier ga je werken Deze internationale organisatie is wereldwijd een succesvol producent en leverancier van professionele AV hard- en software. Klanten gebruiken de producten o.a. voor het

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Onze klant is sinds 2 jaar actief als adviseur en bemiddelaar in de verzekeringsmarkt. Sindsdien proberen zij deze slapende markt flink wakker te schudden. Dit willen zij doen door het bouwen van slimme vergelijkers op hun eigen website en die van partners. Het bedrijf wil continu voorop lopen, zodat consumenten eenvoudig de verzekeringen kunnen vinden die het beste bij ze past. Functieomschrijving Als Front-end Developer werk je aan vergelijkingsmodules die consumenten dagelijks gebruiken bij het vergelijken en afsluiten van verzekeringen. Je vindt het leuk om samen te werken met de product owner, bestaande modules te verbeteren en nieuwe vergelijkers "from

Bekijk vacature »

Junior/Medior Front-end developer

Functie Als Front-end developer werk je intensief samen met 1 van de UX-designers en denk je mee over de gebruiksvriendelijkheid en design van onze web- en mobile apps. Je bent betrokken bij sessies met gebruikers om designs te valideren en usability van de app-in-wording te testen. Vervolgens gebruik je dit om samen met je team waarin ook back-end (.NET) developers zitten, te zorgen voor de realisatie van de best mogelijke apps voor studenten en docenten. Eisen • Je hebt een hands-on development en coding mind-set en werkt graag aan een high quality code base welke je consequent onderhouden kan worden

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving Heb jij affiniteit met ICT en een WO diploma in de pocket? Dan ben je hier aan het juiste adres. Voor een opdrachtgever in Amsterdam zijn wij op zoek naar kandidaten die (enige) ervaring hebben met Java, Javascript, C of C++. Je zal door middel van trainingen worden opgeleid tot een volwaardige Software Developer. Er wordt tijdens de training natuurlijk veel aandacht besteedt aan de vaktechnische aspecten, maar er gaat ook veel aandacht uit naar jouw persoonlijke ontwikkeling. Bedrijfsprofiel Bij deze opdrachtgever in de omgeving van Amsterdam zoeken ze meerdere enthousiaste kandidaten die hun carrière willen starten met

Bekijk vacature »

Back-end Developer (Permanent position with the em

Bedrijfsomschrijving Dutch specialist in technical installation materials. Functieomschrijving Purpose of the position: Our client is looking for a Back-end Developer who, together with the rest of the energetic and dynamic team, is responsible for the development and management of the website. This not only concerns the development and management of the current website, but also the development of a new Headless Commerce Platform to keep the customer's website Future proof. Within the IT department, there is a real DevOps culture and the commerce team is at the forefront and tries to implement continuous improvements. Most important tasks: ï‚· Designing and

Bekijk vacature »
Bart van der veen

bart van der veen

01/04/2007 12:48:00
Quote Anchor link
google onvriendelijk content sorry....
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Bart van der veen
 
PHP hulp

PHP hulp

16/05/2024 03:30:14
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

01/04/2007 12:54:00
Quote Anchor link
Hoi bart,

grafisch leuk; beetje weinig contrast in je nieuwskoppen aan de rechterkant. Naar mijn smaak iets te veel grijs in beeld.

En je moet even aan iemand vragen die goed is in Nederlandse taal of hij/zij je teksten door wil lopen.

Officiele lansering website - Officiële lancering website

In het menu werk staat 'Facatures', dat moet moet 'Vacatures' zijn.

Nog een vraagje: waarom heb je voor frames gekozen?
 
Mebus  Hackintosh

Mebus Hackintosh

01/04/2007 12:55:00
Quote Anchor link
Je stopt je website in een frame?:S ook is de index nog niet eens valid en vind ik je layout maar bagger...

Edit:
Sorry maar iedereen heeft zijn eigen smaak:)


Edit:
Neem Verdana of Tahoma als font. dat fleurt je website al heel veel op denk ik... Als je die fonts al gebruikt zorg er dan voor dat lettergrote wat kleiner is.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Mebus Hackintosh
 
Bart van der veen

bart van der veen

01/04/2007 13:00:00
Quote Anchor link
@jan
ja aan de spelling wordt door iemand anders gewerkt op dit moment.
dat frame (het is er echt maar eentje) gebruik ik altijd om de url schoon te houden. het is nu zo waar je ook op klikt blijft er altijd .nl staan.

@mebus,
een mening mag je hebben in dit land (bagger) maar hij is loos zonder onderbouwing. Ben je geen fan van de kleuren, hou je niet van ronde hoeken. aan allen bagger hebben we niets.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door bart van der veen
 
Mebus  Hackintosh

Mebus Hackintosh

01/04/2007 13:01:00
Quote Anchor link
bart van der veen schreef op 01.04.2007 13:00:
@mebus,
een mening mag je hebben in dit land (bagger) maar hij is loos zonder onderbouwing. Ben je geen fan van de kleuren, hou je niet van ronde hoeken. aan allen bagger hebben we niets.


Mijn excuse daarvoor, maar zie nog wel even mijn tweede edit van me eerste post in dit topic:)
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

01/04/2007 13:02:00
Quote Anchor link
bart van der veen schreef op 01.04.2007 13:00:
@jan
ja aan de spelling wordt door iemand anders gewerkt op dit moment.
dat frame (het is er echt maar eentje) gebruik ik altijd om de url schoon te houden. het is nu zo waar je ook op klikt blijft er altijd nvmac.nl staan.

Ja, dat snap ik, maar wat nu als iemand een andere pagina dan je homepage wil bookmarken?
 
Arwin  vdv

Arwin vdv

01/04/2007 13:09:00
Quote Anchor link
ik vind het erg jammer dat hij niet IE vriendelijk is:

Afbeelding

en als ik hem in een klein venster open en dan maximaliseer:

Afbeelding

Edit:
dit is gescreend in IE6
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Arwin vdv
 
Bart van der veen

bart van der veen

01/04/2007 13:16:00
Quote Anchor link
@arwin ik had het probleem gespot maar ik had het alleen in ie7.. ik sta open voor tips

@mebus no hard feelings, aan het lettertype wordt gewerkt...
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

01/04/2007 13:37:00
Quote Anchor link
Iets meer margins op de teksten, met namen bij die nieuwsberichtjes rechts. text-align: justify toepassen, misschien een ander lettertype/grootte. Meer kleur en doe iets met het onderwerp, het is mij absoluut niet duidelijk wat het onderwerp van de website is. Als je andere websites bezoekt weet je in 1 seconde precies het onderwerp/doel van de website, bij tweakers.net weet je dat het te maken heeft met computers bijvoorbeeld.
 
Jelmer -

Jelmer -

01/04/2007 14:16:00
Quote Anchor link
Bij de agenda heb je het menu in het midden. Leuk, maar wel gevaarlijk. Het duurde bij mij (gevorderd internetgebruiker zoals ik mijzelf noem) toch zeker 3 pagina's voordat ik door had dat links de kalender slaat op rechts de events. Het menu in het midden van de content is niet scan-vriendelijk. En aangezien de 21e eeuw echt de eeuw van het scannen is...

Over dat scannen gesproken, je tekst op de 'Opleiding'-pagina (ja, dankzij je frames kan ik nu geen linkje plaatsen) is het 1 massief blok. Niemand zal zich uitgenodigd voelen om dat te lezen. Zoals Arjan al zei, margin, padding en alinea's. Misschien dat een grotere regelafstand of letterafstand ook prettig is, want ik heb nu moeite met het vinden van de volgende regel.

En nogmaals over het scannen, titel links is ok, maar links verticaal niet. Hij valt totaal niet op. Daarnaast is hij niet klikbaar, noch is het logo. De enige manier om naar Home te gaan is dus de kleine link bovenin (naar mijn idee onlogische plaats) of die enorm lange link helemaal onderaan. Die vallen niet zo snel op als het logo. Naja, in jouw geval valt het logo naast dat rare ronde ding ook niet snel op. Maar maak dan tenminste het ronde ding logo klikbaar, en laat het verwijzen naar de home-pagina.

Dingen als
Events kalender:
Voor meer informatie:
Meer informatie

Is dat niet een beetje dubbelop? Dat 'Voor meer informatie' kan van mij wel weg. De link 'Meer informatie' zegt zelf al genoeg. Rechts uitlijnen van die link is misschien ook niet een slecht idee. Stel dat je een bericht leest, dan eindig je aan de rechter kant, en zie je geen regel er meer onder. Staat de 'Lees meer'-link rechts, dan valt die direct op waneer nodig.

De link 'Login' is alleen voor leden. Moet die dan zo prominent op ieder pagina aanwezig zijn? Ik zou hem naar rechtsboven, naast Sitemap, verplaatsen.

Bullets in je contact-pagina en het menu heb je nog niet helemaal rekening mee gehouden. Dezen vallen namelijk totaal buiten de layout.

Over Sitemap gesproken, die is nog niet af.

En je frames brengen Safari in de war. Hoe erg? Ongeveer iedere link binnen de pagina levert een totaal wit browserscherm op. Zodra ik hem buiten het frame bekijk gaat het prima.
 
Bart van der veen

bart van der veen

01/04/2007 19:31:00
Quote Anchor link
Arjan Kapteijn schreef op 01.04.2007 13:37:
Iets meer margins op de teksten, met namen bij die nieuwsberichtjes rechts. text-align: justify toepassen, misschien een ander lettertype/grootte. Meer kleur en doe iets met het onderwerp, het is mij absoluut niet duidelijk wat het onderwerp van de website is. Als je andere websites bezoekt weet je in 1 seconde precies het onderwerp/doel van de website, bij tweakers.net weet je dat het te maken heeft met computers bijvoorbeeld.


oke justify ff bekeken, dat was niet zo best.
En over waar de site over gaat. het is nog al specialistisch, ik kan niet al te veel foto's gebruiken (heeft iets met patienten rechten te maken). Maar dit is mijn lang lopende project, dus er wordt nog aan geschaaft..
 
Bart van der veen

bart van der veen

01/04/2007 19:42:00
Quote Anchor link
Jan Koehoorn schreef op 01.04.2007 13:02:
bart van der veen schreef op 01.04.2007 13:00:
@jan
ja aan de spelling wordt door iemand anders gewerkt op dit moment.
dat frame (het is er echt maar eentje) gebruik ik altijd om de url schoon te houden. het is nu zo waar je ook op klikt blijft er altijd .nl staan.

Ja, dat snap ik, maar wat nu als iemand een andere pagina dan je homepage wil bookmarken?


ik heb liever dat ze de kale url boekmarken dan kan ik site structuur nog eens aanpassen, maar dan is een verschil van mening waar we al een discussie over hebben gehad.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door bart van der veen
 
Bart van der veen

bart van der veen

01/04/2007 22:20:00
Quote Anchor link
@jelmer: fijn, bedankt, opbouwende kritiek. over de teksten, ja die worden door andere mensen verzorgt, dat is een lang en ingewikkeld verhaal met onderandere een vergrijzende organisatie op zoek naar verjongening, en teksten is ook niet mijn beste punt. margin en padding en font-family wordt aan gewerk.

ik blijf wel zitten met dat frame kan het ook wel halen, maar ik vindt die kleine url zo tof, moet maar eens in dat hernoemen duiken.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.