Slicen Layout

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior .NET Software Developer

Dit ga je doen Software development met behulp van C# .NET en / of PHP, je mag zelf kiezen waar jij je in wil specialiseren Meedenken over het nieuwe pakket, waar moet het aan voldoen? Unit-, integratie- en diverse andere tests schrijven en uitvoeren Nauw samenwerken met je IT collega's zoals Testers, Developers, DevOps Specialisten en Architecten Jezelf ontwikkelen met behulp van trainingen en cursussen Hier ga je werken Onze klant, een grote speler in de medische sector, is op zoek naar een enthousiaste junior (of meer ervaren) Software Developer die klaar is voor een nieuwe stap in zijn of

Bekijk vacature »

Junior Outsystems developer

Functie Als junior Outsystems developer wordt jij onderdeel van een multidisciplinair team van 23 software engineers. Ons team werkt agile en termen als Continuous Integration en Continuous Delivery zijn bij ons dagelijkse koek. Wij werken aan uitdagende en afwisselende projecten met als doel onze klanten een totaal oplossing aan te bieden. Als junior Outsystems developer krijg jij bij ons de kans om jezelf te ontwikkelen naar een volwaardige ervaren en gecertificeerde Outsystems developer. Jij een team met ervaren mensen (10+ ervaring) om je heen. Zo heb jij niet het gevoel dat jij meteen in het diepe wordt gegooid en uiteraard

Bekijk vacature »

C# .Net Developer

Dit ga je doen Het bouwen van Api's; Nieuwe oplossingen bouwen met C# .Net; De huidige software uitbouwen met C# .Net; Meewerken in projecten; Meedenken aan de toekomstplannen en verbeteringen; Onderdeel van het Scrum Team. Hier ga je werken Onze klant is een dienstverlenende organisatie voor diverse soorten organisaties in Nederland. Ze zijn van oorsprong een familiebedrijf en er is een open cultuur. Ze zijn vooruitstrevend op IT gebied en hebben een eigen inhouse development team van circa 11 man. Je komt hier te werken in het subteam .Net Core. Hier werken ze volgens scrum met de nieuwste technieken en

Bekijk vacature »

Fullstack Software Developer

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving Java ontwerpen, bouwen en testen (T-shaped). Als senior ontwikkelaar ben je bekend in zowel de back-end als de frontend van een applicatie. Angular, Continious Delivery / Integration. Een ervaren iemand die de leiding kan nemen, een weg vindt in nieuwe situaties, en in oude applicaties. Initiatiefrijk, bekend met de (technische) omgevingen die we bij duo gebruiken, niet te beroerd om collega’s te helpen. Als senior programmeur in staat om op te treden als lead programmeur. Ondersteunt de testers bij de testautomatisering en minder ervaren programmeurs bij dagelijks werkzaamheden. Dit laatste met name op het gebied van Angular. Achtergrond

Bekijk vacature »

Back-end developer (Magento2)

Functie E-commerce is een ‘’snelle’’ wereld. Om hierin continu voorop te blijven omarmen ze in een vroeg stadium nieuwe technieken. Een webshop is nooit af en kan altijd beter, sneller en efficiënter. Tegelijkertijd hebben ze vanaf hun oprichting altijd vastgehouden aan kwaliteit boven snelheid, en dit loont. Als back-end developer fungeer je als het verlengstuk van hun klanten. Technisch complexe zaken pak je met liefde op, en hierin werk je samen met o.a. front-end developers en designers. Klanten verwacht hierin kwaliteit van het hoogste niveau en een proactieve, meedenkende rol bij het maken van zowel technische als strategische keuzes. Ga

Bekijk vacature »

ERP Developer fleet managementsysteem

Wat ga je doen als ERP Developer fleet managementsysteem? Als ERP developer speel jij een belangrijke rol bij het doorvoeren van wijzigingen en verbeteringen binnen het fleet managementsysteem. Jouw expertise op het gebied van ERP systemen stelt jou in staat om de applicatie optimaal te laten functioneren en te blijven ontwikkelen. Als lid van het IT-team werk je nauw samen met andere developers en het business team om het fleet managementsysteem te integreren met andere systemen. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten en het implementeren van verbeteringen op basis van de wensen en eisen van onze klanten.

Bekijk vacature »

PHP developer

Functie Voor een opdrachtgever in omgeving Leiden zijn wij op zoek naar een PHP developer die affiniteit heeft met C++. Ben jij reeds afgestudeerd of heb je al een paar jaar ervaring? Lees snel verder en kijk of dit iets voor jou is! Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar MS Dynamics 365 Projecten

Samengevat: Deze werkgever is de kwaliteitsdienst in de tuinbouwsector. Ben jij een ervaren ontwikkelaar? Heb jij ervaring met Ms Dynamics 365 BC? Vaste baan: Ontwikkelaar Ms Dynamics 365 BC ICT MBO 3.500 - 5.000 Ontwikkelaar Ms Dynamics 365 BC Ons bedrijf bewaakt en bevordert de kwaliteit van producten, processen en ketens in de tuinbouw. Wij kenmerken zich door openheid, ruimte voor initiatief, collegialiteit en zelfontplooiing. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Functie: Voor de vacature als Ontwikkelaar Ms Dynamics 365 BC Roelofarendsveen MBO

Bekijk vacature »

Ventilatiesysteem Productontwikkelaar HBO WO Verwa

Samengevat: Zij bieden flexibele ventilatiematerialen, geluidsdempers, rookgasafvoer producten en industrieslangen. Ben jij een technisch productontwikkelaar? Heb jij ervaring met het ontwikkelen van nieuwe producten? Vaste baan: Technisch Productontwikkelaar HBO WO €3.000 - €4.000 Zij bieden een variëteit aan flexibele ventilatiematerialen, geluiddempers, rookgasafvoer producten, industrieslangen en ventilatieslangen voor de scheepsbouw. Met slimme en innovatieve materialen zorgen wij voor een gezonde en frisse leefomgeving. Deze werkgever is een organisatie die volop in ontwikkeling is met hardwerkende collega's. Dit geeft goede ontwikkelingsmogelijkheden. De branche van dit bedrijf is Techniek en Engineering. Functie: Voor de vacature als Technisch Productontwikkelaar Ede Gld HBO WO ga

Bekijk vacature »

Senior Node.js developer Digital Agency

Functie Door de groei van de organisatie zijn ze op zoek naar een Tech Lead. Als tech lead ben jij verantwoordelijk Als Back end Node.js developer kom je terecht in een van de 8 multidisciplinaire teams in het projectenhuis. Afhankelijk van jouw interesses, wensen en capaciteiten word je bij projecten en onderwerpen naar keuze betrokken. Als ervaren ontwikkelaar zul jij vaak leiding nemen in de projecten en in het team een aanvoerder zijn van technische discussies. Uiteindelijk wil jij natuurlijk de klantwensen zo goed mogelijk vertalen naar robuuste code. De projecten kunnen varieren van langlopende- tot kleinschalige trajecten. Voorheen werkte

Bekijk vacature »

Front-End React Developer

As a Front-End React Developer you improve the user-experience of our web applications for your colleagues in Coolblue. How do I become a Front-End React Developer at Coolblue? As a Front-End React Developer you are responsible for developing user interface components and implementing them using React.js concepts and workflows. You work with the UX Designer and get energy from coming up with creative solutions and present these within the team. During the day you gather and welcome feedback on your technical and soft skills. Would you like to become a Front-End React Developer at Coolblue? Read below if the job

Bekijk vacature »

Senior PHP developer

Functie Als Senior PHP developer heb je een sterke mening over de architectuur van projecten en de processen binnen het team. Je bent de sparringpartner voor je Team Lead. Ook ondersteun je met jouw kennis de minder ervaren developers in jouw team. Ze werken regelmatig aan projecten vanaf scratch en dit geeft ruimte om voor nieuwe technieken te kiezen. Naast het ontwikkelen van software ben je continue bezig om ook jezelf te ontwikkelen. Ze werken met o.a.: PHP, Laravel, Doctrine, PHP Unit, Behat, React, TypeScript, (My)SQL, Postgress, Redis, ElasticSearch, Docker, Nginx, GIT flow, JIRA, AWS. Eisen • HBO werk- en

Bekijk vacature »

Full Stack C#.NET developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Testen en valideren van de ontwikkelde software. Actief deelnemen aan code reviews en bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit van de software. Je gaat aan

Bekijk vacature »

Senior Software developer PHP

Functie Jij als senior PHP ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 developers binnen onze organisatie Jij gaat de brug zijn tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je je taken op voor de dag. Een greep van jouw taken zijn: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden met Security & Privacy Eisen • Minimaal 4

Bekijk vacature »

C#.NET ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een C#.NET ontwikkelaar. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van dashboards, webapplicaties en apps voor de eigen IOT-oplossingen. Samen met een vooruitstrevend team van ontwikkelaars en engineers krijgen jullie de opdracht om de sensoren in de apparatuur te scannen en vervolgens de data om te zetten in belangrijke inzichten voor de klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Heb jij ideeën over nieuwe technieken die jullie kunnen implementeren? Hier wordt echt naar je geluisterd en gekeken of jouw idee daadwerkelijk ingezet kan worden; Je gaat aan de slag met de

Bekijk vacature »
Pepijn

Pepijn

02/04/2008 22:29:00
Quote Anchor link
Beste mensen van phphulp,

Ik heb gebprobeerd mijn design te slicen. En in Css te verwerken.

Ik kwam uiteindelijk op meer dan 30 divjes uit.

Nu heb ik naar de broncode van andere websites gekeken, maar daar stonden veel minden divjes.

Nu wil ik graag weten in welke divjes ik mijn design moet knippen.

Klik, even barts voorbeeld gepakt, awardspace doet moeilijl

Mvg
Pepijn

PS: Het design is door de webmaster van phonuts.org bedacht.
Ik heb toestemming om het te bewerken en te gebruiken.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Pepijn
 
PHP hulp

PHP hulp

17/05/2024 10:23:10
 
Robert Deiman

Robert Deiman

03/04/2008 00:14:00
Quote Anchor link
Ik kom op heel wat minder uit...

-> Het blauwe er helemaal omheen kan je gewoon de achtergrondkleur van de body maken. (de inhoud komt in een container)
-> Het menu is 1 div, waarin je een unordered list maakt die met een margin-top van weet k niet precies hoeveel pixels.
-> Daaronder staat een alinea (p-tag) met de adresgegevens. (positioneren met margin-top, of met een margin-bottom op de menu-lijst.
->De foto daarnaast is gewoon maar 1 div.
->De content die daarnaast staat kan je inderdaad 1 div maken, met daarbinnen 2 divs (beiden beginnen met een h2, en de tekst staat in een alinea) De h2 is prima zo op te maken, dat deze die balk daar gaat vormen.
-> Tot slot positioneer je de text "Flux Consultants" nog op de juiste plek en dan ben je klaar.

Je komt dan op 7 divs uit, zou volgens mij prima moeten kunnen.
 
Bart van der veen

bart van der veen

03/04/2008 11:39:00
Quote Anchor link
als jij nou even een afbeelding plaats zonder streepjes kan ik je wel helpen slicen...
 
Robert Deiman

Robert Deiman

03/04/2008 11:47:00
Quote Anchor link
Dat is ook een manier ;) Ik probeer juist door die uitleg hem te laten zien dat het helemaal niet zo lastig is. Je moet het gewoon opdelen in verschillende onderdelen van de site, niet in verschillende onderdelen van de lay-out zoals in je afbeelding is getekend.
 
Pepijn

Pepijn

03/04/2008 15:53:00
Quote Anchor link
Afbeelding zonder streepjes, staat nu online.


Nooit gedacht dat je voor zoiets ook margin kon gebruiken.
Voor margin gebruikte ik een opvul divje.


Maar in iedergeval bedankt, ik doe er zeker wat mee.

PS: de achtergrond wordt donker-grijs-blauw, dus daar gebruik ik de background al voor.

Mvg
Pepijn
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Pepijn
 
Robert Deiman

Robert Deiman

03/04/2008 15:59:00
Quote Anchor link
Naja, dan komt er een extra container div omheen, niet zo'n groot probleem.. rest blijft dan wel hetzelfde :)
 
Bart van der veen

bart van der veen

04/04/2008 20:13:00
Quote Anchor link
met 4 divjes:

http://bart.ugins.com/flux/

veel plezier ermee....
 
Pepijn

Pepijn

04/04/2008 21:37:00
Quote Anchor link
Heel erg bedankt Bart!

Het is nog niet helemaal perfect maar het is veel beter dan ik had.

Als ik nog een keer wat voor je kan doen, moet je het zeggen.

Mvg
Pepijn
 
Pepijn

Pepijn

07/07/2008 19:54:00
Quote Anchor link
Sorry dat ik er zo laat mee kom.

Website moet bijna online, kom ik er op het laatste moment achter dat de css niet goed is.

De manier van bart is ook niet de juiste als ik meer links toe voeg dan schuift het contact gedeelte mee.

Ik vind dit heel erg moeilijk.

Graag wat extra hulp.

Mvg
Pepijn

EDIT:

Ik dacht aan de hele layout absoluut postitioneren... Is dit een goede oplossing?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Pepijn
 

07/07/2008 20:36:00
Quote Anchor link
Geen flauw idee misschien een life voorbeeldje.
 
Pepijn

Pepijn

07/07/2008 20:44:00
 

07/07/2008 20:49:00
Quote Anchor link
Ik zie daar niks misgaan.
Misschien kan je er ook effe html en css linkje van maken dan kunnen we wat zien. Dit helpt vrij weinig
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

07/07/2008 20:53:00
Quote Anchor link
Het voorbeeld van Bart valideert niet helemaal, dat kan ook problemen opleveren voor de lay-out.
 
Pepijn

Pepijn

07/07/2008 21:32:00
Quote Anchor link
Ok, mijn probleem is dat ik niet weet hoe ik deze layout moet slicen?

Waar ik graag hulp bij wil:

-In welke stukken moet ik het design knippen

-hoe moet ik deze stukken positioneren, absolute, relative?

Mvg
Pepijn
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

07/07/2008 21:35:00
Quote Anchor link
Ik maak wel even een voorbeeld voor je.

Edit: als ik tenminste een reactie krijg.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jan Koehoorn
 

07/07/2008 21:38:00
 
Pepijn

Pepijn

07/07/2008 21:45:00
Quote Anchor link
maar in welke stukken moet ik het design knippen?
 

07/07/2008 21:54:00
Quote Anchor link
Je foto
Je achtergrond
 
Bart van der veen

bart van der veen

07/07/2008 22:04:00
Quote Anchor link
in de div die left heet zit een p element, dat p element is naar onderen gezet door middel van margin, als je de margin verminderd komt het allemaal goed.

@jan sorry voor het niet valideren, dat doe ik bij hoe moet ik slicen voorbeelden eigenlijk nooit, het was meer om een punt aan te geven...
 
Pepijn

Pepijn

08/07/2008 08:08:00
Quote Anchor link
Bedankt iedereen, maar het is mij nu toch zelf gelukt.

Als ik klaar ben zal ik de code wel posten.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.