SlideUp

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior Developer ERP Dynamics 365

Samengevat: Deze werkgever is een softwarebedrijf. Ben jij een enthousiaste developer? Heb je ervaring met ERP of Dynamic 365 bussines central? Vaste baan: ERP Applicatie Specialist ERP MBO €3.600 - €5.200 Wij houden ons als bedrijf bezig met het leveren en implementeren van het Microsoft Dynamics pakket binnen verschillende industriële sectoren. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Binnen ons open team is er een no-nonsense cultuur. Daarnaast is er veel onderling contact door de korte communicatielijnen. Het team werkt enthousiast samen om een

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Programmeren in .NET, Javascript & C# en ontwikkelen in Web Services, Windows Services en MS SQL Server; Zelfstandig verbanden maken Analyseren, testen, bugs fixen, reviewen en rapporteren; Juiste prioriteiten stellen en verantwoordelijkheid nemen; Op architectuur niveau meedenken; Af en toe klanten bezoeken. Hier ga je werken Voor onze relatie zijn wij opzoek naar een .NET ontwikkelaar met minimaal 3 jaar werkervaring. Je komt te werken in een groeiend bedrijf met betrokken collega's die zorgen voor een familiaire sfeer op de werkvloer. Als .NET ontwikkelaar word jij vanaf de eerste werkdag betrokken bij het gehele ontwikkelproces. De

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer met Laravel ervaring! Voor een groeiende werkgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een medior PHP developer met Laravel ervaring. Je gaat aan de slag met het ontwikkelen van maatwerk software voor klanten in een specifieke markt. Als PHP developer ben je samen met een gemotiveerd team van 6 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en het innoveren van informatiesystemen voor klanten in een specifieke branche. Als software developer ondersteun je complexe uitdagingen van klanten. Je brengt hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Om

Bekijk vacature »

Magento2 Developer

Functie Ben jij een ontwikkelaar en wil jij een volgende stap zetten en als teamlead aan de slag? Lees dan snel verder! Voor een gewilde opdrachtgever in omgeving Delft zijn wij op zoek naar een programmeur die als meewerkend voorman aan de slag wilt gaan. Een developer die een team van twee man aan zal sturen. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien; Ontwikkelen en ontwerpen van API's; Maatwerkoplossingen; Databeveiliging; Optimalisatie webshops; Ontwikkelen technische implementaties voor verbetering database; Aanspreekpunt voor de organisatie en verantwoordelijk voor de aansturing van externe developers. Zoek je veel uitdaging en veelzijdigheid in je werk dan

Bekijk vacature »

Software Developer Java

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

WordPress & Azure Developer

Dit ga je doen Zowel front- als back-end development aan de online website omgeving; Het up-to-date houden van alle WordPress-sites; Koppelingen maken tussen applicaties; Meedenken en adviseren over verbeteringen; Development door middel van WordPress, Javascript, HTML en CSS; Werken binnen Scrum/Agile team. Hier ga je werken Voor een grote overheidsinstelling in Den Haag zijn wij opzoek naar een WordPress developer, met kennis en ervaring op het gebied van Azure. De organisatie zit in een grote transitie waarbij de gehele website/online omgeving vernieuwd zal gaan worden. Binnen dit Scrum/Agile team ben je verantwoordelijk voor deze grote migratie/ombouw van de omgeving. De

Bekijk vacature »

Fullstack Webdeveloper .NET Azure Big Data SaaS

Bedrijfsomschrijving Deze klant van ons is recentelijk onderdeel geworden van een grote moederorganisatie, ze zijn dé partij als het gaat om software maken voor ambitieuze ondernemers, ze maken maatwerk software. Vanuit het fantastisch vormgegeven hightech gebouw te Rotterdam centrum werken ze met zo'n 40 medewerkers aan hoogwaardige software gericht op financiële data, betaalinformatie, maar ook backoffice software. De software wordt webbased, desktop en mobile aangeboden en er worden zeer moderne ontwikkeltechnieken toegepast. Je moet dan denken aan patroonherkenning, Big Data, Machine Learning en OCR. Als Developer, ongeacht je niveau, ga je hier te maken krijgen met de allerleukste kant van

Bekijk vacature »

Senior Front end developer

Functie Wij zijn op zoek naar een ambitieuze, zelfsturende Front-end Expert die ons (internationale) team komt versterken. Onze huidige software development afdeling bestaat uit 7 developers en designers. Wij zijn een écht softwarehuis, dus ervaring in software development is wel echt een must. Er wordt tegelijkertijd aan meerdere projecten gewerkt, voor mooie toonaangevende klanten. Je hebt dus regelmatig te maken met deadlines en opleveringen. Een deel van onze omgeving is in Angular.JS. Dit deel wordt langzamerhand omgebouwd naar de nieuwste versie van Angular. Jouw werkzaamheden zullen bestaan uit: Het aansturen en begeleiden van jouw collega’s Het implementeren van visuele elementen

Bekijk vacature »

Frontend Developer

Dit ga je doen Door ontwikkelen van het online platform Deel uitmaken van verschillende ontwikkelteams Meedenken over UI/UX vraagstukken Uitdragen van Front-end binnen de organisatie Hier ga je werken Deze organisatie, gevestigd in de omgeving van Amsterdam, is een grote onderwijs instelling met meerdere vestigingen en een groot aantal studenten. Zo telt deze organisatie +/- 35.000 gebruikers. Bij deze organisatie staat jouw ontwikkeling centraal en is er veel ruimte voor eigen initiatieven. In samenwerking met jouw team ga jij de online omgeving verder ontwikkelen. In de rol van Front end Developer zal jij 50% van jouw tijd werken in het

Bekijk vacature »

Ervaren PHP ontwikkelaar

Functie Jij als PHP ontwikkelaar komt te werken in een team van 4 andere PHP ontwikkelaars. Je zult je voornamelijk bezig houden met: – Het ontwikkelen van nieuwe features – Doorontwikkelen van de API – Nadenken over de technische infrastructuur – Datakwaliteit Samen met het team ben jij verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling van de software en om de positie als marktleider in Europa te behouden. Ze werken volgens SCRUM in 2 wekelijkse sprints, werken met Jira voor alle tickets en communiceren veel via Slack. Eisen • Minimaal 3 jaar ervaring als back end developer • Je hebt affiniteit met

Bekijk vacature »

PHP ontwikkelaar

Functie Met een complex en uitgebreid e-commerce platform, een eigen PIM-systeem en eigen scan applicatie – krijg jij dagelijks te zien hoe jouw werk gebruikt wordt door miljoenen gebruikers. En we staan qua development pas in de startblokken, aangezien er nog meerdere projecten op de plank liggen te wachten! Ons huidige development team bestaat uit 8 programmeurs. Er wordt dagelijks gereflecteerd op geschreven code, Scrum taken en kennisdelen onderling is een must. Onze voertaal binnen ons team is Engels, dit omdat wij twee internationale collega’s hebben. Ons huidige “IT Landschap” bestaat voornamelijk uit allerlei losse onderdelen die individueel, maar ook

Bekijk vacature »

Senior Front end developer Automotive Angular

Functie Als Senior Front end developer kom je te werken in een team van 11 developers. 9 van de 11 focussen zich op back end, welke is geschreven in Java, en 2 op de front end waarbij er gebruik wordt gemaakt van Typescript en Angular. De focus in deze rol ligt op 2 aspecten; doorontwikkeling van de eigen tooling en gebruik van de tooling t.b.v. klantprojecten. Momenteel zijn ze in de afrondende fase van een project waarbij ze het gehele verkoopproces van nieuwe auto’s anders ingeregeld hebben voor een grote dealer in Nederland. Waarbij Auto’s normaliter pas verkocht werden in

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie As a .NET developer you work together in a multidisciplinary development team with 1-2 Senior .NET developers, two front-end developers, Data Scientists and one UX designer. As a team you work on developing a Cloud based application and making this application more stable. Unit testing will also become very important in your new position. Together with the Senior .NET developer you will be responsible for developing the API. You work with a lot of data and occasionally there will also be data issues and some queries will have to be run. This means that you will work a lot

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de regio van Middelburg zijn wij op zoek naar een enthousiaste PHP / Symfony Developer. Een ambitieus persoon die het gemotiveerde development team komt versterken met het realiseren van nieuwe en complexe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor professionele groei? Dit ga je doen: Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van Magento; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »
Sander A

Sander A

08/03/2011 20:37:20
Quote Anchor link
Ik heb de volgende code, middels het jquery systeem,

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
        <script>
  $(document.getElementById('projecten')).click(function () {
      $("div#content, div#contenttext, div#menu").slideUp();
});
  </script>


Wanneer op er de div projecten wordt geklikt, verdwijnen een aantal div's

Nu moet ik het volgende toevoegen, maar ik krijg het niet gevonden:
Na een bepaalde tijd, bijv 30 seconden, moet hij linken naar een pagina, de pagina projecten.
Wie kan me hiermee helpen?
Alvast bedankt
 
PHP hulp

PHP hulp

15/05/2024 07:07:11
 

08/03/2011 20:42:57
Quote Anchor link
$(document.getElementById('projecten')) <- Waar slaat dat op?
Wat bedoel je met linken?
 
Sander A

Sander A

08/03/2011 20:45:20
Quote Anchor link
Dat hij linkt naar een andere pagina,

Hij neemt de id van de div projecten
 

08/03/2011 20:47:16
Quote Anchor link
http://docs.jquery.com/selectors
Dat hij linkt? Dus <a href="anderepagina.ext">link</a>?
 
Sander A

Sander A

08/03/2011 21:55:01
Quote Anchor link
Ja dat dacht ik eerst ook, dat te doen.

Probleem is dat hij dan al linkt voor het javascript is uitgevoerd
 
Joost B

Joost B

08/03/2011 21:59:54
Quote Anchor link
In de callback van slideUp de onderstaande code zetten.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
window.location.href = "http://www.phphulp.nl";
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

08/03/2011 22:13:41
Quote Anchor link
gebruik dan:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
.slideUp().append("je link");
 
Sander A

Sander A

08/03/2011 22:14:39
Quote Anchor link
callback? :$

Toevoeging op 08/03/2011 22:17:51:

Hoe plaats ik dat
 
Joost B

Joost B

08/03/2011 22:33:37
 
Sander A

Sander A

08/03/2011 23:22:19
Quote Anchor link
Daar heb ik hem ook vandaan,

daar wordt echter niet gesproken over links

Toevoeging op 09/03/2011 09:47:49:

Nog suggesties?

Toevoeging op 09/03/2011 10:12:31:

Ik ben zelf bezig geweest en heb nu dit:

HTML
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<li id="projecten"><a href="projecten.html">Projecten</a></li>


Javascript
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
        <script>
  $(document.getElementById('projecten')).click(function () {
      $("div#content, div#contenttext, div#menu").slideUp();
      window.setTimeout('runMoreCode()',5000);
    $('a#projecten').click();
});
  </script>


maar hij linkt nog steeds meteen
 
Jason  van der Zeeuw

Jason van der Zeeuw

09/03/2011 10:17:47
Quote Anchor link
en er is verder niks te vinden op internet??
 
Kris Peeters

Kris Peeters

09/03/2011 13:15:41
Quote Anchor link
Toon eens wat meer van je html.

Toon eens waar die <li> precies in zit.

Ik zal je een voorbeeld tonen van wat je kan doen.

------------------------
(Aanpassing)

Bon, dan maar zelf iets kiezen,

js.js (file aanmaken en in de zelfde directory zetten als index.php)
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
// global variabelen
var mijn_interval = 1000;
var mijn_link;

$(document).ready(function() {
  
  // bind een event aan een klik op elke link binnen de navigation class
  $('ul.navigation li a').click(function (e) {
    // e.target is het aangesproken element (in dit voorbeeld dus de link waarop geklikt is)
    mijn_link = $(e.target).attr('href');
    setTimeout('redirect_naar();', mijn_interval);
    // slide up triggeren    
    $("div#content, div#contenttext, div#menu").slideUp();
    // gewone werking van de link uitschakelen
    // zo wordt dus de link niet uitgevoerd
    return false;
  });
  
});

function redirect_naar() {
  window.location = mijn_link;
}


index.php
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Strict//NL" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-strict.dtd">
<html>
  <head>
    <link rel="shortcut icon" type="image/gif" href="favicon.gif"/>
    <meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=UTF-8">
    <title> jQuery - SlideUp </title>
    <link rel="stylesheet" type="text/css" href="style.css"/>
    <script type="text/javascript" src="jquery.js"></script>
    <script type="text/javascript" src="js.js"></script>
    <style>#content, #contenttext, #menu {margin: 10px; border: 1px solid #999999;}</style>
  </head>
  <body>

    <ul class="navigation">
      <li><a href="foo.html">Foo</a></li>
      <li><a href="bar.html">Bar</a></li>
      <li><a href="hello.html">Hello</a></li>
      <li><a href="world.html">World</a></li>
    </ul>
    
    <div id="content">
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent dictum orci ac nibh volutpat sit amet imperdiet dolor euismod. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Mauris risus odio, fermentum vitae aliquam nec, pellentesque non orci. Nullam pulvinar nisl sit amet sem convallis adipiscing. Ut urna nunc, ultrices ornare elementum vel, sollicitudin at est.     </div>
    <div id="contenttext">
      Mauris vel leo libero. Suspendisse sit amet risus eget ligula cursus vehicula in in quam. Nunc nisi felis, imperdiet vel dictum sed, porttitor eget arcu. Sed iaculis vehicula convallis. Integer lobortis, nisi nec placerat eleifend, quam nisl posuere libero, viverra pharetra lacus justo id lacus. Phasellus quis augue ipsum. Etiam nec massa ut dui tempus sodales id ac dui. Vestibulum eget sem in nisl aliquet interdum a sed urna.
    </div>
    <div id="menu">
      <div>bla</div><div>bla</div><div>bla</div><div>bla</div>
    </div>

  </body>
</html>


Is dit (min of meer) het effect dat je zoekt?

----------------------------

Klein woordje over jQuery

- (dit is al gezegd) Dit:
document.getElementById('projecten')
heb je niet meer nodig in jQuery. 1 van de vele dingen die jQuery voor je doet: je kan elementen aanspreken zoals je css aanspreekt.

Als je "projecten" een kleurtje zou willen geven met css, zou je dat zo doen:
#projecten {color: #000000;}

Precies de zelfde "#projecten" kan je ook met jQuery meegeven.
dat wordt dan
$("#projecten")

Nog een voorbeeld: in mijn code zie je
css:
#content, #contenttext, #menu {margin: 10px; ...}
Wel, in jQuery zie je precies de zelfde selector
$('#content, #contenttext, #menu')...
Gewijzigd op 09/03/2011 16:09:04 door Kris Peeters
 
Sander A

Sander A

09/03/2011 20:32:55
Quote Anchor link
Beste Chris,

Onwijs bedank, het werkt!

Voorbeeld is te zien op deze plek

Nu zou ik alleen nog graag wat toevoegen,

Dat als een pagina geladen wordt, dat hij middels slidedown automatisch geladen wordt,

Ik dacht slideup in slidedown te veranderen en de click weg te halen maar dat werkt niet

Zou jij of iemand anders me daarmee kunnen helpen
 
Kris Peeters

Kris Peeters

09/03/2011 22:31:38
Quote Anchor link
Wow, ziet er mooi uit.

Ik zal zien of zo-iets lukt.
 
Sander A

Sander A

10/03/2011 17:13:39
Quote Anchor link
Is het nog gelukt?
 
Kris Peeters

Kris Peeters

10/03/2011 20:07:31
Quote Anchor link
Nog niet zoals ik het wil.

Ik ben aan het testen, nota bene met jouw html.

Ik laat het verder weten (morgen, waarschijnlijk)
 
Sander A

Sander A

10/03/2011 21:31:43
Quote Anchor link
Helemaal super
 
Sander A

Sander A

18/03/2011 19:16:37
Quote Anchor link
*Bump*

Ik ben (met enige assistentie) weer een eind verder, maar zit nog met een probleem

Ik zou alle bestanden moeten herschrijven naar ajax_index.html, ajax_info.html enzovoort.
In die bestanden staat dan enkel nog het informatieve.

Het bijbehorende javascript is dan
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
// global variabelen
var mijn_interval = 750;
var mijn_link;
var slide_time = 1000;

$(document).ready(function() {
  // bind een event aan een klik op elke link binnen de navigation class
  $('#menul').click(function (e) {
    mijn_link = 'ajax_' + $(e.target).attr('href');
    $.ajax({
      type: "GET",
      url: mijn_link,
      success: function (new_content) {
        
        var old_content = $('#contenttext').html();
        var merged_content = '<div class="slideDown_slideUp_wrapper"><div class="slideDown_div">'+ new_content +'</div><div class="slideUp_div">'+ old_content +'</div></div>';
        
        $('#contenttext').html(merged_content);
        setTimeout('animate_change();', mijn_interval);
        
       }
    
    });
    return false;
  });  
});

function animate_change() {
  $('.slideDown_div').css('display', 'none');
  $('.slideUp_div').slideUp(slide_time);
  $('.slideDown_div').slideDown(slide_time, null, slideDown_done);
}

function slideDown_done() {
  $('#contenttext').html($('.slideDown_div').html());  
}


maar ik kan niet volgen waar de rest van de html moet blijven.

Wie heeft een oplossing
Gewijzigd op 19/03/2011 09:04:59 door Sander A
 
Sander A

Sander A

20/03/2011 19:00:10
Quote Anchor link
*BUMP*
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.