Slimbox werkt niet??

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior .NET Ontwikkelaar

In het kort Als Senior .NET ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag met complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek (denk aan ECT) en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan

Bekijk vacature »

Leidinggevend Full Stack Developer

Hé jij, nieuwe Pinkcuber! Ga aan de slag bij Pinkcube, online leverancier van promotieartikelen! Een innovatieve organisatie waar extra stappen zetten voor klanten de normaalste zaak van de wereld is. Ambitieus zijn we ook. ‘Naoberschap’ staat bij Pinkcube hoog in het vaandel; we helpen elkaar en iedereen is welkom. Pinkcube is Great Place to Work Certified, erkend leerbedrijf, maatschappelijk betrokken partner van stichting Present en partner van CliniClowns. En misschien wel jouw nieuwe werkgever. Wij zoeken namelijk een enthousiaste: Leidinggevend Full Stack Developer (40 uur, medior/senior) Ben jij klaar om baanbrekende ideeën tot leven te brengen en deel uit te

Bekijk vacature »

C# Ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een software ontwikkelaar in de omgeving van Vught zijn we op zoek naar een gemotiveerde C# ontwikkelaar. Deel jij hun passie voor development en dan vooral in C#.NET? Dan kan dit wel eens jouw droombaan zijn! Jouw werkzaamheden zullen er ongeveer als volgt uit gaan zien Door de wensen van de klant goed te begrijpen ga jij aan de slag dit om te zetten naar passende oplossingen en werk je deze uit tot een sterk eindproduct. Je gaat je bezighouden met de ontwikkeling van webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Frameworks en C#.

Bekijk vacature »

Top Low-Code Developer Gezocht!

Bedrijfsomschrijving Unieke Kansen, Uitstekende Arbeidsvoorwaarden & Inspirerend Team Wij zijn een toonaangevende, internationale organisatie die de toekomst van technologie vormgeeft door het creëren van innovatieve en baanbrekende oplossingen. Ons succes is gebaseerd op een hecht en gepassioneerd team van professionals die altijd streven naar het overtreffen van verwachtingen. Als jij deel wilt uitmaken van een dynamische, vooruitstrevende en inspirerende werkomgeving, dan is dit de perfecte kans voor jou! Functieomschrijving Als Low-Code Developer ben je een cruciaal onderdeel van ons team. Je werkt samen met collega's uit verschillende disciplines om geavanceerde applicaties te ontwikkelen en te optimaliseren met behulp van Low-code

Bekijk vacature »

Product Developer (M/F), Fulltime 40 h/week

A global Plantbased revolution – that is our dream. Maximising the protein transition – that is our mission. Producing and developing sustainable and delicious products – that is what we do. Ojah is a fast growing company with a mission and has the ambition to be the world leader in its field. To support this growth we are hiring new colleagues. People that would like to make a difference and dare to dream big. With currently a 150 colleagues proudly working on our exceptional products. Working in a dynamic surrounding that runs full speed ahead. We need you! Product Developer

Bekijk vacature »

Front end developer React

Functie Wij zijn van origine een wordpress bureau, maar sinds 2006 zijn wij dit wel redelijk ontgroeid. Naar mate de jaren verstreken zijn we gegroeid in omvang, maar ook in de complexiteit van opdrachten waarin wij onze klanten kunnen bedienen. Momenteel bestaat onze organisatie uit 4 front end developers, 12 back end developer 3 projectmanagers en een 2 koppig management. Wij zijn een hele informele, bijna familiaire organisatie. Geen strak pak of overhemd, nee gewoon dragen waar jij je prettig bij voelt. De gemiddelde leeftijd ligt tussen de 25 en 30 en wij doen er veel aan om onze hechte

Bekijk vacature »

Senior pega developer

You work on software that makes colleagues and customers happy! Thanks to your IT skills, De Mandemakers Groep really makes a difference for its customers. Do coding, testing and deployments make your heart beat faster? Then apply today as Senior Pega Developer at De Mandemakers Groep! Wat ga je doen? The job title gives it away: You will be developing Pega software. This ranges from technical design, coding and testing to test automation, deployments and bug fixing. Your goal is to continuously improve our systems so that colleagues can work efficiently and customers receive optimal service. You don't have to

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in een ontwikkelteam met 7 .NET developers. In ons team werken er drie senior .NET developer, twee medior .NET developers en twee junior .NET developers. Er is dan ook genoeg senioriteit in ons team om jou te kunnen bieden wat jij nodig hebt! Wij werken in scrum en hebben drie wekelijkste sprints. Daarnaast doen wij minimaal vier keer per jaar een release. Ons platform is ontzettend complex en groot. Het is dan ook in het begin belangrijk dat jij de processen gaat begrijpen. Jij krijgt dan ook een cursus om beter te begrijpen

Bekijk vacature »

Senior .NET Developer I goed salaris en deels thui

Bedrijfsomschrijving Mijn opdrachtgever is al ruim 20 jaar een gevestigde naam in de wereld van software ontwikkeling, met drie kantoren in de Randstad, waaronder Alphen aan den Rijn. Zij richten zich op het bouwen van IT-oplossingen die ervoor zorgen dat de productiviteit van klanten te allen tijden optimaal is. Hiervoor neemt jouw nieuwe werkgever het volledige ontwikkelproces tot haar rekening; van het eerste gesprek om de klantwensen in kaart te brengen, tot aan het uiteindelijke onderhoud van de opgeleverde oplossing. In totaal werken er inmiddels bijna 200 gemotiveerde IT-ers binnen deze organisatie. De gemiddelde leeftijd ligt rond de 35. Het

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Senior Airport Developer ( System engineer)

De functie Nice to know (you) De nieuwe A-pier wordt de duurzaamste van Schiphol. Als deze af is ligt er 4000 vierkante meter zonnepanelen op het dak. En de toiletten? Die spoelen door met regenwater. we gaan ervoor: het creëren van de meest duurzame en hoogwaardige luchthavens ter wereld. een toekomstbestendig en duurzaam Schiphol. Daar werken we elke dag hard aan in team Development & Sustainability. Jij bent regisseur, expert én aanjager van de ontwikkeling van Schiphol. Connecting your world Hoe maak je de ambities en doelstellingen van Schiphol concreet in een project? De waarde voor Schiphol naar eisen die

Bekijk vacature »

JAVA Programmeur

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving We zoeken per direct enthousiaste software engineers die ons team komen versterken.We werken in DevOps teams met een sterk gevoel voor verantwoordelijkheid. Er wordt nauw samengewerkt met ons Business analyse team (BAT), met onze uitvoerende medewerkers en met de DevOps teams onderling binnen het domein. Het liefst hebben we veel en vaak interactie met onze interne en externe eindgebruikers om zo de juiste dingen te maken. We werken multidisciplinair in een dynamische omgeving. Achtergrond opdracht De Businesseenheid Examens is verantwoordelijk voor de logistiek van de staatsexamens Voortgezet (speciaal) onderwijs, Nederlands als 2e taal en schoolexamens. In het kader

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

C# .NET developer voor innovatieve applicaties gez

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever houdt zich al ruim 20 jaar bezig met het ontwikkelen van innovatieve software en dat willen ze graag nog lang doorzetten. En dat merk je ook als je als .NET developer hier aan de slag gaat. De applicaties worden continu doorontwikkeld met altijd als uitgangspunt dat zowel de kwaliteit als het gebruikersgemak van hoog niveau is. Het bedrijf telt inmiddels ruim 25 medewerkers waarvan meer dan de helft op de development afdeling werken. Meer weten over deze werkgever? Mail naar [email protected] of bel 0657578548 Functieomschrijving Je komt te werken in een Scrum team met andere .NET developers

Bekijk vacature »

PHP Developer

Zie jij mogelijkheden om onze tooling technisch te verbeteren en uit te bouwen? Over Jobmatix Jobmatix is een innovatieve en internationale speler op het gebied van jobmarketing. Onze jobmarketing automation tool helpt organisaties bij het aantrekken van nieuw talent door vacatures digitaal, geautomatiseerd en op een efficiënte manier te adverteren en onder de aandacht te brengen bij de doelgroep op 25+ jobboards. Volledig performance-based, waarbij organisaties betalen op basis van cost per click of cost per applicant. Maandelijks wordt onze jobmarketing automation tool al gebruikt door vele directe werkgevers, intermediairs en mediabureaus, waaronder Picnic, Rijkswaterstaat, AdverOnline, Schiphol, DPA, Teleperformance en

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Kleine Man

Kleine Man

09/08/2010 22:15:14
Quote Anchor link
Ik heb onlangs een site gemaakt om golf artikelen te verkopen en ben benieuwd wat jullie er van vinden..??

Daarbij zit ik op die website met een probleempje waar ik niet uit kom. Het gaat om slimbox. Dat gebruik ik om een vergrote weergave van artikel afbeeldingen weer te geven.

Als ik het test op localhost, dan werkt alles prima en als ik de indentieke bestanden upload dan werkt het opeens niet meer. Ik snap er niks van en de hoster weet ook niet waar het aan ligt. Ik heb alle bestanden voor slimbox hierhier gedownload en niks aan veranderd.

Ik hoop dat jullie me hiermee kunnen helpen

Boudewijn

P.S. ned-golf.nl is trouwens de site
Gewijzigd op 10/08/2010 16:16:01 door Kleine Man
 
PHP hulp

PHP hulp

07/05/2024 02:18:36
 
Aad B

Aad B

09/08/2010 22:20:49
Quote Anchor link
Het script blijft op de foto wachten. Dit is vrijwel altijd een issue met paden/directories/plaats van bestanden. Met lightbox idem dito. Mensen worstelen daar enorm mee en je moet het meestal zelf uitzoeken omdat we hier je paden niet kennen, niet zien en niet kunnen verbeteren.
 
Mark Beets

Mark Beets

10/08/2010 00:05:37
Quote Anchor link
Paden altijd lastig ... je kan het je zelf wel makkelijk maken .. ik gebruik altijd zo iets .. difine altijd blokletters eigenlijk ..

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
# Set Constants SEPARATOR: \
define ('DIRSEP', DIRECTORY_SEPARATOR); //windows or unix
define ('DIRURLLink', '/');

# SET boottrap
$applicationPath = realpath(dirname(__FILE__) . DIRSEP . '../..' . DIRSEP) . DIRSEP;
define ('SitePath', $applicationPath);                                     
define ('AppPath', SitePath . 'application' . DIRSEP );             
    define ('ModelPath', AppPath . 'model' . DIRSEP );                     
    define ('ViewPath', AppPath . 'view' . DIRSEP );                     
    define ('ControllerPath', AppPath . 'controller' . DIRSEP );        
    define ('DataPath', AppPath . 'data' . DIRSEP );                    
define ('libPath', SitePath . 'library' . DIRSEP );                        
define ('PubPath', SitePath . 'public' . DIRSEP );
        
#configurtion file    productie     
if($_SERVER['SERVER_NAME'] == 'www.jouwdomein.nl' or $_SERVER['SERVER_NAME'] == 'jouwdomein.nl') {
    define ('LibLink', 'http://'.$_SERVER['SERVER_NAME'].'/library/');
    define ('PubLink', 'http://'.$_SERVER['SERVER_NAME'].'/public/');    
    define ('URLLink', 'http://'.$_SERVER['SERVER_NAME'].'/');
    define ('URLLinkS', 'https://'.$_SERVER['SERVER_NAME'].'/');
    }


Kan nog kijken naar instellingen ftp ..
Zorg er voor dat al je files UTF-8 zijn zonder BOM .. kan hele rare problemen oplossen.

Maybe dat je er wat mee kan...
 
- SanThe -

- SanThe -

10/08/2010 01:26:46
Quote Anchor link
Leuk al die ? voor de prijzen.

?199,-
?183,54
Incl. 19% BTW
Excl. verzendkosten
 
Wesley Overdijk

wesley Overdijk

10/08/2010 02:09:02
Quote Anchor link
@SanThe: Hij weet de prijzen zelf niet denk ik :p
@Mark: Lelijk stukje code... Hierbij adviseer ik iedereen er NIET naar te kijken, en het zeker niet te gebruiken. Mark, als je wilt weten wat er zo lelijk aan is, stuur me maar een pm. Dan leg ik het uit. Vergeet niet de url erbij te vermelden, ik onthoud namelijk niet ieder topic.
 
Johan Dam

Johan Dam

10/08/2010 08:23:32
Quote Anchor link
--- DELETED ---
Gewijzigd op 10/08/2010 08:45:56 door Johan Dam
 
Mark Beets

Mark Beets

10/08/2010 10:07:53
Quote Anchor link
@Wesley, ik probeer die kleine ver te helpen. Post hier dan even wat niet mooi is, maybe heeft hij er ook er aan?
 
Wesley Overdijk

wesley Overdijk

10/08/2010 15:14:06
Quote Anchor link
@Mark: "Die kleine"?

define ('DIRSEP', DIRECTORY_SEPARATOR); //windows or unix

Moet ik de rest echt uitleggen? een constant maken van een constant? serieus?
 
Kleine Man

Kleine Man

10/08/2010 15:23:08
Quote Anchor link
Bedankt voor jullie reacties. Ik dacht dat ik een bericht zou krijgen als mensen hier wat schreven, maar blijkbaar dus niet.

Aangezien ik NIET naar die code van Mark mag kijken ;) ben ik nog niet echt opgeschoten. De bestanden van slimbox kunnen jullie wel gewoon bekijken. Staan hier:

/css/slimbox.css
/extra/autoactivation.js
/js/mootools.js
/js/slimbox.js
/src/autoload.js
/src/slimbox.js

en de plaatjes die worden getoond staan hier: /plaatjes/.....jpg

Zoals ik al had vermeld, snap ik niks van al die bestanden en omdat alles op localhost wel werkt en de paden hetzelfde zijn, heb ik geen flauw idee wat er mis is.

Boudewijn

EDIT: waar zie je overigens al die vraagtekens voor de prijzen santhe?? ik zie ze nergens....
Gewijzigd op 10/08/2010 15:31:10 door Kleine Man
 
Mark Beets

Mark Beets

10/08/2010 15:33:17
Quote Anchor link
@weslay: daar heb je een puntje, moet toch eens wat doen aan mijn tunnelvisie ;-).
DIRECTORY_SEPARATOR is inderdaad al voor windows of unix. Mocht je een \/ nu eens willen vervangen voor een @ dan kan dat natuurlijk wel. Ik vind die korte notering toch wel fijn .. maar dat is persoonlijk.

Maar thanks..
 
Wesley Overdijk

wesley Overdijk

10/08/2010 15:40:08
Quote Anchor link
Mark Beets op 10/08/2010 15:33:17:
@weslay: daar heb je een puntje, moet toch eens wat doen aan mijn tunnelvisie ;-).
DIRECTORY_SEPARATOR is inderdaad al voor windows of unix. Mocht je een \/ nu eens willen vervangen voor een @ dan kan dat natuurlijk wel. Ik vind die korte notering toch wel fijn .. maar dat is persoonlijk.

Maar thanks..


Maybe ook eens naar het zend framework kijken. Die doet het netjes :)

@kleine man: Kijk eens zelf. http://ned-golf.nl/plaatje.php?file=15_1.jpg werkt niet. Omdat het pad niet klopt. Wij kunnen niet in je code kijken, en weten ook niet waar je afbeeldingen staan en hoe je ze ophaald. en dat met die vraagtekens... Kijk eens in firefox.
Gewijzigd op 10/08/2010 15:43:47 door wesley Overdijk
 
Kleine Man

Kleine Man

10/08/2010 15:56:11
Quote Anchor link
Het zend framework?? Ziet dat er in firefox ook helemaal *** uit?

Dat dat plaatje.php niet werkt komt doordat er nog wat achter moet, namelijk &grootte=.... (vul daar een getal in). Dan krijg je wel een plaatje te zien.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
<?php
// code is grotendeels van http://us3.php.net/manual/en/function.imagecopyresampled.php
$filename = 'plaatjes/'.$_GET['file'];

$width = $_GET['grootte'];    
$height = $_GET['grootte'];

header("Content-type: image/jpeg");

if (!file_exists($filename)){
$filename = 'plaatjes/error.jpg';
}


list($width_orig, $height_orig) = getimagesize($filename);

$ratio_orig = $width_orig/$height_orig;

if ($width/$height > $ratio_orig) {
   $newwidth = $height*$ratio_orig;
   $newheight = $height;
}
else {
   $newheight = $width/$ratio_orig;
   $newwidth = $width;
}

$x2 = '0';
$y2 = '0';

if ($newwidth < $width){                
   $x2 = ($width - $newwidth) / 2;
   $y2 = '0';
}


if ($newheight < $height){
   $y2 = ($height - $newheight) / 2;
   $x2 = '0';
}


$im = imagecreatetruecolor($width, $height);
$white = imagecolorallocate($im, 255, 255, 255);
imagefilledrectangle($im, 0, 0, $width, $height, $white);
$image = imagecreatefromjpeg($filename);
imagecopyresampled($im, $image, $x2, $y2, 0, 0, $newwidth, $newheight, $width_orig, $height_orig);

imagejpeg($im,NULL, 100);
?>


EDIT: hmm heb zojuist firefox gedownload en ziet er allemaal prima uit ... nergens vraagtekens

OPGELOST: Ik was zo slim om .jpg er vergeten achter zetten. Allemaal bedankt voor de moeite. ;)
Gewijzigd op 10/08/2010 16:09:51 door Kleine Man
 
- SanThe -

- SanThe -

10/08/2010 16:07:11
Quote Anchor link
Kleine Man op 10/08/2010 15:23:08:
EDIT: waar zie je overigens al die vraagtekens voor de prijzen santhe?? ik zie ze nergens....


Ehh, overal, voor elke prijs.

Quote:
Drivers

Ga naar Callaway FT-iZ Tour Driver

Callaway FT-iZ Tour Driver
De Callaway FT-iZ driver is een van de meest geavanceerde drivers van Callaway. Het verleggen van de grenzen van hun eigen Callaway Fusion Technology hebben een driver opgeleverd die meer speelbaar dan ooit is en met een adembenemende mooi uiter... »
?392,56
Incl. 19% BTW
Ga naar Callaway FT-iZ Driver

Callaway FT-iZ Driver
De Callaway FT-iZ driver is een van de meest geavanceerde drivers van Callaway. Het verleggen van de grenzen van hun eigen Callaway Fusion Technology hebben een driver opgeleverd die meer speelbaar dan ooit is en met een adembenemende mooi uiter... »
?392,56
Incl. 19% BTW

 
Kleine Man

Kleine Man

10/08/2010 16:10:51
Quote Anchor link
Dat is het euroteken dan zeker ...? zie je hier ook een vraagteken ---> €
 
- SanThe -

- SanThe -

10/08/2010 16:15:15
Quote Anchor link
Kleine Man op 10/08/2010 16:10:51:
Dat is het euroteken dan zeker ...? zie je hier ook een vraagteken ---> €


Nee, deze is gewoon okee.
 
Kleine Man

Kleine Man

10/08/2010 16:18:56
Quote Anchor link
Zou het dan aan de versie van firefox liggen?? maak anders eens een screenshot ...
 
B a s
Beheerder

B a s

10/08/2010 16:20:36
Quote Anchor link
SanThe heeft geen Microsoft Sans Serif. Je hebt in je CSS alleen dat font gedefinieerd, je moet even een tweede en derde optie meegeven want als iemand dat lettertype niet heeft, pakt hij een default van de computer en daar zit dus kennelijk geen euro teken in.
 
- SanThe -

- SanThe -

10/08/2010 16:26:47
Quote Anchor link
Bas Kreleger op 10/08/2010 16:20:36:
SanThe heeft geen Microsoft Sans Serif.


Ik heb er heel veel, maar inderdaad, die heb ik niet.
 
Kleine Man

Kleine Man

10/08/2010 16:30:00
Quote Anchor link
Ooh ok dat zal ik dan wel doen. Welke lijken het meest op sans-serif?

Ik heb helvetica en verdana erbij gezet. Die zijn toch ook wel veel gebruikt?
Gewijzigd op 10/08/2010 16:33:28 door Kleine Man
 
Tobias Tobias

Tobias Tobias

10/08/2010 16:33:37
Quote Anchor link
Wat betreft de website zelf: Mooi strak, consequente opmaak. Duidelijk en overzichtelijk.
Als ik in 3 klikken een item in mijn winkelwagen heb noem ik een site overzichtelijk.
 
B a s
Beheerder

B a s

10/08/2010 16:34:55
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.