sll probleem

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Back-End Web Developer

As a Back-End Web Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible. How do I become a Back-End Web Developer at Coolblue? As a Back-End Web Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you also feel confident with setting up microservices in Typescript or are open to learning this. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Writing pure

Bekijk vacature »

Software ontwikkelaar ASP .Net / C#

Functie omschrijving Gezocht! Software ontwikkelaar. Ben jij bekend met termen als ASP .Net, C# en SQL? Ben jij op zoek naar een afwisselende en uitdagende IT-functie binnen de agrarische sector? En omschrijf jij jezelf als zelfstandig, enthousiast en proactief? Dan hebben wij de perfecte functie voor jou! Als Software ontwikkelaar binnen deze organisatie ben je samen met één andere collega verantwoordelijk voor de ontwikkeling en modificatie van het support en controle programma dat binnen dit bedrijf gebruikt wordt. Je gaat hierbij bijdragen aan de vertaling van klantwensen naar effectieve softwareoplossingen. Verder bestaan je werkzaamheden uit: Technische uitwerking van de business

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als lead developer wordt jij verantwoordelijk voor een van onze development teams. Samen met de Software Architect bewaak jij de kwaliteit en uitvoering van onze complexe vraagstukken. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het inschatten, designen en ontwikkelen van middelgrote tot grote veranderingen in de software. Ook coördineer jij het proces rondom complexe technische vraagstukken. Verder bestaat jouw takenpakket uit het volgende: – Het aansturen van jouw development team; – Het begeleiden van Junior Software Engineers; – Het maken van technische analyses m.b.t. nieuwe aanvragen en het tijdsbestek inschatten voor de uitvoering hiervan; – Het uitvoeren van de ontwikkeling van

Bekijk vacature »

Software developer (Python)

Functie Je komt te werken in het IT-team bestaande uit de Lead developer en 4 (medior/senior) developers. Gezamenlijk werken jullie aan de verbetering en uitbreiding van de software. Binnen het development team is er veel vrijheid en zelfstandigheid, zonder dat ze hiermee afdoen aan de kwaliteit. Zo hebben ze elke ochtend een korte stand-up (10:00 uur) en houden ze zo nu en dan pair-programming sessies. Ook is er een hele professionele ontwikkelcyclus waarbij code altijd eerst door een collega wordt getest voordat het naar deployement gaat. Je hebt in je werk oog voor kwaliteit, risico’s en het klantbelang. Communicatie met

Bekijk vacature »

.Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

C# .NET Ontwikkelaar ASP.NET

Samengevat: Deze werkgever is een inkooporganisatie. Ben jij een ervaren .Net ontwikkelaar? Heb je ervaring met .Net en C#? Vaste baan: C# .NET Developer .Net MBO HBO €3.100 - €4.300 Onze missie is: “Een essentiële bijdrage leveren aan het verlagen van de integrale kostprijs van de aangesloten groothandels, middels het bundelen van inkoopvolume en het creëren van synergie met en tussen de groothandels en leveranciers, met scherpe inkoopprijzen, goede handelscondities en gerichte dienstverlening als resultaat” Zij werken voor MKB klanten. Deze werkgever heeft veel verschillende projecten. Houd jij van afwisseling? Dan zit je bij hun goed! De branche van dit

Bekijk vacature »

Senior Java Developer

Als Senior Java Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende community die bestaat uit ruim 100 gepassioneerde Java professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze top-opdrachtgevers. Geen werkdag is hetzelfde! Je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfs kritische systemen voor onze klanten in regio Noordoost zoals DUO, ING, CJIB en Tendernet. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je verder te certificeren in dit vakgebied. We organiseren regelmatig technische Meetups en doen veel aan kennisdeling. Sogetisten hebben plezier in hun werk en

Bekijk vacature »

Back-end Programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je HBO ICT in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een ambitieuze werkgever in de regio van Breda zijn wij op zoek naar een Back-end programmeur met affiniteit met C#.NET, SQL en MS Access. Samen met team bestaand uit ware ICT professionals ben je verantwoordelijk voor het bouwen van maatwerk software voor hun klanten. Belangrijk is dat je kennis of ervaring hebt van C#.NET en SQL. Je toont een flexibele en sociale houding naar klanten toe. Je denkt in nieuwe mogelijkheden & gaat graag de uitdaging aan. Bedrijfsprofiel De

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Laravel / PHP developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Medior PHP / Laravel Developer voor een IT-consultancy in de omgeving van Hoofddorp! Ben jij op zoek naar een leuke nieuwe uitdaging binnen een veelzijdige werkomgeving? Lees dan snel verder! Binnen dit bedrijf werk je in een ontwikkelteam, waarin je zeer betrokken bent en meedenkt over softwareoplossingen. Binnen dit Team hou je je bezig met het aanpassen, verbeteren en vernieuwen van de logistieke oplossingen. Je zult je bezig houden met de volgende werkzaamheden: Je gaat aan de hand van de wensen van klanten software ontwikkelen; Je bent bij het gehele proces betrokken;

Bekijk vacature »

Back-end developer

Dit ga je doen Development d.m.v. XQuery, JSON/XML en REST API's; Ontwikkelen aan een tof en complex zorgplatform; Koppelingen maken met de NoSQL database; Testen en documenteren van de ontwikkelde functionaliteiten; Samenwerking met andere front- en back-end ontwikkelaars. Hier ga je werken Voor een vooruitstrevende organisatie binnen de zorg in Den Haag zijn wij opzoek naar een Back-end Developer die ervaring heeft met o.a.XQuery en Vue.JS of daarin graag zou willen ontwikkelen. Je zal ontwikkelen aan een tof en complex zorgplatform en koppelingen maken met de NoSQL database. Ook het testen en documenteren van de ontwikkelde functionaliteiten behoort tot jouw

Bekijk vacature »

Delphi Programmeur

Functie omschrijving Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in kantoor-bedrijfssoftware en zit gevestigd in omgeving Numansdorp. Als programmeur ben jij bij dit bedrijf met het volgende bezig; Je vertaalt technische en functionele ontwerpen naar kwalitatieve software. Je ontwikkelt, ontwerpt en test software. Je maakt daarbij veel gebruik met de volgende tools & technologieën: Delphi 10.3 (Rio), QuickReport 6. Je krijgt in deze rol veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Je levert projecten van A - Z op, en werkt daarbij projectmatig en gestructureerd. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf richt zich op maatwerk software oplossingen. Deze software oplossingen worden ingezet in de financiële branche. Het betreft een

Bekijk vacature »

Backend developer

Functie omschrijving Ben jij graag bezig met de back-end van applicaties? Zou je dit graag willen doen voor een kleine werkgever waar ook tijd is voor een drankje op zijn tijd? Je taken hierbij zullen bestaan uit: Gebruik maken van de volgende technieken: .NET (core), C#, SQL, XML, MVC, JSON, REST & SOAP API. Gebruik maken van de volgende tools: Visual Studio, GIT, Jira, Jenkins. Bovengenoemde technieken en tools ga je gebruiken om: Nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Wijzigingsverzoeken van klanten uitvoeren. Verzorgen van koppelingen tussen data. Bedrijfsprofiel Jouw nieuwe werkgever bevindt zich in regio Raamdonksveer en bieden oplossingen op gebied

Bekijk vacature »

Back End Developer

As a Back End developer at KUBUS you will be developing the (web) application and services of BIMcollab. You have a focus on the back end of our software, for which we mainly work with C# and .NET. We use a full-stack approach, which means that in addition to the back-end, you will also help with other parts of the code. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 3 volgende »

Rob migaleddu

rob migaleddu

11/03/2017 16:24:02
Quote Anchor link
ik heb een raar probleem ik krijg op google crome en explorer geen groen (veilig) maar
ik zie via de security
dat ( ik vermoed door linken..... non secure origins

http://fonts.gstatic.com
http://fonts.googleapis.com

ik vind deze eigenlijk nergens terug
dus heb ik in de htaccess
de volgende code gezet
om de website toch maar naar https: te sturen maar zorap ik deze code in de bestaande
htaccess zet dan gaat de ganze site niet
nu is mijn vraag mag ik deze code boven of onder zetten in de bestaande htaccess of is deze fout


RewriteCond %{HTTPS} !=on

RewriteRule ^ https://%{HTTP_HOST}%{REQUEST_URI} [L,R=301]


groeten rob
 
PHP hulp

PHP hulp

07/05/2024 10:37:24
 
Jan Graneker

Jan Graneker

11/03/2017 16:37:44
Quote Anchor link
Hallo rob,

Als de externe link geen ssl verbinding heeft kan je deze ook niet forceren. Al denk ik wel dat ze deze hebben en je hem gewoon kan veranderen in https://fonts....
Gewijzigd op 11/03/2017 16:38:20 door Jan Graneker
 
Rob migaleddu

rob migaleddu

11/03/2017 22:41:32
Quote Anchor link
dat is juist probleem ik vind die map niet in de root?
of kijk ik verkeerd
ik heb die foutmelding gezien in google crome

alvast bedankt rob
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

11/03/2017 22:46:26
Quote Anchor link
Welke map bedoel je nu eigenlijk? Als je nu die verwijzing naar gstatic.com en googleapis.com nu aanpast naar https:// dan heb je hier sowieso al geen 'mixed content' foutmelding.

Als je wel (user generated) content hebt met verwijzingen (afbeeldingen bijv.) verwijzend naar het onbeveiligde http-protocol, dan kan je een eigen proxy-server draaien. Ikzelf gebruik Camo. maar je moet wel over beheer-rechten beschikken op een server. Anders zijn er ook 3rd-party oplossingen.
Gewijzigd op 11/03/2017 22:51:08 door - Ariën -
 
Rob migaleddu

rob migaleddu

11/03/2017 22:49:20
Quote Anchor link
ALs je nu die verwijzing naar gstatc.com en googleapis.com
in welke file zit die verwijzing
in
htaccess ?


gr
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

11/03/2017 22:51:47
Quote Anchor link
htaccess is alleen voor de configuratie voor je site op de server. De verwijzingen naar Google staan gewoon in de code van je website.
 
Rob migaleddu

rob migaleddu

11/03/2017 22:59:54
Quote Anchor link
dan moet ik elk blad na gaan en zoeken met dreamweaver e zoeken waar die verwijzingen zijn ...dus onbegonne werk


gr
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

11/03/2017 23:03:22
Quote Anchor link
Zit er in Dreamweaver geen 'search & replace in project' zodat je in één keer in alle bestanden dat kan aanpassen? kan ook met een andere editor, zoals NetBeans IDE.

Niet weet hoe groot je site is, maar ik hoop eigenlijk niet dat je elke pagina steeds opnieuw kopieert en daarin verder werkt. Als je PHP gebruikt, kan je je website met include in losse bestanden opsplitsen voor bijv, de bovenkant (header), de onderkant (footer), het menu etc....

Dan hoe je voor een herindeling van de site maar een paar bestanden aan te passen.
 
Rob migaleddu

rob migaleddu

11/03/2017 23:03:34
Quote Anchor link
www.2date.be is de site
http://www.2date.be deze gaat maar geef foutmelding maar ik heb ssl via hosting normaal moet deze toch automatisch naar http:// gaan
nu als ik deze ingeeft http://www.2date.be dan gaat hij met dus foutmelding als ik deze opzoek via google crome maar ik kan eigenlijk niet zien in wat voor map of welke php file ik deze moet zoeken en aanpassen


gr
 
Ben van Velzen

Ben van Velzen

11/03/2017 23:06:51
Quote Anchor link
Je kan toch gewoon je inspector in chrome openen en naar de security tab gaan? Ik zie daar heel duidelijk staan welke resources je probeert op te vragen over http. En het gaat hier niet eens over verwijzingen naar google, maar over plaatjes op je eigen site.
 
Rob migaleddu

rob migaleddu

11/03/2017 23:08:44
Quote Anchor link
dus in 1 van die bestanden (php) file moet ik gewoon de aanpasinge doen http overschrijven naar https

gr


Toevoeging op 11/03/2017 23:11:29:

plaatjes dus foto's


ik kreeg foutmelding op
http://fonts.gstatic.com
http://fonts.googleapis.com

maar ik kan dus fout zijn


als het de foto's zijn (waarom gaan die verwijzingen dan niet zelf op ssl) het staat toch op zelfde server

gr
 
Ben van Velzen

Ben van Velzen

11/03/2017 23:14:34
Quote Anchor link
Omdat je dat zelf moet doen natuurlijk. Zie bijvoorbeeld dit CSS bestand: https://2date.be/asset/gzip/?t=css&d=static/css/js/jquery/box/&f=box.css
 
Rob migaleddu

rob migaleddu

11/03/2017 23:17:01
Quote Anchor link
dus in dit bestand alle http vervangen door https
dan zou het opgelost zijn??



alvast super bedankt voor de hulp
rob
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

11/03/2017 23:21:40
Quote Anchor link
Helemaal correct! Maar controleer wel even goed of die andere sites ook https ondersteunen.
 
Rob migaleddu

rob migaleddu

11/03/2017 23:23:06
Quote Anchor link
welke andere site?? het staat toch op de server
of heb ik het mis??


groeten
 
Ben van Velzen

Ben van Velzen

11/03/2017 23:27:53
Quote Anchor link
Externe sites die je gebruikt, dus bijvoorbeeld ook google zul je moeten controleren op ondersteuning. In het algemeen kun je voor sites als google ipv http:// en https:// ook gewoon // gebruiken als protocol.

Overigens was het bestand dat ik noemde maar een voorbeeld, je hebt veel meer bestanden met dit soort verwijzingen.
Gewijzigd op 11/03/2017 23:29:46 door Ben van Velzen
 
Rob migaleddu

rob migaleddu

11/03/2017 23:31:34
Quote Anchor link
dus als 1 van deze verwijzingen bv : google in het script ergens niet goed is (dan is het al foutmelding)

mmmm
wist ik niet


gr

Toevoeging op 11/03/2017 23:40:06:

misschien een stom vraagje maar de gzip.css die ik nu heb aangepast die vind ik toch niet terug in de mappen of op server
ik vind wel gzip.class
 
Ben van Velzen

Ben van Velzen

11/03/2017 23:42:09
Quote Anchor link
De css bestanden zullen uit een theme komen. De URL zelf zegt me dat het gewoon een centraal minify/combine/compress script is. Waar je op zoekt zijn bestanden als box.css.
 
Rob migaleddu

rob migaleddu

11/03/2017 23:45:31
Quote Anchor link
dus ik moet niet gzip.css aanpassen maar een file in de theme van de script en in de theme css bestanden??

dan zal ik even zoeken

gr
 
Ben van Velzen

Ben van Velzen

11/03/2017 23:47:41
Quote Anchor link
Nee, je moet zoeken naar de bronbestanden, dus bijvoorbeeld box.css. Dat er gzip in de naam van het bronbestand op je site staat zegt niets, dat is gewoon een script.
 
Rob migaleddu

rob migaleddu

11/03/2017 23:51:46
Quote Anchor link
en als er staat in theme.css

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
/* contextmenu */
.elfinder-contextmenu .ui-state-active { background: #6293df; color:#fff; }
.elfinder-contextmenu .ui-state-hover { background: #3875d7; color:#fff; }
.elfinder-contextmenu .ui-state-hover .elfinder-contextmenu-arrow { background-image:url('../img/arrows-active.png'); }



hoe kan ik hier bij bv: background-image: url vervangen in https

er staat bv ../img/arrows-active.png

Toevoeging op 11/03/2017 23:54:46:

bv : dit box.css
er staat hier geen enkel url http:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
/*
    Colorbox Core Style:
    The following CSS is consistent between example themes and should not be altered.
*/
#colorbox, #cboxOverlay, #cboxWrapper{position:absolute; top:0; left:0; z-index:9999; overflow:hidden; -webkit-transform: translate3d(0,0,0);}
#cboxWrapper {max-width:none;}
#cboxOverlay{position:fixed; width:100%; height:100%;}
#cboxMiddleLeft, #cboxBottomLeft{clear:left;}
#cboxContent{position:relative;}
#cboxLoadedContent{overflow:auto; -webkit-overflow-scrolling: touch;}
#cboxTitle{margin:0;}
#cboxLoadingOverlay, #cboxLoadingGraphic{position:absolute; top:0; left:0; width:100%; height:100%;}
#cboxPrevious, #cboxNext, #cboxClose, #cboxSlideshow{cursor:pointer;}
.cboxPhoto{float:left; margin:auto; border:0; display:block; max-width:none; -ms-interpolation-mode:bicubic;}
.cboxIframe{width:100%; height:100%; display:block; border:0; padding:0; margin:0;}
#colorbox, #cboxContent, #cboxLoadedContent{box-sizing:content-box; -moz-box-sizing:content-box; -webkit-box-sizing:content-box;}

/*
    User Style:
    Change the following styles to modify the appearance of Colorbox.  They are
    ordered & tabbed in a way that represents the nesting of the generated HTML.
*/
#cboxOverlay{background:#000; opacity: 0.9; filter: alpha(opacity = 90);}
#colorbox{outline:0;}
    #cboxTopLeft{width:14px; height:14px; background:url(images/controls.png) no-repeat 0 0;}
    #cboxTopCenter{height:14px; background:url(images/border.png) repeat-x top left;}
    #cboxTopRight{width:14px; height:14px; background:url(images/controls.png) no-repeat -36px 0;}
    #cboxBottomLeft{width:14px; height:43px; background:url(images/controls.png) no-repeat 0 -32px;}
    #cboxBottomCenter{height:43px; background:url(images/border.png) repeat-x bottom left;}
    #cboxBottomRight{width:14px; height:43px; background:url(images/controls.png) no-repeat -36px -32px;}
    #cboxMiddleLeft{width:14px; background:url(images/controls.png) repeat-y -175px 0;}
    #cboxMiddleRight{width:14px; background:url(images/controls.png) repeat-y -211px 0;}
    #cboxContent{background:#fff; overflow:visible;}
        .cboxIframe{background:#fff;}
        #cboxError{padding:50px; border:1px solid #ccc;}
        #cboxLoadedContent{margin-bottom:5px;}
        #cboxLoadingOverlay{background:url(images/loading_background.png) no-repeat center center;}
        #cboxLoadingGraphic{background:url(images/loading.gif) no-repeat center center;}
        #cboxTitle{position:absolute; bottom:-25px; left:0; text-align:center; width:100%; font-weight:bold; color:#7C7C7C;}
        #cboxCurrent{position:absolute; bottom:-25px; left:58px; font-weight:bold; color:#7C7C7C;}

        /* these elements are buttons, and may need to have additional styles reset to avoid unwanted base styles */
        #cboxPrevious, #cboxNext, #cboxSlideshow, #cboxClose {border:0; padding:0; margin:0; overflow:visible;  position:absolute; bottom:-29px; background:url(images/controls.png) no-repeat 0px 0px; width:23px; height:23px; text-indent:-9999px;}

        /* avoid outlines on :active (mouseclick), but preserve outlines on :focus (tabbed navigating) */
        #cboxPrevious:active, #cboxNext:active, #cboxSlideshow:active, #cboxClose:active {outline:0;}

        #cboxPrevious{left:0px; background-position: -51px -25px;}
        #cboxPrevious:hover{background-position:-51px 0px;}
        #cboxNext{left:27px; background-position:-75px -25px;}
        #cboxNext:hover{background-position:-75px 0px;}
        #cboxClose{right:0; background-position:-100px -25px;}
        #cboxClose:hover{background-position:-100px 0px;}

        .cboxSlideshow_on #cboxSlideshow{background-position:-125px 0px; right:27px;}
        .cboxSlideshow_on #cboxSlideshow:hover{background-position:-150px 0px;}
        .cboxSlideshow_off #cboxSlideshow{background-position:-150px -25px; right:27px;}
        .cboxSlideshow_off #cboxSlideshow:hover{background-position:-125px 0px;}

- Ariën -:
Gelieve in het vervolg bij code de [code][/code]-tags gebruiken.
Hier kan je meer lezen over de mogelijke opmaakcodes.
Alvast bedankt!
Gewijzigd op 12/03/2017 00:06:09 door - Ariën -
 

Pagina: 1 2 3 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.