Snp login 1.3

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software ontwikkelaar

Ben jij graag bezig met verschillende projecten? Vind jij beleving van klanten én medewerkers ook belangrijk? Wij zijn vanwege de doorontwikkeling van het applicatielandschap van onze opdrachtgever op zoek naar een fulltime software ontwikkelaar. Omschrijving Jij en jouw collega’s zijn verantwoordelijk voor de continuïteit en waarborging van het applicatielandschap. Om de processen vloeiend te laten verlopen is software ontwikkeling daarom van essentieel belang. Onze opdrachtgever doet dit voornamelijk zelf, met door hun eigen ontwikkelde applicaties. Dit betekent dat jij: functionele eisen vertaalt naar gebruiksvriendelijke software; tijdens SCRUM sessies advies geeft over het te bouwen ontwerp; nieuwe software ontwikkelt en het

Bekijk vacature »

Laravel PHP developer in een jong team

Bedrijfsomschrijving Als je op zoek bent naar een werkplek waar plezier en uitdaging hand in hand gaan, dan is dit bedrijf de juiste keuze voor jou. Hier kun je werken aan uitdagende projecten en krijg je als developer veel verantwoordelijkheid. Het bedrijf waardeert kwaliteit boven kwantiteit en richt zich op het ontwikkelen van hoogwaardige applicaties en websites waar klanten enthousiast over zijn. Dit bedrijf is vooruitstrevend en streeft naar het leveren van de best mogelijke resultaten voor hun klanten. Als medior PHP ontwikkelaar met 3 jaar ervaring ben jij de persoon die we zoeken. Je krijgt hier de kans om

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Je bent verantwoordelijk voor de warehouse applicatie die een integratie heeft met de PLC laag; Je ontwikkelt in C#/.Net; Je werkt mee aan de migratie naar .NET 6; Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van interfaces en het visualiseren van componenten; Je denkt mee over het design voor business oplossingen; Je bent verantwoordelijk voor het testen van de gebouwde oplossing. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Software Developer. Zij zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van

Bekijk vacature »

Back-end Developer C#

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ben jij een ervaren back-end developer, die graag in een in-house functie wil werken? Passen de woorden innovatie, programmeren en teamspeler bij jou? Zoek niet verder en lees snel verder. Voor een echt familiebedrijf in de regio van Uden ben ik op zoek naar een back-end developer, die met name kennis heeft van C# en .NET. Jij gaat de interne applicaties verder optimaliseren en nieuwe features ontwikkelen. Verder ga je de volgende werkzaamheden uitvoeren: Ondersteunen gebruikers; Uitvoeren van analyses van de software/applicaties; Maken van functionele ontwerpen en deze door vertalen

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Functie As a Senior .NET developer you will work in our Research & development team. Our team consists of 17 colleagues! We are currently busy setting up a completely new architecture for a new product. We use VS2022 and .NET 6.0 for our new product. Your function is therefore mainly backend oriented. Since we develop measuring equipment for the chemical industry, it is also very important to develop high-quality software for its control. You are also responsible for designing, implementing and testing new features. For this position its also very important to ensure future-proof and sustainable architecture. Eisen - A

Bekijk vacature »

PHP developer

Functie Voor een opdrachtgever in omgeving Leiden zijn wij op zoek naar een PHP developer die affiniteit heeft met C++. Ben jij reeds afgestudeerd of heb je al een paar jaar ervaring? Lees snel verder en kijk of dit iets voor jou is! Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van

Bekijk vacature »

IT Infrastructuur Developer

IT Infrastructuur Developer Ben jij (bijna) klaar met je HBO studie in de richting van IT? Opzoek naar een spannende eerste baan, waar je ontzettend veel kan leren? Dan hebben wij de ultieme job voor jou! Voor een goede klant van ons in de financiële dienstverlening zijn wij opzoek naar een Junior Infrastructure Developer. Deze baan is een mooie kans om een sterke start te geven aan jouw carrière binnen de IT! De job Je werkt nauw samen met het Devops team, en zal je voornamelijk bezighouden met het automatiseren van infrastructure componenten. De componenten worden opgevraagd door het DevOps

Bekijk vacature »

Front-end (Angular) developer - remote werken

Functie Als Front-end (Angular) developer ga je aan de slag met het uitbouwen van hun webapplicatie, als één van de front-end experts ga je samen met collega’s in een devops team werken aan een nieuw front-end voor hun calculatie oplossing. Binnen de calculatiesoftware kunnen meerdere professionals tegelijk samenwerken, 3D calculaties uitvoeren en ook inzien met de benodigde specifieke details. Deze software wordt veel ingezet om projectbeschrijvingen en kosten in kaart te brengen, en tijdens de uitvoering te bewaken. Maar hiernaast liggen er in de toekomst veel meer plannen op het gebied van front-end in de andere applicaties. Genoeg te doen

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Functieomschrijving Voor een software ontwikkelaar in de omgeving van Vught zijn we op zoek naar een gemotiveerde C# ontwikkelaar. Deel jij hun passie voor development en dan vooral in C#.NET? Dan kan dit wel eens jouw droombaan zijn! Jouw werkzaamheden zullen er ongeveer als volgt uit gaan zien Door de wensen van de klant goed te begrijpen ga jij aan de slag dit om te zetten naar passende oplossingen en werk je deze uit tot een sterk eindproduct. Je gaat je bezighouden met de ontwikkeling van webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Frameworks en C#.

Bekijk vacature »

BizTalk/ Azure Developer

Dit ga je doen •Understanding the scope of required functionality, translate them within context of way of working of the team into developed solutions, whilst safeguarding documentation; •Planning based on assigned sprint tasks; •Acting as an expert in estimation techniques and planning; •Understanding your role in the agile process and act in this way; •Facilitating internal communication and effective collaboration; •Working closely with scrum master to handle backlogs and new requests; •Providing information to the third parties about activities and needs for compliance. Hier ga je werken Our client is a leading organization focusing on animal nutrition, offering solutions that

Bekijk vacature »

Full stack developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Senior Airport Developer ( System engineer)

De functie Nice to know (you) De nieuwe A-pier wordt de duurzaamste van Schiphol. Als deze af is ligt er 4000 vierkante meter zonnepanelen op het dak. En de toiletten? Die spoelen door met regenwater. we gaan ervoor: het creëren van de meest duurzame en hoogwaardige luchthavens ter wereld. een toekomstbestendig en duurzaam Schiphol. Daar werken we elke dag hard aan in team Development & Sustainability. Jij bent regisseur, expert én aanjager van de ontwikkeling van Schiphol. Connecting your world Hoe maak je de ambities en doelstellingen van Schiphol concreet in een project? De waarde voor Schiphol naar eisen die

Bekijk vacature »

Junior Developer Low-code

Dit ga je doen Low-code ontwikkeling van software voor landelijk bekende organisaties; Samenwerken in een team van 10 collega's; Opleveren van mooie eindproducten, middels de Agile methodiek; Direct contact met de eindklant over de gewenste oplossingen. Hier ga je werken Als startende IT-professional kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet discreet en veilig verwerkt worden. De processen die hierbij horen worden door het IT team vormgegeven.

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Functieomschrijving In deze uitdagende functie als Software Developer ga je de volgende taken uitvoeren: Maatwerk back-end software programmeren; API koppelingen bouwen; Software optimaliseren voor klanten; Bouwen maatwerk applicaties; Werken met Microsoft stack zoals C#, .NET (Core) en Entity framework; Bedrijfsprofiel Je gaat werken bij een klein softwareontwikkelingsbureau, die maatwerk software bouwt voor klanten door heel Nederland. Dit doen zij al meer dan 20 jaar. Het is van oorsprong een familiebedrijf, opgezet door de eigenaar, die er nog steeds werkt. Het team bestaat vooral uit back-end developers en één systeembeheerder. Je krijgt veel kans om jezelf te ontwikkelen en krijgt tevens

Bekijk vacature »
Emile Verbunt

Emile Verbunt

23/04/2006 20:33:00
Quote Anchor link
Ik heb snp login geinstalleerd en alles doet het perfect behalve 1 ding.
Hoe maak ik een admin aan ?
Want ik heb geen admin user en pass (werkt niet)
en ik weet ook niet hoe ik bijv (als het kan) het in de db kan zetten.
Als iemand me kan helpen. graag

P.S.
Script is zelfde gebleven
 
PHP hulp

PHP hulp

17/05/2024 02:47:08
 
Emile Verbunt

Emile Verbunt

23/04/2006 20:35:00
Quote Anchor link
ik zie ook dat 1.4 nu uit is als iemand me daar mee kan helpen zou ik dat zeer op prijs stellen.
 
PHP Newbie

PHP Newbie

23/04/2006 21:04:00
Quote Anchor link
ik ken het helemaal niet, maar is het met mysql?

pomp dan ff handmatig een user de DB in met admin rechten ;-)
 
Emile Verbunt

Emile Verbunt

23/04/2006 21:06:00
Quote Anchor link
al geprobeert alleen weet niet hoe :S
dit is sql code miss dat jij er iets mee kan.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
CREATE TABLE tbl_config (
  cfg_antiflood int(10) unsigned default '0',
  cfg_maxmsg int(5) unsigned default '0',
  cfg_register int(1) unsigned default '0',
  cfg_smiles int(1) unsigned default '0',
  cfg_ubbcode int(1) unsigned default '0',
  cfg_perpage int(5) unsigned default '0',
  cfg_perpageinbox int(5) unsigned default '0',
  cfg_wlcmtitle varchar(50) default '0',
  cfg_wlcmmsg blob,
  cfg_admindate varchar(20) default '0',
  cfg_adminuser varchar(15) default '0',
  cfg_adminpass varchar(32) default '0'
) TYPE=MyISAM;

INSERT INTO tbl_config VALUES("60", "50", "1", "1", "1", "25", "25", "Thanks for registering your account on our website", "Thanks for registering your account on our website...\r\n\r\nHave fun !\r\n\r\nGreetz,\r\nAdministrator", "D d F g:i A", "admino", "1234o");

CREATE TABLE tbl_msg (
  msg_id int(10) unsigned NOT NULL auto_increment,
  msg_title varchar(50) default '0',
  msg_time datetime default NULL,
  msg_message blob,
  msg_from int(10) unsigned default '0',
  msg_to int(10) unsigned default '0',
  msg_read int(1) default '0',
  msg_ip varchar(20) default '0',
  PRIMARY KEY  (msg_id)
) TYPE=MyISAM;

CREATE TABLE tbl_smiles (
  smile_id int(10) unsigned NOT NULL auto_increment,
  smile_name char(25) default '0',
  smile_tag char(10) default '0',
  smile_file char(50) default '0',
  PRIMARY KEY  (smile_id)
) TYPE=MyISAM;

INSERT INTO tbl_smiles VALUES("1", "Amazed", ":o", "amazed.gif");
INSERT INTO tbl_smiles VALUES("2", "Amuse", "^_^", "amuse.gif");
INSERT INTO tbl_smiles VALUES("3", "Big Smile", ":D", "bigsmile.gif");
INSERT INTO tbl_smiles VALUES("4", "Blink", "o_O", "blink.gif");
INSERT INTO tbl_smiles VALUES("5", "Cheesy", ":P", "cheesy.gif");
INSERT INTO tbl_smiles VALUES("6", "Confused", ":S", "confused.gif");
INSERT INTO tbl_smiles VALUES("7", "Cool", "8)", "cool.gif");
INSERT INTO tbl_smiles VALUES("8", "Cry", ":\'(", "cry.gif");
INSERT INTO tbl_smiles VALUES("9", "Evil", ">8(", "evil.gif");
INSERT INTO tbl_smiles VALUES("10", "Laugh", "=D", "laugh.gif");
INSERT INTO tbl_smiles VALUES("11", "Mad", ":@", "mad.gif");
INSERT INTO tbl_smiles VALUES("12", "No Trust", "=/", "notrust.gif");
INSERT INTO tbl_smiles VALUES("13", "No Worry", "v_v", "noworry.gif");
INSERT INTO tbl_smiles VALUES("14", "Nuts", "8D", "nuts.gif");
INSERT INTO tbl_smiles VALUES("15", "Oh", "\'_\'", "oh.gif");
INSERT INTO tbl_smiles VALUES("16", "Push", ">_<", "push.gif");
INSERT INTO tbl_smiles VALUES("17", "Rolleyes", ":roll:", "sick.gif");
INSERT INTO tbl_smiles VALUES("18", "Sad", ":(", "sad.gif");
INSERT INTO tbl_smiles VALUES("19", "Shy", ":$", "shy.gif");
INSERT INTO tbl_smiles VALUES("20", "Sick", ":x", "sick.gif");
INSERT INTO tbl_smiles VALUES("21", "Smile", ":)", "smile.gif");
INSERT INTO tbl_smiles VALUES("22", "Suspicious", "_", "suspicious.gif");
INSERT INTO tbl_smiles VALUES("23", "Unsure", "_", "unsure.gif");
INSERT INTO tbl_smiles VALUES("24", "Wink", ";)", "wink.gif");

CREATE TABLE tbl_users (
  user_id int(10) unsigned NOT NULL auto_increment,
  user_name varchar(50) default '0',
  user_email varchar(125) default '0',
  user_url varchar(150) default '0',
  user_pass varchar(32) default '0',
  user_regdate datetime default NULL,
  user_lastactive datetime default NULL,
  user_dateformat varchar(20) default '0',
  user_showmail int(1) unsigned default '0',
  user_public int(1) unsigned default '1',
  user_activated varchar(10) default '0',
  user_admcom blob,
  user_pm int(1) unsigned default '0',
  user_block blob,
  user_ip varchar(20) default '0.0.0.0',
  PRIMARY KEY  (user_id)
) TYPE=MyISAM;

INSERT INTO tbl_users VALUES("127", "test", "[email protected]", NULL, "0efffc51d5e228e69bec75545457b977", "2004-02-16 18:52:08", "2004-02-16 18:52:29", "d-m-Y H:i:s", "1", "1", "1", NULL, "1", NULL, "127.0.0.1");
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.