Soap XML

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior Java developer

Als Senior Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende best-gecertificeerde Java community. Deze bestaat uit ruim 100 gepassioneerde professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze top-opdrachtgevers. Geen werkdag is hetzelfde! Je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfskritische systemen. Een voorbeeld hiervan is een cliënt-volgsysteem bij Reclassering Nederland. Andere klanten waar wij onder andere voor werken: KPN, Philips, Nationale-Nederlanden, Kamer van Koophandel, ABN AMRO, Bovemij, Aval en de Nationale Politie. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je verder te certificeren in dit vakgebied. We

Bekijk vacature »

PHP Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen, implementeren en testen van PHP-oplossingen en Apps voor klanten en bedrijfsprocessen; Opstellen van requirements en uitwerken van de oplossingen; Testen van software en borgen van een soepele overdracht, inclusief documentatie; Proactief adviseren vanuit eigen expertisegebied over ontwikkelingen en verbeterpunten in technische toepassingen en processen binnen de organisatie. Hier ga je werken De organisatie is een ambitieuze en vooruitstrevende speler in de markt in de regio Rotterdam. Ze zijn de snelst groeiende in hun branche. Met een excellent aanbod en service willen zij de beste keuze zijn voor hun bestaande en nieuwe klanten. Dit alles doen

Bekijk vacature »

Java Developer bij een jonge groeiende organisatie

Bedrijfsomschrijving Vind jij het als Java developer ook zo belangrijk dat een bedrijf je de ruimte en tijd geeft voor persoonlijke ontwikkeling? Dan zit je hier helemaal goed. Deze jonge organisatie is opgericht in 2018 en is ondertussen uitgegroeid tot een club van ongeveer 30 medewerkers. Het gaat hier om een echte Java club, die vrijheid en verantwoordelijkheid erg belangrijk vinden. Het bedrijf heeft een informele sfeer en de teams zijn erg hecht met elkaar. Ze delen graag de kennis en ervaringen met anderen, maar vinden andermans mening ook zeer belangrijk. De organisatie zet zich in voor ontwikkeling en besteed

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Dit ga je doen Het onderhouden, ontwikkelen en testen van front-end software van diverse klant- en medewerkersapplicaties; Het ontwikkelen van maatwerk front-end oplossingen in Vue.js en participeren in een scrumteam; Mede-verantwoordelijk voor het begeleiden en coachen van drie junior front-end developers; Verantwoordelijk voor code-reviews en het opstellen van de juiste documentatie zoals userstories en API ontwerp; Participeren in diverse projecten t.b.v. optimalisatie van diverse applicaties; Het opzetten van API koppelingen met externe applicaties. Hier ga je werken Betreffende organisatie is gevestigd in de regio van Swifterbant en is al ruim 20 jaar lang bedreven in het ontwikkelen en aanbieden van

Bekijk vacature »

Als Front-end developer werken aan apps voor het o

Functie Als Front-end developer werk je intensief samen met 1 van de UX-designers en denk je mee over de gebruiksvriendelijkheid en design van onze web- en mobile apps. Je bent betrokken bij sessies met gebruikers om designs te valideren en usability van de app-in-wording te testen. Vervolgens gebruik je dit om samen met je team waarin ook back-end (.NET) developers zitten, te zorgen voor de realisatie van de best mogelijke apps voor studenten en docenten. Eisen • Je hebt een hands-on development en coding mind-set en werkt graag aan een high quality code base welke je consequent onderhouden kan worden

Bekijk vacature »

Junior PHP ontwikkelaar

Functie Wij hebben onlangs onze eerste collega’s aangenomen, waardoor ons development team momenteel uit 4 personen bestaat. We bouwen onze software op basis van een PHP-framework (wat op zichzelf een Symfony framework is). Qua ontwikkeling focussen wij ons op 3 focus velden; – API-ontwikkeling/ Component Creatie – Implementatie – Framework ontwikkeling; het toevoegen van nieuwe functionaliteit of interne microservices Onze senior software engineer focust zich momenteel op de laatste twee punten, maar wij komen handen te kort op het eerste veld. Daarom zijn wij op zoek naar een enthousiaste junior software engineer die graag de kneepjes van het vak wil

Bekijk vacature »

Back-end PHP Developer

Dit ga je doen Her- en uitbouwen van het inhouse softwareplatform dmv PHP; Onderhouden van bovengenoemd platform in PHP; Sparren met het team; Meedenken over nieuwe functionaliteiten, security etc; Jouw input leveren aan het proces door op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen etc. Hier ga je werken Onze klant, gevestigd in de omgeving van Alkmaar, levert wereldwijd oplossingen op het gebied van IT. Dag in dag uit werken zij met veel passie aan hun product waarmee ze streven naar verbeteringen binnen zorg. Voor onze klant zijn we op zoek naar een medior PHP Developer. Je komt te werken

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je hier

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Functieomschrijving We are looking for a dutch native speaker In deze uitdagende functie ga je werken als onderdeel van het development team, in de functie van C#.NET Developer, Je gaat maatwerk software bouwen voor diverse klanten. Ook optimaliseer je bestaande software en bouw je API koppelingen. Je bent vooral met back-end development bezig. Je krijgt veel vrijheid in deze functie en je krijgt de kans om mee te denken in bedrijfsprocessen. Deels thuiswerken is geen enkel probleem! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van

Bekijk vacature »

C# .NET Ontwikkelaar ASP.NET

Samengevat: Deze werkgever is een inkooporganisatie. Ben jij een ervaren .Net ontwikkelaar? Heb je ervaring met .Net en C#? Vaste baan: C# .NET Developer .Net MBO HBO €3.100 - €4.300 Onze missie is: “Een essentiële bijdrage leveren aan het verlagen van de integrale kostprijs van de aangesloten groothandels, middels het bundelen van inkoopvolume en het creëren van synergie met en tussen de groothandels en leveranciers, met scherpe inkoopprijzen, goede handelscondities en gerichte dienstverlening als resultaat” Zij werken voor MKB klanten. Deze werkgever heeft veel verschillende projecten. Houd jij van afwisseling? Dan zit je bij hun goed! De branche van dit

Bekijk vacature »

Applicatieontwikkelaar ABAP

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving De kandidaat zal worden ingezet binnen een van de DevOps teams binnen SCI (Service Centrum Inburgering) voor het ontwerpen en bouwen in SAP ABAP van de binnen SCI gebruikte informatiesystemen. Voornaamste voorkomende werkzaamheden zijn het aanpassen van en bouwen van nieuwe programmatuur in ABAP (Objects), waarbij ook gebruikt wordt gemaakt van DDD (Domain Driven Design) en het opstellen/aanpassen van Functionele/Technische ontwerpen. Daarnaast moeten ook formulieren met SAP Smartforms worden aangepast. Verder speelt de overgang naar SAP4Hana en SAP CPI. Vanwege het veelvuldig gebruik van SAP PO is kennis hiervan een pré. Achtergrond opdracht Momenteel werken meerdere DevOps teams

Bekijk vacature »

Senior Developer Betty Blocks Blauwe Haven Rotterd

Functieomschrijving Voor de Politie zijn wij opzoek naar een Senior Developer Betty Blocks Blauwe Haven Rotterdam. De politieorganisatie heeft jaarlijks te maken met een aanzienlijk aantal politiemedewerkers die vanwege mentale overbelasting niet of beperkt inzetbaar zijn. De Blauwe Haven Rotterdam ondersteunt deze politiemedewerkers in hun herstel en re-integratieproces. De huidige digitale systemen van de Politie bieden onvoldoende ondersteuning in het herstel- en re-integratieproces van politiemedewerkers. Zowel voor de politiemedewerkers als voor de organisatie. Politiemedewerkers worden buitengesloten, waardoor zij eigen regie verliezen. Begeleiders kunnen de voortgang van de medewerkers niet goed monitoren. Management beschikt niet over de mogelijkheid trends te signaleren

Bekijk vacature »

.NET Software Developer

Dit ga je doen Als .NET Software Developer zul jij je voornamelijk bezig houden met: Het van scratch af aan bouwen van applicaties (.NET, C#, Bootstrap, KnockoutJs en WebAPI2); Het testen van jouw code d.m.v. het uitvoeren van unittesten; Het oplossen van bugs in de code; Het onderhouden van contact met collega's betreffende de door jouw ontwikkelde applicaties; Het verbeteren en doorontwikkelen van maatwerkapplicaties. Hier ga je werken Jij gaat aan de slag als .NET Software Developer en gaat je focussen op het bedenken, ontwikkelen en testen van maatwerkapplicaties in voornamelijk C#. Dit ga je doen bij een grote, internationale

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als senior .NET ontwikkelaar en aankomend lead developer ben jij in één van de drie development teams verantwoordelijk voor het volgende: • Jij hebt een oogpunt op modernisering en bent verantwoordelijk voor de technische staat en architectuur van de applicatie; • Jij bent verantwoordelijk voor het reviewen van de technische haalbaarheid van verschillende onderwerpen; • Jij bent verantwoordelijk voor een goede aansluiting binnen het multidisciplinaire team en de bijbehorende taken; • Jij bent verantwoordelijk voor het aandragen van verbetervoorstellen en ontwikkelstandaarden in zowel de techniek als architectuur; • Jij bent meewerkend voorman en ondersteunt en coacht jouw team op

Bekijk vacature »

Senior .NET Developer I goed salaris en deels thui

Bedrijfsomschrijving Mijn opdrachtgever is al ruim 20 jaar een gevestigde naam in de wereld van software ontwikkeling, met drie kantoren in de Randstad, waaronder Alphen aan den Rijn. Zij richten zich op het bouwen van IT-oplossingen die ervoor zorgen dat de productiviteit van klanten te allen tijden optimaal is. Hiervoor neemt jouw nieuwe werkgever het volledige ontwikkelproces tot haar rekening; van het eerste gesprek om de klantwensen in kaart te brengen, tot aan het uiteindelijke onderhoud van de opgeleverde oplossing. In totaal werken er inmiddels bijna 200 gemotiveerde IT-ers binnen deze organisatie. De gemiddelde leeftijd ligt rond de 35. Het

Bekijk vacature »
Jens B

Jens B

17/05/2011 14:46:04
Quote Anchor link
Hallo Allemaal,

zonder verstand ben ik aan het spelen met Soap.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
<?php

ini_set('soap.wsdl_cache_enabled', '0');
ini_set('soap.wsdl_cache_ttl', '0');

$client = new SoapClient("--het pad--", array('trace' => 1,'exceptions' => 0 ));

$filter="";

$GetDataParam = array('environmentId'=> "---",'userId'=>"----",'password'=>"----",'logonAs'=>"",'connectorId'=>"Landen",'filtersXml'=>$filter);
$GetDataResponse = $client->GetData($GetDataParam);

$test = $client->__getLastResponse();

echo $test;

?>


Dit werkt en ik krijg een XML resultaat

<AfasGetConnector><xs:schema xmlns:xs="http://www.w3.org/2001/XMLSchema"><xs:element name="AfasGetConnector"><xs:complexType><xs:choice maxOccurs="unbounded"><xs:element name="Landen"><xs:complexType><xs:sequence><xs:element name="ISO" type="xs:string" minOccurs="0"/><xs:element name="Co" type="xs:string" minOccurs="0"/><xs:element name="Landcode" type="xs:string" minOccurs="0"/><xs:element name="CoId" type="xs:string" minOccurs="0"/></xs:sequence></xs:complexType></xs:element></xs:choice></xs:complexType></xs:element></xs:schema><Landen><ISO>AT</ISO><Co>Austria</Co><Landcode>A</Landcode><CoId>Austria</CoId></Landen><Landen><ISO>AE</ISO><Co>Ver. Arabische Emiraten</Co><Landcode>AE</Landcode><CoId>Ver. Arabische Emiraten</CoId></Landen><Landen><ISO>AF</ISO><Co>Afghanistan</Co><Landcode>AFG</Landcode><CoId>Afghanistan</CoId></Landen>

etcetc

Nu sla ik even helemaal vast

Hoe kan ik deze informatie nou fijn gebruiken. bijvoorbeeld

<Landen>
<ISO>AF</ISO>
<Co>Afghanistan</Co>
<Landcode>AFG</Landcode>
<CoId>Afghanistan</CoId>
</Landen>

Ik wil deze informatie graag in een table presenteren

Iso = ....
Co = ....
Landcode = ...
CoId = ...

Ik heb volgens mij een plank voor me kop, maar ik krijg het niet echt zo gepresenteerd..

Ik google ondertussen verder

Bedankt voor de aandacht alvast
Gewijzigd op 17/05/2011 14:49:34 door Jens B
 
PHP hulp

PHP hulp

17/05/2024 00:51:32
 
Kees Schepers

kees Schepers

17/05/2011 15:10:25
Quote Anchor link
Wat geeft:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
var_dump($GetDataResponse);
?>
 
Jens B

Jens B

17/05/2011 15:11:13
Quote Anchor link
object(stdClass)#2 (1) { ["GetDataResult"]=> string(24774) "ATAustriaAAustriaAEVer. Arabische EmiratenAEVer. Arabische EmiratenAFAfghanistanAFGAfghanistanAGAntigua en BarbudaAGAntigua en BarbudaAIAnguillaAIAAnguillaALAlbaniëALAlbaniëAMArmeniëAMArmeniëAOAngolaANAngolaADAndorraANDAndorraSASaudi ArabiaASSaudi ArabiaASAmerikaans SamoaASMAmerikaans SamoaAQAntarcticaATAAntarcticaTFFranse Zuidelijke TerritoriesATFFranse Zuidelijke TerritoriesAUAustraliëAUSAustraliëAWArubaAWArubaAZAzerbeidzjanAZAzerbeidzjanBEBelgiëBBelgiëBABosnië HerzegowinaBABosnië HerzegowinaBDBangladeshBDBangladeshBBBarbadosBDSBarbadosBGBulgariaBGBulgariaBZBelizeBHBelizeBLSaint BarthélemyBLSaint BarthélemyBMBermudaBMBermudaBOBoliviaBOLBoliviaBQBonaire, Sint Eustatius, SabaBQBonaire, Sint Eustatius, SabaBRBraziliëBRBraziliëBHBahreinBRNBahreinBNBruneiBRUBruneiBSBahama'sBSBahama'sBTBhutanBTBhutanBFBurkina FasoBUBurkina FasoMMMyanmar (vml. Burma)BURMyanmar (vml. Burma)BVBouvet IslandBVTBouvet IslandBYWit RuslandBYWit RuslandCUCubaCCubaCCCocos EilandenCCKCocos EilandenCACanadaCDNCanadaCHSwitzerlandCHSwitzerlandCIIvoorkust (Cote d'Ivoire)CIIvoorkust (Cote d'Ivoire)LKSri LankaCLSri LankaCNChinaCNChinaCOColombiaCOColombiaCKCook EilandenCOKCook EilandenCRCosta RicaCRCosta RicaCVKaapverdiëCVKaapverdiëCWCuraçaoCWCuraçaoCXChristmas IslandCXRChristmas IslandCYCyprusCYCyprusKYKaaiman eilandenCYMKaaiman eilandenCZCzech RepublicCZCzech RepublicDEDeutschlandDDeutschlandDJDjiboutiDJIDjiboutiDKDenmarkDKDenmarkDODominicaanse RepubliekDOMDominicaanse RepubliekBJBenin (Dahomey)DYBenin (Dahomey)DZAlgerijeDZAlgerijeESSpainESpainKEKenyaEAKKenyaTZTanzaniaEATTanzaniaUGUgandaEAUUgandaECEcuadorECEcuadorEEEstlandEEEstlandSVEl SalvadorELEl SalvadorGQEquatoriaal GuineeEQEquatoriaal GuineeEREritreaERIEritreaEHWestelijke SaharaESHWestelijke SaharaEGEgypteETEgypteETEthiopiëETHEthiopiëFRFranceFFranceFIFinlandFINFinlandFJFijiFJIFijiLILiechtensteinFLLiechtensteinFKFalkland EilandenFLKFalkland EilandenFOFaroer EilandenFROFaroer EilandenGAGabonGAGabonGBUnited KingdomGBUnited KingdomGTGuatemalaGCAGuatemalaGEGeorgiëGEGeorgiëGFFrans GuyanaGFFrans GuyanaGGGuernseyGGGuernseyGHGhanaGHGhanaGIGibraltarGIBGibraltarGNGuinee (Republiek)GNGuinee (Republiek)GPGuadeloupeGPGuadeloupeGRGreeceGRGreeceGLGroenlandGROGroenlandGUGuamGUMGuamGYGuyanaGUYGuyanaGWGuinee BissauGWGuinee BissauHUHungaryHHungaryHKHongkongHKHongkongJOJordaniëHKJJordaniëHMHeard Eiland en McDonald EilandenHMDHeard Eiland en McDonald EilandenHNHondurasHONHondurasHRKroatiëHRKroatiëITItalyIItalyILIsraelILIsraelIMIsle of ManIMIsle of ManINIndiaINDIndiaIOBritish Indian Ocean TerritoryIOTBritish Indian Ocean TerritoryIRIranIRIranIEIrelandIRLIrelandIQIrakIRQIrakISIJslandISIJslandJPJapanJJapanJMJamaicaJAJamaicaJEJerseyJEJerseyKHCambodjaKCambodjaKGKyrgyzstanKGKyrgyzstanKIKiribatiKIRKiribatiKMComorenKMComorenKNSaint Kitts en NevisKNSaint Kitts en NevisKPNoord-KoreaKONoord-KoreaKWKuwaitKWTKuwaitKZKazachstanKZKazachstanLULuxembourgLLuxembourgLALaosLAOLaosLYLibiëLARLibiëLRLiberiaLBLiberiaLSLesothoLSLesothoLTLithuaniaLTLithuaniaLVLatviaLVLatviaMTMaltaMMaltaMAMoroccoMAMoroccoMYMalaysiaMALMalaysiaMHMarshalleilandenMARMarshalleilandenMCMonacoMCMonacoMDMoldaviëMDMoldaviëMXMexicoMEXMexicoMFSaint Martin (Franse deel)MFSaint Martin (Franse deel)FMMicronesiaMICMicronesiaMKMacedoniëMKMacedoniëMEMontenegroMNEMontenegroMPNoordelijke Mariana EilandenMNPNoordelijke Mariana EilandenMOMacauMOMacauMZMozambiqueMOCMozambiqueMNMongoliëMONMongoliëMQMartiniqueMQMartiniqueMUMauritiusMSMauritiusMSMontserratMSRMontserratMVMaldivenMVMaldivenMWMalawiMWMalawiYTMayotteMYTMayotteNONorwayNNorwayANVoorheen Nederlandse AntillenNAVoorheen Nederlandse AntillenNCNieuw-CaledoniëNCLNieuw-CaledoniëNFNorfolk EilandNFKNorfolk EilandNINicaraguaNICNicaraguaNUNiueNIUNiueNLNederlandNLNederlandNPNepalNPLNepalNRNauruNRNauruNZNew SealandNZNew SealandUZOezbekistanOEZOezbekistanOMOmanOMAOmanPTPortugalPPortugalPAPanamaPAPanamaPNPitcairnPCNPitcairnPEPeruPEPeruPKPakistanPKPakistanPLPolandPLPolandPWPalauPLWPalauPGPapua-Nieuw-GuineaPNGPapua-Nieuw-GuineaPRPuerto RicoPRPuerto RicoPSPalestinaPSEPalestinaPYParaguayPYParaguayPFFrans PolynesiëPYFFrans PolynesiëQAQatarQAQatarARArgentiniëRAArgentiniëBWBotswanaRBBotswanaTWTaiwanRCTaiwanCFCentr. Afrikaanse RepublRCACentr. Afrikaanse RepublCGCongo, Republic OfRCBCongo, Republic OfCLChiliRCHChiliRERéunionREURéunionHTHaïtiRHHaïtiIDIndonesiëRIIndonesiëMRMauritaniëRIMMauritaniëLBLebanonRLLebanonMGMadagaskarRMMadagaskarMLMaliRMMMaliNENigerRNNigerRORomaniaRORomaniaKRZuid-KoreaROKZuid-KoreaUYUruguayROUUruguayPHFilippijnenRPFilippijnenSMSan MarinoRSMSan MarinoBIBurundiRUBurundiRURussiaRUSRussiaRWRwandaRWARwandaSESwedenSSwedenSBSolomoneilandenSBSolomoneilandenCSServië en Montenegro (niet gebruiken)SCGServië en Montenegro (niet gebruiken)SZSwazilandSDSwazilandSGSingaporeSGPSingaporeGSSandwich EilandenSGSSandwich EilandenSHSint HelenaSHNSint HelenaSJSvalbard en Jan MayenSJMSvalbard en Jan MayenSKSlovakiaSKSlovakiaSISloveniaSLOSloveniaSRSurinameSMESurinameSNSenegalSNSenegalSOSomaliaSPSomaliaPMSint Pierre en MiquelonSPMSint Pierre en MiquelonRSServiëSRBServiëSTSao Tome en PrincipeSTSao Tome en PrincipeSDSudanSUDSudanNANamibiëSWANamibiëSXSint MaartenSXSint MaartenSCSeychellenSYSeychellenSYSyriëSYRSyriëTHThailandTThailandTJTadzjikistanTADTadzjikistanCMKameroenTCKameroenTCTurks en Caicos EilandenTCATurks en Caicos EilandenTGTogoTGTogoTKTokelauTKLTokelauTLTimor LesteTLSTimor LesteTMTurkmenistanTMNTurkmenistanTNTunesiëTNTunesiëTOTongaTOTongaTRTurkijeTRTurkijeTDTsjaadTSTsjaadTTTrinidad/TobagoTTTrinidad/TobagoTVTuvaluTVTuvaluUAUkraineUAUkraineUMUnited States Minor Outlying EilandenUMIUnited States Minor Outlying EilandenUSUnited StatesUSAUnited StatesVAVaticaanstadVATVaticaanstadVGBritse MaagdeneilandenVGBBritse MaagdeneilandenVIAmerikaanse MaagdeneilandenVIRAmerikaanse MaagdeneilandenVNVietnamVNVietnamVUVanuatuVUVanuatuGMGambiaWAGGambiaSLSierra LeoneWALSierra LeoneNGNigeriaWANNigeriaDMDominicaWDDominicaGDGrenadaWGGrenadaLCSaint LuciaWLSaint LuciaWFWallis en FutunaWLFWallis en FutunaWSSamoaWSMSamoaVCSaint Vincent/GrenadinesWVSaint Vincent/GrenadinesXKKosovoXKKosovoYEJemenYMNJemenYUJoegoslaviëYUJoegoslaviëVEVenezuelaYVVenezuelaZMZambiaZZambiaZAZuid-AfrikaZAZuid-AfrikaCDZaïreZARZaïreCDCongo, The Democratic Republic Of TheZRECongo, The Democratic Republic Of TheZWZimbabweZWZimbabwe " }

Toevoeging op 17/05/2011 15:11:47:

Dankjewel voor de aandacht Kees !
 
Kees Schepers

kees Schepers

17/05/2011 15:13:19
Quote Anchor link
Nu de broncode graag ;) (beeld -> broncode)
 
Ben Van de Voorde

Ben Van de Voorde

17/05/2011 15:14:13
Quote Anchor link
Hallo begin even opnieuw :)

Maak en file aan: function.inc.php

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
$wsdl_url   = 'Hier de link naar je WSDL file op de webservice';
$srv_name   = 'srv naam van je webservice';
$db_name    = 'database naam van je webservice';

    $client = new SoapClient($wsdl_url);


Dit include je in een andere file.

Nu kun je praten met de soap server doormiddel van het volgende:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$client->XML field($srv_name, $db_name, hier alle parameters);


Wat staat er in je huidige WSDL file?
Gewijzigd op 17/05/2011 15:15:20 door Ben Van de Voorde
 
Jens B

Jens B

17/05/2011 15:18:12
Quote Anchor link
Kees, welke broncode? Alles staat bovenin ! Heb alleen wachtwoord en gebruiker en het pad naar de wsdl weggehaalt !

?Inplaats van de echo heb ik nu de vardump

Toevoeging op 17/05/2011 15:19:09:

Bart, bedankt ! Ik ben ermee begonnen
Wat zijn de parameters in deze?

<Landen>
<ISO>AF</ISO>
<Co>Afghanistan</Co>
<Landcode>AFG</Landcode>
<CoId>Afghanistan</CoId>
</Landen>

Alles wat tussen < > staat ?
( sorry voor de waarschijnlijk simpele vraag )
 
Ben Van de Voorde

Ben Van de Voorde

17/05/2011 15:21:33
Quote Anchor link
Werk je met een wsdl file of gewoon hardcoded xml? Gebruik je het programma SoapUI? Zoja geef me even de naam het field waar deze xml instaat, zo nee download soapui even.
 
Jens B

Jens B

17/05/2011 15:35:24
Quote Anchor link
hetpad/profitservices/getconnector.asmx?WSDL
 
Ben Van de Voorde

Ben Van de Voorde

17/05/2011 15:38:18
Quote Anchor link
Kun je me de voledige link geven zodat ik hem in SoapUI kan bekijken? Of me de XML even zenden zodat ik de parameters goed kan bekijken?
 
Kees Schepers

kees Schepers

17/05/2011 15:52:17
Quote Anchor link
Ik bedoel de broncode van de pagina, niet de output in de pagina zelf. Op deze manier weet ik niet wat de xml structuur is. Dus als je de broncode hier zet dan zal ik een voorbeeldje voor je maken.
 
Jens B

Jens B

17/05/2011 15:59:08
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>

<wsdl:definitions xmlns:soap="http://schemas.xmlsoap.org/wsdl/soap/" xmlns:tm="http://microsoft.com/wsdl/mime/textMatching/" xmlns:soapenc="http://schemas.xmlsoap.org/soap/encoding/" xmlns:mime="http://schemas.xmlsoap.org/wsdl/mime/" xmlns:tns="urn:Afas.Profit.Services" xmlns:s="http://www.w3.org/2001/XMLSchema" xmlns:soap12="http://schemas.xmlsoap.org/wsdl/soap12/" xmlns:http="http://schemas.xmlsoap.org/wsdl/http/" targetNamespace="urn:Afas.Profit.Services" xmlns:wsdl="http://schemas.xmlsoap.org/wsdl/">
<wsdl:types>
<s:schema elementFormDefault="qualified" targetNamespace="urn:Afas.Profit.Services">
<s:element name="GetData">
<s:complexType>
<s:sequence>
<s:element minOccurs="0" maxOccurs="1" name="environmentId" type="s:string" />
<s:element minOccurs="0" maxOccurs="1" name="userId" type="s:string" />
<s:element minOccurs="0" maxOccurs="1" name="password" type="s:string" />
<s:element minOccurs="0" maxOccurs="1" name="logonAs" type="s:string" />
<s:element minOccurs="0" maxOccurs="1" name="connectorId" type="s:string" />
<s:element minOccurs="0" maxOccurs="1" name="filtersXml" type="s:string" />
</s:sequence>
</s:complexType>
</s:element>
<s:element name="GetDataResponse">
<s:complexType>
<s:sequence>
<s:element minOccurs="0" maxOccurs="1" name="GetDataResult" type="s:string" />
</s:sequence>
</s:complexType>
</s:element>
<s:element name="GetDataCollection">
<s:complexType>
<s:sequence>
<s:element minOccurs="0" maxOccurs="1" name="environmentId" type="s:string" />
<s:element minOccurs="0" maxOccurs="1" name="userId" type="s:string" />
<s:element minOccurs="0" maxOccurs="1" name="password" type="s:string" />
<s:element minOccurs="0" maxOccurs="1" name="logonAs" type="s:string" />
<s:element minOccurs="0" maxOccurs="1" name="getConnectorsXml" type="s:string" />
</s:sequence>
</s:complexType>
</s:element>
<s:element name="GetDataCollectionResponse">
<s:complexType>
<s:sequence>
<s:element minOccurs="0" maxOccurs="1" name="GetDataCollectionResult" type="s:string" />
</s:sequence>
</s:complexType>
</s:element>
<s:element name="GetDataWithOptions">
<s:complexType>
<s:sequence>
<s:element minOccurs="0" maxOccurs="1" name="environmentId" type="s:string" />
<s:element minOccurs="0" maxOccurs="1" name="userId" type="s:string" />
<s:element minOccurs="0" maxOccurs="1" name="password" type="s:string" />
<s:element minOccurs="0" maxOccurs="1" name="logonAs" type="s:string" />
<s:element minOccurs="0" maxOccurs="1" name="connectorId" type="s:string" />
<s:element minOccurs="0" maxOccurs="1" name="filtersXml" type="s:string" />
<s:element minOccurs="0" maxOccurs="1" name="options" type="s:string" />
</s:sequence>
</s:complexType>
</s:element>
<s:element name="GetDataWithOptionsResponse">
<s:complexType>
<s:sequence>
<s:element minOccurs="0" maxOccurs="1" name="GetDataWithOptionsResult" type="s:string" />
</s:sequence>
</s:complexType>
</s:element>
</s:schema>
</wsdl:types>
<wsdl:message name="GetDataSoapIn">
<wsdl:part name="parameters" element="tns:GetData" />
</wsdl:message>
<wsdl:message name="GetDataSoapOut">
<wsdl:part name="parameters" element="tns:GetDataResponse" />
</wsdl:message>
<wsdl:message name="GetDataCollectionSoapIn">
<wsdl:part name="parameters" element="tns:GetDataCollection" />
</wsdl:message>
<wsdl:message name="GetDataCollectionSoapOut">
<wsdl:part name="parameters" element="tns:GetDataCollectionResponse" />
</wsdl:message>
<wsdl:message name="GetDataWithOptionsSoapIn">
<wsdl:part name="parameters" element="tns:GetDataWithOptions" />
</wsdl:message>
<wsdl:message name="GetDataWithOptionsSoapOut">
<wsdl:part name="parameters" element="tns:GetDataWithOptionsResponse" />
</wsdl:message>
<wsdl:portType name="GetConnectorSoap">
<wsdl:operation name="GetData">
<wsdl:input message="tns:GetDataSoapIn" />
<wsdl:output message="tns:GetDataSoapOut" />
</wsdl:operation>
<wsdl:operation name="GetDataCollection">
<wsdl:input message="tns:GetDataCollectionSoapIn" />
<wsdl:output message="tns:GetDataCollectionSoapOut" />
</wsdl:operation>
<wsdl:operation name="GetDataWithOptions">
<wsdl:input message="tns:GetDataWithOptionsSoapIn" />
<wsdl:output message="tns:GetDataWithOptionsSoapOut" />
</wsdl:operation>
</wsdl:portType>
<wsdl:binding name="GetConnectorSoap" type="tns:GetConnectorSoap">
<soap:binding transport="http://schemas.xmlsoap.org/soap/http" />
<wsdl:operation name="GetData">
<soap:operation soapAction="urn:Afas.Profit.Services/GetData" style="document" />
<wsdl:input>
<soap:body use="literal" />
</wsdl:input>
<wsdl:output>
<soap:body use="literal" />
</wsdl:output>
</wsdl:operation>
<wsdl:operation name="GetDataCollection">
<soap:operation soapAction="urn:Afas.Profit.Services/GetDataCollection" style="document" />
<wsdl:input>
<soap:body use="literal" />
</wsdl:input>
<wsdl:output>
<soap:body use="literal" />
</wsdl:output>
</wsdl:operation>
<wsdl:operation name="GetDataWithOptions">
<soap:operation soapAction="urn:Afas.Profit.Services/GetDataWithOptions" style="document" />
<wsdl:input>
<soap:body use="literal" />
</wsdl:input>
<wsdl:output>
<soap:body use="literal" />
</wsdl:output>
</wsdl:operation>
</wsdl:binding>
<wsdl:binding name="GetConnectorSoap12" type="tns:GetConnectorSoap">
<soap12:binding transport="http://schemas.xmlsoap.org/soap/http" />
<wsdl:operation name="GetData">
<soap12:operation soapAction="urn:Afas.Profit.Services/GetData" style="document" />
<wsdl:input>
<soap12:body use="literal" />
</wsdl:input>
<wsdl:output>
<soap12:body use="literal" />
</wsdl:output>
</wsdl:operation>
<wsdl:operation name="GetDataCollection">
<soap12:operation soapAction="urn:Afas.Profit.Services/GetDataCollection" style="document" />
<wsdl:input>
<soap12:body use="literal" />
</wsdl:input>
<wsdl:output>
<soap12:body use="literal" />
</wsdl:output>
</wsdl:operation>
<wsdl:operation name="GetDataWithOptions">
<soap12:operation soapAction="urn:Afas.Profit.Services/GetDataWithOptions" style="document" />
<wsdl:input>
<soap12:body use="literal" />
</wsdl:input>
<wsdl:output>
<soap12:body use="literal" />
</wsdl:output>
</wsdl:operation>
</wsdl:binding>
<wsdl:service name="GetConnector">
<wsdl:port name="GetConnectorSoap" binding="tns:GetConnectorSoap">
<soap:address location="http://sql01:82/profitservices/getconnector.asmx" />
</wsdl:port>
<wsdl:port name="GetConnectorSoap12" binding="tns:GetConnectorSoap12">
<soap12:address location="http://sql01:82/profitservices/getconnector.asmx" />
</wsdl:port>
</wsdl:service>
</wsdl:definitions>

Toevoeging op 17/05/2011 16:02:52:

Deze is voor Kees

object(stdClass)#2 (1) {
["GetDataResult"]=>
string(24774) "<AfasGetConnector><xs:schema xmlns:xs="http://www.w3.org/2001/XMLSchema"><xs:element name="AfasGetConnector"><xs:complexType><xs:choice maxOccurs="unbounded"><xs:element name="Landen"><xs:complexType><xs:sequence><xs:element name="ISO" type="xs:string" minOccurs="0"/><xs:element name="Co" type="xs:string" minOccurs="0"/><xs:element name="Landcode" type="xs:string" minOccurs="0"/><xs:element name="CoId" type="xs:string" minOccurs="0"/></xs:sequence></xs:complexType></xs:element></xs:choice></xs:complexType></xs:element></xs:schema><Landen><ISO>AT</ISO><Co>Austria</Co><Landcode>A</Landcode><CoId>Austria</CoId></Landen><Landen><ISO>AE</ISO><Co>Ver. Arabische Emiraten</Co><Landcode>AE</Landcode><CoId>Ver. Arabische Emiraten</CoId></Landen><Landen><ISO>AF</ISO><Co>Afghanistan</Co><Landcode>AFG</Landcode><CoId>Afghanistan</CoId></Landen><Landen><ISO>AG</ISO><Co>Antigua en Barbuda</Co><Landcode>AG</Landcode><CoId>Antigua en Barbuda</CoId></Landen><Landen><ISO>AI</ISO><Co>Anguilla</Co><Landcode>AIA</Landcode><CoId>Anguilla</CoId></Landen><Landen><ISO>AL</ISO><Co>Albanië</Co><Landcode>AL</Landcode><CoId>Albanië</CoId></Landen><Landen><ISO>AM</ISO><Co>Armenië</Co><Landcode>AM</Landcode><CoId>Armenië</CoId></Landen><Landen><ISO>AO</ISO><Co>Angola</Co><Landcode>AN</Landcode><CoId>Angola</CoId></Landen><Landen><ISO>AD</ISO><Co>Andorra</Co><Landcode>AND</Landcode><CoId>Andorra</CoId></Landen><Landen><ISO>SA</ISO><Co>Saudi Arabia</Co><Landcode>AS</Landcode><CoId>Saudi Arabia</CoId></Landen><Landen><ISO>AS</ISO><Co>Amerikaans Samoa</Co><Landcode>ASM</Landcode><CoId>Amerikaans Samoa</CoId></Landen><Landen><ISO>AQ</ISO><Co>Antarctica</Co><Landcode>ATA</Landcode><CoId>Antarctica</CoId></Landen><Landen><ISO>TF</ISO><Co>Franse Zuidelijke Territories</Co><Landcode>ATF</Landcode><CoId>Franse Zuidelijke Territories</CoId></Landen><Landen><ISO>AU</ISO><Co>Australië</Co><Landcode>AUS</Landcode><CoId>Australië</CoId></Landen><Landen><ISO>AW</ISO><Co>Aruba</Co><Landcode>AW</Landcode><CoId>Aruba</CoId></Landen><Landen><ISO>AZ</ISO><Co>Azerbeidzjan</Co><Landcode>AZ</Landcode><CoId>Azerbeidzjan</CoId></Landen><Landen><ISO>BE</ISO><Co>België</Co><Landcode>B</Landcode><CoId>België</CoId></Landen><Landen><ISO>BA</ISO><Co>Bosnië Herzegowina</Co><Landcode>BA</Landcode><CoId>Bosnië Herzegowina</CoId></Landen><Landen><ISO>BD</ISO><Co>Bangladesh</Co><Landcode>BD</Landcode><CoId>Bangladesh</CoId></Landen><Landen><ISO>BB</ISO><Co>Barbados</Co><Landcode>BDS</Landcode><CoId>Barbados</CoId></Landen><Landen><ISO>BG</ISO><Co>Bulgaria</Co><Landcode>BG</Landcode><CoId>Bulgaria</CoId></Landen><Landen><ISO>BZ</ISO><Co>Belize</Co><Landcode>BH</Landcode><CoId>Belize</CoId></Landen><Landen><ISO>BL</ISO><Co>Saint Barthélemy</Co><Landcode>BL</Landcode><CoId>Saint Barthélemy</CoId></Landen><Landen><ISO>BM</ISO><Co>Bermuda</Co><Landcode>BM</Landcode><CoId>Bermuda</CoId></Landen><Landen><ISO>BO</ISO><Co>Bolivia</Co><Landcode>BOL</Landcode><CoId>Bolivia</CoId></Landen><Landen><ISO>BQ</ISO><Co>Bonaire, Sint Eustatius, Saba</Co><Landcode>BQ</Landcode><CoId>Bonaire, Sint Eustatius, Saba</CoId></Landen><Landen><ISO>BR</ISO><Co>Brazilië</Co><Landcode>BR</Landcode><CoId>Brazilië</CoId></Landen><Landen><ISO>BH</ISO><Co>Bahrein</Co><Landcode>BRN</Landcode><CoId>Bahrein</CoId></Landen><Landen><ISO>BN</ISO><Co>Brunei</Co><Landcode>BRU</Landcode><CoId>Brunei</CoId></Landen><Landen><ISO>BS</ISO><Co>Bahama's</Co><Landcode>BS</Landcode><CoId>Bahama's</CoId></Landen><Landen><ISO>BT</ISO><Co>Bhutan</Co><Landcode>BT</Landcode><CoId>Bhutan</CoId></Landen><Landen><ISO>BF</ISO><Co>Burkina Faso</Co><Landcode>BU</Landcode><CoId>Burkina Faso</CoId></Landen><Landen><ISO>MM</ISO><Co>Myanmar (vml. Burma)</Co><Landcode>BUR</Landcode><CoId>Myanmar (vml. Burma)</CoId></Landen><Landen><ISO>BV</ISO><Co>Bouvet Island</Co><Landcode>BVT</Landcode><CoId>Bouvet Island</CoId></Landen><Landen><ISO>BY</ISO><Co>Wit Rusland</Co><Landcode>BY</Landcode><CoId>Wit Rusland</CoId></Landen><Landen><ISO>CU</ISO><Co>Cuba</Co><Landcode>C</Landcode><CoId>Cuba</CoId></Landen><Landen><ISO>CC</ISO><Co>Cocos Eilanden</Co><Landcode>CCK</Landcode><CoId>Cocos Eilanden</CoId></Landen><Landen><ISO>CA</ISO><Co>Canada</Co><Landcode>CDN</Landcode><CoId>Canada</CoId></Landen><Landen><ISO>CH</ISO><Co>Switzerland</Co><Landcode>CH</Landcode><CoId>Switzerland</CoId></Landen><Landen><ISO>CI</ISO><Co>Ivoorkust (Cote d'Ivoire)</Co><Landcode>CI</Landcode><CoId>Ivoorkust (Cote d'Ivoire)</CoId></Landen><Landen><ISO>LK</ISO><Co>Sri Lanka</Co><Landcode>CL</Landcode><CoId>Sri Lanka</CoId></Landen><Landen><ISO>CN</ISO><Co>China</Co><Landcode>CN</Landcode><CoId>China</CoId></Landen><Landen><ISO>CO</ISO><Co>Colombia</Co><Landcode>CO</Landcode><CoId>Colombia</CoId></Landen><Landen><ISO>CK</ISO><Co>Cook Eilanden</Co><Landcode>COK</Landcode><CoId>Cook Eilanden</CoId></Landen><Landen><ISO>CR</ISO><Co>Costa Rica</Co><Landcode>CR</Landcode><CoId>Costa Rica</CoId></Landen><Landen><ISO>CV</ISO><Co>Kaapverdië</Co><Landcode>CV</Landcode><CoId>Kaapverdië</CoId></Landen><Landen><ISO>CW</ISO><Co>Curaçao</Co><Landcode>CW</Landcode><CoId>Curaçao</CoId></Landen><Landen><ISO>CX</ISO><Co>Christmas Island</Co><Landcode>CXR</Landcode><CoId>Christmas Island</CoId></Landen><Landen><ISO>CY</ISO><Co>Cyprus</Co><Landcode>CY</Landcode><CoId>Cyprus</CoId></Landen><Landen><ISO>KY</ISO><Co>Kaaiman eilanden</Co><Landcode>CYM</Landcode><CoId>Kaaiman eilanden</CoId></Landen><Landen><ISO>CZ</ISO><Co>Czech Republic</Co><Landcode>CZ</Landcode><CoId>Czech Republic</CoId></Landen><Landen><ISO>DE</ISO><Co>Deutschland</Co><Landcode>D</Landcode><CoId>Deutschland</CoId></Landen><Landen><ISO>DJ</ISO><Co>Djibouti</Co><Landcode>DJI</Landcode><CoId>Djibouti</CoId></Landen><Landen><ISO>DK</ISO><Co>Denmark</Co><Landcode>DK</Landcode><CoId>Denmark</CoId></Landen><Landen><ISO>DO</ISO><Co>Dominicaanse Republiek</Co><Landcode>DOM</Landcode><CoId>Dominicaanse Republiek</CoId></Landen><Landen><ISO>BJ</ISO><Co>Benin (Dahomey)</Co><Landcode>DY</Landcode><CoId>Benin (Dahomey)</CoId></Landen><Landen><ISO>DZ</ISO><Co>Algerije</Co><Landcode>DZ</Landcode><CoId>Algerije</CoId></Landen><Landen><ISO>ES</ISO><Co>Spain</Co><Landcode>E</Landcode><CoId>Spain</CoId></Landen><Landen><ISO>KE</ISO><Co>Kenya</Co><Landcode>EAK</Landcode><CoId>Kenya</CoId></Landen><Landen><ISO>TZ</ISO><Co>Tanzania</Co><Landcode>EAT</Landcode><CoId>Tanzania</CoId></Landen><Landen><ISO>UG</ISO><Co>Uganda</Co><Landcode>EAU</Landcode><CoId>Uganda</CoId></Landen><Landen><ISO>EC</ISO><Co>Ecuador</Co><Landcode>EC</Landcode><CoId>Ecuador</CoId></Landen><Landen><ISO>EE</ISO><Co>Estland</Co><Landcode>EE</Landcode><CoId>Estland</CoId></Landen><Landen><ISO>SV</ISO><Co>El Salvador</Co><Landcode>EL</Landcode><CoId>El Salvador</CoId></Landen><Landen><ISO>GQ</ISO><Co>Equatoriaal Guinee</Co><Landcode>EQ</Landcode><CoId>Equatoriaal Guinee</CoId></Landen><Landen><ISO>ER</ISO><Co>Eritrea</Co><Landcode>ERI</Landcode><CoId>Eritrea</CoId></Landen><Landen><ISO>EH</ISO><Co>Westelijke Sahara</Co><Landcode>ESH</Landcode><CoId>Westelijke Sahara</CoId></Landen><Landen><ISO>EG</ISO><Co>Egypte</Co><Landcode>ET</Landcode><CoId>Egypte</CoId></Landen><Landen><ISO>ET</ISO><Co>Ethiopië</Co><Landcode>ETH</Landcode><CoId>Ethiopië</CoId></Landen><Landen><ISO>FR</ISO><Co>France</Co><Landcode>F</Landcode><CoId>France</CoId></Landen><Landen><ISO>FI</ISO><Co>Finland</Co><Landcode>FIN</Landcode><CoId>Finland</CoId></Landen><Landen><ISO>FJ</ISO><Co>Fiji</Co><Landcode>FJI</Landcode><CoId>Fiji</CoId></Landen><Landen><ISO>LI</ISO><Co>Liechtenstein</Co><Landcode>FL</Landcode><CoId>Liechtenstein</CoId></Landen><Landen><ISO>FK</ISO><Co>Falkland Eilanden</Co><Landcode>FLK</Landcode><CoId>Falkland Eilanden</CoId></Landen><Landen><ISO>FO</ISO><Co>Faroer Eilanden</Co><Landcode>FRO</Landcode><CoId>Faroer Eilanden</CoId></Landen><Landen><ISO>GA</ISO><Co>Gabon</Co><Landcode>GA</Landcode><CoId>Gabon</CoId></Landen><Landen><ISO>GB</ISO><Co>United Kingdom</Co><Landcode>GB</Landcode><CoId>United Kingdom</CoId></Landen><Landen><ISO>GT</ISO><Co>Guatemala</Co><Landcode>GCA</Landcode><CoId>Guatemala</CoId></Landen><Landen><ISO>GE</ISO><Co>Georgië</Co><Landcode>GE</Landcode><CoId>Georgië</CoId></Landen><Landen><ISO>GF</ISO><Co>Frans Guyana</Co><Landcode>GF</Landcode><CoId>Frans Guyana</CoId></Landen><Landen><ISO>GG</ISO><Co>Guernsey</Co><Landcode>GG</Landcode><CoId>Guernsey</CoId></Landen><Landen><ISO>GH</ISO><Co>Ghana</Co><Landcode>GH</Landcode><CoId>Ghana</CoId></Landen><Landen><ISO>GI</ISO><Co>Gibraltar</Co><Landcode>GIB</Landcode><CoId>Gibraltar</CoId></Landen><Landen><ISO>GN</ISO><Co>Guinee (Republiek)</Co><Landcode>GN</Landcode><CoId>Guinee (Republiek)</CoId></Landen><Landen><ISO>GP</ISO><Co>Guadeloupe</Co><Landcode>GP</Landcode><CoId>Guadeloupe</CoId></Landen><Landen><ISO>GR</ISO><Co>Greece</Co><Landcode>GR</Landcode><CoId>Greece</CoId></Landen><Landen><ISO>GL</ISO><Co>Groenland</Co><Landcode>GRO</Landcode><CoId>Groenland</CoId></Landen><Landen><ISO>GU</ISO><Co>Guam</Co><Landcode>GUM</Landcode><CoId>Guam</CoId></Landen><Landen><ISO>GY</ISO><Co>Guyana</Co><Landcode>GUY</Landcode><CoId>Guyana</CoId></Landen><Landen><ISO>GW</ISO><Co>Guinee Bissau</Co><Landcode>GW</Landcode><CoId>Guinee Bissau</CoId></Landen><Landen><ISO>HU</ISO><Co>Hungary</Co><Landcode>H</Landcode><CoId>Hungary</CoId></Landen><Landen><ISO>HK</ISO><Co>Hongkong</Co><Landcode>HK</Landcode><CoId>Hongkong</CoId></Landen><Landen><ISO>JO</ISO><Co>Jordanië</Co><Landcode>HKJ</Landcode><CoId>Jordanië</CoId></Landen><Landen><ISO>HM</ISO><Co>Heard Eiland en McDonald Eilanden</Co><Landcode>HMD</Landcode><CoId>Heard Eiland en McDonald Eilanden</CoId></Landen><Landen><ISO>HN</ISO><Co>Honduras</Co><Landcode>HON</Landcode><CoId>Honduras</CoId></Landen><Landen><ISO>HR</ISO><Co>Kroatië</Co><Landcode>HR</Landcode><CoId>Kroatië</CoId></Landen><Landen><ISO>IT</ISO><Co>Italy</Co><Landcode>I</Landcode><CoId>Italy</CoId></Landen><Landen><ISO>IL</ISO><Co>Israel</Co><Landcode>IL</Landcode><CoId>Israel</CoId></Landen><Landen><ISO>IM</ISO><Co>Isle of Man</Co><Landcode>IM</Landcode><CoId>Isle of Man</CoId></Landen><Landen><ISO>IN</ISO><Co>India</Co><Landcode>IND</Landcode><CoId>India</CoId></Landen><Landen><ISO>IO</ISO><Co>British Indian Ocean Territory</Co><Landcode>IOT</Landcode><CoId>British Indian Ocean Territory</CoId></Landen><Landen><ISO>IR</ISO><Co>Iran</Co><Landcode>IR</Landcode><CoId>Iran</CoId></Landen><Landen><ISO>IE</ISO><Co>Ireland</Co><Landcode>IRL</Landcode><CoId>Ireland</CoId></Landen><Landen><ISO>IQ</ISO><Co>Irak</Co><Landcode>IRQ</Landcode><CoId>Irak</CoId></Landen><Landen><ISO>IS</ISO><Co>IJsland</Co><Landcode>IS</Landcode><CoId>IJsland</CoId></Landen><Landen><ISO>JP</ISO><Co>Japan</Co><Landcode>J</Landcode><CoId>Japan</CoId></Landen><Landen><ISO>JM</ISO><Co>Jamaica</Co><Landcode>JA</Landcode><CoId>Jamaica</CoId></Landen><Landen><ISO>JE</ISO><Co>Jersey</Co><Landcode>JE</Landcode><CoId>Jersey</CoId></Landen><Landen><ISO>KH</ISO><Co>Cambodja</Co><Landcode>K</Landcode><CoId>Cambodja</CoId></Landen><Landen><ISO>KG</ISO><Co>Kyrgyzstan</Co><Landcode>KG</Landcode><CoId>Kyrgyzstan</CoId></Landen><Landen><ISO>KI</ISO><Co>Kiribati</Co><Landcode>KIR</Landcode><CoId>Kiribati</CoId></Landen><Landen><ISO>KM</ISO><Co>Comoren</Co><Landcode>KM</Landcode><CoId>Comoren</CoId></Landen><Landen><ISO>KN</ISO><Co>Saint Kitts en Nevis</Co><Landcode>KN</Landcode><CoId>Saint Kitts en Nevis</CoId></Landen><Landen><ISO>KP</ISO><Co>Noord-Korea</Co><Landcode>KO</Landcode><CoId>Noord-Korea</CoId></Landen><Landen><ISO>KW</ISO><Co>Kuwait</Co><Landcode>KWT</Landcode><CoId>Kuwait</CoId></Landen><Landen><ISO>KZ</ISO><Co>Kazachstan</Co><Landcode>KZ</Landcode><CoId>Kazachstan</CoId></Landen><Landen><ISO>LU</ISO><Co>Luxembourg</Co><Landcode>L</Landcode><CoId>Luxembourg</CoId></Landen><Landen><ISO>LA</ISO><Co>Laos</Co><Landcode>LAO</Landcode><CoId>Laos</CoId></Landen><Landen><ISO>LY</ISO><Co>Libië</Co><Landcode>LAR</Landcode><CoId>Libië</CoId></Landen><Landen><ISO>LR</ISO><Co>Liberia</Co><Landcode>LB</Landcode><CoId>Liberia</CoId></Landen><Landen><ISO>LS</ISO><Co>Lesotho</Co><Landcode>LS</Landcode><CoId>Lesotho</CoId></Landen><Landen><ISO>LT</ISO><Co>Lithuania</Co><Landcode>LT</Landcode><CoId>Lithuania</CoId></Landen><Landen><ISO>LV</ISO><Co>Latvia</Co><Landcode>LV</Landcode><CoId>Latvia</CoId></Landen><Landen><ISO>MT</ISO><Co>Malta</Co><Landcode>M</Landcode><CoId>Malta</CoId></Landen><Landen><ISO>MA</ISO><Co>Morocco</Co><Landcode>MA</Landcode><CoId>Morocco</CoId></Landen><Landen><ISO>MY</ISO><Co>Malaysia</Co><Landcode>MAL</Landcode><CoId>Malaysia</CoId></Landen><Landen><ISO>MH</ISO><Co>Marshalleilanden</Co><Landcode>MAR</Landcode><CoId>Marshalleilanden</CoId></Landen><Landen><ISO>MC</ISO><Co>Monaco</Co><Landcode>MC</Landcode><CoId>Monaco</CoId></Landen><Landen><ISO>MD</ISO><Co>Moldavië</Co><Landcode>MD</Landcode><CoId>Moldavië</CoId></Landen><Landen><ISO>MX</ISO><Co>Mexico</Co><Landcode>MEX</Landcode><CoId>Mexico</CoId></Landen><Landen><ISO>MF</ISO><Co>Saint Martin (Franse deel)</Co><Landcode>MF</Landcode><CoId>Saint Martin (Franse deel)</CoId></Landen><Landen><ISO>FM</ISO><Co>Micronesia</Co><Landcode>MIC</Landcode><CoId>Micronesia</CoId></Landen><Landen><ISO>MK</ISO><Co>Macedonië</Co><Landcode>MK</Landcode><CoId>Macedonië</CoId></Landen><Landen><ISO>ME</ISO><Co>Montenegro</Co><Landcode>MNE</Landcode><CoId>Montenegro</CoId></Landen><Landen><ISO>MP</ISO><Co>Noordelijke Mariana Eilanden</Co><Landcode>MNP</Landcode><CoId>Noordelijke Mariana Eilanden</CoId></Landen><Landen><ISO>MO</ISO><Co>Macau</Co><Landcode>MO</Landcode><CoId>Macau</CoId></Landen><Landen><ISO>MZ</ISO><Co>Mozambique</Co><Landcode>MOC</Landcode><CoId>Mozambique</CoId></Landen><Landen><ISO>MN</ISO><Co>Mongolië</Co><Landcode>MON</Landcode><CoId>Mongolië</CoId></Landen><Landen><ISO>MQ</ISO><Co>Martinique</Co><Landcode>MQ</Landcode><CoId>Martinique</CoId></Landen><Landen><ISO>MU</ISO><Co>Mauritius</Co><Landcode>MS</Landcode><CoId>Mauritius</CoId></Landen><Landen><ISO>MS</ISO><Co>Montserrat</Co><Landcode>MSR</Landcode><CoId>Montserrat</CoId></Landen><Landen><ISO>MV</ISO><Co>Maldiven</Co><Landcode>MV</Landcode><CoId>Maldiven</CoId></Landen><Landen><ISO>MW</ISO><Co>Malawi</Co><Landcode>MW</Landcode><CoId>Malawi</CoId></Landen><Landen><ISO>YT</ISO><Co>Mayotte</Co><Landcode>MYT</Landcode><CoId>Mayotte</CoId></Landen><Landen><ISO>NO</ISO><Co>Norway</Co><Landcode>N</Landcode><CoId>Norway</CoId></Landen><Landen><ISO>AN</ISO><Co>Voorheen Nederlandse Antillen</Co><Landcode>NA</Landcode><CoId>Voorheen Nederlandse Antillen</CoId></Landen><Landen><ISO>NC</ISO><Co>Nieuw-Caledonië</Co><Landcode>NCL</Landcode><CoId>Nieuw-Caledonië</CoId></Landen><Landen><ISO>NF</ISO><Co>Norfolk Eiland</Co><Landcode>NFK</Landcode><CoId>Norfolk Eiland</CoId></Landen><Landen><ISO>NI</ISO><Co>Nicaragua</Co><Landcode>NIC</Landcode><CoId>Nicaragua</CoId></Landen><Landen><ISO>NU</ISO><Co>Niue</Co><Landcode>NIU</Landcode><CoId>Niue</CoId></Landen><Landen><ISO>NL</ISO><Co>Nederland</Co><Landcode>NL</Landcode><CoId>Nederland</CoId></Landen><Landen><ISO>NP</ISO><Co>Nepal</Co><Landcode>NPL</Landcode><CoId>Nepal</CoId></Landen><Landen><ISO>NR</ISO><Co>Nauru</Co><Landcode>NR</Landcode><CoId>Nauru</CoId></Landen><Landen><ISO>NZ</ISO><Co>New Sealand</Co><Landcode>NZ</Landcode><CoId>New Sealand</CoId></Landen><Landen><ISO>UZ</ISO><Co>Oezbekistan</Co><Landcode>OEZ</Landcode><CoId>Oezbekistan</CoId></Landen><Landen><ISO>OM</ISO><Co>Oman</Co><Landcode>OMA</Landcode><CoId>Oman</CoId></Landen><Landen><ISO>PT</ISO><Co>Portugal</Co><Landcode>P</Landcode><CoId>Portugal</CoId></Landen><Landen><ISO>PA</ISO><Co>Panama</Co><Landcode>PA</Landcode><CoId>Panama</CoId></Landen><Landen><ISO>PN</ISO><Co>Pitcairn</Co><Landcode>PCN</Landcode><CoId>Pitcairn</CoId></Landen><Landen><ISO>PE</ISO><Co>Peru</Co><Landcode>PE</Landcode><CoId>Peru</CoId></Landen><Landen><ISO>PK</ISO><Co>Pakistan</Co><Landcode>PK</Landcode><CoId>Pakistan</CoId></Landen><Landen><ISO>PL</ISO><Co>Poland</Co><Landcode>PL</Landcode><CoId>Poland</CoId></Landen><Landen><ISO>PW</ISO><Co>Palau</Co><Landcode>PLW</Landcode><CoId>Palau</CoId></Landen><Landen><ISO>PG</ISO><Co>Papua-Nieuw-Guinea</Co><Landcode>PNG</Landcode><CoId>Papua-Nieuw-Guinea</CoId></Landen><Landen><ISO>PR</ISO><Co>Puerto Rico</Co><Landcode>PR</Landcode><CoId>Puerto Rico</CoId></Landen><Landen><ISO>PS</ISO><Co>Palestina</Co><Landcode>PSE</Landcode><CoId>Palestina</CoId></Landen><Landen><ISO>PY</ISO><Co>Paraguay</Co><Landcode>PY</Landcode><CoId>Paraguay</CoId></Landen><Landen><ISO>PF</ISO><Co>Frans Polynesië</Co><Landcode>PYF</Landcode><CoId>Frans Polynesië</CoId></Landen><Landen><ISO>QA</ISO><Co>Qatar</Co><Landcode>QA</Landcode><CoId>Qatar</CoId></Landen><Landen><ISO>AR</ISO><Co>Argentinië</Co><Landcode>RA</Landcode><CoId>Argentinië</CoId></Landen><Landen><ISO>BW</ISO><Co>Botswana</Co><Landcode>RB</Landcode><CoId>Botswana</CoId></Landen><Landen><ISO>TW</ISO><Co>Taiwan</Co><Landcode>RC</Landcode><CoId>Taiwan</CoId></Landen><Landen><ISO>CF</ISO><Co>Centr. Afrikaanse Republ</Co><Landcode>RCA</Landcode><CoId>Centr. Afrikaanse Republ</CoId></Landen><Landen><ISO>CG</ISO><Co>Congo, Republic Of</Co><Landcode>RCB</Landcode><CoId>Congo, Republic Of</CoId></Landen><Landen><ISO>CL</ISO><Co>Chili</Co><Landcode>RCH</Landcode><CoId>Chili</CoId></Landen><Landen><ISO>RE</ISO><Co>Réunion</Co><Landcode>REU</Landcode><CoId>Réunion</CoId></Landen><Landen><ISO>HT</ISO><Co>Haïti</Co><Landcode>RH</Landcode><CoId>Haïti</CoId></Landen><Landen><ISO>ID</ISO><Co>Indonesië</Co><Landcode>RI</Landcode><CoId>Indonesië</CoId></Landen><Landen><ISO>MR</ISO><Co>Mauritanië</Co><Landcode>RIM</Landcode><CoId>Mauritanië</CoId></Landen><Landen><ISO>LB</ISO><Co>Lebanon</Co><Landcode>RL</Landcode><CoId>Lebanon</CoId></Landen><Landen><ISO>MG</ISO><Co>Madagaskar</Co><Landcode>RM</Landcode><CoId>Madagaskar</CoId></Landen><Landen><ISO>ML</ISO><Co>Mali</Co><Landcode>RMM</Landcode><CoId>Mali</CoId></Landen><Landen><ISO>NE</ISO><Co>Niger</Co><Landcode>RN</Landcode><CoId>Niger</CoId></Landen><Landen><ISO>RO</ISO><Co>Romania</Co><Landcode>RO</Landcode><CoId>Romania</CoId></Landen><Landen><ISO>KR</ISO><Co>Zuid-Korea</Co><Landcode>ROK</Landcode><CoId>Zuid-Korea</CoId></Landen><Landen><ISO>UY</ISO><Co>Uruguay</Co><Landcode>ROU</Landcode><CoId>Uruguay</CoId></Landen><Landen><ISO>PH</ISO><Co>Filippijnen</Co><Landcode>RP</Landcode><CoId>Filippijnen</CoId></Landen><Landen><ISO>SM</ISO><Co>San Marino</Co><Landcode>RSM</Landcode><CoId>San Marino</CoId></Landen><Landen><ISO>BI</ISO><Co>Burundi</Co><Landcode>RU</Landcode><CoId>Burundi</CoId></Landen><Landen><ISO>RU</ISO><Co>Russia</Co><Landcode>RUS</Landcode><CoId>Russia</CoId></Landen><Landen><ISO>RW</ISO><Co>Rwanda</Co><Landcode>RWA</Landcode><CoId>Rwanda</CoId></Landen><Landen><ISO>SE</ISO><Co>Sweden</Co><Landcode>S</Landcode><CoId>Sweden</CoId></Landen><Landen><ISO>SB</ISO><Co>Solomoneilanden</Co><Landcode>SB</Landcode><CoId>Solomoneilanden</CoId></Landen><Landen><ISO>CS</ISO><Co>Servië en Montenegro (niet gebruiken)</Co><Landcode>SCG</Landcode><CoId>Servië en Montenegro (niet gebruiken)</CoId></Landen><Landen><ISO>SZ</ISO><Co>Swaziland</Co><Landcode>SD</Landcode><CoId>Swaziland</CoId></Landen><Landen><ISO>SG</ISO><Co>Singapore</Co><Landcode>SGP</Landcode><CoId>Singapore</CoId></Landen><Landen><ISO>GS</ISO><Co>Sandwich Eilanden</Co><Landcode>SGS</Landcode><CoId>Sandwich Eilanden</CoId></Landen><Landen><ISO>SH</ISO><Co>Sint Helena</Co><Landcode>SHN</Landcode><CoId>Sint Helena</CoId></Landen><Landen><ISO>SJ</ISO><Co>Svalbard en Jan Mayen</Co><Landcode>SJM</Landcode><CoId>Svalbard en Jan Mayen</CoId></Landen><Landen><ISO>SK</ISO><Co>Slovakia</Co><Landcode>SK</Landcode><CoId>Slovakia</CoId></Landen><Landen><ISO>SI</ISO><Co>Slovenia</Co><Landcode>SLO</Landcode><CoId>Slovenia</CoId></Landen><Landen><ISO>SR</ISO><Co>Suriname</Co><Landcode>SME</Landcode><CoId>Suriname</CoId></Landen><Landen><ISO>SN</ISO><Co>Senegal</Co><Landcode>SN</Landcode><CoId>Senegal</CoId></Landen><Landen><ISO>SO</ISO><Co>Somalia</Co><Landcode>SP</Landcode><CoId>Somalia</CoId></Landen><Landen><ISO>PM</ISO><Co>Sint Pierre en Miquelon</Co><Landcode>SPM</Landcode><CoId>Sint Pierre en Miquelon</CoId></Landen><Landen><ISO>RS</ISO><Co>Servië</Co><Landcode>SRB</Landcode><CoId>Servië</CoId></Landen><Landen><ISO>ST</ISO><Co>Sao Tome en Principe</Co><Landcode>ST</Landcode><CoId>Sao Tome en Principe</CoId></Landen><Landen><ISO>SD</ISO><Co>Sudan</Co><Landcode>SUD</Landcode><CoId>Sudan</CoId></Landen><Landen><ISO>NA</ISO><Co>Namibië</Co><Landcode>SWA</Landcode><CoId>Namibië</CoId></Landen><Landen><ISO>SX</ISO><Co>Sint Maarten</Co><Landcode>SX</Landcode><CoId>Sint Maarten</CoId></Landen><Landen><ISO>SC</ISO><Co>Seychellen</Co><Landcode>SY</Landcode><CoId>Seychellen</CoId></Landen><Landen><ISO>SY</ISO><Co>Syrië</Co><Landcode>SYR</Landcode><CoId>Syrië</CoId></Landen><Landen><ISO>TH</ISO><Co>Thailand</Co><Landcode>T</Landcode><CoId>Thailand</CoId></Landen><Landen><ISO>TJ</ISO><Co>Tadzjikistan</Co><Landcode>TAD</Landcode><CoId>Tadzjikistan</CoId></Landen><Landen><ISO>CM</ISO><Co>Kameroen</Co><Landcode>TC</Landcode><CoId>Kameroen</CoId></Landen><Landen><ISO>TC</ISO><Co>Turks en Caicos Eilanden</Co><Landcode>TCA</Landcode><CoId>Turks en Caicos Eilanden</CoId></Landen><Landen><ISO>TG</ISO><Co>Togo</Co><Landcode>TG</Landcode><CoId>Togo</CoId></Landen><Landen><ISO>TK</ISO><Co>Tokelau</Co><Landcode>TKL</Landcode><CoId>Tokelau</CoId></Landen><Landen><ISO>TL</ISO><Co>Timor Leste</Co><Landcode>TLS</Landcode><CoId>Timor Leste</CoId></Landen><Landen><ISO>TM</ISO><Co>Turkmenistan</Co><Landcode>TMN</Landcode><CoId>Turkmenistan</CoId></Landen><Landen><ISO>TN</ISO><Co>Tunesië</Co><Landcode>TN</Landcode><CoId>Tunesië</CoId></Landen><Landen><ISO>TO</ISO><Co>Tonga</Co><Landcode>TO</Landcode><CoId>Tonga</CoId></Landen><Landen><ISO>TR</ISO><Co>Turkije</Co><Landcode>TR</Landcode><CoId>Turkije</CoId></Landen><Landen><ISO>TD</ISO><Co>Tsjaad</Co><Landcode>TS</Landcode><CoId>Tsjaad</CoId></Landen><Landen><ISO>TT</ISO><Co>Trinidad/Tobago</Co><Landcode>TT</Landcode><CoId>Trinidad/Tobago</CoId></Landen><Landen><ISO>TV</ISO><Co>Tuvalu</Co><Landcode>TV</Landcode><CoId>Tuvalu</CoId></Landen><Landen><ISO>UA</ISO><Co>Ukraine</Co><Landcode>UA</Landcode><CoId>Ukraine</CoId></Landen><Landen><ISO>UM</ISO><Co>United States Minor Outlying Eilanden</Co><Landcode>UMI</Landcode><CoId>United States Minor Outlying Eilanden</CoId></Landen><Landen><ISO>US</ISO><Co>United States</Co><Landcode>USA</Landcode><CoId>United States</CoId></Landen><Landen><ISO>VA</ISO><Co>Vaticaanstad</Co><Landcode>VAT</Landcode><CoId>Vaticaanstad</CoId></Landen><Landen><ISO>VG</ISO><Co>Britse Maagdeneilanden</Co><Landcode>VGB</Landcode><CoId>Britse Maagdeneilanden</CoId></Landen><Landen><ISO>VI</ISO><Co>Amerikaanse Maagdeneilanden</Co><Landcode>VIR</Landcode><CoId>Amerikaanse Maagdeneilanden</CoId></Landen><Landen><ISO>VN</ISO><Co>Vietnam</Co><Landcode>VN</Landcode><CoId>Vietnam</CoId></Landen><Landen><ISO>VU</ISO><Co>Vanuatu</Co><Landcode>VU</Landcode><CoId>Vanuatu</CoId></Landen><Landen><ISO>GM</ISO><Co>Gambia</Co><Landcode>WAG</Landcode><CoId>Gambia</CoId></Landen><Landen><ISO>SL</ISO><Co>Sierra Leone</Co><Landcode>WAL</Landcode><CoId>Sierra Leone</CoId></Landen><Landen><ISO>NG</ISO><Co>Nigeria</Co><Landcode>WAN</Landcode><CoId>Nigeria</CoId></Landen><Landen><ISO>DM</ISO><Co>Dominica</Co><Landcode>WD</Landcode><CoId>Dominica</CoId></Landen><Landen><ISO>GD</ISO><Co>Grenada</Co><Landcode>WG</Landcode><CoId>Grenada</CoId></Landen><Landen><ISO>LC</ISO><Co>Saint Lucia</Co><Landcode>WL</Landcode><CoId>Saint Lucia</CoId></Landen><Landen><ISO>WF</ISO><Co>Wallis en Futuna</Co><Landcode>WLF</Landcode><CoId>Wallis en Futuna</CoId></Landen><Landen><ISO>WS</ISO><Co>Samoa</Co><Landcode>WSM</Landcode><CoId>Samoa</CoId></Landen><Landen><ISO>VC</ISO><Co>Saint Vincent/Grenadines</Co><Landcode>WV</Landcode><CoId>Saint Vincent/Grenadines</CoId></Landen><Landen><ISO>XK</ISO><Co>Kosovo</Co><Landcode>XK</Landcode><CoId>Kosovo</CoId></Landen><Landen><ISO>YE</ISO><Co>Jemen</Co><Landcode>YMN</Landcode><CoId>Jemen</CoId></Landen><Landen><ISO>YU</ISO><Co>Joegoslavië</Co><Landcode>YU</Landcode><CoId>Joegoslavië</CoId></Landen><Landen><ISO>VE</ISO><Co>Venezuela</Co><Landcode>YV</Landcode><CoId>Venezuela</CoId></Landen><Landen><ISO>ZM</ISO><Co>Zambia</Co><Landcode>Z</Landcode><CoId>Zambia</CoId></Landen><Landen><ISO>ZA</ISO><Co>Zuid-Afrika</Co><Landcode>ZA</Landcode><CoId>Zuid-Afrika</CoId></Landen><Landen><ISO>CD</ISO><Co>Zaïre</Co><Landcode>ZAR</Landcode><CoId>Zaïre</CoId></Landen><Landen><ISO>CD</ISO><Co>Congo, The Democratic Republic Of The</Co><Landcode>ZRE</Landcode><CoId>Congo, The Democratic Republic Of The</CoId></Landen><Landen><ISO>ZW</ISO><Co>Zimbabwe</Co><Landcode>ZW</Landcode><CoId>Zimbabwe</CoId></Landen></AfasGetConnector>

"
}
 
Kees Schepers

kees Schepers

17/05/2011 16:23:38
Quote Anchor link
Probeer eens iets als het volgende:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
<?php
ini_set('display_errors', true);
ini_set('soap.wsdl_cache_enabled', '0');
ini_set('soap.wsdl_cache_ttl', '0');

$client = new SoapClient("--het pad--", array('trace' => 1,'exceptions' => 0 ));

$filter="";

$GetDataParam = array('environmentId'=> "---",'userId'=>"----",'password'=>"----",'logonAs'=>"",'connectorId'=>"Landen",'filtersXml'=>$filter);
$GetDataResponse = $client->GetData($GetDataParam);

$document = DOMDocument::loadXML($GetDataResponse['GetDataResult']);
$countries = $document->getElementsByTagName('Landen');
foreach($countries as $country) {
    while(($node = $country->nextSibling) !== null) {
        var_dump($node->nodeName,$node->nodeValue);
    }
}

?>
 
Jens B

Jens B

17/05/2011 16:26:44
Quote Anchor link
Fatal error: Cannot use object of type stdClass as array in /var/www/source-bin/dev/graphics/39/plugins/Jens/Test.php on line 13

Kees nogmaals bedankt voor je tijd!

Edit: sorry foutmelding zat op lijn 13 inplaats van 14.. had een enter meer in mijn script !
Gewijzigd op 17/05/2011 16:27:54 door Jens B
 
Kees Schepers

kees Schepers

17/05/2011 16:47:10
Quote Anchor link
$document = DOMDocument::loadXML($GetDataResponse->GetDataResult);

Zo dan.. (denk ik)
 
Jens B

Jens B

17/05/2011 16:59:40
Quote Anchor link
Kees

Hij deed wel meer.. hij bleef maar laden en laden..
Heb geen eindresultaat gezien ! de server ligt plat.

Iets ging dus niet helemaal goed ! ;)
 
Kees Schepers

kees Schepers

17/05/2011 17:53:05
Quote Anchor link
Oei dat is die while loop.. Even denken..

Lelijke manier:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
foreach(.... as $country) {
  var_dump($country->getElementsByTagName('ISO')->item(0)->nodeValue);
}

?>


Werkt dat?
 
Jens B

Jens B

18/05/2011 09:49:30
Quote Anchor link
Sorry ik moet even opstarten maar, hierop krijg ik dus de fout voor die puntjes
Ik doe waarschijnlijk iets heel doms nu ?

Parse error: syntax error, unexpected '.'
 
Kees Schepers

kees Schepers

18/05/2011 10:09:08
Quote Anchor link
Jezus, kijk dan naar bovenstaande code!

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
foreach($countries as $country) {
  var_dump($country->getElementsByTagName('ISO')->item(0)->nodeValue);
}


?>
Gewijzigd op 18/05/2011 10:09:36 door kees Schepers
 
Jens B

Jens B

18/05/2011 10:20:12
Quote Anchor link
haha ja ik durfde het niet zo goed in te vullen vanwege dat probleem van gisteren..

Vind je het goed dat ik je even Jezus noem want je bent even de held van de ochtend ! haha

Ik heb een resultaat !

string(2) "AT" string(2) "AE" string(2) "AF" string(2) "AG" string(2) "AI" string(2) "AL" string(2) "AM" string(2) "AO" string(2) "AD" string(2) "SA" string(2) "AS" string(2) "AQ" string(2) "TF" string(2) "AU" string(2) "AW" string(2) "AZ" string(2) "BE" string(2) "BA" string(2) "BD" string(2) "BB" string(2) "BG" string(2) "BZ" string(2) "BL" string(2) "BM" string(2) "BO" string(2) "BQ" string(2) "BR" string(2) "BH" string(2) "BN" string(2) "BS" string(2) "BT" string(2) "BF" string(2) "MM" string(2) "BV" string(2) "BY" string(2) "CU" string(2) "CC" string(2) "CA" string(2) "CH" string(2) "CI" string(2) "LK" string(2) "CN" string(2) "CO" string(2) "CK" string(2) "CR" string(2) "CV" string(2) "CW" string(2) "CX" string(2) "CY" string(2) "KY" string(2) "CZ" string(2) "DE" string(2) "DJ" string(2) "DK" string(2) "DO" string(2) "BJ" string(2) "DZ" string(2) "ES" string(2) "KE" string(2) "TZ" string(2) "UG" string(2) "EC" string(2) "EE" string(2) "SV" string(2) "GQ" string(2) "ER" string(2) "EH" string(2) "EG" string(2) "ET" string(2) "FR" string(2) "FI" string(2) "FJ" string(2) "LI" string(2) "FK" string(2) "FO" string(2) "GA" string(2) "GB" string(2) "GT" string(2) "GE" string(2) "GF" string(2) "GG" string(2) "GH" string(2) "GI" string(2) "GN" string(2) "GP" string(2) "GR" string(2) "GL" string(2) "GU" string(2) "GY" string(2) "GW" string(2) "HU" string(2) "HK" string(2) "JO" string(2) "HM" string(2) "HN" string(2) "HR" string(2) "IT" string(2) "IL" string(2) "IM" string(2) "IN" string(2) "IO" string(2) "IR" string(2) "IE" string(2) "IQ" string(2) "IS" string(2) "JP" string(2) "JM" string(2) "JE" string(2) "KH" string(2) "KG" string(2) "KI" string(2) "KM" string(2) "KN" string(2) "KP" string(2) "KW" string(2) "KZ" string(2) "LU" string(2) "LA" string(2) "LY" string(2) "LR" string(2) "LS" string(2) "LT" string(2) "LV" string(2) "MT" string(2) "MA" string(2) "MY" string(2) "MH" string(2) "MC" string(2) "MD" string(2) "MX" string(2) "MF" string(2) "FM" string(2) "MK" string(2) "ME" string(2) "MP" string(2) "MO" string(2) "MZ" string(2) "MN" string(2) "MQ" string(2) "MU" string(2) "MS" string(2) "MV" string(2) "MW" string(2) "YT" string(2) "NO" string(2) "AN" string(2) "NC" string(2) "NF" string(2) "NI" string(2) "NU" string(2) "NL" string(2) "NP" string(2) "NR" string(2) "NZ" string(2) "UZ" string(2) "OM" string(2) "PT" string(2) "PA" string(2) "PN" string(2) "PE" string(2) "PK" string(2) "PL" string(2) "PW" string(2) "PG" string(2) "PR" string(2) "PS" string(2) "PY" string(2) "PF" string(2) "QA" string(2) "AR" string(2) "BW" string(2) "TW" string(2) "CF" string(2) "CG" string(2) "CL" string(2) "RE" string(2) "HT" string(2) "ID" string(2) "MR" string(2) "LB" string(2) "MG" string(2) "ML" string(2) "NE" string(2) "RO" string(2) "KR" string(2) "UY" string(2) "PH" string(2) "SM" string(2) "BI" string(2) "RU" string(2) "RW" string(2) "SE" string(2) "SB" string(2) "CS" string(2) "SZ" string(2) "SG" string(2) "GS" string(2) "SH" string(2) "SJ" string(2) "SK" string(2) "SI" string(2) "SR" string(2) "SN" string(2) "SO" string(2) "PM" string(2) "RS" string(2) "ST" string(2) "SD" string(2) "NA" string(2) "SX" string(2) "SC" string(2) "SY" string(2) "TH" string(2) "TJ" string(2) "CM" string(2) "TC" string(2) "TG" string(2) "TK" string(2) "TL" string(2) "TM" string(2) "TN" string(2) "TO" string(2) "TR" string(2) "TD" string(2) "TT" string(2) "TV" string(2) "UA" string(2) "UM" string(2) "US" string(2) "VA" string(2) "VG" string(2) "VI" string(2) "VN" string(2) "VU" string(2) "GM" string(2) "SL" string(2) "NG" string(2) "DM" string(2) "GD" string(2) "LC" string(2) "WF" string(2) "WS" string(2) "VC" string(2) "XK" string(2) "YE" string(2) "YU" string(2) "VE" string(2) "ZM" string(2) "ZA" string(2) "CD" string(2) "CD" string(2) "ZW"



Toevoeging op 18/05/2011 10:25:19:

Dankjewel ! Nu kan ik vooruit.. geniaal

Toevoeging op 18/05/2011 11:17:10:

Als laatste vraag Kees

Kan ik ook heel <Landen> presenteren in 1 keer ?

Dus 1 item <Landen> met tussenliggende nodes
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.