Sollicitatie brief (wordpress)

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior .NET developer

Functie Ons programma is voor afgestudeerde enthousiastelingen die het als een uitdaging zien om met een klein dynamisch team bij de grootste bedrijven van Nederland aan de slag te gaan. Tijdens jouw dienstverband word jij begeleid door een talent manager. Het ontwikkelen van jouw talent staat hierbij centraal. Het programma doorloop je met een team van circa 8 Mede- trainees. De eerste maand start je met een fulltime inhouse opleiding. Deze staat geheel in het teken van de werkzaamheden die jij verder in het programma zult uitvoeren. Na deze opleidingsmaand ga je aan de slag in een dynamische omgeving bij

Bekijk vacature »

Lead javascript developer Node.js React

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

Front-end PHP Developer

Dit ga je doen Bouwen van de frontend van een nieuwe applicaties; Verbeteren van de user experience; Opstellen van een style guide; Schakelen met collega developers over de te bouwen oplossing; Je speelt een belangrijke rol in het neerzetten van het nieuwe systeem; Werken met o.a. Symfony 6, API Platform, Twig, Javascript, Redis Automatiseren van processen; Koppelen van verschillende functionaliteiten; Unit tests, integration tests, end-to-end tests; In de toekomst ga je nog werken aan andere projecten. Hier ga je werken Voor onze vaste opdrachtgever in de regio Breda zijn wij op zoek naar een Frontend Developer. Het betreft een organisatie

Bekijk vacature »

Back end developer Digital agency

Functie Heb jij altijd al eens bij een bedrijf willen werken waar jij géén nummertje bent, die alleen maar uitvoerend werk doet? Dan zou je hier perfect passen! Tuurlijk, je werkt aan projecten voor grote of kleine bedrijven… Het enige verschil hier is, jouw mening telt hier écht. Jouw inbreng wordt gewaardeerd, serieus genomen en gebruikt. En vergeet niet, je werkt niet alleen aan deze projecten. Er werken in totaal ruim 20 developers en designers, onderverdeeld over 3 development teams. Voornamelijk bestaande uit Medior en Senior developers, die samen voor een inspirerende en ambitieuze omgeving zorgen. Hun visie is namelijk

Bekijk vacature »

Senior front end developer Digital Agency Amsterda

Functie Wij werken in multidisciplinaire teams aan verschillende projecten, echter blijf je niet gebonden aan 1 team. Dit houdt in dat wij verschillende specialisten in dienst hebben en deze door middel van een roulatiesysteem in multidisciplinaire teams laten werken. Het team bestaat vaak uit Frontend developer(s), Backend Developer(s), Designer(s), Tester(s) en Mobile Developer(s). Deze teams worden afgewisseld waardoor jij de mogelijkheid krijgt om met iedereen een keer samen te werken. Als Frontend Developer ben jij ónze Specialist op dit gebied. Jij werkt mee aan verschillende projecten voor verschillende klanten. Denk bijvoorbeeld aan klanten, zoals’; BAM, IDFA en Ultimaker. Hierbij zorg

Bekijk vacature »

C# Ontwikkelaar

In het kort Als C# .NET Core ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan we deze uitdaging

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Dit ga je doen Doorontwikkelen van software; Ontwikkelen en testen van nieuwe functionaliteiten; Implementaties van nieuwe functionaliteiten en updates; Verzorgen van technische migraties naar nieuwe frameworks; Verwerken van incidenten. Hier ga je werken Onze klant, gevestigd in de regio Amsterdam, draagt bij aan het verbeteren van de veiligheid en efficiëntie van de Nederlandse infrastructuur door het ontwikkelen van afgemeten software oplossingen. Zo passen zij location intelligence toe om onderhoud en reparaties efficiënt te laten verlopen. Verder zorgen deze systemen dat incidenten zo snel mogelijk worden opgelost. Als Front-end Developer ben jij samen met je team betrokken met het (door)ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Full stack developer Node.js, React Remote

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

C++ Ontwikkelaar

Functieomschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en werk je graag en goed in C++ en C#? Dan zijn we op zoek naar jou! Dit bedrijf is dé specialist op het gebied van automatiseringssoftware voor een specifieke branche en ze zijn per direct op zoek naar versterking in hun development team. Wat jij gaat doen binnen jouw rol als C++ ontwikkelaar; Je vertaalt de wensen van gebruikers naar een functioneel ontwerp. Je houdt je bezig met het ontwerpen, programmeren en testen van product aanpassingen. Je gaat nieuwe product releases implementeren in de projectteams. Je gaat de effecten van nieuwe

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Dit ga je doen Als developer nieuwe gave features implementeren; Werken met technieken als C# .NET en (REST) API's webservices; Ontwikkelen van koppelingen middels API's; Maken van technische keuzes en beslissingen over de architectuur; Junior collega's coachen; Initiatief nemen voor nieuwe technische mogelijkheden; Je bent een belangrijke schakel - en vindt het leuk - om te schakelen met de business. Hier ga je werken In een klein team van professionals ben je als C# .NET Developer verantwoordelijk voor het ontwikkelen van één van de applicaties voor het grootste inhouse product: een applicatie voor alles omtrent hypotheken. De programmeertaal die je

Bekijk vacature »

Java developer

Als Java Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende community die bestaat uit ruim 100 gepassioneerde professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze klanten. Geen werkdag is hetzelfde, je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfskritische systemen. Een voorbeeld hiervan is een cliënt-volgsysteem bij Reclassering Nederland. Andere klanten waar wij onder andere voor werken: KPN, Philips, Nationale-Nederlanden, Kamer van Koophandel, ABN AMRO, Bovemij, Arval en de Politie. Werken bij Sogeti Nieuwe ontwikkelingen volgen we op de voet en delen we binnen de

Bekijk vacature »

Senior Front end developer Digital Agency

Functie Jij als Front end developer komt te werken in een van de 8 multidisciplinaire teams binnen de organisatie. Deze teams werken op basis van Scrum agile in 2 wekelijkse sprints. De grootte van de teams varieert van 9-14 collega’s en bestaan altijd uit één of meerdere project managers en een project manager. Samen met je team werk je aan verschillende projecten voor uiteenlopende klanten zoals grote multinationals tot het kleine mkb. De stack waarmee gewerkt wordt is voornamelijk Javascript, ES6, Es.next, HTML, CSS, React.js en Node.js. Wat deze organisatie onderscheid is dat ze echt langdurige partnerships aangaan met hun

Bekijk vacature »

Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Als developer nieuwe gave features ontwikkelen; Werken met technieken als C#, Angular 12 en Javascript,; Maken van technische keuzes en beslissingen over de architectuur; Junior collega's coachen; Initiatief nemen voor nieuwe technische mogelijkheden; Je bent een belangrijke schakel - en vindt het leuk - om te schakelen met de business. Hier ga je werken In een team van 7 professionals ben je als Full Stack .NET Developer verantwoordelijk voor het ontwikkelen van applicaties voor het grootste inhouse product: een applicatie voor alles omtrent hypotheken. De programmeertaal die je hierbij beheerst is C#. Wil je van meerwaarde

Bekijk vacature »

Mendix Consultant / Developer

Dit ga je doen Het in kaart brengen en analyseren van de functionele wensen van de klant rondom Mendix applicaties; Het fungeren als sparringpartner voor de (interne) klanten; Het opstellen van requirements en het vertalen hiervan naar technische mogelijkheden; Het opstellen van user stories; Het bouwen van de Mendix applicaties in samenwerking met jouw team of zelfstandig; Het testen van op te leveren software en het zorg dragen voor de implementatie; Trainen van gebruikers in het gebruik van de applicatie; Werken in een Agile omgeving. Hier ga je werken De organisatie begeeft zich in de retail branche en focust zich

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »
Vincent Post

Vincent Post

15/07/2014 11:24:46
Quote Anchor link
Hallo allemaal

Ik gebruik een Wordpress omgeving en daarin is het de bedoeling dat ik een formulier ontwikkel voor sollicitatie's overigens moet de ingezonden sollicitatie goed gekeurd worden of verwijderd.

Ik weet hoe ik dit eventueel apart bij Wordpress kan ontwikkelen maar nou is de vraag..

Hoe kan ik dit alles binnen Wordpress houden zonder een extra inlog systeem aan te moeten maken en een extra database en dat hij binnen het menu van Wordpress komt (admin)


Alvast bedankt!

Titel specifiek gemaakt.[/modedit]
Gewijzigd op 15/07/2014 15:00:28 door Bas IJzelendoorn
 
PHP hulp

PHP hulp

16/05/2024 12:22:00
 
TJVB tvb

TJVB tvb

15/07/2014 11:33:16
Quote Anchor link
Als je een WordPress plugin maakt kun je alle functionaliteit gebruiken waaronder bijvoorbeeld het gebruikers gedeelte.
Zie: http://codex.wordpress.org/Writing_a_Plugin
 
Vincent Post

Vincent Post

15/07/2014 11:42:38
Quote Anchor link
TJVB tvb op 15/07/2014 11:33:16:
Als je een WordPress plugin maakt kun je alle functionaliteit gebruiken waaronder bijvoorbeeld het gebruikers gedeelte.
Zie: http://codex.wordpress.org/Writing_a_Plugin


Ik had begrepen van een collega dat het veel tijd kost om alleen al de plugin te ontwerpen laat staan het gehele systeem, Het hoeft niet uitgebreid te zijn gewoon simpel. OOP ben ik overigens niet bekend mee zou ik dan alsnog een apart systeem moeten ontwerpen ?
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

15/07/2014 11:48:45
Quote Anchor link
Vincent Post op 15/07/2014 11:42:38:
Ik had begrepen van een collega dat het veel tijd kost om alleen al de plugin te ontwerpen laat staan het gehele systeem, Het hoeft niet uitgebreid te zijn gewoon simpel. OOP ben ik overigens niet bekend mee zou ik dan alsnog een apart systeem moeten ontwerpen ?


OOP heb je niet perse nodig. Je kunt beginnen met een standaard formulier te ontwerpen binnen wordpress. een nieuwe layout pagina binnen je gebruikte template kan hier een start zijn. Er zijn honderden tutorials op internet te vinden hoe dit te doen. En ja ook simpel (wat is simpel) kost gewoon nog behoorlijk wat tijd. Als je dat niet hebt zou ik overwegen om hier een professional of semi-professional voor in te huren. Je kunt op dit forum bij de vacatures een oproep doen.
 
Vincent Post

Vincent Post

15/07/2014 11:54:10
Quote Anchor link
Frank Nietbelangrijk op 15/07/2014 11:48:45:
Vincent Post op 15/07/2014 11:42:38:
Ik had begrepen van een collega dat het veel tijd kost om alleen al de plugin te ontwerpen laat staan het gehele systeem, Het hoeft niet uitgebreid te zijn gewoon simpel. OOP ben ik overigens niet bekend mee zou ik dan alsnog een apart systeem moeten ontwerpen ?


OOP heb je niet perse nodig. Je kunt beginnen met een standaard formulier te ontwerpen binnen wordpress. een nieuwe layout pagina binnen je gebruikte template kan hier een start zijn. Er zijn honderden tutorials op internet te vinden hoe dit te doen. En ja ook simpel (wat is simpel) kost gewoon nog behoorlijk wat tijd. Als je dat niet hebt zou ik overwegen om hier een professional of semi-professional voor in te huren. Je kunt op dit forum bij de vacatures een oproep doen.


Bedankt ik ga het maar eens proberen !
overigens zal ik het echt zelf moeten leren om ook zo in de toekomst custum formulieren te kunnen ontwikkelen.
 
TJVB tvb

TJVB tvb

15/07/2014 12:01:04
Quote Anchor link
Is het alleen een formulier of moeten de sollicitaties ook weergegeven worden?
Indien het alleen een formulier is waarvan jullie de ingevulde gegevens moeten zien kun je ook kijken of er een geschikte plugin bestaat om het formulier mee te maken.
 
Vincent Post

Vincent Post

15/07/2014 12:31:20
Quote Anchor link
TJVB tvb op 15/07/2014 12:01:04:
Is het alleen een formulier of moeten de sollicitaties ook weergegeven worden?
Indien het alleen een formulier is waarvan jullie de ingevulde gegevens moeten zien kun je ook kijken of er een geschikte plugin bestaat om het formulier mee te maken.


De sollicitaties die worden ingezonden die moet dan weergegeven worden ergens in admin menu van WP

Ik heb al een plugin gevonden die redelijk dichtbij het gene komt wat ik nodig ben alleen die is al z'n 2 jaar verouderd is het toegestaan om deze recent te maken zodat hij weer goed werkt? qua copyrights,
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

15/07/2014 14:26:35
Quote Anchor link
Vincent Post op 15/07/2014 12:31:20:
De sollicitaties die worden ingezonden die moet dan weergegeven worden ergens in admin menu van WP

Voor dat laatste heb je dan inderdaad een plugin nodig. Al lijkt dat misschien heel erg beladen, het valt wel mee. Ook hiervoor zijn duidelijke stap voor stap tuts te vinden.
Vincent Post op 15/07/2014 12:31:20:
Ik heb al een plugin gevonden die redelijk dichtbij het gene komt wat ik nodig ben alleen die is al z'n 2 jaar verouderd is het toegestaan om deze recent te maken zodat hij weer goed werkt? qua copyrights,

Indien je kunt uitvinden wie het gemaakt heeft zou ik het even netjes vragen. Negen van de tien keer vinden ze het prima. Anders zou ik hem als voorbeeld gebruiken en aan de hand daarvan mijn eigen plugin schrijven.
 
Vincent Post

Vincent Post

15/07/2014 14:53:17
Quote Anchor link
Frank Nietbelangrijk op 15/07/2014 14:26:35:
Vincent Post op 15/07/2014 12:31:20:
De sollicitaties die worden ingezonden die moet dan weergegeven worden ergens in admin menu van WP

Voor dat laatste heb je dan inderdaad een plugin nodig. Al lijkt dat misschien heel erg beladen, het valt wel mee. Ook hiervoor zijn duidelijke stap voor stap tuts te vinden.
Vincent Post op 15/07/2014 12:31:20:
Ik heb al een plugin gevonden die redelijk dichtbij het gene komt wat ik nodig ben alleen die is al z'n 2 jaar verouderd is het toegestaan om deze recent te maken zodat hij weer goed werkt? qua copyrights,

Indien je kunt uitvinden wie het gemaakt heeft zou ik het even netjes vragen. Negen van de tien keer vinden ze het prima. Anders zou ik hem als voorbeeld gebruiken en aan de hand daarvan mijn eigen plugin schrijven.


Ik zal eens een bericht plaatsen bij de plugin support, en anders moet ik toch overwegen om mijn eerste eigen plugin te gaan schrijven.

Bedankt !
 
John De Zon

John De Zon

16/07/2014 10:23:08
Quote Anchor link
Je kan beter toch zelf wel een wordpress schrijven, dan kan je je eigen opties in de toekomst ook nog zelf toevoegen zonder al te veel moeite.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.