Soort popup

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Java (Java EE) Developer

In het kort Werken als Java developer betekent werken aan complexe IT projecten bij onder meer een internationaal containeroverslag bedrijf. Zo sturen we apparaten en eindgebruikers aan d.m.v. onze custom-made software oplossing, die dagelijkse vele duizenden containers verwerkt. Denk aan systemen die volautomatische kranen aansturen en op afstand bedienen, de volledige afhandeling van containernummerherkenning bij het laden en lossen van zeeschepen of het tonen van instructies aan de chauffeurs van ruim 300 straddle carriers. En dat allemaal redundant, robuust en in een dynamische 24/7 omgeving! Jij versterkt ons ontwikkelteam en gaat aan de slag met oa. Java i.c.m. Spring (Boot),

Bekijk vacature »

Freelance Fullstack Java Developer

Functieomschrijving Voor een opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar ervaren Fullstack JAVA Developers die graag op projectbasis willen werken. Je komt terecht bij een informele developers club die mooie projecten uitvoeren voor grote klanten. Ben je een ervaren freelancer of werk je in loondienst en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder want wie weet is dit een leuke vacature voor jou! Het fijne van deze werkgever is dat je zelf mag beslissen hoe je te werk wilt gaan. Wil je als freelancer werken dan is dat OK. Wil je de zekerheid hebben

Bekijk vacature »

Technical Asset Specialist Substations

TenneT is growing fast to realize its strategic ambitions. We play a leading role in driving the energy transition. We are looking for a passionate Technical Asset Specialist for substations (onshore and offshore) at our location in Arnhem who will contribute to this and that might be you? Your contribution to TenneT We are searching for a motivated and engaged colleague as a technical asset specialist (onshore and offshore) for instrument transformers and surge arresters, with preferably a strong background in the area of insulation coordination. As a specialist for insulation coordination you are responsible for overarching topics regarding insultation

Bekijk vacature »

SQL database developer

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf gespecialiseerd in het ontwikkelen van logistieke software in omgeving Tilburg zijn wij op zoek naar een ervaren SQL database developer. Je gaat werken aan uitdagende, complexe projecten. Iedere klant/project betekent maatwerk in de database. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit zien: Je bent verantwoordelijk voor de gehele ontwikkelstraat. Van architectuur tot ontwikkeling Je gaat je bezig houden met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases. Je gebruikt hiervoor T-SQL als programmeer laag. Je begeleidt als lead developer de projecten bij klanten van A – Z. Je sluit aan bij meetings met klanten,

Bekijk vacature »

Ambitieuze Junior/Medior Low-code Developers gezoc

Bedrijfsomschrijving Transformeer bedrijven met jouw expertise in innovatieve technologie Ben je een bedreven softwareontwikkelaar met ervaring in Low-code platformen, of sta je te popelen om je in deze baanbrekende oplossing te verdiepen? Wij zijn op zoek naar jou! Ons klantenbestand groeit en we willen ons team uitbreiden met deskundige en leergierige Low-code specialisten. Is het jouw passie om organisaties te ondersteunen in hun digitale transformatie en maatwerkoplossingen te bieden met behulp van geavanceerde software? Wij zijn een vooruitstrevend bedrijf dat dagelijks werkt aan het oplossen van complexe vraagstukken om de digitale ambities van onze klanten te realiseren. Functieomschrijving Ontwikkel op

Bekijk vacature »

T-SQL Database developer

Functie omschrijving Ben jij een ETL database specialist? Houd jij ervan om te puzzelen met Databases, Query's & Stored procedures? Zoek jij uitdaging, vrijheid en verantwoordelijkheid? Zoek dan niet verder! Wij zijn per direct op zoek naar medior en senior database developers. Je gaat werken voor een relatief klein softwarebedrijf in omgeving Tilburg. Samen met 12 collega's (allemaal techneuten), ga jij je bezig houden met het bouwen en/of onderhouden van database software. Deze software wordt internationaal ingezet voor het automatiseren van logistieke processen. Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je bent in een klein team met developers, verantwoordelijk

Bekijk vacature »

Medior .NET developer

Functie Jij gaat als Medior .NET ontwikkelaar aan de slag in ons scrumteam met 6 developers die gepassioneerd en actief bezig zijn om onze spelers kwalitatieve en mooie spelervaringen aan te bieden. Als medior .NET developer ga jij werken aan een technisch hoogwaardig platform welke bezoekerspieken verwerkt van tienduizenden tot honderdduizenden gebruikers per minuut! Ons scrumteam werkt in drie wekelijkse sprints en wij beginnen iedere ochtend met een stand-up. Jij werkt bij ons met C# .NET, .NET Core, React.JS, Xamarin, Azure, Docker en Kubernetes. Wij hechten enorm veel waarde aan het leveren van hoogwaardige en kwalitatieve code. Zodra jij de

Bekijk vacature »

(Junior) PHP Ontwikkelaar bij een retail bedrijf i

Bedrijfsomschrijving Ben jij een ervaren PHP ontwikkelaar met een passie voor retail en ICT? Wil jij werken in een team dat zich bezighoudt met het ontwikkelen van uitdagende applicaties voor een groot retailbedrijf in Delft? Dan zijn zij op zoek naar jou! Functieomschrijving Als PHP Ontwikkelaar werk je in een team aan de ontwikkeling van applicaties die door de gehele organisatie worden gebruikt. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen, testen en implementeren van deze applicaties. Je werkt hierbij nauw samen met andere ontwikkelaars, projectmanagers en stakeholders binnen de organisatie. Je taken bestaan onder andere uit: Ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten en

Bekijk vacature »

Software developer (Python)

Functie Je komt te werken in het IT-team bestaande uit de Lead developer en 4 (medior/senior) developers. Gezamenlijk werken jullie aan de verbetering en uitbreiding van de software. Binnen het development team is er veel vrijheid en zelfstandigheid, zonder dat ze hiermee afdoen aan de kwaliteit. Zo hebben ze elke ochtend een korte stand-up (10:00 uur) en houden ze zo nu en dan pair-programming sessies. Ook is er een hele professionele ontwikkelcyclus waarbij code altijd eerst door een collega wordt getest voordat het naar deployement gaat. Je hebt in je werk oog voor kwaliteit, risico’s en het klantbelang. Communicatie met

Bekijk vacature »

Belastingdienst - Freelance Senior Cobol Applicati

Startdatum: 01.06.2023 Richttarief: €65,00 - €75,00 Duur van de opdracht: 7 maanden Uren per week: 36 Taal: Nederlands vereist! Gelieve in het Nederlands te solliciteren. Functieomschrijving: In de applicatie ETM zijn nu de inningsvoorzieningen voor ongeveer 25 aangifte- en aanslagmiddelen opgenomen. ETM is een extern aangeschafte service en het huidige contract met leverancier Oracle loopt af op 31-12-2022. Het programma uitfaseren ETM heeft als doel om vervanging te realiseren waarmee alle nu in gebruik zijnde ETM ondersteuning wordt overgenomen in nieuwe Inningsvoorzieningen om de continuïteit van de inningsprocessen te waarborgen. Eén van de inningsvoorzieningen die voor het einde van 31-12-2022

Bekijk vacature »

Cloud Engineer

Ben jij een ervaren Cloud Engineer die complexe omgevingen kan overzien en wil je graag in vaste dienst werken bij een professioneel en kleinschalig bedrijf waar je een belangrijke rol kan spelen? Wij, IntelliMagic in Leiden, ontwikkelen specialistische IT monitoring software die we als SaaS oplossing verkopen aan grote bedrijven in Europa en de VS. We zijn een Nederlands bedrijf met een goede sfeer en met grote waardering voor de persoonlijke inbreng en kwaliteiten van onze medewerkers. Wij zoeken een ervaren Cloud Engineer met academisch denkniveau die verantwoordelijk wordt voor het beheer van de cloud infrastructuur voor onze Europese klanten.

Bekijk vacature »

Full Stack Developer

Ben jij een kei van een full-stack developer? Heb je ambitie om te groeien en jezelf te ontwikkelen binnen een ambitieus bedrijf? Gaat jouw hart sneller kloppen van transpilers of frameworks zoals Angular, Vue of React? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een full-stack developer om onderdeel te zijn van een team dat bestaat uit gedreven developers. Ieders met hun eigen specialiteiten en kennis van de projecten en behoeften vanuit de product owners. We zoeken iemand die met zijn/haar huidige competenties en domeinen dit team wil begeleiden, stimuleren en tevens

Bekijk vacature »

Front-end Developer vue.js node.js SaaS

Dit ga je doen Het ontwikkelen van nieuwe features die bijdragen aan de groei van de klanten van de organisatie; Je denkt mee over nieuwe innovaties, features en verbeteringen in de applicatiearchitectuur; Je draagt bij aan de continue ontwikkeling van jouw team doordat je elke dag streeft naar het verbeteren van jouw eigen prestaties; Je neemt actief deel aan Scrum meetings en de Frontend Guild. Hier ga je werken Voor een snel groeiend bedrijf de regio Nieuw Vennep zijn wij opzoek naar een ervaren Front-end Developer. De organisatie is actief in de e-commercebranche en ontzorgt haar klanten middels een SaaS-platform.

Bekijk vacature »

Als Front-end developer samenwerken met de beste c

Functie Momenteel zijn we voor één van de projecten bij hun key partner, een voorloper in de energiesector, op zoek naar gedreven Front-end developers. Ze nemen de lead in dit project en werken uitsluitend met vooruitstrevende technologieën. Ze verwachten dat de technologie die hier wordt ontwikkeld uiteindelijk door veel meer grote corporates, in verschillende sectoren zal worden toegepast. Dit is dan ook een heel uitdagend project om aan mee te gaan werken. Het team bestaat o.a. uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers. De consultants en ontwikkelaars werken volgens de Design Thinking methode waarbij de eerste stappen van

Bekijk vacature »

C# Ontwikkelaar

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Wil jij graag aan de slag als C# ontwikkelaar en jouw skills verder ontwikkelen? Zoek niet verder! Als C# ontwikkelaar ga je aan de slag met de volgende taken: (verdere) ontwikkeling van de software voor de interne processen binnen een .net omgeving; optimaliseren van de dataprocessing; ontwerpen en implementeren van zowel desktop- als web-programmatuur; ontwikkeling van tools ten behoeve van consultants en klanten. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Den Bosch. Zij ontwikkelen business intelligence software voor een specifieke branche. Dit houdt in dat zij dashboards ontwikkelen

Bekijk vacature »
Lord Gaga

Lord Gaga

21/08/2011 19:32:07
Quote Anchor link
Hallo,

Nu ik verder ben met mn winkelstraat, wil ik dat mensen items kunnen kopen (RPG).
Ik had het idee dat de hele pagina dus ietsjes donkerder word en dat er in het midden een soort popup verschijnt. Dit zie je ook wel eens bij sites waarbij je op een afbeelding kunt klikken, en je dan de vergrootte versie ziet.

Ik heb wat rondgezocht naar tutorials voor dit, maar ik kan niks vinden.
(Het grootste probleem is dat ik de donkere div nooit over de hele pagina krijg)

Heeft iemand hier een tutorial voor?
Alvast bedankt
Gewijzigd op 21/08/2011 19:39:41 door Lord Gaga
 
PHP hulp

PHP hulp

16/05/2024 16:33:00
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

21/08/2011 19:48:01
Quote Anchor link
Ik gebruik hier de kant en klare fancybox voor.
 
Mike van den Berg

Mike van den Berg

21/08/2011 20:13:21
Quote Anchor link
JS Lightbox al geprobeerd?

http://www.lokeshdhakar.com/projects/lightbox2/

Zie daar de demo waarbij de site zelf donkerder word naarmate de popup word weergeven.
 
Lord Gaga

Lord Gaga

21/08/2011 22:51:40
Quote Anchor link
Jaa, die bedoel ik, maar werkt dit ook met div's ipv afbeeldingen?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

21/08/2011 22:55:06
Quote Anchor link
Geloof ik niet, dan zou je moeten kijken naar de Fancybox.
 
Lord Gaga

Lord Gaga

21/08/2011 22:57:19
Quote Anchor link
Hmmm.. ik denk dat Fancybox wel werkt omdat bij de tweede rij voorbeelden ook tekst onder de afbeelding staat..

Iig bedankt :)
 
Mike van den Berg

Mike van den Berg

21/08/2011 23:12:23
Quote Anchor link
Ja, dat kan wel,
Probeer lightbox of ga naar jquery en zoek daar lightbox.

Ik gebruik het op eerdere sites met tekst.
Mocht lightbox niet werken, zoek dan shadowbox.

Succes!
 
Write Down

Write Down

21/08/2011 23:29:02
Quote Anchor link
Ik gebruik deze Hierbij kan je zowel tekst als afbeeldingen gebruiken. Werkt trouwens ook erg makkelijk.
 
Lord Gaga

Lord Gaga

22/08/2011 00:19:03
Quote Anchor link
Ik heb nu dit stukje code, en het werkt helemaal, maar ik weet niet hoe ik nu een actie aan de 'Kopen'-button hang:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?php
$select
= "SELECT * FROM site_items ";
$query = mysqli_query($con, $select);

while($list = mysqli_fetch_object($query))
{

  if ($list->source != '')
  {

    echo '<div class="item-shop-' . $list->shop . '" style="position: absolute; z-index: 5; left: ' . $list->x . 'px; top: ' . $list->y . 'px;"><a href="javascript: void(0);" OnClick="$.prompt(\'<h3><b>' . $list->name . '</b></h3><br>' . $list->desc . '<br><br><b>Prijs:</b> ' . convert($list->cost, 'all') . ' Galjoenen\', {buttons: {Kopen: true, Annuleren: false} })" class="tooltip" title="' . nl2br($list->desc) . '"><img alt="" src=" ' . $config['com'] . '/' . $list->source .'"></a></div>';
  }
}

?>


Zoals je ziet staat er ergens in de code: {Kopen: true, Annuleren: false}
Nu wil ik dat als je op kopen klikt, er iets in de database gezet word, ik denk dat dit moet met AJAX maar ik weet niet hoe ik dat hieraan link.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

22/08/2011 00:28:54
Quote Anchor link
Met de Fancybox kan je iframes en via AJAX makkelijk pagina's inladen ;-)
 
Lord Gaga

Lord Gaga

22/08/2011 00:33:26
Quote Anchor link
Hmmm.. ben niet zo'n fan van Iframes.. :P

Toevoeging op 22/08/2011 12:36:46:

Ik heb het script in een functie gezet en nog iets aangepast:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
function BuyItem(title, desc)
{
  var temp =
  {
    state0:
    {
      html: desc,  
      buttons: { Kopen: true },
      focus: 0,
      submit: function(v,m,f)
                  {
                    if(v)
                    {
                      $.prompt.goToState('state1');
                    }
                    return false;
                  }
    },
    state1:
    {
      html: title +'<br>Weet je zeker dat je dit item wilt kopen?',
      buttons: { Terug: -1, Kopen: 1 },
      focus: 0,
      submit: function(v,m,f)
                 {
        if(v==1)
                    {                                
          $.prompt.goToState('state2');
                    }
        else if(v =-1)
                    {
          $.prompt.goToState('state0');
                    }
        return false;
      }
    },
    state2:
    {
      html: title + '<br>Je hebt dit item succesvol gekocht!',
      buttons: { Oke: false }
    }

  }

  $.prompt(temp);


}


Maar ik weet nog steeds niet waar ik nu de AJAX request tussen moet zetten..
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.