sorteren...

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior Front-End Developer

As a Senior Front-end Developer you maintain the balance between creativity and functionality for our webshop, and you coach your fellow developers. How do I become a Senior Front-End Developer at Coolblue? As a Front-end Developer you work on the user-friendliness of our webshop for millions of customers. You enjoy working with the UX Designer to pick up stories. You get energy from coming up with creative solutions and are happy to present this within the team. You are also proud of your work and welcome all feedback. Would you also like to become a Senior Front-End Developer at Coolblue?

Bekijk vacature »

Gezocht: Ervaren VB6 developer met C# ambitie!

Bedrijfsomschrijving Dit bedrijf is een vooraanstaande softwareleverancier die gespecialiseerd is in het ontwikkelen van software pakketten voor autoschade herstel bedrijven. De software wordt gebruikt door meer dan de helft van alle autoschade herstel bedrijven in Nederland. Het team van professionals is op zoek naar getalenteerde collega developers die hun vaardigheden willen inzetten om het bedrijf te laten groeien. Functieomschrijving Voor dit bedrijf zoek ik een ervaren VB6 / VB.NET developer met interesse om op termijn verder te gaan in C#. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van de bestaande softwarepakketten. Een deel van de code is nog

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Binnen de functie van Front-end developer werk je mee aan uitdagende klantprojecten. In teamverband werk je aan de voorkant van onze state-of-the-art portaal oplossingen en apps. Dit alles gebeurt in een multidisciplinaire omgeving waarbij je de ruimte hebt om te sparren, je ideeën scherp te stellen, en waar je met de benodigde kennis en ervaring om je heen altijd terecht kunt bij je collega’s voor vragen en ondersteuning. Meestal werk je vanuit ons kantoor maar we bieden ook alle faciliteiten om thuis te kunnen werken. Voor sommige projecten ga je mee naar de klant, wellicht zelfs in het buitenland!

Bekijk vacature »

SAP Integratie Ontwikkelaar

Ben jij ambitieus in de verdere ontwikkeling van SAP binnen HANOS, en heb je kennis van SAP PI, CPI (SAP integration suite) en of andere middleware tooling? Dan ben jij mogelijk onze nieuwe SAP Integratie (middleware) Ontwikkelaar! Lees snel verder en solliciteer! Wat ga je doen? Als SAP Financieel Consultant ben je, als deel van een gedreven team van interne SAP consultants, de schakel tussen de gebruikersorganisatie en ICT. Je draagt proactief bij aan een optimale aansluiting van de SAP-functionaliteit (een applicatielandschap met o.a. Suite on HANA, Fiori, Hybris, C4C en BO), op de bedrijfsprocessen. Verder ondersteun je de HANOS

Bekijk vacature »

IoT Software Developer PHP

Functie omschrijving Voor een klein softwarebedrijf in Breda, zijn wij op zoek naar een IoT software developer met kennis van PHP. In deze rol wordt je verantwoordelijk voor het vernieuwen van het multimedia platform van een super tof bedrijf in Breda. Je gebruikt PHP als programmeerlaag, en bent in staat om de helicopterview te pakken / projectmatig te werken. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Je gaat aan de slag met de ontwikkeling en vernieuwing van het "intern" ontwikkelde multimedia platform. Je neemt de lead in het moderniseren van het platform door het deels opnieuw op te zetten of

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar start jij in één van onze vier scrumteams. Met 30 ontwikkelaars werk jij aan de doorontwikkeling van ons core product. Ook werkt jouw team aan maatwerkoplossingen op aanvraag van de klant en op projectbasis. Wij vinden het erg belangrijk dat onze ontwikkelaars met plezier naar werk gaan. Een deel hiervan ligt uiteraard bij jezelf, als jij ontwikkelen niet leuk vindt, ben jij bij ons echt aan het verkeerde adres. Jouw team bestaat namelijk uit een groep gepassioneerde vakidioten die dit werk doen omdat dit eerst een hobby was! Daarnaast wordt er intern rekening gehouden met

Bekijk vacature »

Senior/Lead Python developer

Functie Samen met je team, bestaande uit een senior, 2 mediors en één junior ontwikkelaar ga je op een Agile-gebaseerde aanpak werken aan hun software. Je hebt oog voor kwaliteit, risico’s en klantbelang. Communicatie met je collega’s en waar nodig ook met klanten speelt een belangrijke rol in het bereiken van een succesvol resultaat. Als persoon ben je slim, krijg je dingen voor elkaar en ga je resultaatgericht te werk. Binnen het development team is er veel zelfstandigheid, los van de stand-up (10:00 uur) en zo nu en dan pair-programming sessies. Technieken die zij gebruiken zijn o.a. Python, Django, MySQL,

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je HBO ICT Informatica diploma in ontvangst mogen nemen? Of heb je een aantal jaar ervaring als Software Developer en ben je klaar voor een nieuw hoofdstuk in jouw carrière? Voor een gewaardeerde werkgever in de regio van Goirle zijn wij op zoek naar een junior/medior Back-end Developer met affiniteit met MS Acess. Samen met een vooruitstrevend team ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van maatwerk software voor hun klanten. Je hebt kennis of ervaring van SQL en affiniteit met MS Acess. Je bent klantvriendelijk en flexibel ingesteld en vindt het leuk om klanten te

Bekijk vacature »

C++ Ontwikkelaar

Functieomschrijving Ben jij als software ontwikkelaar toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zoeken wij jou! Voor het maken van de procesbesturingssoftware gebruiken onze projectteams een in C++ en C# geschreven tool. Dit is een gedistribueerd object framework wat alle kernfuncties biedt voor een procesautomatisering. Verder zullen jouw werkzaamheden o.a. bestaan uit: Ontwerpen, programmeren en testen van product aanpassingen; Analyseren van vragen en wensen van gebruikers en deze vertalen naar een functioneel ontwerp; Inzichtelijk maken van voortgang omtrent softwarewerkzaamheden, o.a. door middel van SCRUM; Continu toetsen van het effect van nieuwe releases op andere tools en processen; Implementeren van nieuwe product

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar Centrale Monitoring

Ontwikkelaar centrale Monitoring Functieomschrijving Wil jij een bijdrage leveren aan het onderhoud, opzetten en ontwikkelingen van technologieën van SSC-ICT, een van de grootste ICT-dienstverleners van en voor de Rijksoverheid? Je komt als monitorspecialist te werken bij team Operations Management Services. Dit team werkt aan het stabiliseren en waarborgen van een betrouwbare monitoromgeving voor 7 ministeries. Jij begeleidt het implementatieproces van de te monitoren technologieën, onder andere via management packs, connectoren en API's. Je hebt hiervoor veel contact met interne en externe klanten, die hun wensen op het gebied van monitoring aan jou doorgeven. Je beoordeelt deze wensen en komt met

Bekijk vacature »

Frontend Developer - Leeuwarden

Frontend Developer – Leeuwarden Als Frontend Developer bouw jij mee aan het onderwijs van de toekomst! In een scrum team werken met jonge en enthousiaste collega’s, moderne technieken, ruimte voor eigen ontwikkeling en op een proactieve wijze kunnen meewerken aan innovatie binnen het onderwijs. Magister is het state-of-the-art softwarepakket dat scholen in het voortgezet onderwijs op alle fronten ontzorgt. Van leerlingenadministratie tot het ondersteunen van individuele leerlijnen, van toegang tot digitaal lesmateriaal tot het plannen van het lesrooster. In de Magister app bedient Magister ruim 2,5 miljoen gebruikers waarvan, dagelijks meer dan 600.000 unieke. Hiermee is Magister de absolute marktleider

Bekijk vacature »

Ventilatiesysteem Productontwikkelaar HBO WO Verwa

Samengevat: Zij bieden flexibele ventilatiematerialen, geluidsdempers, rookgasafvoer producten en industrieslangen. Ben jij een technisch productontwikkelaar? Heb jij ervaring met het ontwikkelen van nieuwe producten? Vaste baan: Technisch Productontwikkelaar HBO WO €3.000 - €4.000 Zij bieden een variëteit aan flexibele ventilatiematerialen, geluiddempers, rookgasafvoer producten, industrieslangen en ventilatieslangen voor de scheepsbouw. Met slimme en innovatieve materialen zorgen wij voor een gezonde en frisse leefomgeving. Deze werkgever is een organisatie die volop in ontwikkeling is met hardwerkende collega's. Dit geeft goede ontwikkelingsmogelijkheden. De branche van dit bedrijf is Techniek en Engineering. Functie: Voor de vacature als Technisch Productontwikkelaar Ede Gld HBO WO ga

Bekijk vacature »

Laravel / PHP developer gezocht!

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Laravel PHP Developer voor een leuk bedrijf in de omgeving van Amsterdam! Je zult je bezig houden met de volgende werkzaamheden: Je gaat aan de hand van de wensen van klanten software ontwikkelen; Je bent bij het gehele proces betrokken; van A tot Z; Je hebt na de oplevering contact met de klant wanneer zij problemen ervaren; Je denkt mee over het verbeteren van de werkprocessen; Je denkt mee over softwareoplossingen; Je speelt in op de behoefte van de klant; Je houdt je bezig met het verbeteren, aanpassen en vernieuwen van de

Bekijk vacature »

Als Front-end developer samenwerken met de beste c

Functie Momenteel zijn we voor één van de projecten bij hun key partner, een voorloper in de energiesector, op zoek naar gedreven Front-end developers. Ze nemen de lead in dit project en werken uitsluitend met vooruitstrevende technologieën. Ze verwachten dat de technologie die hier wordt ontwikkeld uiteindelijk door veel meer grote corporates, in verschillende sectoren zal worden toegepast. Dit is dan ook een heel uitdagend project om aan mee te gaan werken. Het team bestaat o.a. uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers. De consultants en ontwikkelaars werken volgens de Design Thinking methode waarbij de eerste stappen van

Bekijk vacature »

Front-end Developer Magento 2/Wordpress

Voor het aantrekkelijk houden en steeds vernieuwen van de huidige websites en webshops en het meedenken in de marketing zijn wij per direct op zoek naar een ervaren Front-end developer met gedegen kennis van Magento 2 (webshops) en Wordpress (websites). Wat bieden wij jou Mooi salaris! Meteen op contract bij de opdrachtgever! Gezellig, Kempisch bedrijf! 35 uur per week! Auto van de zaak! Wie ben jij Van een front-end developer verwachten wij: Een afgeronde Bachelor ICT opleiding met profiel ICT & Media Design. Dat je in het bezit bent van een Magento 2 professional front-end developer certificaat; Je hebt ruime

Bekijk vacature »
M B

M B

14/03/2006 21:57:00
Quote Anchor link
hi php'ers

dat je kan sorteren op iets uit je database dat weet ik maar ik zit met een prbleem,

hoe kan kan kentekens goed sorteren...

dit is namelijk de volgorde hoe de weergegeven worden:

BB-BB-11
BB-11-BB

en dat terwijl BB-11-BB een eerder bouwjaar heeft als BB-BB-11

en zeg nou niet doe van order DESC want dit is nu de bouwjaar volgorde:
1990
1991
1992
1993
1994
1995
1996
1987
1988
1989
1990

dus dat zou dan alleen maar achterstevoren staan :(

Wie heeft de oplassing?

Michel
Gewijzigd op 14/03/2006 21:58:00 door M B
 
PHP hulp

PHP hulp

10/05/2024 18:20:14
 
Frank -

Frank -

14/03/2006 22:13:00
Quote Anchor link
Hmm, wanneer ik de beide kentekens in een array heb staan en deze ga sorteren (met sort() ) dan staan ze in de juiste volgorde. Eerst BB-11-BB en dan pas BB-BB-11, de eerst de oudste en dan de nieuwste.

Ik zie niet dat de database op een andere manier zou gaan sorteren. Ik heb alleen even geen database bij de hand om di te testen.
 
- SanThe -

- SanThe -

14/03/2006 23:09:00
Quote Anchor link
BB-BB-11
BB-11-BB

Ik ben wel heel benieuwd waar BB-22-BB komt te staan. Onderaan? Of in het midden?
 
Frank -

Frank -

14/03/2006 23:14:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<?php

$string
= array('BB-BB-11', 'BB-11-BB', 'BB-22-BB');

print_r($string);

sort($string); // rsort() voor reverse (omgekeerd) sorteren

foreach ($string as $kenteken){
    echo $kenteken.'<br />';
}


?>


Edit: en hier nog even de output:
Array ( [0] => BB-BB-11 [1] => BB-11-BB [2] => BB-22-BB )
BB-11-BB
BB-22-BB
BB-BB-11
Gewijzigd op 14/03/2006 23:17:00 door Frank -
 
Pieter van Linschoten

Pieter van Linschoten

14/03/2006 23:20:00
Quote Anchor link
SanThe:
BB-BB-11
BB-11-BB

Ik ben wel heel benieuwd waar BB-22-BB komt te staan. Onderaan? Of in het midden?


Dan zou ik je toch naar het ALFABET moeten verwijzen:p

0123456789abcdefghijklmnopqrstuvwxyz
 
- SanThe -

- SanThe -

14/03/2006 23:31:00
Quote Anchor link
@Lapidi: Het was niet echt een vraag. Maar meer een opmerking naar de TS want die zal dan merken dat ie in het midden komt te staan omdat deze sortering met DESC is. Maar daar mocht niks over gezegd worden.

Edit: Ik had je naam fout gespeld.
Gewijzigd op 14/03/2006 23:32:00 door - SanThe -
 
Pieter van Linschoten

Pieter van Linschoten

14/03/2006 23:36:00
Quote Anchor link
Hehe... dan had ik het verkeerd begrepen ;)
Je bent ook zoooooooo slim (A)

edit: even benadrukken
Gewijzigd op 14/03/2006 23:37:00 door Pieter van Linschoten
 
- SanThe -

- SanThe -

14/03/2006 23:44:00
Quote Anchor link
Dat zal wel meevallen, want ik heb geen flauw idee wat die (A) achter de regel betekent.
 
Kalle P

Kalle P

14/03/2006 23:52:00
Quote Anchor link
[quote=Lapidi schreef op 14.03.2006
Dan zou ik je toch naar het ALFABET moeten verwijzen:p

0123456789abcdefghijklmnopqrstuvwxyz[/quote]

Dan moet ik jou erop wijzen dat het alfabet niet uit cijfers en letters bestaat, maar uit alleen maar letters ;P.
 
Kalle P

Kalle P

14/03/2006 23:54:00
Quote Anchor link
SanThe:
Dat zal wel meevallen, want ik heb geen flauw idee wat die (A) achter de regel betekent.


Ik denk 'Adembenemend'.
 
- -

- -

15/03/2006 08:21:00
Quote Anchor link
(A) = engeltje. Typ maar eens (A) in MSN Messenger, den komt er een smiley met een rondje boven ze hoofd (een aura heet dat dacht ik).
 
Mebus  Hackintosh

Mebus Hackintosh

15/03/2006 08:23:00
Quote Anchor link
..!..
 
- wes  -

- wes -

15/03/2006 08:44:00
Quote Anchor link
halo
 
Jason de Ridder

Jason de Ridder

15/03/2006 08:47:00
Quote Anchor link
Quote:
aura
, nee dat zit om je hele lichaam en is gewoon energie, in allemaal kleurtjes...

In het engels heet het een Halo (ja net als dat spelletje ;))

EDIT:
O wes heeft em ook al, maar dacht dat het alleen was om het topic te bumpen ;P
Gewijzigd op 15/03/2006 08:47:00 door Jason de Ridder
 
- wes  -

- wes -

15/03/2006 09:01:00
Quote Anchor link
daar doe ik niet aan :) anders was het wel hallo geweest :P
 
Pieter van Linschoten

Pieter van Linschoten

15/03/2006 10:18:00
Quote Anchor link
0123456789abcdefghijklmnopqrstuvwxyz

Legenda:
alfabet
soorteer volgorde

(A) is engeltje... zoals jullie onderhand al wisten :p
 
B a s
Beheerder

B a s

15/03/2006 10:38:00
Quote Anchor link
Is TS al tevreden inmiddels?!?!

Anders gaan jullie offtopics in de koffiehoek houden!! ;) ;)
 
Kalle P

Kalle P

15/03/2006 14:18:00
Quote Anchor link
Lapidi:
0123456789abcdefghijklmnopqrstuvwxyz

Legenda:
alfabet
soorteer volgorde

(A) is engeltje... zoals jullie onderhand al wisten :p


Ja dat stond er niet ;)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.