sorteren

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior PHP developer

Functie Samen met je development team werk je Agile Scrum en met jullie gezamenlijke kennis en ervaring bepalen jullie samen de beste keuze voor techniek en architectuur. Naast het ontwikkelen van software ben je continue bezig om ook jezelf te ontwikkelen. Ze werken met o.a.: PHP, Laravel, Doctrine, PHP Unit, Behat, React, TypeScript, (My)SQL, Postgress, Redis, ElasticSearch, Docker, Nginx, GIT flow, JIRA, AWS. Eisen • HBO werk- en denkniveau • Je hebt goede kennis en ervaring met PHP • Je bent niet bang voor complexe projecten • Je werkt graag zelfstandig aan applicaties • Je bent altijd nieuwsgierig naar nieuwe

Bekijk vacature »

Junior Front end developer Onderwijssoftware

Functie Als Junior front end developer kom jij terecht in een klein, maar hecht team bestaande uit 5 andere developers (waarvan 2 senioren, 2 medior en 1 junior). Met de gezamenlijke missie om “ieder kind te helpen met onze software” wordt er dagelijks gepassioneerd en hard gewerkt aan ons in-house ontwikkeld platform. Deze software is gebaseerd is op AI, machine Learning en wetenschappelijke inzichten. Dagelijks zul jij werken met onze high traffic webapplicatie. We hebben ruim 300.00 gebruikers en meer dan 2 miljard records waar je te maken mee krijgt! Verder zul jij je bezighouden met: – Het ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Sportieve Junior C#.NET developer gezocht!

Bedrijfsomschrijving Wil jij werken aan webapplicaties bij de marktleider binnen de branche? Voor een klant in de buurt van Oosterhout ben ik op zoek naar een Fullstack .NET developer. Dit bedrijf bestaat bijna 10 jaar en is inmiddels uitgegroeid tot marktleider in Nederland en heeft tevens kantoren in meerdere landen in Europa. Dit bedrijf bouwt webapplicaties waarbij internationaal enkele honderdduizenden deelnemers, soms tegelijk, een beroep doen op de realtime data uit deze applicaties. Dit brengt erg veel technische uitdaging met zich mee. Ze ontwikkelen nieuwe applicaties maar ook bestaande applicaties worden uitgebreid en verbeterd. Hier kan jij een onderdeel van

Bekijk vacature »

Full stack developer

Functie Binnen een ontzettend stimulerende werkomgeving kom jij te werken in een software team van 14 developers. Met ontzettend stimulerend bedoel ik een modern pand, wat voorzien is van alle nodige soft- en hardware, zodat jij jouw werk goed kan uitvoeren. Daarnaast zitten ze in een bos, waardoor je in een groene omgeving rustig kunt werken. Het team bestaat uit front end, back end en full stack developers. Jij krijgt dus de keuze hier waar jij jezelf het liefst op zou richten, maar de voorkeur gaat uit naar back end. Er wordt hier Scrum (agile) gewerkt in multidisciplinaire teams met

Bekijk vacature »

.NET Developer te Naarden

Bedrijfsomschrijving Voor mijn klant ben ik op zoek naar een .NET Developer om het huidige team te komen versterken. Deze organisatie bevindt zich in de logistieke sector, en zij hebben een eigen ERP systeem ontwikkeld dat zij inzetten ter optimalisatie van de logistieke processen van haar eindklanten. Deze organisatie bestaat inmiddels al ruim 20 jaar, waarbij zij een duidelijke missie hebben, namelijk: het werk van de eindklant makkelijker maken door de systemen die zij leveren. Ze werken over heel de wereld, wat deze organisatie een echte internationale speler maakt. Binnen de organisatie kenmerken ze zich door een dynamische en professionele

Bekijk vacature »

Softwareontwikkelaar Cleopatra

Functieomschrijving: De directie Verkeer en Openbare ruimte van de gemeente Amsterdam beschikt over een softwareapplicatie, "Cleopatra", waarmee geautomatiseerde handhaving plaatsvindt (op basis van kentekenherkenning) van bepaalde gebieden waarin toegangseisen worden gesteld aan het verkeer. Voorbeelden ervan zijn de milieuzones, de zone zwaar verkeer, handhaving van bromen snorfietser op het fietspad en autoluwe gebieden. Voor de doorontwikkeling en uitbreiding ervan zijn gespecialiseerde softwareontwikkelaars nodig die helpen bij het programmeren van de handhavingsmodules voor nieuwe gebieden en het verbeteren en bijwerken van de bestaande onderdelen van de softwareapplicatie.De opdracht bestaat uit: het programmeren van de diverse modules;het tijdens demo's tonen van de

Bekijk vacature »

Senior SQR Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 13333 Introductie Are you passionate about contributing to the world's most advanced machines. Do you thrive in a challenging environment working with highly motivated and skilled teams? If so, we have the perfect opportunity for you! We are seeking a Senior Software Design Engineer for Sequence Tooling to play a critical role in creating and maintaining mission-critical software applications. In this role, you will focus on achieving maintainable software architecture that is transparent and easy to extend while maintaining a strong focus on software quality. You will work closely with

Bekijk vacature »

Backend developer

Functie omschrijving Ben jij graag bezig met de back-end van applicaties? Zou je dit graag willen doen voor een kleine werkgever waar ook tijd is voor een drankje op zijn tijd? Je taken hierbij zullen bestaan uit: Gebruik maken van de volgende technieken: .NET (core), C#, SQL, XML, MVC, JSON, REST & SOAP API. Gebruik maken van de volgende tools: Visual Studio, GIT, Jira, Jenkins. Bovengenoemde technieken en tools ga je gebruiken om: Nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Wijzigingsverzoeken van klanten uitvoeren. Verzorgen van koppelingen tussen data. Bedrijfsprofiel Jouw nieuwe werkgever bevindt zich in regio Raamdonksveer en bieden oplossingen op gebied

Bekijk vacature »

Ervaren Full-Stack PHP Developer

Functieomschrijving Gezocht! Ervaren PHP Developer! Voor een organisatie in de regio Harderwijk zoeken wij een ervaren PHP Developer die het IT team van dit bedrijf gaat versterken. We zijn op zoek naar een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die het innovatieve bedrijf nog een stap verder kan brengen. Voor deze functie zoeken wij iemand die communicatief goed is en die zelfstandig problemen op kan lossen. Je werkt samen met een externe ontwikkelpartij en kunt hun dus uitdagen op het geleverde werk. Het schrijven van concepten aan de AI en hardware kant valt onder je verantwoordelijkheden. Het bedrijf noemt zichzelf een

Bekijk vacature »

C#.NET-developer - JUNIOR

Functie omschrijving Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Brielle zijn wij op zoek naar een junior developer. Werk jij graag met de volgende tools & technieken? C#, .NET, ASP.NET, MVC en SQL? Kijk dan snel of dit iets voor jou is! Als programmeur bij een productiebedrijf zal je voornamelijk nieuwe software schrijven maar ook bestaande software verbeteren. Verder werk je veel samen in back end projecten met leuke collega's. Bedrijfsprofiel Met een team van ruim 130 personen staan ze elke dag weer klaar om IT en Business te combineren door het ontwikkelen van producten op maat. Er zijn 3 teams,

Bekijk vacature »

Oracle Apex developer

Bedrijfsomschrijving My client is a technology company based in Den Bosch, the Netherlands. They specialize in providing innovative software solutions to clients, and they are currently looking for an experienced Oracle Apex developer to join the IT team. Functieomschrijving As an Oracle Apex developer, you will be responsible for designing, developing, and maintaining web-based applications using Oracle Apex. You will work closely with project managers, business analysts, and other developers to ensure that clients' needs are met and that the software solutions are of the highest quality. Responsibilities: Design, develop, and maintain Oracle Apex applications. Work with project managers and

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Junior PHP Developer

Dit ga je doen Software development met behulp van C# .NET en / of PHP, je mag zelf kiezen waar jij je in wil specialiseren Meedenken over het nieuwe pakket, waar moet het aan voldoen? Unit-, integratie- en diverse andere tests schrijven en uitvoeren Nauw samenwerken met je IT collega's zoals Testers, Developers, DevOps Specialisten en Architecten Jezelf ontwikkelen met behulp van trainingen en cursussen Hier ga je werken Onze klant, een grote speler in de medische sector, is op zoek naar een enthousiaste junior (of meer ervaren) Software Developer die klaar is voor een nieuwe stap in zijn of

Bekijk vacature »

Ambitieuze Junior/Medior Low-code Developers gezoc

Bedrijfsomschrijving Transformeer bedrijven met jouw expertise in innovatieve technologie Ben je een bedreven softwareontwikkelaar met ervaring in Low-code platformen, of sta je te popelen om je in deze baanbrekende oplossing te verdiepen? Wij zijn op zoek naar jou! Ons klantenbestand groeit en we willen ons team uitbreiden met deskundige en leergierige Low-code specialisten. Is het jouw passie om organisaties te ondersteunen in hun digitale transformatie en maatwerkoplossingen te bieden met behulp van geavanceerde software? Wij zijn een vooruitstrevend bedrijf dat dagelijks werkt aan het oplossen van complexe vraagstukken om de digitale ambities van onze klanten te realiseren. Functieomschrijving Ontwikkel op

Bekijk vacature »

Front-End React Developer

Als Front-End React Developer verbeter je de user experience van onze eigen webapplicaties voor onze collega's binnen Coolblue. Wat doe je als Front-End React Developer bij Coolblue? Als Front-end React Developer werk je aan de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten met React.js. Je vindt het leuk om samen te werken met de UX designer om stories op te pakken. Daarnaast ben je trots op je werk en verwelkomt alle feedback. Ook Front-end React Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen Verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Ren

Ren

29/07/2006 17:47:00
Quote Anchor link
Wil deze kolommen sorten als iemand op een van de woorden klik. Alleen lukt me dit niet. Kan iemand mij laten zien hoe je bijvoordbeeld sorteert op de kolom type?

dit is een deel van mijn code.

$select = "select id,loginid, soort, urlfoto, type, lengte, pers, vaarwater, naam, site, prijs from zoek ";
$where = " WHERE ";

if ($soort != "")
$where .= " soort= '" . $soort . "'";
if ($lengte != "")
$where .= " AND lengte= '" . $lengte . "'";
if ($pers != "")
$where .= " AND pers= '" . $pers . "'";
if ($vaarwater != "")
$where .= " AND vaarwater= '" . $vaarwater . "'";

$select .= $where;
$limit = " limit $start, $eind";
$select .= $limit;

$selectq = mysql_query($select) or trigger_error(mysql_error($select));
$selectq = mysql_query($select);

$res = mysql_query($select);
$aantal_rijen = mysql_num_rows($res);

if (mysql_num_rows($res) >= 1)
{

echo "<center><table>";
echo "<tr><td bgcolor=#FFFFCA><b><u>Type boot</b></u></td><td bgcolor=#FFFFCA><b><u>Merk</b></u></td><td bgcolor=#FFFFCA><b><u>Lengte</b></u></td><td bgcolor=#FFFFCA><b><u>Aantal personen</b></u></td><td bgcolor=#FFFFCA><b><u>Vaarwater</b></u></td><td bgcolor=#FFFFCA><b><u>Vanaf</b></u></td></tr>";

while($result = mysql_fetch_assoc($selectq)){
echo "<tr><td bgcolor=#D9DCFD><center><a href=boot2.php?id=".$result['id']."&loginid=".$result['loginid']."><img src=".$result['urlfoto']." width=50></a></center></td>

<td> ".$result['type']."</td><td bgcolor=#D9DCFD> ".$result['lengte']."</td><td> ".$result['pers']."</td><td bgcolor=#D9DCFD> ".$result['vaarwater']."</td> <td>€ ".$result['prijs']." </td></tr>

";
}
$start2 = $_GET['start'] + 10;
$start3 = $_GET['start'] - 10;

$var= $lengte;
$url= urlencode($var);
$var2= $pers;
$url2= urlencode($var2);
 
PHP hulp

PHP hulp

11/05/2024 20:25:13
 
- SanThe -

- SanThe -

29/07/2006 17:51:00
Quote Anchor link
SELECT .... FROM .... WHERE .... ORDER BY .... ASC/DESC (oplopend/aflopend)
 
Frank -

Frank -

29/07/2006 18:08:00
Quote Anchor link
Dit is een ongelukkige manier om een query op te bouwen:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
<?php
$select
= "select id,loginid, soort, urlfoto, type, lengte, pers, vaarwater, naam, site, prijs from zoek ";
$where = " WHERE ";

if ($soort != "")
$where .= " soort= '" . $soort . "'";
if ($lengte != "")
$where .= " AND lengte= '" . $lengte . "'";
if ($pers != "")
$where .= " AND pers= '" . $pers . "'";
if ($vaarwater != "")
$where .= " AND vaarwater= '" . $vaarwater . "'";

$select .= $where;
$limit = " limit $start, $eind";
$select .= $limit;
?>

En eigenlijk niet alleen een query, die hele if-structuur ziet er slecht uit. Je gebruikt nergens { en } evenmin als een else. In jouw geval kun je namelijk een 'WHERE AND lengte = etc.' krijgen. Dat is niet correct.

En waarom dit stukje code:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
$selectq
= mysql_query($select) or trigger_error(mysql_error($select));
$selectq = mysql_query($select);

$res = mysql_query($select);
?>

Hier voer je 3x dezelfde query uit. Volkomen zinloos en kost alleen maar tijd. Ik snap tevens niet waarom je slechts 1x controleert of de query is gelukt, die kan bij de volgende keer namelijk ook misgaan.
 
Ren

Ren

29/07/2006 18:15:00
Quote Anchor link
als ik dit ervan maak krijg ik alleen maar foutmeldingen:

$select = "SELECT id, soort, urlfoto, type, lengte, pers, vaarwater, naam, site, prijs FROM zoek ORDER BY type ASC";
$where = " WHERE ";
 
Frank -

Frank -

29/07/2006 18:24:00
Quote Anchor link
Wat doet die $where eigenlijk? Je maakt met $select een volledige query en dan plak je daar nog een WHERE achteraan. Dat kan natuurlijk nooit goed zijn.
 
- SanThe -

- SanThe -

29/07/2006 18:25:00
Quote Anchor link
René:
als ik dit ervan maak krijg ik alleen maar foutmeldingen:

En daar kan je dus wat mee. Welke?
 
Ren

Ren

29/07/2006 19:24:00
Quote Anchor link
arning: mysql_error(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /var/www/html/boothuren/bootzoekenw_typea.php on line 67

Notice: in /var/www/html/boothuren/bootzoekenw_typea.php on line 67

Warning: mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /var/www/html/boothuren/bootzoekenw_typea.php on line 71

Warning: mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /var/www/html/boothuren/bootzoekenw_typea.php on line 73

dat is dan dit:

$selectq = mysql_query($select) or trigger_error(mysql_error($select));

$res = mysql_query($select);
$aantal_rijen = mysql_num_rows($res);

if (mysql_num_rows($res) >= 1)
 
- SanThe -

- SanThe -

29/07/2006 19:31:00
Quote Anchor link
Regel 67, wat staat daar?
Quote:
dat is dan dit:

$selectq = mysql_query($select) or trigger_error(mysql_error($select));

$res = mysql_query($select);
$aantal_rijen = mysql_num_rows($res);

if (mysql_num_rows($res) >= 1)

Wat is hier mee?
Je voert 2 keer dezelfde query uit en je vraagt ook 2 keer hetzelfde aantal records dat is gevonden op.
 
Frank -

Frank -

29/07/2006 19:32:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
$selectq
= mysql_query($select) or trigger_error(mysql_error($select));

$res = mysql_query($select);
$aantal_rijen = mysql_num_rows($res);

if (mysql_num_rows($res) >= 1)
?>

Waarom voer je toch 2x exact dezelfde query uit? Wat probeer je daar mee te bereiken?

De code moet alsvolgt zijn:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
$res
= mysql_query($select) or trigger_error(mysql_error());
$aantal_rijen = mysql_num_rows($res);

if ($aantal_rijen >= 1){ // zie de {
  // rest van je code

} // en zie hier de } om de boel weer af te sluiten.
?>
 
Ren

Ren

29/07/2006 19:33:00
Quote Anchor link
Nu geeft hij nog foutmeldingen in deze twee:

$aantal_rijen = mysql_num_rows($res);

if (mysql_num_rows($res) >= 1)
 
Frank -

Frank -

29/07/2006 19:38:00
Quote Anchor link
Quote:
Nu geeft hij nog foutmeldingen in deze twee:
De glazen bollen zijn uitverkocht, nu kan ik alleen maar raden welke foutmelding jij krijgt.

Verder heb ik je de oplossing al gegeven, zie mijn stukje code.

(dus niet 2x dezelde code/functie aanroepen. Is zinloos, hoe leuk je dit blijkbaar ook vindt.)
 
Ren

Ren

29/07/2006 19:38:00
Quote Anchor link
Notice: You have an error in your SQL syntax. Check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'WHERE soort= 'Kajuitzeilboot' limit 0, 10' at line 1 in /var/www/html/boothuren/bootzoekenw_typea.php on line 67

Warning: mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /var/www/html/boothuren/bootzoekenw_typea.php on line 68
 
Ren

Ren

29/07/2006 19:39:00
Quote Anchor link
René:

Heb jij code genkipt geplakt en nog foutmeldingen.

Notice: You have an error in your SQL syntax. Check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'WHERE soort= 'Kajuitzeilboot' limit 0, 10' at line 1 in /var/www/html/boothuren/bootzoekenw_typea.php on line 67

Warning: mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /var/www/html/boothuren/bootzoekenw_typea.php on line 68
 
Frank -

Frank -

29/07/2006 19:42:00
Quote Anchor link
near 'WHERE soort= 'Kajuitzeilboot' limit 0, 10'
Hoe ziet de rest van jouw query er uit? Echo deze eens, dan weet je precies wat er nu richting de database wordt gestuurd.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
echo $select; // zit dit eens tussen je code
?>
 
Ren

Ren

29/07/2006 19:49:00
Quote Anchor link
Dit is de pagina waarvan het komt:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
<?php
echo "<center><a href=mailto:[email protected]?SUBJECT=Banner op bootjestehuur.nl>
<img src=banners/450_60.gif width=450 height=60 border=0></a></center><br><br>"
;

echo "<center><h1>Uw boten:</h1><center>";


$start = $_GET['start'];
$eind = $_GET['eind'];

$select = "SELECT id, loginid, soort, urlfoto, type, lengte, pers, vaarwater, naam, site, prijs FROM zoek  ";  
$where = " WHERE ";  

if ($soort != "")  
  $where .= " soort= '" . $soort . "'";  
if ($lengte != "")  
  $where .= " AND lengte= '" . $lengte . "'";  
if ($pers != "")  
  $where .= " AND pers= '" . $pers . "'";  
if ($vaarwater != "")  
  $where .= " AND vaarwater= '" . $vaarwater . "'";  

$select .= $where;  
$limit = " limit $start, $eind";
$select .= $limit;  

$selectq = mysql_query($select) or trigger_error(mysql_error($select));
$selectq = mysql_query($select);

$res = mysql_query($select);
$aantal_rijen = mysql_num_rows($res);
  
$var= $lengte;
$url= urlencode($var);
$var2= $pers;
$url2= urlencode($var2);
    
if (mysql_num_rows($res) >= 1)
   {


echo "<center><table>";
echo "<tr><td bgcolor=#FFFFCA><b><u>
<a href=bootzoekenw_typea.php?start=0&eind=10&soort=$soort&vaarwater=$vaarwater&lengte=$url&pers=$url2></a>
Type boot</b></u></td>
<td bgcolor=#FFFFCA><b><u>Merk</b></u></td><td bgcolor=#FFFFCA><b><u>Lengte</b></u></td><td bgcolor=#FFFFCA><b><u>Aantal personen</b></u></td><td bgcolor=#FFFFCA><b><u>Vaarwater</b></u></td><td bgcolor=#FFFFCA><b><u>Vanaf</b></u></td></tr>"
;

while($result = mysql_fetch_assoc($selectq)){
echo "<tr><td bgcolor=#D9DCFD><center><a href=boot2.php?id=".$result['id']."&loginid=".$result['loginid']."><img src=".$result['urlfoto']." width=50></a></center></td>

<td> "
.$result['type']."</td><td bgcolor=#D9DCFD> ".$result['lengte']."</td><td> ".$result['pers']."</td><td bgcolor=#D9DCFD> ".$result['vaarwater']."</td> <td>€ ".$result['prijs']."  </td></tr>

"
;
}

$start2 = $_GET['start'] + 10;
$start3 = $_GET['start'] - 10;

$var= $lengte;
$url= urlencode($var);
$var2= $pers;
$url2= urlencode($var2);

echo "<tr><td colspan=6> <center><a href=bootzoekenw2.php?start=$start3&eind=10&soort=$soort&vaarwater=$vaarwater&lengte=$url&pers=$url2>Vorige</a> - <a href=bootzoekenw2.php?start=$start2&eind=10&soort=$soort&vaarwater=$vaarwater&lengte=$url&pers=$url2>Volgende</a></center> </td><tr>";
echo "</table></center>";

   }

   else
   {
          echo "Er zijn geen boten meer die voldoen aan de zoekopdracht<br><br>
          <a href=# onclick=history.go(-1)>Vorige pagina</a>
          
          "
;
   }

   ?>


Dit is waar het heen gaat en de foutmeldingen op komen

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
<?php

echo "<h1>Uw boten:</h1>";

$start = $_GET['start'];
$eind = $_GET['eind'];

$select = "SELECT id, soort, urlfoto, type, lengte, pers, vaarwater, naam, site, prijs FROM zoek ORDER BY lengte ASC ";  
$where = " WHERE ";  

if ($soort != "")  
  $where .= " soort= '" . $soort . "'";  
if ($lengte != "")  
  $where .= " AND lengte= '" . $lengte . "'";  
if ($pers != "")  
  $where .= " AND pers= '" . $pers . "'";  
if ($vaarwater != "")  
  $where .= " AND vaarwater= '" . $vaarwater . "'";  

$select .= $where;  
$limit = " limit $start, $eind";
$select .= $limit;  

$res = mysql_query($select) or trigger_error(mysql_error());
$aantal_rijen = mysql_num_rows($res);

if ($aantal_rijen >= 1){
echo "<a href=mailto:[email protected]?SUBJECT=Banner op bootjestehuur.nl>
<img src=banners/450_60.gif width=450 height=60 border=0></a><br><br>"
;

echo "<table>";
echo "<tr><td bgcolor=#FFFFCA><b><u>Type boot</b></u></td><td bgcolor=#FFFFCA><b><u>Merk</b></u></td><td bgcolor=#FFFFCA><b><u>Lengte</b></u></td><td bgcolor=#FFFFCA><b><u>Aantal personen</b></u></td><td bgcolor=#FFFFCA><b><u>Vaarwater</b></u></td><td bgcolor=#FFFFCA><b><u>Vanaf</b></u></td></tr>";

while($result = mysql_fetch_assoc($selectq)){
echo "<tr><td bgcolor=#D9DCFD><center><a href=boot2.php?id=".$result['id']."><img src=".$result['urlfoto']." width=50 height=50></a></center></td>


<td> "
.$result['type']."</td><td bgcolor=#D9DCFD> ".$result['lengte']."</td><td> ".$result['pers']."</td><td bgcolor=#D9DCFD> ".$result['vaarwater']."</td> <td>€ ".$result['prijs']."  </td></tr>
"
;
}

$start2 = $_GET['start'] + 10;
$start3 = $_GET['start'] - 10;

$var= $lengte;
$url= urlencode($var);
$var2= $pers;
$url2= urlencode($var2);

echo "<tr><td colspan=6> <center><a href=bootzoekenw2.php?start=$start3&eind=10&soort=$soort&vaarwater=$vaarwater&lengte=$url&pers=$url2>Vorige</a> - <a href=bootzoekenw2.php?start=$start2&eind=10&soort=$soort&vaarwater=$vaarwater&lengte=$url&pers=$url2>Volgende</a></center> </td><tr>";
echo "</table>";

   }

   else
   {
       echo "<a href=mailto:[email protected]?SUBJECT=Banner op bootjestehuur.nl>
        <img src=banners/450_60.gif width=450 height=60 border=0></a><br><br>"
;
      
          echo "Er zijn geen boten meer die voldoen aan de zoekopdracht<br><br>
          <a href=# onclick=history.go(-1)>Vorige pagina</a>
          
          "
;
   }

   ?>
 
Frank -

Frank -

29/07/2006 19:52:00
Quote Anchor link
Prachtig allemaal, maar krijg je op het scherm te zien als je vlak voor het uitvoeren van de query echo $select; neerzet? Dus hoe ziet jouw query er nu uit? En dan niet de php-code, maar uitsluitend de SQL die op je scherm komt te staan.
 
- SanThe -

- SanThe -

29/07/2006 19:52:00
Quote Anchor link
Je hebt in het eerste script nog niet veel gedaan met alle goede tips/oplossingen enzovoort, die Frank je heeft gegeven. Zo haal je bij de helpers wel de motivatie om te helpen weg.
 
Ren

Ren

29/07/2006 20:02:00
Quote Anchor link
SanThe:
Je hebt in het eerste script nog niet veel gedaan met alle goede tips/oplossingen enzovoort, die Frank je heeft gegeven. Zo haal je bij de helpers wel de motivatie om te helpen weg.


met het eerste script heb ik geen problemen. Vandaar dat ik daar nog nix mee heb gedaan. Die ga ik aanpassen zodra het wel werkt
 
Ren

Ren

29/07/2006 20:03:00
Quote Anchor link
Frank:
Prachtig allemaal, maar krijg je op het scherm te zien als je vlak voor het uitvoeren van de query echo $select; neerzet? Dus hoe ziet jouw query er nu uit? En dan niet de php-code, maar uitsluitend de SQL die op je scherm komt te staan.


sorry maar snap niet precies wat je bedoelt.
alvast bedankt voor je hulp
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

29/07/2006 20:06:00
Quote Anchor link
Wat geeft deze code voor melding op je scherm?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
<?php

echo "<h1>Uw boten:</h1>";

$start = $_GET['start'];
$eind = $_GET['eind'];

$select = "SELECT id, soort, urlfoto, type, lengte, pers, vaarwater, naam, site, prijs FROM zoek ORDER BY lengte ASC ";  
$where = " WHERE ";  

if ($soort != "")  
  $where .= " soort= '" . $soort . "'";  
if ($lengte != "")  
  $where .= " AND lengte= '" . $lengte . "'";  
if ($pers != "")  
  $where .= " AND pers= '" . $pers . "'";  
if ($vaarwater != "")  
  $where .= " AND vaarwater= '" . $vaarwater . "'";  

$select .= $where;  
$limit = " limit $start, $eind";
$select .= $limit;

echo $select;
?>
 
Frank -

Frank -

29/07/2006 20:07:00
Quote Anchor link
Oei! Heb je wel enig idee waar je mee bezig bent?

Zet het volgende regeltje eens 1 regel voor de functie mysql_query():
echo $select;

Daarmee zet je de inhoud van de variabele $select op het scherm. Vervolgens gaat de functie mysql_query() deze variabele uitvoeren, maar dat gaat gezien de foutmelding niet helemaal goed.
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.