SPAM.. Coppermine Photo Gallery

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

BizTalk/ Azure Developer

Dit ga je doen •Understanding the scope of required functionality, translate them within context of way of working of the team into developed solutions, whilst safeguarding documentation; •Planning based on assigned sprint tasks; •Acting as an expert in estimation techniques and planning; •Understanding your role in the agile process and act in this way; •Facilitating internal communication and effective collaboration; •Working closely with scrum master to handle backlogs and new requests; •Providing information to the third parties about activities and needs for compliance. Hier ga je werken Our client is a leading organization focusing on animal nutrition, offering solutions that

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Junior full stack developer

Functie Als full stack developer binnen onze organisatie ga jij je bezig houden met het bouwen van de user experience van de webapplicaties. Je bent verantwoordelijk voor het vertalen van concepten, briefings en designs naar werkende functionaliteit. Hierbij zorg je ervoor dat applicaties betrouwbaar, veilig en toekomstbestendig zijn en een goede architectuur hebben en behouden. Verder denk je actief na- en mee over nieuwe ontwikkelingen en functionaliteiten om zo elke dag de klantervaring weer te verbeteren. Dit doe je natuurlijk niet alleen maar in een development team. Het team bedraagt momenteel 4 man bestaande uit 2 devops engineers en 2

Bekijk vacature »

Full Stack Software Developer C#.NET

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Testen en valideren van de ontwikkelde software. Actief deelnemen aan code reviews en bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit van de software. Je gaat aan

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar start jij in één van onze vier scrumteams. Met 30 ontwikkelaars werk jij aan de doorontwikkeling van ons core product. Ook werkt jouw team aan maatwerkoplossingen op aanvraag van de klant en op projectbasis. Wij vinden het erg belangrijk dat onze ontwikkelaars met plezier naar werk gaan. Een deel hiervan ligt uiteraard bij jezelf, als jij ontwikkelen niet leuk vindt, ben jij bij ons echt aan het verkeerde adres. Jouw team bestaat namelijk uit een groep gepassioneerde vakidioten die dit werk doen omdat dit eerst een hobby was! Daarnaast wordt er intern rekening gehouden met

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Front-end React developer

Functie Het frontend team bestaat momenteel uit 4 dedicated front-enders en is hard aan het groeien! Ook werken er diverse designers waar je veel mee schakelt. Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren, jij bent hierin de schakel tussen de eindgebruiker en de slimme backend. Je werkt in het frontend team samen met de backend teams en product owners om te zorgen dat onze applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Ze werken o.a. met: React, Atomic design, Styled components, JavaScript / TypeScript, NPM, Webpack Blade templates, HTML, SCSS, Git flow. Eisen • HBO

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Voor een informele club in omgeving Delft zijn wij op zoek naar versterking. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Software Programmeur lees dan snel verder! Als ontwikkelaar kom je terecht op een afdeling van 6 medewerkers. Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed verloopt. Je zult klanten ondersteunen. Verder zul je technische ontwerpen en gebruikersdocumentaties schrijven en deze onderhouden. Er wordt voornamelijk gewerkt met PHP, Java en

Bekijk vacature »

Node.js developer

Functie Onder begeleiding van 3 accountmanagers waarvan er 1 binnen jouw expertise je aanspreekpunt zal zijn ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Hij of zij helpt je bij het vinden van een passende en uitdagende opdracht. Hierin houden ze uiteraard rekening met jouw situatie, ervaring en (technische) ambities. De opdrachten duren gemiddeld één tot 2 jaar. Hierdoor kun je je ook echt vastbijten in een project en als consultant impact maken. Naast de opdracht ben je regelmatig met je collega’s van de IT-afdeling om bijvoorbeeld onderlinge kennis te delen, of nieuwe trends te bespreken. Ook worden er regelmatig

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Front-End React Developer

Als Front-End React Developer verbeter je de user experience van onze eigen webapplicaties voor onze collega's binnen Coolblue. Wat doe je als Front-End React Developer bij Coolblue? Als Front-end React Developer werk je aan de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten met React.js. Je vindt het leuk om samen te werken met de UX designer om stories op te pakken. Daarnaast ben je trots op je werk en verwelkomt alle feedback. Ook Front-end React Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen Verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop

Bekijk vacature »

Full Stack Java ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor de politie zijn wij op zoek naar een Full stack Java ontwikkelaar. Als ervaren full stack Java ontwikkelaar binnen de gewenste deadlines meewerken aan de totstandkoming van de gewenste werkzaamheden. Taken Upgraden van GeoServer, SOLR, Oracle Spatial database, Tomcat Migreren Oracle Spatial naar PostgreSQL/PostGIS Migreren SOLR naar ElasticSearch Geografische gegevens op het interne netwerk beschikbaar maken Doorontwikkelen en actualiseren van de geografische services Het up to date brengen van de CI/CD pipeline, samen met medewerkers die verantwoordelijk zijn voor de CI/CD tooling Aanspreekbaar op de solution architectuur en stemt die met collega's in het cluster Geo De opdracht

Bekijk vacature »

.NET Developer Shared Driving

Bedrijfsomschrijving Onze klant richt zich op het toegankelijker maken van steden, een fantastisch mooi streven. Hoe ze dat doen? Met eigen ontwikkelde software, waarmee vervoersmiddelen gedeeld kunnen worden. Deze inspirerende werkgever maakt een maatschappelijke impact en dat doen ze nu al zo'n 25 jaar! Het bedrijf is gevestigd in het centrum van Rotterdam en kent ongeveer zo'n 90 medewerkers. Het personeel is lekker gewoon gebleven! Iedereen kleedt zich zoals hij of zij dat zou willen en de sfeer is er erg fijn. Een leuke werkgever om voor te werken, en bovendien zijn er voor jou als Software Developer veel mooie

Bekijk vacature »

C#.NET developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Testen en valideren van de ontwikkelde software. Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je gaat aan de slag met diverse technologieën en frameworks. Denk hierbij aan C#, JS frameworks, HTML, CSS, TypeScript,

Bekijk vacature »

Database ontwikkelaar

Functieomschrijving Wil jij aan gave logistieke softwareprojecten werken en bij een uniek softwarebedrijf in de regio van Tilburg? Wacht niet langer en reageer snel op deze vacature. Als Database ontwikkelaar ga je aan de slag het schrijven van stored procedures en verder uitbouwen van de SQL database. Je werkt in een database team, met allemaal mensen die energie krijgen van software en techniek. Verder krijg je als taak: Optimaliseren en uitbouwen van de MS SQL databases die gebruikt worden; Optimaliseren van query's, waardoor er efficiënter gewerkt kan worden; Je werkt met de technieken T-SQL of PL/SQL; Bij interesse kan je

Bekijk vacature »
Une2008

une2008

24/01/2008 16:48:00
Quote Anchor link
Hallo,

Ik gebruik Coppermine Photo Gallery daar kunnen de mensen die ook niet ingelogd zijn een foto door sturen naar vrienden...

Mijn probleem is dat ik nu spam krijg....(er worden automatisch e-card gestuurd...SPAM denk ik)

Ik dacht wie een e-card wil sturen (niet ingelogde leden) dat ze dan een code van een plaatje kunnen over typpen.. dat is tegen spam dacht ik...Vb: gelijk dat bij rapidshare is...

Kunnen jullie mij helpen bij deze script te vinden of denk jullie aan een andere script...?

Danku wel
 
PHP hulp

PHP hulp

13/05/2024 08:24:18
 
Jacco Engel

Jacco Engel

24/01/2008 16:49:00
Quote Anchor link
google -> capcha script (of scriptlib natuurlijk)
 
Une2008

une2008

24/01/2008 18:25:00
Quote Anchor link
Het lukt mij niet...

---------ecard.php---------

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
198
199
200
201
202
203
204
205
206
207
208
209
210
211
212
213
214
215
216
217
218
219
220
221
222
223
224
225
226
227
228
229
230
231
232
233
234
235
236
237
238
239
240
241
242
243
244
245
246
247
248
249
250
251
252
253
254
255
256
257
258
259
260
261
262
263
264
265
266
267
268
269
270
271
272
273
274
275
276
277
278
279
280
281
282
283
284
285
286
287
288
289
290
291
292
293
294
295
296
297
298
299
300
301
302
<?php
/*************************
  Coppermine Photo Gallery
  ************************
  Copyright (c) 2003-2006 Coppermine Dev Team
  v1.1 originally written by Gregory DEMAR

  This program is free software; you can redistribute it and/or modify
  it under the terms of the GNU General Public License as published by
  the Free Software Foundation; either version 2 of the License, or
  (at your option) any later version.
  ********************************************
  Coppermine version: 1.4.5
  $Source: /cvsroot/coppermine/stable/ecard.php,v $
  $Revision: 1.21 $
  $Author: gaugau $
  $Date: 2006/03/02 08:17:40 $
**********************************************/


define('IN_COPPERMINE', true);
define('ECARDS_PHP', true);

require('include/init.inc.php');
require('include/smilies.inc.php');
require('include/mailer.inc.php');

if (!USER_CAN_SEND_ECARDS) cpg_die(ERROR, $lang_errors['access_denied'], __FILE__, __LINE__);

//print_r(get_defined_constants());

function get_post_var($name, $default = '')
{


    return isset($_POST[$name]) ? $_POST[$name] : $default;
}


$pid = (int)$_GET['pid'];
$album = $_GET['album'];
$pos = (int)$_GET['pos'];

$sender_name = get_post_var('sender_name', USER_NAME ? USER_NAME : (isset($USER['name']) ? $USER['name'] : ''));
if (defined('UDB_INTEGRATION')AND USER_ID) $USER_DATA = array_merge($USER_DATA,$cpg_udb->get_user_infos(USER_ID));
if ($USER_DATA['user_email']){
$sender_email = $USER_DATA['user_email'];
$sender_box = $sender_email;
}
else {
$sender_email = get_post_var('sender_email',$USER['email'] ? $USER['email'] : '');
$sender_box = "<input type=\"text\" class=\"textinput\" value=\"$sender_email\" name=\"sender_email\" style=\"width: 100%;\" />";
}

$recipient_name = get_post_var('recipient_name');
$recipient_email = get_post_var('recipient_email');
$greetings = get_post_var('greetings');
$message = get_post_var('message');
$sender_email_warning = '';
$recipient_email_warning = '';
// Get picture thumbnail url
$result = cpg_db_query("SELECT * from {$CONFIG['TABLE_PICTURES']} WHERE pid='$pid' $ALBUM_SET");
if (!mysql_num_rows($result)) cpg_die(ERROR, $lang_errors['non_exist_ap'], __FILE__, __LINE__);
$row = mysql_fetch_array($result);
$thumb_pic_url = get_pic_url($row, 'thumb');

$pic_title = $row['title'];
$pic_caption = bb_decode($row['caption']);

if (!is_image($row['filename'])) cpg_die(ERROR, $lang_ecard_php['error_not_image'], __FILE__, __LINE__);

// Check supplied email address
$valid_email_pattern = "^[_\.0-9a-z\-]+@([0-9a-z][0-9a-z-]*\.)+[a-z]{2,6}$";
$valid_sender_email = eregi($valid_email_pattern, $sender_email);
$valid_recipient_email = eregi($valid_email_pattern, $recipient_email);
$invalid_email = '<font size="1">' . $lang_ecard_php['invalid_email'] . ' (' . $recipient_email . ')</font>';
if (!$valid_sender_email && count($_POST) > 0) $sender_email_warning = $invalid_email;
if (!$valid_recipient_email && count($_POST) > 0) $recipient_email_warning = $invalid_email;

pageheader($lang_ecard_php['title']);

if (isset($_POST['submit'])) {

// Create and send the e-card
if (count($_POST) > 0 && $valid_sender_email && $valid_recipient_email) {
    $gallery_url_prefix = $CONFIG['ecards_more_pic_target']. (substr($CONFIG['ecards_more_pic_target'], -1) == '/' ? '' : '/');
    if ($CONFIG['make_intermediate'] && max($row['pwidth'], $row['pheight']) > $CONFIG['picture_width']) {
        $n_picname = get_pic_url($row, 'normal');
    }
else {
        $n_picname = get_pic_url($row, 'fullsize');
    }


    if (!stristr($n_picname, 'http:')) $n_picname = $gallery_url_prefix . $n_picname;

    $msg_content = process_smilies($message, $gallery_url_prefix);

    $data = array('rn' => $_POST['recipient_name'],
        'sn' => $_POST['sender_name'],
        'se' => $sender_email,
        'p' => $n_picname,
        'g' => $greetings,
        'm' => $message,
        'pid' => $pid,
        'pt' => $pic_title,
        'pc' => $pic_caption,
        );


    $encoded_data = urlencode(base64_encode(serialize($data)));

    $params = array('{LANG_DIR}' => $lang_text_dir,
        '{TITLE}' => sprintf($lang_ecard_php['ecard_title'], $sender_name),
        '{CHARSET}' => $CONFIG['charset'] == 'language file' ? $lang_charset : $CONFIG['charset'],
        '{VIEW_ECARD_TGT}' => "{$gallery_url_prefix}displayecard.php?data=$encoded_data",
        '{VIEW_ECARD_LNK}' => $lang_ecard_php['view_ecard'],
        '{VIEW_ECARD_LNK_PLAINTEXT}' => $lang_ecard_php['view_ecard_plaintext'],
        '{PIC_URL}' => $n_picname,
        '{URL_PREFIX}' => $gallery_url_prefix,
        '{GREETINGS}' => $greetings,
        '{MESSAGE}' => bb_decode($msg_content),
        '{PLAINTEXT_MESSAGE}' => $message,
        '{SENDER_EMAIL}' => $sender_email,
        '{SENDER_NAME}' => $sender_name,
        '{VIEW_MORE_TGT}' => $CONFIG['ecards_more_pic_target'],
        '{VIEW_MORE_LNK}' => $lang_ecard_php['view_more_pics'],
        '{PID}' => $pid,
        '{PIC_TITLE}' => $pic_title,
        '{PIC_CAPTION}' => $pic_caption,
        );


                                $message = template_eval($template_ecard, $params);
                                $plaintext_message = template_eval($template_ecard_plaintext, $params);

        $tempTime = time();
        $message .= sprintf($lang_ecard_php['ecards_footer'], $sender_name, $_SERVER['REMOTE_ADDR'], localised_date(-1,$comment_date_fmt));
                                $subject = sprintf($lang_ecard_php['ecard_title'], $sender_name);

                                $result = cpg_mail($recipient_email, $subject, $message, 'text/html', $sender_name, $sender_email, $plaintext_message);

        //write ecard log
        if ($CONFIG['log_ecards'] == 1) {
          $result_log = cpg_db_query("INSERT INTO {$CONFIG['TABLE_ECARDS']} (sender_name, sender_email, recipient_name, recipient_email, link, date, sender_ip) VALUES ('$sender_name', '$sender_email', '$recipient_name', '$recipient_email',   '$encoded_data', '$tempTime', '{$_SERVER["REMOTE_ADDR"]}')");
          }


    if (!USER_ID) {
        $USER['name'] = $sender_name;
        $USER['email'] = $sender_email;
    }


    if ($result) {
        //pageheader($lang_ecard_php['title']);
        msg_box($lang_cpg_die[INFORMATION], $lang_ecard_php['send_success'], $lang_continue, "displayimage.php?album=$album&amp;pos=$pos");
                                echo '<br />';
                                starttable('100%', $lang_ecard_php['preview']);
                                echo '<tr><td>';
                                echo template_eval($template_ecard, $params);
                                echo '</td></tr>';
                                endtable();
        pagefooter();
        ob_end_flush();
        exit;
    }
else {
        cpg_die(ERROR, $lang_ecard_php['send_failed'], __FILE__, __LINE__);
    }
        }
}
//submit

elseif (isset($_POST['preview'])) {

    if ($CONFIG['make_intermediate'] && max($row['pwidth'], $row['pheight']) > $CONFIG['picture_width']) {
        $n_picname = get_pic_url($row, 'normal');
    }
else {
        $n_picname = get_pic_url($row, 'fullsize');
    }

    if (!stristr($n_picname, 'http:')) $n_picname = $gallery_url_prefix . $n_picname;
    $msg_content = process_smilies($message, $gallery_url_prefix);
    $data = array(
        'sn' => $_POST['sender_name'],
        'se' => $sender_email,
        'p' => $n_picname,
        'g' => $greetings,
        'm' => $message,
        'pid' => $pid,
        'pt' => $pic_title,
        'pc' => $pic_caption,
        );


    $params = array('{LANG_DIR}' => $lang_text_dir,
        '{TITLE}' => sprintf($lang_ecard_php['ecard_title'], $sender_name),
        '{CHARSET}' => $CONFIG['charset'] == 'language file' ? $lang_charset : $CONFIG['charset'],
        '{VIEW_ECARD_TGT}' => "{$gallery_url_prefix}displayecard.php?data=$encoded_data",
        '{VIEW_ECARD_LNK}' => $lang_ecard_php['preview_view_ecard'],
        '{PIC_URL}' => $n_picname,
        '{URL_PREFIX}' => $gallery_url_prefix,
        '{GREETINGS}' => $greetings,
        '{MESSAGE}' => bb_decode($msg_content),
        '{SENDER_EMAIL}' => $sender_email,
        '{SENDER_NAME}' => $sender_name,
        '{VIEW_MORE_TGT}' => $CONFIG['ecards_more_pic_target'],
        '{VIEW_MORE_LNK}' => $lang_ecard_php['view_more_pics'],
        '{PID}' => $pid,
        '{PIC_TITLE}' => $pic_title,
        '{PIC_CAPTION}' => $pic_caption,
        );


                                starttable('100%', $lang_ecard_php['preview']);
                                echo '<tr><td>';
                                echo template_eval($template_ecard, $params);
                                echo '</td></tr>';
                                endtable();
                                echo '<br />';
}
//preview

//pageheader($lang_ecard_php['title']);

//ecard form

if ($CONFIG['show_bbcode_help']) {$captionLabel = '&nbsp;'. cpg_display_help('f=index.html&amp;base=64&amp;h='.urlencode(base64_encode(serialize($lang_bbcode_help_title))).'&amp;t='.urlencode(base64_encode(serialize($lang_bbcode_help))),470,245);}
starttable("100%", $lang_ecard_php['title'], 3);

echo <<<EOT
        <tr>
                <td class="tableh2" colspan="2"><b>{$lang_ecard_php['from']}</b></td>
                <td rowspan="6" align="center" valign="top" class="tableb">
                        <a href="displayimage.php?pos=-{$pid}">
                                                                                                <img src="$thumb_pic_url" alt="" vspace="8" border="0" class="image" /></a><br />
                </td>
        </tr>
        <tr>
                <td class="tableb" valign="top" width="40%">
                        <form method="post" name="post" action="{$_SERVER['PHP_SELF']}?album=$album&amp;pid=$pid&amp;pos=$pos">
                        {$lang_ecard_php['your_name']}<br />
                </td>
                <td valign="top" class="tableb" width="60%">
                        <input type="text" class="textinput" name="sender_name"  value="$sender_name" style="width: 100%;" /><br />
                </td>
        </tr>
        <tr>
                <td class="tableb" valign="top" width="40%">
                        {$lang_ecard_php['your_email']}<br />
                </td>
                <td valign="top" class="tableb" width="60%">
                        {$sender_box}
                        {$sender_email_warning}
                </td>
        </tr>
        <tr>
                <td class="tableh2" colspan="2"><b>{$lang_ecard_php['to']}</b></td>
        </tr>
        <tr>
                <td class="tableb" valign="top" width="40%">
                        {$lang_ecard_php['rcpt_name']}<br />
                </td>
                <td valign="top" class="tableb" width="60%">
                        <input type="text" class="textinput" name="recipient_name"  value="$recipient_name" style="width: 100%;" /><br />
                </td>
        </tr>
        <tr>
                <td class="tableb" valign="top" width="40%">
                        {$lang_ecard_php['rcpt_email']}<br />
                </td>
                <td valign="top" class="tableb" width="60%">
                        <input type="text" class="textinput" name="recipient_email"  value="$recipient_email" style="width: 100%;" /><br />
                        $recipient_email_warning
                </td>
        </tr>
        <tr>
                <td class="tableh2" colspan="3"><b>{$lang_ecard_php['greetings']}</b></td>
        </tr>
        <tr>
                <td class="tableb" colspan="3">
                        <input type="text" class="textinput" name="greetings"  value="$greetings" style="width: 100%;" /><br />
                </td>
        </tr>
        <tr>
                <td class="tableh2" colspan="3"><b>{$lang_ecard_php['message']}$captionLabel</b></td>
        </tr>
        <tr>
                <td class="tableb" colspan="3" valign="top"><br />
                        <textarea name="message" class="textinput" rows="8" cols="40"  onselect="storeCaret_post(this);" onclick="storeCaret_post(this);" onkeyup="storeCaret_post(this);" style="width: 100%;">$message</textarea><br /><br />
                </td>
        </tr>
        <tr>
                <td class="tableb" colspan="3" valign="top">

EOT
;
echo generate_smilies();
echo <<<EOT
                </td>
        </tr>

        <tr>
                <td colspan="3" align="center" class="tablef">
                        <input type="submit" class="button" name="preview" title="{$lang_ecard_php['preview_button']}" value="{$lang_ecard_php['preview_button']}" />
                                                                                                &nbsp;&nbsp;
                        
<form method="post" action="write.php">
<input class="input" type="text" name="norobot">
<img src="captcha.php"><input type="submit" name="submit" value="Toevoegen" />
                        </form>
                </td>
        </tr>
EOT
;

endtable();
pagefooter();
ob_end_flush();

?>


--------ecard.php--------





--------captcha.php--------

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
<?php
// het random nr. aanmaken en gecodeerd opslaan in php sessie

session_start();

$randomnr = rand(1000, 9999);
$_SESSION['randomnr2'] = md5($randomnr);

// captcha plaatje met nummer maken - afmetingen kun je aanpassen gebruikte font

$im = imagecreatetruecolor(200, 50);

// Kleurenbepaling

$white = imagecolorallocate($im, 255, 255, 255);
$grey = imagecolorallocate($im, 128, 128, 128);
$black = imagecolorallocate($im, 0, 0, 0);

// zwarte rechthoek tekenen - afmetingen kun je aanpassen aan verschillende fonts

imagefilledrectangle($im, 0, 0, 200, 35, $black);

// hier - font.ttf' vervangen met de locatie van je eigen font bestand

$font = 'font.ttf';

// schaduw toevoegen

imagettftext($im, 35, 0, 22, 24, $grey, $font, $randomnr);

// randomnr. toevoegen

imagettftext($im, 35, 0, 15, 26, $white, $font, $randomnr);

// voorkomen dat afbeelding ge-cached wordt

header("Expires: Wed, 1 Jan 1997 00:00:00 GMT");
header("Last-Modified: " . gmdate("D, d M Y H:i:s") . " GMT");
header("Cache-Control: no-store, no-cache, must-revalidate");
header("Cache-Control: post-check=0, pre-check=0", false);
header("Pragma: no-cache");

// plaatje verzenden naar browser

header ("Content-type: image/gif");
imagegif($im);
imagedestroy($im);
?>


--------captcha.php--------



--------write.php--------

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
<?php
session_start();

if (md5($_POST['norobot']) == $_SESSION['randomnr2'])

{
// plaats hier php code voor geslaagde captcha

echo "goedzo - u bent geen robot";
}


else

{ // plaats hier php code voor gefaalde captcha

echo "foei robot, foei foei foei!";

}

?>

--------write.php--------



Waar zou de fout zijn...

Ik kan dus nog altijd fotos sturen zonder dat ik de code moet intyppen....

Danku
 
Une2008

une2008

24/01/2008 23:46:00
 
- -

- -

25/01/2008 06:41:00
Quote Anchor link
Misschien heb je hier (in de toekomst) nog wat aan: tutorial.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.