Spammer

Overzicht

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior/senior Back-end developer wanted!

Functie Because of the growth within the company, we are looking for reinforcement in the devlopmenttean. As a back-end developer you build the company software that helps us with the primary processes. A fun (internal) project in which you continuously develop the software! You will work in a small team, we have daily stand-ups and a scrum session every fortnight, led by our Scrum Master. During these sessions, you get the opportunity to present your ideas and discuss them with your fellow developers and the Product Owner. Within the development teams, we use Trello, Gitlab, Jiira, Confluence and Boockstack. They

Bekijk vacature »

Freelance Fullstack Java Developer

Functieomschrijving Voor een opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar ervaren Fullstack JAVA Developers die graag op projectbasis willen werken. Je komt terecht bij een informele developers club die mooie projecten uitvoeren voor grote klanten. Ben je een ervaren freelancer of werk je in loondienst en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder want wie weet is dit een leuke vacature voor jou! Het fijne van deze werkgever is dat je zelf mag beslissen hoe je te werk wilt gaan. Wil je als freelancer werken dan is dat OK. Wil je de zekerheid hebben

Bekijk vacature »

Senior front-end developer (React)

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren front-end developer. Als senior werk je nauw samen met 5 collega developers. Een klein scrum team dus, met korte lijnen waardoor jouw ideeën snel tot uitvoering gebracht kunnen worden. De huidige applicaties worden veelal ontwikkeld met o.a. React, Redux, TypeScript. Ze zijn echt op zoek naar een kartrekker in het team. Naast het meedenken over, opzetten en uitvoeren van bijvoorbeeld de architectuur of toepassing van nieuwe technieken krijg je ook veel tijd om de meer junior (front-end) developers te begeleiden. Hierin nemen ze graag de tijd om mensen de ruimte te

Bekijk vacature »

Mendix Developer

For our client in Amsterdam, we are looking for a Senior Mendix Developer. Company description Our client is an IT Consultancy company who’s been active for 10 years now. With their ambitious team, they are working with different clients in order to help them with analyzing their data and giving advice to them, regarding how they can use their data in the smartest ways, or to make sure that their mobile or web applications are working efficiently. As you get a glimpse of various industries, it is guaranteed that no day will be the same. Job description As a Mendix

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET developer start jij in een development team met twee ervaren software ontwikkelaars. Jouw persoonlijke ontwikkeling is voor ons erg belangrijk en jij gaat dan ook meelopen met onze Senior .NET ontwikkelaar die jou met zijn kennis en ervaring een goede begeleiding kan aanbieden. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor het schrijven van software voor onze toonaangevende Automatiseringssystemen. Jij gaat aan de slag met de onderhoud van de kernsoftware, ondersteund de software van derden door het gebruik van onze webservices en als team zijn jullie verantwoordelijk voor het ontwikkelen van onze backend oplossingen. Wij maken op dit

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van de Back-end in .NET6 / C# en WebAPI (Focus);) Ontwikkelen van de Front-End in Nodje.js en Angular (secundair); Ontwikkelen in Blazor; Opstellen van een technisch ontwerp; Testen, documenteren en implementeren van de nieuwe applicatie; Verzorgen van de nazorg, na de implementatie. Hier ga je werken Binnen deze organisatie werken duizenden mensen binnen allerlei verschillende disciplines. Tevens hebben zij veel specialiteiten in huis, waaronder ook .Net Developers. Ter uitbreiding van een nieuw team en ter ondersteuning van het project zijn ze opzoek naar een nieuwe collega voor het team. Als C#.NET Developer zal jij je

Bekijk vacature »

Java Developer

Dit ga je doen Als Java Developer ben je verantwoordelijk voor: Het ontwikkelen van nieuwe en bestaande webservices; Het uitbreiden van functionaliteiten binnen de producten- en dienstenportefeuille; Het werken aan gegevensuitwisseling met bijvoorbeeld SOAP; Testen van frameworks met gebruik van UNIT en Selenium. Hier ga je werken De organisatie waar je komt te werken is een semi-overheidsinstelling, gesitueerd in Utrecht en zorgt voor een goede samenwerking tussen verschillende overheidsinstanties. Het is een familiaire club die gaat voor kwaliteit en langdurige relaties. Zo zorgen zij ervoor dat er op grote schaal vertrouwelijke informatie tussen verschillende overheidsinstellingen wordt uitgewisseld. Hun werk zorgt

Bekijk vacature »

.Net ontwikkelaars voor de zorgsector

Bedrijfsomschrijving Voor onze klant in de omgeving van Zwolle zijn wij op zoek naar een ervaren .Net ontwikkelaar, bij voorkeur met ervaring binnen de belangrijkste sector van Nederland, namelijk: de zorgsector. Deze internationale organisatie ontwikkelt software voor de zorgsector. Er werken zo'n 25 medewerkers hard aan een oplossing die gebruikt wordt door heel Nederland. Er heerst een informele sfeer waarbij er altijd ruimte is voor een grapje. Je collega's zijn stuk voor stuk sterke ontwikkelaars vanuit verschillende achtergronden en met verschillende leeftijden. Je komt hier terecht in een organisatie die zich hard inzet om de zorgsector te verbeteren. De mogelijkheden

Bekijk vacature »

Traineeship IT regio Amsterdam/Utrecht

Wat ga je doen? Het traineeship begint met een fulltime maand cursussen en praktijkdagen, waarin je de basis van het IT-vak leert op de Shared Servicedesk (SSD). Daarnaast ga je meteen aan de slag voor je eerste certificering! (ITILv4). Je start in een groep met 4 tot 10 deelnemers, waarmee jij gedurende die maand optrekt en je kennis kunt delen. Na het voltooien van de eerste maand ga je direct voor een langere periode aan de slag bij één van onze klanten of blijf je intern bij ons op de Shared Servicedesk. Je bent het eerste aanspreekpunt van de eindgebruikers

Bekijk vacature »

Software Developer C++ en Perl

Ben je een slimme en enthousiaste universitair opgeleide bèta die graag bij een relatief klein softwarebedrijf wil werken waar de sfeer goed is en eigen inbreng gewaardeerd wordt? Wij, IntelliMagic in Leiden, ontwikkelen technisch hoogwaardige software op het gebied van IT infrastructuur performance analytics. Het type software zorgt voor intellectueel interessante uitdagingen. We ontwerpen de producten zelf en verkopen deze als off-the-shelf software aan grote bedrijven in Europa en de VS. Wij zoeken een ervaren C++ software engineer met kennis van Perl voor een van onze ontwikkelteams. Werkzaamheden Samen met de andere ontwikkelaars specificeren, ontwerpen en implementeren van nieuwe functionaliteit

Bekijk vacature »

HBO startersfunctie .NET Ontwikkelaar

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ben je in januari 2023 klaar met je HBO opleiding en zoek je een mooie uitdaging? Wacht niet langer en solliciteer direct! Voor een familiebedrijf in de regio van Boxtel ben ik op zoek naar een C#.NET Ontwikkelaar. Jij gaat aan de slag met de (door)ontwikkeling van de maatwerksoftware projecten en gaat ook nieuwe software bouwen, middels de Microsoft-stack. Het bedrijf maakt gebruik van de volgende technieken: C# & ASP.NET; MVC; MS SQL; Entity Framework; Je krijgt hier veel tijd om te leren en eventueel door te groeien en het

Bekijk vacature »

Lead C++ Developer

De rol van Lead C++ Developer Als Lead C++ developer bij KUBUS word je verantwoordelijk voor het implementatie design van requirements en de software architectuur van de desktop applicaties van BIMcollab, ons platform voor 3D model-validatie en issue-management bedoeld om de kwaliteit van 3D design-modellen voor gebouwen te verbeteren. Betere 3D modellen leiden tot betere gebouwen, dus zo draag je bij aan verduurzaming van de gebouwde omgeving met slimmer gebruik van materialen, minder verspilling en energie-efficiënte gebouwen. Een goede gebruikerservaring staat bij ons hoog in het vaandel; we gaan in onze ontwikkeling voor innovatie en kwaliteit. In je rol als

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie As a .NET developer you work together in a multidisciplinary development team with 1-2 Senior .NET developers, two front-end developers, Data Scientists and one UX designer. As a team you work on developing a Cloud based application and making this application more stable. Unit testing will also become very important in your new position. Together with the Senior .NET developer you will be responsible for developing the API. You work with a lot of data and occasionally there will also be data issues and some queries will have to be run. This means that you will work a lot

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

- SanThe -

- SanThe -

13/10/2010 10:06:50
 
PHP hulp

PHP hulp

14/05/2024 04:56:56
 
Bas IJzelendoorn

Bas IJzelendoorn

13/10/2010 10:26:07
Anchor link
Bericht is verwijderd, er was inmiddels ook al een PM van iemand anders binnen gekomen. Dankjewel.
 
Teun Hesseling

Teun Hesseling

13/10/2010 10:26:38
Anchor link
en ik dacht zoiets alleen maar voorkomt in die rottige mmo games :p
 
Delete AccountMaar

Delete AccountMaar

13/10/2010 10:40:19
Anchor link
Ik was net op zoek naar schoenen :-(
 
- SanThe -

- SanThe -

28/12/2010 15:15:32
 
Niels K

Niels K

28/12/2010 15:23:34
Anchor link
[sarcasme]
Goed topic, om dit om de aandacht brengen anders komt bas er nooit achter..
Er is namelijk nog geen enkel topic waar het over een spamfilter gaat..
[/sarcasme]

http://www.phphulp.nl/php/forum/topic/spam/75173/
http://www.phphulp.nl/php/forum/topic/spam/75171/
http://www.phphulp.nl/php/forum/topic/featurespamfilter/75172/.
http://www.phphulp.nl/php/forum/topic/spam-op-phphulp/74708/

enz..
 
Wouter J

Wouter J

28/12/2010 15:38:59
Anchor link
Ach ja.

Zodra de eigenaar van een site niet eens de moeite wilt doen/instaat zijn om zoiets te bouwen:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
<form action="" method="post">
  <input type="submit" value="Verwijder deze gebruiker" />
</form>
<?php
if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST') {

  $query = "DELETE FROM users WHERE user = '".$user."'";
  $result = mysql_query($query, $mysql);
  if($result) {
    echo 'De spammer is verwijderd!';
  }

  else {
    echo 'De spammer is helaas niet verwijderd.'.mysql_error($result);
  }
}

?>

Zie ik het somber in....
Gewijzigd op 28/12/2010 15:39:57 door Wouter J
 
Niels K

Niels K

28/12/2010 15:44:20
Anchor link
Ik zie het somber in met jouw code ;) Want $user wordt nergens gedefinieerd.. en SQL injection is mogelijk, verder mag ik van bas verwachten dat hij alles netjes in OO doet ;)

'De spammer is helaas niet verwijderd'
Blijft het dus, en wat dat betreft heb je in deze context wel gelijk ;)
Gewijzigd op 28/12/2010 15:44:42 door Niels K
 
- SanThe -

- SanThe -

28/12/2010 15:47:26
Anchor link
Niels Kieviet op 28/12/2010 15:44:20:
Ik zie het somber in met jouw code ;) Want $user wordt nergens gedefinieerd.. en SQL injection is mogelijk, verder mag ik van bas verwachten dat hij alles netjes in OO doet ;)

'De spammer is helaas niet verwijderd'
Blijft het dus, en wat dat betreft heb je in deze context wel gelijk ;)


En mysql_error($result) zal ook een fout geven.
 

28/12/2010 15:48:39
Anchor link
Niels Kieviet op 28/12/2010 15:44:20:
Ik zie het somber in met jouw code ;) Want $user wordt nergens gedefinieerd.. en SQL injection is mogelijk, verder mag ik van bas verwachten dat hij alles netjes in OO doet ;)
(...)


Nee is geen nette OO, en die functie is er al wel geloof ik.
 
Wouter J

Wouter J

28/12/2010 15:50:39
Anchor link
Niels Kieviet:
Ik zie het somber in met jouw code ;) Want $user wordt nergens gedefinieerd.. en SQL injection is mogelijk, verder mag ik van bas verwachten dat hij alles netjes in OO doet ;)

Dat komt omdat dit scriptje op de profiel pagina moet staan. Daar wordt $user opgehaald, aangezien die ook wordt getoond. Die wordt daar dus al gedefinieerd.
En SQL injection is hierbij dus niet van toepassing, aangezien dit uit de database is gehaald.

Ik wou alleen even aangeven dat het helemaal niet veel tijd hoeft te kosten en dat scheelt wel heel veel irritatie op dit forum. Want als die schoenpoetsers worden gedeleted hebben we niet de hele tijd dat gezeur.
 
- SanThe -

- SanThe -

28/12/2010 16:03:54
Anchor link
Ha, het wordt nu gezellig.

Zie de topics van:
http://www.phphulp.nl/profiel/wangmeiyu-wangmeiyu/24381/
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

28/12/2010 16:08:08
Anchor link
THREE words:

BAN THE FUCKER!

Dank u.
 

28/12/2010 16:10:09
 
Niels K

Niels K

28/12/2010 16:12:09
Anchor link
Quote:
Nee is geen nette OO, en die functie is er al wel geloof ik.

Ik dacht dat je te lui was om in de code te snuffelen zoals je poosje geleden zei? ;)
 

28/12/2010 16:12:44
Anchor link
Niels Kieviet op 28/12/2010 16:12:09:
Quote:
Nee is geen nette OO, en die functie is er al wel geloof ik.

Ik dacht dat je te lui was om in de code te snuffelen zoals je poosje geleden zei? ;)


Dat ging om wat anders...
Forum stamt volgens mij uit 2008.
 
Wouter J

Wouter J

28/12/2010 16:34:51
Anchor link
- Aar - op 28/12/2010 16:08:08:
THREE words:

BAN THE FUCKER!

Dank u.

Voor zover ik weet kan niemand op dit forum een gebruiker verbannen:
Chris Horeweg op 22/12/2010 15:03:36:
In de colofon staat wie er waar actief is. Wat wij kunnen is het bewerken en verwijderen van topics, eventueel het aanpassen of verwijderen van een script, tutorial of boek. Anderen kunnen weer nieuws plaatsen.

Niemand kan IP's zien/verbannen, accounts (tijdelijk) uitschakelen of accounts aanpassen.

Bron: http://www.phphulp.nl/php/forum/topic/spam/75173/
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

28/12/2010 16:44:53
Anchor link
Dat zou de eindredactie dan moeten doen, maar tja, die laat niks van zich horen.

BAS! Kom op, kom online en pleur een IP-ban op dat 'Lifen Lifen' account...
 

28/12/2010 16:45:24
Anchor link
- Aar - op 28/12/2010 16:44:53:
Dat zou de eindredactie dan moeten doen, maar tja, die laat niks van zich horen.

BAS! Kom op, kom online en pleur een IP-ban op dat 'Lifen Lifen' account...


Meerdere accounts hoor.
 
- SanThe -

- SanThe -

28/12/2010 16:46:32
Anchor link
- Aar - op 28/12/2010 16:44:53:
Dat zou de eindredactie dan moeten doen, maar tja, die laat niks van zich horen.

BAS! Kom op, kom online en pleur een IP-ban op dat 'Lifen Lifen' account...


Bas is zojuist online geweest en weer vertrokken.
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

28/12/2010 16:46:54
Anchor link
wangmeiyu wangmeiyu heeft ook altijd leuke aanbiedingen
 

Pagina: 1 2 volgende »

 

Dit topic is gesloten.



Overzicht

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.