SSL-Foutmeldingen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior Java Developer

Dit ga je doen Full stack web- en appdevelopment; Vertalen van de functionele wensen naar de technische specificaties; Sturing geven aan/klank board zijn voor de software teams; Trainen van de software teams; Sparren met klanten; Meedenken over architectuur. Hier ga je werken De organisatie is een bureau welke websites en mobiele applicaties bouwt voor verschillende toonaangevende organisaties. Hierbij richten zij zich voornamelijk op de sectoren leisure, overheid en zorg. De sfeer intern kenmerkt zich door informaliteit, gezelligheid en ambitie. Ze werken dag in dag uit samen om mooie producten op te leveren voor hun klanten. Op dit moment zijn er

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Breda ben je als PHP/Symfony Developer niet alleen gefocust op het ontwikkelen van software. Daarnaast ben je voortdurend bezig met het zoeken naar nieuwe trends en ontwikkelingen die van waarde kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Hieronder een kort overzicht van jouw takenpakket: Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony Framework; Het schrijven van een schone en efficiënte codes; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klant; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die zijn gebouwd met het

Bekijk vacature »

Developer

Functie omschrijving Gaat jouw hart sneller kloppen van software developen in C#.NET? Voor een softwarebedrijf in regio Den Bosch zijn wij op zoek naar een C# programmeur. Lees snel verder! Wat ga je doen? Je gaat werken met C# en ASP.NET MVC Framework om onder meer webapplicaties, webshops en websites te ontwikkelen. Je optimaliseert de bestaande software en helpt mee aan het automatiseren van bedrijfsprocessen. Je gaat samen met je collega's de juiste oplossing op basis van de wensen van de klanten uitwerken tot een mooi product. Bedrijfsprofiel Het ontwikkelen van softwareoplossingen en kantoorautomatiseringen is waar dit bedrijf voor staat.

Bekijk vacature »

Front end developer binnen de consultancy

Functie Je komt in een team met ambitieuze developers die de passie voor Front-End met jou delen. Samen ga je aan de slag met leuke en leerzame opdrachten. Het team heeft een eigen budget en financiën en zij bepalen zelf hoe dat besteed en investeert wordt. Je gebruikt tools als JavaScript, Node.js, React, Angular, Typescript en Vue.js wanneer je werkt aan de opdrachten. Daarnaast zul je veel leren van je collega’s en gezamenlijk een leuke tijd doorbrengen tijdens activiteiten zoals wintersport, hackatons en conferentiebezoeken. Je krijgt niet alleen de mogelijkheid Front-End te ontwikkelen, maar ook vooral jezelf. Dit kan behaald

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Jouw team van vier collega .NET developers is verantwoordelijk voor het bouwen van de ETL processen van jouw nieuwe werkgever. Op dit moment wordt de front-end gedaan door een extern team van professionals. Echter wilt jouw nieuwe werkgever graag intern deze kennis uitbreiden en heeft dan ook de ambitie om dit voor het eind van het jaar intern te gaan aanpakken. Dit betekend dat jij als .NET ontwikkelaar de ideale kans krijgt om jezelf samen met jouw collega’s te ontwikkelen als full stack developer. Als .NET ontwikkelaar werk jij bij deze gave werkgever met C# .NET, SQL, JavaScript, REST

Bekijk vacature »

Outsystems Developer Junior

Dit ga je doen Bouwen aan nieuwe en innovatieve applicaties; Maken van koppelingen tussen Outsystems en het bestaande applicatielandschap; Troubleshooting op bestaande software. Hier ga je werken De organisatie is internationale speler binnen de bouwbranche en richt zich op de infrastructuur, zowel boven als onder de grond. Ze zijn ruim 1100 man groot en maken op IT vlak een mooie groei door. Als junior Outsystems Developer kom je te werken op een IT-afdeling van zo'n 25 man groot. Een aantal jaar geleden hebben ze de keuze gemaakt om zich meer te gaan richten op ontwikkeling en door de groei van

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Low Code Developer - Consultant

Functie omschrijving Wil jij fungeren als een spin in het web en samenwerken met klanten? Voor een leuke en interessante opdrachtgever in omgeving Leiden zijn wij op zoek naar een Low Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten en het leiden van projecten. Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en heb jij verstand van datamodellering en NO CODE Platformen? Lees dan snel verder! Bij deze rol horen de volgende werkzaamheden: Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform,

Bekijk vacature »

Laravel PHP developer in een jong team

Bedrijfsomschrijving Als je op zoek bent naar een werkplek waar plezier en uitdaging hand in hand gaan, dan is dit bedrijf de juiste keuze voor jou. Hier kun je werken aan uitdagende projecten en krijg je als developer veel verantwoordelijkheid. Het bedrijf waardeert kwaliteit boven kwantiteit en richt zich op het ontwikkelen van hoogwaardige applicaties en websites waar klanten enthousiast over zijn. Dit bedrijf is vooruitstrevend en streeft naar het leveren van de best mogelijke resultaten voor hun klanten. Als medior PHP ontwikkelaar met 3 jaar ervaring ben jij de persoon die we zoeken. Je krijgt hier de kans om

Bekijk vacature »

Software Developer Mendix / Maatschappelijk Betrok

Dit ga je doen Het bouwen van de Mendix applicaties in samenwerking met jouw team of zelfstandig; Werken met Scrum methodiek; Ontwikkelen van vooruitstrevende oplossingen; Meedenken over nieuwe applicaties en ontwikkelingen; On the job eigen maken van de Mendix omgeving. Hier ga je werken Deze dynamische en snelgroeiende organisatie begeeft zich in de recyclingbranche. Zij nemen op duurzame en efficiënte manier de recycling op zich. Vanwege hun snelle groei zijn zij op zoek naar een young professional die zich graag wilt ontwikkelen als Mendix Developer. Je komt te werken binnen een IT team van +/- 15 medewerkers. Het huidige ‘vaste’

Bekijk vacature »

Programmeur / Developer

Voor een familiebedrijf in Doetinchem, actief in de machinebouw voor de food-sector, zijn wij op zoek naar een programmeur / developer. In deze functie ben je werkzaam in een team van 5 medewerkers. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit het verhelderen van requirements vanuit de opdrachtgever, de klant en de afdeling ontwikkeling. Je verricht haalbaarheidsstudies en werkt specificaties uit die je afstemt met de opdrachtgever. Je ontwerpt design in software en stemt af met je collega's. De huidige vision-systemen zijn geschreven in C software, welke draait op een CUDA platform. Je schrijft en codeert software en zal gaan testdraaien. Tot

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Software developer (Python)

Functie Je komt te werken in het IT-team bestaande uit de Lead developer en 4 (medior/senior) developers. Gezamenlijk werken jullie aan de verbetering en uitbreiding van de software. Binnen het development team is er veel vrijheid en zelfstandigheid, zonder dat ze hiermee afdoen aan de kwaliteit. Zo hebben ze elke ochtend een korte stand-up (10:00 uur) en houden ze zo nu en dan pair-programming sessies. Ook is er een hele professionele ontwikkelcyclus waarbij code altijd eerst door een collega wordt getest voordat het naar deployement gaat. Je hebt in je werk oog voor kwaliteit, risico’s en het klantbelang. Communicatie met

Bekijk vacature »

No-Code Betty Blocks ontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving Wil jij de bedrijfsprocessen van klanten revolutionair digitaliseren en optimaliseren zonder beperkt te worden door programmeertalen? Kom werken bij een snelgroeiende en professionele organisatie met een gezonde dosis humor en veel vrijheid om jezelf te ontwikkelen. Als No-Code Betty Blocks ontwikkelaar werk je vanuit ons kantoor in het hart van Nederland, je thuiswerkplek of op locatie bij de klant. We faciliteren de juiste trainingen en ondersteuning zodat je een echte Betty Blocks expert wordt. Naast het werk zijn er bij ons bijzondere events, zoals een jaarlijkse zeildag, een zomerse barbecue en een knus kerstdiner om de grillige maanden door

Bekijk vacature »
Arjan Schuurman

Arjan Schuurman

15/01/2009 20:52:00
Quote Anchor link
Zie laatste berichten voor SSL onderdeel, ioncube werkt nu goed, alleen SSL nog.


Hallo allemaal,

Op het moment heb ik een probleempje met ioncube, ik krijg deze niet werkend op de server (CentOS, PHP 5):
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
Warning: file_exists() [function.file-exists]: open_basedir restriction in effect. File(/home/username/domains/website/public_html/Klanten/../../../../../../home/ioncube/ioncube_loader_lin_5.2.so) is not within the allowed path(s): (/home/username/:/tmp:/usr/local/lib/php/)


Ik heb hem ook in de php.ini gezet (en gereboot), alleen is dit de enige zend_extension. Verder heb ik de map met alle .so bestanden in /usr/lcal/lib/php/ioncube gezet. Daar heb ik de extension ook naar gelinkt. Helaas zonder invloed. Wat kan ik hier aan doen?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Arjan Schuurman
 
PHP hulp

PHP hulp

12/05/2024 01:41:39
 
TJVB tvb

TJVB tvb

15/01/2009 21:24:00
Quote Anchor link
Warning: file_exists() [function.file-exists]: open_basedir restriction in effect. File(/home/username/domains/website/public_html/Klanten/../../../../../../home/ioncube/ioncube_loader_lin_5.2.so) is not within the allowed path(s): (/home/username/:/tmp:/usr/local/lib/php/)

Warning: file_exists() [function.file-exists]: open_basedir restriction in effect. File(home/ioncube/ioncube_loader_lin_5.2.so) is not within the allowed path(s): (/home/username/:/tmp:/usr/local/lib/php/)

Volgens de error roep je het bestand home/ioncube/ioncube_loader_lin_5.2.so aan.
Aangezien je allen de bestanden in /home/username/* /tmp/* /usr/local/lib/php/* mag aanroepen is dit niet toegestaan.
Als je de bestanden in /usr/local/lib/php/ioncube hebt gezet moet dat wel werken.

Je hebt dus zeer waarschijnlijk ergens een verkeerde link.
 
Arjan Schuurman

Arjan Schuurman

15/01/2009 21:35:00
Quote Anchor link
Ik heb hem in de laatste optie gezet, daar heb ik immers de zend_extension op gezet. Kan het zijn dat er problemen met Zend zijn?

Edit: Wat ik ook zo raar vind is het terugbladeren van een map (../):
/home/username/domains/website/public_html/Klanten/../../../../../../home/ioncube/ioncube_loader_lin_5.2.so, dat kan toch nooit goed gaan... sowieso, er bestaat geen /home/ioncube :S
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Arjan Schuurman
 
Arjan Schuurman

Arjan Schuurman

15/01/2009 22:33:00
Quote Anchor link
Opgelost

Nu het volgende, hoe fix ik dit?:

"You should not use name-based virtual hosts in conjunction with SSL"
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

15/01/2009 22:45:00
Quote Anchor link
/home/username/domains/website/public_html/Klanten/../../../../../../home/ioncube/ioncube_loader_lin_5.2.so

is als ik het goed zeg hetzelfde als:

/home/ioncube/ioncube_loader_lin_5.2.so

Je gaat nl. eerst 6 mappen in, en vervolgens weer 6 mappen uit.

@Je volgende vraag:
Je zou geen naam-gebaseerde hosts moeten gebruiken op advies van SSL?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jesper Diovo
 
Rens nvt

Rens nvt

15/01/2009 23:21:00
Quote Anchor link
SSL mag in principe alleen gebruikt worden in combinatie met een vast IP adres, dus niet met meerdere vhosts op 1 IP (name based vhosts).

Dit is overigens niet een fout waar je hele webserver op stopt naar mijn weten.
 
Jurgen assaasas

Jurgen assaasas

16/01/2009 00:58:00
Quote Anchor link
Rens schreef op 15.01.2009 23:21:
SSL mag in principe alleen gebruikt worden in combinatie met een vast IP adres, dus niet met meerdere vhosts op 1 IP (name based vhosts).

Dit is overigens niet een fout waar je hele webserver op stopt naar mijn weten.


Meestal is er maar één certificaat. Het gaat natuurlijk niet zozeer om de gegevens maar dat de verbinding maar versleuteld is. Met banken en grote organisaties is het natuurlijk een ander verhaal.
 
Rens nvt

Rens nvt

16/01/2009 08:50:00
Quote Anchor link
Jurgen schreef op 16.01.2009 00:58:
Meestal is er maar één certificaat. Het gaat natuurlijk niet zozeer om de gegevens maar dat de verbinding maar versleuteld is. Met banken en grote organisaties is het natuurlijk een ander verhaal.

Ik zit even te zoeken naar wat je hier nu precies mee wilt zeggen in combinatie met het topic. Feit blijft dat het volgens het SSL protocol de bedoeling is dat er aan een certificaat 1 uniek IP gekoppeld is.

In veel hosting omgevingen zul je zien dat er meerdere SSL certificaten aan dezelfde server gekoppeld zijn, en tenzij je 1 server voor 1 domein in de lucht houdt, zal het dus veel voorkomen dat er meerdere SSL certificaten op een server actief zijn. En tuurlijk gaat het wel om het coderen van de gegevens, waarom zou je anders de verbinding encrypten? :-) ;-)

(Wat betreft Plesk servers: hier is deze melding standaard in je error log aanwezig als je met SSL aan de slag gaat)

Maar on topic: deze error zou je server niet mogen stoppen, is dat wel het geval???
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Rens nvt
 
Arjan Schuurman

Arjan Schuurman

16/01/2009 16:21:00
Quote Anchor link
Rens schreef op 16.01.2009 08:50:
Jurgen schreef op 16.01.2009 00:58:
Meestal is er maar één certificaat. Het gaat natuurlijk niet zozeer om de gegevens maar dat de verbinding maar versleuteld is. Met banken en grote organisaties is het natuurlijk een ander verhaal.

Ik zit even te zoeken naar wat je hier nu precies mee wilt zeggen in combinatie met het topic. Feit blijft dat het volgens het SSL protocol de bedoeling is dat er aan een certificaat 1 uniek IP gekoppeld is.

In veel hosting omgevingen zul je zien dat er meerdere SSL certificaten aan dezelfde server gekoppeld zijn, en tenzij je 1 server voor 1 domein in de lucht houdt, zal het dus veel voorkomen dat er meerdere SSL certificaten op een server actief zijn. En tuurlijk gaat het wel om het coderen van de gegevens, waarom zou je anders de verbinding encrypten? :-) ;-)

(Wat betreft Plesk servers: hier is deze melding standaard in je error log aanwezig als je met SSL aan de slag gaat)

Maar on topic: deze error zou je server niet mogen stoppen, is dat wel het geval???


Deze stopt de server zeker niet, maar om nou bij het herstarten van httpd een enorme lijst van domeinen met een SSL-foutmelding te krijgen is ook niet leuk. Het gaat in dit geval om DirectAdmin, is daar ergens een config waar ik het ip kan invullen?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.