[EXTRA] Statistieken | Score's

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.Net Front-end Ontwikkelaar

Wij zoeken een .Net Front-end Ontwikkelaar! Omschrijving Kun jij snel schakelen en ben je stressbestendig? Dan zoeken wij jou! Als .Net Front-end Ontwikkelaar help je mee aan de webapplicatie die over de hele wereld door allerlei bedrijven wordt gebruikt. Je werkt daarnaast mee aan nieuwe en verbeterde functionaliteiten en helpt met het oplossen van bugs. Over de opdrachtgever Je komt te werken in een ambitieus team dat zich blijft ontwikkelen. Dit is alle informatie die we nu kunnen delen over de werkplek. Als jij de .Net Front-end Ontwikkelaar bent voor deze job, vertellen we je snel nóg meer. Eisen Heb

Bekijk vacature »

Senior, Medior and Junior SAP HANA Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Medior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12696 Introductie Our client is the world's leading provider of lithography systems for the semiconductor industry, manufacturing complex machines that are critical to the production of integrated circuits or chips. Our purpose is “unlocking the potential of people and society by pushing technology to new limits”. We do this guided by the principles “Challenge”, “Collaborate” and “Care”. Wat verwachten we van jou? SAP Certified Application Associate - SAP HANA Cloud Modeling (training and/or certification) Bachelor degree or higher Excellent understanding of SAP HANA (2.0 / Cloud), Data Modelling and writing

Bekijk vacature »

Java Developer bij een jonge groeiende organisatie

Bedrijfsomschrijving Vind jij het als Java developer ook zo belangrijk dat een bedrijf je de ruimte en tijd geeft voor persoonlijke ontwikkeling? Dan zit je hier helemaal goed. Deze jonge organisatie is opgericht in 2018 en is ondertussen uitgegroeid tot een club van ongeveer 30 medewerkers. Het gaat hier om een echte Java club, die vrijheid en verantwoordelijkheid erg belangrijk vinden. Het bedrijf heeft een informele sfeer en de teams zijn erg hecht met elkaar. Ze delen graag de kennis en ervaringen met anderen, maar vinden andermans mening ook zeer belangrijk. De organisatie zet zich in voor ontwikkeling en besteed

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Binnen het team bouw je aan een applicatie met andere .Net Developers, testers een Product Owner en een Business Analyst. Met het team wordt de backlog besproken. In overleg claim jij jouw deel en zorgt ervoor dat onderhoud en innovatie wordt gerealiseerd. Het project dat momenteel draait is het opgraden van de omgeving. Doorontwikkelen van de huidige applicatie; Overleggen met teamleden om de backlog te verdelen; Onderhouden van de huidige omgeving; Sparren met de business en het ophalen van nieuwe requirements. Hier ga je werken De organisatie is een van de grootste landelijke aanbieder van diverse

Bekijk vacature »

Senior Airport Developer ( System engineer)

De functie Nice to know (you) De nieuwe A-pier wordt de duurzaamste van Schiphol. Als deze af is ligt er 4000 vierkante meter zonnepanelen op het dak. En de toiletten? Die spoelen door met regenwater. we gaan ervoor: het creëren van de meest duurzame en hoogwaardige luchthavens ter wereld. een toekomstbestendig en duurzaam Schiphol. Daar werken we elke dag hard aan in team Development & Sustainability. Jij bent regisseur, expert én aanjager van de ontwikkeling van Schiphol. Connecting your world Hoe maak je de ambities en doelstellingen van Schiphol concreet in een project? De waarde voor Schiphol naar eisen die

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Functie omschrijving Gezocht front-end developer! Voor een toffe organisatie in de regio Rhenen zij wij op zoek naar een front-end developer die de eindverantwoordelijkheid op zich neemt van alles wat met design te maken heeft. In deze functie heb je een adviserende rol en beschik je over een grote dosis vakinhoudelijke kennis. Samen met collega’s en klanten overleg je om aangeleverde designs om te zetten naar unieke concepten. Zo draag jij je steentje bij aan de groeiambities van de klant. Voor klanten wordt jij het vaste aanspreekpunt als het gaat over planningen hierin houdt je alle betrokkenen goed op de

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Front end developer Zorgplatform

Functie Jij als Front end ontwikkelen zult komen te werken samen met 1 PHP ontwikkelaar, 1 Python developer en een flexibele schil aan ontwikkelaars . Samen ga je ervoor zorgen dat de huidige producten doorontwikkeld worden. De Marketplace is geschreven in PHP Laravel en in de front end React. De roostersoftware is ontwikkeld in Python in combinatie met React in de front end. Jij zult als Front ender dus voornamelijk bezig zijn met het verbeteren van onze interfaces op onze verschillende producten. Momenteel ligt de uitdaging in het feit dat de roostersoftware breder schaalbaar moet worden zodat het voor meerdere

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Full stack developer Python, React

Functie Jij als full stack developer komt binnen onze Technology afdeling te werken. Deze bestaat momenteel uit 15 man. De stack waarmee wij werken is voornamelijk Python, Javascript, React en GraphQL. Binnen deze afdeling wordt er met multidisciplinaire teams gewerkt aan verschillende projecten. Projecten duren vaak langer dan 3 maanden en je bent van begin tot eind vaak betrokken. Naast dat je als full stack ontwikkelaar aan de slag gaat ben je ook Consultant. Dit betekent dat je ook klantcontact hebt in je rol en werkshops geeft. De verhouding tussen deze werkzaamheden zijn ongeveer 70% development en 30% consultancy. Een

Bekijk vacature »

Back end developer Digital Agency

Functie Wij zijn van origine een wordpress bureau, maar sinds 2006 zijn wij dit wel redelijk ontgroeid. Naar mate de jaren verstreken zijn we gegroeid in omvang, maar ook in de complexiteit van opdrachten waarin wij onze klanten kunnen bedienen. Momenteel bestaat onze organisatie uit 4 front end developers, 12 back end developer 3 projectmanagers en een 2 koppig management. Wij zijn een hele informele, bijna familiaire organisatie. Geen strak pak of overhemd, nee gewoon dragen waar jij je prettig bij voelt. De gemiddelde leeftijd ligt tussen de 25 en 30 en wij doen er veel aan om onze hechte

Bekijk vacature »

C# Unity Developer

Functieomschrijving Ontwikkel jij mee door applicaties te bouwen die bijdragen aan het optimaliseren van processen? Voor een erkende werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een Unity C# Developer die graag de uitdaging aangaat! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je bent een luisterend oor naar klanten en vertaalt hun wensen door naar bruikbare software; Je werkt aan innovatieve softwareoplossingen voor het verbeteren en/of vernieuwen van processen; Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van updates/aanpassingen aan de reeds draaiende applicaties. Bedrijfsprofiel Je komt te werken voor een internationale werkgever in regio Tilburg. Samen met een vooruitstrevend team

Bekijk vacature »

Dynamics Ontwikkelaar

Dit ga je doen Ontwikkelen van Dynamics 365 voor de interne uitrol; Samen met de consultants sparren met klanten over de wensen en eisen; Ontwikkelen van Dynamics 365 voor verschillende grote klanten; Technische analyse en testen; Meedenken over het gebruik en de richting van Dynamics binnen de organisatie. Hier ga je werken Onze opdrachtgever, gevestigd in regio Eindhoven, levert een compleet dienstenpakket op het gebied van IT. Zij pakken verschillende (complexe) vraagstukken van grote organisaties op. De sfeer intern is gezellig en informeel. Men houdt van hard werken maar gezelligheid door middel van een borrel of gezamenlijke lunch komt er

Bekijk vacature »

Senior Front-End Developer

As a Senior Front-end Developer you maintain the balance between creativity and functionality for our webshop, and you coach your fellow developers. How do I become a Senior Front-End Developer at Coolblue? As a Front-end Developer you work on the user-friendliness of our webshop for millions of customers. You enjoy working with the UX Designer to pick up stories. You get energy from coming up with creative solutions and are happy to present this within the team. You are also proud of your work and welcome all feedback. Would you also like to become a Senior Front-End Developer at Coolblue?

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Voor jou als junior .NET ontwikkelaar staat er een flinke uitdaging klaar bij dit bedrijf waar jij veel van kan gaan leren. Zo willen zij een flinke uitbreiding doen op het webbased gedeelte dat zij nu hebben en willen zij het standaard deel gaan moderniseren. Jouw team is dan ook op zoek naar een junior .NET ontwikkelaar die het leuk vindt om op basis van research en development aan de slag te gaan. Jouw mening telt mee als het gaat om hoe en met wat deze applicaties gebouwd en herschreven gaan worden. Jouw functie bij dit bedrijf gaat dan

Bekijk vacature »
 - Diov  -

- Diov -

16/02/2013 18:33:32
Quote Anchor link
Hallo Forumleden,

Ik zou graag de personen die deze week de meeste topic's gestart hebben, in een lijst willen plaatsen.
Zoals dit:
1 ............... Diov ------ 22
2 ............... Anne ------ 15
3 ............... Koen ------ 6

...

Er zouden maar 3 (misschien 5) gebruikers getoond moeten worden.
Ik vraag met af hoe ik dit best doe.

Met een cronjob, elk uur misschien?
-- Waarbij ik elk uur alle topic's tel per gebruiker & dit dan toevoeg bij mijn user tabel ?

Zonder cronjob?
-- Weet dan wel niet zo goed, hoe ik dit doe.

Als jullie ideeën hebben voor mij, laat maar horen
Ik zal ook nog even googlen op Leaderbord

Alvast bedankt
Mvg,
Diov

Edit:
Niet klein probleem, de datum:
http://www.phphulp.nl/php/forum/topic/statistieken-scores/89265/1/#641008
Gewijzigd op 17/02/2013 12:34:15 door - Diov -
 
PHP hulp

PHP hulp

06/05/2024 12:26:42
 
Tim S

Tim S

16/02/2013 18:36:22
Quote Anchor link
Misschien begrijp ik het niet helemaal goed, maar volgens mij is dit gewoon het zelfde als bijvoorbeeld de laatste topics laten zien maar dan met een andere query....?
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

16/02/2013 18:38:17
Quote Anchor link
Hallo Diov,

Dit kan toch gewoon als de pagina geladen wordt? de query zal wel iets ingewikkelder worden.

kun je je tabelnamen en kolomnamen eens posten?
 
Tim S

Tim S

16/02/2013 18:41:33
Quote Anchor link
En als de gebrbuiker een topic plaatst is deze ingelogd en kan je meteen iets in de user tabel zetten.
 
Eddy E

Eddy E

16/02/2013 18:49:16
Quote Anchor link
Om wat voor forum gaat het?
Want dit is makkelijk met 1 query op te lossen.

in phpBB kan je prima topics tellen. Gewoon tellen hoeveel berichten er eerste post zijn in een tijd-gebied.
 
 - Diov  -

- Diov -

16/02/2013 18:53:11
Quote Anchor link
Het is eigenlijk meer een meldingenvenster, waarbij mensen ook kunnen op reageren.

Tabel: Topics
-- id -- starter_id -- topic_name -- ...

Enzoverder.

Starterd_id is het id van de gebruiker die het topic starte.

Nu zou ik graag alle topics tellen voor elke gebruiker.
En dat is mijn vraag.
 
Eddy E

Eddy E

16/02/2013 19:05:15
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
SELECT COUNT(topic_id) AS aantal, t.starter_id, t.topic_name, t.topic_id, u.user_name
FROM topics AS T
LEFT JOIN users AS u
ON (t.starter_id = u.user_id)
WHERE t.topic_date BETWEEN DATE_SUB(NOW(), INTERVAL 1 MONTH) AND NOW()
GROUP BY topic_id


Zoiets. Weet niet of het gelijk werkt (waarschijnlijk niet...)
 
 - Diov  -

- Diov -

16/02/2013 19:30:10
Quote Anchor link
@Eddy, bedankt.
Hiermee ben ik al heel veel vooruitgeschoven.

Je was alleen een Limit vergeten. En heb dit nu zonder cronjob gedaan.
De code heb ik wel niet in zijn geheel uitgevoerd
Gewijzigd op 16/02/2013 19:54:44 door - Diov -
 
Eddy E

Eddy E

17/02/2013 08:46:17
Quote Anchor link
Ja, en een ORDER BY en nog wel een aantal dingen. Welke query heb je nu?
Cronjobs zijn hier echt niet voor nodig.

Toevoeging op 17/02/2013 08:46:23:

Ja, en een ORDER BY en nog wel een aantal dingen. Welke query heb je nu?
Cronjobs zijn hier echt niet voor nodig.
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

17/02/2013 09:58:58
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
SELECT
    u.user_id, u.user_name, COUNT(t.starter_id) AS aantal
FROM
    users u
LEFT JOIN
    topics t
    ON u.user_id = t.starter_id
GROUP BY
    u.user_id, u.user_name
ORDER BY
    aantal DESC

Dit geeft je een overzicht van alle gebruikers met het aantal topics, ook de gebruikers met 0 topics
 
 - Diov  -

- Diov -

17/02/2013 12:20:24
Quote Anchor link
Hallo Ger, mijn query lijkt heel sterk op die van jouw.
Nu heb ik 1 (klein) probleem.

Ik selecteer de records van 1 week geleden tot en met vandaag.
Maar ik zou ze eigenlijk per week willen hebben.

Dus eigenlijk:
van maandag Tot Zondag.

Dus als we dinsdag voorbeeld zijn.
Dan moet hij alle records nemen van die week.

Hoe doe ik dit het best?
Ik sla de datum op als datetime.

Mvg,
Diov
Gewijzigd op 17/02/2013 12:20:54 door - Diov -
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

17/02/2013 12:34:16
Quote Anchor link
Voeg deze WHERE clause toe aan de query:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
WHERE DATE(t.topic_date) >= CURDATE() - INTERVAL WEEKDAY(CURDATE()) DAY
 
 - Diov  -

- Diov -

17/02/2013 13:22:21
Quote Anchor link
Hoi Ger,

Er is nog altijd een fout als ik je WHERE toevoeg.
Is dit misschien omdat ik het op de verkeerde plaats zet?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?php

$sql_get_statiestieken_per_gebruiker
= "SELECT u.username, p.promogever_id, p.datum COUNT(p.promonemer) As aantal
                FROM leden AS u
                LEFT JOIN promo AS p
                WHERE DATE(p.datum) >= CURDATE() - INTERVAL WEEKDAY(CURDATE()) DAY
                ON u.id = p.promogever_id
                GROUP BY promogever_id
                                                        
                ORDER BY COUNT(promonemer) DESC
                LIMIT 5 "
;
?>
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

17/02/2013 14:16:12
Quote Anchor link
Inderdaad de verkeerde plaats, regel 6 en 7 omwisselen
 
 - Diov  -

- Diov -

17/02/2013 17:54:03
Quote Anchor link
@Ger, het werkt.

Alleen snap ik je formule niet helemaal.
Toch bedankt!
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

17/02/2013 18:14:33
Quote Anchor link
Dan zal ik hem proberen uit te leggen:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
WEEKDAY(CURDATE())

Dit geeft de dag van de week -beginnend op maandag (0) en eindigend op zondag(6)- van de huidige datum.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
CURDATE() - INTERVAL x DAY

Dit trekt x dagen af van de huidige datum, waar in dit geval x wordt ingevuld door het resultaat van de eerste functie. Vandaag is dat dus 6 en is het resultaat van het geheel dus 2013-02-11
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.