Stemmen opslaan door cookies?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front-end Angular developer

Functie In jouw rol als Front-End developer werk je samen met de backend developers om middels tweewekelijkse sprints het platform naar een hoger niveau te tillen. Hiernaast heb je affiniteit met data en werk je graag samen met het team om de gegevensintegriteit en -beveiliging te waarborgen, om ervoor te zorgen dat de gebruiker wereldwijd de beste SaaS-services heeft. Deze organisatie heeft meer dan 100 mensen in dienst, waarvan er 45 in Nederland werken. Het ontwikkelteam bestaat uit 10 mensen en is verdeeld in 2 scrumteams. Het eerste team bestaat uit Java en Scala ontwikkelaars. Het tweede team, waar jij

Bekijk vacature »

Fullstack Software Developer

Functieomschrijving Voor een ambitieuze werkgever in regio Roosendaal zijn wij op zoek naar een Full Stack C#.NET Developer. Als software programmeur ben je verantwoordelijk voor het bouwen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere developers en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Verder ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, dashboards en apps voor de eigen IOT-oplossingen; Testen en goedkeuren van de software; Je gaat aan de slag met de volgende technologieën en frameworks: C#, JS frameworks,

Bekijk vacature »

Lead Java Developer

Dit ga je doen Je taken bestaan onder andere uit: Het aansturen van een development team bestaande uit 8 collega's op technisch maar ook HR gebied; Het maken van strategische keuzes omtrent de (nieuw)bouw van deze applicatie; Het maken van technische ontwerpen; Hands-on mee ontwikkelen met het team (met o.a. Java, Spring, Angular, REST); Reviewen van code en feedback geven op collega developers. Hier ga je werken Als Lead Software Developer ben je verantwoordelijk voor één van de vier Agile Java ontwikkelteams die bouwen aan technologie die duizenden instanties wereldwijd verbindt. Dit Agile team, data Jira en Confluence gebruikt en

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Breda ben je als PHP/Symfony Developer niet alleen gefocust op het ontwikkelen van software. Daarnaast ben je voortdurend bezig met het zoeken naar nieuwe trends en ontwikkelingen die van waarde kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Hieronder een kort overzicht van jouw takenpakket: Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony Framework; Het schrijven van een schone en efficiënte codes; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klant; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die zijn gebouwd met het

Bekijk vacature »

Junior Front end developer Onderwijssoftware

Functie Als Junior front end developer kom jij terecht in een klein, maar hecht team bestaande uit 5 andere developers (waarvan 2 senioren, 2 medior en 1 junior). Met de gezamenlijke missie om “ieder kind te helpen met onze software” wordt er dagelijks gepassioneerd en hard gewerkt aan ons in-house ontwikkeld platform. Deze software is gebaseerd is op AI, machine Learning en wetenschappelijke inzichten. Dagelijks zul jij werken met onze high traffic webapplicatie. We hebben ruim 300.00 gebruikers en meer dan 2 miljard records waar je te maken mee krijgt! Verder zul jij je bezighouden met: – Het ontwikkelen van

Bekijk vacature »

.NET Developer gezocht!

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een .NET Developer! Wil jij werken voor een internationaal bedrijf waar je legio mogelijkheden krijgt als Software Ontwikkelaar? Grijp nu je kans en kijk snel of jouw vaardigheden aansluiten bij onderstaand profiel! Je kunt een uitdagende rol gaan vervullen als .NET Developer binnen een internationaal bedrijf dat gevestigd is in omgeving Bergen. Dit bedrijf is zeer vooruitstrevend en verricht betekenisvol werk. Binnen dit bedrijf wordt gewerkt aan de productie en ontwikkeling van medische middelen. Als .NET Developer ga jij je bezig houden met het volgende: Je wordt betrokken bij alle fasen van software

Bekijk vacature »

Back-end PHP Developer

Dit ga je doen Her- en uitbouwen van het inhouse softwareplatform dmv PHP; Onderhouden van bovengenoemd platform in PHP; Sparren met het team; Meedenken over nieuwe functionaliteiten, security etc; Jouw input leveren aan het proces door op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen etc. Hier ga je werken Onze klant, gevestigd in de omgeving van Alkmaar, levert wereldwijd oplossingen op het gebied van IT. Dag in dag uit werken zij met veel passie aan hun product waarmee ze streven naar verbeteringen binnen zorg. Voor onze klant zijn we op zoek naar een medior PHP Developer. Je komt te werken

Bekijk vacature »

Belastingdienst - Freelance Senior Applicatie ontw

Startdatum: 01.06.2023 Richttarief: €65,00 - €75,00 Duur van de opdracht: 6 maanden Uren per week: 36 Taal: Nederlands vereist! Gelieve in het Nederlands te solliciteren. Functieomschrijving: We verwachten van je, dat je: Brede ervaring hebt als JAVA-ontwikkelaar; Ervaring hebt met Agile/Scrum-werken en je thuis voelt in een Agile omgeving; Een aandeel levert aan het scrumproces en in de SAFe-releasetrain; Zelfstandig werkt in een scrumteam en intensief de samenwerking op zoekt met je directe collega’s en je omgeving; Ervaring meebrengt met het schattten en inplannen van taken tot en met het testen en demonstreren van de opgeleverde functionaliteit; Collega’s in je

Bekijk vacature »

.NET Developer Shared Driving

Bedrijfsomschrijving Onze klant richt zich op het toegankelijker maken van steden, een fantastisch mooi streven. Hoe ze dat doen? Met eigen ontwikkelde software, waarmee vervoersmiddelen gedeeld kunnen worden. Deze inspirerende werkgever maakt een maatschappelijke impact en dat doen ze nu al zo'n 25 jaar! Het bedrijf is gevestigd in het centrum van Rotterdam en kent ongeveer zo'n 90 medewerkers. Het personeel is lekker gewoon gebleven! Iedereen kleedt zich zoals hij of zij dat zou willen en de sfeer is er erg fijn. Een leuke werkgever om voor te werken, en bovendien zijn er voor jou als Software Developer veel mooie

Bekijk vacature »

Traineeship ICT regio Amsterdam/Utrecht

Wat ga je doen? Het traineeship begint met een fulltime maand cursussen en praktijkdagen, waarin je de basis van het IT-vak leert op de Shared Servicedesk (SSD). Daarnaast ga je meteen aan de slag voor je eerste certificering! (ITILv4). Je start in een groep met 4 tot 10 deelnemers, waarmee jij gedurende die maand optrekt en je kennis kunt delen. Na het voltooien van de eerste maand ga je direct voor een langere periode aan de slag bij één van onze klanten of blijf je intern bij ons op de Shared Servicedesk. Je bent het eerste aanspreekpunt van de eindgebruikers

Bekijk vacature »

Senior SQR Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 13333 Introductie Are you passionate about contributing to the world's most advanced machines. Do you thrive in a challenging environment working with highly motivated and skilled teams? If so, we have the perfect opportunity for you! We are seeking a Senior Software Design Engineer for Sequence Tooling to play a critical role in creating and maintaining mission-critical software applications. In this role, you will focus on achieving maintainable software architecture that is transparent and easy to extend while maintaining a strong focus on software quality. You will work closely with

Bekijk vacature »

Fullstack of back-end PHP developer

Functie Ieder onderdeel van de software draait op aparte servers en het bestaat dus echt uit verschillende componenten. Het team bestaat uit 4 developers, een klein team dus met korte lijnen. Alles in intern ontwikkeld en je werkt aan alle facetten. Van uitbreiding van de core tot maatwerk voor de klant. Ook liggen er verschillende uitdagingen op servervlak en databases. Je zult de eerste periode veel samenwerken met de lead developer om vervolgens echt je gang te gaan binnen de software. In het team streven ze naast de hoogst haalbare kwaliteit. Hiervoor werken ze nauw met elkaar samen en levert

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Functioneel applicatiebeheerder - SOP-SYS-SAM

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Functioneel Applicatiebeheerder voor het financiele domein op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je gaat samenwerken in een team van circa 15 functioneel applicatiebeheerders en gaat onderdeel uitmaken van een DevOps team. Met dit team ga je applicaties (laten) ontwikkelen en beheren. Hierbij concentreer je je vooral op

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving Veel begeleiding en de kans om je verder te ontwikkelen als software developer. Dat kunnen wij jou bieden bij deelname aan deze leuke traineeship. Je krijgt een mentor toegewezen die jou alle kneepjes van het vak leert. Heb jij al wat ervaring als software developer? Daar worden wij heel blij van! Lees snel verder! Bedrijfsprofiel Als software developer neem je deel aan een trainings programma in de omgeving van Haarlem waar je persoonlijk wordt begeleidt, zodat je alle kneepjes van het vak leert. Aan de hand van jouw kennis en ervaring krijg je een persoonlijk opleidingstraject. Je gaat

Bekijk vacature »
Gerjan de Vries

Gerjan de Vries

04/08/2006 17:00:00
Quote Anchor link
Hallo,

ik heb dit onderstaande script, voor een foto rating
maar nu kun je dus constant blijven stemmen, en dat is niet mijn bedoeling.

weet iemand hoe je er voor kan zorgen dat iemand maar 1x op een foto kan stemmen?

Via cookies is goed genoeg, hoeft niet per IP

Zou iemand mij kunnen helpen?

Hier de code:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
<?
if(!$_GET["show"] and !$_POST["show"]){
    $result = mysql_query("SELECT * FROM $db_table_pictures;");
    while(list($ids[]) = mysql_fetch_row($result));
    while(true){
      srand((double)microtime()*1000000);
      $show = rand(1,mysql_num_rows($result));
      if(array_search($show,$ids)){
        break;
      }
    }
  }

  else{
    $show = $_GET["show"] ? $_GET["show"] : $_POST["show"];
  }


  $row        = mysql_fetch_array(mysql_query("SELECT * FROM $db_table_pictures WHERE id=$show;"));
  list($next) = mysql_fetch_row(mysql_query("SELECT id FROM $db_table_pictures WHERE id>$show ORDER BY id ASC LIMIT 0,1;"));

  if($row["points"] != 0){
    $row["points"] = number_format($row["points"]/$row["votes"],2,",","");
  }


  if(!$next){
    list($next) = mysql_fetch_row(mysql_query("SELECT id FROM $db_table_pictures WHERE id>1 ORDER BY id ASC LIMIT 0,1;"));
  }

  
  echo $header;
  echo "
          <form action=\"index.php\" method=\"post\">
            <table align=\"center\" border=\"0\" cellpadding=\"2\" cellspacing=\"0\">
              <tr>
                <td rowspan=\"2\">Slecht</td>
                <td rowspan=\"2\" width=\"10\">&nbsp;</td>"
;

  for($i=1;$i<=$max_points;$i++){
    echo "
                <td align=\"center\">$i</td>"
;
  }


  echo "
                <td rowspan=\"2\" width=\"10\">&nbsp;</td>
                <td rowspan=\"2\">Goed</td>
              </tr>
              <tr>"
;

  for($i=1;$i<=$max_points;$i++){
    echo "
                <td align=\"center\"><input type=\"radio\" name=\"vote\" value=\"$i\" onClick=\"submit();\"></td>"
;
  }

?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Gerjan de Vries
 
PHP hulp

PHP hulp

19/05/2024 09:28:09
 
Frank -

Frank -

04/08/2006 17:02:00
Quote Anchor link
Zet even
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? ?>
om de code, dan wordt de color highlighting actief en is de code beter leesbaar.

Dank je
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

04/08/2006 17:05:00
Quote Anchor link
Ik zou juist wel de IP opslaan in de database en dan eisen dat die UNIQUE moet zijn. Dan krijg je foutmelding 1062 (uit mijn hoofd) als er een dubbele IP is.
 
Gerjan de Vries

Gerjan de Vries

04/08/2006 17:06:00
Quote Anchor link
cookies is voor dit doel voldoende
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

04/08/2006 17:20:00
Quote Anchor link
Okee, dan doe je eerst een check of er een cookie gezet is:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
    if (isset ($_COOKIE['mijn_poll'])) {
        // ze mogen niet stemmen
    }
    else {
        // ze mogen stemmen, en daarna
        // cookie zetten voor een week of vier

        setcookie ('mijn_poll', 'gestemd', time () + (3600 * 24 * 4), '/', 'jouwsite.nl');
    }

?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jan Koehoorn
 
Gerjan de Vries

Gerjan de Vries

04/08/2006 17:45:00
Quote Anchor link
waar moet ik dat neerzetten in het bestand?
 
Mebus  Hackintosh

Mebus Hackintosh

04/08/2006 17:49:00
Quote Anchor link
En wat nouw als ik dat koekje verwijder?

Dan ken ik weer stemmen..

Dat wil je juist niet

GR. mebus!

edit:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?php

$sql
= mysql_query("SELECT COUNT(1) FROM tabel WHERE ip = '".$IP."'") or trigger_error(mysql_error());
$count = mysql_result($sql,0);

if($count == FALSE) {
  //  je kan wel stemmen
} else {
  //  je kan niet stemmen
}

?>


ip varchar(23) NOT NULL,
UNIQUE KEY(ip)

$IP wist ik ff niet meer snel $_SERVER['remote_addr'];

Heb ik dat goed?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Mebus Hackintosh
 
Gerjan de Vries

Gerjan de Vries

04/08/2006 17:53:00
Quote Anchor link
dat maakt niet uit, het heeft meer als doel het flooden tegen te gaan.
 
Niek s

niek s

04/08/2006 17:56:00
Quote Anchor link
en als de browser nu geen cookies ondersteund?
 
Gerjan de Vries

Gerjan de Vries

04/08/2006 18:02:00
Quote Anchor link
hmmm ja daar heb je wel wat, maar nu moet ik dat IP nog inbouwen!!!

kun je ook vertellen waar ik dat neer moet zetten, en wat voor een sql moet ik maken?
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

04/08/2006 18:08:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
<?php
    function get_ip () {
        if (@getenv ($_SERVER['HTTP_X_FORWARDED_FOR'])) {  
            $ip = @getenv ($_SERVER['HTTP_X_FORWARDED_FOR']);
        }

        elseif (@getenv ($_SERVER['HTTP_CLIENT_IP'])) {  
            $ip = @getenv ($_SERVER['HTTP_CLIENT_IP']);  
        }

        else {  
            $ip = $_SERVER['REMOTE_ADDR'];  
        }

        return $ip;
    }


    $ip = get_ip ();
    $sql = "
        INSER INTO tabel
        SET ip = '"
. $ip . "'
        LIMIT 1"
;
    if (!$res = mysql_query ($sql)) {
        trigger_error (mysql_errno () . ': ' . mysql_error ());
    }

?>
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.