stempagina aanpassen

Overzicht

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Laravel / PHP developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Medior PHP / Laravel Developer voor een IT-consultancy in de omgeving van Hoofddorp! Ben jij op zoek naar een leuke nieuwe uitdaging binnen een veelzijdige werkomgeving? Lees dan snel verder! Binnen dit bedrijf werk je in een ontwikkelteam, waarin je zeer betrokken bent en meedenkt over softwareoplossingen. Binnen dit Team hou je je bezig met het aanpassen, verbeteren en vernieuwen van de logistieke oplossingen. Je zult je bezig houden met de volgende werkzaamheden: Je gaat aan de hand van de wensen van klanten software ontwikkelen; Je bent bij het gehele proces betrokken;

Bekijk vacature »

Informeel bureau zoekt Senior PHP developer

Functie Als senior PHP developer neem je het voortouw in ontwikkeltrajecten en ben je in staat werk uit te leggen aan collega’s om zo je kennis met hen te delen. Je deinst niet terug voor ingewikkelde projecten. Deze zie jij alleen maar als uit uitdaging. Je werkt doorlopend aan klantcases (en hierdoor je klant echt leert kennen), maar toch ben je afwisselend bezig. Dit alles in een vrije en ontspannen werksfeer, met een team van gelijkgestemde. Binnen de development teams werken ze met o.a. PHP, Laravel, React, Node, Elastic, Amazon AWS, JIRA, Solid, Domain-driven-design, Doctrine, Redis, docker, Kubernetes, CI, PHP

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Ervaren .NET Developer gezocht! Wij zoeken een ervaren .NET developer die aan de slag gaat voor een softwarebedrijf in de regio Rhenen. In deze rol ben jij zowel zelfstandig als in teamverband verantwoordelijk voor het ontwikkelen en verbeteren van bestaande producten. Daarnaast houdt jij je bezig met de nieuwbouw van websites, webapplicaties en mobiele applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Je werkt hierbij nauw samen met andere developer, productmanagers en product specialisten om mooie producten te creëren. Bedrijfsprofiel Waar kom je te werken? Je komt te werken voor snelgroeiende softwareleverancier en allround dienstverlener. Klanten van deze

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Wat ga je doen? Als developer ben jij samen met een gemotiveerd team van 10 collega’s verantwoordelijk voor het creëren van aangemeten software voor klanten. Je bent klantvriendelijk en oplossingsgericht ingesteld, omdat het essentieel is om de klanten zo goed mogelijk te helpen met hun uitdagingen. Het is mogelijk om vanuit huis je werkzaamheden uit te voeren, maar het is ook prettig als je in de omgeving van Tilburg woont om naar het kantoor te kunnen komen. Vind jij het leuk om jouw creatieve vaardigheden te benutten om complexe systemen te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Bedrijfsprofiel Voor wie

Bekijk vacature »

Airport Developer / System engineer

De functie Als onze nieuwe Airport Developer / System Engineer is je doel om uit nieuwbouw- en onderhoudsprojecten maximale waarde te creëren voor Schiphol Group en haar stakeholders. Vanuit je visie en expertise, maar ook (technologische) ontwikkelingen, wetgeving en beleid vertaal je klantwensen naar een gedegen programma van eisen. In de planontwikkelingsfase werk je nauw samen met Plan Ontwikkelaars om je kennis in te brengen ten behoeve van de kwaliteit van het investeringsvoorstel. Je overlegt met diverse partijen, stelt de vraag achter de vraag en verbindt zo de belangen van de luchthaven, proceseigenaar en asseteigenaar om tot een gedragen ontwikkelopgave

Bekijk vacature »

SQL database ontwikkelaar

Functie omschrijving Ben jij niet bang voor complexe algoritmes? Schikt het schrijven van procedures in T-SQL jouw niet af en heb jij al de nodige informatie in SQL, dan is functie precies wat voor jou! Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je gaat werken aan de complexere projecten waar jij van A tot Z bij betrokken bent. Je gaat zorg dragen voor het ontwerp, de ontwikkeling en het updaten van SQL databases. Dit doe je op basis van T-SQL. Jij bent van start tot finish betrokken bij de projecten die jij leidt. Je houdt contact met klanten en

Bekijk vacature »

Mendix Consultant / Developer

Dit ga je doen Het in kaart brengen en analyseren van de functionele wensen van de klant rondom Mendix applicaties; Het fungeren als sparringpartner voor de (interne) klanten; Het opstellen van requirements en het vertalen hiervan naar technische mogelijkheden; Het opstellen van user stories; Het bouwen van de Mendix applicaties in samenwerking met jouw team of zelfstandig; Het testen van op te leveren software en het zorg dragen voor de implementatie; Trainen van gebruikers in het gebruik van de applicatie; Werken in een Agile omgeving. Hier ga je werken De organisatie begeeft zich in de retail branche en focust zich

Bekijk vacature »

Medior/senior PHP ontwikkelaar E-commerce

Functie Het software development team bestaat momenteel 5 scrum teams . Ieder team heeft een eigen SCRUM Master en eigen tester. Zij werken voornamelijk in PHP en met hun eigen geschreven framework wat Symfony based is . Jij bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor het interne softwaresysteem en alle projecten die daar omheen lopen. Alles wat jij ontwikkelt, wordt direct toegepast en uitgerold (wereldwijd). Dit maakt jouw werk tastbaar en uitdagend! Een greep uit jouw werkzaamheden: Toevoegen en ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten Logistieke software ontwikkelen voor intern gebruik Tientallen gigabytes aan data inzichtelijk maken Altijd op zoek gaan naar

Bekijk vacature »

PHP Laravel developer

Functie omschrijving Weet jij alles van Laravel en krijg je energie van het ontwikkelen van software hiermee? Laat snel wat van je horen want wij zoeken een PHP/Laravel developer in regio 's-Hertogenbosch. Jouw taken zullen bestaan uit: Softwareapplicaties ontwikkelen en verder optimaliseren in veel diverse projecten op basis van Agile/Scrum. Uitleg geven over software en applicaties Klantcontact hebben over bestaande applicaties. Documentatie schrijven over applicaties. Techstack: PHP, Laravel, HTML, CSS, Javascript. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van 's-Hertogenbosch en is een klein softwarebedrijf. Er werken ongeveer 15 medewerkers, verdeeld in meerdere teams, zoals back-end en front-end development, projectmanagement

Bekijk vacature »

.Net Ontwikkelaar

Dit ga je doen Het ontwerpen en ontwikkelen van software voor klanten; Het bijdragen van kennis en ervaring; Het integreren van van de software en afstemmen met klanten; Het functioneel testen van de ontwikkelde software. Hier ga je werken Voor onze relatie zijn wij momenteel op zoek naar een .Net Developer die wilt werken aan software die draait op machines wereldwijd. De organisatie produceert software voor applicaties die gebruikt worden in verschillende branches. De software wordt geleverd aan fabrikanten van verschillende robotica en machines. Als .Net ontwikkelaar ben je intern onderdeel van het team wat de applicatie omgevingen ontwikkeld en

Bekijk vacature »

Als PHP developer (Symfony) bijdragen aan betere z

Functie Als Medior/Senior PHP developer wordt er een mate van zelfstandigheid verwacht, maar ook dat je goed in een team kunt opereren waar kennis wordt gedeeld en er bijvoorbeeld codereviews plaatsvinden. Kwaliteit staat voorop, mede hierom werken ze bijvoorbeeld zonder echte deadlines in hun sprints. De SaaS-applicatie wordt volledig ontwikkeld in PHP en Symfony. De module bestaat uit een stuk informatie verrijking en intelligentie wat resulteert in een medische check. De logica wordt daarom in de code geïntrigeerd. Je bent onder andere bezig met complexe databases waar meer dan 80.000 medicijnen op verschillende niveaus in staan, die maandelijks worden geactualiseerd.

Bekijk vacature »

Low code Developer

Dit ga je doen Je richt je op het doorontwikkelen van bestaande applicaties en het geheel van scratch af aan opzetten van nieuwe applicaties binnen een low code platform; Je beoordeelt technisch ontwerpen en maakt de vertaalslag naar de technische oplossingen binnen het platform; Je voert testwerkzaamheden uit; Je adviseert de organisatie op jouw vakgebied; Je schakelt met business analisten en de architect om tot mooie oplossingen te komen; Je lost bugs op en denkt mee over een structurele oplossing. Hier ga je werken Het gaat om een bekend internationaal handelsbedrijf met ruim 800 medewerkers, verdeeld over verschillende deelbedrijven. Deze

Bekijk vacature »

Front end ontwikkelaar

Functie Het huidige team bestaat uit momenteel uit 5 back end developers verdeeld van senior tot junior. Omdat de gehele front end van applicaties anders gaan insteken zijn ze op zoek naar een ervaren Front end developer die hen kan helpen de juiste keuzes te maken. Je krijgt veel vrijheid om te bepalen hoe je dit wilt ontwikkelen en vrijheid in welke techniek je hiervoor wilt gebruiken. Je zult je dus bezighouden met architectuur, documentatie en natuurlijk ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten binnen de verschillende applicaties. natuurlijk heb jij ook mogelijkheden om te sparren binnen het team, maar ze gaan uit

Bekijk vacature »

Medior/senior Python developer

Functie Bedrijven komen bij deze organisatie om technische vraagstukken op te lossen en hierin ook tot oplossingen te komen waar ze zelf misschien niet aan gedacht hadden. Jij gaat vanuit je ervaring dus niet alleen hands-on aan de slag met het ontwikkelen, maar zult ook zeker adviseren en proactief meedenken met de klant. Er zijn meerdere lange en/of korte projecten en het type klanten is heel uiteenlopend. Zo kun je terecht komen in een multidisciplinair scrumteam waarin je als Python developer meewerkt, of juist voor een kleiner (Greenfield) project aan de slag gaan waarin je veel breder bezig bent. Door

Bekijk vacature »

SQL database developer

Functie omschrijving Voor een software bedrijf in omgeving Breda zijn wij op zoek naar een SQL database ontwikkelaar. Dit bedrijf bouwt applicaties om processen in distributiecentra te optimaliseren. Ter uitbreiding van het huidige team developers zijn wij op zoek naar een SQL database ontwikkelaar. De klanten van dit groeiende bedrijf zitten door heel Europa en jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Het samenstellen van de software op basis van de input vanuit de klant (T-SQL & C#.NET). Het bezoeken van klanten om de processen en mogelijkheden in kaart te brengen. Het ontwerpen van databases met T-SQL als programmeer laag.

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 3 4 5 6 volgende »

Hans Zijlstra

Hans Zijlstra

30/10/2018 20:04:20
Anchor link
Hallo allemaal,

ik ben bezig om een stempagina te maken voor een school zodat binnenkort ook digitaal gestemd kan worden. Ik heb hiervoor tutorials gelezen over sql en php. Vervolgens heb ik een login gezocht in php die ik ook heb gevonden. daarna een stemsysteem die ik ook heb gevonden wat prima is voor het doel waarvoor deze gebruikt moet worden.

Echter nu moeten ouders stemmen en kan dat niet vanaf dezelfde computer vanwege een cookie die gemaakt wordt. Ik heb getracht dit weg te laten maar ik blijf tegen het probleem aanlopen.

Daarnaast heb ik een S_SESSION('username') aangemaakt om deze te valideren om te kijken of deze user gestemd heeft of niet. Ik kan dit echter niet goed testen omdat ik de foutmelding steeds krijg dat ik heb gestemd. Ik heb nieuwe users in de database toegevoegd om het te testen maar die hebben allemaal al gestemd.

ook heb ik de cookie naar time() -3600 gezet zodat deze verwijderd werd maar niets hielp.

het doel is dus te controleren of de user die inlogt gestemd heeft en maar een keer kan stemmen.

ik ben nieuw hier dus ik hoop dat iemand mij de juiste richting op wil wijzen. ervaring met PHP etc is beginnend.

dank alvast
Gewijzigd op 17/12/2019 10:17:53 door - Ariën -
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 01:46:28
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

30/10/2018 20:08:24
Anchor link
Dat gaat je niet 100% lukken. Cookies zijn te wijzigen en aan te passen. En een computer heeft geen enkel idee wie erachter zit.

De beste drempel is een registratiesysteem met opslag van unieke mailadressen, maar alsnog kunnen mensen meerdere mailadressen gebruiken.
 
Hans Zijlstra

Hans Zijlstra

30/10/2018 20:14:01
Anchor link
Hallo Arien,

alle users loggen in met een verkregen username en password die al in de database staan. bij deze user staat ook een uniek emailadres.

Hans
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

30/10/2018 20:16:50
Anchor link
Dat kan wel inderdaad...
Maar....waar loop je nu precies op vast?
 
Hans Zijlstra

Hans Zijlstra

30/10/2018 20:22:05
Anchor link
ik wil dus op username filteren of deze gestemd heeft maar door een cookie geeft het systeem aan dat ik al gestemd heb zelfs met nieuwe users
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

30/10/2018 20:23:16
Anchor link
Laat je relevante code eens zien? Dan kunnen we wat beter kijken.
 
Hans Zijlstra

Hans Zijlstra

30/10/2018 20:29:37
Anchor link
login:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
<!DOCTYPE html>
<html>
<head>
<meta charset="utf-8">
<title>Login</title>
<link rel="stylesheet" href="css/style.css" />
</head>
<body>
<?php
require_once('db.php');
session_start();
// If form submitted, insert values into the database.
if (isset($_POST['username'])){
        // removes backslashes
    $username = stripslashes($_REQUEST['username']);
        //escapes special characters in a string
    $username = mysqli_real_escape_string($con,$username);
    $password = stripslashes($_REQUEST['password']);
    $password = mysqli_real_escape_string($con,$password);
    //Checking is user existing in the database or not
        $query = "SELECT * FROM `users` WHERE username='$username'
and password='"
.md5($password)."'";
    $result = mysqli_query($con,$query) or die(mysql_error());
    $rows = mysqli_num_rows($result);
        if($rows==1){
        $_SESSION['username'] = $username;
            // Redirect user to index.php
        header("Location: index1.php");
         }
else{
    echo "<div class='form'>
<h3>Username/password is incorrect.</h3>
<br/>Click here to <a href='login.php'>Login</a></div>"
;
    }
    }
else{
?>

<div class="form">
<h1>Log In</h1>
<form action="" method="post" name="login">
<input type="text" name="username" placeholder="Username" required />
<input type="password" name="password" placeholder="Password" required />
<input name="submit" type="submit" value="Login" />
</form>
<p>Not registered yet? <a href='registration.php'>Register Here</a></p>
</div>
<?php } ?>
</body>
</html>

[size=xsmall][i]Toevoeging op 30/10/2018 20:30:59:[/i][/size]

index1.php

<?php
  include ('Poll.php');
  $poll = new Poll();
  $voted = 0;
  $pollData = $poll->getPoll();
  if(isset($_POST['vote'])){
    $pollVoteData = array(
      'id' => $_POST['id'],
      'pollOptions' => $_POST['options']
    );

    
    $isVoted = $poll->updateVote($pollVoteData);
    if($isVoted){
      setcookie($_POST['id'], 1, time()+60*60*24*365);
      $voted = 1;
    }
else {
      $voted = 2;
    }
  }

  ?>

  <div class="container">
    <div class="row">
      <?php if(!empty($voted) && $voted === 1) {
        echo '<div class="alert alert-success">Your have voted successfully.</div>';
      }

      else if(!empty($voted)  && $voted === 2) {
        echo '<div class="alert alert-danger">Your had already voted.</div>';
      }

      ?>

      <form action="" method="post" name="pollForm">
      <?php foreach($pollData as $poll){
        $pollOptions = explode("||||", $poll['options']);?>

        <div class="col-md-3">
          <div class="panel panel-primary">
            <div class="panel-heading">
              <h3 class="panel-title">
                <span class="glyphicon glyphicon-arrow-right"></span><?php echo $poll['question']?><span
                class="glyphicon glyphicon-new-window"></span></a>
              </h3>
            </div>
            <div class="panel-body">
              <ul class="list-group">
                <?php for( $i = 0; $i < count($pollOptions); $i++ ) { ?>
 
                  <li class="list-group-item">
                    <div class="radio">
                      <label>
                        <input type="radio" name="options" value="<?php echo $i; ?>">
                        <?php echo $pollOptions[$i]?>
                      </label>
                    </div>
                  </li>
                <?php }?>
 
              </ul>
            </div>
            <div class="panel-footer">
              <input type="hidden" name="id" value="<?php echo $poll['id']; ?>"/>
              <button type="submit" class="btn btn-primary btn-sm" id="vote" name="vote">
              Vote</button>
              <a href="results.php?pollID="<?php echo $poll['id'];?>">View Result</a></div>
            </div>
          </div>
        <?php }?>

Edit:
Ik heb code-tags geplaatst. Gelieve dit in het vervolg zelf toe te voegen aan je bericht.
Zie ook: Veel gestelde vragen: Welke UBB-codes kan ik gebruiken.
Gewijzigd op 30/10/2018 22:19:32 door - Ariën -
 
Adoptive Solution

Adoptive Solution

30/10/2018 20:37:44
Anchor link
Je kan toch in de database opslaan dat ie heeft gestemd.

Doe dat op de plek waar je nu een cookie aanmaakt.

Maak zonodig een tabel daarvoor aan.

Wilt ie weer stemmen kijk je op ie dat al heeft gedaan en dan toon je de stemknop niet.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

30/10/2018 20:40:49
Anchor link
md5() voor de encryptie voor wachtwoorden is verouderd. Gebruik liever bcrypt met password_hash en password_verify.
 
Hans Zijlstra

Hans Zijlstra

30/10/2018 20:55:21
Anchor link
in de index1.php wordt in de database toch opgeslagen of hij heeft gestemd. dit gebeurt toch door $voted =1 of 2.

ik heb nu de cookie op -3600 gezet maar kan ik de $voted uitlezen of leegmaken?

Toevoeging op 30/10/2018 21:03:49:

ik heb zojuist de password_hash en verify gelezen. zal op zoek gaan hoe ik de sql query kan aanpassen

Toevoeging op 30/10/2018 21:14:50:

de query is nu

$query = "SELECT * FROM `users` WHERE username='$username'
and password='".$hashed_password."'";
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

30/10/2018 21:17:54
Anchor link
Beveiliging is niet zo'n issue dat dit volgens de laatste methoden hoeft te gaan... het is een stemsysteem (geen geavanceerd content management systeem), waar je zelf de uitnodigingen hebt verstuurd.

Zoals @Adoptive aangeeft, je zult ergens bij moeten houden of iemand gestemd heeft.

Als deze applicatie uitsluitend dit doel heeft, en toch eenmalig wordt gebruikt, kun je dit desnoods in de users tabel opslaan.

Aan de client zijde (middels een cookie) bijhouden of iemand gestemd heeft is niet erg handig, en ook niet nodig - je weet immers wie er stemt omdat dit achter een login zit.

Het was trouwens ook niet per se nodig om zo'n loginsysteem te breien als je iedereen een unieke link had gestuurd die eenmalig bruikbaar was.
 
Adoptive Solution

Adoptive Solution

30/10/2018 21:27:46
Anchor link
Dit is de code die aardig in de buurt komt :

https://www.codexworld.com/online-poll-voting-system-php-mysql/

$voteSubmit = $poll->vote($voteData);

bewaart de teller waarop is gestemd, niet wie heeft gestemd.

Vervolgens wordt een cookie gemaakt.

In plaats daarvan kan je in een aparte tabel opslaan wie heeft gestemd. Wel WAT en WIE gescheiden houden. Stemgeheim!
Gewijzigd op 30/10/2018 21:29:30 door Adoptive Solution
 
Hans Zijlstra

Hans Zijlstra

30/10/2018 21:28:57
Anchor link
de snelle aanpassing naar hashed_password werkte niet dus ik heb deze maar even weer teruggezet naar md5.

ik weet dus niet wie er stemt alleen dat random gegenereerde mensen uit de database mogen stemmen. in de users tabel staan de unieke emailadressen.

Kunnen jij of adoptive mij iets verder brengen met hoe ik dat zou moeten doen. omdat hij dit nu al doet met isvoted schijnbaar wat ik op deze manier niet wil? de cookie naar -3600 werkt schijnbaar ook niet.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

30/10/2018 21:50:46
Anchor link
Hans Zijlstra op 30/10/2018 21:28:57:
de snelle aanpassing naar hashed_password werkte niet dus ik heb deze maar even weer teruggezet naar md5.

Je moet wel je huidige passworden resetten hè, omdat deze op een andere manier hashen!
Gewijzigd op 30/10/2018 22:19:57 door - Ariën -
 
Hans Zijlstra

Hans Zijlstra

30/10/2018 22:23:28
Anchor link
@arien: had de db geleegd en opnieuw geregistreerd.

@adopitive: waar hij in mijn code dus isvoted = 1 aangeeft moet ik nu een query maken waar hij het emailadres van de user in een tabel zet en dan moet verderop gechecked worden of dat email adres in de tabel staat zodat we weten dat deze user gestemd heeft. Zeg ik dat goed?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

30/10/2018 22:25:18
Anchor link
Eh... je maakt dus per gebruiker een veld die aangeeft of er gestemd is 1 is ja, 0 is nee! Maar kunnen ze ook op meerdere poll-vragen stemmen?

Zorg ook voor een UNIQUE-key op het veld van je mailadres. Dan ben je er zeker van dat er geen dubbele mailadressen in kunnen.
Gewijzigd op 30/10/2018 22:27:17 door - Ariën -
 
Hans Zijlstra

Hans Zijlstra

31/10/2018 09:08:15
Anchor link
ik was hier even mee aan het stoeien
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
$isVoted = $poll->updateVote($pollVoteData);
    if($isVoted){
      //setcookie($_POST['id'], 1, time() -3600);
      //$voted = 1;
      echo'test';
    } else {
      //$voted = 2;
      echo 'mislukt';
    }
  }

<?php if(!empty($voted) && $voted === 1) {
        echo '<div class="alert alert-success">U heeft succesvol gestemd.</div>';
      }

      else if(!empty($voted)  && $voted === 2) {
        echo '<div class="alert alert-danger">U had al gestemd.</div>';
      }

      ?>

als ik het nu uitvoer geeft bij de user waarmee ik inlog geeft hij mislukt.

met deze code wordt toch geregeld of er is gestemd 1 = niet, 2 = wel of lees/begrijp ik dit verkeerd.
Gewijzigd op 31/10/2018 10:02:50 door Hans Zijlstra
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

31/10/2018 09:22:08
Anchor link
Wat doet die updateVote() precies?
Die geeft blijkbaar geen true door.
 
Hans Zijlstra

Hans Zijlstra

31/10/2018 09:28:27
Anchor link
als ik de // weghaal krijg ik de mededeling dat ik al gestemd heb
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

31/10/2018 09:43:40
Anchor link
Maar dat is niet wat ik vraag.
Ik wil weten hoe die functie eruitziet.
 
Adoptive Solution

Adoptive Solution

31/10/2018 09:54:26
Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
<?php
public function vote($data = array()){
    if(!isset($data['poll_id']) || !isset($data['poll_option_id']) || isset($_COOKIE[$data['poll_id']])) {
        return false;
    }
else{
        $sql = "SELECT * FROM ".$this->voteTbl." WHERE poll_id = ".$data['poll_id']." AND poll_option_id = ".$data['poll_option_id'];
        $preVote = $this->getQuery($sql, 'count');
        if($preVote > 0){
            $query = "UPDATE ".$this->voteTbl." SET vote_count = vote_count+1 WHERE poll_id = ".$data['poll_id']." AND poll_option_id = ".$data['poll_option_id'];
            $update = $this->db->query($query);
        }
else{
            $query = "INSERT INTO ".$this->voteTbl." (poll_id,poll_option_id,vote_count) VALUES (".$data['poll_id'].",".$data['poll_option_id'].",1)";
            $insert = $this->db->query($query);
        }

        return true;
    }
}

?>
 

Pagina: 1 2 3 4 5 6 volgende »

 

Dit topic is gesloten.



Overzicht

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.