stempagina aanpassen

Overzicht

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C#.NET ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een C#.NET ontwikkelaar. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van dashboards, webapplicaties en apps voor de eigen IOT-oplossingen. Samen met een vooruitstrevend team van ontwikkelaars en engineers krijgen jullie de opdracht om de sensoren in de apparatuur te scannen en vervolgens de data om te zetten in belangrijke inzichten voor de klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Heb jij ideeën over nieuwe technieken die jullie kunnen implementeren? Hier wordt echt naar je geluisterd en gekeken of jouw idee daadwerkelijk ingezet kan worden; Je gaat aan de slag met de

Bekijk vacature »

T-SQL Database developer

Functie omschrijving Ben jij een ETL database specialist? Houd jij ervan om te puzzelen met Databases, Query's & Stored procedures? Zoek jij uitdaging, vrijheid en verantwoordelijkheid? Zoek dan niet verder! Wij zijn per direct op zoek naar medior en senior database developers. Je gaat werken voor een relatief klein softwarebedrijf in omgeving Tilburg. Samen met 12 collega's (allemaal techneuten), ga jij je bezig houden met het bouwen en/of onderhouden van database software. Deze software wordt internationaal ingezet voor het automatiseren van logistieke processen. Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je bent in een klein team met developers, verantwoordelijk

Bekijk vacature »

PHP developer

Functie omschrijving Voor een klein bedrijf in de buurt van Nieuwegein zijn wij per direct op zoek naar een talentvolle PHP developer. Er wordt veel ruimte geboden voor eigen initiateven, waardoor je een mooie stempel kan drukken op jouw eigen werkzaamheden (zowel operationeel als strategisch). Het bedrijf heeft middels externe programmeurs een multimedia platform ontwikkeld, maar willen geleidelijk de ontwikkeling naar binnen halen. Om die reden zoeken zij een communicatieve interne PHP developer die graag meebouwt aan het succesvolle product. Je gaat de volgende werkzaamheden verrichten: Platform beheren en programmeren (PHP, MySQL, JQuery, Javascript, XML & HTML); Communicatie en aansturing

Bekijk vacature »

C++ Developer

Functieomschrijving Ben jij als software engineer toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor het maken van de procesbesturingsoftware gebruiken onze projectteams een in C++ en C# geschreven tool. Dit is een gedistribueerd object framework wat alle kernfuncties biedt voor een procesautomatisering. Verder zullen jouw werkzaamheden o.a. bestaan uit: Analyseren van vragen en wensen van gebruikers en deze vertalen naar een functioneel ontwerp; Ontwerpen, programmeren en testen van productaanpassingen; Implementeren van nieuwe productreleases in de projectteams; Continu toetsen van het effect van nieuwe releases op andere tools en processen; Inzichtelijk maken van voortgang omtrent softwarewerkzaamheden,

Bekijk vacature »

.NET Developer Medior Senior

Dit ga je doen Ontwikkelprocessen verder optimaliseren en verder ontwikkelen met C#; CI/CD-pipelines automatiseren; Herbruikbare componenten maken; Testen; Front-end pagina's gebruiksvriendelijk maken. Hier ga je werken Als .NET Developer kom jij terecht binnen een grote en internationale organisatie. Zij streven naar een positieve impact op de mens, milieu en maatschappij. Het bedrijf is oorspronkelijk een familiebedrijf en werkt aan de productie van hoogwaardige en technische systemen voor de gezondheidszorg. Momenteel willen zij betere ontwikkelprocessen creëren op internationaal gebied en staat kwaliteit en veiligheid voor hun op nummer 1! Als .NET Developer werk jij aan het ontwikkelen van verbeterde software voor

Bekijk vacature »

Java developer (remote)

Functie Wat ga je doen als Java Developer? Jij als Java ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 ontwikkelaars binnen onze organisatie waarbij jij de brug slaat tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je jouw taken op voor de dag. Hieronder een aantal taken die jij zal uitvoeren: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een C# .NET Developer voor een leuke opdrachtgever in de omgeving van Hilversum! Voor een leuk bedrijf in de omgeving van Hilversum zijn wij op zoek naar een Back-end developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging. Ben jij iemand die graag aan verschillende projecten werkt en het ook leuk vindt om bij klanten op bezoek te gaan? Dan ben jij de perfecte kandidaat! Deze functie is erg divers, je moet dus goed kunnen schakelen. Je komt te werken in een klein team van developers. Binnen het bedrijf hangt er een gemoedelijke informele

Bekijk vacature »

Front-end developer

Functie Jij komt te werken in een team van 5 developers. het product is continue in beweging. Nieuwe en bestaande klanten vragen om vaak nieuwe features. Hierin ben jij zeer belangrijk om te zorgen dat de functionaliteiten goed opgezet worden op technisch vlak. Designs krijg je aangeleverd van een externe partij zodat jij je primair kan focussen op de techniek! Je hebt daarbij alle vrijheid om je eigen creativiteit toe te passen en mee te denken over de gebruikte technieken. Het gezamenlijke doel is een product dat functioneel zeer gebruiksvriendelijk is en het bedrijfsproces van de gebruikers versneld en kwalitatief

Bekijk vacature »

Software developer

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een Software developer die, veelal fullstack, mee gaat werken aan de ontwikkeling van de producten en zo helpt aan de uitvoering van hun ontwikkelprojecten. Je komt te werken binnen hun development team bestaande uit 6 ontwikkelaars. Ze staan zowel open voor meer junior als medior/senior developers. Je kunt snel veel verantwoordelijkheid krijgen en doorgroeien binnen het bedrijf. Bovendien ben je betrokken bij het bepalen van de product roadmap en de inbreng van (nieuwe) technologieën. De applicaties waaraan je werk worden gebruikt op onderwijsinstellingen door heel Nederland. De tech-stack bestaat voornamelijk uit Laravel (PHP),

Bekijk vacature »

Junior .NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelprocessen verder optimaliseren en verder ontwikkelen met C#; CI/CD-pipelines automatiseren; Ontwikkelen van herbruikbare componenten; Front-end pagina's gebruiksvriendelijk maken. Hier ga je werken Als junior .NET Developer kom je terecht binnen een grote en internationale organisatie. Zij streven naar een positieve impact op de mens, milieu en maatschappij. Het bedrijf is oorspronkelijk een familiebedrijf en werkt aan de productie van hoogwaardige en technische systemen voor de gezondheidszorg. Momenteel willen zij betere ontwikkelprocessen creëren op internationaal gebied en staat kwaliteit en veiligheid voor hun op nummer 1! Als junior .NET Developer werk je aan het ontwikkelen van verbeterde

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de regio van Middelburg zijn wij op zoek naar een enthousiaste PHP / Symfony Developer. Een ambitieus persoon die het gemotiveerde development team komt versterken met het realiseren van nieuwe en complexe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor professionele groei? Dit ga je doen: Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van Magento; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

Full stack developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

OutSystems developer

Dit ga je doen Klanten adviseren over de mogelijkheden van OutSystems; OutSystems oplossingen ontwikkelen en implementeren; Stakeholdermanagement; Kennis en expertise up to date houden en delen met het team. Hier ga je werken Onze opdrachtgever, gevestigd in regio Amsterdam, is een innovatieve dienstverlener die zich richt op grote corporates in verschillende sectoren. Doordat je bij veel verschillende klanten aan de slag zal gaan is geen enkel project hetzelfde. De organisatie kenmerkt zich door hoge mate van professionaliteit en innovatieve oplossingen. In de rol van OutSystems developer zal jij verschillende grote klanten helpen om efficiënte OutSystems oplossingen te ontwikkelen en implementeren.

Bekijk vacature »

SAP Integratie Ontwikkelaar

Ben jij ambitieus in de verdere ontwikkeling van SAP binnen HANOS, en heb je kennis van SAP PI, CPI (SAP integration suite) en of andere middleware tooling? Dan ben jij mogelijk onze nieuwe SAP Integratie (middleware) Ontwikkelaar! Lees snel verder en solliciteer! Wat ga je doen? Als SAP Financieel Consultant ben je, als deel van een gedreven team van interne SAP consultants, de schakel tussen de gebruikersorganisatie en ICT. Je draagt proactief bij aan een optimale aansluiting van de SAP-functionaliteit (een applicatielandschap met o.a. Suite on HANA, Fiori, Hybris, C4C en BO), op de bedrijfsprocessen. Verder ondersteun je de HANOS

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Wil jij bij een platte en informele organisatie werken? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Rotterdam dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen PHP, JAVA en Node.js. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 3 4 5 6 volgende »

Hans Zijlstra

Hans Zijlstra

30/10/2018 20:04:20
Anchor link
Hallo allemaal,

ik ben bezig om een stempagina te maken voor een school zodat binnenkort ook digitaal gestemd kan worden. Ik heb hiervoor tutorials gelezen over sql en php. Vervolgens heb ik een login gezocht in php die ik ook heb gevonden. daarna een stemsysteem die ik ook heb gevonden wat prima is voor het doel waarvoor deze gebruikt moet worden.

Echter nu moeten ouders stemmen en kan dat niet vanaf dezelfde computer vanwege een cookie die gemaakt wordt. Ik heb getracht dit weg te laten maar ik blijf tegen het probleem aanlopen.

Daarnaast heb ik een S_SESSION('username') aangemaakt om deze te valideren om te kijken of deze user gestemd heeft of niet. Ik kan dit echter niet goed testen omdat ik de foutmelding steeds krijg dat ik heb gestemd. Ik heb nieuwe users in de database toegevoegd om het te testen maar die hebben allemaal al gestemd.

ook heb ik de cookie naar time() -3600 gezet zodat deze verwijderd werd maar niets hielp.

het doel is dus te controleren of de user die inlogt gestemd heeft en maar een keer kan stemmen.

ik ben nieuw hier dus ik hoop dat iemand mij de juiste richting op wil wijzen. ervaring met PHP etc is beginnend.

dank alvast
Gewijzigd op 17/12/2019 10:17:53 door - Ariën -
 
PHP hulp

PHP hulp

14/05/2024 08:18:40
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

30/10/2018 20:08:24
Anchor link
Dat gaat je niet 100% lukken. Cookies zijn te wijzigen en aan te passen. En een computer heeft geen enkel idee wie erachter zit.

De beste drempel is een registratiesysteem met opslag van unieke mailadressen, maar alsnog kunnen mensen meerdere mailadressen gebruiken.
 
Hans Zijlstra

Hans Zijlstra

30/10/2018 20:14:01
Anchor link
Hallo Arien,

alle users loggen in met een verkregen username en password die al in de database staan. bij deze user staat ook een uniek emailadres.

Hans
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

30/10/2018 20:16:50
Anchor link
Dat kan wel inderdaad...
Maar....waar loop je nu precies op vast?
 
Hans Zijlstra

Hans Zijlstra

30/10/2018 20:22:05
Anchor link
ik wil dus op username filteren of deze gestemd heeft maar door een cookie geeft het systeem aan dat ik al gestemd heb zelfs met nieuwe users
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

30/10/2018 20:23:16
Anchor link
Laat je relevante code eens zien? Dan kunnen we wat beter kijken.
 
Hans Zijlstra

Hans Zijlstra

30/10/2018 20:29:37
Anchor link
login:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
<!DOCTYPE html>
<html>
<head>
<meta charset="utf-8">
<title>Login</title>
<link rel="stylesheet" href="css/style.css" />
</head>
<body>
<?php
require_once('db.php');
session_start();
// If form submitted, insert values into the database.
if (isset($_POST['username'])){
        // removes backslashes
    $username = stripslashes($_REQUEST['username']);
        //escapes special characters in a string
    $username = mysqli_real_escape_string($con,$username);
    $password = stripslashes($_REQUEST['password']);
    $password = mysqli_real_escape_string($con,$password);
    //Checking is user existing in the database or not
        $query = "SELECT * FROM `users` WHERE username='$username'
and password='"
.md5($password)."'";
    $result = mysqli_query($con,$query) or die(mysql_error());
    $rows = mysqli_num_rows($result);
        if($rows==1){
        $_SESSION['username'] = $username;
            // Redirect user to index.php
        header("Location: index1.php");
         }
else{
    echo "<div class='form'>
<h3>Username/password is incorrect.</h3>
<br/>Click here to <a href='login.php'>Login</a></div>"
;
    }
    }
else{
?>

<div class="form">
<h1>Log In</h1>
<form action="" method="post" name="login">
<input type="text" name="username" placeholder="Username" required />
<input type="password" name="password" placeholder="Password" required />
<input name="submit" type="submit" value="Login" />
</form>
<p>Not registered yet? <a href='registration.php'>Register Here</a></p>
</div>
<?php } ?>
</body>
</html>

[size=xsmall][i]Toevoeging op 30/10/2018 20:30:59:[/i][/size]

index1.php

<?php
  include ('Poll.php');
  $poll = new Poll();
  $voted = 0;
  $pollData = $poll->getPoll();
  if(isset($_POST['vote'])){
    $pollVoteData = array(
      'id' => $_POST['id'],
      'pollOptions' => $_POST['options']
    );

    
    $isVoted = $poll->updateVote($pollVoteData);
    if($isVoted){
      setcookie($_POST['id'], 1, time()+60*60*24*365);
      $voted = 1;
    }
else {
      $voted = 2;
    }
  }

  ?>

  <div class="container">
    <div class="row">
      <?php if(!empty($voted) && $voted === 1) {
        echo '<div class="alert alert-success">Your have voted successfully.</div>';
      }

      else if(!empty($voted)  && $voted === 2) {
        echo '<div class="alert alert-danger">Your had already voted.</div>';
      }

      ?>

      <form action="" method="post" name="pollForm">
      <?php foreach($pollData as $poll){
        $pollOptions = explode("||||", $poll['options']);?>

        <div class="col-md-3">
          <div class="panel panel-primary">
            <div class="panel-heading">
              <h3 class="panel-title">
                <span class="glyphicon glyphicon-arrow-right"></span><?php echo $poll['question']?><span
                class="glyphicon glyphicon-new-window"></span></a>
              </h3>
            </div>
            <div class="panel-body">
              <ul class="list-group">
                <?php for( $i = 0; $i < count($pollOptions); $i++ ) { ?>
 
                  <li class="list-group-item">
                    <div class="radio">
                      <label>
                        <input type="radio" name="options" value="<?php echo $i; ?>">
                        <?php echo $pollOptions[$i]?>
                      </label>
                    </div>
                  </li>
                <?php }?>
 
              </ul>
            </div>
            <div class="panel-footer">
              <input type="hidden" name="id" value="<?php echo $poll['id']; ?>"/>
              <button type="submit" class="btn btn-primary btn-sm" id="vote" name="vote">
              Vote</button>
              <a href="results.php?pollID="<?php echo $poll['id'];?>">View Result</a></div>
            </div>
          </div>
        <?php }?>

Edit:
Ik heb code-tags geplaatst. Gelieve dit in het vervolg zelf toe te voegen aan je bericht.
Zie ook: Veel gestelde vragen: Welke UBB-codes kan ik gebruiken.
Gewijzigd op 30/10/2018 22:19:32 door - Ariën -
 
Adoptive Solution

Adoptive Solution

30/10/2018 20:37:44
Anchor link
Je kan toch in de database opslaan dat ie heeft gestemd.

Doe dat op de plek waar je nu een cookie aanmaakt.

Maak zonodig een tabel daarvoor aan.

Wilt ie weer stemmen kijk je op ie dat al heeft gedaan en dan toon je de stemknop niet.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

30/10/2018 20:40:49
Anchor link
md5() voor de encryptie voor wachtwoorden is verouderd. Gebruik liever bcrypt met password_hash en password_verify.
 
Hans Zijlstra

Hans Zijlstra

30/10/2018 20:55:21
Anchor link
in de index1.php wordt in de database toch opgeslagen of hij heeft gestemd. dit gebeurt toch door $voted =1 of 2.

ik heb nu de cookie op -3600 gezet maar kan ik de $voted uitlezen of leegmaken?

Toevoeging op 30/10/2018 21:03:49:

ik heb zojuist de password_hash en verify gelezen. zal op zoek gaan hoe ik de sql query kan aanpassen

Toevoeging op 30/10/2018 21:14:50:

de query is nu

$query = "SELECT * FROM `users` WHERE username='$username'
and password='".$hashed_password."'";
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

30/10/2018 21:17:54
Anchor link
Beveiliging is niet zo'n issue dat dit volgens de laatste methoden hoeft te gaan... het is een stemsysteem (geen geavanceerd content management systeem), waar je zelf de uitnodigingen hebt verstuurd.

Zoals @Adoptive aangeeft, je zult ergens bij moeten houden of iemand gestemd heeft.

Als deze applicatie uitsluitend dit doel heeft, en toch eenmalig wordt gebruikt, kun je dit desnoods in de users tabel opslaan.

Aan de client zijde (middels een cookie) bijhouden of iemand gestemd heeft is niet erg handig, en ook niet nodig - je weet immers wie er stemt omdat dit achter een login zit.

Het was trouwens ook niet per se nodig om zo'n loginsysteem te breien als je iedereen een unieke link had gestuurd die eenmalig bruikbaar was.
 
Adoptive Solution

Adoptive Solution

30/10/2018 21:27:46
Anchor link
Dit is de code die aardig in de buurt komt :

https://www.codexworld.com/online-poll-voting-system-php-mysql/

$voteSubmit = $poll->vote($voteData);

bewaart de teller waarop is gestemd, niet wie heeft gestemd.

Vervolgens wordt een cookie gemaakt.

In plaats daarvan kan je in een aparte tabel opslaan wie heeft gestemd. Wel WAT en WIE gescheiden houden. Stemgeheim!
Gewijzigd op 30/10/2018 21:29:30 door Adoptive Solution
 
Hans Zijlstra

Hans Zijlstra

30/10/2018 21:28:57
Anchor link
de snelle aanpassing naar hashed_password werkte niet dus ik heb deze maar even weer teruggezet naar md5.

ik weet dus niet wie er stemt alleen dat random gegenereerde mensen uit de database mogen stemmen. in de users tabel staan de unieke emailadressen.

Kunnen jij of adoptive mij iets verder brengen met hoe ik dat zou moeten doen. omdat hij dit nu al doet met isvoted schijnbaar wat ik op deze manier niet wil? de cookie naar -3600 werkt schijnbaar ook niet.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

30/10/2018 21:50:46
Anchor link
Hans Zijlstra op 30/10/2018 21:28:57:
de snelle aanpassing naar hashed_password werkte niet dus ik heb deze maar even weer teruggezet naar md5.

Je moet wel je huidige passworden resetten hè, omdat deze op een andere manier hashen!
Gewijzigd op 30/10/2018 22:19:57 door - Ariën -
 
Hans Zijlstra

Hans Zijlstra

30/10/2018 22:23:28
Anchor link
@arien: had de db geleegd en opnieuw geregistreerd.

@adopitive: waar hij in mijn code dus isvoted = 1 aangeeft moet ik nu een query maken waar hij het emailadres van de user in een tabel zet en dan moet verderop gechecked worden of dat email adres in de tabel staat zodat we weten dat deze user gestemd heeft. Zeg ik dat goed?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

30/10/2018 22:25:18
Anchor link
Eh... je maakt dus per gebruiker een veld die aangeeft of er gestemd is 1 is ja, 0 is nee! Maar kunnen ze ook op meerdere poll-vragen stemmen?

Zorg ook voor een UNIQUE-key op het veld van je mailadres. Dan ben je er zeker van dat er geen dubbele mailadressen in kunnen.
Gewijzigd op 30/10/2018 22:27:17 door - Ariën -
 
Hans Zijlstra

Hans Zijlstra

31/10/2018 09:08:15
Anchor link
ik was hier even mee aan het stoeien
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
$isVoted = $poll->updateVote($pollVoteData);
    if($isVoted){
      //setcookie($_POST['id'], 1, time() -3600);
      //$voted = 1;
      echo'test';
    } else {
      //$voted = 2;
      echo 'mislukt';
    }
  }

<?php if(!empty($voted) && $voted === 1) {
        echo '<div class="alert alert-success">U heeft succesvol gestemd.</div>';
      }

      else if(!empty($voted)  && $voted === 2) {
        echo '<div class="alert alert-danger">U had al gestemd.</div>';
      }

      ?>

als ik het nu uitvoer geeft bij de user waarmee ik inlog geeft hij mislukt.

met deze code wordt toch geregeld of er is gestemd 1 = niet, 2 = wel of lees/begrijp ik dit verkeerd.
Gewijzigd op 31/10/2018 10:02:50 door Hans Zijlstra
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

31/10/2018 09:22:08
Anchor link
Wat doet die updateVote() precies?
Die geeft blijkbaar geen true door.
 
Hans Zijlstra

Hans Zijlstra

31/10/2018 09:28:27
Anchor link
als ik de // weghaal krijg ik de mededeling dat ik al gestemd heb
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

31/10/2018 09:43:40
Anchor link
Maar dat is niet wat ik vraag.
Ik wil weten hoe die functie eruitziet.
 
Adoptive Solution

Adoptive Solution

31/10/2018 09:54:26
Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
<?php
public function vote($data = array()){
    if(!isset($data['poll_id']) || !isset($data['poll_option_id']) || isset($_COOKIE[$data['poll_id']])) {
        return false;
    }
else{
        $sql = "SELECT * FROM ".$this->voteTbl." WHERE poll_id = ".$data['poll_id']." AND poll_option_id = ".$data['poll_option_id'];
        $preVote = $this->getQuery($sql, 'count');
        if($preVote > 0){
            $query = "UPDATE ".$this->voteTbl." SET vote_count = vote_count+1 WHERE poll_id = ".$data['poll_id']." AND poll_option_id = ".$data['poll_option_id'];
            $update = $this->db->query($query);
        }
else{
            $query = "INSERT INTO ".$this->voteTbl." (poll_id,poll_option_id,vote_count) VALUES (".$data['poll_id'].",".$data['poll_option_id'].",1)";
            $insert = $this->db->query($query);
        }

        return true;
    }
}

?>
 

Pagina: 1 2 3 4 5 6 volgende »

 

Dit topic is gesloten.



Overzicht

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.