Strepen zijn foetsie..

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Intern - Junior PHP ontwikkelaar in fris en jong t

Bedrijfsomschrijving Werk jij graag een in fris, flexibel en jong team? Bij ons ben jij vrij om te bepalen waar jij het liefst werkt en op de vrijdag komen wij gezellig bij elkaar op kantoor. Flexibiliteit en vrijheid zijn bij ons de norm en dat geeft jou de ruimte en energie om het beste uit jezelf te halen! Ons team bestaat uit vijf enthousiaste collega's die jou graag ondersteunen in zowel je persoonlijke als professionele ontwikkeling. Met twee ervaren Senior Developers als mentoren ben jij in goede handen. Wij zien onszelf als een vriendengroep die gezamenlijk werken aan iets moois

Bekijk vacature »

Java (Java EE) Developer

In het kort Werken als Java developer betekent werken aan complexe IT projecten bij onder meer een internationaal containeroverslag bedrijf. Zo sturen we apparaten en eindgebruikers aan d.m.v. onze custom-made software oplossing, die dagelijkse vele duizenden containers verwerkt. Denk aan systemen die volautomatische kranen aansturen en op afstand bedienen, de volledige afhandeling van containernummerherkenning bij het laden en lossen van zeeschepen of het tonen van instructies aan de chauffeurs van ruim 300 straddle carriers. En dat allemaal redundant, robuust en in een dynamische 24/7 omgeving! Jij versterkt ons ontwikkelteam en gaat aan de slag met oa. Java i.c.m. Spring (Boot),

Bekijk vacature »

Front-end developer - working on software for arou

Functie They have recently started looking for an experienced Front-end (mobile/app) developer. Because of the short lines within the team, they are also looking for someone who can communicate with the service desk, sales and support for technical questions. You will join their IT team consisting of about 10 colleagues divided over two teams in rooms opposite each other. Half of these are involved in their front-end. You will work together with, among others, the Architect, 1 senior, 1 junior and there is a Team Leader. In terms of technology, they work with a unique tech-stack, particularly because of the

Bekijk vacature »

Senior Java Ontwikkelaar

Dit ga je doen Werken aan uiteenlopende interne projecten voor grote (internationale) organisaties; Ontwikkelen van diverse (web)applicaties en platformen met technieken als Java, Azure en ASP.NET; Complexe vraagstukken tackelen met jouw expertise en ervaring; Waar nodig help jij je collega's om samen tot de juiste oplossing te komen. Hier ga je werken Als Java Developer kom je te werken bij een internationale organisatie in regio Amsterdam die zich richt op procesoptimalisatie door middel van zeer complexe IT oplossingen. Dit doen zij op het allerhoogste niveau met vestigingen over heel de wereld en met een groot aantal aansprekende, maatschappelijk betrokken klanten.

Bekijk vacature »

PHP Developer Symfony

Dit ga je doen Ontwikkelen van Product Informatie Management (PIM) systemen; Werken aan zowel grotere als kleine projecten voor toonaangevende klanten binnen o.a. de retail. Hier ga je werken Als PHP Developer kom je te werken binnen een vooruitstrevende organisatie die Product Informatie Management (PIM) systemen levert aan hun klanten. Hun klanten zijn toonaangevende bedrijven binnen o.a. de retail. De organisatie zit gevestigd in regio Zwolle en bestaat uit zo'n 35 medewerkers, waarvan 30 IT. Je komt te werken binnen één van de zelfsturende development teams welke ieder verantwoordelijk zijn voor hun 'eigen' klanten. Jouw team bestaat uit 6 backend

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Wil jij werken als Senior Developer en werken aan een applicatie die duizenden marketingcampagnes automatisch aanstuurt? Dit is je kans! Kom werken voor onze opdrachtgever en in deze rol zul je veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgen om gezamenlijk de applicatie naar een hoger plan te tillen. Wat ga je verder doen: Optimaliseren, beheren en uitbreiden van onze applicatie; Het bouwen van aansluitingen op de systemen van partners middels API’s; Meedenken over de technische/ontwikkel-standaarden; Proactief verbeterpunten voorstellen. Bedrijfsprofiel Het is een organisatie die met een team van verschillende developers én marketeers

Bekijk vacature »

Implementatie specialist

Standplaats: Honselersdijk Aantal uren: 32 – 40 uur Opleidingsniveau: HBO werk- en denkniveau Ben jij de implementatie expert die onze klanten helpt bij het integreren van de Greencommerce software? Ben jij daarnaast communicatief sterk, denk jij graag in verbeteringen en heb je ervaring met ICT? Lees dan snel verder! Bedrijfsinformatie Jem-id is een grote speler op het gebied van software ontwikkeling. Zo zijn wij continu bezig met het ontwikkelen van de meest innovatieve software voor de AGF- en sierteeltsector. We creëren oplossingen die er toe doen en verbinden klanten niet alleen op technisch vlak, maar zoeken ook de verbinding in

Bekijk vacature »

Software developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in de regio van Middelburg zijn wij op zoek naar een ambitieuze PHP/Symfony Developer. Een enthousiast persoon die het development team komt versterken met het aanpakken van complexe en nieuwe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor zowel persoonlijke als professionele groei? Lees dan snel verder! Dit ga je doen: Aanpassingssuggesties van collega’s in kaart brengen, vervolgens te analyseren en daarna te concluderen of de aanpassing een verbetering is; Ontwikkeling en beheer van de serviceportal in Symfony en

Bekijk vacature »

Freelance Fullstack Java Developer

Functieomschrijving Voor een opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar ervaren Fullstack JAVA Developers die graag op projectbasis willen werken. Je komt terecht bij een informele developers club die mooie projecten uitvoeren voor grote klanten. Ben je een ervaren freelancer of werk je in loondienst en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder want wie weet is dit een leuke vacature voor jou! Het fijne van deze werkgever is dat je zelf mag beslissen hoe je te werk wilt gaan. Wil je als freelancer werken dan is dat OK. Wil je de zekerheid hebben

Bekijk vacature »

Software Developer C# - Deventer

Software Developer C# – Deventer Bijdragen aan de toekomst van het onderwijs! Ben jij op zoek naar een dynamische omgeving waar vol enthousiasme wordt gewerkt aan software voor interactieve dashboard- en analysetoepassingen ter verbetering van het onderwijs? Dan zijn wij het bedrijf voor jou! TIG is een bedrijf met een informele en ondernemende werksfeer, waarbij goede ideeën snel leiden tot concrete acties. Wij zijn een software ontwikkelorganisatie en focussen ons op het ontwikkelen en implementeren van oplossingen voor het leveren van managementinformatie, datavisualisatie en analyses voor het onderwijs. Met onze dashboard- en analyseoplossingen zetten scholen gegevens om naar betekenisvolle informatie.

Bekijk vacature »

Oracle Apex Developer

Dit ga je doen Jouw taken bestaan uit: Het bouwen maatwerk Oracle applicaties voor Europese business units; Het implementeren van de nieuwste technieken om te blijven innoveren; Actief meedenken en aandragen van verbetervoorstellen. Hier ga je werken Deze organisatie in de regio Veenendaal is een van wereld grootste retailers met ruim 16.000 winkels in 27 markten en jaarlijks ruim 5,3 miljard klanten die winkelen bij een van hun welbekende retailmerken. Binnen de organisatie is er een IT Group actief die dient als IT Service Provider voor de hele organisatie en waar dagelijks IT'ers werken aan state-of-the-art IT oplossingen. Dit doen

Bekijk vacature »

Junior Front-End Developer

Je maakt een vliegende start van je carrière, door meteen mee te bouwen aan de digitale oplossingen van Coolblue. Wat doe je als Junior Front-End Developer bij Coolblue? Als Junior Front-End Developer ben je meteen vanaf de start onderdeel van een development team. Je kijkt veel mee met collega’s en volgt trainingen. Op dat moment komt je wil om te blijven leren naar boven. Daarnaast pak je in de sprints ook je eigen stories op om Coolblue iedere dag een beetje beter te maken. Je sterk analytisch vermogen komt dan goed van pas! Ook Junior Front-End Developer worden bij Coolblue?

Bekijk vacature »

Senior front-end developer (React)

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren front-end developer. Als senior werk je nauw samen met 5 collega developers. Een klein scrum team dus, met korte lijnen waardoor jouw ideeën snel tot uitvoering gebracht kunnen worden. De huidige applicaties worden veelal ontwikkeld met o.a. React, Redux, TypeScript. Ze zijn echt op zoek naar een kartrekker in het team. Naast het meedenken over, opzetten en uitvoeren van bijvoorbeeld de architectuur of toepassing van nieuwe technieken krijg je ook veel tijd om de meer junior (front-end) developers te begeleiden. Hierin nemen ze graag de tijd om mensen de ruimte te

Bekijk vacature »

Front end developer React Sportgames

Functie Als Front end developer ga jij aan de slag bij een gave en bekende organisatie op het gebied van sportgames. Jij gaat aan de slag in een scrumteam met 6 developers die gepassioneerd en actief bezig zijn om spelers kwalitatieve en mooie spelervaringen aan te bieden. Als scrumteam werken ze in drie wekelijkse sprints en begin je iedere ochtend met een stand-up. Als Front end developer werk jij bij deze organisatie voornamelijk met Javascript, html, css en React. Er wordt veel gebruikt gemaakt ook van C#, Docker en Kubernetes. Het team hecht veel waarde aan het leveren van hoogwaardige

Bekijk vacature »

.NET Developer te Naarden

Bedrijfsomschrijving Voor mijn klant ben ik op zoek naar een .NET Developer om het huidige team te komen versterken. Deze organisatie bevindt zich in de logistieke sector, en zij hebben een eigen ERP systeem ontwikkeld dat zij inzetten ter optimalisatie van de logistieke processen van haar eindklanten. Deze organisatie bestaat inmiddels al ruim 20 jaar, waarbij zij een duidelijke missie hebben, namelijk: het werk van de eindklant makkelijker maken door de systemen die zij leveren. Ze werken over heel de wereld, wat deze organisatie een echte internationale speler maakt. Binnen de organisatie kenmerken ze zich door een dynamische en professionele

Bekijk vacature »
Vincent

Vincent

25/08/2007 22:39:00
Quote Anchor link
Heey allemaal,

Ik heb een probleem xD
Tijd niet meer zon probleem gehad :P
Nou hier komt het:

Het probleem is dat de 2 strepen aan de zijkant wegvallen..
zie hier:

Afbeelding

Ik heb geen andere keus dan de code hier te posten ook al is hij vrij groot. Ik heb hem al ingekort door paar van die plaatjes vakjes weg te laten.

Html code
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
                <div class="homebottom-links-vak">
                    <div class="homebottom-streep">
                        <span class="homesubmenu">Nieuwe items</span>
                    </div>
                    <div class="hblr-tekst">
                          <div class="profiel-klout2" onmouseover="bgChange(this, '#DBDBDB')" onmouseout="bgChange(this, '#eeeeee')">
                            <div class="klout-plaatje">
                                <a href="kledingstuk.php?id=15">
                                    <img src="http://www.wemmersnet.nl/arwin/profielresize.php?image=71186752862.jpg">
                                </a>
                            </div>
                                <a href="kledingstuk.php?id=15">broek</a>
                                      </div>
                          <div class="profiel-klout2" onmouseover="bgChange(this, '#DBDBDB')" onmouseout="bgChange(this, '#eeeeee')">
                            <div class="klout-plaatje">
                                <a href="kledingstuk.php?id=16">
                                    <img src="http://www.wemmersnet.nl/arwin/profielresize.php?image=71186777138.jpg">
                                </a>
                            </div>    
                                <a href="kledingstuk.php?id=16">asdasdasd</a>
                              </div>
                          <div class="profiel-klout2" onmouseover="bgChange(this, '#DBDBDB')" onmouseout="bgChange(this, '#eeeeee')">
                            <div class="klout-plaatje">
                                <a href="kledingstuk.php?id=17">
                                    <img src="http://www.wemmersnet.nl/arwin/profielresize.php?image=71186777177.jpg">
                                </a>
                              </div>
                                <a href="kledingstuk.php?id=17">adasasdasdasdasd</a>
                          </div>
                          <div class="profiel-klout2" onmouseover="bgChange(this, '#DBDBDB')" onmouseout="bgChange(this, '#eeeeee')">
                            <div class="klout-plaatje">
                                <a href="kledingstuk.php?id=18">
                                    <img src="http://www.wemmersnet.nl/arwin/profielresize.php?image=71186777213.jpg">
                                </a>
                            </div>
                                <a href="kledingstuk.php?id=18">asdasdqweqe</a>
                            </div>

                    </div>
    
                    <div class="hbrl-o-plaatje">
                        <div class="hbrl-o-l">
                        </div>
                        <div class="hbrl-o-r">
                        </div>
                    </div>
                </div>


Css code

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
.homebottom-links-vak{
     background-color: #f8f8f8;
    font-size: 14px;
    width: 505px;
    float: left;
    margin-bottom: 10px;
}

.hblr-tekst{
    padding: 0px 7px 1px;
    border-left: 1px solid #cccccc;
    border-right: 1px solid #cccccc;
}

.hbrl-o-plaatje{
    background-image: url('../images/tabel_r8_zoveel.JPG');
    height: 15px;
    float: left;
}

.hbrl-o-l{
    background-image: url('../images/tabel_r8_c2.jpg');
    width: 5px;
    height: 15px;
    overflow: hidden;
    float: left;
}

.hbrl-o-r{
    background-image: url('../images/tabel_r8_c5.jpg');
    width: 5px;
    height: 15px;
    overflow: hidden;
    float: right;
}

.homebottom-streep{
    background-image: url('../images/tabel_r2_c3.jpg');
    border-left: 1px solid #676767;
    border-right: 1px solid #676767;
    height: 24px;    
}

.profiel-klout{
    width: 72px;
    height: 88px;
    float: left;
    font-family: "Trebuchet MS", Arial;
    font-size: 10px;
    color: #999999;
    text-align: center;
    margin: 6px 12px 4px 12px;
    display: inline;
}

.profiel-klout2{
    width: 93px;
    height: 93px;
    float: left;
    font-family: "Trebuchet MS", Arial;
    font-size: 10px;
    color: #999999;
    text-align: center;
    margin: 6px 2px 4px 2px;
    display: inline;
    background:#eeeeee;
    border: 1px solid #cccccc;
}

.klout-plaatje{
    margin-top: 4px;
    margin-left: 10px;
    margin-right: 10px;
    width: 72px;
    height: 72px;
    padding: 0px;
    overflow: hidden;
    clear: both;
}


Ik hoop dat jullie mij kunnen helpen!

Alvast bedankt ;-)

Groeten, Vincent
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Vincent
 
PHP hulp

PHP hulp

12/05/2024 07:33:37
 
Kumkwat Trender

Kumkwat Trender

25/08/2007 22:46:00
Quote Anchor link
ik weet niet echt welke bestanden bij de strepen horen

is dit het streep?
zo ja
.homebottom-streep{
background-image: url('../images/tabel_r2_c3.jpg');
border-left: 1px solid #676767;
border-right: 1px solid #676767;
height: 24px;
}

probeer dan is het getal 24 te wijzigen naar iets anders.

heb je het site eigenlijk online? dan kun je nammelijk better kijke

Edit: ik w8...


btw: dat was je 1000'ste post!! :P XD
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Kumkwat Trender
 
Vincent

Vincent

25/08/2007 22:48:00
Quote Anchor link
W8 ik zet dat stukje even online :)

Edit:

Online
Link
K had em toegevoegd maar door die addon was hij niet zichtbaar :P
Maar Danny heeft ook goeie neergezet :-) Die naar echte gaat :-)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Vincent
 
Kumkwat Trender

Kumkwat Trender

25/08/2007 23:12:00
Quote Anchor link
leuk hij staat online :P,

miss is het handig om het linkje ook te geven :P.
 
Danny Roelofs

Danny Roelofs

25/08/2007 23:44:00
Quote Anchor link
Dit zal de link wel wezen van Vincent, http://www.wemmersnet.nl/arwin/ maar ik merkte wel op dat als ik de float:left weghaalde van .profiel-klout2 dan komen de lijntjes wel terug, maar dan zullen de plaatjes zich niet meer van links naar rechts begeven.

Persoonlijk denk ik dat het concept van het design een beetje verkeerd gaat, ongeacht dat ik ook wel voor DIV structuren ben maak ik toch ook wel redelijk gebruik van tabellen. Soms dan kom je met alleen DIV tags in vreemde situaties terecht die je niet tijdens het concept had kunnen bedenken.

Maar ieders zijn voorkeur, en op voorhand ga ik niet een ja/nee discussie voeren over DIV of TABEL gebruiken.
 
Vincent

Vincent

25/08/2007 23:48:00
Quote Anchor link
Ik zou morgen wel even naar dat float gebeuren kijken (aangezien het al 23:48 is), want daar is als het goed is een hack voor :-)
Bedankt voor jullie reacties! :-)

Edit:

Shit, 1000ste post gemist :-S
(als ik het zo mag zeggen)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Vincent
 
Vincent

Vincent

27/08/2007 18:33:00
Quote Anchor link
Ik ben nu zover: www.lipdesign.nl/phphulp/phphulp.html maar t werkt nog steeds niet.. Alleen in FF nu, misschien is het heel makkelijk op te lossen maar ik zie het niet? kan 1 van jullie misschien helpen?

Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Vincent
 
Wouter K

Wouter K

27/08/2007 19:17:00
Quote Anchor link
maak ik denk de max width 99% ofzow ?
 
Vincent

Vincent

27/08/2007 19:35:00
Quote Anchor link
het ligt volgens mij niet aan de width, want als ik het van hblr-tekst een kleur geef zie je hem niet eens..
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.