Stugister

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior Product Developer

Functieomschrijving Als senior Product Developer ben je verantwoordelijk voor bestaande mobiliteitsproducten en de ontwikkeling van nieuwe mobiliteitsconcepten. Met behulp van diverse klantonderzoeken, klantsessies en salesmeetings zorg je ervoor dat je de veranderende mobiliteitsbehoeften in de markt kent. Hier speel je op in door innovatieve, flexibele, efficiënte en duurzame vervoersoplossingen te bedenken, te ontwikkelen, te implementeren en uiteindelijk samen met Sales en Marketing collega’s in de markt te zetten. Je initieert en neemt deel aan (internationale en afdeling overschrijdende) projecten, vaak in de rol van projectleider. In die rol bewaak je de voortgang, coördineer je de activiteiten en zorg je voor

Bekijk vacature »

Full stack developer Node.js, React Remote

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

APEX Ontwikkelaar in een team van Oracle Developer

Bedrijfsomschrijving Wij zijn op zoek naar een APEX Ontwikkelaar om onze opdrachtgever in Den Haag te versterken. In deze rol zul je verantwoordelijk zijn voor het ontwikkelen en onderhouden van de front-end van onze applicaties met behulp van Oracle Application Express (APEX). Je werkt aan zowel inhouse als externe projecten. De sfeer binnen het Oracle team is gemoedelijk en men probeert elkaar te helpen én van elkaar te leren. Zo ontstaat er een prettige en plezierige werksfeer waar ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Er wordt gewerkt met de meest nieuwe technologieën waardoor je kennis up-to-date blijft. Het bedrijf

Bekijk vacature »

IoT Developer

Ben jij innovatief, heb jij passie voor energie en ben je data gedreven? Bouw dan mee aan IoT binnen Bredenoord. Samen met een gedreven team werk jij aan mooie technische en innovatieve oplossingen. Wat houdt de functie van IoT Developer in? Binnen Bredenoord zijn wij momenteel volop in ontwikkeling met ons IoT platform. Als uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een IoT Developer. Je zal in projectverband meehelpen met het implementeren van IoT vraagstukken binnen Bredenoord. Als IoT Developer op onze R&D-afdeling word je verantwoordelijk voor het verder inrichten en beheren van ons nieuwe IoT platform. Dat

Bekijk vacature »

Java Ontwikkelaar

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Front End Ontwikkelaar (React)

In het kort Als front end developer ga je aan de slag met maatwerkprojecten voor onze klanten. Denk bijvoorbeeld aan het toevoegen van een machine aan een database of het corrigeren van formulieren voor ingestuurde orders. Voorbeeld van zo’n project is Smart Link. De projecten waar je op ingezet kunt worden liggen binnen het technische domein waar jij als front end developer een grote rol speelt om samen met je back end collega’s de juiste oplossingen te leveren. please note that this particular role requires fluent Dutch language skills. Dit vind je leuk om te doen Het omzetten van designs

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

Software Developer C++ en Perl

Ben je een slimme en enthousiaste universitair opgeleide bèta die graag bij een relatief klein softwarebedrijf wil werken waar de sfeer goed is en eigen inbreng gewaardeerd wordt? Wij, IntelliMagic in Leiden, ontwikkelen technisch hoogwaardige software op het gebied van IT infrastructuur performance analytics. Het type software zorgt voor intellectueel interessante uitdagingen. We ontwerpen de producten zelf en verkopen deze als off-the-shelf software aan grote bedrijven in Europa en de VS. Wij zoeken een ervaren C++ software engineer met kennis van Perl voor een van onze ontwikkelteams. Werkzaamheden Samen met de andere ontwikkelaars specificeren, ontwerpen en implementeren van nieuwe functionaliteit

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een C# .NET Developer voor een bedrijf in de omgeving van Utrecht! Wil jij werken voor een internationaal bedrijf waar je legio mogelijkheden krijgt als Software Ontwikkelaar? Grijp nu je kans! Je kunt een uitdagende rol gaan vervullen als C#.NET Developer binnen een internationaal bedrijf dat gevestigd is in omgeving van Utrecht. Je zult gaan samenwerken met collega's die over de hele wereld verspreid zitten. Dit bedrijf is zeer vooruitstrevend en werkt met de nieuwste technieken. Als C#.NET Developer ga jij je bezig houden met het volgende: Je blijft op de hoogte van

Bekijk vacature »

Klein team zoekt grote fullstack .NET developer to

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever is marktleider in de Benelux en is Europees ook al aardig aan de weg aan het timmeren. Ze voorzien technische winkels van apparatuur om producten een langer leven te geven. Hiermee reduceren ze flink wat CO2 uitstoot en dat is natuurlijk goed voor iedereen! IT speelt een belangrijke rol in de bedrijfsvoering en de applicaties zijn van goed niveau. Als fullstack .NET developer ga jij je bijdrage leveren aan het verder verbeteren van de applicaties en de interne processen. Ze zijn nu met ruim 50 medewerkers in totaal en de afdeling development bestaat uit een 5tal developers.

Bekijk vacature »

Front End Developer React Vue

Dit ga je doen Meewerken aan de implementaties en ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten van de webapplicaties; Ontwikkelen met o.a. React en Vue en HTML/CSS, ook krijg je in verband met de samenwerking ook affiniteit met de backend Ruby on Rails; Ontwikkeling aan de front end voor de koppelingen tussen de diverse systemen; Ontwerpen van interfaces en een bijdrage leveren aan de gebruikerservaring; Zorgdragen voor hoge kwaliteit van code en jezelf (en anderen) blijven verbeteren; Als Senior Front End Developer begeleid je zelf ook FE-development projecten, hierin leid je de projecten en pak jij het initiatief op (bv integratieprojecten). Hier ga

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

E-Identity Developer met Projectleider Kwaliteiten

Functieomschrijving Voor de kamer van koophandel zijn we op zoek naar een E-Identity developer met projectleider kwaliteiten. Voor deze opdracht zoekt KVK een Informatieanalist met Technisch Projectleider en ICT developer kwaliteiten, met kennis van E-identity. We zoeken in de breedte en niet specifiek in de diepte qua skillset. Een Junior Projectmanager, een Junior Informatieanalist, een Junior Developer (full stack), een Junior Designer en een Junior ICT architect ineen, met een sterk gevoel van stakeholder management en planning vaardigheden. Door de internationale setting, én de realisatie van ontsluiting van en naar basisregisters toe zijn wij op zoek naar enige ervaring binnen

Bekijk vacature »

Magento developer

Functie E-commerce is een ‘’snelle’’ wereld. Om hierin continu voorop te blijven omarmen ze in een vroeg stadium nieuwe technieken. Een webshop is nooit af en kan altijd beter, sneller en efficiënter. Tegelijkertijd hebben ze vanaf hun oprichting altijd vastgehouden aan kwaliteit boven snelheid, en dit loont. Als back-end developer fungeer je als het verlengstuk van hun klanten. Technisch complexe zaken pak je met liefde op, en hierin werk je samen met o.a. front-end developers en designers. Klanten verwacht hierin kwaliteit van het hoogste niveau en een proactieve, meedenkende rol bij het maken van zowel technische als strategische keuzes. Ga

Bekijk vacature »

Backend Developer Integraties API HBO REST

Samengevat: Deze werkgever is een IT-consultancy. Wil jij werken als Backend Developer Integraties? Heb jij kennis van gangbare berichtformaten? Vaste baan: Backend Developer Integraties API HBO €3.100 - €4.400 Zij bieden innovatieve oplossingen die bedrijven efficiënter en wendbaarder maken, waardoor onze klanten zich net zo snel kunnen ontwikkelen als de business van hen vraagt. Bij bij hun werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om de inzet van technologie. Deze werkgever staat open voor elke nieuwe trend. Onze systemen zijn groot en ingewikkeld. Hou jij van diepgang

Bekijk vacature »
Joran den Houting

Joran den Houting

10/01/2011 21:50:13
Quote Anchor link
Hallo,

Ik werk voor school aan een studenteregister en de registratiepagina wil maar niet werken... En ik kan de fout echt neit vinden!
Iemand die kan kijken?

VOorbeeld: http://stugister.jorandesign.nl/registreren.php

Als je gegevens in heb gevuld stuurd hij ze niet naar de database...

Registreren.php :
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
<?php
      ini_set('display_errors', 'On');  // error reporting aan
      error_reporting(E_ALL);
      
      if(isset($_SESSION['gebruiker'])) {
    header("Location: ingelogged.php");
}

      ?>


<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01//EN" "http://www.w3.org/TR/html4/strict.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
    <head>
        <title>Stugister - Registreren.</title>
        <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8"/>
        <meta name="description" content="Fancy Sliding Form with jQuery" />
        <meta name="keywords" content="jquery, form, sliding, usability, css3, validation, javascript"/>
        <link rel="stylesheet" href="css/style.css" type="text/css" media="screen"/>
        <script type="text/javascript" src="http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.4.2/jquery.min.js"></script>
        <script type="text/javascript" src="sliding.form.js"></script>
    </head>
    <body>
    <div id="bg">
        <div id="content">
            <h1>Stugister Registratieformulier</h1>
            <div id="wrapper">
<?php

include('config.php');
if($cfg['cronjobs'] != 1) {
    include('cronjobs.php');
}


if($_SERVER["REQUEST_METHOD"] == "POST"){
        $error = array();
    if(!check_email($_POST['email'])) {
        $error[] = 'Er is geen geldig e-mailadres ingevuld.';
    }

    if($_POST['gebruikersnaam'] == "") {
        $error[] = 'Er is geen gebruikersnaam ingevuld.';
    }

    if(!preg_match("/^[-_0-9a-z]{2,}$/i", $_POST['gebruikersnaam'])) { // Thx to FangorN for this check :]
        $error[] = 'Een gebruikersnaam mag slechts alfanummerieke tekens bevatten (a-z, 0-9), underscore (_) of liggend streepje (-).';
    }

    if($_POST['wachtwoord'] == "") {
        $error[] = 'Er is geen wachtwoord ingevuld.';
    }

    if(geregistreerd($_POST['gebruikersnaam'],gebruikersnaam)) {
        $error[] = '<strong>'.$_POST['gebruikersnaam'].'</strong> is reeds geregistreerd.';
    }

    if(geregistreerd($_POST['email'],email)) {
        $error[] = '<strong>'.$_POST['email'].'</strong> is reeds geregistreerd. Slechts één account per e-mailadres is toegestaan.';
    }

    $fouten = sizeof($error);
    if($fouten != 0) {
        echo 'Er kon geen account worden aangemaakt omwille van de volgende reden(en):';
        echo '<ul>';
            for($i = 0; $i < $fouten; $i++) {
                echo '<li>'.$error[$i].'</li>';
            }

        echo '</ul>';
    }
else {
        $activatiecode = activatiecode($cfg['act_lengte']);
        $tpl = new TemplatePower('mail.tpl');
        $tpl->prepare();
        $tpl->assign(array(
        "site" => $cfg['site'],
        "url" => $cfg['url'],
        "gebruikersnaam" => $_POST['gebruikersnaam'],
        "wachtwoord" => $_POST['wachtwoord'],
        "code" => $activatiecode
        ));
        $template = $tpl->getOutputContent();
        
        $headers  = "MIME-Version: 1.0\n";
        $headers .= "Content-type: text/html; charset=iso-8859-1\n";
        $headers  .= "From: ".$cfg['site']." <".$cfg['email'].">\n";
        mail($_POST['email'],"Account op ".$cfg['site']." activeren",$template,$headers);
        
        $gebruikersnaam = $_POST['gebruikersnaam'];
        $wachtwoord = $_POST['wachtwoord'];
        $email = $_POST['email'];
        $naam = $_POST['naam'];
        $plaatsnaam = $_POST['plaatsnaam'];
        $telefoon = $_POST['telefoon'];
        
mysql_query("INSERT INTO leden_temp (gebruikersnaam,wachtwoord,datum,email,code,naam,plaatsnaam,telefoon) VALUES ('".$gebruikersnaam."','".md5($wachtwoord)."','".time()."','".$email."','".$activatiecode."','".$naam."','".$plaatsnaam."','".$telefoon."')");
        ?>

                            <form id="formElem" name="formElem" action="" method="post">
                                <fieldset class="step">
                            <legend>Voltooien</legend>
                            <p>
                            Je account is tijdelijk geregistreerd. Controleer nu je mailbox, binnen enkele ogenblikken zal er een activatiemail arriveren.<br /><strong>Attentie Hotmail-gebruikers:</strong> Kijk ook bij "Ongewenste post"!!
                            </p>
                            <p class="submit">
                            </p>
                        </fieldset>
                    </form>
        <?php
    }
}
else { ?>

?>

<div id="steps">
<form action="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $_SERVER['PHP_SELF']; ?>
" method="post">
<fieldset class="step">
<legend>Account</legend>
<p>
<label for="gebruikersnaam">Gebruikersnaam</label>
<input id="gebruikersnaam" name="gebruikersnaam" />
</p>
<p>
<label for="email">E-mail</label>
<input id="email" name="email" type="email" AUTOCOMPLETE=OFF />
</p>
<p>
<label for="wachtwoord">Wachtwoord</label>
<input id="wachtwoord" name="wachtwoord" type="password" AUTOCOMPLETE=OFF />
</p>
</fieldset>
<fieldset class="step">
<legend>Persoonlijk</legend>
<p>
<label for="naam">Volledige naam</label>
<input id="naam" name="naam" type="text" AUTOCOMPLETE=OFF />
</p>
<p>
<label for="plaatsnaam">Plaatsnaam</label>
<input id="plaatsnaam" name="plaatsnaam" type="text" AUTOCOMPLETE=OFF />
</p>
<p>
<label for="telefoon">Telefoon</label>
<input id="telefoon" name="telefoon" type="tel" AUTOCOMPLETE=OFF />
</p>
</fieldset>
<fieldset class="step">
<legend>Voltooien</legend>
<p>
Als alle stappen volledig zijn ingevuld
kunt u nu uw registratie afronden door
hieronder op 'Voltooien' te klikken.
Werkt dit niet? Dan kunt u terug naar de
stap waar een rood kruisje bij is verschenen.
</p>
<p class="submit">
<button id="registerButton" type="submit">Voltooien</button>
</p>
</fieldset>
</form>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
<?php
} ?>


</div>
<div id="navigation" style="display:none;">
<ul>
<li class="selected">
<a href="#">Account</a>
</li>
<li>
<a href="#">Persoonlijk</a>
</li>
<li>
<a href="#">Voltooien</a>
</li>
</ul>
</div>
</div>
</div>
</div>
</body>
</html>

Alvast bedankt, hoop dat ik weer wat leer van het antwoord :)
Gewijzigd op 10/01/2011 23:55:10 door Joran den Houting
 
PHP hulp

PHP hulp

11/05/2024 18:28:32
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

10/01/2011 22:21:52
Quote Anchor link
Standaard antwoord: bouw foutafhandeling in je script.
Begin je pagina met
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
      ini_set('display_errors', 'On');  // error reporting aan
      error_reporting(E_ALL);
      ?>

En controleer ook of je query wel (goed) wordt uitgevoerd.
Zie ook http://www.phphulp.nl/php/tutorial/php-algemeen/hoe-zet-je-iets-correct-op-phphulp/731/voordat-je-iets-op-phphulp-post-/1919/ voor tips.

Controleer daarnaast je query eens door deze te echo-en naar het scherm.
Controleren of een formulier verzonden is doe je door $_SERVER['REQUEST_METHOD'] == "POST" en niet door $_POST['Submit']
$_SERVER['PHP_SELF'] is onveilig.
Gewijzigd op 10/01/2011 22:25:53 door Obelix Idefix
 
Joran den Houting

Joran den Houting

10/01/2011 23:14:43
Quote Anchor link
Gedaan, krijg nu errors :)
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

10/01/2011 23:23:43
Quote Anchor link
Staan er spaties voor je script ?
 
Joran den Houting

Joran den Houting

10/01/2011 23:54:36
Quote Anchor link
Ik heb hem direct uit dreamweaver gekopieerd... Lijkt me sterk, alleen tabs voor overzichtelijkheid :p
 
- SanThe -

- SanThe -

11/01/2011 00:05:56
Quote Anchor link
Joran den Houting op 10/01/2011 23:14:43:
Gedaan, krijg nu errors :)


Daar kunnen we wat mee.....
 
Joran den Houting

Joran den Houting

11/01/2011 00:21:45
Quote Anchor link
Daar kunnen we zeker wat mee, errors zijn beter dan dat je niks ziet ;) Dit is makkelijker oplossen. Heb meeste er nu uit.. Maar krijg deze heletijd:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /customers/jorandesign.nl/jorandesign.nl/httpd.www/stugister/registreren.php:26) in /customers/jorandesign.nl/jorandesign.nl/httpd.www/stugister/sessie.php on line 2
Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /customers/jorandesign.nl/jorandesign.nl/httpd.www/stugister/registreren.php:26) in /customers/jorandesign.nl/jorandesign.nl/httpd.www/stugister/sessie.php on line 2




en na versturen krijg ik dit:


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /customers/jorandesign.nl/jorandesign.nl/httpd.www/stugister/registreren.php:26) in /customers/jorandesign.nl/jorandesign.nl/httpd.www/stugister/sessie.php on line 2
Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /customers/jorandesign.nl/jorandesign.nl/httpd.www/stugister/registreren.php:26) in /customers/jorandesign.nl/jorandesign.nl/httpd.www/stugister/sessie.php on line 2
Notice: Use of undefined constant gebruikersnaam - assumed 'gebruikersnaam' in /customers/jorandesign.nl/jorandesign.nl/httpd.www/stugister/registreren.php on line 47
Notice: Use of undefined constant email - assumed 'email' in /customers/jorandesign.nl/jorandesign.nl/httpd.www/stugister/registreren.php on line 50
Deprecated: Function eregi() is deprecated in /customers/jorandesign.nl/jorandesign.nl/httpd.www/stugister/config.php on line 38
Deprecated: Function eregi() is deprecated in /customers/jorandesign.nl/jorandesign.nl/httpd.www/stugister/config.php on line 38
Deprecated: Function eregi() is deprecated in /customers/jorandesign.nl/jorandesign.nl/httpd.www/stugister/config.php on line 38
Deprecated: Function eregi() is deprecated in /customers/jorandesign.nl/jorandesign.nl/httpd.www/stugister/config.php on line 38
Deprecated: Function eregi() is deprecated in /customers/jorandesign.nl/jorandesign.nl/httpd.www/stugister/config.php on line 38
Deprecated: Function eregi() is deprecated in /customers/jorandesign.nl/jorandesign.nl/httpd.www/stugister/config.php on line 38
Deprecated: Function eregi() is deprecated in /customers/jorandesign.nl/jorandesign.nl/httpd.www/stugister/config.php on line 38
Deprecated: Function eregi() is deprecated in /customers/jorandesign.nl/jorandesign.nl/httpd.www/stugister/config.php on line 38
Deprecated: Function eregi() is deprecated in /customers/jorandesign.nl/jorandesign.nl/httpd.www/stugister/config.php on line 38
Deprecated: Function eregi() is deprecated in /customers/jorandesign.nl/jorandesign.nl/httpd.www/stugister/config.php on line 38
Deprecated: Function eregi() is deprecated in /customers/jorandesign.nl/jorandesign.nl/httpd.www/stugister/config.php on line 38
Deprecated: Function eregi() is deprecated in /customers/jorandesign.nl/jorandesign.nl/httpd.www/stugister/config.php on line 38
Deprecated: Function eregi() is deprecated in /customers/jorandesign.nl/jorandesign.nl/httpd.www/stugister/config.php on line 38
Deprecated: Function eregi() is deprecated in /customers/jorandesign.nl/jorandesign.nl/httpd.www/stugister/config.php on line 38
Deprecated: Function eregi() is deprecated in /customers/jorandesign.nl/jorandesign.nl/httpd.www/stugister/config.php on line 38
Deprecated: Function eregi() is deprecated in /customers/jorandesign.nl/jorandesign.nl/httpd.www/stugister/config.php on line 38
Deprecated: Function eregi() is deprecated in /customers/jorandesign.nl/jorandesign.nl/httpd.www/stugister/config.php on line 38
Deprecated: Function eregi() is deprecated in /customers/jorandesign.nl/jorandesign.nl/httpd.www/stugister/config.php on line 38
Deprecated: Function eregi() is deprecated in /customers/jorandesign.nl/jorandesign.nl/httpd.www/stugister/config.php on line 38
Deprecated: Function eregi() is deprecated in /customers/jorandesign.nl/jorandesign.nl/httpd.www/stugister/config.php on line 38
Deprecated: Function eregi() is deprecated in /customers/jorandesign.nl/jorandesign.nl/httpd.www/stugister/config.php on line 38
Deprecated: Function eregi() is deprecated in /customers/jorandesign.nl/jorandesign.nl/httpd.www/stugister/config.php on line 38
Deprecated: Function eregi() is deprecated in /customers/jorandesign.nl/jorandesign.nl/httpd.www/stugister/config.php on line 38
Deprecated: Function eregi() is deprecated in /customers/jorandesign.nl/jorandesign.nl/httpd.www/stugister/config.php on line 38
Deprecated: Function eregi() is deprecated in /customers/jorandesign.nl/jorandesign.nl/httpd.www/stugister/config.php on line 38
Deprecated: Function eregi() is deprecated in /customers/jorandesign.nl/jorandesign.nl/httpd.www/stugister/config.php on line 38
Deprecated: Function eregi() is deprecated in /customers/jorandesign.nl/jorandesign.nl/httpd.www/stugister/config.php on line 38
Deprecated: Function eregi() is deprecated in /customers/jorandesign.nl/jorandesign.nl/httpd.www/stugister/config.php on line 38
Deprecated: Function eregi() is deprecated in /customers/jorandesign.nl/jorandesign.nl/httpd.www/stugister/config.php on line 38
Deprecated: Function eregi() is deprecated in /customers/jorandesign.nl/jorandesign.nl/httpd.www/stugister/config.php on line 38
Deprecated: Function eregi() is deprecated in /customers/jorandesign.nl/jorandesign.nl/httpd.www/stugister/config.php on line 38
Deprecated: Function eregi() is deprecated in /customers/jorandesign.nl/jorandesign.nl/httpd.www/stugister/config.php on line 38
Deprecated: Function eregi() is deprecated in /customers/jorandesign.nl/jorandesign.nl/httpd.www/stugister/config.php on line 38
Deprecated: Function eregi() is deprecated in /customers/jorandesign.nl/jorandesign.nl/httpd.www/stugister/config.php on line 38
Deprecated: Function eregi() is deprecated in /customers/jorandesign.nl/jorandesign.nl/httpd.www/stugister/config.php on line 38



Line 33 t/m 41 in config.php:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
function activatiecode ($lengte) {
  $activatie = "";
  mt_srand ((double) microtime() * 1000000);
  while (strlen($activatie) < $lengte) {
    $kiezen = chr(mt_rand (0,255));
>>>>>>    if (eregi("^[a-zA-Z0-9]$", $kiezen)) $activatie = $activatie.$kiezen;
  }
return ($activatie);
}


regel met >>>>>> ervoor is line 38 van de error.
Gewijzigd op 11/01/2011 00:34:07 door Joran den Houting
 
- SanThe -

- SanThe -

11/01/2011 00:32:08
Quote Anchor link
Er mag geen output naar de browser zijn voor session_start(). Verder is eregi() antiek en moet je ddi door preg_match() vervangen.
 
Joran den Houting

Joran den Houting

11/01/2011 00:35:14
Quote Anchor link
Ik heb hem voor preg match vervangen, maar dat werkt helemaal niet... heb ik zo gedaan:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
function activatiecode ($lengte) {
  $activatie = "";
  mt_srand ((double) microtime() * 1000000);
  while (strlen($activatie) < $lengte) {
    $kiezen = chr(mt_rand (0,255));
    if(!preg_match("/^[_\.0-9a-zA-Z-]+@([0-9a-zA-Z][0-9a-zA-Z-]+\.)+[a-zA-Z]{2,6}$/i", $kiezen))
     $activatie = $activatie.$kiezen;
  }
return ($activatie);
}


Krijg ik deze error:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
Fatal error: Maximum execution time of 50 seconds exceeded in /customers/jorandesign.nl/jorandesign.nl/httpd.www/stugister/config.php on line 38
Gewijzigd op 11/01/2011 00:36:10 door Joran den Houting
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.