stukje in string vervangen (met wildcard) vraagje

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Robert

robert

18/12/2005 17:47:00
Quote Anchor link
Hallo,

Ik zou graag uit een string alles wat tussen haakjes staat ,in mijn geval zijn dat ingevoerde tijden zoals (08:00), vervangen door "". Verwijderen dus.

Als ik dit probeer met str_replace:
$subject = str_replace("(*)", "", $subject);

Gaat dit niet goed.

Wie zou hier een oplossing voor weten? Een goede regular expression wellicht?

Bedankt!
Robert
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 00:49:21
 
Robert Deiman

Robert Deiman

18/12/2005 17:49:00
 
Robert

robert

18/12/2005 18:05:00
Quote Anchor link
Oeps...
Die had ik nog niet gezien.
Excuses hiervoor.

En heel erg bedankt,
robert
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.