svenvideo

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Java Developer / Sociaal domein

Dit ga je doen Nieuwbouw en doorontwikkeling; Beheer en wanneer nodig onderhoud; Bijdrage leveren in het functioneel- en technisch ontwerptraject; Analyseren van productie verstoringen; Meedenken over vernieuwingen en verbeteringen. Hier ga je werken De organisatie waar jij komt te werken focust zich op software development met een maatschappelijk tintje. De afdeling software ontwikkeling bestaat uit vijf verschillende scrum teams, met allen hun eigen focus gebied. Zo zijn er een aantal teams die zich focussen op specifieke applicaties, maar is er ook een team gericht op projecten. Binnen de organisatie staat innovatie en kwaliteit voorop. Een aantal applicaties draait nog op

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Dit ga je doen Het onderhouden, ontwikkelen en testen van front-end software van diverse klant- en medewerkersapplicaties; Het ontwikkelen van maatwerk front-end oplossingen in Vue.js en participeren in een scrumteam; Mede-verantwoordelijk voor het begeleiden en coachen van drie junior front-end developers; Verantwoordelijk voor code-reviews en het opstellen van de juiste documentatie zoals userstories en API ontwerp; Participeren in diverse projecten t.b.v. optimalisatie van diverse applicaties; Het opzetten van API koppelingen met externe applicaties. Hier ga je werken Betreffende organisatie is gevestigd in de regio van Swifterbant en is al ruim 20 jaar lang bedreven in het ontwikkelen en aanbieden van

Bekijk vacature »

Front-end developer (medior/senior)

Functie Het team bestaat uit een architect, fullstack developers, app developers, de product owner en projectmanager. Eenieder draagt vanuit zijn discipline bij aan een complete oplossing voor de klant. Uiteraard zul je hierin nauw samenwerken met je collega’s. Jij wordt verantwoordelijk voor de front-end implementatie en fungeert als lead op dit gebied binnen het team. Je kunt helder formuleren, ideeën uitdragen en overbrengen aan je collega’s. Qua technische stack is het vooral van belang dat je ervaren bent met Angular, HTML5, CSS en TypeScript. Verder is ervaring in NgRx, Bootstrap, BEM en Cypress een pré, evenals affiniteit met UX/UI Design!

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Do you want to work with the latest technologies on the development of new systems and applications? Create elegant interfaces using VueJS for thousands of users? Get moving and strengthen Nederlandse Loterij as a Front-end Developer. Thanks to your efforts, our services are always presented in style. As a Front-end Developer you are responsible for website development and improving customer experience based on data analyze. In this way, you directly contribute to a happy, healthy and sporty Netherlands. As a Front-end Developer you score by: Writing elegant, testable components without side-effects to provide functionality to the users Website development, adding

Bekijk vacature »

.NET Developer Microservices

Dit ga je doen Je taken zullen voornamelijk bestaan uit: Het ontwikkelen van software, inclusief vormgeving, implementaties, integraties en (automatisch) testen (.NET, C#, Azure, Docker, Microservices, Angular); Het in kaart brengen van software requirements; Zorgen dat jouw code kwalitatief hoogstaand is; Het uitvoeren van risico analyses; Een bijdrage leveren aan het continuous quality improvement process. Hier ga je werken Dat kanker een verschrikkelijke ziekte is die de wereld uit geholpen moet worden, is duidelijk. Binnen deze Gelderse organisatie die duizenden ziekenhuizen van producten voorziet, proberen ze daar via technische innovaties aan bij te dragen. Samen met 10 collega .NET developers

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer met Laravel ervaring! Voor een groeiende werkgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een medior PHP developer met Laravel ervaring. Je gaat aan de slag met het ontwikkelen van maatwerk software voor klanten in een specifieke markt. Als PHP developer ben je samen met een gemotiveerd team van 6 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en het innoveren van informatiesystemen voor klanten in een specifieke branche. Als software developer ondersteun je complexe uitdagingen van klanten. Je brengt hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Om

Bekijk vacature »

Junior PHP Developer

Dit ga je doen Software development met behulp van C# .NET en / of PHP, je mag zelf kiezen waar jij je in wil specialiseren Meedenken over het nieuwe pakket, waar moet het aan voldoen? Unit-, integratie- en diverse andere tests schrijven en uitvoeren Nauw samenwerken met je IT collega's zoals Testers, Developers, DevOps Specialisten en Architecten Jezelf ontwikkelen met behulp van trainingen en cursussen Hier ga je werken Onze klant, een grote speler in de medische sector, is op zoek naar een enthousiaste junior (of meer ervaren) Software Developer die klaar is voor een nieuwe stap in zijn of

Bekijk vacature »

Full Stack C#.NET developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Testen en valideren van de ontwikkelde software. Actief deelnemen aan code reviews en bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit van de software. Je gaat aan

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Binnen de functie van Front-end developer werk je mee aan uitdagende klantprojecten. In teamverband werk je aan de voorkant van onze state-of-the-art portaal oplossingen en apps. Dit alles gebeurt in een multidisciplinaire omgeving waarbij je de ruimte hebt om te sparren, je ideeën scherp te stellen, en waar je met de benodigde kennis en ervaring om je heen altijd terecht kunt bij je collega’s voor vragen en ondersteuning. Meestal werk je vanuit ons kantoor maar we bieden ook alle faciliteiten om thuis te kunnen werken. Voor sommige projecten ga je mee naar de klant, wellicht zelfs in het buitenland!

Bekijk vacature »

.NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving Veel begeleiding en de kans om je verder te ontwikkelen als software developer. Dat kunnen wij jou bieden bij deelname aan deze leuke traineeship. Je krijgt een mentor toegewezen die jou alle kneepjes van het vak leert. Heb jij al wat ervaring als software developer? Daar worden wij heel blij van! Lees snel verder! Bedrijfsprofiel Als software developer neem je deel aan een trainings programma in de omgeving van Haarlem waar je persoonlijk wordt begeleidt, zodat je alle kneepjes van het vak leert. Aan de hand van jouw kennis en ervaring krijg je een persoonlijk opleidingstraject. Je gaat

Bekijk vacature »

Frontend Developer - Leeuwarden

Frontend Developer – Leeuwarden Als Frontend Developer bouw jij mee aan het onderwijs van de toekomst! In een scrum team werken met jonge en enthousiaste collega’s, moderne technieken, ruimte voor eigen ontwikkeling en op een proactieve wijze kunnen meewerken aan innovatie binnen het onderwijs. Magister is het state-of-the-art softwarepakket dat scholen in het voortgezet onderwijs op alle fronten ontzorgt. Van leerlingenadministratie tot het ondersteunen van individuele leerlijnen, van toegang tot digitaal lesmateriaal tot het plannen van het lesrooster. In de Magister app bedient Magister ruim 2,5 miljoen gebruikers waarvan, dagelijks meer dan 600.000 unieke. Hiermee is Magister de absolute marktleider

Bekijk vacature »

Software Developer

Longship.io gaat de wereld veroveren met baanbrekende software en legendarische... pizza-avonden! Lees hier de vacature van Software Developer! Bij Longship werken we met een team van 5 mensen aan software voor laadpaal operators. Longship is ontstaan in 2020 met als doel om de elektrische mobiliteitstransitie aan te jagen. We zijn nu al een wereldwijde speler doordat we continu voorop lopen in innovatie. Ons platform helpt het versneld elektrificeren van wagenparken, internationaal! Wij zijn een startup met grote ambities die we willen bereiken met een relatief klein en efficiënt team. Je krijg de kans om ontzettend veel te leren van ervaren

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij hebben drie scrumteams. Het eerste team focust zich op het stukje hardware wat wij in huis doen. Zij maken als team o.a. gebruik van C++. De andere twee scrumteams zijn allebei bezig met data verwerking en maken hierbij in de backend gebruik van C# .NET / .NET Core. Het verschil tussen deze teams is dat één team de data verwerking doet voor de mobiele applicatie. Zij werken hierbij dus ook met Xamarin. Het andere team focust zich op de webapplicaties en maakt hierbij ook gebruik van ASP.NET MVC. Op basis van jouw ambities en kwaliteiten kijken wij samen

Bekijk vacature »

C# ontwikkelaar

Functie omschrijving Werk jij graag met C# en het .NET framework in een leuk familiebedrijf? Lees dan snel verder! Jouw takenpakket hierbij is: Je gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving (ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de omgeving van Best en is een echt familiebedrijf. Je komt te werken in een klein team van developers, die zich voornamelijk bezighouden met

Bekijk vacature »
Sven video

sven video

11/06/2011 13:17:58
Quote Anchor link
hallo wat vinden jullie van mijn site?
svenvideo
 
PHP hulp

PHP hulp

16/05/2024 21:12:55
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

11/06/2011 13:34:40
Quote Anchor link
Hij is al beter dan de vorige versie:
- De bovenste balk valt niet echt in het oog. Is het niet makkelijker om je menu dichterbij je site te brengen? Hij heeft wel wat weg van Fok! zie ik ;-)
- Inlog-ding is niet mooi uitgelijnd
- Times New Roman is een standaard font, neem liever wat anders.
- Denk aan je grammatica en spelling, ik zie o.a Atracties staan, waar een 't' mist.
- Jammer van de registratie popup. Deze popups zijn een beetje uit de tijd... ;-)
- Je avatarupload is ZEER onveilig. Gelieve DIRECT offline te halen of aan te passen.
- Als ik naar Uploaden ga, waarom moet ik opnieuw aanmelden/inloggen? Heb je meerdere inlogsystemen? In dat geval is dat heel onlogisch....
Gewijzigd op 11/06/2011 13:44:57 door - Ariën -
 
Sven video

sven video

11/06/2011 14:07:57
Quote Anchor link
hoe kan ik het veilig maken?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

11/06/2011 14:13:03
Quote Anchor link
Controleren op extentie en mime-type.
 
Sven video

sven video

11/06/2011 14:16:17
Quote Anchor link
hoe kan ik dat invoegen aan dit script?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
<?
include "config.php";
// Your file name you are uploading
$file_name = $HTTP_POST_FILES['userfile']['name'];

// random 4 digit to add to our file name
// some people use date and time in stead of random digit

$random_digit=rand(0000,9999);

//combine random digit to you file name to create new file name
//use dot (.) to combile these two variables


$new_file_name=$random_digit.$file_name;

//set where you want to store files
//in this example we keep file in folder upload
//$new_file_name = new upload file name
//for example upload file name cartoon.gif . $path will be upload/cartoon.gif

$path= "files/".$new_file_name;
if($ufile !=none)
{

if(copy($HTTP_POST_FILES['userfile']['tmp_name'], $path))
{

echo "Successful<BR/>";

//$new_file_name = new file name
//$HTTP_POST_FILES['ufile']['size'] = file size
//$HTTP_POST_FILES['ufile']['type'] = type of file

echo "File Name :".$new_file_name."<BR/>";
echo "File Size :".$HTTP_POST_FILES['userfile']['size']."<BR/>";
echo "File Type :".$HTTP_POST_FILES['userfile']['type']."<BR/>";
}

else
{
echo "Error";
}
}


    move_uploaded_file($_FILES['userfile']['tmp_name'], $path . $_FILES['userfile']['name']);

$bestand = $new_file_name;
$ip = $_SERVER['REMOTE_ADDR'];
mysql_query("INSERT INTO users (naam, email, username, password, leeftijd, bestand, datum, geslacht) VALUES ('$_POST[naam]','$_POST[email]','$_POST[username]','$_POST[password]','$_POST[leeftijd]','$bestand','$datum','$_POST[geslacht]')") or die(mysql_error());
?>
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

11/06/2011 14:18:05
Quote Anchor link
Explode() op je $HTTP_POST_FILES['userfile']['name'] voor de extentie, en doe een check op $HTTP_POST_FILES['userfile']['type']

En pas $HTTP_POST_FILES aan naar: $_FILES
 
- SanThe -

- SanThe -

11/06/2011 14:22:18
Quote Anchor link
Script is zo te zien behoorlijk oud.
Script is lek => sql-injection.
Foutafhandeling ontbreekt.
Ik zie copy() en move_uploaded_file(), is dat niet dubbel.
$Vars buiten quotes houden.
Array-keys horen tussen quotes te staan.
Etc.
 
Sven video

sven video

11/06/2011 19:02:34
Quote Anchor link
ik heb nu dit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
<?
global $_FILES;

$filename = $_FILES['userfile']['name'];  

$allow[0] = "jpg";
$allow[1] = "gif";
$allow[2] = "bmp";
$allow[2] = "png";
// $allow[3] = "exe"; enz.

if ($_POST["newname"])
    $uploadname = $_POST['newname'];
else
    $uploadname = $_FILES['userfile']['name'];
    
$extentie = substr($uploadname, -3);

for ($i = 0; $i < count($allow); $i++)
{

    if ($extentie == $allow[$i])
    {

        $extentie_check = "ok";
        $i = count($allow) + 5; // om loop te beindigen
    }
}


if ($extentie_check)
{

    if (is_uploaded_file($_FILES['userfile']['tmp_name'])) {  
        move_uploaded_file($_FILES['userfile']['tmp_name'], "files/" . $uploadname);

        echo "Het bestand is geupload onder de naam: $uploadname";
    }
}

else
{
    echo "Jij bent stout! Mag niet hoor!";
}

?>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?
include("conn.php");

$bestand = $uploadname;
$ip = $_SERVER['REMOTE_ADDR'];
mysql_query("INSERT INTO users (naam, email, username, password, leeftijd, bestand, datum, geslacht) VALUES ('$_POST[naam]','$_POST[email]','$_POST[username]','$_POST[password]','$_POST[leeftijd]','$bestand','$datum','$_POST[geslacht]')") or die(mysql_error());
?>

</center>

en hoe krijg ik dit er in?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
<?php

// Your file name you are uploading
$file_name = $HTTP_POST_FILES['ufile']['name'];

// random 4 digit to add to our file name
// some people use date and time in stead of random digit

$random_digit=rand(0000,9999);

//combine random digit to you file name to create new file name
//use dot (.) to combile these two variables


$new_file_name=$random_digit.$file_name;

//set where you want to store files
//in this example we keep file in folder upload
//$new_file_name = new upload file name
//for example upload file name cartoon.gif . $path will be upload/cartoon.gif

$path= "upload/".$new_file_name;
if($ufile !=none)
{

if(copy($HTTP_POST_FILES['ufile']['tmp_name'], $path))
{

echo "Successful<BR/>";

//$new_file_name = new file name
//$HTTP_POST_FILES['ufile']['size'] = file size
//$HTTP_POST_FILES['ufile']['type'] = type of file

echo "File Name :".$new_file_name."<BR/>";
echo "File Size :".$HTTP_POST_FILES['ufile']['size']."<BR/>";
echo "File Type :".$HTTP_POST_FILES['ufile']['type']."<BR/>";
}

else
{
echo "Error";
}
}

?>
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

11/06/2011 19:11:08
Quote Anchor link
Gewoon een in_array check gebruiken om te kijken of de $_FILES['ufile']['type'] voorkomt in de array. Zoja... error...
 
Sven video

sven video

11/06/2011 19:38:36
Quote Anchor link
bedankt het is gelukt:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
<?
global $_FILES;

$filename = $_FILES['userfile']['name'];  

$allow[0] = "jpg";
$allow[1] = "gif";
$allow[2] = "bmp";
$allow[2] = "png";
// $allow[3] = "exe"; enz.

if ($_POST["newname"])
    $uploadname = $_POST['newname'];
else
    $uploadname = $_FILES['userfile']['name'];
    
$extentie = substr($uploadname, -3);

for ($i = 0; $i < count($allow); $i++)
{

    if ($extentie == $allow[$i])
    {

        $extentie_check = "ok";
        $i = count($allow) + 5; // om loop te beindigen
    }
}


if ($extentie_check)
{

// Your file name you are uploading
$file_name = $HTTP_POST_FILES['userfile']['name'];

// random 4 digit to add to our file name
// some people use date and time in stead of random digit

$random_digit=$_POST[username];

//combine random digit to you file name to create new file name
//use dot (.) to combile these two variables


$new_file_name=$random_digit.$file_name;

//set where you want to store files
//in this example we keep file in folder upload
//$new_file_name = new upload file name
//for example upload file name cartoon.gif . $path will be upload/cartoon.gif

$path= "files/".$new_file_name;
if($ufile !=none)
{

if(copy($HTTP_POST_FILES['userfile']['tmp_name'], $path))
{

echo "Successful<BR/>";

//$new_file_name = new file name
//$HTTP_POST_FILES['ufile']['size'] = file size
//$HTTP_POST_FILES['ufile']['type'] = type of file

echo "File Name :".$new_file_name."<BR/>";
echo "File Size :".$HTTP_POST_FILES['userfile']['size']."<BR/>";
echo "File Type :".$HTTP_POST_FILES['userfile']['type']."<BR/>";
}

else
{
echo "Error";
}
}
}

?>
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

11/06/2011 20:04:51
Quote Anchor link
- SanThe - op 11/06/2011 14:22:18:
Script is zo te zien behoorlijk oud.
Script is lek => sql-injection.
Foutafhandeling ontbreekt.
Ik zie copy() en move_uploaded_file(), is dat niet dubbel.
$Vars buiten quotes houden.
Array-keys horen tussen quotes te staan.
Etc.
 
Nick Dijkstra

Nick Dijkstra

11/06/2011 22:01:50
Quote Anchor link
Als ik op je homepagina refresh telt de teller gewoon door. Je kan hier iets maken dat hij het per ip telt, klik
Gewijzigd op 11/06/2011 22:03:25 door Nick Dijkstra
 
Sven video

sven video

11/06/2011 22:03:16
Quote Anchor link
hoe?
kan je het script geven?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

11/06/2011 22:41:49
Quote Anchor link
Wat houdt je tegen om zelf wat te proberen?

Het gaat erom dat je met MySQL kijkt of het IP-adres van de gebruiker al in de database vermeld staat, of juist niet. In het laatste geval waarbij het IP-adres nog niet bekend is gebruik je INSERT om deze in de database te plaatsen met de huidige datum en tijd (met NOW() van MySQL). Bestaat het IP al in de database, dan UPDATE je daar steeds de tijd.

Met de DELETE en INTERVAL() functie van MySQL kan je in een tweede querie kijken bij welke IP's de datum ouder is dan 5 minuten (realtime zal niet makkelijk gaan lukken, dus daarom houden we een buffer-periode in), en in dat geval verwijder je die IP's weer.

Ik zou zeggen, probeer het eens... :-)
Gewijzigd op 11/06/2011 22:44:25 door - Ariën -
 
Nick Dijkstra

Nick Dijkstra

11/06/2011 22:55:07
Quote Anchor link
Sven video op 11/06/2011 22:03:16:
hoe?
kan je het script geven?


klik op die link? daar staat een scriptje
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

11/06/2011 23:02:42
Quote Anchor link
Is mij nog niet eens opgevallen :P
 

12/06/2011 13:07:32
Quote Anchor link
Gebruik eens css 3, daar kan je de hoeken mooi mee afronden..

Daar is deze code voor nodig:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
#main { clear:both; background: rgba(255,255,255,0.7); width:80%; margin:auto;
border-top-right-radius:40px; border-bottom-left-radius:40px; border-bottom-right-radius:40px; }
 
Joris van Rijn

Joris van Rijn

12/06/2011 14:21:07
Quote Anchor link
@Youri, Dat zou ik nog niet doen. Lekker wachten tot het er helemaal in zit. Teveel browsers kunnen het nu nog niet. (Te weinig mensen hebben een ondersteunende browser).

Nu nog gewoon lekker in css2 met wat plaatjes doen!
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

12/06/2011 14:25:51
Quote Anchor link
Rounded borders zou je al wel kunnen doen

Toevoeging op 12/06/2011 14:26:06:

Rounded borders zou je al wel kunnen doen
 
Erik van de Locht

Erik van de Locht

12/06/2011 15:14:00
Quote Anchor link
Het kan aan mij liggen, maar het duurde even voordat ik er achter kwam dat de zwarte balk bovenin de navigatie was. Je ziet een groot, centraal, wit scherm in het midden. Als gebruiker zou ik daar als eerst zoeken naar een navigatie. De navigatie staat nu zeg maar overal los van.

Ik werk hier op een resolutie van 1920*1080 op een 24" scherm en zit er circa 60cm vandaan. De tekst in de zwarte navigatiebalk is bij mij echt maar nét te lezen. Mijn ogen zijn prima hoor, maar houd rekening met gebruikers die niet optimaal zien.

De pagina 'Uploaden' kan wel een beschrijving gebruiken. Ik zie nu een knop 'Uploaden' staan met de beschrijving 'Klik op de knop' en dat is alles. Een gebruiker die niet zo veel kennis heeft van computers zal denken: Oke, ik klik er wel op. Terwijl ze eigenlijk niet eens weten wat de bedoeling is.

Op de pagina 'blog', maak door middel van opmaak duidelijk wat-wat is. Alles is dikgedrukt en dat maakt de overzichtelijkheid er niet beter op. Ik zie dat je van de titel van de blogpost een <h2> hebt gemaakt. Daar kan ik mee in komen maar de meta-data (datum enzo) samen met de inhoud van het bericht ook een heading? Dat volg ik niet helemaal. een <h*> tag is een heading. Een titel dus. Houd er rekening mee dat zoekmachines pagina's indexeren en dat bepaalde tags zwaarder wegen dan andere. Ik zou van de meta-data en de inhoud van je blog post gewoon paragrafen maken (<p>).
Ook kun je dan eventueel de meta-data schuingedrukt maken, om aan te geven dat het een stukje standaard informatie is wat bij een bericht hoort. Niet verplicht ofzo hoor, maar ik probeer je enkel wat te helpen :)

Probeer op je taalgebruik te letten (is geloof ik al eens eerder gezegd). Vooral hoofdletters. Het is nu net of je de shift-toets nog niet uitgevonden hebt ;-)

Plak niet zomaar overal grote foto's in. Schaal ze op het formaat die je nodig hebt. Ik zie toevallig een foto van ruim 750Kb voorbij komen die je met CSS terug geschaald hebt naar 150 pixels. Erg jammer van de performance en je dataverkeer ;)

Popups ben ik ook niet zo'n fan van. Veel mensen hebben tegenwoordig adblockers die dat soort dingen regelmatig tegenhouden. Mijn browser opende hem toevallig wel maar als iemand een ad-blocker heeft bestaat de kans dat hij denkt: Hey, waarom doet hij niks.

Wat is exact de doelgroep en het onderwerp van je website? Als ontwikkelaar moet je proberen je website op te laten vallen. Gebruikers moeten denken: Dat is een leuke site, daar ga ik nog een keer kijken. Nu kan ik wel begrijpen dat je een website maakt 'omdat je het leuk vind om een site te maken', maar dat is wel iets om in de toekomst over na te denken mocht je serieuzer iets willen maken.

Succes,
Erik
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.