Swift Mailer en css

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Jeffrey

Jeffrey

11/10/2009 18:13:00
Quote Anchor link
Hallo allemaal,

Ik ben een html mail aan het maken aan de hand van een bestelling.
Dit gaat allemaal goed, ik krijg netjes de mail met html opmaak in mijn mailbox, maar hij pakt de css niet op.

Ondersteunt Swift Mailer dit niet of moet ik hier iets bijzonders voor doen?

Ik heb een php var $html waarin ik mijn html definieer en in mijn head heb ik gewoon dit staan:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="volledige_pad_naar_css"/>


Toch pakt hij de css niet op helaas.

Hij doet het wel als ik de html componenten allemaal individueel een style meegeef.

Dus

html:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<div id="blabla">content</div>


in mijn css bestand:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
div#blabla {
    background-color: #000;
}


werkt niet, maar

html:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<div style="background-color:#000">content</div>


werkt wel.

Niet zo'n ramp, maar aangezien het aardig wat style bevat lijkt het me handiger de stylesheet mee te geven.

Wie kan mij op weg helpen?

Alvast bedankt!

edit: Argh, ik lees net iets over html mail en dat alleen inline css ondersteund wordt.... jammer....
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jeffrey
 
PHP hulp

PHP hulp

16/05/2024 18:47:49
 
- SanThe -

- SanThe -

11/10/2009 18:26:00
Quote Anchor link
Ik denk dat je de CSS tussen de <head> tags moet zetten en niet in een los bestand.
 
Jeffrey

Jeffrey

11/10/2009 18:30:00
Quote Anchor link
@SanThe
Heb ik geprobeerd, maar gmail slikt dat in ieder geval al niet.
 
- SanThe -

- SanThe -

11/10/2009 18:35:00
Quote Anchor link
Zorg wel dat het een W3C valid mailtje is.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.