T0XTV

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET Developer

Dit ga je doen Tot jouw takenpakket behoort onder andere: Webapplicaties ontwerpen, bouwen, testen en implementeren in .NET/C#.; Ontwikkelen, implementeren en beheren van maatwerkapplicaties; Onderhouden en beheren van standaardpakketten; Onderzoeken en beoordelen van nieuwe technieken. Hier ga je werken Als .NET ontwikkelaar kom je te werken bij een grote semioverheidsinstelling in Nijmegen. De organisatie staat garant voor het leveren van onderwijs en les- en onderzoeksmateriaal voor duizenden betrokkenen. De organisatie wil bijdragen aan een gezonde, vrije wereld met gelijke kansen voor iedereen. Binnen de teams hangt een open en collegiale cultuur met veel aandacht voor een prettige en sociale werksfeer.

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe stap? Voor een softwarebedrijf in regio Oosterhout zijn wij op zoek naar een back-end developer met kennis of ervaring met C# en SQL. Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in kaart, om ze vervolgens te analyseren en daarna te concluderen of de aanpassing een verbetering is; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer

Functie omschrijving Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Ridderkerk zijn wij op zoek naar een Embedded Software developer. Ben jij enthousiast en een echte team player? Lees dan snel of dit iets voor jou is! Binnen deze rol houdt jij je bezig met alle werkzaamheden die nodig zijn om een functionaliteit te bouwen. Denk aan ontwerpen, architectuur, programmeren en algoritmes. Je voert test en validatie werkzaamheden uit bij de implementatie bij de klant. Ben jij een Embedded Software Developer die affiniteit heeft met de allernieuwste technieken? Laat dan snel wat van je horen! Bedrijfsprofiel Onze opdrachtgever bestaat uit een groot

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Applicatie Ontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving DUO verzorgt als uitvoeringsorganisatie, zijnde onderdeel van het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap de uitvoering van complexe wet- en regelgeving en heeft een uitgebreid dienstenpakket. DUO financiert en informeert onderwijsdeelnemers en onderwijsinstellingen. Voor verdere informatie zie www.duo.nl Functieomschrijving Wie zoeken we? Jij bent een enthousiaste, flexibele OPS’er die het leuk vindt om het bestaande examenlandschap te vernieuwen. Je bent leergierig en hebt interesse in cloud- en containertechnieken zoals OpenShift, Docker en Helm. Je gaat een uitdaging niet uit de weg en wil je nieuw opgedane kennis graag delen met de collega’s binnen en buiten het team. Doordat de

Bekijk vacature »

Ervaren PHP Developer

Functie omschrijving Jelling IT zoekt ervaren PHP developer! Voor een organisatie in de regio Rhenen zijn wij op zoek naar een ervaren PHP developer die gaat functioneren als een verlengstuk van de klant. Jij bent iemand die technisch complexe zaken met enthousiasme aanvliegt. Je bent in staat om aan meerdere projecten te werken en werkt graag met de nieuwste technieken. In deze functie werk je veel samen met front-end developers en stel je alles in het werk om grote verschillen voor de klanten teweeg te brengen. Verder ben jij iemand die graag zichzelf uitdaagt en die altijd de beste wilt

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij hebben drie scrumteams. Het eerste team focust zich op het stukje hardware wat wij in huis doen. Zij maken als team o.a. gebruik van C++. De andere twee scrumteams zijn allebei bezig met data verwerking en maken hierbij in de backend gebruik van C# .NET / .NET Core. Het verschil tussen deze teams is dat één team de data verwerking doet voor de mobiele applicatie. Zij werken hierbij dus ook met Xamarin. Het andere team focust zich op de webapplicaties en maakt hierbij ook gebruik van ASP.NET MVC. Op basis van jouw ambities en kwaliteiten kijken wij samen

Bekijk vacature »

Senior PHP developer/ Software Architect

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren PHP developer die zichzelf graag bezighoudt met zaken als architectuur en de algehele verbetering van structuren en standaarden. Het is eigenlijk meer operationeel als uitvoerend omdat je bezig gaat met zaken als het verder uitrollen en verbeteren van testautomatisering, codereviews, tickets en de doorloop hiervan en architectuurkeuzes. Mocht je hiernaast ook wat DevOps kennis meenemen is dit mooi meegenomen! Vanwege het kleine team maar de wereldwijde impact die zij leveren is er veel focus op kwaliteit. In deze functie werk je aan één van hun belangrijkste applicaties. Hierin werk je nauw

Bekijk vacature »

Senior Fullstack developer wanted! (C#, Java, Angu

Functie Under the guidance of 3 account managers, one of whom will be your point of contact within your expertise, you will start working for various clients. He or she will help you find a suitable and challenging assignment. Naturally, they will take your situation, experience and (technical) ambitions into account. The assignments last one to two years on average. This allows you to really commit to a project and make an impact as a consultant. Besides the assignment, you will regularly meet your colleagues from the IT department to share knowledge or discuss new trends, for example. Master classes

Bekijk vacature »

.Net ontwikkelaars voor de zorgsector

Bedrijfsomschrijving Voor onze klant in de omgeving van Zwolle zijn wij op zoek naar een ervaren .Net ontwikkelaar, bij voorkeur met ervaring binnen de belangrijkste sector van Nederland, namelijk: de zorgsector. Deze internationale organisatie ontwikkelt software voor de zorgsector. Er werken zo'n 25 medewerkers hard aan een oplossing die gebruikt wordt door heel Nederland. Er heerst een informele sfeer waarbij er altijd ruimte is voor een grapje. Je collega's zijn stuk voor stuk sterke ontwikkelaars vanuit verschillende achtergronden en met verschillende leeftijden. Je komt hier terecht in een organisatie die zich hard inzet om de zorgsector te verbeteren. De mogelijkheden

Bekijk vacature »

Mendix Developer

Functie Wat ga je doen als Mendix Developer? We leven in een wereld die snel ontwikkelt en veranderd, ook nemen bedrijfsbelangen toe en blijken risico’s moeilijker in te schatten, daarom wij op zoek naar Junior, Medior en Senior Developers die bedrijven kunnen helpen met hun screeningproces en zorgen dat deze efficiënt en 100 procent AVG compliant is. Het concept achter Mendix is duidelijk. De klant heeft een vraag/probleem. Dit kunnen we door middel van slimme software oplossen. In plaats van te werken met de nieuwste technieken en tools, wordt er gekozen voor het implementeren en maken van software dat op

Bekijk vacature »

APEX Ontwikkelaar in een team van Oracle Developer

Bedrijfsomschrijving Wij zijn op zoek naar een APEX Ontwikkelaar om onze opdrachtgever in Den Haag te versterken. In deze rol zul je verantwoordelijk zijn voor het ontwikkelen en onderhouden van de front-end van onze applicaties met behulp van Oracle Application Express (APEX). Je werkt aan zowel inhouse als externe projecten. De sfeer binnen het Oracle team is gemoedelijk en men probeert elkaar te helpen én van elkaar te leren. Zo ontstaat er een prettige en plezierige werksfeer waar ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Er wordt gewerkt met de meest nieuwe technologieën waardoor je kennis up-to-date blijft. Het bedrijf

Bekijk vacature »

Top Low-Code Developer Gezocht!

Bedrijfsomschrijving Unieke Kansen, Uitstekende Arbeidsvoorwaarden & Inspirerend Team Wij zijn een toonaangevende, internationale organisatie die de toekomst van technologie vormgeeft door het creëren van innovatieve en baanbrekende oplossingen. Ons succes is gebaseerd op een hecht en gepassioneerd team van professionals die altijd streven naar het overtreffen van verwachtingen. Als jij deel wilt uitmaken van een dynamische, vooruitstrevende en inspirerende werkomgeving, dan is dit de perfecte kans voor jou! Functieomschrijving Als Low-Code Developer ben je een cruciaal onderdeel van ons team. Je werkt samen met collega's uit verschillende disciplines om geavanceerde applicaties te ontwikkelen en te optimaliseren met behulp van Low-code

Bekijk vacature »

Front-end developer (HTML, CSS, SASS, JavaScript)

Functie Momenteel zijn we voor ons Digital team op zoek naar een (medior) Front-end developer. Samen met je collega’s werk je in een Agile/Scrum omgeving aan de ontwikkeling van onze webapplicaties, websites en andere oplossingen. Je draagt bij aan een sterk ontwikkelproces waarin kwaliteit voorop staat. Hiervoor ben je niet alleen bezig met eigen code maar ook code reviews van andere collega’s. Ben jij graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in je vakgebied en wil je deze toepassen voor diverse projecten? Dan komen wij graag met je in contact! Eisen • HBO werk- en denkniveau • Minimaal 2

Bekijk vacature »

Senior Developer ERP Dynamics 365

Samengevat: Deze werkgever is een softwarebedrijf. Ben jij een enthousiaste developer? Heb je ervaring met ERP of Dynamic 365 bussines central? Vaste baan: ERP Applicatie Specialist ERP MBO €3.600 - €5.200 Wij houden ons als bedrijf bezig met het leveren en implementeren van het Microsoft Dynamics pakket binnen verschillende industriële sectoren. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Binnen ons open team is er een no-nonsense cultuur. Daarnaast is er veel onderling contact door de korte communicatielijnen. Het team werkt enthousiast samen om een

Bekijk vacature »
Dhr. Zwartjes

Dhr. Zwartjes

17/02/2006 16:06:00
Quote Anchor link
Een aantal functies, zoals webmail en weblog werkt nog niet helemaal (misschien dat andere mij verder kunnen helpen om dat te maken?) maar de rest van de site doet het inprincipe prima.
Graag een duidelijk oordeel over de website, het liefst met argumenten, en of er betere oplossingen daarvoor zijn.

Gr. Tommy Zwartjes.
 
PHP hulp

PHP hulp

11/05/2024 15:34:22
 
Dhr. Zwartjes

Dhr. Zwartjes

17/02/2006 16:08:00
Quote Anchor link
Owja, de site was www.toxtv.be ! :P:P:P
lol
 
Erik Rijk

Erik Rijk

17/02/2006 16:08:00
Quote Anchor link
als ik zeg "Ik mis de link" dan zeg jij ....

Daar was hij al :)
Gewijzigd op 17/02/2006 16:08:00 door Erik Rijk
 
Shakes

Shakes

17/02/2006 16:27:00
Quote Anchor link
Warning: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/httpd/vhosts/powerbasis.nl/httpdocs/tox/streaming/offline.php:11) in /home/httpd/vhosts/powerbasis.nl/httpdocs/tox/streaming/poll.php on line 2

Warning: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/httpd/vhosts/powerbasis.nl/httpdocs/tox/streaming/offline.php:11) in /home/httpd/vhosts/powerbasis.nl/httpdocs/tox/streaming/poll.php on line 2

Toen ik op TV kijken klikte. Onderaan bij de poll.
 
Dhr. Zwartjes

Dhr. Zwartjes

17/02/2006 16:35:00
Quote Anchor link
Shakes:
Warning: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/httpd/vhosts/powerbasis.nl/httpdocs/tox/streaming/offline.php:11) in /home/httpd/vhosts/powerbasis.nl/httpdocs/tox/streaming/poll.php on line 2

Warning: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/httpd/vhosts/powerbasis.nl/httpdocs/tox/streaming/offline.php:11) in /home/httpd/vhosts/powerbasis.nl/httpdocs/tox/streaming/poll.php on line 2

Toen ik op TV kijken klikte. Onderaan bij de poll.


Ja, dat zag ik zelf ook al :P:P Ik heb dat even weggehaald. ;)
 
PHP hulp

PHP hulp

17/02/2006 16:38:00
Quote Anchor link
Wouw!!! Ik vind het een hele mooie site joh!!! Alleen vind ik het filmpje voor als je tv kijkt een beetje vaag. Maar ik vind het wel héél mooi.
 

17/02/2006 16:51:00
Quote Anchor link
Waar gaat deze site over?
Vindt dat Times lettertype niet mooi
Layout klopt niet in FF
Je gebruikt tabelen ipv div
 
Jelmer -

Jelmer -

17/02/2006 17:00:00
Quote Anchor link
Wat Webmakerij al zei:
http://mirror.ikhoefgeen.nl/toxtv1.jpg
http://mirror.ikhoefgeen.nl/toxtv2.jpg
Verder, ik haat het serieus waneer een site in een popup moet openen zonder m'n adresbalk e.d.
Je heb wel thumbnails op je pagina met achtergronden maar die thumbnails zijn gewoon dezelfde (grote!) bestanden.
Wat dacht je van een link bij je tv-pagina, waar je de stream direct achter zet, zodat je onder de embedded player uit kan komen.

edit: Afbeelding
Gewijzigd op 17/02/2006 17:01:00 door Jelmer -
 
Dhr. Zwartjes

Dhr. Zwartjes

17/02/2006 18:17:00
Quote Anchor link
Jelmer:
Wat Webmakerij al zei:
http://mirror.ikhoefgeen.nl/toxtv1.jpg
http://mirror.ikhoefgeen.nl/toxtv2.jpg
Verder, ik haat het serieus waneer een site in een popup moet openen zonder m'n adresbalk e.d.
Je heb wel thumbnails op je pagina met achtergronden maar die thumbnails zijn gewoon dezelfde (grote!) bestanden.
Wat dacht je van een link bij je tv-pagina, waar je de stream direct achter zet, zodat je onder de embedded player uit kan komen.

edit: Afbeelding
Gewijzigd op 17/02/2006 18:29:00 door Dhr. Zwartjes
 
Dhr. Zwartjes

Dhr. Zwartjes

17/02/2006 19:16:00
Quote Anchor link
Als er verder nog fouten in www.toxtv.be zitten, dan hoor ik dat graag!
Gewijzigd op 18/02/2006 09:23:00 door Dhr. Zwartjes
 
Dhr. Zwartjes

Dhr. Zwartjes

18/02/2006 16:33:00
Quote Anchor link
Als er verder nog fouten in www.toxtv.be zitten, dan hoor ik dat graag!
 

18/02/2006 16:43:00
Quote Anchor link
Ik zal hem centreren en behalve dat frame zie ik geen verandering
 
Dhr. Zwartjes

Dhr. Zwartjes

11/03/2006 17:37:00
Quote Anchor link
Webmakerij:
Waar gaat deze site over?
Vindt dat Times lettertype niet mooi
Layout klopt niet in FF
Je gebruikt tabelen ipv div


Bij mijn FireFoX doet hij het prima hoor...
 

11/03/2006 17:40:00
Quote Anchor link
Nu wel ja.

De correcte spelling is trouwens Firefox.
Gewijzigd op 11/03/2006 17:40:00 door
 
Dhr. Zwartjes

Dhr. Zwartjes

27/10/2006 10:51:00
Quote Anchor link
De site heeft een nieuwe layout en opbouw gekregen. Wat vinden jullie ervan?

www.toxtv.nl
ww.toxtv.nl/forum
 
Eris -

Eris -

27/10/2006 11:16:00
Quote Anchor link
Maak maar een nieweu topic...
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.