Target toevoegen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C# .NET Developer

Functieomschrijving Voor dit leuke softwarre bedrijf in de omgeving Vught zijn we per direct op zoek naar een C#/.NET Developer. Is development jouw passie en doe je dit graag met C#/.NET? Lees dan snel verder! Jou werkzaamheden zullen zijn: Zorgen voor de optimalisatie van de huidige software en het automatiseren van bedrijfsprocessen. Naar aanleiding van de wensen van de klant ga je, met je collega's op zoel naar passende oplossingen en je werkt dit uit tot een mooi eindproduct. Je gaat webshops, websites en webapplicaties ontwikkelen door middel van ASP.NET, C# en MVC Framework. Bedrijfsprofiel Deze opdrachtgever houdt zich bezig

Bekijk vacature »

Freelance JAVA / C# Developer

Functieomschrijving Ben je een ervaren freelancer of werk je in loondienst en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder want wie weet is dit een leuke vacature voor jou! Voor een opdrachtgever in omgeving Delft zijn wij op zoek naar ervaren JAVA of C# Developers die graag op projectbasis willen werken. Je komt terecht bij een informele developers club die mooie projecten uitvoeren voor grote klanten. Het fijne van deze werkgever is dat je zelf mag beslissen hoe je te werk wilt gaan. Wil je als freelancer werken dan is dat OK. Wil je de zekerheid

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Het team bestaat uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers met passie voor hun vak. De consultants en ontwikkelaars werken volgens de Design Thinking methode waarbij de eerste stappen van ontwerp en ontwikkeling zullen samenkomen in een proof of concept. Nadat is vastgesteld dat de oplossing voldoet aan de belangrijkste behoeftes worden producten of services gevalideerd door middel van korte iteraties. Hiermee zorgen ze ervoor dat het werk voldoet aan de technische vereisten en gebruikersbehoefte. Door het inzetten van de nieuwste technologieën die toekomstbestendig zijn weten ze klanten omver te blazen. Ook geven en organiseren ze veel

Bekijk vacature »

Software developer (Python)

Functie Je komt te werken in het IT-team bestaande uit de Lead developer en 4 (medior/senior) developers. Gezamenlijk werken jullie aan de verbetering en uitbreiding van de software. Binnen het development team is er veel vrijheid en zelfstandigheid, zonder dat ze hiermee afdoen aan de kwaliteit. Zo hebben ze elke ochtend een korte stand-up (10:00 uur) en houden ze zo nu en dan pair-programming sessies. Ook is er een hele professionele ontwikkelcyclus waarbij code altijd eerst door een collega wordt getest voordat het naar deployement gaat. Je hebt in je werk oog voor kwaliteit, risico’s en het klantbelang. Communicatie met

Bekijk vacature »

Medior PHP developer

Functie Samen met je development team werk je Agile Scrum en met jullie gezamenlijke kennis en ervaring bepalen jullie samen de beste keuze voor techniek en architectuur. Naast het ontwikkelen van software ben je continue bezig om ook jezelf te ontwikkelen. Ze werken met o.a.: PHP, Laravel, Doctrine, PHP Unit, Behat, React, TypeScript, (My)SQL, Postgress, Redis, ElasticSearch, Docker, Nginx, GIT flow, JIRA, AWS. Eisen • HBO werk- en denkniveau • Je hebt goede kennis en ervaring met PHP • Je bent niet bang voor complexe projecten • Je werkt graag zelfstandig aan applicaties • Je bent altijd nieuwsgierig naar nieuwe

Bekijk vacature »

Belastingdienst - Freelance Applicatieontwikkelaar

Startdatum: 01.06.2023 Richttarief: €65,00 - €75,00 Duur van de opdracht: 6 maanden Uren per week: 36 Taal: Nederlands vereist! Gelieve in het Nederlands te solliciteren. Hybride. Kantoordagen in Utrecht, incidenteel in Apeldoorn Functieomschrijving: De afdeling IV – Generieke Voorzieningen – Interactie Online is onderdeel van de keten Interactie. De missie van de keten is: “het faciliteren van de interactie met alle burgers, bedrijven en hun vertegenwoordigers om hen in staat te stellen aan hun fiscale verplichtingen te voldoen en aanspraak te maken op hun rechten.” De afdeling Interactie Online heeft een belangrijke bijdrage binnen deze keten. Dit door het ontwikkelen

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Gezellige team, passie en een groene toekomst! Lees hier de vacature van Front-end Developer bij All in Power! All in power heeft zich tot doel gesteld écht bij te dragen aan de energietransitie. Dit doen wij door de markt voor energie volledig op zijn kop te zetten. Producenten van schone (wind- of zonne-)energie verkopen via ons platform hun energie rechtstreeks aan gebruikers. Of dit nu huishoudens, bedrijven of bijvoorbeeld laadpalen zijn ons platform maakt het uitwisselen van energie mogelijk. Zo maken we de business case van onze klanten veel sterker en loont het om (meer) te investeren in vergroening voor

Bekijk vacature »

Front-end developer

Functie Als front-end developer kom je te werken in een team van 30 gedetacheerde, en het team is momenteel flink aan het groeien. Je hebt ervaring met het bouwen van complexe bedrijfsapplicaties waar je gebruik maakt van de nieuwste technologieën waarmee jij elke klant omver blaast. Het gaat om uitdagende projecten met een gemiddelde doorlooptijd van 2 jaar. Hierdoor heb jij echt de volledige focus op een project en kun je flinke impact maken. Het team zit boordevol met ervaren developers die samen dezelfde ambitie delen. Aan de hand van opleidingen en trainingen kun je certificaten halen in jouw expertise

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Front-end Developers opgelet! Bij Luminis zijn ze opzoek naar jou. Lees de vacature en solliciteer direct. Luminis is een software- en technologiebedrijf met meerdere vestigingen. Vanuit deze vestigingen werken 200 professionals aan technisch hoogwaardige oplossingen voor klanten zoals KLM, Nike en Bol.com. Ook ontwikkelt Luminis eigen oplossingen op het gebied van cloud, Internet of Things, data intelligence, e-sports en e-learning. Luminis onderscheidt zich door aantoonbaar voorop te lopen in technologie en innovatie. Luminis heeft drie kernpunten die verankerd zitten in alles wat we doen: het omarmen van nieuwe technologie, meesterschap en kennis delen. Functiebeschrijving First things first! Het is belangrijk

Bekijk vacature »

C#.NET ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een C#.NET ontwikkelaar. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van dashboards, webapplicaties en apps voor de eigen IOT-oplossingen. Samen met een vooruitstrevend team van ontwikkelaars en engineers krijgen jullie de opdracht om de sensoren in de apparatuur te scannen en vervolgens de data om te zetten in belangrijke inzichten voor de klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Heb jij ideeën over nieuwe technieken die jullie kunnen implementeren? Hier wordt echt naar je geluisterd en gekeken of jouw idee daadwerkelijk ingezet kan worden; Je gaat aan de slag met de

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie omschrijving Als PHP Developer ga jij aan de slag met uitdagende software projecten. Jij gaat in deze functie software applicaties ontwikkelen. Deze software projecten zijn heel divers, en deze organisatie maakt software, van A tot Z. Klanten kunnen in elke sector werkzaam zijn, van profit tot non-profit. Deze software bouw je vooral in PHP en specifiek Laravel. Dit framework kent dus geen geheimen voor jou. De software die jij gaat ontwikkelen is heel divers, van urenregistratiesystemen tot compleet geautomatiseerde tools. In deze veelzijdige functie ga jij je zeker niet vervelen, elke dag bestaat weer uit nieuwe uitdagingen. Bedrijfsprofiel Deze

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP

Functie Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als PHP developer en zoek je een leuke platte organisatie? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Capelle aan den IJssel dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen PHP, JAVA en Node.js. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn

Bekijk vacature »

Full Stack Software Developer C#.NET

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Testen en valideren van de ontwikkelde software. Actief deelnemen aan code reviews en bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit van de software. Je gaat aan

Bekijk vacature »
Debrouwer

debrouwer

14/08/2007 13:13:00
Quote Anchor link
hallo ik heb hier een schript, en nu wil ik na het aanmelden van het juiste wachtwoord, dat het schript een pagina laad in een frame. weet iemand waar ik de url moet plaatsen en waar / hoe ik de target moet gaan plaatsen.
regel 85 en 86 staat dat ik daar mijn pagina moet toevoegen, maar ik wil dus dat hij naar een pagina linkt en verschijnd in een frame.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
<title>Login:</title>
<style>
  .logintable { border:1 solid white; width=200; align:center; font-family:veranda; font-size:10}
  .login {border:1 solid black; background-color:white}
</style>
<center>
<a href='http://www.domein.nl'>Home</a>
<a href='?status='>Login</a>
<a href='?status=new'>Registreer</a>

<BR>
<?
$userfile
='gebruikers.php';
include($userfile);
$aantal=count($gebruikers);

if($_GET['status']=="")
{

echo "<form action='?status=login' method=post>";
echo "<table class=logintable>";
echo "<tr><td colspan=2 bgcolor=gray><b>Login:</b></td></tr>";
echo "<tr><td>Naam:<td><input type=text name=naam class=login></td></tr>";
echo "<tr><td>Wachtwoord:<td><input type=password name=wachtwoord class=login><BR></td></tr>";
echo "<tr><td colspan=2><input type=submit value='Login' class=login><a href='?status=new'>Aanmelden</a></td></tr>";
echo "</table>";
echo "</form>";
if($aanmelding=="fout")
{

  echo "<font color='red' size=2 face=arial><b>Onjuiste gegevens</font></b>";
}
}

if($_GET['status']=="new")
{

?>

<table class=logintable>
<form action='?status=save' method=post>
<tr><td colspan=2 bgcolor=gray><b>Meld je aan:</b><BR></td></tr>
<tr><td>Naam:<td><input type=text name=naam class=login><BR></td></tr>
<tr><td>E-mail:<td><input type=text name=email class=login><BR></td></tr>
<tr><td>Wachtwoord:<td><input type=password name=wachtwoord class=login><BR></td></tr>
<tr><td>Wachtwoord:<td><input type=password name=wachtwoord2 class=login><BR></td></tr>
<tr><td colspan=2><input type=submit class=login value='Aanmelden'></td></tr>
</table>
<?
}
if($_GET['status']=="save")
{

if(($_POST['naam'] && $_POST['email'] && $_POST['wachtwoord']) && ($_POST['wachtwoord']==$_POST['wachtwoord2']))
{

  $fp=fopen($userfile,"a");
  fputs($fp,"<"."?  $"."gebruikers[]=\"".$_POST['naam'].",".$_POST['email'].",".$_POST['wachtwoord']."\"; ?".">\n");
  fclose($fp);
  echo "".$_POST['naam']." is toegevoegt aan onze database";
  echo "<script>\n setTimeout(location='?status=',\"5000\");\n</script>";
}

else
{
  echo "<font face='arial' size=2 color=red><B>Onjuiste gegevens</b><BR> <a href='javascript:history.back(-1)'>ga terug</a></font>";
}
}

if($_GET['status']=="login")
{

$aanmelding="";
if($_POST['naam'])
{

  $aanmelding="fout";
  for($i=0; $i<=$aantal; $i++)
  {

   list($user,$email,$pass) = split(",",$gebruikers[$i]);
   if(($user==$_POST['naam']) && ($pass==$_POST['wachtwoord']))
   {

    $aanmelding=goed;
    $email2=$email;

   }
  }
}

if($aanmelding=="goed"  )

{


    
  ?>


  Hier komt jouw beveiligte pagina<BR>
  je bent nu ingelogt<br>
  <?
  echo "Jouw email is ".$email2;
}

if($aanmelding=="")
{

  echo "Word gauw lid";
}

if($aanmelding=="fout")
{

  echo "<font color='red' size=2 face=arial><b>Onjuiste gegevens</font></b>";
  echo "<script>\nsetTimeout(location='".$_SERVER['PHP_SELF']."?aanmelding=fout','5000');\n</script>";
}
}

?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Debrouwer
 
PHP hulp

PHP hulp

18/05/2024 17:46:03
 
R

R

15/08/2007 00:23:00
Quote Anchor link
Je kan deze pagina (dus hierboven) in een index laden met een <IFRAME> en die een naam geven bijv: page. De source van de IFRAME moet de pagina hierboven zijn.

Daarna zet je op de plek waar je pagina komt in het script hierboven het volgende:

echo "<META HTTP-EQUIV=\"refresh\" CONTENT=\"0\"; url=\"de nieuwe pahina.html\>");


Als het goed is ververst het hele zaakje nu naar de door jouw aangegeven pagina in de huidige IFRAME 'page', let er wel op dat je deze ook beveiligd met een session. Ik weet niet of dat het oplost, en wellicht zijn er talrijke oplossingen, maar misschien dat je hier iets aan hebt?

Je kan natuurlijk ook proberen om een ander script te gebruiken waar je eers moet inloggen en indien de login juist is, er een nieuwe pagina geladen wordt, maar dan ook in een IFRAME.

suc6
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.