tekstvak met meer mogelijkheden

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Niels schouten

niels schouten

05/01/2015 17:09:53
Quote Anchor link
Hallo, ik wil een tekstvak met de knoppen voor vet, onderstreept, schuin, en afbeelding invoegen hebben. Liefst php of html. Bedankt!!!
 
PHP hulp

PHP hulp

06/05/2024 12:54:02
 
Eddy E

Eddy E

05/01/2015 17:29:35
Quote Anchor link
Google eens op "rich text editor html5"
1) http://xing.github.io/wysihtml5/
2) TinyMCE (lomp groot)
3) Aloha (ken ik niet)

Als ik dat zo zie: ga voor optie 1.
Gewoon nette HTML-code zonder gezeur en lichtgewicht.
Afbeeldingen invoegen kan, extern is makkelijk <img>
Wil je ze uploaden, dan heb je iets meer code nodig.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

05/01/2015 17:33:42
Quote Anchor link
CKeditor is ook een goede editor.
 
Niels schouten

niels schouten

05/01/2015 18:42:46
Quote Anchor link
Allebei hartelijk bedankt! Ik heb al heel lang gezocht maar kon niets vinden! Trouwens, wat gaat het snel!

Toevoeging op 05/01/2015 21:21:11:

maar... ik heb ze geprobeerd maar het lukte niet. Heeft iemand gewoon een code?
 
- SanThe -

- SanThe -

05/01/2015 21:22:09
Quote Anchor link
Handleiding even doornemen.
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

06/01/2015 09:44:06
 
Niels schouten

niels schouten

06/01/2015 16:41:31
Quote Anchor link
Beste Ger,
Hartelijk bedankt voor u link. IK zat eerst steeds op de verkeerde handleiding te kijken, daarom lukte het niet.

Toevoeging op 06/01/2015 17:27:06:

Maar nu gaat er iets niet goed, ook al volg ik hun instructies op.
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

06/01/2015 18:43:33
Quote Anchor link
Zover ik weet bevinden zich geen helderzienden op dit forum, dus kan je vertellen wat er niet goed gaat?
Plaats eventueel je code die je al hebt (tussen [code][/code] tags), zodat we mee kunnen kijken.
 
Niels schouten

niels schouten

06/01/2015 19:14:54
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
<DOCTYPE html!>
<html>
    <head>
        <title> Een eenvoudige pagina met CKEditor </ title>
        <! - Zorg ervoor dat het pad naar CKEditor correct is. -->
        <script  src = "../ckeditor.js" ></script>
    </head>
    <body>
        <form>
            <textarea  name = "editor1"  id = "editor1"  rows = "10"  cols = "80" >
                Dit is mijn textarea te worden vervangen door CKEditor.
            </ Textarea>
            <script>
                // Vervang de <textarea id = "Editor1"> met een CKEditor
                // bijvoorbeeld met behulp van standaard configuratie.
                CKEditor . vervangen (  'Editor1'  );
            </ script>
        </ form>
    </ body >
</ html>

Dat is de code die ik vond. Ik heb ..ckeditor.js in het goede adres veranderd maar nu weet ik verder niet meer hoe het moet. (beginnend)
- Aar -:
Gelieve in het vervolg bij code de [code][/code]-tags gebruiken.
Hier kan je meer lezen over de mogelijke opmaakcodes.
Alvast bedankt!
Gewijzigd op 06/01/2015 19:42:02 door - Ariën -
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

06/01/2015 19:27:41
Quote Anchor link
Je moet functies van Javascript(plugins) niet gaan vertalen.
Het is ckEditor.replace(), en als je id="editor1" doet moet je niet Editor1 meegeven
 
Niels schouten

niels schouten

06/01/2015 19:51:00
Quote Anchor link
Opgelost! Iedereen bedankt!!!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.