Template variables

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software developer (PHP) - Utrecht centrum

Functie Ieder onderdeel van de software draait op aparte servers en het bestaat dus echt uit verschillende componenten. Het team bestaat uit 4 developers, een klein team dus met korte lijnen. Alles in intern ontwikkeld en je werkt aan alle facetten. Van uitbreiding van de core tot maatwerk voor de klant. Ook liggen er verschillende uitdagingen op servervlak en databases. Je zult de eerste periode veel samenwerken met de lead developer om vervolgens echt je gang te gaan binnen de software. In het team streven ze naast de hoogst haalbare kwaliteit. Hiervoor werken ze nauw met elkaar samen en levert

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Back end Node.js developer

Functie Het ontwikkelteam bestaat momenteel uit 5 (back-end) Developers, 2 systeembeheerders, 1 DevOps engineer, 1 Tech Lead en 2 Scrum Masters. Samen wordt er doorontwikkeld aan twee SaaS-platformen die in een hoog tempo doorontwikkeld moeten worden. Omdat innovatie een belangrijk speerpunt binnen de organisatie is, wordt er ook continu naar snellere en slimmere oplossingen te bedenken en realiseren. Als Back-end Developer hou jij je dagelijks bezig met vraagstukken zoals: API-development, high volume datastromen, het ontwikkelen van Bots aan de hand van A.I. Daarnaast denk en werk jij mee aan de onlineapplicaties voor klanten. Er wordt zelfstandig en in teamverband gewerkt

Bekijk vacature »

Software Developer C++ en Perl

Ben je een slimme en enthousiaste universitair opgeleide bèta die graag bij een relatief klein softwarebedrijf wil werken waar de sfeer goed is en eigen inbreng gewaardeerd wordt? Wij, IntelliMagic in Leiden, ontwikkelen technisch hoogwaardige software op het gebied van IT infrastructuur performance analytics. Het type software zorgt voor intellectueel interessante uitdagingen. We ontwerpen de producten zelf en verkopen deze als off-the-shelf software aan grote bedrijven in Europa en de VS. Wij zoeken een ervaren C++ software engineer met kennis van Perl voor een van onze ontwikkelteams. Werkzaamheden Samen met de andere ontwikkelaars specificeren, ontwerpen en implementeren van nieuwe functionaliteit

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Junior PHP ontwikkelaar

Functie Wij hebben onlangs onze eerste collega’s aangenomen, waardoor ons development team momenteel uit 4 personen bestaat. We bouwen onze software op basis van een PHP-framework (wat op zichzelf een Symfony framework is). Qua ontwikkeling focussen wij ons op 3 focus velden; – API-ontwikkeling/ Component Creatie – Implementatie – Framework ontwikkeling; het toevoegen van nieuwe functionaliteit of interne microservices Onze senior software engineer focust zich momenteel op de laatste twee punten, maar wij komen handen te kort op het eerste veld. Daarom zijn wij op zoek naar een enthousiaste junior software engineer die graag de kneepjes van het vak wil

Bekijk vacature »

Full stack .NET developer Microsoft 365

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Software Ontwikkelaar PHP gezocht! Wij zijn op zoek naar een ervaren PHP Software Ontwikkelaar om het team van onze opdrachtgever te versterken! De ideale kandidaat zal fungeren als verlengstuk van klanten en complexe technische vraagstukken met enthousiasme benaderen. Naast het werken met de nieuwste technologieën, ben je in staat om aan meerdere projecten tegelijkertijd te werken. Als je deze uitdaging aangaat, werk je nauw samen met front-end developers en draag je bij aan het realiseren van grote veranderingen bij klanten. Het bedrijf zoekt iemand die zichzelf graag uitdaagt en altijd streeft naar het leveren van de beste resultaten.

Bekijk vacature »

Front-end developer (HTML, CSS, SASS, JavaScript)

Functie Momenteel zijn we voor ons Digital team op zoek naar een (medior) Front-end developer. Samen met je collega’s werk je in een Agile/Scrum omgeving aan de ontwikkeling van onze webapplicaties, websites en andere oplossingen. Je draagt bij aan een sterk ontwikkelproces waarin kwaliteit voorop staat. Hiervoor ben je niet alleen bezig met eigen code maar ook code reviews van andere collega’s. Ben jij graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in je vakgebied en wil je deze toepassen voor diverse projecten? Dan komen wij graag met je in contact! Eisen • HBO werk- en denkniveau • Minimaal 2

Bekijk vacature »

Front-end Angular developer

Functie In jouw rol als Front-End developer werk je samen met de backend developers om middels tweewekelijkse sprints het platform naar een hoger niveau te tillen. Hiernaast heb je affiniteit met data en werk je graag samen met het team om de gegevensintegriteit en -beveiliging te waarborgen, om ervoor te zorgen dat de gebruiker wereldwijd de beste SaaS-services heeft. Deze organisatie heeft meer dan 100 mensen in dienst, waarvan er 45 in Nederland werken. Het ontwikkelteam bestaat uit 10 mensen en is verdeeld in 2 scrumteams. Het eerste team bestaat uit Java en Scala ontwikkelaars. Het tweede team, waar jij

Bekijk vacature »

Intern - Junior PHP ontwikkelaar in fris en jong t

Bedrijfsomschrijving Werk jij graag een in fris, flexibel en jong team? Bij ons ben jij vrij om te bepalen waar jij het liefst werkt en op de vrijdag komen wij gezellig bij elkaar op kantoor. Flexibiliteit en vrijheid zijn bij ons de norm en dat geeft jou de ruimte en energie om het beste uit jezelf te halen! Ons team bestaat uit vijf enthousiaste collega's die jou graag ondersteunen in zowel je persoonlijke als professionele ontwikkeling. Met twee ervaren Senior Developers als mentoren ben jij in goede handen. Wij zien onszelf als een vriendengroep die gezamenlijk werken aan iets moois

Bekijk vacature »

Low Code Developer voor o.a. overheidsprojecten!

Bedrijfsomschrijving Wil jij ook behoren tot de specialist in Low Code? Dan zou ik zeker aanraden om verder te lezen. Deze organisatie is ooit opgericht door twee studenten en is inmiddels uitgegroeid tot een serieuze werkgever met een groot aanzien op Low Code projecten. De sfeer is echter niet veranderd, er heerst een informele sfeer met een open deuren beleid, en hierin mag de eigen bar natuurlijk niet ontbreken. Momenteel maakt deze organisatie een flinke groei door en hier kan jij natuurlijk niet bij ontbreken. Daarom ben ik op zoek naar Low Code Developers met een degelijke technische achtergrond. Kennis

Bekijk vacature »

3D BIM Add-on Developer

Als 3D BIM add- on ontwikkelaar bij KUBUS ontwikkel je add-ons (BCF Managers genaamd) voor de toonaangevende building information modeling (BIM) programma's Revit, Navisworks, Archicad, AutoCAD en Tekla Structures. BCF Managers maken gegevensoverdracht mogelijk tussen BIM-software en BIMcollab. Je werkt zowel aan de front- als aan de back-end. Als softwarebedrijf bevindt KUBUS zich in een unieke positie. We bouwen aan onze eigen producten die wereldwijd door tienduizenden gebruikers worden gebruikt. Ons bedrijf heeft precies de juiste grootte: groot genoeg om echt impact te maken in de markt, maar klein genoeg om als individuele ontwikkelaar invloed uit te kunnen oefenen en

Bekijk vacature »

Outsystems Developer Medior

Dit ga je doen Bouwen aan nieuwe en innovatieve applicaties; Maken van koppelingen tussen Outsystems en het bestaande applicatielandschap; Troubleshooting op bestaande software. Hier ga je werken De organisatie is internationale speler binnen de bouwbranche en richt zich op de infrastructuur, zowel boven als onder de grond. Ze zijn ruim 1100 man groot en maken op IT vlak een mooie groei door. Als ervaren Developer kom je te werken op een IT-afdeling van zo'n 25 man groot. Een aantal jaar geleden hebben ze de keuze gemaakt om zich meer te gaan richten op ontwikkeling en door de groei van de

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie As a .NET developer you work together in a multidisciplinary development team with 1-2 Senior .NET developers, two front-end developers, Data Scientists and one UX designer. As a team you work on developing a Cloud based application and making this application more stable. Unit testing will also become very important in your new position. Together with the Senior .NET developer you will be responsible for developing the API. You work with a lot of data and occasionally there will also be data issues and some queries will have to be run. This means that you will work a lot

Bekijk vacature »
Mik PHP

Mik PHP

02/02/2011 22:42:59
Quote Anchor link
Hey!

Ik kon even niet de goede naam verzinnen voor dit topic,
maar ik ben echt al best lang opzoek naar een script voor
het maken van templates. Ik heb namelijk ooit gezien dat je
de tekens { en } kan gebruiken om een bepaalde content te laden.

Bij cutenews is het mogelijk om via het beheerpaneel een layout
voor je nieuws bericht in te vullen en dan moet je door middel van
{shortmessage} bijvoorbeeld aangeven waar in die layout(html) het korte
bericht moet komen. Is dit gewoon met define gedaan ofzo?

Bij voorbaat dank!

Groetjes,
Mik
 
PHP hulp

PHP hulp

17/05/2024 08:56:11
 

02/02/2011 22:50:23
Quote Anchor link
Sloop de code open.
Dan leer je er ook nog wat van.
Er zijn verschillende mogelijkheden.
 
Mik PHP

Mik PHP

02/02/2011 23:31:52
Quote Anchor link
Heb ik al vele malen gedaan helaas zonder resultaat.
Het systeem is zo ongelofelijk groot en totaal anders
gescript dan ik daadwerkelijk zelf doe, dus het is vrij
moeilijk voor mij. Maar ik zal nog even een keer gaan graaien
in die codes voor de zekerheid, mocht het niet lukken, zal ik
het nogmaals vragen.
 

02/02/2011 23:43:07
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
<?php // Kleurtjes
 $output = str_replace("{title}", $news_arr[2], $template_full);
                        $output = str_replace("{date}", date($config_timestamp_active, $news_arr[0]), $output);
                        $output = str_replace("{author}", $my_author, $output);
                        $output = str_replace("{short-story}", $news_arr[3], $output);
                        $output = str_replace("{full-story}", $news_arr[4], $output);
                if($news_arr[5] != ""){$output = str_replace("{avatar}", "<img alt=\"\" src=\"$news_arr[5]\" style=\"border: none;\" />", $output); }
                else{ $output = str_replace("{avatar}", "", $output); }
                        $output = str_replace("{avatar-url}", "$news_arr[5]", $output);
                        $output = str_replace("{comments-num}", countComments($news_arr[0], $archive), $output);
                        $output = str_replace("{category}", catid2name($news_arr[6]), $output);
                        $output = str_replace("{category-id}", $news_arr[6], $output);
                        if($cat_icon[$news_arr[6]] != ""){ $output = str_replace("{category-icon}", "<img style=\"border: none;\" alt=\"".$cat[$news_arr[6]]." icon\" src=\"".$cat_icon[$news_arr[6]]."\" />", $output); }
                        else{ $output = str_replace("{category-icon}", "", $output); }


?>

Dat komt uit cutenews. Bestands show.inc.php of shows.inc.php, zoiets.
Zij doen dus gewoon een str_replace.
(Cutenews is echt vies gescript.)
 
Mik PHP

Mik PHP

02/02/2011 23:52:45
Quote Anchor link
Kijk aan hartelijk bedankt.. Ja misschien dat ik het daarom niet snap!
Ik hoor het trouwens wel vaker, gebruik het gelukkig ook niet meer. Maar goed.

Nog even een vraag:

In google chrome is er een heel irritant probleem, ik weet ook niet of hier een oplossing voor is, want op google kan ik er niks over vinden.

Bij mijn loginveld is de achtergrond donker grijs. De achtergrond van het tekstfieldje is transparent gemaakt. Maar als google een wachtwoord opslaat en je vult het in, dan zal google dus het wachtwoord verder invullen. Alleen nu word het hele veldje wit/geel achtig.

zie deze screenshot

Enig idee hoe ik dit weg krijg? Want het is nogal irritant aangezien mijn tekst
in het tekstfieldje wit is.
Gewijzigd op 02/02/2011 23:53:21 door Mik PHP
 

03/02/2011 00:03:37
Quote Anchor link
Ik heb geen flauw idee. Ik denk dat het niet mogelijk is. Opera die plaatst gewoon een kader om de velden heen.
Het is ook een eigenschap van de browser, meestal kan je die niet stylen (html5 validate dingen kan je wel weer stylen, dit zijn html eigenschappen, geen browser eigenschappen, browsers hebben gewoon een bepaalde style meegekregen).
 
Mik PHP

Mik PHP

03/02/2011 00:12:52
Quote Anchor link
Echt weer zo een fout van chrome.. De enige oplossing die ik wist is
autocomplete="off" tussen de <form /> tags zetten.. Het helpt wel, maar irritant
als je slecht bent in wachtwoorden onthouden.
Gewijzigd op 03/02/2011 00:13:01 door Mik PHP
 

03/02/2011 00:14:53
 
Mik PHP

Mik PHP

03/02/2011 00:23:17
Quote Anchor link
Het stuk jQuery
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<script type="text/javascript">
if (navigator.userAgent.toLowerCase().indexOf("chrome") >= 0) {
    $(window).load(function(){
        $('input:-webkit-autofill').each(function(){
            var text = $(this).val();
            var name = $(this).attr('name');
            $(this).after(this.outerHTML).remove();
            $('input[name=' + name + ']').val(text);
        });
    });
}
</script>

heb ik al geprobeerd, zonder resultaat. En als ik in de css
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
input:-webkit-autofill {
    background: none;
}

zet werkt het ook niet..
Gewijzigd op 03/02/2011 00:30:51 door Mik PHP
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.