Texas Hold'em singleplayer

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C#.NET ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf in de omgeving van Veghel zijn we op zoek naar een C# developer. Word jij blij van ontwikkelen in C# en .NET? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit gaan zien: Op basis van de wensen van de klant ga je samen met je collega's ga je op zoek naar de juiste oplossingen en je gaat dit uitwerken tot een mooi eindproduct. Je bouwt webshops, webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Framework en C#. Je zorgt voor de optimalisering van bestaande software en de automatisering van

Bekijk vacature »

Backend Developer Integraties API HBO REST

Samengevat: Deze werkgever is een IT-consultancy. Wil jij werken als Backend Developer Integraties? Heb jij kennis van gangbare berichtformaten? Vaste baan: Backend Developer Integraties API HBO €3.100 - €4.400 Zij bieden innovatieve oplossingen die bedrijven efficiënter en wendbaarder maken, waardoor onze klanten zich net zo snel kunnen ontwikkelen als de business van hen vraagt. Bij bij hun werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om de inzet van technologie. Deze werkgever staat open voor elke nieuwe trend. Onze systemen zijn groot en ingewikkeld. Hou jij van diepgang

Bekijk vacature »

Back-end programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je MBO of HBO ICT in ontvangst mogen nemen? Of ben je klaar voor een nieuw hoofdstuk in jouw carrière? Voor een uitdagende werkgever in de regio van Tilburg zijn wij op zoek naar een ambitieuze back-end programmeur met affiniteit met MS Acess. Samen met een enthousiast team ben je verantwoordelijk voor het bouwen van maatwerk software voor hun klanten. Je hebt kennis of ervaring van SQL, Maar affiniteit met MS Acess is nog belangrijker. Je bent sociaal naar klanten en flexibel ingesteld. Je denkt altijd in kansen en gaat graag de uitdaging aan. Verder

Bekijk vacature »

Belastingdienst - Freelance Senior Cobol Applicati

Startdatum: 01.06.2023 Richttarief: €65,00 - €75,00 Duur van de opdracht: 7 maanden Uren per week: 36 Taal: Nederlands vereist! Gelieve in het Nederlands te solliciteren. Functieomschrijving: In de applicatie ETM zijn nu de inningsvoorzieningen voor ongeveer 25 aangifte- en aanslagmiddelen opgenomen. ETM is een extern aangeschafte service en het huidige contract met leverancier Oracle loopt af op 31-12-2022. Het programma uitfaseren ETM heeft als doel om vervanging te realiseren waarmee alle nu in gebruik zijnde ETM ondersteuning wordt overgenomen in nieuwe Inningsvoorzieningen om de continuïteit van de inningsprocessen te waarborgen. Eén van de inningsvoorzieningen die voor het einde van 31-12-2022

Bekijk vacature »

API Developer Red Hat Fuse

Dit ga je doen Als API Developer zal je verantwoordelijk zijn voor het: het maken van API's en het correct laten draaien van de API's op het platform. Hierdoor kom je in aanraking met Red Hat Fuse, Springt Boot, 3Scale, Red Hat SSO, Openshift en Azure DevOps; zorgen voor de kwaliteit van de ontwikkeling, integratie en prestaties van de API's; zorgen voor een stabiel integratieplatform. Hier ga je werken Deze organisatie is een toonaangevende speler in de vastgoedbranche en telt momenteel ruim 500 medewerkers. Met meer dan 150 applicaties staat er een complex applicatielandschap dat hoofdzakelijk op OpenShift, Azure en

Bekijk vacature »

Java developer Zorgsysteem

Dit ga je doen Werken aan het eigen gebouwde zorgsysteem; Verbeteringen maken en toepassen binnen de applicatie; Jij gaat werken aan de Back-end van de applicatie en sporadisch werk je mee aan de Front-end; Samenwerken met andere teams voor een optimaal resultaat; Jij kan 'clean' werken en high quality code schrijven; Jij werkt resultaatgericht. Hier ga je werken De organisatie houdt zich bezig met diverse applicaties met betrekking tot zorgregistratie. Dankzij hun systeem komt alle informatie, omtrent de zorg van een patiënt, op een overzichtelijke en toegankelijke manier samen in één systeem te staan. Op deze manier is deze informatie

Bekijk vacature »

Teamlead PHP Developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in de buurt van Middelburg zijn wij op zoek naar een gemotiveerde teamlead PHP developer met affiniteit met Symfony/Laravel. Een enthousiast persoon die het ontwikkelteam komt versterken met het aanpakken van uitdagende projecten. Ben jij op zoek naar een uitdaging waar je de tijd en ruimte krijgt jezelf te ontwikkelen en je eigen IT-team aan te sturen? Lees dan snel verder! Die ga je doen: Bijdragen aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de PHP based applicaties; Ontwikkeling en beheer van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van

Bekijk vacature »

Back-end developer (Magento2)

Functie E-commerce is een ‘’snelle’’ wereld. Om hierin continu voorop te blijven omarmen ze in een vroeg stadium nieuwe technieken. Een webshop is nooit af en kan altijd beter, sneller en efficiënter. Tegelijkertijd hebben ze vanaf hun oprichting altijd vastgehouden aan kwaliteit boven snelheid, en dit loont. Als back-end developer fungeer je als het verlengstuk van hun klanten. Technisch complexe zaken pak je met liefde op, en hierin werk je samen met o.a. front-end developers en designers. Klanten verwacht hierin kwaliteit van het hoogste niveau en een proactieve, meedenkende rol bij het maken van zowel technische als strategische keuzes. Ga

Bekijk vacature »

Java developer

Functie Je gaat aan de slag als Tester voor een aantal mooie projecten. Je komt terecht in een DevOps team waar jij aan de slag gaat om de kwaliteit te waarborgen omtrent de maatwerk software voor de klanten. Je draait je hand er niet voor om de adviserende rol te bekleden op het gebied van testautomatisering en het opzetten van testframeworks. Zoals aangegeven ga je daadwerkelijk in het eigen team aan de slag en is het daarnaast ook gebruikelijk bij de klanten op locatie te komen om te werken aan de opdrachten. Je krijgt zodoende echt een mooie kijk in

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

.NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

C# Ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een software ontwikkelaar in de omgeving van Vught zijn we op zoek naar een gemotiveerde C# ontwikkelaar. Deel jij hun passie voor development en dan vooral in C#.NET? Dan kan dit wel eens jouw droombaan zijn! Jouw werkzaamheden zullen er ongeveer als volgt uit gaan zien Door de wensen van de klant goed te begrijpen ga jij aan de slag dit om te zetten naar passende oplossingen en werk je deze uit tot een sterk eindproduct. Je gaat je bezighouden met de ontwikkeling van webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Frameworks en C#.

Bekijk vacature »

Full Stack Developer

Ben jij een kei van een full-stack developer? Heb je ambitie om te groeien en jezelf te ontwikkelen binnen een ambitieus bedrijf? Gaat jouw hart sneller kloppen van transpilers of frameworks zoals Angular, Vue of React? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een full-stack developer om onderdeel te zijn van een team dat bestaat uit gedreven developers. Ieders met hun eigen specialiteiten en kennis van de projecten en behoeften vanuit de product owners. We zoeken iemand die met zijn/haar huidige competenties en domeinen dit team wil begeleiden, stimuleren en tevens

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij hebben drie scrumteams. Het eerste team focust zich op het stukje hardware wat wij in huis doen. Zij maken als team o.a. gebruik van C++. De andere twee scrumteams zijn allebei bezig met data verwerking en maken hierbij in de backend gebruik van C# .NET / .NET Core. Het verschil tussen deze teams is dat één team de data verwerking doet voor de mobiele applicatie. Zij werken hierbij dus ook met Xamarin. Het andere team focust zich op de webapplicaties en maakt hierbij ook gebruik van ASP.NET MVC. Op basis van jouw ambities en kwaliteiten kijken wij samen

Bekijk vacature »

IT Infrastructuur Developer

IT Infrastructuur Developer Ben jij (bijna) klaar met je HBO studie in de richting van IT? Opzoek naar een spannende eerste baan, waar je ontzettend veel kan leren? Dan hebben wij de ultieme job voor jou! Voor een goede klant van ons in de financiële dienstverlening zijn wij opzoek naar een Junior Infrastructure Developer. Deze baan is een mooie kans om een sterke start te geven aan jouw carrière binnen de IT! De job Je werkt nauw samen met het Devops team, en zal je voornamelijk bezighouden met het automatiseren van infrastructure componenten. De componenten worden opgevraagd door het DevOps

Bekijk vacature »
Dizzy

Dizzy

12/08/2007 13:15:00
Quote Anchor link
Hey ,

Ik ben bezig om een beetje OOP in PHP te verkennen ... en heb daarom gekozen om Texas Hold'em te maken ... (eerst klein beginnen met singleplayer) :p

Omdat ik niet echt thuis ben in de wereld van OOP heb ik enkele vragen en een error klaarliggen.

Index.php
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
<?php
class kaarten{
function
create_deck() {
    $deck = array(        
                    1 => array("2", "3", "4", "5", "6", "7", "8", "9", "10", "11", "12", "13", "1"), //harten
                    2 => array("2", "3", "4", "5", "6", "7", "8", "9", "10", "11", "12", "13", "1"), //schoppen
                    3 => array("2", "3", "4", "5", "6", "7", "8", "9", "10", "11", "12", "13", "1"), //koeken
                    4 => array("2", "3", "4", "5", "6", "7", "8", "9", "10", "11", "12", "13", "1")  //klaveren
                );
    global $deck;
}
function
genereer_gemeenschappelijke_kaarten() {
    for($x=1;$x=5;$x++){
    
    $rand_s = array();
    $rand_c = array();
    
    $rand_s[$x] = rand(1 ,4);
    $rand_c[$x] = rand(0, 12);
    echo $rand_s[$x];
    echo $rand_c[$x];
    }
}

$nieuw_object = new kaarten;
$nieuw_object->genereer_gemeenschappelijke_kaarten();
?>


Als je het antwoord weet van 1 van mijn volgende vragen mag je het altijd posten (bij voorbaat dank!).

1. Ik moet een deck hebben en zoals je ziet heb ik al een deckje inneengestoken, maar is het nodig om die global te maken?

2. Om 5 gemeenschappelijke kaarten te genereren is mijn optie de beste optie ? (for lus 10 willekeurige getallen generen om daarna uit de multidimensionale array ($deck) te halen)

3.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
Parse error: syntax error, unexpected T_VARIABLE, expecting T_FUNCTION in C:\xampp\htdocs\Poker\index.php on line 24
ow :s? Roep ik mijn class verkeerd aan?

4. hoe kan ik bv in $deck[1][0] (harten 2) verwijderen ... zodat de computer of de speler geen 2 keer dezelfde kaarten kan hebben of krijgen na de wissel?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Dizzy
 
PHP hulp

PHP hulp

15/05/2024 14:15:25
 
Tommy Masschelein

Tommy Masschelein

12/08/2007 13:50:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
class kaarten{
  public $var;
  function
set_var() {
      $this->var = array();
  }
}

?>


Edit:

en je mist nog een accolade d8 ik.

yup, de accolade om je class te sluiten



Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
<?php
class kaarten{
  public $deck;
  function
create_deck() {
      $this->deck = array(        
                    1 => array("2", "3", "4", "5", "6", "7", "8", "9", "10", "11", "12", "13", "1"), //harten
                    2 => array("2", "3", "4", "5", "6", "7", "8", "9", "10", "11", "12", "13", "1"), //schoppen
                    3 => array("2", "3", "4", "5", "6", "7", "8", "9", "10", "11", "12", "13", "1"), //koeken
                    4 => array("2", "3", "4", "5", "6", "7", "8", "9", "10", "11", "12", "13", "1")  //klaveren
                );
    }
   function
genereer_gemeenschappelijke_kaarten() {
      for($x=1;$x=5;$x++){
    
      $rand_s = array();
      $rand_c = array();
    
      $rand_s[$x] = rand(1 ,4);
      $rand_c[$x] = rand(0, 12);
      return $rand_s[$x];
      return $rand_c[$x];
     }
   }
}

$nieuw_object = new kaarten;
$nieuw_object->genereer_gemeenschappelijke_kaarten();
?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Tommy Masschelein
 
Dizzy

Dizzy

12/08/2007 14:20:00
Quote Anchor link
Ok bedankt , nu heb ik de volgende error ->
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
Catchable fatal error: Object of class kaarten could not be converted to string in C:\xampp\htdocs\Poker\index.php on line 25


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<?php
class kaarten{
  public $deck, $rand_s, $rand_c;
  function
create_deck() {
      $this->deck = array(        
                    1 => array("2", "3", "4", "5", "6", "7", "8", "9", "10", "11", "12", "13", "1"), //harten
                    2 => array("2", "3", "4", "5", "6", "7", "8", "9", "10", "11", "12", "13", "1"), //schoppen
                    3 => array("2", "3", "4", "5", "6", "7", "8", "9", "10", "11", "12", "13", "1"), //koeken
                    4 => array("2", "3", "4", "5", "6", "7", "8", "9", "10", "11", "12", "13", "1")  //klaveren
                );
    }
    
   function
genereer_gemeenschappelijke_kaarten() {
      for($x=1;$x=5;$x++){
    
      $this->rand_s = array();
      $this->rand_c = array();
    
      $this->rand_s[$x] = rand(1 ,4);
      $this->rand_c[$x] = rand(0, 12);
      return $rand_s[$x];
      return $rand_c[$x];
     }
   }
}

$nieuw_object = new kaarten;
$nieuw_object->genereer_gemeenschappelijke_kaarten();
echo $nieuw_object;
?>


Edit:
zonder code ben je natuurlijk niets :)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Dizzy
 
M Ypma

M Ypma

12/08/2007 14:26:00
Quote Anchor link
@Dizzy momentje...even wachten voor je er me de fouten van tommy vandoor gaat.
dit gaat natuurlijk niet werken:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
<?
function genereer_gemeenschappelijke_kaarten() {
      for($x=1;$x=5;$x++){
    
      $this->rand_s = array();
      $this->rand_c = array();
    
      $this->rand_s[$x] = rand(1 ,4);
      $this->rand_c[$x] = rand(0, 12);
      return $rand_s[$x];
      return $rand_c[$x];
     }
   }

?>

2 niet besdtaande returns en een array die je steeds leeg gooit en de 2e return zal zowieso nooit uitgevoerd worden. pas het eventjes alsvolgt aan:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
<?
function genereer_gemeenschappelijke_kaarten() {

      $this->rand_s = array();
      $this->rand_c = array();
    
      for($x=1;$x=5;$x++){
    
      $this->rand_s[$x] = rand(1 ,4);
      $this->rand_c[$x] = rand(0, 12);

     }
   }

?>


nu moet je alleen nog 2 getter methods maken voor je public rand_s en rand_c. dan kun je ze private maken
 
Tommy Masschelein

Tommy Masschelein

12/08/2007 14:33:00
Quote Anchor link
:-) wilde gewoon aantonen dat een ECHO niet thuis hoort in een class
 
Dizzy

Dizzy

12/08/2007 14:50:00
Quote Anchor link
michel schreef op 12.08.2007 14:26:
nu moet je alleen nog 2 getter methods maken voor je public rand_s en rand_c. dan kun je ze private maken


:) wat bedoel je daarmee?
iets met $_GET ofzo? XD
 
Mike van Dongen

Mike van Dongen

12/08/2007 14:51:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php

for($x=1;$x=5;$x++){

?>


Dat moet natuurlijk

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php

for($x=1;$x<5;$x++){

?>


zijn ;)
 
Dizzy

Dizzy

12/08/2007 15:05:00
Quote Anchor link
:) zal dan wel $x<=5 moeten zijn ... want in totaal zijn er 5 gemeenschappelijke kaarten.

Maar hij geeft namelijk geen ouput ... :s (dus geen 10 random getallen)
 
Tommy Masschelein

Tommy Masschelein

12/08/2007 15:12:00
Quote Anchor link
echo $instancename->var_function;
Edit:

als je werkt met return waarden*


Met getter bedoelt iets als :
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
class Class_A {
   function
return_value($varname) {
        return $this->$varname;
   }
}

?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Tommy Masschelein
 
Dizzy

Dizzy

12/08/2007 15:15:00
Quote Anchor link
als je naar het laatste deel van mijn code kijkt zul je ook een echo tegenkomen ^^
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
$nieuw_object
= new kaarten;
$nieuw_object = $nieuw_object->genereer_gemeenschappelijke_kaarten();
echo $nieuw_object;
?>

krijg nu wel een witte pagina :) dus geen errors meer etc maar jammer genoeg niet de output die ik wens :)
 
Tommy Masschelein

Tommy Masschelein

12/08/2007 15:19:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
$nieuw_object
= new kaarten;
echo $nieuw_object->genereer_gemeenschappelijke_kaarten();
?>


je moet je toch van je object geen var maken anders heb je geen object meer :-/
 
Dizzy

Dizzy

12/08/2007 15:37:00
Quote Anchor link
ok bedankt ... maar komt nog altijd geen output ^^ dit heb ik nu (heb beetje veranderd)
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
<pre>
<?php
class kaarten{
    public $deck, $rand_s = array(), $rand_c = array();
    function
create_deck() {
        $this->deck = array(        
                    1 => array("2", "3", "4", "5", "6", "7", "8", "9", "10", "11", "12", "13", "1"), //harten
                    2 => array("2", "3", "4", "5", "6", "7", "8", "9", "10", "11", "12", "13", "1"), //schoppen
                    3 => array("2", "3", "4", "5", "6", "7", "8", "9", "10", "11", "12", "13", "1"), //koeken
                    4 => array("2", "3", "4", "5", "6", "7", "8", "9", "10", "11", "12", "13", "1")  //klaveren
                );
    }
    
    function
genereer_gemeenschappelijke_kaarten() {
      for($x=1;$x<6;$x++){
      $this->rand_s[$x] = rand(1 ,4);
      $this->rand_c[$x] = rand(0, 12);
     }

     print_r($rand_s);
     print_r($rand_c);
   }
}
  
$nieuw_object = new kaarten;
echo $nieuw_object->genereer_gemeenschappelijke_kaarten();
?>

</pre>


^^ deze keer ook GEEN errors :s maar ook geen output ^^

Edit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?
$rand_s
= array();
$rand_c = array();
    for($x=1;$x<6;$x++){
    $rand_s[$x] = rand(1 ,4);
    $rand_c[$x] = rand(0, 12);
    }

print_r($rand_s);
print_r($rand_c);
?>
... dit werkt perfect :|
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Dizzy
 
Jan geen

Jan geen

12/08/2007 16:00:00
Quote Anchor link
misschien zou je kunnen overwegen om het iets anders op te bouwen, bijv met een klasse Kaart die voor 1 enkele kaart staat en een klasse Hand die dan 2 (of in andere varianten meerdere) kaarten heeft. Verder kan je nog een klasse maken die kijkt naar of je iets hebt (pair, flush enz). Een getter is een functie die een instantie variabele teruggeeft.
 
M Ypma

M Ypma

12/08/2007 16:29:00
Quote Anchor link
met een getter bedoel ik:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?
public function getRandS() {
        return $this>rand_s;
}

public function getRandC() {
        return $this>rand_c;
}

?>


de manier van tommy kan ook maar die is mij iets te dynamisch. Ik scrijf ze graag gewoon uit ivm code hinting. ook kan ik nu geen niet bestaande klasse variablene opvragen.

ik raad je in het algemeen aan eens wat tutorials te lezen omdat veel logica in je klassen nog niet kloppen.
een goede tutorial staat op phpfreakz:
http://phpfreakz.nl/artikelen.php?aid=116
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.