Textarea 2x Style

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Fol Effe

Fol Effe

14/03/2014 15:16:01
Quote Anchor link
Is het mogelijk om 2x een style te gebruiken in 1 textarea

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<textarea style="resize:vertical" style="outline:none"><?php echo $OPM; ?></textarea>
 
PHP hulp

PHP hulp

10/05/2024 22:09:40
 
Michael -

Michael -

14/03/2014 15:26:00
Quote Anchor link
Als je het probeert weet je het toch?
Maar nee, dat kan niet. Juiste manier is in één style.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<textarea style="resize:vertical;outline:none;"><?php echo $OPM; ?></textarea>
 
Snelle Jaap

Snelle Jaap

14/03/2014 15:33:02
Quote Anchor link
Wat is daar het nut van eigenlijk? Je kan toch gewoon meer CSS gebruiken in 1 style?
 
Fol Effe

Fol Effe

14/03/2014 15:35:37
Quote Anchor link
Ja dat klopt, ik had gisteren problemen met mijn textarea.
Vandaar dat ik het even vraag.

Maar het werkt, Bedankt!
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

14/03/2014 16:06:21
Quote Anchor link
Waarom een 'inline style' gebruiken, en niet direct in een CSS-stylesheet de boel aanroepen?
Dat werkt vele malen overzichtelijker.
 
Snelle Jaap

Snelle Jaap

14/03/2014 16:07:40
Quote Anchor link
- Aar - op 14/03/2014 16:06:21:
Waarom een 'inline style' gebruiken, en niet direct in een CSS-stylesheet de boel aanroepen?
Dat werkt vele malen overzichtelijker.

Inderdaad, maar het op uitzonderlijke momenten kan het wel is nodig zijn.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

14/03/2014 16:09:00
Quote Anchor link
Ik zie daar geen reden voor.......
Dan kan je net zo goed een 'id' en/of 'class' gebruiken.

Hoogstens tijdens het debuggen of iets dergelijks, maar daar moet je het wel netjes en goed oplossen.
Gewijzigd op 14/03/2014 16:09:35 door - Ariën -
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.