Textarea ROWS

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Fol Effe

Fol Effe

13/03/2014 13:50:02
Quote Anchor link
Hallo allemaal,

als ik in deze textarea de rows aan wil passen verwacht ik dat de textarea langer of korter wordt, maar dit gebeurt niet?? Weet iemand hoe dit komt???

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<textarea style="resize:none" ID="t9" name="OPM"  width="auto" ROWS="3" readonly ><?php echo $OPM; ?></textarea>
 
PHP hulp

PHP hulp

10/05/2024 18:03:37
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

13/03/2014 13:53:13
Quote Anchor link
gebruik cols="50" (met een gewenste waarde)
 
Fol Effe

Fol Effe

13/03/2014 15:03:08
Quote Anchor link
Bedankt voor je reactie, maar het is niet precies waarnaar ik opzoek ben.

Ik bedoel dat de lengte verticaal langer wordt. :)
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

13/03/2014 15:30:52
Quote Anchor link
gewoon ROWS aanpassen. En houdt het liever 'lowercase'.
 
Fol Effe

Fol Effe

13/03/2014 15:50:20
Quote Anchor link
Ik heb niet veel ervaring met php, maar wat bedoeld u met 'lowercase'.
:)

Als ik rows aanpas blijft de textarea hetzelfde.
 
Siep de Veer

siep de Veer

13/03/2014 15:52:57
Quote Anchor link
lowercase = kleine letters
uppercase = hoofdletters
 
Fol Effe

Fol Effe

13/03/2014 15:57:03
Quote Anchor link
Oooo, haahah.
Weet ik dat ook weer.
Beetje dom van mezelf.

Bedankt
 
Michael -

Michael -

13/03/2014 16:04:12
Quote Anchor link
Naar mijn mening nou niet echt meer iets van deze tijd om inline je rows en cols aan te geven. Geef gewoon een height en width mee in CSS.
 
Snelle Jaap

Snelle Jaap

13/03/2014 16:08:47
Quote Anchor link
Graag gedaan.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.