thumbnail worden 2 keer getoond

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Dennis Fei

Dennis Fei

16/06/2012 18:49:14
Quote Anchor link
De thumnail worden dubbel keer getoond op de pagina met de productdetails. Nu wil ik de bovenste thumbnail weghalen met CSS. Ik heb dit geprobeerd:

#vmMainPage img {
display: none;
}

maar dan verdwijnen alle images van de pagina.
Wie weet hoe ik alleen de bovenste thumbnail kan weghalen?
http://beterbyte.nl/1-Manufacturer/Netwerk/Draadloos-netwerk/linksys-wusb100-usb-adapter.html
Gewijzigd op 16/06/2012 18:49:44 door Dennis Fei
 
PHP hulp

PHP hulp

08/05/2024 09:34:39
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

16/06/2012 19:20:30
Quote Anchor link
Die thumbnail verschijnt niet zo maar. En om dan een afbeelding te gaan verstoppen met css lijkt me niet de juiste manier. Je zult naar je code moeten kijken. bv mbv firebug in firefox.
 
Dennis Fei

Dennis Fei

16/06/2012 19:42:57
Quote Anchor link
ok en dan die specifieke tag tussen /* */ plaatsen zodat het inactief wordt?
 
Wouter J

Wouter J

16/06/2012 19:55:22
Quote Anchor link
Nee, je moet kijken wat er in het script ervoor zorgt dat die thumbnail daar 2x komt.

En tevens is /* */ een manier van comments die uit C is overgenomen en die gebruikt wordt in talen als PHP en CSS, alleen niet in HTML. HTML heeft zijn eigen comments: <!-- dit is een comment -->
 
Dennis Fei

Dennis Fei

16/06/2012 19:58:34
Quote Anchor link
Ok heb vanmiddag al gekeken met Firebug Wouter maar heb niks kunden vinden.
Iemand toch een idee?

Toevoeging op 16/06/2012 20:11:31:

Het bestand opsporen dan dan de img eruithalen...
 
Ibrahim A

Ibrahim A

16/06/2012 20:29:01
Quote Anchor link
Ik zou gewoon even kijken in je PHP file, waar de thumbnail word getoont en dan de dubbele code weghalen?
 
Dennis Fei

Dennis Fei

16/06/2012 20:31:38
Quote Anchor link
Dubbele code is hier niet aan de orde Ibrahim.
 
Wouter J

Wouter J

16/06/2012 20:33:19
Quote Anchor link
Dennis, hoe komt er dan die 2x thumbnail?
 
Dennis Fei

Dennis Fei

16/06/2012 20:38:16
Quote Anchor link
In het begin werkt alles goed. Joomla 1.5.25 + VM 1.1.9

Later heb ik een VM template gekocht met de naam Yagendoo. Na die installatie, die overigens wel succesvol is verlopen, krijg ik het probeleem van de dubbele thumbnail.

Maar die files van Yagendoo en VM staan op totaal verschillende plaatsen in de dir

Toevoeging op 16/06/2012 20:40:18:

Wel humor want ik had eerder ook al het probleem van de dubbele breadcrump.
ik heb ook altijd pech ;-(
Gewijzigd op 16/06/2012 20:40:45 door Dennis Fei
 
Ibrahim A

Ibrahim A

16/06/2012 20:50:15
Quote Anchor link
Uit de broncode:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<a href="http://beterbyte.nl/components/com_virtuemart/shop_image/product/linksys_wusb100__4f37bf1d26474.png" title="Linksys WUSB100 usb adapter" rel="lightbox[product111]"><img src="http://beterbyte.nl/components/com_virtuemart/shop_image/product/linksys_wusb100__4f37bf1d25f8d.png" height="130" width="130" alt="Linksys WUSB100 usb adapter" border="0" /><br/>Bekijk grote afbeelding</a>          
          
<a  class="yagendoo_thumb" href="/components/com_virtuemart/shop_image/product/linksys_wusb100__4f37bf1d26474.png"><img class="mo" src="/components/com_virtuemart/shop_image/product/linksys_wusb100__4f37bf1d25f8d.png"/><span><img class="mo" src="/components/com_virtuemart/shop_image/product/linksys_wusb100__4f37bf1d26474.png"/></span></a>


Er worden twee verschillende codes gebruikt, probeer in de php file tezoeken op: <a class="yagendoo_thumb"
En verwijder die lijn, als het goed is word de tweede image dan niet meer getoond.
 
Dennis Fei

Dennis Fei

16/06/2012 20:58:14
Quote Anchor link
Klasse ;) ga er direct mee aan de slag!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.