TinyMCE skin wijzigen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java developer? Jij komt terecht binnen een informeel team waarin je verantwoordelijk bent voor de backend systemen voor grote klanten als Ziggo en KPN. Als Medior Java developer werk je in teamverband en soms individueel. Gedurende de werkweek zal je veelvuldig sparren met je collega’s voor een goede implementatie van de software. Ben jij een echte Java developer? Ben je geïnteresseerd in de nieuwste technieken en de laatste ontwikkelingen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Eisen Wat wordt er van jou verwacht? • Minimaal HBO/WO denk- en werkniveau; • Analytisch sterk, open

Bekijk vacature »

Als Front-end developer bijdragen aan het onderwij

Functie Als front-end developer om je terecht in een team van goede en ervaren developers, en ga je werken aan de software die door miljoenen mensen gebruikt wordt. Je bent in staat om designs effectief te vertalen naar werkende feautures en hebt oog voor een goede UX van het product. Je staat voor clean code en goede documentatie. Je ziet toegevoegde waarde in het beoordelen van het werk van collega’s om zo samen te streven naar hoge kwaliteit software en code. Je dagelijkse werk bestaat uit het werken aan componenten in de Storybook. Het verbeteren en refactoren van de huidige

Bekijk vacature »

Back-end PHP Developer

Dit ga je doen Her- en uitbouwen van het inhouse softwareplatform dmv PHP; Onderhouden van bovengenoemd platform in PHP; Sparren met het team; Meedenken over nieuwe functionaliteiten, security etc; Jouw input leveren aan het proces door op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen etc. Hier ga je werken Onze klant, gevestigd in de omgeving van Alkmaar, levert wereldwijd oplossingen op het gebied van IT. Dag in dag uit werken zij met veel passie aan hun product waarmee ze streven naar verbeteringen binnen zorg. Voor onze klant zijn we op zoek naar een medior PHP Developer. Je komt te werken

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

SQL beheerder / ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een klant in omgeving Tiel zijn wij op zoek naar een SQL beheerder met affiniteit met technisch applicatiebeheer. Je krijgt een fijne in-house werkplek waar je gaat werken aan diverse projecten. Dit bedrijf doet het beheer van databases voor een aantal bancaire klanten. Op dit momenten hebben zij ruim 1500 databases in beheer. Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je gaat de development afdeling ondersteunen bij het ontwikkelen van MS SQL Scripts. Je zal zowel zelfstandig als in teamverband MS SQL databases installeren & beheren. Je monitort en onderzoekt incidenten en de achterliggende oorzaken. Je

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Front-end Developers opgelet! Bij Luminis zijn ze opzoek naar jou. Lees de vacature en solliciteer direct. Luminis is een software- en technologiebedrijf met meerdere vestigingen. Vanuit deze vestigingen werken 200 professionals aan technisch hoogwaardige oplossingen voor klanten zoals KLM, Nike en Bol.com. Ook ontwikkelt Luminis eigen oplossingen op het gebied van cloud, Internet of Things, data intelligence, e-sports en e-learning. Luminis onderscheidt zich door aantoonbaar voorop te lopen in technologie en innovatie. Luminis heeft drie kernpunten die verankerd zitten in alles wat we doen: het omarmen van nieuwe technologie, meesterschap en kennis delen. Functiebeschrijving First things first! Het is belangrijk

Bekijk vacature »

Java developer

Functie Je gaat aan de slag als Tester voor een aantal mooie projecten. Je komt terecht in een DevOps team waar jij aan de slag gaat om de kwaliteit te waarborgen omtrent de maatwerk software voor de klanten. Je draait je hand er niet voor om de adviserende rol te bekleden op het gebied van testautomatisering en het opzetten van testframeworks. Zoals aangegeven ga je daadwerkelijk in het eigen team aan de slag en is het daarnaast ook gebruikelijk bij de klanten op locatie te komen om te werken aan de opdrachten. Je krijgt zodoende echt een mooie kijk in

Bekijk vacature »

Oracle APEX Ontwikkelaar (3.500-6.000 euro)

Bedrijfsomschrijving Ben jij een getalenteerde Oracle APEX ontwikkelaar met minimaal één jaar ervaring in het ontwikkelen van Oracle APEX-applicaties? Ben je gepassioneerd over het ontwikkelen van bedrijfskritische oplossingen en wil je werken bij een toonaangevend consultancybedrijf? Dan zijn wij op zoek naar jou! Deze organisatie beschikt over zowel inhouse als externe projecten, maar bovenal over een sterk team en netwerk van opdrachten waardoor jij jezelf verder kunt ontwikkelen. Het team bestaat uit een aantal junior en medior developers, maar vooral uit senioren. De business unit managers binnen het team zijn mensen die hun vak verstaan en zelf als Oracle APEX

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij hebben drie scrumteams. Het eerste team focust zich op het stukje hardware wat wij in huis doen. Zij maken als team o.a. gebruik van C++. De andere twee scrumteams zijn allebei bezig met data verwerking en maken hierbij in de backend gebruik van C# .NET / .NET Core. Het verschil tussen deze teams is dat één team de data verwerking doet voor de mobiele applicatie. Zij werken hierbij dus ook met Xamarin. Het andere team focust zich op de webapplicaties en maakt hierbij ook gebruik van ASP.NET MVC. Op basis van jouw ambities en kwaliteiten kijken wij samen

Bekijk vacature »

3D BIM Add-on Developer

As a 3D BIM add- on developer at KUBUS, you will develop add-ons (called BCF- Managers) to the leading building information modeling (BIM) programs Revit, Navisworks, Archicad, AutoCAD and Tekla Structures. BCF Managers enable data transfer between BIM software and BIMcollab. You will work on both the front- and the back-end. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact in the market, but small enough that as an individual

Bekijk vacature »

PHP Developer (junior functie)

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer! Ben jij een starter en wil je werken bij een jong en leuk bedrijf? Lees dan verder! Wij zijn op zoek naar een PHP Developer binnen een junior functie. Binnen dit bedrijf gaat het om persoonlijke aandacht en ontwikkeling! Je komt te werken voor een leuk communicatiebureau die alles op het gebied van online en offline communicatie doet. Dit doen zij voor verschillende branches, waardoor je aan diverse soorten projecten mag werken, dit maakt deze baan erg leuk! Daarbij werk je aan een door hun zelf ontwikkeld framework welke goed

Bekijk vacature »

Junior full stack developer

Functie Als full stack developer binnen onze organisatie ga jij je bezig houden met het bouwen van de user experience van de webapplicaties. Je bent verantwoordelijk voor het vertalen van concepten, briefings en designs naar werkende functionaliteit. Hierbij zorg je ervoor dat applicaties betrouwbaar, veilig en toekomstbestendig zijn en een goede architectuur hebben en behouden. Verder denk je actief na- en mee over nieuwe ontwikkelingen en functionaliteiten om zo elke dag de klantervaring weer te verbeteren. Dit doe je natuurlijk niet alleen maar in een development team. Het team bedraagt momenteel 4 man bestaande uit 2 devops engineers en 2

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je hier

Bekijk vacature »

Back End Developer

As a Back End developer at KUBUS you will be developing the (web) application and services of BIMcollab. You have a focus on the back end of our software, for which we mainly work with C# and .NET. We use a full-stack approach, which means that in addition to the back-end, you will also help with other parts of the code. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact

Bekijk vacature »

Lead Front-end developer

Functie Hun huidige applicatie worden ontwikkeld in o.a. React, Redux, TypeScript. Ze werken graag met de nieuwste technieken en tooling en zoeken ook developers die hier proactief op zoek naar gaan. Als senior/lead developer ben je een kartrekker in het team. Naast het meedenken over bijvoorbeeld de architectuur of toepassing van nieuwe technieken krijg je ook veel tijd om de meer junior (front-end) developers te begeleiden. Zo kun je bijvoorbeeld 1 dag in de week met 2 collega’s bezig zijn om samen met hen te kijken naar hun ontwikkeling, doelstellingen en uiteraard de gewenste begeleiding hierin. Hiernaast sta je als

Bekijk vacature »
Anja van Steenbrugge

Anja van Steenbrugge

17/11/2008 10:55:00
Quote Anchor link
Hallo allemaal,

Heb een CMS, die in gebruik is van tinycme, wil een ander skin plaatsen, heb een code ook erbij geplaats. (gewijzigd)
Als goed is, is skin ook online in het map.
Skin die ik wil heet: "o2k7"

Skin online, en code staan erop.
Ga ik terug naar cms waar tinycme staan, zie ik het "word" / dingen niet omheen alleen testveld.

Zal misschien de mappen van tinycme niet goed staan, dat hij niet herkend?

Ik hoop dat ik duidelijk kan vertellen wat m'n probleem is.

Als je iets wil bekijken, hoor ik het wel wat julie willen zien "code/inlog" Etc?

Ik hoor het graag van je, alvast bedankt.

Met vriendelijke groet,
Anja v. Steenbrugge
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Anja van Steenbrugge
 
PHP hulp

PHP hulp

12/05/2024 02:08:41
 
Leen M

Leen M

17/11/2008 12:28:00
Quote Anchor link
Zorg ervoor dat de folderstructuur scripts/tiny_mce/themes/advanced/skins/o2k7 is.

Bij het aanroepen van tinymce:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
tinyMCE.init({
    ...
    theme : "advanced",
    skin : "o2k7",
});


Eventueel hierbij
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
skin_variant : "silver",

of
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
skin_variant : "black",

o2k7 heeft namelijk 2 varianten

Zie voor voorbeeld:
http://tinymce.moxiecode.com/examples/skins.php
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Leen M
 
Anja van Steenbrugge

Anja van Steenbrugge

17/11/2008 15:11:00
Quote Anchor link
Hallo,

http://www.avsdesign.nl/parijsnet/cms/admin/tiny_mce/themes/advanced/skins/o2k7/

Hier staan ze...

Heb deze code heb ik staan:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
<script type="text/javascript" src="<your installation path>/tiny_mce/tiny_mce.js"></script>
<script type="text/javascript">
// O2k7 skin
tinyMCE.init({
// General options
mode : "exact",
elements : "elm1",
theme : "advanced",
skin : "o2k7",
plugins : "safari,spellchecker,pagebreak,style,layer,table,save,advhr,advimage,advlink,emotions,iespell,inlinepopups,insertdatetime,preview,media,searchreplace,print,contextmenu,paste,directionality,fullscreen,noneditable,visualchars,nonbreaking,xhtmlxtras,template,imagemanager,filemanager",
 
// Theme options
theme_advanced_buttons1 : "save,newdocument,|,bold,italic,underline,strikethrough,|,justifyleft,justifycenter,justifyright,justifyfull,|,styleselect,formatselect,fontselect,fontsizeselect",
theme_advanced_buttons2 : "cut,copy,paste,pastetext,pasteword,|,search,replace,|,bullist,numlist,|,outdent,indent,blockquote,|,undo,redo,|,link,unlink,anchor,image,cleanup,help,code,|,insertdate,inserttime,preview,|,forecolor,backcolor",
theme_advanced_buttons3 : tablecontrols,|,hr,removeformat,visualaid,|,sub,sup,|,charmap,emotions,iespell,media,advhr,|,print,|,ltr,rtl,|,fullscreen",
theme_advanced_buttons4 : "insertlayer,moveforward,movebackward,absolute,|,styleprops,spellchecker,|,cite,abbr,acronym,del,ins,attribs,|,visualchars,nonbreaking,template,blockquote,pagebreak,|,insertfile,insertimage",
theme_advanced_toolbar_location : "top",
theme_advanced_toolbar_align : "left",
theme_advanced_statusbar_location : "bottom",
theme_advanced_resizing : true,
 
// Example content CSS (should be your site CSS)
content_css : "css/example.css",
 
// Drop lists for link/image/media/template dialogs
template_external_list_url : "js/template_list.js",
external_link_list_url : "js/link_list.js",
external_image_list_url : "js/image_list.js",
media_external_list_url : "js/media_list.js",
 
// Replace values for the template plugin
template_replace_values : {
username : "Some User",
staffid : "991234"
}
}); </script>    


Moet toch iets mis waarom het niet helemaal werkt?

edit Ik heb eventjes deze regel bij geplakt:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
skin_variant : "silver",


Nu zie ik wel word dingen omheen, maar nog niet het skin van: 'o2k7'

Ik hoor het wel, alvast bedankt.

Met vriendelijke groet,
Anja v. Steenbrugge
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Anja van Steenbrugge
 
Leen M

Leen M

17/11/2008 15:43:00
Quote Anchor link
die link geeft een 403 error (no permission)

Dit is het standaard init script. De verwijzingen ed moeten aangepast worden aan de situatie.

Zorg dat bij plugins: ook alleen plugins staan die aanwezig zijn. Ik zie dat imagemanager en filemanager er ook bij staan, en dat zijn geen standaard plugins, maar hier moet je volgens mij voor betalen (http://tinymce.moxiecode.com/plugins_imagemanager.php). (als je die plugins hebt, is er natuurlijk niets aan de hand).

Ook de plugin template wordt geladen. Hiervoor moet een kloppende username en staffid ingevuld worden onderaan het script:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
// Replace values for the template plugin
template_replace_values : {
username : "Some User",
staffid : "991234"


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
// Example content CSS (should be your site CSS)
content_css : "css/example.css",

Is dit de css van de site?

Check ook even of de andere verwijzingen in het script kloppen.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Leen M
 
Anja van Steenbrugge

Anja van Steenbrugge

17/11/2008 15:56:00
Quote Anchor link
Hoi,

Ik snap ook wel dat link niet werkt dat er geen index.php staat bv, maar gaat om dat ik wel goede volgorden van map heb. (die ik wel heb staan)

Ik kan toch zonder imagemanager en filemanager, moet ik bij regel plugin ff eruit halen toch?

De css, dat zie ik staan bij mapje css alleen zie geen css/example.css staan wel content.css en word.css? Zal dat ook het probleem zijn dat niet werkt?



Leen schreef op 17.11.2008 15:43:
die link geeft een 403 error (no permission)

Ook de plugin template wordt geladen. Hiervoor moet een kloppende username en staffid ingevuld worden onderaan het script:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
// Replace values for the template plugin
template_replace_values : {
username : "Some User",
staffid : "991234"


Ik weet jammer ff niet wat ik hiermee moet, waar weet ik wanneer jusite zijn?

Met vriendelijke groet,
Anja v. Steenbrugge
 
Leen M

Leen M

17/11/2008 16:40:00
Quote Anchor link
Bij die plugins alles weghalen wat niet van toepassing is.

Die css gaat over de stylesheet van je site. Je kan ook ff deze regel eruit halen, dan heb je er geen last van (het is namelijk een optie).

Als je de plugin 'template' niet laad, hoef je ook geen username ed in te voeren. Dan kan je deze regels ook weghalen.

Probeer anders eens:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<script type="text/javascript" src="<your installation path>/tiny_mce/tiny_mce.js"></script>
<script type="text/javascript">
// O2k7 skin
tinyMCE.init({
// General options
mode : "exact",
elements : "elm1",
theme : "advanced",
skin : "o2k7",
//plugins : "safari,spellchecker,pagebreak,style,layer,table,save,advhr,advimage,advlink,emotions,iespell,inlinepopups,insertdatetime,preview,media,searchreplace,print,contextmenu,paste,directionality,fullscreen,noneditable,visualchars,nonbreaking,xhtmlxtras,template,imagemanager,filemanager",
 
// Theme options
theme_advanced_buttons1 : "save,newdocument,|,bold,italic,underline,strikethrough,|,justifyleft,justifycenter,justifyright,justifyfull,|,styleselect,formatselect,fontselect,fontsizeselect",
theme_advanced_buttons2 : "cut,copy,paste,pastetext,pasteword,|,search,replace,|,bullist,numlist,|,outdent,indent,blockquote,|,undo,redo,|,link,unlink,anchor,image,cleanup,help,code,|,insertdate,inserttime,preview,|,forecolor,backcolor",
//theme_advanced_buttons3 : tablecontrols,|,hr,removeformat,visualaid,|,sub,sup,|,charmap,emotions,iespell,media,advhr,|,print,|,ltr,rtl,|,fullscreen",
//theme_advanced_buttons4 : "insertlayer,moveforward,movebackward,absolute,|,styleprops,spellchecker,|,cite,abbr,acronym,del,ins,attribs,|,visualchars,nonbreaking,template,blockquote,pagebreak,|,insertfile,insertimage",
theme_advanced_toolbar_location : "top",
theme_advanced_toolbar_align : "left",
theme_advanced_statusbar_location : "bottom",
theme_advanced_resizing : true,
 
// Drop lists for link/image/media/template dialogs
template_external_list_url : "js/template_list.js",
external_link_list_url : "js/link_list.js",
external_image_list_url : "js/image_list.js",
media_external_list_url : "js/media_list.js",
}
}); </script>

Ik heb de plugins uitgecommentarieerd en de laatste 2 werkbalken ook(hier zitten namelijk buttons in die verwijzen naar niet gelaadde plugins).

bovenin nog het installatiepad invullen:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<script type="text/javascript" src="<your installation path>/tiny_mce/tiny_mce.js"></script>
 
Anja van Steenbrugge

Anja van Steenbrugge

17/11/2008 17:30:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<script type="text/javascript" src="<your installation path>/tiny_mce/tiny_mce.js"></script>
<script type="text/javascript">
// O2k7 skin
tinyMCE.init({
// General options
mode : "exact",
elements : "elm1",
theme : "advanced",
skin : "o2k7",
//plugins : "safari,spellchecker,pagebreak,style,layer,table,save,advhr,advimage,advlink,emotions,iespell,inlinepopups,insertdatetime,preview,media,searchreplace,print,contextmenu,paste,directionality,fullscreen,noneditable,visualchars,nonbreaking,xhtmlxtras,template,imagemanager,filemanager",
 
// Theme options
theme_advanced_buttons1 : "save,newdocument,|,bold,italic,underline,strikethrough,|,justifyleft,justifycenter,justifyright,justifyfull,|,styleselect,formatselect,fontselect,fontsizeselect",
theme_advanced_buttons2 : "cut,copy,paste,pastetext,pasteword,|,search,replace,|,bullist,numlist,|,outdent,indent,blockquote,|,undo,redo,|,link,unlink,anchor,image,cleanup,help,code,|,insertdate,inserttime,preview,|,forecolor,backcolor",
//theme_advanced_buttons3 : tablecontrols,|,hr,removeformat,visualaid,|,sub,sup,|,charmap,emotions,iespell,media,advhr,|,print,|,ltr,rtl,|,fullscreen",
//theme_advanced_buttons4 : "insertlayer,moveforward,movebackward,absolute,|,styleprops,spellchecker,|,cite,abbr,acronym,del,ins,attribs,|,visualchars,nonbreaking,template,blockquote,pagebreak,|,insertfile,insertimage",
theme_advanced_toolbar_location : "top",
theme_advanced_toolbar_align : "left",
theme_advanced_statusbar_location : "bottom",
theme_advanced_resizing : true,
 
// Drop lists for link/image/media/template dialogs
template_external_list_url : "js/template_list.js",
external_link_list_url : "js/link_list.js",
external_image_list_url : "js/image_list.js",
media_external_list_url : "js/media_list.js",
}
}); </script>  


Nu werkt deze niet meer, zie bij tinycme alleen tekstveld.
 
Leen M

Leen M

17/11/2008 18:08:00
Quote Anchor link
Dat tekstvak is een tekstarea? Dan bij mode 'tekstareas' of 'tekstarea' invullen. dat heb ik over het hoofd gezien, ik ben geen expert in tinymce integratie. Er is ook een tinymce wiki. Oa te bereiken via de tinymce site. Daar is ook een gedetailleerde uitleg

EDIT:
Ik heb het even zelf geprobeerd.

Dat tekstvak waar in getypt wordt is een textarea (als het goed is). Dan zijn er twee manieren om tinymce hieraan te koppelen, nl:
- in tinyMCE.init
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
mode : "textareas",

- of de tekstarea een id geven en datzelde id invullen bij
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
elements : "idvantextarea",


Vervolgens is het naar wens plugins toevoegen en de werkbalken opmaken.
Ik hoop dat het nu werkt. Ik vermoed dat dit het probleem is.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Leen M
 
Anja van Steenbrugge

Anja van Steenbrugge

17/11/2008 20:46:00
Quote Anchor link
Ja uiteraad bedoel ik testarea zie.
Ik zet verloopig weer terug op oude hoe die eerst was.
Wil ik wel ooit weer op terug komen om te problemen wel te kunnen oplossen.

Ik weet nu echt even niet meer, wat nou mis is. :(
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.