Tips layout

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front-end developer Supply Chain Angular, ReactJS,

Functie Het development team bestaat momenteel uit 9 fullstack (Python en .NET) developers. Binnen het team ga jij je toespitsen op het creëren van de optimale toegankelijkheid en user experience. Om dit voor elkaar te krijgen zul je ontwerpen, programmeren, testen en implementeren. Het hele proces dus! Maar ook bijvoorbeeld meedenken over strategie en design. Hierin krijg je veel vrijheid om de functie naar eigen inzicht in te vullen en te pionieren. Alle data die wordt gebruikt is zichtbaar in een webapplicatie, geschreven in Angular en React. Momenteel zijn ze bezig om de dashboards anders vorm te geven en de

Bekijk vacature »

Junior Software Developer (HBO / WO)

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Dan hebben wij bij Jelling IT Professionals de perfecte opdrachtgever in de omgeving van Utrecht, die jou tot een volwaardig Fullstack Software Developer gaat opleiden. Binnen deze grote organisatie krijg je ruime en professionele trainingen die jouw in korte tijd vakbekwaam maken. Niet alleen het aan technisch aspect, maar ook zeker jouw persoonlijke ontwikkeling wordt veel

Bekijk vacature »

Software Developer PHP

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Voor een opdrachtgever in de regio van Geldrop ben ik op zoek naar een Software Developer PHP. Jij krijgt een rol met veel verantwoordelijkheid in een groeiende organisatie. In deze functie werkt je voornamelijk remote en op een vast moment kom je met het team samen, om samen te werken en nieuwe doelen te bepalen. Wat ga je doen? Je wordt verantwoordelijk voor de interne applicatie; Je zorgt voor de doorontwikkeling van de applicatie: zowel back-end, front-end; De basis van het werk betreft front-end technieken; Periodiek bepaal je samen met

Bekijk vacature »

Back-end Developer Java

Dit ga je doen Het (door)ontwikkelen van een zelfgebouwde applicatie in Java, Spring Framework, SQL, HTML, CSS en Javascript; End-to-end beheer m.b.t. de applicatie en koppelen van applicaties binnen het landschap; Ontwikkelen van rapportages voor de interne organisatie; Ontwikkelen van aanvullende functionaliteiten m.b.t. de applicatie; Uitvoeren van testen en code reviews. Hier ga je werken Binnen deze organisatie kom je te werken op de afdeling die medische gegevens verzamelt vanuit het hele land. Denk hierbij aan vertrouwelijke persoonsgegevens. Het team verwerkt al deze data met als doel het waarborgen en verbeteren van de kwaliteit van de zorg in heel Nederland.

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij hebben drie scrumteams. Het eerste team focust zich op het stukje hardware wat wij in huis doen. Zij maken als team o.a. gebruik van C++. De andere twee scrumteams zijn allebei bezig met data verwerking en maken hierbij in de backend gebruik van C# .NET / .NET Core. Het verschil tussen deze teams is dat één team de data verwerking doet voor de mobiele applicatie. Zij werken hierbij dus ook met Xamarin. Het andere team focust zich op de webapplicaties en maakt hierbij ook gebruik van ASP.NET MVC. Op basis van jouw ambities en kwaliteiten kijken wij samen

Bekijk vacature »

Medior PHP developer

Functie Het team bestaat inmiddels uit zo’n 25 collega’s met specialisten op het gebied van development, data(analyse), marketing, infrastructuur en finance. Ze hebben een supermodern pand en bieden hiernaast veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Ze doen er alles aan om jou op te gemak te stellen. Zo kun je je eigen werkplek inrichten naar persoonlijke wensen, maar gaan ze bijvoorbeeld ook jaarlijks met elkaar wintersporten en zijn er andere leuke uitjes. Als onderdeel van één van de scrumteams ga je aan de slag, samen ben je medeverantwoordelijk voor het doorontwikkelen van hun business applicatie waar het traffic team dagelijks mee werkt.

Bekijk vacature »

C# developer

Functie Als ervaren Software Engineer wordt jij verantwoordelijk voor het bedenken en ontwikkelen van technische (maatwerk) oplossingen voor onze klanten en dit samen met de klant af te stemmen. Jij wordt o.a. verantwoordelijk voor de doorontwikkeling het software pakket welke voor ons enorm belangrijk is. Dit pakket zorgt er namelijk voor dat wij complete productielijnen kunnen aansturen en monitoren. Daarnaast heb jij actief contact met onze hoofdvestiging om het software achter een van onze systemen te verbeteren en te herschrijven. Momenteel zijn onze C# applicaties geschreven met o.a. Winforms. Echter hebben wij de actieve ambitie om dit te gaan herschrijven

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een andere uitdaging? Voor een erkende werkgever in de omgeving van Breda zijn wij op zoek naar een Fullstack developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in

Bekijk vacature »

Senior Cobol Applicatieontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt. Functieomschrijving In de applicatie ETM

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de regio van Middelburg zijn wij op zoek naar een enthousiaste PHP / Symfony Developer. Een ambitieus persoon die het gemotiveerde development team komt versterken met het realiseren van nieuwe en complexe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor professionele groei? Dit ga je doen: Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van Magento; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

SQL database developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als SQL database developer? Dit bedrijf bouwt applicaties om processen in distributiecentra te optimaliseren. Ter uitbreiding van het development team zijn wij op zoek naar een SQL database ontwikkelaar. Wil jij werken voor een groeiende werkgever in regio Breda waar jij de ruimte en tijd krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je houdt je bezig met het creëren en bouwen van MS SQL server databases; Je werkt aan innovatieve softwareoplossingen voor het verbeteren en/of vernieuwen van logistieke processen; Je gaat projecten vanaf het begin tot het

Bekijk vacature »

Delphi developer

Functie Als Delphi developer ga jij aan de slag in een team met twee andere ervaren Delphi programmeurs waaronder de Hoofd programmeur. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor de doorontwikkeling van jullie bestaande applicatie. Daarnaast zijn jullie verantwoordelijk voor het onderhouden van deze applicatie en het oplossen van eventuele bugs. Eisen - HBO werk en denk niveau; - Minimaal één jaar ervaring met Delphi; - Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift; - Jij bent zelfstandig, maar kan ook in team verband werken. Aanbod - €3000,-- €4000,- op basis van jouw kennis en ervaring; - 8% vakantiegeld;

Bekijk vacature »

SQL database ontwikkelaar

Functie omschrijving Ben jij niet bang voor complexe algoritmes? Schikt het schrijven van procedures in T-SQL jouw niet af en heb jij al de nodige informatie in SQL, dan is functie precies wat voor jou! Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je gaat werken aan de complexere projecten waar jij van A tot Z bij betrokken bent. Je gaat zorg dragen voor het ontwerp, de ontwikkeling en het updaten van SQL databases. Dit doe je op basis van T-SQL. Jij bent van start tot finish betrokken bij de projecten die jij leidt. Je houdt contact met klanten en

Bekijk vacature »

SQL Developer

Functie omschrijving Altijd al willen werken bij een snelgroeiend bedrijf, actief in de logistieke sector? Dit is je kans! Ik ben op zoek naar een ervaren SQL Developer in de omgeving Tilburg. Dit bedrijf is gespecialiseerd in in de ontwikkeling van software en maatwerk oplossingen voor het automatiseren van logistieke processen. Klanten zijn o.a. BOL en andere grote distributiecentrums. Jouw taken worden vooral: Verantwoordelijk voor ontwikkelen van stored procedures, voor snelle afhandeling van data; Optimalisatie van de SQL query's en T-SQL query's; Jij gaat je bezig houden met ontwerpen, ontwikkelen en optimaliseren van de MS SQL Databases; In deze functie

Bekijk vacature »

Applicatieontwikkelaar Java EE

Bedrijfsomschrijving De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt. Functieomschrijving De afdeling IV –

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Nick Dijkstra

Nick Dijkstra

02/01/2013 00:17:48
Quote Anchor link
Hallo,

Ik zou graag willen weten wat jullie van de layout vinden.

http://beta.wobbie.nl/


Iemand nog tips?
 
PHP hulp

PHP hulp

21/09/2024 03:25:37
 
Keizer Webdesign

Keizer Webdesign

02/01/2013 01:37:48
Quote Anchor link
Mooi!
Alleen valt er weinig over te zeggen als je niet weet wat voor soort site het is ;)
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

02/01/2013 01:42:27
Quote Anchor link
RobertJan Keizer op 02/01/2013 01:37:48:
Mooi!
Alleen valt er weinig over te zeggen als je niet weet wat voor soort site het is ;)


Quote:
Gratis website maken zonder reclame!
 
Keizer Webdesign

Keizer Webdesign

02/01/2013 01:44:51
Quote Anchor link
Dat kan ook betekenen dat het een site is dat artikels schrijft Over anderen sites die websites maken zonder reclame...
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

02/01/2013 01:47:49
Quote Anchor link
Of zo maar een willekeurig gekozen tekst... :S

Gezien dit het enige (samen met het kopje 'functies') is wat er qua nuttige inhoud op staat, lijkt het mij dat we hier maar op af moeten gaan...
 
Eddy E

Eddy E

02/01/2013 10:00:49
Quote Anchor link
Vind het wel simpel.
Beetje.... té.
 
Wouter J

Wouter J

02/01/2013 10:54:24
Quote Anchor link
Dit is echt zo'n sitereview die ik normaal zou overslaan, want wat moet je hier nou over zeggen? Het is niet lelijk, maar ook niet bijzonder mooi. Maar wat je kan veranderen? Iets meer erin plaatsen misschien?

Als ik naar je vorige review vond ik die leuker.

Dan maar wat andere tips:
- Probeer 1 eruit springende kleur te nemen, alles is nu een beetje wittig.
- Gebruik geen ligthbox voor je video, speel de youtube gewoon daarin af en laat mensen bepalen hoe groot ze het schermpje willen (full screen of niet)
- Kijk even naar je typografie. Je hero unit (dat balkje met filmpje erbij) is het belangrijkste van die pagina. Maak daar de tekst groter, ipv kleiner, en plaats er minder tekst.
- Op de normale tekst kun je beter een grotere line-height nemen.

Code:
- Gebruik liever IE=edge. Dan hoef je hem niet per IE update aan te passen, maar zal IE altijd de nieuwste versie gebruiken.
- Plaats script elementen bij voorkeur vlak voor </body>
- gebruik geen inline cSS
 
No One

No One

02/01/2013 11:07:31
Quote Anchor link
Het logo (wobbie.nl) vind ik wel mooi..maar die geeft de indruk dat de website uit de hobbyhoek vandaan komt. voor een knutselwinkel ofzoiets...
 
Nick Dijkstra

Nick Dijkstra

02/01/2013 19:37:28
Quote Anchor link
Bedankt voor jullie reacties.

@Wouter, wat zou jij dan een eruit springende kleur geven? Dat blok waar het filmpje in staat?
En waar zie je inline css?
En waarom zou je het filmpje niet in een lightbox doen?
 
Php knipper

php knipper

02/01/2013 22:40:44
Quote Anchor link
Je hebt een puntje dubbel opgenoemd ;)

Geen reclame door ons op uw website
Eigen e-mailadres gekoppeld aan uw account
Voeg een gastenboek toe aan uw website
Het is mogelijk om uw eigen domeinnaam te koppelen aan de website
Voeg een gastenboek toe aan uw website
Kijk hoeveel mensen uw website bezoeken
 
Nick Dijkstra

Nick Dijkstra

02/01/2013 22:42:44
Quote Anchor link
Php knipper op 02/01/2013 22:40:44:
Je hebt een puntje dubbel opgenoemd ;)

Geen reclame door ons op uw website
Eigen e-mailadres gekoppeld aan uw account
Voeg een gastenboek toe aan uw website
Het is mogelijk om uw eigen domeinnaam te koppelen aan de website
Voeg een gastenboek toe aan uw website
Kijk hoeveel mensen uw website bezoeken


O, haha. Dankje
 
No One

No One

03/01/2013 09:18:01
Quote Anchor link
geen reclame door ons...nee, maar wel door google ads (gnagna)
 
Rick van Riel

Rick van Riel

03/01/2013 12:22:13
Quote Anchor link
Nick,

Om eerlijk te zijn vind ik je website niet mooi en niet passen bij het gene dat je aan wil bieden.
De kleuren die je gebruikt zijn een beetje oubollig. Kijk is op http://kuler.adobe.com voor wat mooie kleur combinaties.
Ook kun je op http://www.dribbble.com en http://www.creattica.com kijken naar ontwerpen die van deze tijd zijn.
Ik ben namelijk persoonlijk van mening dat je met een website die er mooi uitziet sneller de aandacht trekt dan een website die eruit ziet alsof deze redelijk snel in elkaar is gezet.

Wat ik me ook wel af vraag is hoe je dit zo wil opzetten zonder er verlies op te maken?
Je zult namelijk op het begin niet zoveel viewers hebben maar de mensen die dus een gratis website afnemen kost jou wel webspace.

Hoop dat je hier iets aan hebt.
 
Nick Dijkstra

Nick Dijkstra

03/01/2013 19:13:46
Quote Anchor link
Rick, bedankt. Ik ga kijken naar een andere kleur. Was er ook niet tevreden over.

Toevoeging op 03/01/2013 20:05:53:

Ik heb de website wat aangepast.
Ook het logo heb ik veranderd. Welke vinden jullie mooier? (Voor degene die het oude logo niet hebben gezien, hij staat boven de play knop.
 
Keizer Webdesign

Keizer Webdesign

03/01/2013 20:15:36
Quote Anchor link
Rick van Riel op 03/01/2013 12:22:13:
Wat ik me ook wel af vraag is hoe je dit zo wil opzetten zonder er verlies op te maken?
Je zult namelijk op het begin niet zoveel viewers hebben maar de mensen die dus een gratis website afnemen kost jou wel webspace.


Precies, hoe verwacht je hier geld mee te verdienen?
Het lijkt me niet dat je iedereen een website geeft op jou kosten ;).
 
Nick Dijkstra

Nick Dijkstra

03/01/2013 20:17:12
Quote Anchor link
RobertJan Keizer op 03/01/2013 20:15:36:
Rick van Riel op 03/01/2013 12:22:13:
Wat ik me ook wel af vraag is hoe je dit zo wil opzetten zonder er verlies op te maken?
Je zult namelijk op het begin niet zoveel viewers hebben maar de mensen die dus een gratis website afnemen kost jou wel webspace.


Precies, hoe verwacht je hier geld mee te verdienen?
Het lijkt me niet dat je iedereen een website geeft op jou kosten ;).


Het is gewoon een hobby. Ik heb (en houd) het domein toch, dus kan er net zo goed iets mee doen. En als ik er geld voor ga vragen moet ik een kvk regelen etc. en daar heb ik nog geen zin in ;)
Gewijzigd op 03/01/2013 20:18:26 door Nick Dijkstra
 
Php knipper

php knipper

03/01/2013 22:33:34
Quote Anchor link
het is dus eigenlijk zoiets als webklik.nl je kan gratis je site maken maar voor een paar uitbrijdingsopties moet je betalen (credits kopen of verdienen)
 
Nick Dijkstra

Nick Dijkstra

03/01/2013 22:37:28
Quote Anchor link
Php knipper op 03/01/2013 22:33:34:
het is dus eigenlijk zoiets als webklik.nl je kan gratis je site maken maar voor een paar uitbrijdingsopties moet je betalen (credits kopen of verdienen)


Het gaat idd lijken op webklik. Maar je krijgt alle functies, als ik de gebruikers laat betalen moet ik ingeschreven zijn bij de KVK. Dat wil ik nog niet. En het wordt net wat uitgebreider dan webklik
Gewijzigd op 03/01/2013 22:38:41 door Nick Dijkstra
 
- Raoul -

- Raoul -

03/01/2013 23:18:12
Quote Anchor link
Versta me niet verkeerd, maar die nieuwe kleuren en logo zijn afschuwelijk.

Toevoeging op 03/01/2013 23:27:00:

Afbeelding
Die kleur is echt mottig en oubollig, kijk eens naar wat frissere kleuren op kuler
 
Nick Dijkstra

Nick Dijkstra

03/01/2013 23:43:23
Quote Anchor link
xD deze kleuren heb ik van Kuler.
 
Wouter J

Wouter J

03/01/2013 23:51:34
Quote Anchor link
Kuler hoeft niet perse goede kleuren uit te kiezen. Je moet natuurlijke kleuren kiezen.

Ga bijv. eens naar Google Afbeeldingen, zoek op 'earth' en filter op de kleur die je wilt (rood, blauw) pak een foto met een mooie kleur uit en plaats die in kuler om zo de kleur te krijgen.

Het idee, een nieuwe accent (het rood) is leuk, alleen helaas net niet (en van dat chemische blauw groen moet je heel snel af).
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.