Toevoegen.php

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front-end Developer

Dit ga je doen Doorontwikkelen van software; Ontwikkelen en testen van nieuwe functionaliteiten; Implementaties van nieuwe functionaliteiten en updates; Verzorgen van technische migraties naar nieuwe frameworks; Verwerken van incidenten. Hier ga je werken Onze klant, gevestigd in de regio Amsterdam, draagt bij aan het verbeteren van de veiligheid en efficiëntie van de Nederlandse infrastructuur door het ontwikkelen van afgemeten software oplossingen. Zo passen zij location intelligence toe om onderhoud en reparaties efficiënt te laten verlopen. Verder zorgen deze systemen dat incidenten zo snel mogelijk worden opgelost. Als Front-end Developer ben jij samen met je team betrokken met het (door)ontwikkelen van

Bekijk vacature »

C++ Ontwikkelaar

Functieomschrijving Ben jij als software ontwikkelaar toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zoeken wij jou! Voor het maken van de procesbesturingssoftware gebruiken onze projectteams een in C++ en C# geschreven tool. Dit is een gedistribueerd object framework wat alle kernfuncties biedt voor een procesautomatisering. Verder zullen jouw werkzaamheden o.a. bestaan uit: Ontwerpen, programmeren en testen van product aanpassingen; Analyseren van vragen en wensen van gebruikers en deze vertalen naar een functioneel ontwerp; Inzichtelijk maken van voortgang omtrent softwarewerkzaamheden, o.a. door middel van SCRUM; Continu toetsen van het effect van nieuwe releases op andere tools en processen; Implementeren van nieuwe product

Bekijk vacature »

Frontend Developer

Dit ga je doen Door ontwikkelen van het online platform Deel uitmaken van verschillende ontwikkelteams Meedenken over UI/UX vraagstukken Uitdragen van Front-end binnen de organisatie Hier ga je werken Deze organisatie, gevestigd in de omgeving van Amsterdam, is een grote onderwijs instelling met meerdere vestigingen en een groot aantal studenten. Zo telt deze organisatie +/- 35.000 gebruikers. Bij deze organisatie staat jouw ontwikkeling centraal en is er veel ruimte voor eigen initiatieven. In samenwerking met jouw team ga jij de online omgeving verder ontwikkelen. In de rol van Front end Developer zal jij 50% van jouw tijd werken in het

Bekijk vacature »

.NET Developer te Naarden

Bedrijfsomschrijving Voor mijn klant ben ik op zoek naar een .NET Developer om het huidige team te komen versterken. Deze organisatie bevindt zich in de logistieke sector, en zij hebben een eigen ERP systeem ontwikkeld dat zij inzetten ter optimalisatie van de logistieke processen van haar eindklanten. Deze organisatie bestaat inmiddels al ruim 20 jaar, waarbij zij een duidelijke missie hebben, namelijk: het werk van de eindklant makkelijker maken door de systemen die zij leveren. Ze werken over heel de wereld, wat deze organisatie een echte internationale speler maakt. Binnen de organisatie kenmerken ze zich door een dynamische en professionele

Bekijk vacature »

Developer Full Stack

Functie omschrijving Developer gezocht! Ben jij een enthousiaste developer die graag wil bijdragen aan ontwikkelingen binnen een mooie organisatie? Solliciteer dan snel. Wij zijn op zoek naar een Full Stack Developer uit de regio Nijkerk die gaat bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van een SaaS applicatie. Je moet beschikken over beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal aangezien je samen met de klant gaat werken. Bedrijfsprofiel Je komt te werken binnen een echt familiebedrijf dat al sinds 1925 actief is binnen de FMCG branche. Het bedrijf heeft 40 medewerkers en er heerst een platte communicatiestructuur waarbij

Bekijk vacature »

C++ Ontwikkelaar

Functieomschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en werk je graag en goed in C++ en C#? Dan zijn we op zoek naar jou! Dit bedrijf is dé specialist op het gebied van automatiseringssoftware voor een specifieke branche en ze zijn per direct op zoek naar versterking in hun development team. Wat jij gaat doen binnen jouw rol als C++ ontwikkelaar; Je vertaalt de wensen van gebruikers naar een functioneel ontwerp. Je houdt je bezig met het ontwerpen, programmeren en testen van product aanpassingen. Je gaat nieuwe product releases implementeren in de projectteams. Je gaat de effecten van nieuwe

Bekijk vacature »

Lead C++ Developer

De rol van Lead C++ Developer Als Lead C++ developer bij KUBUS word je verantwoordelijk voor het implementatie design van requirements en de software architectuur van de desktop applicaties van BIMcollab, ons platform voor 3D model-validatie en issue-management bedoeld om de kwaliteit van 3D design-modellen voor gebouwen te verbeteren. Betere 3D modellen leiden tot betere gebouwen, dus zo draag je bij aan verduurzaming van de gebouwde omgeving met slimmer gebruik van materialen, minder verspilling en energie-efficiënte gebouwen. Een goede gebruikerservaring staat bij ons hoog in het vaandel; we gaan in onze ontwikkeling voor innovatie en kwaliteit. In je rol als

Bekijk vacature »

C# developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ik ben op zoek naar een back-end developer, die met name kennis & ervaring heeft van de programmeertaal C#. Jij gaat aan de slag bij een topspeler in de logistieke sector, die zich behalve met logistiek, ook bezig houdt met softwareontwikkeling. Welke taken komen hierbij kijken? Je gaat desktop- en webapplicaties onderhouden en optimaliseren, waarin je werkt met o.a. C#, ASP.NET, SQL Server en T-SQL. Je hebt regelmatig klantcontact om de wensen in kaart te brengen en te evalueren over de huidige draaiende applicaties. Je implementeert nieuwe functionaliteiten toe aan

Bekijk vacature »

Ervaren Full-Stack PHP Developer

Functieomschrijving Gezocht! Ervaren PHP Developer! Voor een organisatie in de regio Harderwijk zoeken wij een ervaren PHP Developer die het IT team van dit bedrijf gaat versterken. We zijn op zoek naar een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die het innovatieve bedrijf nog een stap verder kan brengen. Voor deze functie zoeken wij iemand die communicatief goed is en die zelfstandig problemen op kan lossen. Je werkt samen met een externe ontwikkelpartij en kunt hun dus uitdagen op het geleverde werk. Het schrijven van concepten aan de AI en hardware kant valt onder je verantwoordelijkheden. Het bedrijf noemt zichzelf een

Bekijk vacature »

.NET developer WO niveau voor predictive software

Bedrijfsomschrijving Dit bedrijf uit Den Bosch is om precies te zijn 15 medewerkers groot en ze ontwikkelen (predicitve) planning software. Dit doen zij voor allerlei mooie en bekende organisaties (bierbrouwerijen, gemeentes, oliemaatschappijen en diverse multinationals). Wegens meer en grotere vraag vanuit de klanten komen er nu posities vrij voor onder andere een .NET developer. Het bedrijf is goed met openbaar vervoer te bereiken. Functieomschrijving Je komt hier te werken in een team van 3 .NET developers en bent betrokken bij het gehele ontwikkelproces. Dus van idee naar ontwerp en van ontwikkeling tot testen en implementatie. Bij voorkeur ben je niet

Bekijk vacature »

Developer

Functie omschrijving Gaat jouw hart sneller kloppen van software developen in C#.NET? Voor een softwarebedrijf in regio Den Bosch zijn wij op zoek naar een C# programmeur. Lees snel verder! Wat ga je doen? Je gaat werken met C# en ASP.NET MVC Framework om onder meer webapplicaties, webshops en websites te ontwikkelen. Je optimaliseert de bestaande software en helpt mee aan het automatiseren van bedrijfsprocessen. Je gaat samen met je collega's de juiste oplossing op basis van de wensen van de klanten uitwerken tot een mooi product. Bedrijfsprofiel Het ontwikkelen van softwareoplossingen en kantoorautomatiseringen is waar dit bedrijf voor staat.

Bekijk vacature »

Junior Developer Low-code

Dit ga je doen Low-code ontwikkeling van software voor landelijk bekende organisaties; Samenwerken in een team van 10 collega's; Opleveren van mooie eindproducten, middels de Agile methodiek; Direct contact met de eindklant over de gewenste oplossingen. Hier ga je werken Als startende IT-professional kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet discreet en veilig verwerkt worden. De processen die hierbij horen worden door het IT team vormgegeven.

Bekijk vacature »

PHP/Symfony developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Bergen op Zoom ben je als PHP/Symfony Developer niet alleen bezig met software ontwikkeling. Je bent buiten ontwikkeling ook continu bezig met het zoeken naar nieuwe trends en ontwikkelingen die van waarde kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Techstack: PHP, Symfony & mySQL. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit: Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony-framework; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klanten; Het schrijven van een schone en efficiënte code volgens het Symfony framework; Onderhouden

Bekijk vacature »

Medior Front-end Developer

Bij Getnoticed doen wij wat we leuk vinden, websites bouwen en online marketing. Voor veel van onze klanten doen we dan ook allebei. Wel zo fijn om campagnes te draaien voor conversiegerichte websites die in eigen beheer zijn. In onze vestiging in Nederweert zit onze development afdeling en worden de websites gebouwd. Op dit moment zijn we op zoek naar jou: dé Medior Front-end Developer die net als wij, het hoofd boven het maaiveld durft uit te steken! In het kort Even een paar punten die omschrijven wat deze toffe baan inhoudt: Het uitwerken van designs tot functionele layouts Je

Bekijk vacature »

Senior Developer Betty Blocks Blauwe Haven Rotterd

Functieomschrijving Voor de Politie zijn wij opzoek naar een Senior Developer Betty Blocks Blauwe Haven Rotterdam. De politieorganisatie heeft jaarlijks te maken met een aanzienlijk aantal politiemedewerkers die vanwege mentale overbelasting niet of beperkt inzetbaar zijn. De Blauwe Haven Rotterdam ondersteunt deze politiemedewerkers in hun herstel en re-integratieproces. De huidige digitale systemen van de Politie bieden onvoldoende ondersteuning in het herstel- en re-integratieproces van politiemedewerkers. Zowel voor de politiemedewerkers als voor de organisatie. Politiemedewerkers worden buitengesloten, waardoor zij eigen regie verliezen. Begeleiders kunnen de voortgang van de medewerkers niet goed monitoren. Management beschikt niet over de mogelijkheid trends te signaleren

Bekijk vacature »
Ferdi R

Ferdi R

12/01/2008 22:17:00
Quote Anchor link
Net deed hij het nog nu zie ik alleen wit beeld??

Wat is er mis mee.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
<?php
session_start();
require_once("../config.inc.php");

if($ip != $ip2) { die('Geen toegang'); }

$action = get('action', 'x');

if($action == 'toevoegen')
{

    if ($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST') {
        $errors = array ();
        foreach ($_POST as $key => $value) {
            $value = trim ($value);
            if (empty ($value)) {
                array_push ($errors, '<p>Vul iets in bij ' . $key . '</p>');
            }
        }

        if (empty ($errors)) {    
            $titel = mysql_real_escape_string($_POST['titel']);
            $prijs = mysql_real_escape_string($_POST['prijs']);
            $avatar = mysql_real_escape_string($_POST['avatar']);
            $preview = mysql_real_escape_string($_POST['preview']);
            $pid = mysql_real_escape_string($_POST['pid']);
              $beschrijving = mysql_real_escape_string($_POST['beschrijving']);
                  
          $sql = "
          INSERT INTO scripts
          (
          titel,
          prijs,
          avatar,
          preview,
          pid,
          beschrijving                    
          )
          VALUES
         (
          '"
.$titel."',
          '"
.$prijs."',
          '"
.$avatar."',
          '"
.$preview."',
          '"
.$pid."',
          '"
.$beschrijving."'                    
         )
         "
;
         if(!$res = mysql_query($sql))
         {

             trigger_error(mysql_error().'<br />In query: '.$sql);
         }
    
              if($res)
              {

                   echo 'Het script is toegevoegd, <a href="index.php">Ga terug naar admin</a>';
              }

              else
              {
                   echo 'Er is iets misgegaan bij het toevoegen van het script.';
              }
     }
}

?>

<fieldset>
<form action="?action=toevoegen" method="post">
<table width="100%">
 <tr>
  <td>Titel: </td>
  <td><input type="text" name="titel" maxlength="25" value=""> </td>
 </tr>
 <tr>
  <td>Prijs: &#8364; </td>
  <td><input type="text" name="prijs" maxlength="25" value="1,30"> </td>
 </tr>
 <tr>
  <td>Avatar: </td>
  <td><input type="text" name="avatar" value="http://"> </td>
 </tr>
 <tr>
  <td>Preview: </td>
  <td><input type="text" name="preview" value="http://"> </td>
 </tr>
 <tr>
  <td>PID: </td>
  <td><input type="text" name="pid" value=""> </td>
 </tr>
 <tr>
  <td>Beschrijving: </td>
  <td><textarea name="beschrijving" cols="30" rows="5"></textarea>
  <br />
  <input type="submit" value="Toevoegen"> </td>
 </tr>
</table>
</form>
<a href="index.php">Terug naar admin</a>
</fieldset>
<?php
}
?>
 
PHP hulp

PHP hulp

08/05/2024 08:40:36
 
Henk PHP

Henk PHP

12/01/2008 22:20:00
Quote Anchor link
je hebt niet ?action=toevoegen in je url?
 
- SanThe -

- SanThe -

12/01/2008 22:21:00
Quote Anchor link
Zet dit bovenin je script.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
error_reporting(E_ALL);
ini_set("display_errors", 1);

// rest
?>
 
Ferdi R

Ferdi R

12/01/2008 22:24:00
Quote Anchor link
Dan geeft ie deze foutmelding:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /storage/mijndomein/users/038486/public/sites/www.kortingtips.nl/download-scripts/admin/toevoegen.php:7) in /storage/mijndomein/users/038486/public/sites/www.kortingtips.nl/download-scripts/admin/toevoegen.php on line 8
 
- SanThe -

- SanThe -

12/01/2008 22:27:00
 
Ferdi R

Ferdi R

12/01/2008 22:37:00
Quote Anchor link
Jah ik heb verder niets voor session_start staan,??
 
Henk PHP

Henk PHP

12/01/2008 22:40:00
Quote Anchor link
Hij zegt toch echt dat je een output hebt voor je session.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Henk PHP
 
- SanThe -

- SanThe -

12/01/2008 22:43:00
Quote Anchor link
Zelfs een spatie of lege regel vóór
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php is ook te veel.
 

12/01/2008 22:47:00
Quote Anchor link
Volgens mij klopt er faliekant iets niet met je code, want je edit.php (zie z'n vorige topic) geeft precies dezelfde error (behalve dan op een andere regel)...
 
Ferdi R

Ferdi R

12/01/2008 22:49:00
Quote Anchor link
Er staat geen lege regel of spatie voor?

Miss kwam het dat ik die error reporting erboven had gezet.
Ik heb nu de error reporting eronder gezet en heb nog steeds wit beeld.
 
- SanThe -

- SanThe -

12/01/2008 22:51:00
Quote Anchor link
Jeej schreef op 12.01.2008 22:47:
Volgens mij klopt er faliekant iets niet met je code, want je edit.php (zie z'n vorige topic) geeft precies dezelfde error (behalve dan op een andere regel)...

Het kan dus ook aan de editor liggen.
 
Ferdi R

Ferdi R

12/01/2008 22:55:00
Quote Anchor link
Jeej schreef op 12.01.2008 22:47:
Volgens mij klopt er faliekant iets niet met je code, want je edit.php (zie z'n vorige topic) geeft precies dezelfde error (behalve dan op een andere regel)...


In mijn edit had ik dit staan:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
WHERE id = " . mysql_real_escape_string ($_POST['id']) . "

En dat moetst dit zijn:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
WHERE id = " . mysql_real_escape_string ($id) . "


Maar die doet het nu.

@ SanThe: Ik gebruik crimson editor.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Ferdi R
 

12/01/2008 23:02:00
Quote Anchor link
SanThe schreef op 12.01.2008 22:51:
Jeej schreef op 12.01.2008 22:47:
Volgens mij klopt er faliekant iets niet met je code, want je edit.php (zie z'n vorige topic) geeft precies dezelfde error (behalve dan op een andere regel)...

Het kan dus ook aan de editor liggen.

Mjah, maar een header fout, op twee verschillende plekken, terwijl de code best wel heel veel opelkaar lijkt... Nee..
 
Ferdi R

Ferdi R

12/01/2008 23:05:00
Quote Anchor link
Ik heb het al.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?
   }
{

?>


Ik miste deze 2 nog voor de formulier :)
Hij doet het nu.
 
- SanThe -

- SanThe -

12/01/2008 23:08:00
Quote Anchor link
Ferdi R schreef op 12.01.2008 22:55:
@ SanThe: Ik gebruik crimson editor.

Dat is een goede editor. Gebruik ik zelf ook.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.