toggle script

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Geoffrey

Geoffrey

11/03/2007 15:36:00
Quote Anchor link
Hallo allemaal,

Ik heb een simpel toggle script gemaakt in javascript, alleen als ik die gebruik verbergd of geeft hij maar 1 TR weer, terwijl ik meerdere TR's dezelfde id heb gegeven. Wat moet ik hier veranderen?!

<script language="javascript">
<!--
function change(id){
ID = document.getElementById(id);

if(ID.style.display == "")
ID.style.display = "none";
else
ID.style.display = "";
}
-->
</script>
 
PHP hulp

PHP hulp

21/05/2024 01:35:20
 
Nick Mulder

Nick Mulder

11/03/2007 15:38:00
Quote Anchor link
loopje?
 
Geoffrey

Geoffrey

11/03/2007 15:39:00
Quote Anchor link
hoe doe ik dit?!
 
Leroy Boerefijn

Leroy Boerefijn

11/03/2007 15:43:00
Quote Anchor link
je mag (W3Cvalid gezien :P) elk id maar 1 keer gebruiken..
 
Bo az

Bo az

11/03/2007 15:48:00
Quote Anchor link
Een id mag maar 1x voor komen in een pagina, dus het is geen wonder dat die actie maar 1x wordt uitgevoerd.

Maar misschien kan je iets met Prototype toggle en Prototype descendants
 
Geoffrey

Geoffrey

11/03/2007 15:59:00
Quote Anchor link
ik kan de waardes wel in een loop gooien, alleen het probleem is dat ik de TR gegevens uit een database haal. het is een lijst van alle pagina's incl. subpagina's. En de bedoeling is dus dat ik de subpagina's kan weergeven en weer laten verdwijnen.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.