totaal prijs

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior java ontwikkelaar integratie

Functieomschrijving Voor de gemeente Rotterdam zijn wij op zoek naar een senior java ontwikkelaar integratie. Taken Binnen een zelfsturend Scrumteam voer je geheel zelfstanding je opdrachten uit en levert het eindresultaat op aan het Integratieteam. Jij voelt je net als alle teamleden verantwoordelijk voor alle aspecten, vanaf de vraag tot en met de oplevering in productie. Je bent kritisch, je helpt de klant om zijn wensen helder te krijgen, je schrijft zelfstandig clean code die van hoge kwaliteit is, met bijbehorende unit- en integratietesten, je ondersteunt zo nodig bij deployments naar productie. Het Integratieteam bouwt componenten (Endpoints) op de ESB.

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

Lead Webdeveloper

Als Lead webdeveloper bij KUBUS ben je verantwoordelijk voor het implementatie design van requirements en de software architectuur van de webapplicatie en services van BIMcollab. In je rol als lead developer zoek je als vanzelf op een creatieve manier naar het optimum tussen benodigde implementatie-tijd, de performance van de applicatie en een snelle go-to-market van features, aansluitend bij onze geautomatiseerde test- en release train. Hierbij bewaak je in samenwerking met de andere senior ontwikkelaars in je team de architectuur van de applicatie en adviseer je de product owner over noodzakelijke refactoring om de onderhoudbaarheid van het platform te verbeteren. Ons

Bekijk vacature »

Randstad B.V.- Freelance Senior Fullstack Develope

Startdatum: 01.05.2023 Richttarief: € 75,00 - €85,00 Duur van de opdracht: 1 jaar Uren per week: 40 Werkmodel: Hybride, dinsdag en donderdag aanwezig op kantoor in Diemen en meer wanneer dit nodig is. Functieomschrijving: De ideale kandidaat gaat onderdeel uitmaken van een junior team binnen het foundation domein. Vanuit het foundation domein werkt dit team samen met andere foundation teams en teams uit het online domein (professionals B2B en B2C) voor het bouwen en integreren van HRM functionaliteiten (verlof en benefits) in de persoonlijke portal van Interim Professionals. Er is meer backend werk dan frontend, maar kandidaat moet beiden leuk

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie omschrijving Voor een bedrijf in Den Bosch zoek ik een PHP Developer, die al wat werkervaring heeft. Jij gaat aan de slag met de verdere professionalisering van de interne applicaties en software. In de functie ga je verder: Verdere ontwikkeling eigen CRM systeem, vooral middels PHP; Bouwen van verschillende API's & koppelingen; Meedenken om de software/applicaties te verbeteren/optimaliseren; Aan de slag met de interne tooling. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf is actief binnen de telecombranche. Het hoofdkantoor zit in regio van Den Bosch en er werken ruim 70 medewerkers, verdeeld over verschillende afdelingen. De afdeling Development bestaat uit vijf collega's, onder

Bekijk vacature »

Senior/Lead Python developer

Functie Samen met je team, bestaande uit een senior, 2 mediors en één junior ontwikkelaar ga je op een Agile-gebaseerde aanpak werken aan hun software. Je hebt oog voor kwaliteit, risico’s en klantbelang. Communicatie met je collega’s en waar nodig ook met klanten speelt een belangrijke rol in het bereiken van een succesvol resultaat. Als persoon ben je slim, krijg je dingen voor elkaar en ga je resultaatgericht te werk. Binnen het development team is er veel zelfstandigheid, los van de stand-up (10:00 uur) en zo nu en dan pair-programming sessies. Technieken die zij gebruiken zijn o.a. Python, Django, MySQL,

Bekijk vacature »

Frontend Developer - Leeuwarden

Als Frontend Developer bouw jij mee aan het onderwijs van de toekomst! In een scrum team werken met jonge en enthousiaste collega’s, moderne technieken, ruimte voor eigen ontwikkeling en op een proactieve wijze kunnen meewerken aan innovatie binnen het onderwijs. Magister is het state-of-the-art softwarepakket dat scholen in het voortgezet onderwijs op alle fronten ontzorgt. Van leerlingenadministratie tot het ondersteunen van individuele leerlijnen, van toegang tot digitaal lesmateriaal tot het plannen van het lesrooster. In de Magister app bedient Magister ruim 2,5 miljoen gebruikers waarvan, dagelijks meer dan 600.000 unieke. Hiermee is Magister de absolute marktleider in onderwijsland. Wat vragen

Bekijk vacature »

Mendix Developer

For our client in Amsterdam, we are looking for a Senior Mendix Developer. Company description Our client is an IT Consultancy company who’s been active for 10 years now. With their ambitious team, they are working with different clients in order to help them with analyzing their data and giving advice to them, regarding how they can use their data in the smartest ways, or to make sure that their mobile or web applications are working efficiently. As you get a glimpse of various industries, it is guaranteed that no day will be the same. Job description As a Mendix

Bekijk vacature »

SQL Developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Jij gaat in deze functie aan de slag met uitdagende projecten en het creëren van maatwerk software, vooral middels SQL. Iedere klant/project is weer anders, maar dat maakt dit bedrijf en de functie erg uniek & uitdagend. Verder heb je de volgende taken: Ontwikkelen en ontwerpen van SQL databases. T-SQL wordt hierbij gebruikt als programmeer laag; Optimalisatie van query's, voor een verbeterde efficiency; Begeleiden van junior developers, mits je dit leuk vindt; Heb je meer interesse in een rol als consultant, dan is dit ook mogelijk. Je heb hier meer

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Applicatie Ontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving DUO verzorgt als uitvoeringsorganisatie, zijnde onderdeel van het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap de uitvoering van complexe wet- en regelgeving en heeft een uitgebreid dienstenpakket. DUO financiert en informeert onderwijsdeelnemers en onderwijsinstellingen. Voor verdere informatie zie www.duo.nl Functieomschrijving Wie zoeken we? Jij bent een enthousiaste, flexibele OPS’er die het leuk vindt om het bestaande examenlandschap te vernieuwen. Je bent leergierig en hebt interesse in cloud- en containertechnieken zoals OpenShift, Docker en Helm. Je gaat een uitdaging niet uit de weg en wil je nieuw opgedane kennis graag delen met de collega’s binnen en buiten het team. Doordat de

Bekijk vacature »

Senior Javascript developer

Functie Het platform is gebouwd in een moderne JavaScript stack, die gebruikt maakt van:  React.js  Redux  TypeScript  Node.js  Google Cloud functions (node.js)  Semantic UI Alle code wordt getest en beoordeeld door collega developers. De continuous integration pipeline maakt het mogelijk om elke dag waarde te leveren aan hun klanten. Het ontwikkelproces is pragmatisch en gebaseerd op Scrum. Wat je zult doen: Ten eerste kun je nadrukkelijk jouw eigen stempel drukken op de technologie, het product en de cultuur van het bedrijf. Je bent bezig met het uitwerken van de architectuur van nieuwe functionaliteiten op

Bekijk vacature »

Senior Applicatie ontwikkelaar Java

Bedrijfsomschrijving De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt. Functieomschrijving We verwachten van je,

Bekijk vacature »

Senior SQR Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 13333 Introductie Are you passionate about contributing to the world's most advanced machines. Do you thrive in a challenging environment working with highly motivated and skilled teams? If so, we have the perfect opportunity for you! We are seeking a Senior Software Design Engineer for Sequence Tooling to play a critical role in creating and maintaining mission-critical software applications. In this role, you will focus on achieving maintainable software architecture that is transparent and easy to extend while maintaining a strong focus on software quality. You will work closely with

Bekijk vacature »

Senior front end developer Digital Agency Amsterda

Functie Wij werken in multidisciplinaire teams aan verschillende projecten, echter blijf je niet gebonden aan 1 team. Dit houdt in dat wij verschillende specialisten in dienst hebben en deze door middel van een roulatiesysteem in multidisciplinaire teams laten werken. Het team bestaat vaak uit Frontend developer(s), Backend Developer(s), Designer(s), Tester(s) en Mobile Developer(s). Deze teams worden afgewisseld waardoor jij de mogelijkheid krijgt om met iedereen een keer samen te werken. Als Frontend Developer ben jij ónze Specialist op dit gebied. Jij werkt mee aan verschillende projecten voor verschillende klanten. Denk bijvoorbeeld aan klanten, zoals’; BAM, IDFA en Ultimaker. Hierbij zorg

Bekijk vacature »
Thymen

thymen

28/12/2009 20:42:00
Quote Anchor link
ik ben bezig met een cart systeem maar ik kom er niet uit whehe
de bedoeling is dat hij een totaal prijs moet laten zien
dit heb ik gedownload van internet en probeer het in een menu te zetten
gr thymen
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
<?php

// Include MySQL class
require_once('inc/mysql.class.php');
// Include database connection
require_once('inc/global.inc.php');
// Include functions
require_once('inc/functions.inc.php');
// Start the session
session_start();
$sql = 'SELECT * FROM books ORDER BY id';
$result = $db->query($sql);
$total += $price * $qty;

?>

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
<style>
.tb    {


    border-bottom:1px dotted #8c8c8c;

}
</style>
<title>Untitled Document</title>
</head>

<body>
<p><h4>Acount gegevens</h4></span></p>
  <a href="index.php?page=a_edit">Acount bewerken</a>
    <br />
  <a href="index.php?page=a_trace">Mijn bestelling traceren</a>
    <br />
   <a href="index.php?page=uitloggen" onclick="return confirm('Ben je zeker dat je je wilt afmelden?');"><u>Uitloggen</u></a>
  <br />
  <br />
  <p><h4>Winkelwagen</h4></span></p>
</p>
<table class="tb" width="180" height="171" >
  <tr>
    <td class="tb" height="130">
    <p>
<?php
echo writeShoppingCart();
?>

    </p></td>
  </tr>
  <tr>
    <td><p>Totaal: <strong>&euro;<?php '.$total.'?></strong></p></td>
  </tr>
</table>
<p>&nbsp;</p>
</body>
</html>


dat was mijn code maar hij laat geen totaal prijs zien en ik zie niet wat er nou fout is
nu het hele script: word lange pagina dit :p
(functies)
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
<?php
function writeShoppingCart() {
    $cart = $_SESSION['cart'];
    if (!$cart) {
        return '<p>U heeft geen bestellingen geplaatst</p>';
    }
else {
        // Parse the cart session variable
        $items = explode(',',$cart);
        $s = (count($items) > 1) ? 's':'';
        return '<p>Je hebt&nbsp;<a href="cart.php">'.count($items).' item'.$s.' in je winkel wagen.</a></p>';
    }
}

function
showCart() {
    global $db;
    $cart = $_SESSION['cart'];
    if ($cart) {
        $items = explode(',',$cart);
        $contents = array();
        foreach ($items as $item) {
            $contents[$item] = (isset($contents[$item])) ? $contents[$item] + 1 : 1;
        }

        $output[] = '<form action="cart.php?action=update" method="post" id="cart">';
        $output[] = '<table>';
        foreach ($contents as $id=>$qty) {
            $sql = 'SELECT * FROM books WHERE id = '.$id;
            $result = $db->query($sql);
            $row = $result->fetch();
            extract($row);
            $output[] = '<tr>';
            $output[] = '<td><a href="cart.php?action=delete&id='.$id.'" class="r">Remove</a></td>';
            $output[] = '<td>'.$title.' by '.$author.'</td>';
            $output[] = '<td>&pound;'.$price.'</td>';
            $output[] = '<td><input type="text" name="qty'.$id.'" value="'.$qty.'" size="3" maxlength="3" /></td>';
            $output[] = '<td>&pound;'.($price * $qty).'</td>';
            $total += $price * $qty;
            $output[] = '</tr>';
        }

        $output[] = '</table>';
        $output[] = '<p>Grand total: <strong>&pound;'.$total.'</strong></p>';
        $output[] = '<div><button type="submit">Update cart</button></div>';
        $output[] = '</form>';
    }
else {
        $output[] = '<p>You shopping cart is empty.</p>';
    }

    return join('',$output);
}

?>

(globals)
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
$host
= 'localhost';
$user = 'root';
$pass = 'vertrigo';
$name = 'cart';
$db = &new MySQL($host,$user,$pass,$name);
?>

mysqlclass
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
<?php
/**
* MySQL Database Connection Class
* @access public
* @package SPLIB
*/

class MySQL {
    /**
    * MySQL server hostname
    * @access private
    * @var string
    */

    var $host;

    /**
    * MySQL username
    * @access private
    * @var string
    */

    var $dbUser;

    /**
    * MySQL user's password
    * @access private
    * @var string
    */

    var $dbPass;

    /**
    * Name of database to use
    * @access private
    * @var string
    */

    var $dbName;

    /**
    * MySQL Resource link identifier stored here
    * @access private
    * @var string
    */

    var $dbConn;

    /**
    * Stores error messages for connection errors
    * @access private
    * @var string
    */

    var $connectError;

    /**
    * MySQL constructor
    * @param string host (MySQL server hostname)
    * @param string dbUser (MySQL User Name)
    * @param string dbPass (MySQL User Password)
    * @param string dbName (Database to select)
    * @access public
    */

    function MySQL ($host,$dbUser,$dbPass,$dbName) {
        $this->host=$host;
        $this->dbUser=$dbUser;
        $this->dbPass=$dbPass;
        $this->dbName=$dbName;
        $this->connectToDb();
    }


    /**
    * Establishes connection to MySQL and selects a database
    * @return void
    * @access private
    */

    function connectToDb () {
        // Make connection to MySQL server
        if (!$this->dbConn = @mysql_connect($this->host,
                                      $this->dbUser,
                                      $this->dbPass)) {
            trigger_error('Could not connect to server');
            $this->connectError=true;
        // Select database
        } else if ( !@mysql_select_db($this->dbName,$this->dbConn) ) {
            trigger_error('Could not select database');
            $this->connectError=true;
        }
    }


    /**
    * Checks for MySQL errors
    * @return boolean
    * @access public
    */

    function isError () {
        if ( $this->connectError )
            return true;
        $error=mysql_error ($this->dbConn);
        if ( empty ($error) )
            return false;
        else
            return true;
    }


    /**
    * Returns an instance of MySQLResult to fetch rows with
    * @param $sql string the database query to run
    * @return MySQLResult
    * @access public
    */

    function query($sql) {
        if (!$queryResource=mysql_query($sql,$this->dbConn))
            trigger_error ('Query failed: '.mysql_error($this->dbConn).
                           ' SQL: '.$sql);
        return new MySQLResult($this,$queryResource);
    }
}


/**
* MySQLResult Data Fetching Class
* @access public
* @package SPLIB
*/

class MySQLResult {
    /**
    * Instance of MySQL providing database connection
    * @access private
    * @var MySQL
    */

    var $mysql;

    /**
    * Query resource
    * @access private
    * @var resource
    */

    var $query;

    /**
    * MySQLResult constructor
    * @param object mysql   (instance of MySQL class)
    * @param resource query (MySQL query resource)
    * @access public
    */

    function MySQLResult(& $mysql,$query) {
        $this->mysql=& $mysql;
        $this->query=$query;
    }


    /**
    * Fetches a row from the result
    * @return array
    * @access public
    */

    function fetch () {
        if ( $row=mysql_fetch_array($this->query,MYSQL_ASSOC) ) {
            return $row;
        }
else if ( $this->size() > 0 ) {
            mysql_data_seek($this->query,0);
            return false;
        }
else {
            return false;
        }
    }


    /**
    * Returns the number of rows selected
    * @return int
    * @access public
    */

    function size () {
        return mysql_num_rows($this->query);
    }


    /**
    * Returns the ID of the last row inserted
    * @return int
    * @access public
    */

    function insertID () {
        return mysql_insert_id($this->mysql->dbConn);
    }

    
    /**
    * Checks for MySQL errors
    * @return boolean
    * @access public
    */

    function isError () {
        return $this->mysql->isError();
    }
}

?>

cart.php
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
<?php
// Include MySQL class
require_once('inc/mysql.class.php');
// Include database connection
require_once('inc/global.inc.php');
// Include functions
require_once('inc/functions.inc.php');
// Start the session
session_start();
// Process actions
$cart = $_SESSION['cart'];
$action = $_GET['action'];
switch ($action) {
    case
'add':
        if ($cart) {
            $cart .= ','.$_GET['id'];
        }
else {
            $cart = $_GET['id'];
        }

        break;
    case
'delete':
        if ($cart) {
            $items = explode(',',$cart);
            $newcart = '';
            foreach ($items as $item) {
                if ($_GET['id'] != $item) {
                    if ($newcart != '') {
                        $newcart .= ','.$item;
                    }
else {
                        $newcart = $item;
                    }
                }
            }

            $cart = $newcart;
        }

        break;
    case
'update':
    if ($cart) {
        $newcart = '';
        foreach ($_POST as $key=>$value) {
            if (stristr($key,'qty')) {
                $id = str_replace('qty','',$key);
                $items = ($newcart != '') ? explode(',',$newcart) : explode(',',$cart);
                $newcart = '';
                foreach ($items as $item) {
                    if ($id != $item) {
                        if ($newcart != '') {
                            $newcart .= ','.$item;
                        }
else {
                            $newcart = $item;
                        }
                    }
                }

                for ($i=1;$i<=$value;$i++) {
                    if ($newcart != '') {
                        $newcart .= ','.$id;
                    }
else {
                        $newcart = $id;
                    }
                }
            }
        }
    }

    $cart = $newcart;
    break;
}

$_SESSION['cart'] = $cart;
?>
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Strict//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-strict.dtd">
    
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" xml:lang="en" lang="en">
<head>
    <title>PHP Shopping Cart Demo &#0183; Cart</title>
    <link rel="stylesheet" href="css/styles.css" />
</head>

<body>

<div id="shoppingcart">

<h1>Your Shopping Cart</h1>

<?php
echo writeShoppingCart();
?>


</div>

<div id="contents">

<h1>Please check quantities...</h1>

<?php
echo showCart();
?>


<p><a href="index.php">Back to bookshop...</a></p>

</div>

</body>
</html>

en orginele index
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
<?php
// Include MySQL class
require_once('inc/mysql.class.php');
// Include database connection
require_once('inc/global.inc.php');
// Include functions
require_once('inc/functions.inc.php');
// Start the session
session_start();
?>
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Strict//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-strict.dtd">
    
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" xml:lang="en" lang="en">
<head>
    <title>PHP Shopping Cart Demo &#0183; Bookshop</title>
    <link rel="stylesheet" href="css/styles.css" />
</head>

<body>

<div id="shoppingcart">

<h1>Your Shopping Cart</h1>

<?php
echo writeShoppingCart();
?>


</div>

<div id="booklist">

<h1>Books In Our Store</h1>

<?php
$sql
= 'SELECT * FROM books ORDER BY id';
$result = $db->query($sql);
$output[] = '<ul>';
while ($row = $result->fetch()) {
    $output[] = '<li>"'.$row['title'].'" by '.$row['author'].': &pound;'.$row['price'].'<br /><a href="cart.php?action=add&id='.$row['id'].'">Add to cart</a></li>';
}

$output[] = '</ul>';
echo join('',$output);
?>


</div>

</body>
</html>

db:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
CREATE TABLE books (
id int(6) unsigned NOT NULL auto_increment,
title varchar(100) NOT NULL default '',
author varchar(100) NOT NULL default '',
price decimal(3,2) NOT NULL default '0.00',
PRIMARY KEY (id)
) TYPE=MyISAM;
 
INSERT INTO books VALUES (1, 'Where God Went Wrong', 'Oolon Colluphid', '24.99');
INSERT INTO books VALUES (2, 'Some More of God\'s Greatest Mistakes', 'Oolon Colluphid', '17.99');
INSERT INTO books VALUES (3, 'Who Is This God Person Anyway?', 'Oolon Colluphid', '14.99');
 
PHP hulp

PHP hulp

14/05/2024 21:30:13
 
Stefan

Stefan

28/12/2009 21:11:00
Quote Anchor link
1ste script:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php '.$total.'?>


dat gaat uberhaupt niet werken.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $total; ?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Stefan
 
Thymen

thymen

28/12/2009 21:21:00
Quote Anchor link
idd :p maar het werkt nu nog steeds niej :(
 
Pepijn

Pepijn

28/12/2009 21:32:00
Quote Anchor link
EDIT:
Zet dit boven je script:
error_reporting(E_ALL);
ini_set("display_errors", 1);

Post vervolgens de errors, en de een stukje rond de regels die de errors aangeven
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Pepijn
 
Thymen

thymen

28/12/2009 21:55:00
Quote Anchor link
Edit ik hen nu nog een session error maar die laat ik staan
Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at C:\Program Files\VertrigoServ\www\cart\index3.php:2) in C:\Program Files\VertrigoServ\www\cart\index3.php on line 12
en ik heb deze
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
Notice: Undefined variable: total in C:\Program Files\VertrigoServ\www\cart\index3.php on line 52
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door thymen
 
Pepijn

Pepijn

28/12/2009 22:10:00
Quote Anchor link
session_start(); helemaal bovenaan je script zetten.
 
Thymen

thymen

28/12/2009 22:22:00
Quote Anchor link
thnx maar dan heb ik dit nog steeds
Notice: Undefined variable: total in C:\Program Files\VertrigoServ\www\cart\index3.php on line 53
op line 53 staat <td><p>Totaal: <strong>&euro;
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $total; ?>
</strong></p></td>

$total staat er idd niet in maar wat moet ik daar in zetten dat hij automaties alles bij elkaar opteld

ik had eerst
$total += $price * $qty;

maar dat werrkt ook niet :(
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door thymen
 
Pepijn

Pepijn

28/12/2009 22:48:00
Quote Anchor link
Ik heb de code werkend gekregen:
http://crocopep.awardspace.com/cart
Zelf even de extensie .zip erachter zetten. En de pagina global.inc.php aanpassen
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Pepijn
 
Thymen

thymen

28/12/2009 23:09:00
Quote Anchor link
EDIT
probleem opgelost het was gewoon allemaal een kwestie van kijken topic closed thnx ;)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door thymen
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.