Totale oplossing clouddiensten

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Java Developer

Dit ga je doen Ontwerpen en bouwen van nieuwe functionaliteiten binnen de complexe omgeving; Proactief de processen kwalitatief en efficient inrichten; Opzetten van Unit Tests; Code Reviews; Regie nemen voor innovatieve projecten; Landschap beheren en de bijbehorende ketens hierbij in het oog houden. Hier ga je werken De organisatie is actief binnen de financiele branche en heeft een IT afdeling van circa 450 man. De organisatie voorziet de maatschappij binnen de financiele dienstverlening en is gedurende de jaren een onmisbare schakel geworden. Het is een high profile organisatie waar ze veel te maken hebben met veranderingen voortkomend uit maatschappelijke ontwikkelingen,

Bekijk vacature »

C# .NET Developer IoT SQL Server

Samengevat: Wij ontwikkelen innovatieve oplossingen om apparaten en bezittingen op een eenvoudige en flexibele manier te beveiligen. Ben jij een C# .NET developer? Heb jij ervaring met C# en SQL server? Vaste baan: C# .NET Developer IoT HBO €3.200 - €4.500 Deze werkgever is gespecialiseerd in hoogwaardige GSM/GPRS alarm- en telemetrietechnologie. Met een eigen productlijn en klantspecifieke ontwikkelingen biedt deze werkgever oplossingen om op afstand te meten, melden, loggen en aansturen, ook op plaatsen zonder stroomvoorziening. Onze producten worden gekarakteriseerd door flexibiliteit in de configuratie, betrouwbaarheid en een extreem laag stroomverbruik. Zij werken voor MKB klanten. Deze werkgever heeft veel

Bekijk vacature »

Laravel PHP developer in een jong team

Bedrijfsomschrijving Als je op zoek bent naar een werkplek waar plezier en uitdaging hand in hand gaan, dan is dit bedrijf de juiste keuze voor jou. Hier kun je werken aan uitdagende projecten en krijg je als developer veel verantwoordelijkheid. Het bedrijf waardeert kwaliteit boven kwantiteit en richt zich op het ontwikkelen van hoogwaardige applicaties en websites waar klanten enthousiast over zijn. Dit bedrijf is vooruitstrevend en streeft naar het leveren van de best mogelijke resultaten voor hun klanten. Als medior PHP ontwikkelaar met 3 jaar ervaring ben jij de persoon die we zoeken. Je krijgt hier de kans om

Bekijk vacature »

Medior/senior Fullstack developer

Functie Onder begeleiding van 3 accountmanagers waarvan er 1 binnen jouw expertise je aanspreekpunt zal zijn ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Hij of zij helpt je bij het vinden van een passende en uitdagende opdracht. Hierin houden ze uiteraard rekening met jouw situatie, ervaring en (technische) ambities. De opdrachten duren gemiddeld één tot 2 jaar. Hierdoor kun je je ook echt vastbijten in een project en als consultant impact maken. Naast de opdracht ben je regelmatig met je collega’s van de IT-afdeling om bijvoorbeeld onderlinge kennis te delen, of nieuwe trends te bespreken. Ook worden er regelmatig

Bekijk vacature »

UX Writer (m/v/d)

UX Writer (m/v/d) Everything we do, starts with you. Together with you, we build the most human-centric fintech. We have the ambition to create the next. And - with Bertelsmann - a strong foundation to start from. Let’s make it new – for society and for yourself. Wij zijn op zoek naar een UX Writer (m/v/d) Fulltime - Op ons kantoor in Amsterdam of Heerenveen / deels vanuit huis Als UX Writer bij Riverty hou jij je bezig met onze strategie om daar te zijn waar onze gebruikers zijn en op de manier waarop zij ons nodig hebben, terwijl wij

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in ons development team met twee andere .NET developers. Als team werken jullie in scrum en is er iedere ochtend om 11.00 een standup. Jij krijgt als junior .NET ontwikkelaar een inwerk traject dat echt specifiek wordt ingericht op basis van wat jij nodig hebt. Een van de grootste pluspunten bij ons is dat wij binnen ons bedrijf veel (technische) vrijheid geven en juist eigen initiatieven erg stimuleren. Jouw werkzaamheden gaan er bij ons als volgt uit zien: – Het ontwikkelen van nieuwe software samen met interne en eventueel externe ontwikkelaars; – Het

Bekijk vacature »

Back end developer Python, PHP

Functie Jij als full stack ontwikkelaar zult komen te werken samen met 1 PHP ontwikkelaar een PO en een flexibele schil aan ontwikkelaars . Samen ga je ervoor zorgen dat de huidige producten doorontwikkeld worden. De marketplace is geschreven in PHP Laravel en in de front end React. De roostersoftware is ontwikkeld in Python in combinatie met React in de front end. Jij zult voornamelijk (lees 75%) werken aan de roostersoftware. Momenteel ligt de uitdaging in het feit dat de roostersoftware breder schaalbaar moet worden zodat het voor meerdere flexwerkers ingezet kan worden. Verder willen ze financiële koppelingen gaan maken

Bekijk vacature »

Dynamics Ontwikkelaar

Dit ga je doen Ontwikkelen van Dynamics 365 voor de interne uitrol; Samen met de consultants sparren met klanten over de wensen en eisen; Ontwikkelen van Dynamics 365 voor verschillende grote klanten; Technische analyse en testen; Meedenken over het gebruik en de richting van Dynamics binnen de organisatie. Hier ga je werken Onze opdrachtgever, gevestigd in regio Eindhoven, levert een compleet dienstenpakket op het gebied van IT. Zij pakken verschillende (complexe) vraagstukken van grote organisaties op. De sfeer intern is gezellig en informeel. Men houdt van hard werken maar gezelligheid door middel van een borrel of gezamenlijke lunch komt er

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in een ontwikkelteam met 7 .NET developers. In ons team werken er drie senior .NET developer, twee medior .NET developers en twee junior .NET developers. Er is dan ook genoeg senioriteit in ons team om jou te kunnen bieden wat jij nodig hebt! Wij werken in scrum en hebben drie wekelijkste sprints. Daarnaast doen wij minimaal vier keer per jaar een release. Ons platform is ontzettend complex en groot. Het is dan ook in het begin belangrijk dat jij de processen gaat begrijpen. Jij krijgt dan ook een cursus om beter te begrijpen

Bekijk vacature »

High level C++ QT Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 13486 Introductie Would you like to be involved in every aspect of software development for our exceptional products, from specification and design to testing and integration? If you're passionate about software development and eager to apply your programming skills to create customer-focused deliverables, then this is the perfect chance for you to expand your expertise. You can become a member of our Machine Control department's data-driven development team, where you'll design and build software solutions that optimize machine productivity. As a senior software design engineer, you'll participate in all phases

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functieomschrijving Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Kom werken bij dit kleine softwarebureau en werk aan de gaafste maatwerk projecten. Je komt te werken in een klein development team en werk nauw samen met elkaar, om maatwerk software te leveren en bij te dragen aan bedrijfsautomatiseringen. Je gaat werken met de Microsoft stack en technieken als .NET, C#, Entity, MVC, SQL server. In de functie krijg je veel vrijheid om zelf beslissingen te nemen en je hebt impact op de bedrijfsprocessen. Bedrijfsprofiel Dit familiebedrijf bestaat al ruim 20 jaar. Zij hebben een vast netwerk van klanten,

Bekijk vacature »

SAP HANA Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 13382 Introductie We is looking for a HANA Developer to work for our client. The candidate has to have an experience in building Data Intensive Applications (DIA’s). The role of a HANA Developer at ASML involves working on building Data Intensive Applications in an industrial/enterprise environment. The primary responsibility is to handle data from various sources and determine the best way to structure it for use by data analysts, who will run queries and algorithms against it for predictive and prescriptive analytics through machine learning. Wat verwachten we van jou?

Bekijk vacature »

Back-end Programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je HBO ICT in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een ambitieuze werkgever in de regio van Breda zijn wij op zoek naar een Back-end programmeur met affiniteit met C#.NET, SQL en MS Access. Samen met team bestaand uit ware ICT professionals ben je verantwoordelijk voor het bouwen van maatwerk software voor hun klanten. Belangrijk is dat je kennis of ervaring hebt van C#.NET en SQL. Je toont een flexibele en sociale houding naar klanten toe. Je denkt in nieuwe mogelijkheden & gaat graag de uitdaging aan. Bedrijfsprofiel De

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Front-End Developer

Als Front-End Developer bij Coolblue verbeter je de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Wat doe je als Front-End Developer bij Coolblue? Als Front-end Developer werk je aan de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Je vindt het leuk om samen te werken met de UX designer om stories op te pakken. Je krijgt energie van het bedenken van creatieve oplossingen en presenteert dit graag binnen het team. Daarnaast ben je trots op je werk en verwelkomt alle feedback. Ook Front-end Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te

Bekijk vacature »
Koen Hollander

Koen Hollander

25/04/2015 15:38:05
Quote Anchor link
Hallo PHPHulp,

Ik zat eens te denken, we gebruiken veel uiteenlopende applicaties voor internet, zoals directadmin en cPanel voor webhosting, daarnaast heb je proxmox en solusvm voor virtualisatie...

Wat nou als er een totaaloplossing was, voor alles op het internet.

1 controle paneel voor webhosting, virtualisatie, ssl certificaten, en nog veel meer.

Denken jullie dat zoiets nodig is in de wereld? (Op deze manier kan iedere ISP flink besparen op kosten omdat alles in één pakket zit)
 
PHP hulp

PHP hulp

19/05/2024 15:02:01
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

25/04/2015 16:19:45
Quote Anchor link
Dit lijkt mij net zoiets als zeggen "Zou het niet handig zijn als er één universeel stuk gereedschap bestaat waarmee ik alle klussen kan uitvoeren?".

Ik denk dat er simpelweg niet zo'n algemene oplossing bestaat.

Daarnaast draai je hiermee ook het HOE en het WAT om.

Een tijd terug was iets soortgelijks aan de hand, een of andere (lijpe?) club beleggers in Duitsland wilde een of ander ultiem content management systeem bouwen waarin "alles" zat. Je kon je inschrijven met verschillende geldbedragen en ook andere mensen hierop attent maken... dit had verdomd veel weg van een piramidespel.

Meestal is het zo, dat als iets te mooi lijkt om waar te zijn, dit ook meestal het geval is.

Ook denk ik dat je één applicatie niet alles moet laten doen. Er zijn nu eenmaal aparte applicaties die een of enkele specifiek taken heel goed / efficiënt kunnen uitvoeren. Waarom zou je deze willen combineren door ze te vervangen?

Misschien zou je wel via webservices de eindjes aan elkaar kunnen knopen (als de programma's dergelijke API's hebben), maar onder water heb je dus nog steeds de individuele applicaties die het uiteindelijke werk doen. Hiermee heb je een zekere risicospreidng, en creëer je ook geen single point of failure.
 
Frank Conijn

Frank Conijn

25/04/2015 22:54:06
Quote Anchor link
Mijn principiële criterium is: gebruiksvriendelijkheid. Of er dan één of diverse systemen zijn maakt me niet uit. Aan de gebruiksvriendelijkheid, vooral de intuïtiviteit, schort het echter nogal eens.
 
John D

John D

26/04/2015 10:47:30
Quote Anchor link
Frank: Gebruikersvriendelijkheid, geheel mee eens. Dat ontbreekt natuurlijk in de diversiteit van tig applicaties zoals Thomas prefereert. Tig verschillende interfaces waar je gek van wordt omdat het bij elk interface net iets anders werkt en net wanneer je denkt alle knoppen onder de knie te hebben van de ene ga je in de fout bij de andere. Dus ja, wat Koen voorstelt bevat een kern van waarheid, één interface met eenduidige bediening op je cloud services is optimaal.

Het risico dat Thomas aangeeft, single point of failure, is naar mijn mening niet waar, want wanneer phpadmin uitvalt is dat op zich ook een single point of failure en wanneer webadmin uitvalt heb je ook een single point of failure of wanneer Plesk of cPanel uitvalt is dat op zich een single point of failure. Immers er is doorgaans geen vervanging voor bijvoorbeeld phpadmin actief waarmee phpadmin dus een single point of failure op zich is. Geen goed argument dus.

En dan de vraag van Thomas: Waarom zou je deze willen combineren door ze te vervangen?
Hierom: Eenduidigheid, gebruikersvriendelijkheid, robuustheid, single point of maintenance, single point of configuration. Single point of control. Less effort qua beheer.

@Koen: Denken jullie dat zoiets nodig is in de wereld?
Ja en het is er al: De cloud van Microsoft, Azure, is een goed voorbeeld van total cloudcontrol. Alles in één interface in de cloud. En voor de duidelijkheid, ik ben geen microsoft medewerker of promotor ik ben een old-skool unix/linux commandline fan. Maar wat je met Azure kan is geweldig voor de new-skool mouse clicking fans. Koen, kijk eens naar Azure voordat je een eeuw gaat zitten programmeren in PHP. Probeer het uit, een maand gratis met credittegoed van €150,- Ik gebruik Azure nu voor externe backup storage van een klein systeem en onze vakantiefoto verzameling van 30.000 foto's.
Gewijzigd op 26/04/2015 12:06:33 door John D
 
Frank Conijn

Frank Conijn

29/04/2015 07:20:42
Quote Anchor link
@John D: gezien het aantal vakantiefoto's van je boer je kennelijk goed! ;-)

Inhoudelijk: waar het mij om gaat is dat ik nog wel eens zie dat met het ineenvoegen van functies de gebruiksvriendelijkheid er slechter i.p.v. beter door wordt. Dat wil overigens niet zeggen dat dat bij Azure ook zo is. Misschien is dat juist wel een hele verbetering.

Maar mij advies aan ambitieuze programmeurs in deze is: "Think user-friendliness." Verbetert die echt, ga er dan mee door. Anders is het verloren tijd en moeite. En leg behalve je grondgedachte ook je systemen voor aan gebruikers voordat je er mee doorgaat. Maak bij voorkeur een demo, al is het maar een dummy.
Gewijzigd op 29/04/2015 07:25:32 door Frank Conijn
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.