TOX TV

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

IT Infrastructuur Developer

IT Infrastructuur Developer Ben jij (bijna) klaar met je HBO studie in de richting van IT? Opzoek naar een spannende eerste baan, waar je ontzettend veel kan leren? Dan hebben wij de ultieme job voor jou! Voor een goede klant van ons in de financiële dienstverlening zijn wij opzoek naar een Junior Infrastructure Developer. Deze baan is een mooie kans om een sterke start te geven aan jouw carrière binnen de IT! De job Je werkt nauw samen met het Devops team, en zal je voornamelijk bezighouden met het automatiseren van infrastructure componenten. De componenten worden opgevraagd door het DevOps

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar Identity & Access Management

Dit ga je doen Als Identity & Access Management Ontwikkelaar zorg jij er voor dat studenten, medewerkers en docenten de juiste benodigdheden op het juiste moment kunnen gebruiken; Het juist opslaan van onderzoeksdata en het openbaar beschikbaar stellen van publicaties (Open Access); Studenten, collega's en wetenschappers ondersteunen; Agile en Scrum werken; Technisch Applicatiebeheer; Ontwikkelen in One Identity Manager en VB.NET. Hier ga je werken Als Ontwikkelaar kom je terecht in een hecht team die zich richt op wetenschappelijke informatie en ICT. Jij bent degene die er voor zorgt dat alle informatie, uit diverse onderzoeken, bij de juiste personen terecht komt.

Bekijk vacature »

Low-Code Expert/Developer: Power Platform Speciali

Bedrijfsomschrijving Als Low-Code Expert/Developer bij ons innovatieve bedrijf, neem je een cruciale rol op je in de creatie, ondersteuning en implementatie van diverse oplossingen met behulp van het veelzijdige Power Platform. Dit platform omvat Power Apps, Power BI, Power Automate, Power Virtual Agent en Azure Logic Apps. Het Power Platform biedt je de mogelijkheid om klanten te voorzien van naadloze integraties door op maat gemaakte oplossingen te creëren die compatibel zijn met (bijna) alle bestaande software-infrastructuren. Dankzij het uitgebreide scala aan toepassingen, krijg je de kans om als architect en projectleider van je eigen oplossing te fungeren. Dompel jezelf onder

Bekijk vacature »

Lead Webdeveloper

As Lead Web Developer at KUBUS you are responsible for the implementation design of requirements and the software architecture of the web application and services of BIMcollab. In your role as lead developer you will naturally search for the optimum between the required implementation time, the performance of the application and a fast go-to-market of features, in line with our automated test and release train. Together with the other senior developers in your team you monitor the architecture of the application and you advise the product owner about necessary refactoring to improve the maintainability of the platform. Our development team

Bekijk vacature »

Junior/Medior Front-end developer

Functie Als Front-end developer werk je intensief samen met 1 van de UX-designers en denk je mee over de gebruiksvriendelijkheid en design van onze web- en mobile apps. Je bent betrokken bij sessies met gebruikers om designs te valideren en usability van de app-in-wording te testen. Vervolgens gebruik je dit om samen met je team waarin ook back-end (.NET) developers zitten, te zorgen voor de realisatie van de best mogelijke apps voor studenten en docenten. Eisen • Je hebt een hands-on development en coding mind-set en werkt graag aan een high quality code base welke je consequent onderhouden kan worden

Bekijk vacature »

Fullstack developer - medior

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie willen werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Ridderkerk zijn wij op zoek naar versterking voor op de afdeling Software Development! Als Fullstack developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Werkzaamheden Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als lead developer wordt jij verantwoordelijk voor een van onze development teams. Samen met de Software Architect bewaak jij de kwaliteit en uitvoering van onze complexe vraagstukken. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het inschatten, designen en ontwikkelen van middelgrote tot grote veranderingen in de software. Ook coördineer jij het proces rondom complexe technische vraagstukken. Verder bestaat jouw takenpakket uit het volgende: – Het aansturen van jouw development team; – Het begeleiden van Junior Software Engineers; – Het maken van technische analyses m.b.t. nieuwe aanvragen en het tijdsbestek inschatten voor de uitvoering hiervan; – Het uitvoeren van de ontwikkeling van

Bekijk vacature »

Front-end developer (medior/senior)

Functie Het team bestaat uit een architect, fullstack developers, app developers, de product owner en projectmanager. Eenieder draagt vanuit zijn discipline bij aan een complete oplossing voor de klant. Uiteraard zul je hierin nauw samenwerken met je collega’s. Jij wordt verantwoordelijk voor de front-end implementatie en fungeert als lead op dit gebied binnen het team. Je kunt helder formuleren, ideeën uitdragen en overbrengen aan je collega’s. Qua technische stack is het vooral van belang dat je ervaren bent met Angular, HTML5, CSS en TypeScript. Verder is ervaring in NgRx, Bootstrap, BEM en Cypress een pré, evenals affiniteit met UX/UI Design!

Bekijk vacature »

Cymer Patch Server Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12919 Introductie This new patch server will be built on Python and Django ReST and GraphQL services with a React frontend, it will consist of several microservices and run on a Kubernetes cluster. It will be supported by several middleware applications such as ElasticSearch, Redis, RabbitMQ, Oracle and Artifactory. Functieomschrijving The Patch Admin team always aim to deliver software at a high quality, we avoid sacrifices here to maintain our velocity. Practically this means that we practice test driven development and perform end-to-end automated testing on our software. This means

Bekijk vacature »

PHP developer

Functie Voor een opdrachtgever in omgeving Leiden zijn wij op zoek naar een PHP developer die affiniteit heeft met C++. Ben jij reeds afgestudeerd of heb je al een paar jaar ervaring? Lees snel verder en kijk of dit iets voor jou is! Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als Lead developer wordt jij onderdeel van een multidisciplinair team van circa 23 software engineers. Als team werken jullie agile en zijn termen als Continuous Integration en Continuous Delivery dagelijkse koek. Jullie werken aan uitdagende en afwisselende projecten met als doel klanten een totaal oplossing aan te kunnen bieden. Jij wordt verantwoordelijk voor complete projecten waarbij jij als verantwoordelijke zorgt dat het project op de juiste manier blijft draaien. Zo haal jij ook de requirements op bij de klant en kijk jij samen met het team en met de salesafdeling hoeveel uren hiervoor nodig zijn. Daarnaast stuur jij jouw

Bekijk vacature »

Senior Organisatieontwikkelaar

Als Organisatieontwikkelaar zorg je ervoor dat we in het magazijn van Coolblue altijd vooruit voetballen op het gebied Medewerker en Organisatie Ontwikkeling. Zo draag je bij aan een toekomstbestendig magazijn waar we klanten én medewerkers elke dag blijven verwonderen. Wat doe je als Senior Organisatieontwikkelaar bij Coolblue? Als Organisatieontwikkelaar werk je voor het magazijn van Coolblue. Je krijgt er energie van om continue te bouwen aan een toekomstbestendige organisatie. Dat doe je samen met 17 collega's in het HR-team, ieder met een eigen specialisme. Je werkt graag zelfstandig en je weet snel je weg te vinden als verandermanager. Ook ben

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Medior PHP developer

Functie Samen met je development team werk je Agile Scrum en met jullie gezamenlijke kennis en ervaring bepalen jullie samen de beste keuze voor techniek en architectuur. Naast het ontwikkelen van software ben je continue bezig om ook jezelf te ontwikkelen. Ze werken met o.a.: PHP, Laravel, Doctrine, PHP Unit, Behat, React, TypeScript, (My)SQL, Postgress, Redis, ElasticSearch, Docker, Nginx, GIT flow, JIRA, AWS. Eisen • HBO werk- en denkniveau • Je hebt goede kennis en ervaring met PHP • Je bent niet bang voor complexe projecten • Je werkt graag zelfstandig aan applicaties • Je bent altijd nieuwsgierig naar nieuwe

Bekijk vacature »

In-house .NET software developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende in-house development functie? Maak jij graag hét verschil m.b.t. interne automatisering? Haal jij energie uit het automatiseren van processen voor je eigen collega's? Dan hebben wij de perfecte vacature voor je! Voor een gezellig Brabants familiebedrijf, zijn wij op zoek naar een .NET software developer. Je gaat in deze zelfstandige functie werken aan de ontwikkeling van eigen applicaties & en het koppelen van deze applicaties aan de ingekocht software. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Het management team signaleert behoeftes vanuit de business. Vervolgens worden deze behoeftes uitgewerkt en geprioriteerd.

Bekijk vacature »
Dhr. Zwartjes

Dhr. Zwartjes

08/03/2006 18:04:00
Quote Anchor link
Wat vinden jullie van de website? de site is al een keer in dit forum gekomen, maar hij is wat veranderd en vooral verbeterd.

Graag weer een duidelijke uitleg van je comentaar.

Bij voorbaat dank,
Dhr. Zwartjes.

www.toxtv.be :P:P
Gewijzigd op 08/03/2006 18:05:00 door Dhr. Zwartjes
 
PHP hulp

PHP hulp

11/05/2024 07:49:49
 
Eris -

Eris -

08/03/2006 18:05:00
Quote Anchor link
link
 
Dhr. Zwartjes

Dhr. Zwartjes

08/03/2006 18:08:00
Quote Anchor link
www.toxtv.be was de link;)
 

08/03/2006 18:16:00
Quote Anchor link
Ik zie niet direct waar de site over gaat.

Designtechnish:
-Waarom grote rode letters?
-Links bovenaan staan niet helemaal recht

HTML-Technish:
- Begin frame :-/
- Weer eentje waar van de HTML niets klopt:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
<html>
<head>
<style type="text/css">
body, td, form, input, submit, select {font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 12px; color: black}
a {font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 10px; color: #333333}
.big {font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 16px; color: #EE153C}
.kop {font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 12px; color: #EE153C}
.main {font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 16px; color: white}
.mainkop {font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 10px; color: #F1F3D1}
</style>
<title>index</title>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1">
</head>
<body bgcolor="#FFFFFF" leftmargin="0" topmargin="0" marginwidth="0" marginheight="0"><center>
<br><br><br><html>
<head>
<title>top</title>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1">
</head>
<body bgcolor="#FFFFFF" leftmargin="0" topmargin="0" marginwidth="0" marginheight="0">
<!-- ImageReady Slices (top.bmp) -->

(...)

    <td>
            <img src="http://www.powerbasis.nl/tox/images/top_15.jpg" width="61" height="25" border=0></a></td>
    </tr>
</table>

<!-- End ImageReady Slices -->
</body>
</html><html>
<head>
<title>hom545e</title>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1">
</head>
<body bgcolor="#FFFFFF" leftmargin="0" topmargin="0" marginwidth="0" marginheight="0">
<!-- ImageReady Slices (hom545e.bmp) -->
<table id="Table_01" width="720" height="213" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0">
    <tr>


-Dit is NIET de manier hoe je ruimte maakt:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<a href="#">&nbsp  &nbsp  &nbsp  &nbsp  &nbsp  &nbsp  &nbsp  &nbsp  </a>&nbsp  &nbsp  &nbsp

Boven dien klopt er niets van die entities. Die horen namelijk met ; te eindigen.

- In mijn lieve Firefox ( :-) ) ziet het er goed uit, maar in IE is de border halvewege 1 pixel verschoven.

- Zeker gesliced uit photoshop en een klein beetje aangepast?
 
Dhr. Zwartjes

Dhr. Zwartjes

08/03/2006 18:26:00
Quote Anchor link
@ Sebastiaan

Ja, ik heb inderdaad met Photoshop gewerkt.
Ik heb de site in delen opgebouwd, omdat ik misschien ooit nog eens het menu wil aanpassen.

Ik heb dus de top:
http://www.powerbasis.nl/tox/top.php

En de header (deze is voor de index_pagina):
http://www.powerbasis.nl/tox/home_top.php

Die heb ik geïnclude, in alle pagina's. Dus wanneer ik het menu wil aanpassen, hoef ik maar één pagina aan te passen. Daardoor zie je ook meerdere keren, de head enzo staan. de echte sourcecode ziet er dus zo uit:

<html>
<head>
<style type="text/css">
body, td, form, input, submit, select {font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 12px; color: black}
a {font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 10px; color: #333333}
.big {font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 16px; color: #EE153C}
.kop {font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 12px; color: #EE153C}
.main {font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 16px; color: white}
.mainkop {font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 10px; color: #F1F3D1}
</style>
<title>index</title>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1">
</head>
<body bgcolor="#FFFFFF" leftmargin="0" topmargin="0" marginwidth="0" marginheight="0"><center>
<br><br><br>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
include("http://www.powerbasis.nl/tox/top.php");
?>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
include("home_top.php");
?>

<table border=0 cellspacing=0 cellpading=0 background="http://www.powerbasis.nl/tox/bg.jpg"><tr>
</td>
<td width=0>
<table border=0 width=79 height=450 cellspacing=0 cellpading=0><tr>
<td width=0 class="kop">

</td></tr>
<tr>
</tr>
</table>
</td>
<td width=0>
</td>
<td width=0>
<table border=0 width=590 height=605 cellspacing=0 cellpading=0><tr>
<td width=0 bgcolor=FFFFFF class="kop">
<a href="http://kijken.toxtv.be/"><img src="online_kijken.jpg" width="310" height="140" alt=""border=0></a> <a href="http://luister.toxmp3.be/"><img src="luister_radio.jpg" width="233" height="140" alt="" border=0></a>
<br><br>
<b>Wat is T0X TV?</b><br>
<font color="#000000"><i>T0X TV</i> richt zich vooral op de kinderen. <i>T0X TV</i> is een TV-zender via Internet. De studio bevindt zich in <a href="http://heerhugowaard.startpagina.nl/" target="_new">Heerhugowaard</a>. <i>T0X TV</i> zendt in principe alleen maar programma's uit, met als hooddoel de kijkers aan het lachen te krijgen.<br>
<a href="http://www.powerbasis.nl/tox/help_algemeen.php"><img src="lees_meer.jpg" width="136" height="24" alt=""border=0></a><br>
</font><p>
<b>Wanneer kan ik T0X TV bekijken?</b><br><font color="#000000">
Elke zaterdag van 13.00 u t/m 17.00 u.<br>
Maar de herhalingen kan je doordeweeks na schooltijd altijd terug te bekijken in de videotheek.<br>
En zondag dan? Zondag houdt <i>T0XTV</i> zich bezig met radio: <a href="frame.php?frame=http://radio.toxtv.be">http://radio.toxtv.be</a>
<p>
<br><b>Waar kan ik alles op deze website vinden?</b><br><br><font color="#000000">
<a href="http://www.toxtv.be">Home&nbsp &nbsp &nbsp &nbsp </a>&nbsp &nbsp &nbsp <a href="index.php">Home</a><br>
<a href="#">&nbsp &nbsp &nbsp &nbsp &nbsp &nbsp &nbsp &nbsp </a>&nbsp &nbsp &nbsp <a href="nieuws.php">Nieuws</a><br>
<a href="#">&nbsp &nbsp &nbsp &nbsp &nbsp &nbsp &nbsp &nbsp </a>&nbsp &nbsp &nbsp <a href="about.php">Wie zijn wij</a><br>
<a href="#">&nbsp &nbsp &nbsp &nbsp &nbsp &nbsp &nbsp &nbsp </a>&nbsp &nbsp &nbsp <a href="schoolwerk.php">Schoolwerk</a><br>
<a href="#">&nbsp &nbsp &nbsp &nbsp &nbsp &nbsp &nbsp &nbsp </a>&nbsp &nbsp &nbsp <a href="faq.php">FAQ</a><br>
<a href="#">&nbsp &nbsp &nbsp &nbsp &nbsp &nbsp &nbsp &nbsp </a>&nbsp &nbsp &nbsp <a href="communicatie.php">Communicatie</a><br>
<br>
<a href="http://videotheek.toxtv.be">Videotheek</a>&nbsp &nbsp &nbsp <a href="http://www.powerbasis.nl/videotheek/index.php">Home</a><br>
<a href="#">&nbsp &nbsp &nbsp &nbsp &nbsp &nbsp &nbsp &nbsp </a>&nbsp &nbsp &nbsp <a href="http://www.powerbasis.nl/videotheek/all.php">Alle video's</a><br>
<a href="#">&nbsp &nbsp &nbsp &nbsp &nbsp &nbsp &nbsp &nbsp </a>&nbsp &nbsp &nbsp <a href="http://www.powerbasis.nl/videotheek/all.php?a=1">Plaats een video</a><br>
<a href="#">&nbsp &nbsp &nbsp &nbsp &nbsp &nbsp &nbsp &nbsp </a>&nbsp &nbsp &nbsp <a href="http://www.powerbasis.nl/videotheek/contact.php">Contact</a><br>
</font><p>
<p>
</td></tr>
<tr><td class="norm" align=top>
</table></td>

<td width=0>
<table border=0 width=44 height=405 cellspacing=0 cellpading=0><tr>
<td width=0 class="norm">
</td></tr>
<tr>
</tr>
</table>
</td>
</tr>
</table><center><img src="http://www.powerbasis.nl/tox/bottom.jpg" width="720" height="59" alt=""><p>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
include("http://www.powerbasis.nl/videotheek/banner.php");
?>
<br>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
include("bezoeker.php");
?>

</body>
</html>

Maar over IE, ik gebruik zelf IE. Bij mij ziet het er normaal uit. Alles op zn plaats.

En... Waar wil je anders ruimte mee creëren, want tabellen dan krijg je een veel te lange code, voor zo'n klein menuutje of iets.

En rood, dat is natuurlijk om het wat levendiger, maar vooral wat opvallender te maken. Stel je zou de letters in een grijs-tint doen, en de rest ook, dan zou het ten eerste saai worden, maar je zou het ook veel minder snel onthouden, dat wat je leest. Dus als een tekst eruit knalt, neem je het veel eerder in je op.
Groetjes,
Zwartjes.
Gewijzigd op 08/03/2006 18:29:00 door Dhr. Zwartjes
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.