TOXTV

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

PHP Programmeur

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Breda, ontwikkel je als PHP programmeur niet alleen webapplicaties, maar ben je verder ook gefocust op het constant inspelen op nieuwe innovaties m.b.t software ontwikkeling. Naast het ontwikkelen van webapplicaties, bouwt deze toffe werkgever ook webshops en websites voor hun opdrachtgevers. Wat ga je doen? Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klanten; Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony framework; Het schrijven van een schone en efficiënte code volgens het Symfony framework; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die

Bekijk vacature »

Junior Front end developer

Functie Jij als developer gaat ons helpen onze producten verder te ontwikkelen en in te zetten in de markt. Op dit moment bestaat ons SaaS product uit 3 componenten die zowel los als in een pakket gekocht kunnen worden. Het gaat hier om een online kaartapplicatie, een workflow tool en een monitoring tool. Momenteel zijn wij 3 jaar geleden gestart met de ontwikkeling. De tech-stack waarmee we werken is voornamelijk Javascript, Vue.js en Python. Daarnaast gebruiken wij FaundaDB als database en werken we veel met GIS applicaties. De uitdaging die we momenteel hebben is dat we momenteel een intern team

Bekijk vacature »

C# Developer

Dit ga je doen De requirements in kaart brengen van de klant; Implementeren van functionele en technische specificaties bij opdrachtgevers; Oplossen van bugs; Meewerken aan maatwerksoftware voor nieuwe opdrachtgevers; Het testen en uitleveren van nieuwe functionaliteiten naar de acceptatie en productieomgeving De database ontwikkelen en onderhouden; Hier ga je werken Onze klant is gevestigd in het westen van Nederland en is gespecialiseerd in het ontwikkelen van software voor de levensmiddelen industrie. De software die het team maakt optimaliseert voornamelijk de administratieve processen, maakt deze meetbaar en zorgt ervoor dat de data zo goed mogelijk gebruikt kan worden. Binnen een van

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij zijn bezig met het ontwikkelen van een nieuw product en wij hebben jouw hulp hierbij nodig! Als junior .NET ontwikkelaar krijg jij de kans om samen met ons deze nieuwe uitdaging aan te gaan! Momenteel bestaat ons team uit drie interim Software Engineers. Twee hiervan zijn zeer ervaren .NET specialisten die inmiddels hun strepen in dit vakgebied al hebben behaald. Ook hebben wij een junior als onderdeel van ons team die zich op dit moment nog bezig houdt met de Front-end (Angular/TypeScript), maar zich nu ook meer gaat verdiepen in de backend. Wij willen ons team graag verder

Bekijk vacature »

Frontend Developer Vue Nuxt HBO Javascript

Samengevat: Deze werkgever levert elke dag betere digitale gebruikerservaringen. Ben jij geschikt als frontend Developer? Heb je ervaring met Vue en Nuxt? Vaste baan: Front-End Developer HBO €3.100 - €4.600 Zij bieden opdrachtgevers een complete dienstverlening op gebied van ontwerpen en ontwikkelen van websites, zoekmachine optimalisatie, online adverteren, content marketing en conversie verbetering. Zij werken met een eigen ontwikkeld CMS. Bij bij hun werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om de inzet van technologie. Deze werkgever staat open voor elke nieuwe trend. Onze systemen zijn groot

Bekijk vacature »

Fullstack Developer TOTO

Do you want to work with the latest technologies on the development of new systems and applications? Get moving and strengthen Nederlandse Loterij as a Fullstack Developer TOTO. Thanks to your efforts, complex business critical applications are always running smoothly. In this way, you directly contribute to a happy, healthy and sporty Netherlands. As a Fullstack Developer you score by: Taking ownership of the development cycle of an application in a large scale, high availability, geo redundant landscape Coaching your peer developers and safeguarding code quality Integrating the application with other components of the system using the available API’s Managing

Bekijk vacature »

Remote - Front-end Angular developer

Functie The IT team currently consists of the IT Manager, 2 back-end developers, 1 full-stack developer, 1 designer, and a DevOps engineer. They are currently looking for an experienced Front-end developer who will work autonomously and in a disciplined manner, being the only developer working on their Front-end applications at the start. They do have the ambition to find a second developer soon, who you will then be able to supervise. You will be working on the further development of their existing UI in Angular. But also developing a mobile app. They place great value on User Experience and opt

Bekijk vacature »

Back-end .NET Developer

Functie omschrijving C# / .NET Developer gezocht voor een dynamische organisatie in de regio Houten! Voor een leuke organisatie in de regio Houten zijn wij op zoek naar een Back-end developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging. In deze functie werk jij aan verschillende projecten en ga je vaak bij klanten op bezoek. Binnen deze functie kun je een grote mate van uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid treffen. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? Het bedrijf waar je gaat werken is gespecialiseerd in het ontwerpen en implementeren van procesautomatisering en procesinformatisering. Zij doen dit onder andere voor de (petro)chemie, pharma, infra,

Bekijk vacature »

Back-End Web Developer

Als Back-End Web Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn. Wat doe je als Back-End Web Developer bij Coolblue? Als Back-End Web Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Als backend developer weet je de weg in PHP, kan je in Typescript een microservice op zetten of ben je bereid om dit te leren. Ook Web Backend Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen PHP

Bekijk vacature »

Applicatiebeheerder/ Ontwikkelaar

Dit ga je doen - Verantwoordelijkheid dragen voor het complexe applicatielandschap; - Schakelen met eindgebruikers en leveranciers; - Verdeling in werkzaamheden tussen dagelijks beheer ontwikkelen; - Het analyseren van de behoeften van gebruikers en het vertalen hiervan naar functionele specificaties voor de applicaties; - Actief bijdragen aan het leveren van passende oplossingen voor het applicatielandschap. Hier ga je werken Deze organisatie, gevestigd in de regio van Amsterdam is een van de meest toonaangevende mediaorganisaties in Nederland. Door de organisatiecultuur krijg jij veel ruimte om initiatief te nemen en zelfstandig aan het werk te gaan. Samen met het IT team zorg

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je HBO ICT Informatica diploma in ontvangst mogen nemen? Of heb je een aantal jaar ervaring als Software Developer en ben je klaar voor een nieuw hoofdstuk in jouw carrière? Voor een gewaardeerde werkgever in de regio van Goirle zijn wij op zoek naar een junior/medior Back-end Developer met affiniteit met MS Acess. Samen met een vooruitstrevend team ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van maatwerk software voor hun klanten. Je hebt kennis of ervaring van SQL en affiniteit met MS Acess. Je bent klantvriendelijk en flexibel ingesteld en vindt het leuk om klanten te

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar C# .NET

Functie omschrijving Startende Software Ontwikkelaar gezocht met kennis van C# .NET! Ben jij net klaar met je opleiding en ben je op zoek naar je eerste echte werkervaring? Of heb jij al enige werkervaring maar ben toe aan iets nieuws? Dan is dit de perfecte kans voor jou! Wij zoeken namelijk een Junior Software Ontwikkelaar die klaar is voor een nieuwe uitdaging bij een leuke werkgeven in de regio Zeist. In deze functie werk jij vaak aan verschillende projecten en ga je bij klanten op bezoek. Ben jij op zoek naar een functie met uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid? Dan is

Bekijk vacature »

Software Developer C# .NET

Functie omschrijving Zoek jij een nieuwe uitdaging binnen development waar je komt te werken binnen een flexibel, jong en ondernemend bedrijf? Wij zijn voor deze functie op zoek naar een C# .NET Developer die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Verder begeleid je complexe projecten, ben jij iemand die altijd kansen ziet? Dan zoeken wij jou! Verder ga jij je bezighouden met: Het verbeteren van functionaliteiten binnen het dataplatform; Meedenken in oplossingsrichtingen; Werken aan de architectuur; Ontwikkelen van nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk

Bekijk vacature »

.Net Front-end Ontwikkelaar

Wij zoeken een .Net Front-end Ontwikkelaar! Omschrijving Kun jij snel schakelen en ben je stressbestendig? Dan zoeken wij jou! Als .Net Front-end Ontwikkelaar help je mee aan de webapplicatie die over de hele wereld door allerlei bedrijven wordt gebruikt. Je werkt daarnaast mee aan nieuwe en verbeterde functionaliteiten en helpt met het oplossen van bugs. Over de opdrachtgever Je komt te werken in een ambitieus team dat zich blijft ontwikkelen. Dit is alle informatie die we nu kunnen delen over de werkplek. Als jij de .Net Front-end Ontwikkelaar bent voor deze job, vertellen we je snel nóg meer. Eisen Heb

Bekijk vacature »

Developer Full Stack

Functie omschrijving Full Stack Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een Full Stack Developer voor een bedrijf in de regio Nijkerk. Je maakt in deze functie onderdeel uit van een groeiend team met een goede ambitie waarbij eenheid, betrokken en overtreffen de belangrijkste kernwaardes zijn. Het bedrijf werkt volgens de AGILE/SCRUM methode, wat je o.a. terug vindt in de tweewekelijkse sprints, retrospectives en een daily standup. Je takenpakket bestaat uit: Bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van een Saas applicatie; Bijdragen aan de innovatie van het bedrijf en hun klanten; Het ontwikkelen op de laatste technologie van

Bekijk vacature »
Dhr. Zwartjes

Dhr. Zwartjes

27/10/2006 11:20:00
Quote Anchor link
Hallo!

Ik heb mn site www.toxtv.nl vernieuwd. Nieuwe layout, nieuwe opbouw. Wat vinden jullie ervan?

Ik houd van kritisch commentaar, dus wees graag eerlijk :)

Greetz,
Tommy Zwartjes.

P.S. Er is ook een forum op mn site www.toxtv.nl/forum/
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Dhr. Zwartjes
 
PHP hulp

PHP hulp

12/05/2024 04:30:44
 
Simon

Simon

27/10/2006 11:32:00
Quote Anchor link
Alle links op je mainpage zijn naar /videotheek gelinked, beter dat je een directe link naar het filmpje maakt :)
Verder mooi design
De cabarte link is dood.
 
Dhr. Zwartjes

Dhr. Zwartjes

27/10/2006 11:34:00
Quote Anchor link
Die cabaret site is inprincipe al af. Alleen de index pagina moet ik nog afmaken, maar ik heb wat probleempjes met de tabellen xD
Dus dat komt in de loop van de week wel.
en dat linken in de videtheek, dat is omdat er een teller opzit. Anders kreeg ik het niet voor elkaar om elk filmpje een counter te geven.

En thnx nog voor je post.
 
M Ypma

M Ypma

27/10/2006 11:39:00
Quote Anchor link
ik vind je layout erg glowie... dat zal een kwestie van smaak zijn.
De opsomming van videos en muziek in je videotheek is erg kaal...een herhaling van plaatje en onopgemaakte tekst en dit oneindig... maak dat ook eens mooi op en verdeel het over verschillende pagina's.
Zoals mijn voorganger zei: link je video's direct en niet naar je videotheek.

Verder wens ik je veel succes met je website. Het is echter geen uniek concept dus verwacht niet heel veel bezoekers.
 
Harmen

Harmen

27/10/2006 11:40:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, [email protected] and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.


:D
 
Dhr. Zwartjes

Dhr. Zwartjes

27/10/2006 11:44:00
Quote Anchor link
Over de layout. Wat moet er anders volgens jou?
En met verdelen over pagina's, bedoel je dan knoppen met

< vorige | 1 2 3 4 5 6 | volgende >

?

En ik weet dat ik niet uniek ben :P Ik ben met iets bezig dat wél vrij uniek is, en dat combineer ik met de videotheek.

Thnx voor je post Michel
 
M Ypma

M Ypma

27/10/2006 11:49:00
Quote Anchor link
dat is precies wat ik bedoel Zwartjes, scrollen is het minst favoriet bij een bezoeker... en dan al helemaal niet 34 keer om bij het onderste filmpje te komen...
succes
 
Dhr. Zwartjes

Dhr. Zwartjes

27/10/2006 11:50:00
Quote Anchor link
Thnx Michel.

En ehmmm Harmen.... Welke pagina was dat? :P
 
Simon

Simon

27/10/2006 11:50:00
Quote Anchor link
Klopt, 5 / 10 filmpjes per pagina is sowieso ook wat overzichtelijker.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Simon
 
Dhr. Zwartjes

Dhr. Zwartjes

27/10/2006 11:51:00
Quote Anchor link
ik zal er aan werken Simon
 
Dhr. Zwartjes

Dhr. Zwartjes

27/10/2006 11:58:00
Quote Anchor link
Al right.... Ik ben een heeeeele slechte PHPer....

Hoe voeg ik paginanummers in bij het volgende script?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?php
$site
="http://www.toxtv.nl/videotheek.php";
$email="[email protected]";
if ($_GET[out] ==! ""){
$res=mysql_db_query("$db","select linkout, url from links WHERE linkscode ='$_GET[out]';",$dbh);
    $row=mysql_fetch_row($res);
$out ="$row[0]";
$out++;
mysql_db_query("$db","update links set linkout='$out' where linkscode ='$_GET[out]';",$dbh);
echo "<script>document.location=\"$row[1]\"</script>";}
//Dit is het best bovenaan
?>



Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
<?
//Hierboven alles aan passen aan jouw gegevens

//begin link toevoegen

if ($_POST[writelink] == "1")
{

if (empty($value)) {
echo "Gelieve alle velden in te vullen.<br>Klik <a href=\"$PHP_SELF\">hier</a> om het nog een keer te proberen. ";
//De foutmelding als niet alles is ingegeven
}
$res=mysql_db_query("$db","insert into links set url ='http://www.toxtv.nl/video.php?url=$_POST[url]', websitename ='$_POST[websitename]', description  ='$_POST[description]', banner ='$_POST[banner]', linkin ='0', linkout ='0'",$dbh);
mysql_query($res);
$res=mysql_db_query("$db","select linkscode from links where url='http://www.$_POST[url]';",$dbh);
$row=mysql_fetch_row($res);
//hier voegt hij alles in in de database

$message="Iemand heeft een video in de digitale videotheek van T0X TV geplaatst. \nUrl: $_POST[url]\nSite Name: $_POST[websitename]\nBanner: $_POST[banner]\nDescription: $_POST[description]";
//bericht dat jou gestuurd word

mail("$email", "Nieuwe video op T0X TV", "$message", "From: $mailfrom");
//de mail functie
echo "Je video staat erop.<br>Dit is je link: <a href=\"$site?in=$row[0]\">$site?in=$row[0]</a>";
//het bericht dat er op komt

}
else{
//Deze pagina toont de links
if (!$dbh) {
        echo "<br><br>";
    echo "<font color=\"#FFFFFF\"> ERROR ! Cannot create connection to $db database.</font><br>\n";
    echo "</body></html>";
    exit;
    }

//Als database connectie mislukt
$res=mysql_db_query("$db","select url, websitename, description,  linkin, linkout, banner, linkscode from links;",$dbh);
$fout=mysql_errno($dbh);

if ($fout != 0) {
    $fout=mysql_error($dbh);
    echo "<font color=\#FFFFFF\">$fout</font>";
    mysql_close($dbh);
    echo "</body></html>";
    exit;
    }

//Als database connectie mislukt
$aantal_lijnen=mysql_num_rows($res);
echo "<table width=\"100%\"><tr><td border=\"1\"></td><td border=\"1\" width=\"20\"></td><td border=\"1\" width=\"20\">Teller</td></tr>";
for($i=0;$i<$aantal_lijnen;$i++) {
    $row=mysql_fetch_row($res);
    echo "<tr><td border=\"1\"><a href=\"videotheek.php?out=$row[6]\" target=\"_self\">$row[1]</a><br>";
if($row[5] == "")
{
echo "<br>$row[2]</td><td border=\"1\"><font color=\"#FFFFFF\">$row[3]</td><td border=\"1\">$row[4]</td></tr>";}
else
{echo "<a href=\"videotheek.php?out=$row[6]\" target=\"_self\"><img src=\"$row[5]\" border=\"0\"></a>";
echo "<br><font color=\"#FFFFFF\">$row[2]</td><td border=\"1\"><font color=\"#000000\"></td><td border=\"1\"><font color=\"#FFFFFF\">$row[4]</td></tr>";}
    }

echo "</table>";}
//Als database connectie lukt toont hij links
?>


Ik had http://www.phphulp.nl/php/scripts/3/156/ dit script gevonden. Maar ik weet dus niet of dat bij elkaar kan (na wat aanpassingen die ik zelf dus ook niet kan...)

Kan iemand mij helpen?

Bij voorbaat dank.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.