Twitter aanpassing

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Ons programma is voor afgestudeerde enthousiastelingen die het als een uitdaging zien om met een klein dynamisch team bij de grootste bedrijven van Nederland aan de slag te gaan. Tijdens jouw dienstverband word jij begeleid door een talent manager. Het ontwikkelen van jouw talent staat hierbij centraal. Het programma doorloop je met een team van circa 8 Mede- trainees. De eerste maand start je met een fulltime inhouse opleiding. Deze staat geheel in het teken van de werkzaamheden die jij verder in het programma zult uitvoeren. Na deze opleidingsmaand ga je aan de slag in een dynamische omgeving bij

Bekijk vacature »

Robot Programmeur

In het kort Drie redenen waarom deze vacature uniek is! Programmeren van zelflerende robots Werken op kantoor en testen in de bedrijfshal Je krijgt verantwoordelijkheid, vrijheid en je mag werken naar eigen inzicht De organisatie Hier ga je aan de slag Een bedrijf dat innovatieve robottoepassingen ontwerpt en bouwt voor onder andere de staal industrie, energie- bouw- en agrarische sector. De robots die vaak in combinatie met diverse randapparatuur geleverd worden vormen een totaaloplossing voor de klant. Dit zijn klanten over de hele wereld, van België en Duitsland tot China, India, maar ook in Nederland. Projecten waar momenteel aan wordt

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Senior PHP developer/ Software Architect

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren PHP developer die zichzelf graag bezighoudt met zaken als architectuur en de algehele verbetering van structuren en standaarden. Het is eigenlijk meer operationeel als uitvoerend omdat je bezig gaat met zaken als het verder uitrollen en verbeteren van testautomatisering, codereviews, tickets en de doorloop hiervan en architectuurkeuzes. Mocht je hiernaast ook wat DevOps kennis meenemen is dit mooi meegenomen! Vanwege het kleine team maar de wereldwijde impact die zij leveren is er veel focus op kwaliteit. In deze functie werk je aan één van hun belangrijkste applicaties. Hierin werk je nauw

Bekijk vacature »

.NET Developer Shared Driving

Bedrijfsomschrijving Onze klant richt zich op het toegankelijker maken van steden, een fantastisch mooi streven. Hoe ze dat doen? Met eigen ontwikkelde software, waarmee vervoersmiddelen gedeeld kunnen worden. Deze inspirerende werkgever maakt een maatschappelijke impact en dat doen ze nu al zo'n 25 jaar! Het bedrijf is gevestigd in het centrum van Rotterdam en kent ongeveer zo'n 90 medewerkers. Het personeel is lekker gewoon gebleven! Iedereen kleedt zich zoals hij of zij dat zou willen en de sfeer is er erg fijn. Een leuke werkgever om voor te werken, en bovendien zijn er voor jou als Software Developer veel mooie

Bekijk vacature »

Database developer - SQL

Functie omschrijving Kan jij goed overweg met complexe algoritmes en het schrijven van procedures in T-SQL? Heb jij al wat ervaring opgedaan met SQL en vind je het tijd voor de volgende stap? Lees dan snel verder! Dit software bedrijf, gespecialiseerd in de ontwikkeling van logistieke software, is op zoek naar een ervaren SQL database developer. Jouw werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit: Je sluit aan bij meetings en brengt het gehele logistieke proces in kaart. Vervolgens ga je als lead developer aan de slag om de klus te klaren. Je stuurt het junior developer team en helpt, zo nodig,

Bekijk vacature »

Java Developer

Java Developers opgelet! Bij Luminis zijn ze opzoek naar jou. Lees de vacature en solliciteer direct. Luminis is een software- en technologiebedrijf met meerdere vestigingen. Vanuit deze vestigingen werken 200 professionals aan technisch hoogwaardige oplossingen voor klanten zoals KLM, Nike en Bol.com. Ook ontwikkelt Luminis eigen oplossingen op het gebied van cloud, Internet of Things, data intelligence, e-sports en e-learning. Luminis onderscheidt zich door aantoonbaar voorop te lopen in technologie en innovatie. Luminis heeft drie kernpunten die verankerd zitten in alles wat we doen: het omarmen van nieuwe technologie, meesterschap en kennis delen. Functiebeschrijving First things first! Het is belangrijk

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Front end developer binnen de consultancy

Functie Je komt in een team met ambitieuze developers die de passie voor Front-End met jou delen. Samen ga je aan de slag met leuke en leerzame opdrachten. Het team heeft een eigen budget en financiën en zij bepalen zelf hoe dat besteed en investeert wordt. Je gebruikt tools als JavaScript, Node.js, React, Angular, Typescript en Vue.js wanneer je werkt aan de opdrachten. Daarnaast zul je veel leren van je collega’s en gezamenlijk een leuke tijd doorbrengen tijdens activiteiten zoals wintersport, hackatons en conferentiebezoeken. Je krijgt niet alleen de mogelijkheid Front-End te ontwikkelen, maar ook vooral jezelf. Dit kan behaald

Bekijk vacature »

C# developer

Functie Als ervaren Software Engineer wordt jij verantwoordelijk voor het bedenken en ontwikkelen van technische (maatwerk) oplossingen voor onze klanten en dit samen met de klant af te stemmen. Jij wordt o.a. verantwoordelijk voor de doorontwikkeling het software pakket welke voor ons enorm belangrijk is. Dit pakket zorgt er namelijk voor dat wij complete productielijnen kunnen aansturen en monitoren. Daarnaast heb jij actief contact met onze hoofdvestiging om het software achter een van onze systemen te verbeteren en te herschrijven. Momenteel zijn onze C# applicaties geschreven met o.a. Winforms. Echter hebben wij de actieve ambitie om dit te gaan herschrijven

Bekijk vacature »

Front-end developer (Medior/Senior)

Functie Het front-end team bestaat momenteel uit 4 collega’s en is hard aan het groeien! Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren. Je werkt in het front-end team samen met de back-end teams en product owners om te zorgen dat de applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Jouw expertise zorgt ervoor dat de juiste keuzes gemaakt worden qua techniek en ontwerp, van back-end tot aan gebruiker. In samenspraak met je team bepalen jullie de beste keuze voor techniek. Ook is er altijd ruimte om nieuwe technieken te ontdekken. Eisen • Je hebt gedegen

Bekijk vacature »

Ventilatiesysteem Productontwikkelaar HBO WO Verwa

Samengevat: Zij bieden flexibele ventilatiematerialen, geluidsdempers, rookgasafvoer producten en industrieslangen. Ben jij een technisch productontwikkelaar? Heb jij ervaring met het ontwikkelen van nieuwe producten? Vaste baan: Technisch Productontwikkelaar HBO WO €3.000 - €4.000 Zij bieden een variëteit aan flexibele ventilatiematerialen, geluiddempers, rookgasafvoer producten, industrieslangen en ventilatieslangen voor de scheepsbouw. Met slimme en innovatieve materialen zorgen wij voor een gezonde en frisse leefomgeving. Deze werkgever is een organisatie die volop in ontwikkeling is met hardwerkende collega's. Dit geeft goede ontwikkelingsmogelijkheden. De branche van dit bedrijf is Techniek en Engineering. Functie: Voor de vacature als Technisch Productontwikkelaar Ede Gld HBO WO ga

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar Centrale Monitoring

Ontwikkelaar centrale Monitoring Functieomschrijving Wil jij een bijdrage leveren aan het onderhoud, opzetten en ontwikkelingen van technologieën van SSC-ICT, een van de grootste ICT-dienstverleners van en voor de Rijksoverheid? Je komt als monitorspecialist te werken bij team Operations Management Services. Dit team werkt aan het stabiliseren en waarborgen van een betrouwbare monitoromgeving voor 7 ministeries. Jij begeleidt het implementatieproces van de te monitoren technologieën, onder andere via management packs, connectoren en API's. Je hebt hiervoor veel contact met interne en externe klanten, die hun wensen op het gebied van monitoring aan jou doorgeven. Je beoordeelt deze wensen en komt met

Bekijk vacature »

Medior/senior Front-end developer

Functie Onder begeleiding van 3 accountmanagers waarvan er 1 binnen jouw expertise je aanspreekpunt zal zijn ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Hij of zij helpt je bij het vinden van een passende en uitdagende opdracht. Hierin houden ze uiteraard rekening met jouw situatie, ervaring en (technische) ambities. De opdrachten duren gemiddeld één tot 2 jaar. Hierdoor kun je je ook echt vastbijten in een project en als consultant impact maken. Naast de opdracht ben je regelmatig met je collega’s van de IT-afdeling om bijvoorbeeld onderlinge kennis te delen, of nieuwe trends te bespreken. Ook worden er regelmatig

Bekijk vacature »
Anja van Steenbrugge

Anja van Steenbrugge

13/01/2011 16:53:00
Quote Anchor link
Hallo,

Ik probeer goed mogelijk te uitleggen ivm mijn taalbegrips probleem (ben slechthorend)

Ik heb deze twitter script gebruikt uit deze pagina:
http://www.phphulp.nl/php/script/snippets/twitter-op-je-website-via-rss/1857/

Dat heeft mooi werkend: www.cooltennis.nl/twitter.php met stuk aanpassing heb ik dit eruit gehaald:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
      
// Format datetime to relative time
    function relativetime($sDate)
        {
            $timestamp    =    strtotime($sDate);
            $now        =    time();
            $timediff    =    floor($now - $timestamp);
            
switch(true)
                {
                    case ($timediff < 60):
                    return $timediff.' seconden geleden';
                    
                    case($timediff >= 60 && $timediff < 120):
                    return floor($timediff/60).' minuut geleden';
                    
                    case($timediff >= 120 && $timediff < 3600):
                    return floor($timediff/60).' minuten geleden';
                    
                    case($timediff >= 3600 && $timediff < 86400):
                    return floor($timediff/3600).' uur geleden';
                    
                    case($timediff >= 86400 && $timediff < 172800):
                    return floor($timediff/86400).' dag geleden';
                    
                    case($timediff >= 172800 && $timediff < 602800):
                    return floor($timediff/86400).' dagen geleden';
                    
                    case($timediff >= 602800 && $timediff < 1209600):
                    return floor($timediff/602800).' week geleden';
                    
                    case($timediff >= 1209600):
                    return floor($timediff/602800).' weken geleden';
                }
        }
    


gewijzigd naar:
// Format datetime to relative time
function relativetime($sDate)
{
$timestamp = strtotime($sDate);
$now = time();
$timediff = floor($now - $timestamp);


{


return date ('d-m-Y G:i', $timestamp);


}
}


Dat ik alleen datum/tijd lees en niet van bijvoorbeeld 2uur geleden enz.

Mijn volgende punt die ik nog niet voor elkaar kreeg waar Justin van de scripter persoon ook niet uit kwam.

Ik zet voorbeeld neer, want ik weet zelf ook niet hoe ik dit uitleg schrijf maar misschien zegt het voorbeeld al duidelijk welk richting ik bedoel:

Twitter zoals altijd:

Bed zoeken @ Thuis
tijd / datum
--
@piet Gaat het morgen afspraak door?
tijd / datum
--
@justin Dit is een voorbeeld twitter
tijd / datum
--
Morgen weer werken, vandaag vrije dag. @ Thuis
tijd / datum
--


Het bedoeling van mijn idee:
Bed zoeken @ Thuis
tijd / datum
--
Morgen weer werken, vandaag vrije dag. @ Thuis
tijd / datum
--

Als je het verlijkt, valt de nicknamen twitter, waar je opreageert, eruit.

Is dat mogelijk?

Er is dit stuk bij gekomen die niet werkte:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
$str = strpos($tweet[1], '@');

// En dan in de while waar de berichten uitgeladen worden direct na de {

if($str === false) {
 // echo tweet
} else {
 // doe niks.
}


Wat ik nu heb staan in mijn twitter.php


ziet nu zo eruit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
<?php
    
    // Format datetime to relative time
    function relativetime($sDate)
        {

            $timestamp    =    strtotime($sDate);
            $now        =    time();
            $timediff    =    floor($now - $timestamp);
            
            
                {

                    
                    
                    return date ('d-m-Y G:i', $timestamp);
                    
                    
                }
        }

    
    // Format text to links
    function formatlinks($text)
        {

            $text = preg_replace("#(^|[\n ])([\w]+?://[\w]+[^ \"\n\r\t< ]*)#", "\\1<a href=\"\\2\" target=\"_blank\">\\2</a>", $text);
            $text = preg_replace("#(^|[\n ])((www|ftp)\.[^ \"\t\n\r< ]*)#", "\\1<a href=\"http://\\2\" target=\"_blank\">\\2</a>", $text);
    
            $text = preg_replace("/#(\w+)/", "<a href=\"http://search.twitter.com/search?q=\\1\" target=\"_blank\">#\\1</a>", $text);
            return $text;
        }

    
    
    // Set parameters
    $userid        =    'cooltennis';
    $feed       =     'http://twitter.com/statuses/user_timeline.rss?screen_name='.$userid;
    $limit      =     10;
    $c          =     0;
    
    $ch         =    curl_init();
    $timeout     =     5;
    
    // CURL performance optimalisation
    curl_setopt ($ch, CURLOPT_URL, $feed);
    curl_setopt ($ch, CURLOPT_RETURNTRANSFER, 1);
    curl_setopt ($ch, CURLOPT_CONNECTTIMEOUT, $timeout);
    $feed         =     curl_exec($ch);
    curl_close($ch);
    
    $str = strpos($tweet[1], '@');

// En dan in de while waar de berichten uitgeladen worden direct na de {

if($str === false) {
 // echo tweet
} else {
 // doe niks.
}
    
    // Unload XML feed and display
    $twitter     =     new SimpleXMLElement($feed);
    foreach($twitter->channel->item as $entry)
        {

            $c++;
            $tweet    =    explode(':', $entry->title, 2);
            
            echo '    <div class="tweet">
                        <div class="content">
                            <a href="http://twitter.com/#!/'
.$tweet[0].'">'.$tweet[0].'</a> '.formatlinks($tweet[1]).'
                        </div>
                        <div class="bottom">
                            '
.relativetime($entry->pubDate).'
                            </br><HR STYLE="width: 100%; height: 1px; color: #000000; background-color: #000000; border: solid #000000 0px;">
                        </div>
                    </div>
                    '
;
                
                    
            
            if($c == $limit) break;
        }

    
?>
 
PHP hulp

PHP hulp

11/05/2024 10:50:45
 
Anja van Steenbrugge

Anja van Steenbrugge

15/01/2011 09:46:09
Quote Anchor link
Niemand een idee?
 

15/01/2011 10:46:31
Quote Anchor link
Wat wil je nu precies bereiken? Als ik jou voorbeeld zie is dat precies hetzelfde als wat je nu al hebt.
 
Jelmer -

Jelmer -

15/01/2011 10:49:00
Quote Anchor link
Je moet die strpos controle in je foreach-lus doen. Je mag dan controleren op strpos($tweet[1], '@') === 0 of substr($tweet[1], 0, 1) == '@' omdat alleen tweets die beginnen met een nickname een at-reply zijn. Je kan immers ook wel iets over iemand zeggen, waarbij dus de nickname ergens in het midden van de tweet komt, maar dat zijn geen at-replies, en die wil je denk ik niet weglaten.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.