Twitter timeline

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Programmeur PHP

Functie Wij zijn op zoek naar een PHP programmeur voor een leuke opdrachtgever in omgeving Alblasserdam. Heb jij altijd al willen werken bij een bedrijf dat veilige netwerkverbindingen levert door middel van veilige oplossingen? Lees dan snel verder. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Tevens

Bekijk vacature »

Back-end Programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je HBO ICT in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een ambitieuze werkgever in de regio van Breda zijn wij op zoek naar een Back-end programmeur met affiniteit met C#.NET, SQL en MS Access. Samen met team bestaand uit ware ICT professionals ben je verantwoordelijk voor het bouwen van maatwerk software voor hun klanten. Belangrijk is dat je kennis of ervaring hebt van C#.NET en SQL. Je toont een flexibele en sociale houding naar klanten toe. Je denkt in nieuwe mogelijkheden & gaat graag de uitdaging aan. Bedrijfsprofiel De

Bekijk vacature »

Senior Developer ERP Dynamics 365

Samengevat: Deze werkgever is een softwarebedrijf. Ben jij een enthousiaste developer? Heb je ervaring met ERP of Dynamic 365 bussines central? Vaste baan: ERP Applicatie Specialist ERP MBO €3.600 - €5.200 Wij houden ons als bedrijf bezig met het leveren en implementeren van het Microsoft Dynamics pakket binnen verschillende industriële sectoren. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Binnen ons open team is er een no-nonsense cultuur. Daarnaast is er veel onderling contact door de korte communicatielijnen. Het team werkt enthousiast samen om een

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een gewaardeerde werkgever in regio Oosterhout zijn wij op zoek naar een back-end developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in kaart, om

Bekijk vacature »

In-house .NET software developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende in-house development functie? Maak jij graag hét verschil m.b.t. interne automatisering? Haal jij energie uit het automatiseren van processen voor je eigen collega's? Dan hebben wij de perfecte vacature voor je! Voor een gezellig Brabants familiebedrijf, zijn wij op zoek naar een .NET software developer. Je gaat in deze zelfstandige functie werken aan de ontwikkeling van eigen applicaties & en het koppelen van deze applicaties aan de ingekocht software. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Het management team signaleert behoeftes vanuit de business. Vervolgens worden deze behoeftes uitgewerkt en geprioriteerd.

Bekijk vacature »

SQL Developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Jij gaat in deze functie aan de slag met uitdagende projecten en het creëren van maatwerk software, vooral middels SQL. Iedere klant/project is weer anders, maar dat maakt dit bedrijf en de functie erg uniek & uitdagend. Verder heb je de volgende taken: Ontwikkelen en ontwerpen van SQL databases. T-SQL wordt hierbij gebruikt als programmeer laag; Optimalisatie van query's, voor een verbeterde efficiency; Begeleiden van junior developers, mits je dit leuk vindt; Heb je meer interesse in een rol als consultant, dan is dit ook mogelijk. Je heb hier meer

Bekijk vacature »

Junior Software Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer!? Sta jij aan het begin van jouw loopbaan of heb jij misschien al enige ervaring? Vind jij het daarnaast belangrijk om jezelf constant te kunnen ontwikkelen en uitdagen? Lees dan snel verder! Voor een vooraanstaand softwarehuis in Nieuwegein ben ik op zoek naar een Junior Software Developer. De eigenaar van het bedrijf is ervan bewust dat je als junior nog een hoop kan leren, waardoor je de eerste maanden veel begeleiding en diverse trainingen krijgt. Daarna ga je samen met je collega's aan zowel kleine als grote projecten werken.

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Lead Fullstack developer

Functie omschrijving Ben jij een leergierige en ambitieuze junior developer met technische skills? Ben jij op zoek naar een werkgever die jouw de volledige vrijheid geeft om jezelf tot een volwaardige senior te ontwikkelen? Wij zijn op zoek naar een full stack developer die zich bezig wil bezig houden met het uitbreiden en verbeteren van de online webshop. Een onderdeel van jouw werkzaamheden is naast het beheren van de webshop ook om de processen en structuren te stroomlijnen. Werkzaamheden Onderhouden van de webshop (denk aan het bijhouden van de voorraad); Nieuwe functies toevoegen aan de product configurator door middel van

Bekijk vacature »

Ervaren C#.NET developer

Functieomschrijving We zijn op zoek naar een ervaren C#.NET programmeur voor een moderne werkgever in de regio Prinsenbeek. Als programmeur zal je bezig zijn met het ontwikkelen van op maat gemaakte webapplicaties voor verschillende klanten, waarbij je ervoor zorgt dat complexe processen zo goed mogelijk worden ondersteund. Je takenpakket omvat onder andere: Werken met databases en dataopslagoplossingen, implementeren van beveiligingsoplossingen en het waarborgen van de beveiliging van applicaties en gegevens, evenals het schrijven van technische documentatie en gebruikershandleidingen. Het ontwikkelen en onderhouden van C#.NET-applicaties. Bijdragen aan het ontwerp en de architectuur van softwaretoepassingen. Het schrijven van hoogwaardige en herbruikbare codes.

Bekijk vacature »

Software developer - C Sharp

Functie omschrijving Voor een opdrachtgever, met een prachtig kantoor in omgeving Wateringen zijn wij op zoek naar een software ontwikkelaar die graag werkt met C#, JAVA of Oracle. Heb jij interesse in het programmeren en ontwikkelen van software? En heb jij enige ervaring met Oracle databases en PL/SQL? Als software developer werk je met je collega's samen in een leuk en informeel team aan het (her)ontwerpen van bedrijfssystemen. Je houdt je bezig met het ontwikkelen van REST API's en je onderhoudt applicaties in Oracle PL/SQL en APEX. Vind jij het leuk om in een Agile/Scrum omgeving te werken? Wil jij

Bekijk vacature »

PHP Developer

Dit ga je doen Je werkt nauw samen met het websitebureau aan de ontwikkeling en optimalisering van het internationale platform; Je ziet nieuwe webshops op en voert optimalisaties door; Je bouwt aan technische, functioneel en commercial resultaat; Je vindt het leuk om zelfstandig binnen een internationale organisatie te werken, maar krijgt ook energie om samen met collega's te werken. Hier ga je werken Voor een bedrijf in de regio Rotterdam zijn wij opzoek naar een PHP Developer. Je wordt onderdeel van het communicatieteam en gaat je bezighouden met het optimaliseren van de website van dit internationale bedrijf. Je schakelt veel

Bekijk vacature »

Android developer

De functie Schiphol is een plek om te reizen, te verblijven en te werken. Door middel van data en technologie richten we op al deze gebieden het leef- en werkklimaat optimaal in en zorgen we voor een slimmere en efficiëntere operatie. Wij ontwikkelen nieuwe producten en diensten vanuit de wensen en behoeften van onze klanten, voorspellen passagier flows en testen digitale oplossingen om rijen en andere pijnpunten in het proces te verminderen. Met slimme feedback van sensortechnologie maken we zelfs data van toiletten en stoelen inzichtelijk en bruikbaar. Het Commercial Platform bestaat uit multidisciplinaire teams met een end-2-end verantwoordelijkheid voor

Bekijk vacature »

Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Zelfstandige applicatie ontwikkelaar gezocht voor familiair bedrijf in omgeving Capelle ad Ijssel Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! Een deel van jouw werkzaamheden: Onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werken aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkelen en implementeren van MS PowerApps en Power BI.

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »
Jelle Hi

Jelle Hi

08/02/2013 18:11:09
Quote Anchor link
Hoi allemaal,

Ik ben op dit moment bezig met een 'Social Home' voor mijn radiostation, ik wil hierin een blokje hebben die de tweets van de omroep toont, en de mentions. De tweets krijg ik voor elkaar maar de mentions niet.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
$(document).ready(function() {
    // json call to twitter to request tweets containing our keyword, in this case 'sheffield'
    $.getJSON("http://search.twitter.com/search.json?q=bfmstudio&callback=?", function(data) {
        // loop around the result
        $.each(data.results, function() {
            var text = this.text;
    
            if(text.charAt(0) != '@') {
                // construct tweet and add append to our #tweets div
                var tweet = $("<div></div>").addClass('tweet').html(text);
                // analyse our tweet text and turn urls into working links, hash tags into search links, and @replies into profile links.
                tweet.html('<div class="content">' +
                    tweet.html()
                    .replace(/((ftp|http|https):\/\/(\w+:{0,1}\w*@)?(\S+)(:[0-9]+)?(\/|\/([\w#!:.?+=&%@!\-\/]))?)/gi,'<a href="$1">$1</a>')
                    .replace(/(^|\s)#(\w+)/g,'$1<a href="http://search.twitter.com/search?q=%23$2">#$2</a>')
                    .replace(/(^|\s)@(\w+)/g,'$1<a href="http://twitter.com/$2">@$2</a>')
                    + '<br /><a href="http://www.twitter.com/' + this.from_user + '/status/' + this.id_str + '" class="view" target="_blank">' + $.timeSinceTweet(this.created_at) + '</a></div>'
                    )
                    .prepend('<a href="http://www.twitter.com/' + this.from_user + '" target="_blank"><img src="' + this.profile_image_url + '" width="48" height="48" /></a>')
                    .appendTo('#tweets')
                    .fadeIn();
            }
        });
    });
});

(function($) {
    $.timeSinceTweet = function(time) {
        var date = new Date(time);
        var diff = ((new Date()).getTime() - date.getTime()) / 1000;
        var day_diff = Math.floor(diff / 86400);
        
        if (day_diff < 0 || day_diff >= 31 || isNaN(day_diff)) {
            return "Toon tweet";
        }
        
        if(day_diff == 0) {
            if(diff < 60) {
                return Math.ceil(diff) + " seconden geleden";
            }
            else if(diff < 120) {
                return "1 minuut geleden";
            }
            else if(diff < 3600) {
                return Math.floor( diff / 60 ) + " minutes ago";
            }
            else if(diff < 7200) {
                return "1 uur geleden";
            }
            else if(diff < 86400) {
                return Math.floor( diff / 3600 ) + " hours ago";
            }
        }
        
        if(day_diff == 1) {
            return "Gisteren";
        }
        else if(day_diff < 7) {
            return day_diff + " dagen geleden";
        }
        else if(day_diff < 31) {
            return Math.ceil( day_diff / 7 ) + " weken geleden";
        }
        else {
            return "Toon Tweet";
        }    
    }
})(jQuery);


Ik heb zelf weinig verstand van Javascript dus ik hoop dat iemand kan helpen!?! :)
 
PHP hulp

PHP hulp

11/05/2024 15:31:45
 
Kris Peeters

Kris Peeters

11/02/2013 14:38:59
Quote Anchor link
Leg eens uit wat je precies nodig hebt.

- Als je dit stuk vervangt, krijg je - van elke tweet - de mentions nog eens appart te zien.
Maar ik weet niet of je zo iets bedoelt.

- Lijn 8 in jouw code snap ik niet (ik heb ze uitgeschakeld). Waarom zou je de tweets die beginnen met @ anders behandelen dan de andere?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
...
         // loop around the result
         $.each(data.results, function() {
            var text = this.text;
            if(1 || text.charAt(0) != '@') {  // dit is mijn manier om deze lijn code te omzeilen, voorlopig
                // we leze de mentions die verbonden zijn aan deze tweet
                var mentions = this.entities.user_mentions;
                var mentionsString = "";
                for (var j=0; j<mentions.length; j++) {
                    mentionsString += ' <span>@' + mentions[j].name + '</span> '; // voel je vrij om dit anders te formatteren
                }
                // construct tweet and add append to our #tweets div
                var tweet = $("<div></div>").addClass('tweet').html(text);
                // analyse our tweet text and turn urls into working links, hash tags into search links, and @replies into profile links.
                tweet.html('<div class="content">' +
                    tweet.html()
                    .replace(/((ftp|http|https):\/\/(\w+:{0,1}\w*@)?(\S+)(:[0-9]+)?(\/|\/([\w#!:.?+=&%@!\-\/]))?)/gi,'<a href="$1">$1</a>')
                    .replace(/(^|\s)#(\w+)/g,'$1<a href="http://search.twitter.com/search?q=%23$2">#$2</a>')
                    .replace(/(^|\s)@(\w+)/g,'$1<a href="http://twitter.com/$2">@$2</a>')
                    + '<br /><a href="http://www.twitter.com/' + this.from_user + '/status/' + this.id_str + '" class="view" target="_blank">' + $.timeSinceTweet(this.created_at) + '</a>'
                    +'</div>'
                    + mentionsString
                    )
                    .prepend('<a href="http://www.twitter.com/' + this.from_user + '" target="_blank"><img src="' + this.profile_image_url + '" width="48" height="48" /></a>')
                    .appendTo('#tweets')
                    .fadeIn();
            }
        });
...
 
Jelle Hi

Jelle Hi

11/02/2013 17:33:56
Quote Anchor link
Sorry dat ik wat onduidelijk was!

Ik wil de mentions van een bepaald account zien, dus niet de mentions per tweet omdat we luisteraars iets te twitteren met @BFMSTUDIO

Het is trouwens een script van internet, omdat ik niet thuis ben in javascript.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

11/02/2013 17:37:19
Quote Anchor link
Ondanks het geen elegante oplossing is, is dit geen beter alternatief? Het is wel in PHP:
http://www.brightcherry.co.uk/scribbles/php-show-your-latest-tweet-on-your-website-with-php/
 
Jelle Hi

Jelle Hi

11/02/2013 17:39:25
Quote Anchor link
Dat is leuk voor 1 tweet (of meerdere denk ik) van een bepaald account te laten zien, alleen ik wil de mentions van een account laten zien! Of is dat wel mogelijk met dat script?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

12/02/2013 09:27:32
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.