Twitter

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je aan de slag met het door ontwikkelen van de interne software. Zij maken gebruik van een CRM, wat door de hele organisatie gebruikt wordt. Andere taken: Je gaat het CRM-systeem door middel van PHP verder ontwikkelen; Verder bouw je verschillende API's en koppelingen tussen systemen; Ook ga je collega's ondersteunen bij vragen over de software en applicaties; Deelnemen aan overleggen met het development team; Bij interesse is er de mogelijkheid om junioren te gaan begeleiden. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf is actief binnen de telecombranche. Het hoofdkantoor zit in regio van Den Bosch en er

Bekijk vacature »

PHP Back-end Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Starter Werklocatie: Nijmegen Vacature ID: 13633 Introductie OUr client develop websites, webshops, and digital environments that are used by many visitors daily. They are seeking an experienced PHP-Developer Back-end to join the team. If you're looking for a position where you can tackle challenging, innovative, and multidisciplinary ICT projects and make a difference, this vacancy might be for you! Functieomschrijving As a PHP developer, you'll develop websites and digital environments used by many visitors daily. You'll work as a back-end developer and want to continuously develop in this field. You can work independently and efficiently,

Bekijk vacature »

Ervaren PHP Developer

Functieomschrijving PHP Developer met brede ervaring gezocht! Ben jij een Full Stack PHP Developer met brede ervaring die toe is aan een volgende stap? Lees dan snel verder! Voor onze eindklant in de regio Nunspeet zijn wij op zoek naar een ervaren PHP Developer die het IT Team van deze organisatie gaat versterken. Wij zoeken een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die er voor gaat zorgen dat deze innovatieve organisatie de volgende stap gaat maken. Om deze functie goed uit te kunnen voeren moet je communicatief goed zijn en in staat zijn om zelfstandig problemen op te lossen. Daarnaast bestaat

Bekijk vacature »

Belastingdienst - Freelance Applicatieontwikkelaar

Startdatum: 01.06.2023 Richttarief: €65,00 - €75,00 Duur van de opdracht: 6 maanden Uren per week: 36 Taal: Nederlands vereist! Gelieve in het Nederlands te solliciteren. Hybride. Kantoordagen in Utrecht, incidenteel in Apeldoorn Functieomschrijving: De afdeling IV – Generieke Voorzieningen – Interactie Online is onderdeel van de keten Interactie. De missie van de keten is: “het faciliteren van de interactie met alle burgers, bedrijven en hun vertegenwoordigers om hen in staat te stellen aan hun fiscale verplichtingen te voldoen en aanspraak te maken op hun rechten.” De afdeling Interactie Online heeft een belangrijke bijdrage binnen deze keten. Dit door het ontwikkelen

Bekijk vacature »

Delphi Programmeur

Functie omschrijving Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in kantoor-bedrijfssoftware en zit gevestigd in omgeving Numansdorp. Als programmeur ben jij bij dit bedrijf met het volgende bezig; Je vertaalt technische en functionele ontwerpen naar kwalitatieve software. Je ontwikkelt, ontwerpt en test software. Je maakt daarbij veel gebruik met de volgende tools & technologieën: Delphi 10.3 (Rio), QuickReport 6. Je krijgt in deze rol veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Je levert projecten van A - Z op, en werkt daarbij projectmatig en gestructureerd. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf richt zich op maatwerk software oplossingen. Deze software oplossingen worden ingezet in de financiële branche. Het betreft een

Bekijk vacature »

No-Code Betty Blocks ontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving Wil jij de bedrijfsprocessen van klanten revolutionair digitaliseren en optimaliseren zonder beperkt te worden door programmeertalen? Kom werken bij een snelgroeiende en professionele organisatie met een gezonde dosis humor en veel vrijheid om jezelf te ontwikkelen. Als No-Code Betty Blocks ontwikkelaar werk je vanuit ons kantoor in het hart van Nederland, je thuiswerkplek of op locatie bij de klant. We faciliteren de juiste trainingen en ondersteuning zodat je een echte Betty Blocks expert wordt. Naast het werk zijn er bij ons bijzondere events, zoals een jaarlijkse zeildag, een zomerse barbecue en een knus kerstdiner om de grillige maanden door

Bekijk vacature »

Medior/Senior Front-end Developers gezocht (Utrech

Functie Het team bestaat uit 10+ gespecialiseerde (veel senior) front-end ontwikkelaars en ontwerpers die werken aan projecten voor klanten van verschillende groottes (kan twee jaar bezig zijn met 1 klant). Je helpt klanten met ingewikkelde front-end vraagstukken, hierbij kun je denken aan: UX/UI design, CI/CD, architectuur en integratie met back-end systemen. De werkzaamheden verricht je op locatie bij de klant, dit is vaak in de Randstad. De organisatiestructuur is plat en er heerst een informele sfeer, zo kun je met vragen dus terecht bij de directie. Er wordt veel nadruk gelegd op het bevorderen van persoonlijke ontwikkeling door middel van

Bekijk vacature »

Back end developer PHP, Laravel

Functie Jij komt te werken in ons webdevelopment team, wat bestaat uit 8 ervaren collega’s. Hiernaast hebben wij nog een team van 2 ontwikkelaars die aan native applicaties werken. Bij ons zijn er korte lijntjes en er hangt een gezellige informele werksfeer. Maar het belangrijkste is natuurlijk dat je aan geweldige applicaties zult gaan werken! Wij willen als organisatie niet te groot worden, we willen gewoon toffe dingen maken. Onze techstack bestaat momenteel uit: PHP, Laravel, Javascript, Typescript, Git, MySQL, Java, Kotlin, Xamarin. Samen met ons ga jij zorgen dat we puik werk leveren! Waarbij je bij elke fase in

Bekijk vacature »

Front-End Developer

Als Front-End Developer bij Coolblue verbeter je de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Wat doe je als Front-End Developer bij Coolblue? Als Front-end Developer werk je aan de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Je vindt het leuk om samen te werken met de UX designer om stories op te pakken. Je krijgt energie van het bedenken van creatieve oplossingen en presenteert dit graag binnen het team. Daarnaast ben je trots op je werk en verwelkomt alle feedback. Ook Front-end Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

3D BIM Add-on Developer

Als 3D BIM add- on ontwikkelaar bij KUBUS ontwikkel je add-ons (BCF Managers genaamd) voor de toonaangevende building information modeling (BIM) programma's Revit, Navisworks, Archicad, AutoCAD en Tekla Structures. BCF Managers maken gegevensoverdracht mogelijk tussen BIM-software en BIMcollab. Je werkt zowel aan de front- als aan de back-end. Als softwarebedrijf bevindt KUBUS zich in een unieke positie. We bouwen aan onze eigen producten die wereldwijd door tienduizenden gebruikers worden gebruikt. Ons bedrijf heeft precies de juiste grootte: groot genoeg om echt impact te maken in de markt, maar klein genoeg om als individuele ontwikkelaar invloed uit te kunnen oefenen en

Bekijk vacature »

Java Developer

Functieomschrijving Are you an experienced Java Developer who wants to be challenged? Then this is your job! As a Java Developer, you are co-responsible for building custom applications within our extensive IT landscape. Development takes place on both the back-end side (Spring/JEE). Together with the IT department, you are responsible for the daily adjustments and expansions of our IT systems. In addition, you will work in small scrum teams using the Agile methodologies. Besides the realization of our in-house systems, you are responsible for the roll-out of the application (version) as well as the operational support after going live. Team

Bekijk vacature »

Frontend Developer

Dit ga je doen Door ontwikkelen van het online platform Deel uitmaken van verschillende ontwikkelteams Meedenken over UI/UX vraagstukken Uitdragen van Front-end binnen de organisatie Hier ga je werken Deze organisatie, gevestigd in de omgeving van Amsterdam, is een grote onderwijs instelling met meerdere vestigingen en een groot aantal studenten. Zo telt deze organisatie +/- 35.000 gebruikers. Bij deze organisatie staat jouw ontwikkeling centraal en is er veel ruimte voor eigen initiatieven. In samenwerking met jouw team ga jij de online omgeving verder ontwikkelen. In de rol van Front end Developer zal jij 50% van jouw tijd werken in het

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een echt familiebedrijf in de omgeving van 's-Hertogenbosch ben ik op zoek naar een Software Developer. Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is

Bekijk vacature »

Node.js developer looking for a challenging consul

Functie Under the guidance of 3 account managers, one of whom will be your point of contact within your expertise, you will start working for various clients. He or she will help you find a suitable and challenging assignment. Naturally, they will take your situation, experience and (technical) ambitions into account. The assignments last one to two years on average. This allows you to really commit to a project and make an impact as a consultant. Besides the assignment, you will regularly meet your colleagues from the IT department to share knowledge or discuss new trends, for example. Master classes

Bekijk vacature »
 - Diov  -

- Diov -

06/05/2012 14:37:24
Quote Anchor link
Beste,
ik zou graag de berichten ophalen van enkele tweets.
Hoe doe ik dit het best? xml?

Het zouden de laatste 2 moeten zijn.
Ik dacht om ze misschien anders op te roepen, in mijn database te plaatsen?
Of hoe zouden jullie het doen?

Ik zou het in mijn eigen layout moeten kunnen doen.
Weet niet of dit lukt met de API.
Zal nog even verder zoeken.

Dem
 
PHP hulp

PHP hulp

11/05/2024 12:47:35
 
Eddy E

Eddy E

06/05/2012 14:48:34
Quote Anchor link
Zijn de tweets van jezelf of een andere vaste gebruiker?
En welke berichten van welke tweet (is dat niet hetzelfde???) wil je ophalen?

Met de API kan je in theorie alles binnenhalen wat je nodig hebt.
Die zou ik NIET dubbel opslaan in je eigen database (tenzij je niet vaak nieuwe tweets hebt), maar gewoon elke keer via de API ophalen.
Zo blijft het recent.

Eigen opmaak is altijd goed te fixen.
Op http://www.zundappforum.com/portal.php heb ik gebruik gemaakt van een script (zie broncode) en daarvan met inline-css en wat !important;'s mijn eigen draai eraan gegeven.
Geen moeite en werkt direct en live (dus wordt ook ververst na zoveel seconden)
 
 - Diov  -

- Diov -

06/05/2012 15:01:10
Quote Anchor link
Als ik op twitter ga, dan kan ik zelf tweets schrijven op me eigen pagina maar andere kunnen dit ook.

Ik vind ook niet echt de API om die berichten op te halen, mijn engels is niet zo goed maar ik denk dat het dit is:
https://dev.twitter.com/docs/embedded-tweets

Wat betekent embedded trouwens? Op vertalingsites vind ik niet de juiste vertaling.
Of is het die site misschien?
https://dev.twitter.com/docs/anywhere/welcome

Ik heb naar de inline css gekeken en kan er misschien iets uit leren.
Dem

Toevoeging op 06/05/2012 15:05:08:

Via dat in je broncode heb ik jouw tweets opgehaald.
Nu snap ik het.

Alleen daar enkele vraagjes over.
bij: search: '#zundappforum OR #zundapp'.

Daar kan ik ook @twitter OR #twitter van maken?

Bij: subject: '#zundapp op Twitter',
Waarom een onderwerp?



Toevoeging op 06/05/2012 15:07:28:

Nog iets,
om de hoeveel seconden wordt hij herladen?

Ik heb mijn twitter daar nu in aangepast en nu kom ik op het probleem dat bij twitter mijn pagina overbelast is?
 
Joey Drieling

Joey Drieling

06/05/2012 15:21:57
Quote Anchor link
Dem Ian op 06/05/2012 15:01:10:
Wat betekent embedded trouwens? Op vertalingsites vind ik niet de juiste vertaling.


Embedded = geïntegreerd, ingevoegd, ingelaaden. Als je iets embedded voeg je iets in een video van youtube of een applicatie etc.
Gewijzigd op 06/05/2012 15:23:14 door Joey Drieling
 
Joakim Broden

Joakim Broden

06/05/2012 15:22:28
Quote Anchor link
Ik zou 1x in de zoveel tijd tweets ophalen en dan opslaan in je database. Aangezien je twitter maar 125 per uur of dergelijke mag ophalen. Het voordeel van database is dat je niet elke keer twitter api hoeft te gebruiken en dus sneller je website laden. Ook heb je volledige controlle over de tweets, welke wil je wel op je website etc, of stel twitter is een keer offline of dergelijke dan eb je tenminste al je laatste tweets op je website.
 
 - Diov  -

- Diov -

06/05/2012 15:35:30
Quote Anchor link
Ik kan ze wel ophalen via de appi, maar hoe moet ik ze dan voorbeeld ophalen als tekst.

In mijn database kan ik wel stoppen en dan met een cronjob.
Misschien elke 30 in plaats van elk uur.
 
Joakim Broden

Joakim Broden

06/05/2012 16:00:04
Quote Anchor link
hoeft geen Cronjob... Gewoon ophalen als iemand de site bezoekt, als iemand site bezoekt maak je sessie aan met de laatste tijd dat hij of zij tweets heeft opgehaald.
 
 - Diov  -

- Diov -

06/05/2012 19:07:37
Quote Anchor link
Oh ok,
maar hoe zou je die dan ophalen?
 
Toine vd P

Toine vd P

06/05/2012 19:14:08
Quote Anchor link
Dag Dem Ian,

je zou ze op kunnen halen op basis van de RSS feed dit bij het kanaal hoort;

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
<?
$username
= 'harrysally';
$url = sprintf("http://twitter.com/statuses/user_timeline/%s.rss", $username);
if ($rss = @file_get_contents($url)) {
    $xml = @simplexml_load_string($rss);
    if ($xml !== false) {
        if (is_array((array)$xml->channel->item) && count((array)$xml->channel->item)) {
            foreach ((array)$xml->channel->item as $tweet) {
                print date('Y-m-d H:i:s',strtotime($tweet->pubDate));
                print $tweet->description;
                print '<hr />';
            }
        }
else {
            print "Channelitems node lijkt leeg";
        }
    }
else {
        print "XML gaf geen geen geldige string terug";
    }
}
else {
    print "Geen (geldig) RSS formaat";
    exit;
}

?>


Maar ik zou persoonlijk gebruik maken van de @api, op die manier heb je de load ook van je systeem af. Bovenstaande broncode is dan ook niet "zuinig".

Suc6!
Gewijzigd op 06/05/2012 19:14:34 door Toine vd P
 
 - Diov  -

- Diov -

06/05/2012 20:24:09
Quote Anchor link
Dit is het hoe het eruit ziet online.

Afbeelding
Dit kan dus makelijk via de widget denk ik.

Dus 2 containers.
Dit is de layout:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
                            <div id="twitter">
                            
                                <div class="twitter_header">
    <span class="twitterTitle">Twitter</span>
    <span class="twitterHash">@Beursspel</span>
</div>
<div class="twitter_wrapper">
    <div class="twitter_sr_account">
        <div class="twitterBox_account">
               <div class="twitterBoxRepeat_account">
                    <div class="myHiddenTwitterData_account">
                        <div class="twitter_min_items_account">0</div>
                        <div class="twitter_max_items_account">1</div>
                        <div class="twitter_search_account">from:@Beursspel</div>
                         
                        <div class="twitter_userLoggedIn_account">0</div>
                    </div>
                    <div id="twitterMaxOverflow_account">
                        <div class="twitterBoxInner_account"></div>
                    </div>
               </div>
              
          
        </div>
    </div>
    <div class="twitter_header2">
        <span class="twitterTitle">Twitter</span>
        <span class="twitterHash">#Beursspel</span>
    </div>
    <div class="twitter_sr">    
        <div class="twitterBox">
               <div class="twitterBoxRepeat">
                    <div class="myHiddenTwitterData">
                        <div class="twitter_min_items">0</div>
                        <div class="twitter_max_items">10</div>
                        <div class="twitter_search">#Beursspel</div>
                        
                        <div class="twitter_userLoggedIn">0</div>
                    </div>
                    <div id="twitterMaxOverflow">
                        <div class="twitterBoxInner"></div>
                    </div>
               </div>
              
          
        </div>
    </div>
</div>
<span class="joinCon"><a href="http://twitter.com/#search?q=Beursspel" target="_blank">Join the conversation</a></span>


Hoe zou ik ze het best inladen.
Met de appi kan dit maar die style zal het moeilijkste zijn.

Edit:
#twitter .twitterTweet, #twitter .twitterTweet_account {margin:4px 0;float:left;}
#twitter .tweetPhoto, #twitter .tweetPhoto_account{width:30px; height:30px; margin:0 10px 3px 0; float:left;}
#twitter .twitterRow, #twitter .twitterRow_account{width:144px;float:left;}
#twitter .tweetProfile,#twitter .tweetProfile_account {color:#00a4ee;line-height:29px;float:left;}
#twitter .tweetInfo, #twitter .tweetInfo_account{font-size:7pt; }
#twitter a {color:#00A4EE;text-decoration:underline;}
#twitter a:hover {text-decoration:none;}
#twitter .joinCon a {position:absolute;bottom:20px;right:22px;font-size:9pt;color:#005693;text-decoration:none;float:left;}
#twitter .joinCon a:hover {text-decoration:underline;}

Dit is de twitter.
En ik had ook al een script op phphulp gevonden:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
<?php

    //////////////////////////////////////////////
    //        TWITTER WIDGET VERSION 1.2.1        //
    //        Justin Streuper | streuper.com        //
    //////////////////////////////////////////////

    
    $username        =    'Beursspel'; // gebruikersnaam
    $tweetCount        =    1; // aantal tweets
    $twitterFeed     =     'http://api.twitter.com/1/statuses/user_timeline/'.$username.'.xml?count='.$tweetCount;
    
    function
timeAgo($timestamp)
        {

            $timestamp    =    strtotime($timestamp);
            $now        =    time();
            $timediff    =    floor($now - $timestamp);
            
            switch(true)
                {
                    case (
$timediff < 60):
                    return $timediff.' seconds ago';
                    
                    case(
$timediff >= 60 && $timediff < 3600):
                    return floor($timediff/60).' minutes ago';
                    
                    case(
$timediff >= 3600 && $timediff < 7200):
                    return floor($timediff/3600).' hour ago';
                    
                    case(
$timediff >= 7200 && $timediff < 86400):
                    return floor($timediff/3600).' hours ago';
                    
                    case(
$timediff >= 86400 && $timediff < 172800):
                    return floor($timediff/86400).' day ago';
                    
                    case(
$timediff >= 172800 && $timediff < 602800):
                    return floor($timediff/86400).' days ago';
                    
                    case(
$timediff >= 602800 && $timediff < 1209600):
                    return floor($timediff/602800).' week ago';
                    
                    case(
$timediff >= 1209600 && $timediff < 3026000):
                    return floor($timediff/602800).' weeks ago';
                    
                    default:

                    return date('d-m-Y H:i', $timestamp);
                }
        }

        
    
    function
makeLinksClickable($text)
        {

            $text = preg_replace("#(^|[\n ])([\w]+?://[\w]+[^ \"\n\r\t< ]*)#", "\\1<a href=\"\\2\" target=\"_blank\">\\2</a>", $text);
            $text = preg_replace("#(^|[\n ])((www|ftp)\.[^ \"\t\n\r< ]*)#", "\\1<a href=\"http://\\2\" target=\"_blank\">\\2</a>", $text);
            $text = preg_replace("/@(\w+)/", "<a href=\"http://www.twitter.com/\\1\" target=\"_blank\">@\\1</a>", $text);
            $text = preg_replace("/#(\w+)/", "<a href=\"http://search.twitter.com/search?q=\\1\" target=\"_blank\">#\\1</a>", $text);
            return $text;
        }

    
    $twitterCurl =     curl_init();
                    curl_setopt($twitterCurl, CURLOPT_URL, $twitterFeed);
                    curl_setopt($twitterCurl, CURLOPT_RETURNTRANSFER, TRUE);
    $twitter     =    curl_exec($twitterCurl);
    $tweets     =    new SimpleXMLElement($twitter);
    
    foreach ($tweets->status as $tweet)
        {

            echo    '<div class="tweet-container">';
            echo        '<div class="tweet-user-image">';
            echo            '<img src="'.$tweet->user->profile_image_url.'" alt="" />';
            echo        '</div>';
            echo        '<div class="tweet-username">';
            echo            '<a href="http://www.twitter.com/'.$tweet->user->screen_name.'">'.$tweet->user->name.'</a>';
            echo        '</div>';
            echo        '<div class="tweet-message">';
            echo            makeLinksClickable($tweet->text);
            echo        '</div>';
            echo        '<div class="tweet-post-datetime">';
            echo            timeAgo($tweet->created_at);
            echo            '<br />';
            echo        '</div>';
            echo    '</div>';
            
        }

    
    curl_close($twitterCurl);
?>
Gewijzigd op 06/05/2012 20:26:25 door - Diov -
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

06/05/2012 21:01:12
Quote Anchor link
Als je het via PHP inlaadt, dan zou ik wel een AJAX-request gebruiken.
 
 - Diov  -

- Diov -

07/05/2012 07:55:59
Quote Anchor link
Ik heb momenteel een goede site gevonden die tweets kan aanpassen aan de layout enzo.
Ik ga er vanavond wat aan werken.
De site is de volgende:

http://www.smashingmagazine.com/2009/03/02/twitter-web-designer-and-developer-toolbox-api-and-tutorials/
 
Chris PHP

Chris PHP

07/05/2012 08:11:28
Quote Anchor link
Ik heb zelf een 'scriptje' geschreven voor een zogenaamde 'twitter feed'

Dit haald gewoon de tweets op van een account en displayed ze (inclusief de @ links voor gebruikersnamen), je kunt het limiteren tot het aantal tweets wat je zelf wilt.

Tevens is dit allemaal te maken met de originele Twitter API, echter moet je wel de oAuth goed opzetten en dus de 'key' van dat Twitter account hebben.

Als je wil kan ik dat scriptje wel even plaatsen mocht je er zelf niet uitkomen. Ik laat ze meestal doormiddel van <marquee></marquee> voorbij scrollen, aangezien ik meestal 5 tot 10 Tweets voorbij laat komen.
Gewijzigd op 07/05/2012 08:12:59 door Chris PHP
 
 - Diov  -

- Diov -

07/05/2012 18:01:46
Quote Anchor link
Ik zoek wel nog wel een voorbeeldje.
Maar ik roep er 1 van de @Twitterkaneel en 1 van #Twitterkanaal op.

Die wil ik dan in een box zetten.
Alvast bedankt.
 
Chris PHP

Chris PHP

08/05/2012 07:25:55
Quote Anchor link
Dat is geen probleem, zolang jij de oAuth key kunt bemachtigen van het account moet dat gewoon werken.
 
 - Diov  -

- Diov -

08/05/2012 17:47:39
Quote Anchor link
Het is mijn eigengemaakt account dus ik kan eraanraken.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.