type = "file" opsturen naar email?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Osman efeler

osman efeler

29/01/2015 15:48:45
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?php
<form enctype="multipart/form-data" action="po.php" method="POST">
<
input type="hidden" name="MAX_FILE_SIZE" value="100000" />
<
input name="uploadedfile" type="file" /><br />
<
/br>
Klik op de knop <b> Verzend.</b>
<
/br>
<
/br>
<
input type="submit" value="Verzend" />
<
/form>
?>


Dit stukje code staat op mijn pagina "po.html". Hoe kan ik ervoor zorgen dus op "po.php" dat wanneer er een bestand hier upgeload word die direct naar mijn mail word gestuurd? Dus stel je voor ik ga een bestandje uploaden via dit stukje code, dan moet hij ook direct doorgestuurd worden naar mijn e-mail.
 
PHP hulp

PHP hulp

14/05/2024 23:39:32
 
Peter  Flos

Peter Flos

29/01/2015 15:54:52
Quote Anchor link
Kijk eens naar PHPMailer
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

29/01/2015 15:55:19
Quote Anchor link
Dit doe je met Google.

Hierbij kun je trouwens beter gebruik maken van een library, in plaats van het wiel (weer) opnieuw uit te vinden.

Dit doe je ook weer met Google.

Eigenlijk doe je alles met Google :).
 
Osman efeler

osman efeler

30/01/2015 08:54:48
Quote Anchor link
Jongens dit helpt mij niet echt. Kan een van jullie mij uitleggen hoe het in php moet? Dus HTML heb ik al.
 
- wes  -

- wes -

30/01/2015 09:47:00
Quote Anchor link
Kijk naar een oplossing als mandrill (mandrill.com). Handelen de mail voor je af en hebben simpel te implementeren voorbeelden van code.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

30/01/2015 10:14:53
Quote Anchor link
Doe gewoon niet moeilijk. Controleer eerst of je formulier verstuurd is (lees je vorige topic maar even terug). Gebruik dan PHPmailer:

Hier vind je een voorbeeldscript:
http://phpmailer.worxware.com/?pg=examplebmail

je moet wel eerst het bestand al geupload hebben naar de server, maar dat is niet zo heel lastig, gezien de gegeven tutorials daarvan.
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

30/01/2015 10:16:56
Quote Anchor link
Wat lukt er niet met de code van tizag? Wat heb je tot nu toe ?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.