ubb parser fout

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Zelfstandige applicatie ontwikkelaar gezocht voor familiair bedrijf in omgeving Rotterdam! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! Binnen deze rol houdt jij je met het volgende bezig: Onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werken aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkelen en implementeren van MS PowerApps

Bekijk vacature »

PHP developer (Symfony, Doctrine)

Functie Als PHP developer wordt er een hoge mate van zelfstandigheid verwacht, maar ook dat je goed opereert in een team waar kennis wordt gedeeld en dingen als codereviews erg veel voorkomen. Kwaliteit staat voorop, mede hierom werken ze bijvoorbeeld zonder echte deadlines in hun sprints. De SaaS-applicatie wordt volledig ontwikkeld in PHP en Symfony. De module bestaat uit een stuk informatie verrijking en intelligentie wat resulteert in een medische check. De logica wordt daarom in de code geïntrigeerd. Je bent onder andere bezig met complexe databases waar meer dan 80.000 medicijnen op verschillende niveaus in staan, die maandelijks worden

Bekijk vacature »

Android developer

De functie Schiphol is een plek om te reizen, te verblijven en te werken. Door middel van data en technologie richten we op al deze gebieden het leef- en werkklimaat optimaal in en zorgen we voor een slimmere en efficiëntere operatie. Wij ontwikkelen nieuwe producten en diensten vanuit de wensen en behoeften van onze klanten, voorspellen passagier flows en testen digitale oplossingen om rijen en andere pijnpunten in het proces te verminderen. Met slimme feedback van sensortechnologie maken we zelfs data van toiletten en stoelen inzichtelijk en bruikbaar. Het Commercial Platform bestaat uit multidisciplinaire teams met een end-2-end verantwoordelijkheid voor

Bekijk vacature »

Als PHP developer bijdragen aan beter onderwijs?

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een PHP developer die mee gaat werken aan de (door)ontwikkeling van de producten en zo helpt aan de uitvoering van hun ontwikkelprojecten. Je komt te werken binnen hun development team bestaande uit 6 ontwikkelaars. Ze staan zowel open voor meer junior als medior/senior developers. Je kunt snel veel verantwoordelijkheid krijgen en doorgroeien binnen het bedrijf. Bovendien ben je betrokken bij het bepalen van de product roadmap en de inbreng van (nieuwe) technologieën. De applicaties waaraan je werk worden gebruikt op onderwijsinstellingen door heel Nederland. De tech-stack bestaat voornamelijk uit Laravel (PHP), Vue.js en

Bekijk vacature »

Lead C++ Developer

The role of Lead C++ Developer As Lead C++ Developer at KUBUS you will be responsible for the implementation design of requirements and the software architecture of the desktop applications of BIMcollab, our platform for 3D model validation and issue management aimed at improving the quality of 3D building design models. Better 3D models lead to better buildings, thus contributing to the sustainability of the built environment with smarter use of materials, less waste and energy-efficient buildings. A good user experience is of paramount importance to us; we go for innovation and quality in our development. In your role as

Bekijk vacature »

Fullstack developer - medior

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie willen werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Ridderkerk zijn wij op zoek naar versterking voor op de afdeling Software Development! Als Fullstack developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Werkzaamheden Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met

Bekijk vacature »

Productontwikkelaar Food

Wat ga je doen Als Productontwikkelaar Food ga je nieuwe producten ontwikkelen en bestaande producten verbeteren. Je bent hierbij betrokken bij het gehele proces: van productconcept naar proefreceptuur, het realiseren va het product (op kleine schaal) en het testen van producten in een productieomgeving. Verder: Bewaak je de status van verschillende fases van productontwikkeling en lever je tijdig de benodigde data aan Ben je bezig met de optimalisatie van oude en nieuwe recepturen Begeleid of organiseer je proefsessies (sensorisch onderzoek) in het team en/of bij klanten Onderhoud je contacten met de klanten, leveranciers van grondstoffen e.a. externe partijen Houd je

Bekijk vacature »

Junior Developer Low-code

Dit ga je doen Low-code ontwikkeling van software voor landelijk bekende organisaties; Samenwerken in een team van 10 collega's; Opleveren van mooie eindproducten, middels de Agile methodiek; Direct contact met de eindklant over de gewenste oplossingen. Hier ga je werken Als startende IT-professional kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet discreet en veilig verwerkt worden. De processen die hierbij horen worden door het IT team vormgegeven.

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar Centrale Monitoring

Ontwikkelaar centrale Monitoring Functieomschrijving Wil jij een bijdrage leveren aan het onderhoud, opzetten en ontwikkelingen van technologieën van SSC-ICT, een van de grootste ICT-dienstverleners van en voor de Rijksoverheid? Je komt als monitorspecialist te werken bij team Operations Management Services. Dit team werkt aan het stabiliseren en waarborgen van een betrouwbare monitoromgeving voor 7 ministeries. Jij begeleidt het implementatieproces van de te monitoren technologieën, onder andere via management packs, connectoren en API's. Je hebt hiervoor veel contact met interne en externe klanten, die hun wensen op het gebied van monitoring aan jou doorgeven. Je beoordeelt deze wensen en komt met

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar MS Dynamics 365 Projecten

Samengevat: Deze werkgever is de kwaliteitsdienst in de tuinbouwsector. Ben jij een ervaren ontwikkelaar? Heb jij ervaring met Ms Dynamics 365 BC? Vaste baan: Ontwikkelaar Ms Dynamics 365 BC ICT MBO 3.500 - 5.000 Ontwikkelaar Ms Dynamics 365 BC Ons bedrijf bewaakt en bevordert de kwaliteit van producten, processen en ketens in de tuinbouw. Wij kenmerken zich door openheid, ruimte voor initiatief, collegialiteit en zelfontplooiing. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Functie: Voor de vacature als Ontwikkelaar Ms Dynamics 365 BC Roelofarendsveen MBO

Bekijk vacature »

Full stack Developer / .NET / Angular / Azure

Dit ga je doen Jij gaat je als Full Stack .NET Developer voornamelijk bezighouden met: Het vertalen van concepten naar passende innovatieve en duurzame oplossingen; Het ontwikkelen van bedrijf kritische en gebruiksvriendelijke applicaties voor de internationale markt en intern gebruik; Bouwen aan software om het Internet of Things netwerk te ondersteunen; Het maken en onderhouden van interfaces tussen systemen aan de hand van API's; Het onderhouden en blijven verbeteren van de ontwikkelde software. Hier ga je werken Binnen deze organisatie zal jij als Full Stack .NET Developer een belangrijke rol krijgen en ga je dagelijks de uitdaging aan om maatwerk

Bekijk vacature »

Junior Software Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer!? Sta jij aan het begin van jouw loopbaan of heb jij misschien al enige ervaring? Vind jij het daarnaast belangrijk om jezelf constant te kunnen ontwikkelen en uitdagen? Lees dan snel verder! Voor een vooraanstaand softwarehuis in Nieuwegein ben ik op zoek naar een Junior Software Developer. De eigenaar van het bedrijf is ervan bewust dat je als junior nog een hoop kan leren, waardoor je de eerste maanden veel begeleiding en diverse trainingen krijgt. Daarna ga je samen met je collega's aan zowel kleine als grote projecten werken.

Bekijk vacature »

Oracle Apex Developer

Dit ga je doen Jouw taken bestaan uit: Het bouwen maatwerk Oracle applicaties voor Europese business units; Het implementeren van de nieuwste technieken om te blijven innoveren; Actief meedenken en aandragen van verbetervoorstellen. Hier ga je werken Deze organisatie in de regio Veenendaal is een van wereld grootste retailers met ruim 16.000 winkels in 27 markten en jaarlijks ruim 5,3 miljard klanten die winkelen bij een van hun welbekende retailmerken. Binnen de organisatie is er een IT Group actief die dient als IT Service Provider voor de hele organisatie en waar dagelijks IT'ers werken aan state-of-the-art IT oplossingen. Dit doen

Bekijk vacature »

Medior Front-end Developer

Bij Getnoticed doen wij wat we leuk vinden, websites bouwen en online marketing. Voor veel van onze klanten doen we dan ook allebei. Wel zo fijn om campagnes te draaien voor conversiegerichte websites die in eigen beheer zijn. In onze vestiging in Nederweert zit onze development afdeling en worden de websites gebouwd. Op dit moment zijn we op zoek naar jou: dé Medior Front-end Developer die net als wij, het hoofd boven het maaiveld durft uit te steken! In het kort Even een paar punten die omschrijven wat deze toffe baan inhoudt: Het uitwerken van designs tot functionele layouts Je

Bekijk vacature »

Front End Ontwikkelaar (React)

In het kort Als front end developer ga je aan de slag met maatwerkprojecten voor onze klanten. Denk bijvoorbeeld aan het toevoegen van een machine aan een database of het corrigeren van formulieren voor ingestuurde orders. Voorbeeld van zo’n project is Smart Link. De projecten waar je op ingezet kunt worden liggen binnen het technische domein waar jij als front end developer een grote rol speelt om samen met je back end collega’s de juiste oplossingen te leveren. please note that this particular role requires fluent Dutch language skills. Dit vind je leuk om te doen Het omzetten van designs

Bekijk vacature »
Robert  dat ben ik

Robert dat ben ik

14/01/2009 10:00:00
Quote Anchor link
hallo,

ik had een vraagie

ik werk net als vele onder ons met een ubbparser

nu zit ik met een probleempje

als mensen bijv in mijn gastenboek of forum iets invullen met iets van

dj's dan zet ie een \ achter de ' zo dus dj\'s terwijl hij dat niet moet doen

de text wat word opgeslagen word zo gedaan:mysql_real_escape_string($Toelichting)

wat is hier de oplossing voor?



en hoe kan ik zorgen dat mensen enters gebruiken dat ik bijv om de 10 woorden een enter wil hebben in de zin? is daar ook een oplossing voor?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
<?
$Toelichting
= htmlspecialchars($Toelichting);
$Toelichting = nl2br($Toelichting);
$Toelichting = str_replace("[br]", "\n", $Toelichting);  
$Toelichting = str_replace("[br]", "\n", $Toelichting);

$Toelichting = preg_replace("/\[li\](.*?)\[\/li\]/si","<li>\\1</li>",$Toelichting);
$Toelichting = preg_replace("/\[b\](.*?)\[\/b\]/si","<b>\\1</b>",$Toelichting);
$Toelichting = preg_replace("/\[i\](.*?)\[\/i\]/si","<i>\\1</i>",$Toelichting);
$Toelichting = preg_replace("/\[u\](.*?)\[\/u\]/si","<u>\\1</u>",$Toelichting);

$Toelichting = preg_replace('_\[quote=(.*?)](.*?)\[/quote]_ise', "quote1(' \\2 ','1',' \\1 ')",$Toelichting);

$Toelichting = eregi_replace("\\[email\\]([^\\[]*)\\[/email\\]","<a class=a href=\"mailto:\\1\">\\1</a>",$Toelichting);
$Toelichting = eregi_replace("\\[email=([^\\[]*)\\]([^\\[]*)\\[/email\\]","<a class=a href=\"mailto:\\1\">\\2</a>",$Toelichting);
$Toelichting = eregi_replace("\\[url\\]www.([^\\[]*)\\[/url\\]", "<a class=\"a\" href=\"http://www.\\1\" target=\"_blank\">\\1</a>",$Toelichting);
$Toelichting = eregi_replace("\\[url\\]([^\\[]*)\\[/url\\]","<a class=\"a\" href=\"\\1\" target=\"_blank\">\\1</a>",$Toelichting);
$Toelichting = eregi_replace("\\[url=([^\\[]*)\\]([^\\[]*)\\[/url\\]","<a class=\"a\" href=\"\\1\" target=\"_blank\">\\2</a>",$Toelichting);
$Toelichting = eregi_replace("\\[urll=([^\\[]*)\\]([^\\[]*)\\[/urll\\]","<a class=\"a\" href=\"\\1\">\\2</a>",$Toelichting);
$Toelichting = eregi_replace("\\[flash=([^\\[]*)\\,([^\\[]*)\\]([^\\[]*)\\[/flash\\]","<embed PLUGINSPAGE=http://www.apple.com/quicktime/download/ SRC=\\3 VOLUME=100 HEIGHT=300 WIDTH=400></embed>",$Toelichting);


$Toelichting = preg_replace ("#\[ftp\]([a-z]+?://){1}([a-z0-9\-\.,\?!%\*_\#:;~\\&$@\/=\+\(\)]+)\[/ftp\]#", "<a href=\"ftp://\\1\\2\" target=\"_blank\">\\2</a>", $Toelichting);
$Toelichting = preg_replace ("#\[ftp\]([a-z0-9\-\.,\?!%\*_\#:;~\\&$@\/=\+\(\)]+)\[/ftp\]#", "<a href=\"ftp://\\1\" target=\"_blank\">\\1</a>", $Toelichting);
$Toelichting = preg_replace ("#\[ftp=([a-z]+?://){1}([a-z0-9\-\.,\?!%\*_\#:;~\\&$@\/=\+\(\)]+)\](.*?)\[/ftp\]#", "<a href=\"ftp://\\1\\2\" target=\"_blank\">\\2</a>", $Toelichting);
$Toelichting = preg_replace ("#\[ftp=([a-z0-9\-\.,\?!%\*_\#:;~\\&$@\/=\+\(\)]+)\](.*?)\[/ftp\]#", "<a href=\"ftp://\\1\" target=\"_blank\">\\2</a>", $Toelichting);
$Toelichting = preg_replace("/\[move](.*?)\[\/move\]/si","<marquee behavior=alternate width='90%'>\\1</marquee>",$Toelichting);
$Toelichting = preg_replace("/\[b\](.+?)\[\/b\]/is",'<strong>\1</strong>', $Toelichting);
$Toelichting = preg_replace("/\[i\](.+?)\[\/i\]/is",'<em>\1</em>', $Toelichting);
$Toelichting = preg_replace("/\[u\](.+?)\[\/u\]/is",'<u>\1</u>', $Toelichting);

$Toelichting = preg_replace("/\[center\](.+?)\[\/center\]/is",'<center>\1</center>', $Toelichting);
$Toelichting = preg_replace("/\[table\](.+?)\[\/table\]/is",'<table>\1</table>', $Toelichting);
$Toelichting = preg_replace("/\[td\](.+?)\[\/td\]/is",'<td>\1</td>', $Toelichting);
$Toelichting = preg_replace("/\[tr\](.+?)\[\/tr\]/is",'<tr>\1</tr>', $Toelichting);

$Toelichting = preg_replace("/\[br\](.+?)\[\/br\]/is",'<br>\1</br>', $Toelichting);

$Toelichting = preg_replace("/\[s\](.+?)\[\/s\]/is",'<s>\1</s>', $Toelichting);
$Toelichting = preg_replace ("#\[color=(\#[0-9A-F]{6}|[a-z\-]+)\](.*?)\[/color\]#si", "<font color=\"\\1\">\\2</font>", $Toelichting);
$Toelichting = preg_replace ("/\[font=(.*)\](.*)\[\/font\]/", "<font face=\"$1\">$2</font>", $Toelichting);
$Toelichting = preg_replace ("/\[size=(.*)\](.*)\[\/size\]/", "<font size=\"$1\">$2</font>", $Toelichting);
$Toelichting = preg_replace ("/\[glow](.*)\[\/glow\]/","<table border='0' style='FILTER: glow(color=#00FF00, strength=2)'><tr><td>\\1</td></tr></table>",$Toelichting);
$Toelichting = preg_replace ("/\[shadow](.*)\[\/shadow\]/", "<table style='FILTER: shadow(color=#808080, direction=5, strength=4)' border='0'><tr><td>\\1</td></tr></table>",$Toelichting);
$Toelichting = preg_replace ("/\[glow=(.*)\\](.*)\[\/glow\]/","<table border='0' style='FILTER: glow(color=\\1, strength=2)'><tr><td>\\2</td></tr></table>",$Toelichting);
$Toelichting = preg_replace ("/\[shadow=(.*)\\](.*)\[\/shadow\]/", "<table style='FILTER: shadow(color=\\1, direction=5, stregth=2)' border='0'><tr><td>\\2</td></tr></table>",$Toelichting);
$Toelichting = preg_replace('_\[quote=(.*?)](.*?)\[/quote]_ise', "quote(' \\2 ','1',' \\1 ')",$Toelichting);


$Toelichting = preg_replace("/\[img\](.*?)\[\/img\]/si", "<img src=\"\\1\" border=\"0\" HEIGHT=\"300\" WIDTH=\"350\">",$Toelichting);
?>
 
PHP hulp

PHP hulp

11/05/2024 14:22:25
 
Jelmer -

Jelmer -

14/01/2009 10:09:00
Quote Anchor link
Klinkt als een gevalletje "Magic Quotes". Je kan controleren of die aan staat met get_magic_quotes_gpc en op PHP.net is te vinden hoe je er vanaf komt.
 
Robert  dat ben ik

Robert dat ben ik

14/01/2009 13:41:00
Quote Anchor link
hmm als ik dit doe via .htaccess

magic_quotes_runtime=off
magic_quotes_gpc=off
magic_quotes_sybase=off

dan krijg ik een deze fout

Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

hoe kan ik dit oplossen?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Robert dat ben ik
 
Joren de Wit

Joren de Wit

14/01/2009 13:47:00
Quote Anchor link
In een .htaccess is het de volgende regel:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
php_flag magic_quotes_gpc off
 
Robert  dat ben ik

Robert dat ben ik

14/01/2009 13:56:00
Quote Anchor link
en dan heb ik nog 1 vraag

wat is de beste manier om gastenboek berichten te laten tonen
omdat hier mensen vaak een hele lange zin maken en dan trekt ie je pagina uiteen is hierook een oplossing voor??

thnx


edit: bedankt Blanche dit probleem is verholpen met dj's toppie bedankt!
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Robert dat ben ik
 
Joren de Wit

Joren de Wit

14/01/2009 14:01:00
Quote Anchor link
MaDHouSe schreef op 14.01.2009 13:56:
wat is de beste manier om gastenboek berichten te laten tonen
omdat hier mensen vaak een hele lange zin maken en dan trekt ie je pagina uiteen is hierook een oplossing voor??
wordwrap()
 
Robert  dat ben ik

Robert dat ben ik

14/01/2009 14:06:00
Quote Anchor link
ok ik neem aan dat het dan zo word:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?
$Toelichting
= wordwrap($_POST['bericht'],20, "<br />\n"); //de input
require("include/ubbc2.php"); //de parser
mysql_real_escape_string($Toelichting); //opslaan met
?>


dan word bij de 20e letter een enter gezet?


edit:alleen nu werkt me ubb paster niet meer hij doet nu wel de testen goed maar al me smiles zijn weg

Screenshot
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Robert dat ben ik
 
Joren de Wit

Joren de Wit

14/01/2009 14:14:00
Quote Anchor link
Gebruik wordwrap() nadat je je ubb code omgezet hebt?
 
Robert  dat ben ik

Robert dat ben ik

14/01/2009 14:20:00
Quote Anchor link
nou voor dat ik de text opsla zeg maar dan pars ik de texten al

dus alle dingen worden al geadd in database

het tonen daar word geen parser bij gebruikt alleen tijdens het opslaan naar database

of is dit niet goed?
 
Joren de Wit

Joren de Wit

14/01/2009 14:31:00
Quote Anchor link
MaDHouSe schreef op 14.01.2009 14:20:
nou voor dat ik de text opsla zeg maar dan pars ik de texten al
Dan ga je daar al de fout in. Je slaat de teksten met ubb en al op in de database en pas als je e.e.a. weer wilt gaan geven op het scherm ga je je ubb parser er overheen halen.

Want wat nu als je de gebruiker nog de mogelijkheid wilt geven om teksten te wijzigen en je ze dus weer in een textarea moet zetten. Ga je dan de omgezette teksten weer door een omgekeerde parser heen halen zodat de ubb code er weer in komt te staan? Lijkt me niet...
 
Robert  dat ben ik

Robert dat ben ik

14/01/2009 15:21:00
Quote Anchor link
ok dus het beste is dus om allen de tags opteslaan zonder parser er over
en pas bij het tonen op de website de paser er over heen gooien

en dan? moet ik dan eerst die wordwrap() er overheen gooien of eerst de parser en dan pas de wordwrap() ?
 
Joren de Wit

Joren de Wit

14/01/2009 15:25:00
Quote Anchor link
Inderdaad, de data wil je zo puur mogelijk in je database hebben. Dan kun je er daarna zoveel mee doen als je wilt...

Zolang je wordwrap() op hele woorden laat afbreken, zou het niet uit moeten maken wanneer je die gebruikt.
 
Robert  dat ben ik

Robert dat ben ik

14/01/2009 15:29:00
Quote Anchor link
ok dus bij het tonen kan ik gewoon de parser er over heen gooien en daarna die wordwrap()

ok ga ik dat ff verbouwen thnx Blanche voor je goeie uitleg!



Blanche schreef op 14.01.2009 15:25:
Zolang je wordwrap() op hele woorden laat afbreken


en hoe weet ik dat het hele woorden zijn hoe kan ik dat controleren?

greetz madhouse
 
Joren de Wit

Joren de Wit

14/01/2009 15:37:00
Quote Anchor link
Quote:
en hoe weet ik dat het hele woorden zijn hoe kan ik dat controleren?
Dat is standaard als ik me niet vergis. Maar kijk even in de php.net handleiding om het zeker te weten...
 
Robert  dat ben ik

Robert dat ben ik

14/01/2009 15:42:00
Quote Anchor link
maar als ik nu dit gebruik

$Toelichting = wordwrap($rij['Bericht'],20, "<br />\n");

dan zie ik op de website die <br /> er bij staan.. hoe haal je dat weer weg dan?
 
Joren de Wit

Joren de Wit

14/01/2009 15:44:00
Quote Anchor link
Dat komt waarschijnlijk door je htmlentities, die moet je toepassen voordat je wordwrap op die manier toepast...
 
Robert  dat ben ik

Robert dat ben ik

14/01/2009 15:50:00
Quote Anchor link
$Toelichting = str_replace("[br]", "<br>", $Toelichting); //ubbparser

$Toelichting = wordwrap($rij['Bericht'],20, "[br]"); //het tonen op de website

heb het nu zo en het werkt bedankt Blanche
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.