UBB probleem

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Java developer (remote)

Functie Wat ga je doen als Java Developer? Jij als Java ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 ontwikkelaars binnen onze organisatie waarbij jij de brug slaat tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je jouw taken op voor de dag. Hieronder een aantal taken die jij zal uitvoeren: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden

Bekijk vacature »

Ervaren Software Developer

Functie omschrijving Ben jij een ervaren Software Developer, en heb je ervaring met technieken zoals C#, MS Access & SQL? Vind jij het leuk om maatwerk software te ontwikkelen voor klanten in een specifieke branche? Dan is dit de baan voor jou! Als ontwikkelaar ben jij samen met een team van 12 collega’s verantwoordelijk voor het bouwen van nieuwe functionaliteiten en het uitbreiden van de core applicatie. Belangrijk is dat je ervaring hebt met C# en MS Access. Je bent flexibel en klantvriendelijk ingesteld, omdat het belangrijk is om de klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Thuiswerken

Bekijk vacature »

Digital Agency is looking for PHP developers!

Functie The team currently has 20 colleagues, consisting of developers (front and backend) and the operations team, which also includes management and two scrum masters. They are looking for a PHP developer who is able to work independently. You will work in one of the three scrum teams and start working on a project for the customer. The interesting thing about this is that you do have variety in terms of work, but at the same time continuously work for existing customers. This also gives you the opportunity to really go into depth and develop innovative technical solutions. In terms

Bekijk vacature »

Senior PHP developer

Functie Jouw werkzaamheden zullen grotendeels bestaan uit het in teamverband ontwerpen, vernieuwen en door ontwikkelen van het systeem. Het is echt back-end werk (bijvoorbeeld het doorontwikkelen van een API) en dit moet je dan ook liggen. Ze zijn niet persee gebonden aan talen of tools maar gebruiken graag de technieken die het beste aansluiten op de gegeven oplossing. Voor nieuwe (versies van) componenten maken ze veelal gebruik van Go(lang). Bij aanpassingen aan bestaande onderdelen gebeurt dit in PHP en C++. Het team is heel divers, er hangt een relaxte sfeer en ze organiseren regelmatig leuke music nights, game nights e.d.

Bekijk vacature »

API Developer Red Hat Fuse

Dit ga je doen Als API Developer zal je verantwoordelijk zijn voor het: het maken van API's en het correct laten draaien van de API's op het platform. Hierdoor kom je in aanraking met Red Hat Fuse, Springt Boot, 3Scale, Red Hat SSO, Openshift en Azure DevOps; zorgen voor de kwaliteit van de ontwikkeling, integratie en prestaties van de API's; zorgen voor een stabiel integratieplatform. Hier ga je werken Deze organisatie is een toonaangevende speler in de vastgoedbranche en telt momenteel ruim 500 medewerkers. Met meer dan 150 applicaties staat er een complex applicatielandschap dat hoofdzakelijk op OpenShift, Azure en

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Je bent verantwoordelijk voor de warehouse applicatie die een integratie heeft met de PLC laag; Je ontwikkelt in C#/.Net; Je werkt mee aan de migratie naar .NET 6; Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van interfaces en het visualiseren van componenten; Je denkt mee over het design voor business oplossingen; Je bent verantwoordelijk voor het testen van de gebouwde oplossing. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Software Developer. Zij zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van

Bekijk vacature »

Microsoft Acess Developer

Functieomschrijving Wat ga je doen? Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Software Developer, en komen de volgende kennisgebieden jou niet vreemd voor: MS Acces, C# & SQL? Vind jij het daarnaast leuk om maatwerk software te ontwikkelen voor klanten in een bijzondere branche? Lees dan snel verder! Als developer ben jij samen met een gemotiveerd team van 10 collega’s verantwoordelijk voor het creëren van aangemeten software voor klanten. Je bent klantvriendelijk en oplossingsgericht ingesteld, omdat het essentieel is om de klanten zo goed mogelijk te helpen met hun uitdagingen. Het is mogelijk om vanuit huis je werkzaamheden uit te

Bekijk vacature »

Full Stack Developer/ Applicatie Ontwikkelaar

Wat jij doet Als Applicatie Ontwikkelaar ben je onderdeel van het team die de Rimote omgeving ontwikkeld en onderhoud. Hierbij kan je denk aan de cloud, on premise en webapplicaties welke worden gebruikt in bijvoorbeeld industriële bakkerijen, biogasinstallaties en kwekerijen. Deze applicaties verzorgen (remote) de aansturing en monitoring van processen, machines en robots. Van a tot z ben je betrokken bij projecten. Dit betekent vanaf ontwerp tot oplevering. Je moet samen met jouw team een goed product neer zetten. Dit begint met het opzetten van het ontwerp. De basis van de software moet staan als een huis. Daarvoor moet jij

Bekijk vacature »

Robot Programmeur

Een verantwoordelijke baan met leuke uitdagingen. Heb jij ervaring met het programmeren van robots? Kan jij goed samenwerken met collega's die verschillende specialisaties hebben? Ben je oplossingsgericht, analytisch en flexibel? Ga dan aan de slag als Robot Programmeur bij Gibas in Nijkerk! Als Robot Programmeur kom je te werken bij Gibas. Dat betekent dat je gegarandeerd meewerkt aan unieke oplossingen in productieprocessen. Bij elk project moet er opnieuw geëngineerd en geprogrammeerd worden. Dat maakt jouw werk uitdagend! Voordat je robots gaat programmeren komt er het volgende bij kijken: De opdracht gaat van de afdeling Sales naar de afdeling Operations door

Bekijk vacature »

VB.NET developer

Functie Het development team waar jij in terecht komt bestaat uit twee ervaren software developers. De directeur/eigenaar is tevens één van deze developers. Jij werkt direct samen met jouw werkgever en kan dan ook veel kennis en ervaring bij dit bedrijf op doen. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor de kantoorapplicatie die deze organisatie aanbied in een niche markt. Het team is op dit moment actief bezig met een migratie waarbij het eindstation eindigt in een C# .NET omgeving. Echter is een deel van de software al geschreven in C# .NET. Hierbij is gebruik gemaakt van C# .NET, CSS, HTML,

Bekijk vacature »

Senior Front-End Developer

As a Senior Front-end Developer you maintain the balance between creativity and functionality for our webshop, and you coach your fellow developers. How do I become a Senior Front-End Developer at Coolblue? As a Front-end Developer you work on the user-friendliness of our webshop for millions of customers. You enjoy working with the UX Designer to pick up stories. You get energy from coming up with creative solutions and are happy to present this within the team. You are also proud of your work and welcome all feedback. Would you also like to become a Senior Front-End Developer at Coolblue?

Bekijk vacature »

Cloud Developer

Cloud Developers opgelet! Bij Luminis zijn ze opzoek naar jou. Lees de vacature en solliciteer direct. Luminis is een software- en technologiebedrijf met meerdere vestigingen. Vanuit deze vestigingen werken 200 professionals aan technisch hoogwaardige oplossingen voor klanten zoals KLM, Nike en Bol.com. Ook ontwikkelt Luminis eigen oplossingen op het gebied van cloud, Internet of Things, data intelligence, e-sports en e-learning. Luminis onderscheidt zich door aantoonbaar voorop te lopen in technologie en innovatie. Luminis heeft drie kernpunten die verankerd zitten in alles wat we doen: het omarmen van nieuwe technologie, meesterschap en kennis delen. Functiebeschrijving First things first! Het is belangrijk

Bekijk vacature »

Mendix Ontwikkelaar - Vernieuwen van het applicati

Bedrijfsomschrijving De ontwikkelingen in de transportsector gaan razendsnel. Bij ons kun je een belangrijke rol spelen in deze sector. We streven ernaar om onze klanten te ontzorgen op het gebied van continuïteit en veiligheid met innovatieve producten en diensten. We willen dat onze klanten de veiligste vervoerders van Europa worden. Ons team werkt hard om deze ambitieuze doelstellingen te bereiken en we bieden een motiverende werkomgeving aan. We zijn op zoek naar zelfstarters met een focus op resultaat en beslissingsbevoegdheid. Functieomschrijving Als Mendix ontwikkelaar bij deze organisatie heb je een gevarieerde baan. Het applicatielandschap wordt vernieuwd en de “schade en

Bekijk vacature »

.NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

Frontend Developer - Leeuwarden

Als Frontend Developer bouw jij mee aan het onderwijs van de toekomst! In een scrum team werken met jonge en enthousiaste collega’s, moderne technieken, ruimte voor eigen ontwikkeling en op een proactieve wijze kunnen meewerken aan innovatie binnen het onderwijs. Magister is het state-of-the-art softwarepakket dat scholen in het voortgezet onderwijs op alle fronten ontzorgt. Van leerlingenadministratie tot het ondersteunen van individuele leerlijnen, van toegang tot digitaal lesmateriaal tot het plannen van het lesrooster. In de Magister app bedient Magister ruim 2,5 miljoen gebruikers waarvan, dagelijks meer dan 600.000 unieke. Hiermee is Magister de absolute marktleider in onderwijsland. Wat vragen

Bekijk vacature »
Niek Kasius

Niek Kasius

27/03/2014 03:50:25
Quote Anchor link
Ik heb en probleem met een ubb script.
Het werkt normaal perfect, Als ik bericht.php of post_berichten.php open via een link bekijk_bericht of post_bericht, natuurlijk met <a href=" er voor enz.

Maar als ik het in de index.php doe zoals in onderstaand script, krijg ik deze foutmelding:
Fatal error: Cannot redeclare klik() (previously declared in C:\wamp\www\biljartstanden\members\includes\ubb.php:2) in C:\wamp\www\biljartstanden\members\includes\ubb.php on line 16
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
<?php
include ("includes/member_header.php");
include ("includes/ubb.php");
echo '<div id="header">';
session_start();
if(isset($_SESSION['username'])){
echo '<table width="100%">
<tr>
<td align="center" width="33%">&nbsp;</td>
<td align="center" width="33%"><b>BILJART MEMBERS</b><br />
<a href="?bekijkbericht"><u>bekijk berichten</u></a><br />
<a href="?postbericht"><u>post bericht</u></a></td>
<td align="right" valign="top" width="33%">Hallo<b>&nbsp;'
.$_SESSION['username'].'</b></a>&nbsp; <a href="?logout"><u>Uitloggen</u></a>&nbsp;&nbsp;&nbsp;</td>
</tr>
</table>
</div>
<div id="content">'
;  
if(isset($_GET['bekijkbericht'])){
   include('bekijk_bericht.php');
}
elseif(isset($_GET['postbericht'])){
   include('post_bericht.php');
}
elseif(isset($_GET['logout'])){
   include('logout.php');  
}
else{
   include('members.php');          
}
}
elseif(isset($_GET['registreer'])){
 include('register.php');      
}
else{    
   include('inloggen.php');
}

?>

</div>
<div id="footer">
<a href="index.php">Terug</a>
</div>
</div>

Wat is hier de oorzaak van?
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 05:20:07
 
Michael -

Michael -

27/03/2014 08:02:13
Quote Anchor link
>>> Cannot redeclare klik() (previously declared in ubb.php:2) in ubb.php on line 16

PHP foutmelding zijn altijd vrij duidelijk. Hier wordt in ieder geval aangegeven dat klik() wordt aangeroepen op regel 16, maar deze is al eerder aangeroepen, waarschijnlijk op regel 2. Je mag een functie maar 1x aanroepen.

Daarnaast vind ik je manier van programmeren heel vreemd. Waarom zoveel includes? Logischer zou nog zijn 1 pagina met functies te maken die de betreffende gegevens weergeven.
 
- SanThe -

- SanThe -

27/03/2014 08:31:08
Quote Anchor link
Michael - op 27/03/2014 08:02:13:
>>> Cannot redeclare klik() (previously declared in ubb.php:2) in ubb.php on line 16

PHP foutmelding zijn altijd vrij duidelijk. Hier wordt in ieder geval aangegeven dat klik() wordt aangeroepen op regel 16, maar deze is al eerder aangeroepen, waarschijnlijk op regel 2. Je mag een functie maar 1x aanroepen.


Niet het aanroepen is het probleem. Dat mag zoveel je maar wilt.

Je mag een functie slechts één keer definiëren en dat is wat er hier blijkbaar vaker gebeurt.
 
Niek Kasius

Niek Kasius

27/03/2014 10:57:10
Quote Anchor link
Is opgelost stond al include in de index en dan hoeft het ergens anders niet meer, dat wist ik niet, omdat het in mijn gastenboek wel moet bij het posten voor de invoeren en in het gastenboek voor het resultaat.
Stom dat ik daar zelf niet op gekomen was.
Maar toch Bedankt

Quote:
Daarnaast vind ik je manier van programmeren heel vreemd. Waarom zoveel includes? Logischer zou nog zijn 1 pagina met functies te maken die de betreffende gegevens weergeven.

En Michael
Wat is daar vreemd aan zo heb ik maar 1 layout met verschillende inhoud.
 
Michael -

Michael -

27/03/2014 11:09:45
Quote Anchor link
>> Wat is daar vreemd aan zo heb ik maar 1 layout met verschillende inhoud.

Dat je zoveel includes gebruikt en dus heel veel losse pagina's hebt.
Misschien is het persoonlijk hoor, maar ik zou bekijk en post in 1 pagina doe, members,register en logout in 1 pagina en daar dan functies van maken die je content weergeven.
--of--
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
if(isset($_GET['bekijkbericht'])) {
    include('bericht.php');
}
else if(isset($_GET['postbericht'])) {
    include('bericht.php');
}

?>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
//bericht.php
if(isset($_GET['bekijkbericht'])) {
    echo 'Bekijk';
}
else if(isset($_GET['postbericht'])) {
    echo 'Post';
}

?>
 
Niek Kasius

Niek Kasius

27/03/2014 11:32:06
Quote Anchor link
werkte dus toch niet met include in de index, maar wel met include in de post en de bekijk apart.

Michael- de post en bekijk in 1 pagina dan krijg zo'n janboel met de bericht met daar onder een formulier voor de post en wat als je dan honders berichten hebt moet men zo'n eind scrollen, en de login, register en de logout staan al in de members, want die is geinclude in de index de word als eerste geopend als je bent ingelogd.
de login en het register zou ik in 1 script kunnen stoppen, maar ik weet niet hoe.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.